Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Καφενείο - μετεκλογικών πολιτικών συζητήσεων
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 126

kanivallos
Elite Forum-Runner

Greece


1857 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/08/2015 :  13:22:39  Εμφάνιση Προφίλ  Visit kanivallos Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by ALEXANDRA

Πλάκα θα έχει να βγει το υπουργείο τουρισμού και να πει ότι φέτος αυξήθηκε ο τουρισμός περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά. Είχαμε τουρίστες και από την Συρία, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν που άλλες φορές προτιμούσαν άλλους προορισμούς.



Αλεξάνδρα είσαι ρατσίστρια, αν ειρωνευόσουν όμως αυτούς που στις Εθνικές εορτές (και όχι μόνο) αναρτούν τη σημαία στα μπαλκόνια τους, αν ΔΕΝ καταδίκαζες δολοφονίες ΑΘΩΩΝ ανθρώπων (Καπελώνης, Φουντούλης) όπως καταδίκασες τη δολοφονία του Φύσσα, τότε ανήκεις στο δημοκρατικό τόξο.

Η γνώμη μου είναι κάθε παράνομος μετανάστης με το που συλλαμβάνεται να πληρώνει πρόστιμο-παράβολο (για τα διαδικαστικά έξοδα) 50 τουλάχιστον ευρώ.
Ξοδεύει 2-3 ακόμη και 6.000 ευρώ να έρθει, ας υπολογίσει και αυτά τα έξοδα στο ταξίδι του.
Αυτά τα χρήματα αποδίδονται κατευθείαν στο Κράτος και δεν έχουν σχέση με τη στέγαση, σίτιση ή μεταφορά των μεταναστών.

Τώρα αν οι δημοκρατικές δυνάμεις θεωρήσουν απάνθρωπο και ρατσιστικό αυτό το μέτρο, μπορούν κάλλιστα να επιδείξουν την ευαισθησία τους, πληρώνοντας αυτοί το πρόστιμο από τα υπέρογκα ποσά των επιχορηγήσεων των κομμάτων τους.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

P.D.etl
Forum-Runner

Greece
190 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/08/2015 :  14:08:49  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Κάλμα λίγο kanivallos
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/08/2015 :  17:03:44  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Χρήστο λες αρκετά άσχετα πράγματα, αλλά μια και το φέρνει η κουβέντα, ας πω την άποψή μου.

Προσωπικά, σημαία στις εθνικές γιορτές έβαζα πριν πολλά χρόνια. Όταν εμπέδωσα ότι είμαστε προτεκτοράτο, θεωρώ ότι θα κοροϊδεύω τον εαυτό μου βάζοντάς τη. Λίγο έλλειψε να την έβαζα τη φετινή 25η Μαρτίου αλλά είπα ας περιμένουμε. Αποδείχτηκε ότι τίποτα δεν άλλαξε. Θα τη ξαναβάλω όταν γίνουμε ανεξάρτητη χώρα.

Ένας άλλος λόγος που ο κόσμος αποφεύγει τη καλώς εννοούμενη εκδήλωση πατριωτισμού, είναι ότι φοβάται μην εξομοιωθεί (άδικα) με τους αυτοαπακαλούμενους εθνικιστές, που ο πατριωτισμός τους ισοδυναμεί για πολλούς από αυτούς, στο να έχουν Θεό αυτόν που δολοφόνησε 1.000.000 Έλληνες, και τα σύμβολά του (λέγοντας και παραμυθάκια για μικρά παιδιά, ότι τα χρησιμοποιούν επειδή πρωτοήταν αρχαιοελληνικά σύμβολα, λες και αν ήθελαν να χρησιμοποιούν αρχαιοελληνικά σύμβολα δεν υπάρχουν άλλα και έπρεπε να βρουν αυτά).
Όπως και να έχει, πατριώτες είναι αυτοί που αγαπούν τη πατρίδα τους, θλίβονται για αυτά που γίνονται, και δεν νοιώθουν την ανάγκη να το αποδείξουν με σημαίες. Αν δεις κάποιον να γράφει μέρα-νύχτα στο ίντερνετ πόσο αγαπάει το παιδί του, μάλλον θα πρέπει να αναρωτηθείς μήπως συμβαίνει κάτι άλλο.

