Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Καφενείο - μετεκλογικών πολιτικών συζητήσεων
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 126

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/08/2015 :  16:32:52  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
http://www.reuters.com/video/2015/08/01/venezuela-food-crisis-sparks-looting?videoId=365147883

Βενεζουέλα, πρόσφατα.
Η χώρα στην οποία προσπαθούμε να βασιστούμε, μια από τις χώρες με το περισσότερο πετρέλαιο στον Κόσμο.
Μια χώρα στην οποία ο ηγέτης βγαίνει με 70%.

Πότε θα πειστείτε ότι αυτές οι λογικές είναι αδιέξοδες?
Πότε?
Εδώ μόνο με την σκέψη να κάνουμε κάτι αντίστοιχο ξεκίνησαν τα πανηγύρια.
Για τον Vpol, προδοσία δεν ήταν που με μια υπογραφή σε ένα βράδυ, μας δέσμευσαν προειδοποιητικά τα λεφτά ΌΛΩΝ των ελλήνων,
προδοσία ήταν η προσπάθεια να αποκατασταθεί η τάξη.

Πότε θα πειστείτε ότι τελικά δεν βγαίνουν κάπου αυτά?
Θα θέλατε μήπως να χωρίσουμε την Ελλάδα σε ευρωπαική και μη ευρωπαική, και να βάλουμε στοίχημα σε 30 χρόνια ποιος θα είναι πιο μπροστά?
Γιατί αυτό έχει γίνει σε άλλες χώρες πολλές φορές.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/08/2015 :  20:18:22  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Για τον Vpol............
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/08/2015 :  20:42:58  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by xipolitos

Για τον Vpol............




ΕΕΕ, τον Κώστα, (δεν παρεξηγιόμαστε πιστεύω!)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/08/2015 :  21:36:40  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μέχρι να σου απαντήσει ο Vpol...
Ας προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε τι συμβαίνει στην μακρυνή χώρα της Βενεζουέλας; ή να θέσουμε το ερώτημα στην παραγματική του βάση.
Τι προσπαθεί να κάνει ο Αμερικάνικος ιμπεριαλισμός στη χώρα της Βενεζουέλας...;

Τι συμβαίνει στη Βενεζουέλα;

Του Λι Σάτλερ.

Ο Βρετανός ακαδημαϊκός Λι Σάτλερ, που ασχολείται με τον τρόπο που καλύπτουν τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα, και ιδίως το “αμερόληπτο” BBC, τα τεκταινόμενα στη Βενεζουέλα, αναλύει τους λόγους που βρίσκονται πίσω από τις διαδηλώσεις της αντιπολίτευσης ενάντια στο Λαϊκό Μπολιβαριανό καθεστώς.

Το άρθρο επισημαίνει το πώς άγεται και φέρεται ένα τμήμα πολιτών από τον ανορθολογισμό και τις φήμες, κάτι πολύ διαφωτιστικό για τη χώρα μας και τις φοβίες που καλλιεργούνται από τα ΜΜΕ, και αναδεικνύει το κριτήριο με βάση το οποίο μπορεί κανείς να κατανοήσει τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων στη Βενεζουέλα και αλλού.

Είναι δύσκολο να εξηγηθεί εν συντομία η κατάσταση στη Βενεζουέλα αυτή τη στιγμή. Η δυσκολία έγκειται στο ότι είναι περίπλοκη. Παρόλο που διάφοροι πολιτικοί πρωταγωνιστές , ομάδες ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ΜΜΕ θα αρέσκονταν να παρουσιάσουν τα πράγματα με τη λογική του άσπρου-μαύρου, ασφαλώς δεν είναι έτσι. Για να τα κατανοήσουμε πρέπει να σκάψουμε βαθιά.

