Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Καφενείο - μετεκλογικών πολιτικών συζητήσεων
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 126

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/03/2015 :  09:38:19  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Πήρατε χαμπάρι ότι αυξήθηκαν τα τιμολόγια της ΔΕΗ ?

αχαχαχαχαχα

Ούτε εγώ. Και μάλιστα σεβαστό νούμερο (περίπου 4% για το μέσο νοικοκυριό...)

Το έμαθα όμως, μετά από την... "οργή" λαφαζάνη!
quote:


Αθήνα
Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας με την οποία αποδοκιμάζει την «απαράδεκτη», όπως αναφέρει, απόφαση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ) να αυξήσει το τέλος υπέρ των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΕΤΜΕΑΡ) που εισπράττεται μέσω των λογαριασμών ρεύματος, κάνοντας μάλιστα λόγο για «μακιαβελικές πρακτικές» που ακολουθήθηκαν.

Σύμφωνα με την απόφαση της ΡΑΕ, που ελήφθη στις 30 Δεκεμβρίου, η αύξηση που ισχύει από 1ης Ιανουαρίου επιβάλλεται προκειμένου να διασφαλιστούν τα απαιτούμενα έσοδα αφενός για τη χρηματοδότηση του λογαριασμού για τις ανανεώσιμες πηγές και αφετέρου για την κάλυψη μέρους του κόστους ενίσχυσης των βιομηχανιών που, σύμφωνα με την κοινοτική νομοθεσία, αντιμετωπίζουν ανταγωνισμό από τρίτες χώρες όπου δεν υπάρχουν οι επιβαρύνσεις που προκύπτουν από την εφαρμογή της αντιρρυπαντικής πολιτικής της ΕΕ.

Για την οικιακή χρήση, η αύξηση του τέλους είναι 4,4 %, ενώ μείωση της χρέωσης προβλέπεται μόνο για μια κατηγορία επιχειρήσεων που ηλεκτροδοτούνται από το δίκτυο μέσης τάσης.

Αναλυτικά, οι παλιές και νέες χρεώσεις ανά κατηγορία κατανάλωσης είναι:

Υψηλή τάση, από 2,23 σε 2,94 ευρώ ανά μεγαβατώρα (αύξηση 31,8 %).
Μέση τάση με κατανάλωση πάνω από 13 γιγαβατώρες ετησίως, από 2,31 σε 3,04 ευρώ ανά μεγαβατώρα (αύξηση 31,6 %).
Αγροτικό τιμολόγιο μέσης τάσης, από 10,83 σε 12,3 ευρώ ανά μεγαβατώρα (αύξηση 13,5 %).
Μέση τάση με κατανάλωση κάτω από 13 γιγαβατώρες ετησίως, από 12,77 σε 12,3 ευρώ ανά μεγαβατώρα (μείωση 3,6 %).
Αγροτικό τιμολόγιο χαμηλής τάσης από 11,39 σε 12,94 ευρώ ανά μεγαβατώρα (αύξηση 13,6 %).
Οικιακό τιμολόγιο, από 26,3 σε 27,46 ευρώ ανά μεγαβατώρα (αύξηση 4,4 %).
Λοιπά τιμολόγια χαμηλής τάσης (περιλαμβάνονται καταστήματα, γραφεία κλπ), από 30,89 σε 31,3 ευρώ ανά μεγαβατώρα (αύξηση 1,3 %).
«Η απόφαση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ) να αυξήσει για μια ακόμα φορά το ΕΤΜΕΑΡ και κατά συνέπεια τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος για τα νοικοκυριά, τους αγρότες και άλλες επιχειρηματικές κατηγορίες, είναι επί της ουσίας απολύτως απαράδεκτη και κυρίως είναι απαράδεκτη, πρωτοφανής και εξοργιστική η μεθόδευση που ακολουθήθηκε για να δημοσιοποιηθεί» αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου.
Παράλληλα σημειώνεται ότι «η μνημονιακή αυτή απόφαση της ΡΑΕ ελήφθη στις 30/12/2014, δηλαδή στην αρχή της προεκλογικής περιόδου και προφανώς, σε συμπαιγνία με την απελθούσα Κυβέρνηση και για μην προκαλέσει δυσμενείς εντυπώσεις σε βάρος της, έμεινε αδικαιολόγητα και προκλητικά στο συρτάρι, για να δημοσιοποιηθεί δύο και πάνω μήνες μετά, στις 04/03/2015 επί των ημερών της νέας κυβέρνησης».