Όχι, το κράτος να αναλάβει τα..."πρόστιμα" και τη μεταφορά των προσφύγων. Λεφτά υπάρχουν, αρκεί να μη πηγαίνουν ανεπιστρεπτί στους τοκογλύφους της ΕΕ. Για την ιστορία, η μεταφορά τους θα μπορούσε να γίνει και χωρίς λεφτά από το κράτος, με επίταξη του πλοίου κάποιου φιλέλληνα εφοπλιστή. Αλλά όπως μπορείς να δεις, οι εφοπλισταράδες βγάλανε κέρδος ακόμη και από τη μεταφορά των προσφύγων, παίρνωντάς τους από 60 ευρώ για να τους πάνε από τη Κω στην Αθήνα: http://voliotaki.blogspot.gr/2015/08/60.html#more

-Η δολοφονία των δυο νεαρών που λες είναι θλιβερή και λυπηρή (πάντως όλως τυχαίως εξυπηρέτησε συγκεκριμένες καταστάσεις και οι ένοχοι δεν βρέθηκαν), και κανείς δεν απαγόρευσε κανέναν να λυπηθεί ή να εξοργιστεί στον βαθμό που το ένοιωσε. Όπως και κανείς δεν απαίτησε πχ από σένα, να εξοργιστείς για τον Φύσσα. Όσο με στενοχωρεί η δολοφονία τους, άλλο τόσο σε καμμία περίπτωση δεν την εξομοιώνω με τη δολοφονία του Φύσσα ( και οι γονείς του Φύσσα εξαρχής ξεκαθάρισαν ότι δεν θα κάνουν κοινή μάχη με τους γονείς των δολοφονηθέντων όπως προτάθηκε). Έχω επίσης υπόψη και το εξής (ξεφεύγουμε, αλλά αφού το φέρνει η κουβέντα....)



http://projector-revolt.blogspot.gr/2014/08/blog-post_52.html

"Αθώα Παιδιά" και Αθώα Παιδιά

"Ε και επειδή ήταν δηλαδή νεοναζί; Τώρα είναι νεκροί! Δεν ντρέπεστε λίγο να βάζετε ΤΑΜΠΕΛΕΣ σε νεκρούς ανθρώπους; Είναι φασιστικό να βάζετε ΤΑΜΠΕΛΕΣ σε νεκρούς ανθρώπους! Ήταν δυο νέα παιδιά και αυτοί. Σαν και τα άλλα τα νέα παιδιά στο Ν. Ηράκλειο. Δεν έχουν σημασία οι πολιτικές τους πεποιθήσεις!"

Λαμβάνοντας υπόψιν τις παραπάνω ηλίθιες και παράλογες φράσεις που κυκλοφορούν σε υπερπληθυσμό στα social media από χθες και μάλιστα όχι από συντρόφους των δολοφονημένων φασιστών, αλλά από όψιμους αριστερούς, αντιφασίστες, ακόμα και αναρχικούς, θα μπορούσαμε να διευρύνουμε το σκεπτικό.

"Δεν ντρέπεστε να βάζετε ΤΑΜΠΕΛΑ στον Αδόλφο Χίτλερ; Γιατί τον αποκαλείτε παρανοϊκό συμπλεγματικό ναζιστή που σκότωσε εκατομμύρια ανθρώπους; Ο άνθρωπος πέθανε! Τώρα πρέπει να λέτε ότι ήταν ένας καλός μεσήλικας στρατιωτικός που αγαπούσε την πατρίδα του και αυτοκτόνησε για χάρη της."