Ένα ιδιαζόντως θρασύ βίντεο στο You Tube υποστηρίζει ότι εκατομμύρια φοιτητές βγήκαν στο δρόμο για να διαμαρτυρηθούν για την εγκληματικότητα και τη διαφθορά. Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο του είναι τα σχόλια των Βενεζουελάνων . Στην πραγματικότητα, αυτό που ακούν οι αγγλόφωνοι για τη Βενεζουέλα είναι ένα από τα μεγαλύτερα παράδοξα – διότι εάν υπάρχουν κάποιοι Βενεζουελάνοι που μιλούν αγγλικά, οι μεγαλύτερες πιθανότητες είναι να ανήκουν στην πολύ μικρή ομάδα των (σχετικά) πάμπλουτων που πασχίζουν να ανατρέψουν τη δημοκρατία από το 1998. Το πιο περίεργο μ' αυτούς είναι ότι γνωρίζουν επακριβώς τι να πουν, σε ποιους να το πουν και πότε.

Γνωρίζουν να λένε τις λέξεις “κομμουνισμός”, “Κούβα”, “δημοκρατία” και “ανθρώπινα δικαιώματα”. Γνωρίζουν πότε να λένε αυτές τις λέξεις και σε ποιους να τις λένε. Το κρίσιμο ζήτημα είναι ότι τα πολιτισμικά δίκτυα επικοινωνιακής ισχύος που διαθέτουν τους επιτρέπουν να το κάνουν. Σε ένα επίπεδο, τα πράγματα είναι αρκετά απλά – τα ΜΜΕ της Βενεζουέλας παραδοσιακά ελέγχονται από την υπερπλούσια μειονότητα (περίπου 5-10% του πληθυσμού. Επίσης, ουδέποτε υπήρξε πραγματική εναλλακτική λύση σ' αυτή την κυριαρχία τους στα ΜΜΕ, εκτός από έναν μόνο, ελλιπώς χρηματοδοτούμενο κοινοτικό ραδιοσταθμό. Επιπλέον, για να γίνει κάποιος δημοσιογράφος χρειάζεται εκπαίδευση και επαφές, πράγματα που τα αντέχουν οικονομικά μόνο οι εξαιρετικά πλούσιοι, σε συνδυασμό με την ανάπτυξη πολιτισμικών σχέσεων και τη γλωσσομάθεια.

Όπως εξηγούν οι Αμερικανοί πολιτικοί επιστήμονες Ρόναλντ Σίλβια και Κονσταντίν Ντανόπουλος, η διαθεσιμότητα τέτοιου “πολιτισμικού κεφαλαίου” είναι περιορισμένη: “Ταξίδια στο Μαϊάμι το σαββατοκύριακο είναι κάτι συνηθισμένο για τις τάξεις των αστών. Όμως, τα πλούτη από το πετρέλαιο δεν διαχέονται στο κατώτατο τμήμα της κοινωνίας της Βενεζουέλας. Ένα σημαντικό κομμάτι του πληθυσμού εξακολουθεί να είναι απελπιστικά φτωχό”.

Οι πάμπλουτοι έχουν αναπτύξει ιστορικά στενές σχέσεις με το Μαϊάμι, με τις ΗΠΑ γενικότερα και με το διεθνές τζετ-σετ. Έχουν συμφέροντα στα ΜΜΕ και επαφές μ' αυτά και κυριαρχούν στις διεθνείς επικοινωνίες όσον αφορά τη Βενεζουέλα. Έτσι, όταν χρειάζεται να βγει έξω ένα ρεπορτάζ για την κακοποίηση δημοσιογράφων φερ' ειπείν (σε μια περίπτωση εντόπισα ένα παρόμοιο ρεπορτάζ που έδωσε στη δημοσιότητα μια ομάδα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, το ερεύνησα και βρήκα πως στο πρωτότυπο φιλμ απεικονίζεται ένας διαγκωνισμός σε μια ομάδα διαδηλωτών), οι γραμμές επικοινωνίας είναι ανοικτές και τα μεγάλα διεθνή ΜΜΕ είναι έτοιμα να δεχτούν οτιδήποτε ταιριάζει στις προσδοκίες τους.... (συνέχεια)
http://www.sxedio-b.gr/index.php/articles/item/669-venezouela

Edited by - xipolitos on 01/08/2015 21:48:18
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/08/2015 :  03:24:06  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ας ξαναπούμε τα ίδια!