Το υπουργείο «καταγγέλλει αυτές τις μακιαβελικές πρακτικές, οι οποίες θα έμοιαζαν με φαρσοκωμωδία αν δεν είχαν βαρύ τίμημα για τους πολίτες, σε μια περίοδο σκληρότατης δοκιμασίας τους» καταλήγει η ανακοίνωση.

Newsroom ΔΟΛ

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/03/2015 :  08:26:48  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Και η βενζίνη στον αγώνα για ακριβότερες τιμές!!!! Εδώ πάνω ήδη έχει ξεπεράσει τα 12 λεπτά και δείχνει δοξασμένη πορεία προς το 2.
Μακάρι να πάνε καλά γιατί έτσι όπως εξελίσσεται η δήθεν διαπραγμάτευση αν δεν έχεις σκληρές θέσεις και να είσαι έτοιμος για όλα....βλέπω να μας παίρνουν φαλάγγι.
Εξακολουθώ να μην βλέπω μέτρα για την ανάπτυξη παρά μόνο σκέψεις για την ανακύκλωση του χρήματος.



Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/03/2015 :  10:27:23  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πρώτη φορά αριστερά τώρα και στις απολύσεις: http://www.protothema.gr/greece/article/459982/tha-doume-apada-i-valavani-gia-tis-protes-apoluseis/

Πολλοστή φορά φασιστερά στις παρελάσεις και στα εθνικοπατριωτικά μετά! Πού είναι οι συνταγματαρχαίοι να θαυμάσουν!
http://www.iefimerida.gr/news/196398/entelos-diaforetiki-fetos-i-parelasi-tis-25is-martioy-mpantes-toy-stratoy-tha-paizoyn#ixzz3UXyApOrV

Edited by - Rigelian on 17/03/2015 10:29:37
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/03/2015 :  13:35:57  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
H μισανθρωπία δεν κρύβεται πλέον, από έναν πολύ βαθιά συμπλεγματικό που γεννήθηκε και μεγάλωσε σε άκρα χλιδή, που δεν χρειάστηκε ποτέ του να δουλέψει βιοποριστικά, που ρυπαίνει τον όρο "πανεπιστημιακός".

«Η κυβέρνησή μας δεν είναι λαϊκίστικη, δεν έχουμε υποσχεθεί τα πάντα στους πάντες, δεν θα δώσουμε ούτε ένα ευρώ παραπάνω σε όσους κερδίζουν πάνω από 700 ευρώ και εάν είναι απαραίτητο μπορούμε να αναστείλουμε ή να καθυστερήσουμε κάποιες υποσχέσεις», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης σε ομιλία του σε συνέδριο στην πόλη Κόμο της Ιταλίας. «Δεν υποσχεθήκαμε τίποτα στη μεσαία τάξη είτε βρίσκεται στην υψηλή πλευρά είτε στη χαμηλή. Γι' αυτούς θα υπάρξει αυξημένη φορολόγηση», πρόσθεσε.

http://www.athensvoice.gr/article/%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%86%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%C2%AB%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%87%CE%B5%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%AF%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%B1%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%AC%CE%BE%CE%B7%C2%BB

Πώς το έλεγαν οι αρχαίοι;
Αρχή άνδρα δείκνυσι.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/03/2015 :  13:52:55  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
O επικίνδυνος κρυπτοφασισμός της Αυγής και του ΣΥΡΙΖΑ
Μάλιστα...Όποιος δεν συμφωνεί με την κυβέρνηση, είναι γερμανοτσολιάς, υποστηρικτής του Σόιμπλε και όργανο ξένων συμφερόντων.

"Σε αυστηρό διάβημα προς την ελληνική κυβέρνηση προέβησαν ΝΔ, ΠΟΤΑΜΙ, ΠΑΣΟΚ και διαμαρτυρόμενοι για την προσβλητική της συμπεριφορά προς τον Σόιμπλε".



Δηλαδή, όλοι οι άλλοι, εκτός από την κυβέρνηση, είναι γερμανοτσολιάδες, σύμφωνα με την Αυγή!

Αν αυτό δεν είναι κρυπτοφασισμός, τότε τι είναι;



Με αυτές τις αθλιότητες χάιδεψαν τα αυτιά του κόσμου τόσα χρόνια, με τις ίδιες κρυπτοφασιστικές αθλιότητες συνεχίζουν να προπαγανδίζουν τις θέσεις τους και να θυματοποιούν τον εαυτό τους και τώρα ως κυβέρνηση.