"Δεν ντρέπεστε να βάζετε ΤΑΜΠΕΛΑ στον Πάμπλο Εσκομπάρ; Γιατί τον αποκαλείτε το μεγαλύτερο μαφιόζο της Κολομβίας, αρχηγό του μεγαλύτερου καρτέλ κοκαϊνης του πλανήτη και υπεύθυνο για τις δολοφονίες περισσοτέρων από 27.000 ανθρώπων μέσα σε διάστημα 10 χρόνων; Ο άνθρωπος πέθανε! Τώρα πρέπει να λέτε ότι ήταν ένας καλός επιχειρηματίας που βοήθησε στην οικονομική ανάπτυξη της Κολομβίας, του Μεξικού, και της Αργεντινής και προσέφερε δουλειά σε χιλιάδες ανθρώπους."

"Δεν ντρέπεστε να βάζετε ΤΑΜΠΕΛΑ στον Μανώλη Δουρή; Γιατί τον αποκαλείται ανθρωπόμορφο τέρας που βίασε και σκότωσε το 6χρονο παιδί του;" Ο άνθρωπος δεν ζει πια! Τώρα πρέπει να λέτε ότι ήταν ένας καλός οικογενειάρχης"

"Δεν ντρέπεστε να βάζετε ΤΑΜΠΕΛΑ στον Τζακ τον Αντεροβγάλτη; Γιατί τον αποκαλείτε αντεροβγάλτη και σίριαλ κίλερ; Ο άνθρωπος δεν ζει πια! Τώρα πρέπει να τον λέτε σκέτο Τζακ!"


Οι ΤΑΜΠΕΛΕΣ (αυτού του είδους τουλάχιστον) δεν είναι καθόλου φασιστικές. Ο καθένας χαρακτηρίζεται ως άνθρωπος από τις πράξεις του εν ζωή και οι χαρακτηρισμοί τον συνοδεύουν και μετά θάνατον. Όπως κανείς από την οικογένεια του Παύλου Φύσσα δεν διαμαρτυρήθηκε για την ΤΑΜΠΕΛΑ "αντιφασίστας ράπερ" που του δόθηκε μετά την δολοφονία του, όπως η οικογένεια του Λάμπρου Φούντα δεν θίχτηκε από την ΤΑΜΠΕΛΑ "αναρχικός ένοπλος αντάρτης πόλεων" που του δόθηκε μετά την δολοφονία του από αστυνομικούς, έτσι και η ΤΑΜΠΕΛΑ "δολοφονημένοι νεοναζί" είναι ηθικότατη και σωστότατη. Αν τους θίγει το περιεχόμενο της ταμπέλας ας πρόσεχαν όσο ζούσαν.

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

kanivallos
Elite Forum-Runner

Greece


1857 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/08/2015 :  17:45:57  Εμφάνιση Προφίλ  Visit kanivallos Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
"Οι ΤΑΜΠΕΛΕΣ (αυτού του είδους τουλάχιστον) δεν είναι καθόλου φασιστικές. Ο καθένας χαρακτηρίζεται ως άνθρωπος από τις πράξεις του εν ζωή και οι χαρακτηρισμοί τον συνοδεύουν και μετά θάνατον. Όπως κανείς από την οικογένεια του Παύλου Φύσσα δεν διαμαρτυρήθηκε για την ΤΑΜΠΕΛΑ "αντιφασίστας ράπερ" που του δόθηκε μετά την δολοφονία του, όπως η οικογένεια του Λάμπρου Φούντα δεν θίχτηκε από την ΤΑΜΠΕΛΑ "αναρχικός ένοπλος αντάρτης πόλεων" που του δόθηκε μετά την δολοφονία του από αστυνομικούς, έτσι και η ΤΑΜΠΕΛΑ "δολοφονημένοι νεοναζί" είναι ηθικότατη και σωστότατη. Αν τους θίγει το περιεχόμενο της ταμπέλας ας πρόσεχαν όσο ζούσαν"


Κώστα, δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις, αλλά ειδικά η παραπομπή σου στο μπλόγκ θεωρώ ότι είναι άκρα υπερβολική έως φασιστική.
Δε χρειάζεται να εξηγήσω περισσότερα, αυτοί που μας διαβάζουν ας βγάλουν μόνοι τους τα συμπεράσματα τους.