Το "μη Ευρωπαϊκό" μέρος της Ελλάδας θα πρέπει να εξοφλήσει κι αυτό τα 500 δις "χρέους"? Αν όχι, τότε έχοντας 500 δις κέρδος μη πληρωμής ενός χρέους που ούτως ή άλλως άλλοι το έφτιαξαν και το αναγνώρισαν, θα είναι τεράστιο "κατόρθωμα" αν μετά από 30 χρόνια θα είναι χειρότερα από την Ευρωπαϊκή Ελλάδα, η οποία ούτως ή άλλως με βάση τα μνημόνια που υπογράφουμε, θα είναι από πολύ πιο πριν μάλιστα, η Αιθιοπία της Ευρώπης.

Και στοιχειωδώς αν το σκεφτούμε, θα δούμε ότι αφού με τα μνημόνια γινόμαστε Μπανανία, Αιθιοπία, όπως θέλετε πείτε το, μόνη επιλογή είναι η ανεξαρτητοποίηση από αυτή την ΕΕ. Απο μόνο του αυτό δεν αρκεί. Για να πάνε κατά το δυνατό υποφερτά τα πράγματα, θα πρέπει να στείλουμε σπίτι τους τα εγχώρια κοράκια, και τις τρόικες. Όπως και να αποδωθεί Δικαιοσύνη για αυτούς που μας έφεραν εδώ, και εξακολουθούν να αλωνίζουν.

Δεν σκεφτήκατε πάντως και τη τρίτη λύση. Να προσχωρήσουμε στη Γερμανία. Να γίνουμε Πολιτεία της. Όλο και κάποιο ξεροκόμματο θα παίρνουμε. Αυτή η λύση μπορεί πράγματι ως αποτέλεσμα να είναι καλύτερη από τις δυο άλλες. Τι λέτε? Αφού ως Ευρωπαϊκή Ελλάδα πουλάμε την αξιοπρέπειά μας (εκτός όλων των άλλων), δεν πουλάμε και την υπόλοιπη αξιοπρέπεια που απομένει γινόμενοι πολίτες της Γερμανίας, "για να είμαστε καλύτερα"? (που πράγματι μπορεί να είμαστε καλύτερα αν για μερικούς αυτό είναι το μόνο ζητούμενο)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

P.D.etl
Forum-Runner

Greece
190 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/08/2015 :  03:35:20  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους


Παντού, από τη λαϊκή κουλτούρα μέχρι το προπαγανδιστικό σύστημα, υπάρχει μια συνεχής πίεση να κάνουν τους ανθρώπους να πιστέψουν ότι είναι άσχετοι και ότι ο μοναδικός τους ρόλος είναι να υποστηρίζουν αποφάσεις και να καταναλώνουν.

~ Νόαμ Τσόμσκυ
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/08/2015 :  10:59:00  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Αθήνα
Για έλλειψη συντονισμού, ανάληψης ευθυνών και πρωτοβουλιών από πλευράς της ελληνικής κυβέρνησης έκανε λόγο ο διευθυντής του Γραφείου Ευρώπης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) Βενσάν Κοστέλ, κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν την Παρασκευή υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του Οργανισμού, μετά την πενθήμερη επίσκεψή τους σε Λέσβο, Κω και Χίο.

Απουσία συντονισμού και ευθυνών
UNHCR: «Ντροπιαστική» η αντιμετώπιση των προσφύγων στην Ελλάδα

------------------
Και θα συμπληρώσω εγώ, γιατί ο πραγματικός ανθρωπισμός είναι όχι απλά να τους καλείς (κλείνοντας τους το μάτι) αλλά και να τους παρατάς εντελώς μόνους του, χωρίς καμία μέριμνα ή έλεγχο κτλ. Γιατί η μέριμνα απαιτεί έλεγχο και ο έλεγχος είναι σίγουρα κακός.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/08/2015 :  11:03:36  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
http://www.koutipandoras.gr/article/147302/dikaiosi-seismopathon-se-varos-carrefour-dia-meta-apo-16-hronia


Είναι παραπλανητικός ο τίτλος ή δεν είναι?

Εντελώς όμως.
Το δικαστήριο ήταν ενάντια στο ελληνικό δημόσιο.
Η απόφαση είχε βγει μετά από 7.5 χρόνια.
Μετά από 16 ήρθε η καταδίκη της Ελληνικής Δικαιοσύνης,
Καμία σχέση με τα Carrefour στην προκειμένη απόφαση.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/08/2015 :  16:32:05  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
http://www.kathimerini.gr/823037/interactive/epikairothta/ereynes/diakinhtes-plhmmyrizoyn-to-aigaio#webdoc

Διαβάστε ένα εκπληκτικό και ολοκληρωμένο ρεπορτάζ από κάποιον επίσης πολύ καλό δρομέα.
Αυτά είναι ρεπορτάζ, χωρίς να βγάζει ο καθένας από το κεφάλι του ότι του καπνίσει.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

P.D.etl
Forum-Runner

Greece
190 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/08/2015 :  17:38:01  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Γιώργο, συγνώμη που στο λέω αλλά είναι απολύτως παραπλανητικό το ρεπορτάζ ως προς την ουσία αλλά και την οπτική του ζητήματος, αλλά και στημένο όσον αφορά το περιστατικό στη θάλασσα, που απλά για τις ανάγκες του «ρεπορτάζ» στάθηκαν τυχεροί μερικοί μετανάστες.

https://www.youtube.com/watch?v=PpZierI8l_g#t=98 Μπορεί κάποιος, αν αναζητήσει, να βρει πληθώρα τέτοιων ντοκουμέντων αλλά και ολοκληρωμένα ντοκιμαντερ, άρθρα κα.

Έχουμε εξελιχθεί στο σύνολό μας, στο πιο άδικο, αφύσικο, κανιβαλιστικό, αιμοβόρο αλλά κυρίως στο πιο άμυαλο, αναίσθητο και κατ' επέκταση δυσαρμονικό είδος του πλανήτη Γη.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/08/2015 :  23:08:52  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=726980

Νομίζω ότι είναι τόσες πλέον οι λεπτομέρειες που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.

Και πλέον δεν μιλάμε για ένα θεωρητικό σχέδιο εκτάκτου ανάγκης, αλλά για ένα σχέδιο το οποίο υπήρχε από την αρχή. Ποτέ δεν καθαρογραφόταν η συμφωνία, εκτός αν όντως πιστεύουμε ότι θα δάνειζαν χωρίς όρους σκλήρων μέτρων και νοικοκυρέματος.
Αν όντως το πιστεύαν, πάω πάσο, αλλά θα πρόκειται για ρεκόρ χαζομάρας.
Επειδή όμως δεν το πιστεύαν, στην πράξη η εναλλακτική δεν ήταν και τόσο εναλλακτική. Ήταν η λύση.
Εκεί που όντως μπορεί να το πίστευαν είναι ότι λεφτά υπάρχουν στην Ρωσσία ή στην Βενεζουέλα, να μας κρατήσουν λίγο μέχρι να δουλέψει το νέο νόμισμα.

Αν τώρα αυτά όλα αποτελούν πραξικόπημα ή όχι?
Βαριά λέξη το πραξικόπημα, όντως, αλλά δημοκρατικό δεν το λες.

Η δημοκρατία έχει κανόνες, τους οποίους τηρεί και ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση και ο υπουργός οικονομικών.
Δεν σημαίνει ότι είμαι πρωθυπουργός άρα κάνω ότι θέλω.

Θες να διορίσεις κάποιον πχ, λειτουργείς υπηρεσιακά. Προκυρήσσεις θέσεις, στέλνονται έγγραφα κτλ.
Θες να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, περνάς από την βουλή, ψηφίζεις νόμους, κινείσαι θεσμικά.
Δεν μπορεί 5-6 μήνες να εξελίσσεται τέτοιο θρίλερ και κανείς να μην γνωρίζει τίποτα, ούτε βουλευτές ούτε υπουργεία επίσημα. Να λειτουργεί η ίδια η κυβέρνηση συνωμοτικά.