Άλλωστε δεν έχω συνηθίσει να ξεδιπλώνω τις πολιτικές μου απόψεις σε αθλητικό σάιτ, (το συγκεκριμένο θέμα έχει 123 σελίδες και ζήτημα είναι αν έχω γράψει 4 φορές) δε θέλω να πείσω κανέναν, απλώς λέω τη γνώμη μου και ακούω (διαβάζω) τις δικές σας.

Η αλήθεια μάλιστα είναι ότι και τώρα έγραψα γιατί εξοργίστηκα, ναι εξοργίστηκα από τις απανωτές παραπληροφορήσεις και τοποθετήσεις των γνωστών αγνώστων.
Ε, ας ακουστεί είπα και μια 2η γνώμη, άλλωστε ούτε θα με πείσετε ούτε θα σας πείσω.

Αυτά τα ολίγα, πάω για προπόνηση στην παραλιακή (άλλοι προπονούνται μεταμεσονύχτιες ώρες στο πληκτρολόγιο)... Καθείς εφ' ω ετάχθη
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/08/2015 :  18:30:16  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Είναι πολύ έντονο Χρήστο το κείμενο που έβαλα, επί της ουσίας είναι κατά τη γνώμη μου στη σωστή κατεύθυνση. Εγώ θα το έγραφα με πολύ πιο ήπιο τρόπο. Δεν το είχα βάλει στο θέμα που είχε ανοίξει όταν έγιναν οι δολοφονίες, αλλά το κράτησα.

Από το κομμάτι που ξεχώρισες, η λέξη νεοναζί είναι η αμφιλεγόμενη. Τα υπόλοιπα από το κομμάτι δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.

Γενικά αυτό το κόμμα θέλει να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του. Αφού θαυμάζει κάποιον, ας το παραδεχτεί. Όχι να κρύβεται πίσω από "αρχαιοελληνικά" και παραμύθια.

Ρωμανός, Μαζιώτης, Ξηρός και πάει λέγοντας, δεν κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους και από παραμύθια. Λένε αυτό που είναι, και ας μη μας αρέσει. Ε, ας το κάνουν όλοι.

Κομμουνιστές προτίμησαν τον θάνατο ή τα ξερονήσια αντί να βάλουν μια υπογραφή μετάνοιας. Και εδώ έχουμε ανθρώπους που μέχρι και βιβλίο έγραψαν για τον Χίτλερ, να το παίζουν τρελίτσα.

Εν πάσει περιπτώσει, πηγαίνω κι εγώ για τρέξιμο.

-Τις απόψεις μου δεν τις αναφέρω από τη πολιτική τους σκοπιά, αλλά από τη κοινωνική. Ας πήγαινε καλά οι Ελλάδα, και ας πήγαιναν να πνιγούν όλα τα κόμματα.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/08/2015 :  18:32:59  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ακραία ναζιστική πρόκληση από τη Χρυσή Αυγή

Την ίδια ώρα που η ηγεσία της Χρυσής Αυγής «λουφάζει» και ο Αρχηγός της δηλώνει την πίστη του στο ευρώ (βλ. Ιός, «Λούφα και Χρυσή Αυγή», «Εφ.Συν.», 8.8.2015) http://www.efsyn.gr/arthro/loyfa-kai-hrysi-aygi από τα επίσημα μέσα ενημέρωσης που διαθέτει η οργάνωση εξαπολύεται ανοιχτή ναζιστική προπαγάνδα (εφ. «Χρυσή Αυγή», 5.8.2015).

Ξεχωρίζει η επαναφορά των παλιών συμβόλων της οργάνωσης (μαυροκόκκινη σημαία, μαίανδρος-σβάστικα), αλλά και η δημόσια διακήρυξη των αρχών του γερμανικού εθνικοσοσιαλισμού, ενώ δεν λείπει και η φαντασίωση ενός νέου ευρωπαϊκού «Τρίτου Ράιχ» υπό την ηγεσία του μετενσαρκωμένου Χίτλερ-Μιχαλολιάκου.

Χαρακτηριστικό το ανυπόγραφο «θεωρητικό» κείμενο που δημοσιεύτηκε ταυτόχρονα σε όλους τους ιστότοπους της οργάνωσης, στο οποίο αναπτύσσεται η «κοσμοθεωρία» της Χρυσής Αυγής.

Μάταια θα αναζητήσει κανείς σ’ αυτό το κείμενο τις λέξεις «Ελλάδα» ή «Ελληνες». Λόγος γίνεται μόνο για τη «Φυλή», το «Αίμα» και την «Τιμή», τις τρεις λέξεις-κλειδιά του ναζισμού. Και πιο συγκεκριμένα:

Το «κάλεσμα της φυλής»

Ο συντάκτης του κειμένου δηλώνει ότι οι χρυσαυγίτες στέκονται «όρθιοι σε έναν κόσμο ερειπίων, ανταποκρινόμενοι στο αδιάκοπο κάλεσμα της Φυλής, που ρέει και χάνεται μέσα στα βάθη των αιώνων. Διαβαίνουμε, με κάθε κόστος, τον δρόμο του Καθήκοντος, ενάντια στο νοσηρό και διεφθαρμένο κατεστημένο της απόλυτης παρακμής και του μηδενισμού».

■ Ο τρόπος δράσης της οργάνωσης είναι «ακατάβλητη θέληση και σιδηρά πειθαρχία».

■ Η σημαία τους δεν είναι η γαλανόλευκη, αλλά «το Ιερό Μαυροκόκκινο Λάβαρο [που] θα στέκει μεγαλόπρεπο και επιβλητικό, δηλώνοντας την υπεροχή της Αρχέγονης Ιδέας μας, αλλά και την εκπλήρωση του ιστορικού πεπρωμένου της ύπαρξής μας».

■ Στις φλέβες τους «κυλούν καυτές, οι αιώνιες αξίες της Τιμής και του Αίματος, τροφοδοτώντας μας με όλα όσα χρειαζόμαστε για να μαχόμαστε αδιάκοπα και ανελέητα το σκοτάδι και τον ηθικό εκφυλισμό του διεστραμμένου δημιουργήματός τους».

■ Απέναντι στην «κοινωνία της μετριότητας», η οργάνωση επιλέγει «συνειδητά τη μετωπική σύγκρουση από την αδράνεια και τον ντροπιαστικό συμβιβασμό, τακτικές που χαρακτηρίζουν υπάρξεις δειλές και τρομαγμένες».

■ Με δυο λόγια παραμένουν «πιστοί και αμετανόητοι για την επιλογή που κάναμε. Μια επιλογή απολύτως συνειδητή, που μας φέρνει εγγύτερα την εκπλήρωση του προγονικού μας γίγνεσθαι».

■ Θεωρούν τους εαυτούς τους «ευλογημένους και καταραμένους» επειδή «ο σοφός Δημιουργός του κόσμου αυτού μας έκανε τη μεγάλη Τιμή, να είμαστε εμείς αυτοί που θα δίνουμε καθημερινά σχήμα στην Ιερή και Αφθαρτη Ιδέα μας, σάρκα και οστά στο Οραμά μας».

■ Και πώς θα γίνουν αυτά; «Σε αυτή τη ζωή τα πάντα κατακτώνται με το σπαθί. Η αγανάκτηση ξεχείλισε και η οργή απέκτησε πρόσωπο. Η ισχύς μας, το Αίμα του Λαού μας. Η φλογερή μας Πίστη, το μοναδικό μας όπλο, μετουσιώνεται σε Αγώνα σκληρό και ασυμβίβαστο».

Ο πυρήνας αυτής της δυσνόητης προπαγάνδας –αλλά και τόσο γνωστής από τη ναζιστική περίοδο- είναι η αναφορά στην «Ψυχή της Φυλής».

Ο όρος αυτός (γερμανικά «Rassenseele») βρίσκεται στο επίκεντρο της εθνικοσοσιαλιστικής κοσμοθεωρίας (βλ. Cornelia Schmitz-Berning, «Vokabular des Nationalsozialismus», 1998, σ. 522-4).

Τον εισήγαγαν οι διαβόητοι θεωρητικοί του ρατσισμού Χανς Γκίντερ και Λούντβιγκ Κλάους, ενώ τον ανέπτυξε στο έργο του «Ο Μύθος του 20ού Αιώνα» ο Αλφρεντ Ρόζενμπεργκ.