Ξέρω ξέρω θα πουν μερικοί, "σε συνθήκες πολέμου" κτλ κτλ επιτρέπονται για το καλό όλων κάποιες παραβιάσεις. Κάποιες εμπιστευτικές πληροφορίες, όπως στον στρατό πχ, δεν τα ξέρουν όλοι...
Τα ίδια δλδ που λένε και στις χούντες, για το καλό τις πατρίδας, κόβουμε κάποια πράγματα της δημοκρατίας, περιορίζουμε λίγο την διάκριση εξουσιών, αρχίζουμε και βάζουμε νερό στο κρασί μας.
Έχουμε και πολλούς εξωτερικούς - εσωτερικούς εχθρούς εξάλλου, τι θα κάναμε χωρίς αυτούς



Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

P.D.etl
Forum-Runner

Greece
190 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 04/08/2015 :  02:34:57  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μπερδεύτηκα, ειλικρινά. Τί είναι τελικά «Δημοκρατία»; Μήπως είναι αυτό που τα τελευταία χρόνια βιώνουμε; Να εκλέγονται δηλαδή κυβερνήσεις με ορισμένα εκλογικά προγράμματα-λαϊκές εντολές και αμέσως μετά τις εκλογές να μην τηρείται ούτε καν ο κορμός αυτών των προγραμμάτων; Όντως η αστική δημοκρατία έχει κανόνες, αλλά ούτε καν αυτοί τηρούνται εις βάρος των αξιών της δημοκρατίας και φυσικά του λαού. Τί διασάλευση είναι αυτή που κυριαρχεί στα μυαλά μας; Μέσα στο κρανίο είναι το μυαλό κι όχι μέσα σε lsd οθόνες.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 04/08/2015 :  07:36:33  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by P.D.etl

Μπερδεύτηκα, ειλικρινά. Τί είναι τελικά «Δημοκρατία»; Μήπως είναι αυτό που τα τελευταία χρόνια βιώνουμε; Να εκλέγονται δηλαδή κυβερνήσεις με ορισμένα εκλογικά προγράμματα-λαϊκές εντολές και αμέσως μετά τις εκλογές να μην τηρείται ούτε καν ο κορμός αυτών των προγραμμάτων; Όντως η αστική δημοκρατία έχει κανόνες, αλλά ούτε καν αυτοί τηρούνται εις βάρος των αξιών της δημοκρατίας και φυσικά του λαού. Τί διασάλευση είναι αυτή που κυριαρχεί στα μυαλά μας; Μέσα στο κρανίο είναι το μυαλό κι όχι μέσα σε lsd οθόνες.

Μήπως εννοούσες LCD οθόνες.
Το LSD είναι άλλο πράγμα..
Οχι πως δεν ταιριάζει..
Λες γι΄αυτό να γυρνάει ανάποδα η «Δημοκρατία»..

Edited by - xipolitos on 04/08/2015 07:51:14
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 04/08/2015 :  09:55:39  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by P.D.etl

Μπερδεύτηκα, ειλικρινά. Τί είναι τελικά «Δημοκρατία»; Μήπως είναι αυτό που τα τελευταία χρόνια βιώνουμε; Να εκλέγονται δηλαδή κυβερνήσεις με ορισμένα εκλογικά προγράμματα-λαϊκές εντολές και αμέσως μετά τις εκλογές να μην τηρείται ούτε καν ο κορμός αυτών των προγραμμάτων; Όντως η αστική δημοκρατία έχει κανόνες, αλλά ούτε καν αυτοί τηρούνται εις βάρος των αξιών της δημοκρατίας και φυσικά του λαού. Τί διασάλευση είναι αυτή που κυριαρχεί στα μυαλά μας; Μέσα στο κρανίο είναι το μυαλό κι όχι μέσα σε lsd οθόνες.



Δεν διαφωνούμε στην διαπίστωση.
Στην ερμηνεία της διαφωνούμε και στις λύσεις αντιμετώπισής της
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

P.D.etl
Forum-Runner

Greece
190 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 04/08/2015 :  13:38:55  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
LCD εννοούσα αλλά σωστά το έγραψα

Γιώργο, προσωπικά μ' αρέσει να συζητάω με ανθρώπους αναζητώντας λύση στους κοινούς μας προβληματισμούς. Η διαφωνία ή/και η συμφωνία έχω πάψει να πιστεύω πως οδηγούν παραπέρα. Που θα πάει, θα το «βρούμε».

Καλό μεσημέρι
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 126 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000