Μάλιστα η βίβλος αυτή του ναζιστικού ρατσισμού ξεκινά με το κεφάλαιο που επιγράφεται «Φυλή και Φυλετική Ψυχή», ενώ το σχετικό απόσπασμα έχει κυκλοφορήσει το 2003 και σε ελληνική μετάφραση του βετεράνου χρυσαυγίτη Στέφανου Γκέκα από τις εκδόσεις «Απολλώνειο Φως» του επίσης ναζιστή και συνεργάτη της Χρυσής Αυγής, Ιωάννη Χαραλαμπόπουλου.

Η επιστροφή της Χρυσής Αυγής στην «ασφάλεια» των βαθιών ναζιστικών της πεποιθήσεων είναι κι αυτή σημάδι της εσωτερικής ανισορροπίας που έχει προκληθεί από τη δικαστική διερεύνηση του εγκληματικού της χαρακτήρα.

Και υπάρχουν πολλά σχετικά κείμενα που επιβεβαιώνουν την προσπάθεια να στηριχτεί η ομερτά του ηγετικού της πυρήνα στους δεσμούς αίματος τόσων χρόνων ναζιστικής δράσης στο πεζοδρόμιο.

Μάλιστα τα «θεωρητικά» κείμενα που απευθύνονται στο «Μέτωπο Νεολαίας» της οργάνωσης, βασίζονται σε έναν άλλο εθνικοσοσιαλιστή διανοούμενο, τον Γάλλο Ρομπέρ Μπραζιγιάκ.

Μικρή λεπτομέρεια: ο Ρόζενμπεργκ απαγχονίστηκε ως εγκληματίας πολέμου μετά τη δίκη της Νυρεμβέργης το 1946, ενώ ο Μπραζιγιάκ ως δωσίλογος το 1945.
http://www.efsyn.gr/arthro/sta-hnaria-toy-rozenmpergk


Edited by - xipolitos on 20/08/2015 18:49:53
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Nassos
Forum-Runner

Greece
72 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/08/2015 :  18:56:04  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Γράφεις από τα γραφεία του Περισσού ή την παίρνεις φασόν στο σπίτι;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/08/2015 :  19:11:29  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ευτυχώς η κοινωνία έχει πολύ μεγάλα αντιφασιστικά αντανακλαστικά και δεν θα επιτρέψει στο φασιστικό - νεοναζιστικό μόρφωμα της εγληματικής οργάνωσης της χρυσής αυγής και των υποστηρικτών της, να μας γυρίσουν πίσω στις μαύρες μέρες των δοσίλογων και των κρεματορίων τύπου Αουσβιτς και Νταχάου..!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/08/2015 :  20:28:39  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλό είναι να θυμόμαστε ότι ναζί=εθνικοσοσιαλιστές. Δεν είναι ταμπέλα, έτσιέλεγαν το κόμμα του Χίτλερ. Εθνικοσοσιαλιστικό Γερμανικό Εργατικό Κόμμα.

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CE%93%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CE%95%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CE%9A%CF%8C%CE%BC%CE%BC%CE%B1

Διαβάστε τα 25 σημεία, αξίζει, για να καταλάβουμε την ταύτιση και τις ομοιότητες...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/08/2015 :  21:49:09  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πάμε για εκλογές!
Πιθανή ημερομηνία η 20 Σεπτέμβρη.

Διάγγελμα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα
https://youtu.be/S7n-cfxm94g

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/08/2015 :  00:55:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αρον-αρον εκλογές ; Γιατί ;

Τι φοβάται η κυβέρνηση ;

Εκλογές εξπρές εξήγγειλε Aυγουστιάτικα και σε χρόνο λίγων εβδομάδων η κυβέρνηση. Ουδέποτε έχει συμβεί στα χρονικά της χώρας προηγούμενο εκλογών με τέτοιες διαδικασίες εξπρές και μάλιστα μέσα σε θερινή περίοδο.

Γιατί εκλογές ; Και γιατί εκλογές Αυγουστιάτικα με τέτοια επίσπευση των προθεσμιών, στα όρια της συνταγματικής νομιμότητας;

Ο λόγος είναι απλός και αυτονόητος.

Η κυβέρνηση διακατέχεται από βαθιά αμηχανία και ανησυχία. Ξέρει ότι υπογράφοντας και ψηφίζοντας Μνημόνια έχει ακυρώσει την διπλή λαϊκή εντολή των εκλογών του Ιανουαρίου και του δημοψηφίσματος της 5 Ιουλίου. Ξέρει ότι όταν διαβεβαιώνει σε όλους τους τόνους ότι "δεν υπήρχε εναλλακτική" αναιρεί με πρωτοφανή κυνισμό τις βασικές αρχές και τον ίδιο λόγο ύπαρξης του Σύριζα.

Η εσπευσμένη κίνησή της δείχνει ότι τελεί πλέον υπό καθεστώς πανικού και φόβου. Κάθε μέρα που περνάει, η κυβέρνηση τρέμει τις βαρύτατες συνέπειες των μνημονίων, που γίνονται όλο και πιο αισθητές από το λαό. Η κυβέρνηση θέλει να πάνε στις κάλπες οι πολίτες πριν προλάβουν να ενημερωθούν για το σύνολο των μέτρων του τρίτου μνημονίου και, κυρίως, πριν νιώσουν στην καθημερινότητα τους τα νέα επαχθή βάρη.

Υπάρχει , όμως, και ένας πρόσθετος και καθόλου αμελητέος λόγος. Ίσως ο κύριος και καθοριστικός!

Η κυβέρνηση σχεδιάζει να πάει άρον- άρον σε εκλογές για να απαλλαγεί από τα βαρίδια του «ΟΧΙ» και για να αιφνιδιάσει την «Αριστερή Πλατφόρμα», έτσι ώστε να μην προλάβει να ετοιμαστεί για εκλογική αναμέτρηση.

Η κυβέρνηση θέλει να σβήσει άρον –άρον το «ΟΧΙ» από τον πολιτικό χάρτη. Το «ΟΧΙ» του δημοψηφίσματος και το «ΟΧΙ» στα μνημόνια, ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ, ο συνεπής αριστερός, προοδευτικός, πατριωτικός , δημοκρατικός κόσμος έχουν εξελιχθεί σε εφιάλτη για την κυβέρνηση.

Κάποιοι στου Μαξίμου ίσως να λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο.

Ο Ελληνικός λαός δεν ξέχασε το «ΟΧΙ». Δεν είναι διατεθειμένος να ζει εξανδραποδισμένος σε μια χώρα που θα βρίσκεται κάτω από τη μπότα ενός νεοαποικιακού καθεστώτος. Το «ΟΧΙ» δεν ηττήθηκε. Θα έχει πολιτική έκφραση στις εκλογές και θα νικήσει.

Ο αγώνας συνεχίζεται και οι επερχόμενες εκλογές, έστω και με αυτούς τους πραξικοπηματικούς όρους, θα γυρίσουν μπούμερανγκ για τους κυβερνητικούς χειρισμούς.

Οι εκλογές αυτές θα είναι ένας πρώτος σταθμός για την ανεξάρτητη, προοδευτική και δημοκρατική Ελλάδα που ονειρευόμαστε.

Γιώργος Καρνέσης
http://www.iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=21770
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/08/2015 :  03:12:17  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Εστω και μέσα στα στενά χρονικά περιθώρια μέχρι την ημέρα των εκλογών, πρέπει να συσταθεί ενα ευρύ δημοκρατικό αντιμνημονιακό μέτωπο που θα πραγματώσει το υπερήφανο ΟΧΙ του λαού και θα βάλει τέλος στα μνημόνια της υποταγής και του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας και του πλούτου της χώρας, θα σταματήσει την λιτότητα σε βάρος του λαού θα υπερασπιστεί την εθνική κυριαρχία και θα ξεκινήσει την ανασυγρότηση της χώρας προς όφελος των πολλών. Πέντε χρόνια φτωχοποίησης και λεηλασίας είναι πολλά..!

Για τις ανάγκες των πολλών και οχι της παρασιτικής ολιγαρχίας!
Στον δρόμο προς την λαική κτριαρχία!

«Όταν οι δυνάμεις της καταπίεσης καθιστούν εαυτούς κυρίαρχους σε αντίθεση με την ισχύουσα νομοθεσία η ειρήνη έχει ήδη τερματιστεί».
Τσε Γκεβάρα

Edited by - xipolitos on 21/08/2015 03:14:35
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Aroulio
Elite Forum-Runner

1580 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/08/2015 :  08:56:58  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλημέρα και για να μην ξεχνιόμαστε...

ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΟΟΟΣΣΣ
Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΟΟΟΣΣΣΣ
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/08/2015 :  09:59:44  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλημέρα ο ιμπεριαριαλισμός σαρώνει παγκόσμια απο την Λατινική Αμερική Αφρική Μ. Άνατολή Ασία με πολέμους επεμβάσεις λεηλασία εως την ευρώπη του οποίου ενα απο τα θύματα είναι η χώρα μας που λεηλατούν τον πλούτο της και την μετέτρεψαν σε προτεκτοράτο - αποικία χρέους! Το παλιό αυτό σύνθημα παραμάνει επίκαιρο!

Αν τα πράγματα δεν ηταν τόσο άσχημα στον υπόλοιπο κόσμο και στην πατρίδα μας και υπήρχε ανεξαρτησία ελευθερίαε ευημερία δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη πίστεψε με αντι για πολιτικά κείμενα και αναλύσεις θα έγραφα μυθιστορήματα και συνταγές μαγειρικής...



Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Aroulio
Elite Forum-Runner

1580 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/08/2015 :  11:24:40  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by xipolitos

Καλημέρα ο ιμπεριαριαλισμός σαρώνει παγκόσμια απο την Λατινική Αμερική Αφρική Μ. Άνατολή Ασία με πολέμους επεμβάσεις λεηλασία εως την ευρώπη του οποίου ενα απο τα θύματα είναι η χώρα μας που λεηλατούν τον πλούτο της και την μετέτρεψαν σε προτεκτοράτο - αποικία χρέους! Το παλιό αυτό σύνθημα παραμάνει επίκαιρο!

Αν τα πράγματα δεν ηταν τόσο άσχημα στον υπόλοιπο κόσμο και στην πατρίδα μας και υπήρχε ανεξαρτησία ελευθερίαε ευημερία δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη πίστεψε με αντι για πολιτικά κείμενα και αναλύσεις θα έγραφα μυθιστορήματα και συνταγές μαγειρικής...




Και ποιο παρακαλώ είναι το ιδανικό δημοκρατικό μοντέλο/σύστημα διακυβέρνησης -για σένα- και σε ποια χώρα εφαρμόζεται αυτή τη στιγμή?

Θέλεις να μας εξηγήσεις τον όρο προτεκτοράτο και να φέρεις παραδείγματα χωρών που μπορούν να είναι εθνικά κυρίαρχες και παντελώς ανεξάρτητες από εξωγενείς επιδράσεις?

Οι ξένοι μας φταίνε που κάναμε την Ελλάδα λαμογιστάν? Που δεν υπάρχει τίποτα οργανωμένο?

Σε ποια λεηλασία πλούτου από τους ξένους αναφέρεσαι? Στο χρυσό που θα έβγαινε στις Σκουρίες? Στις ιδιωτικοποιήσεις που έγιναν?

Ξέχασες να ζητήσεις παγκόσμια ειρήνη

Ας ελπίσουμε κάποια στιγμή να στρώσουν όλα για όλους μας -τουλάχιστον για τα παιδιά μας..... και να διαβάσουμε τα βιβλία σου:

"Μάρξ & Ένγκελς εναντίον Λένιν και Στάλιν- από τη θεωρία στην πράξη"

"Αφροδισιακές συνταγές που χρησιμοποίησε ο Ρασπούτιν για να σαγηνεύσει την τσαρίνα Αλεξάνδρα"

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 126 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000