Με αυτές τις κρυπτοφασιστικού τύπου αθλιότητες "διαπαιδαγώγησαν" τους πολίτες και δίχασαν τον ελληνικό λαό, σε μια περίοδο που η εθνική συνεννόηση ήταν και παραμένει το μέγιστο ζητούμενο.



Με αυτές τις κρυπτοφασιστικές αθλιότητες φθάσαμε στο σημείο να δημοσιεύουμε άρθρα για τα όσα λέει ο Σόιμπλε, επώνυμα και με έγκριτες πηγές, και μας κατηγορούν οι αναγνώστες μας ότι παίζουμε το παιχνίδι της Γερμανίας και του Σόιμπλε.

Με αυτές τις πρυπτοφασιστικές αντιλήψεις έφθασαν να κατηγορούν δημοσίως τον ΥΠΟΙΚ της Κύπρου ότι καταλαβαίνει καλύτερα τον Σόιμπλε απ' όσο την Ελλάδα (το έπραξε ο κ. Παπαδημούλης, ο "Αβραμόπουλος" του ΣΥΡΙΖΑ).



Και όλα αυτά, ενώ η χώρα πάει από το κακό στο χειρότερο.



Όμως, αυτά είναι συμπτώματα ολοκληρωτισμού.

Γιατί ολοκληρωτισμός είναι η άποψη σύμφωνα με την οποία ήταν ηθικό και σωστό να ασκείς ισοπεδωτική κριτική στην προηγούμενη κυβέρνηση, όπως για παράδειγμα "σαμαροβενιζέλοι, γερμανοτσιλιάδες, ξεπουλημένοι, πεσμένοι στα τέσσερα" κλπ, ενώ το να ασκείς κριτική στην κυβέρνηση σήμερα, σημαίνει ότι είσαι γερμανοτσολιάς.



Δεν είναι αυτό δημοκρατία, είναι κατάλοιπα σταλινικής και τσαουσεσκικής σκέψης και πρακτικής.

Και το χειρότερο, επειδή οι περισσότεροι διευθυντές ειδήσεων είναι πρώην κνίτες και η συντριπτική πλειονότητα των δημοσιογράφων είναι "αριστεροί", δεν μιλάει κανείς, τη στιγμή που θα έπρεπε οι αιρετικές φωνές των δημοσιογράφων να είναι αυτές που θα κατήγγειλαν τέτοιες ολοκληρωτικού χαρακτήρα πρακτικές και θα προειδοποιούσαν τους πολίτες για τον δρόμο της καταστροφής που βαδίζει η κυβέρνηση.

Πηγή, σκίτσο και links εδώ:

http://www.eyedoll.gr/ngine/article/4718/o-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CF%81%CF%85%CF%80%CF%84%CE%BF%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/03/2015 :  15:31:13  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ελάτε όλοι στου Μπόμπολα να βγάλετε φωτό. Ακολουθεί και συνέντευξη "δημιουργικής μεταμέλειας" για ότι
λεγόταν πριν τις εκλογές δήθεν για ολιγάρχες και τέτοια ταπεινά.
Προηγούνται αντικαθεστωτικοί, αντισυστημικοί και οποιασδήποτε άλλης μορφής αντι-. Οι τέως έχουν ελευθέρας.


Αν οι φαν της προηγούμενης κατάστασης επικρίνουν τους νυν, καλά θα είναι να αναρωτηθούν και πως έχασαν τις εκλογές
οι τέως παρά την "επιτυχημένη" πολιτική της "δημιουργικής φτωχοποίησης".

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.

Edited by - gargadua on 17/03/2015 15:31:54
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/03/2015 :  15:42:12  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
«Όταν γίνουμε κυβέρνηση, θα καταργήσουμε τις παρελάσεις», δήλωσε ο υπεύθυνος τομεάρχης για την παιδεία του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης. http://www.lifo.gr/now/politics/36517

"εάν είναι απαραίτητο μπορούμε να αναστείλουμε ή να καθυστερήσουμε κάποιες υποσχέσεις" also sprach μπαρουφάκης.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/03/2015 :  17:41:08  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Mικρύνετε λίγο την σελίς για να διαβάζεται

πληζ!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

andrem
Senior Forum-Runner

482 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/03/2015 :  19:20:29  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Τις οποιες υπερβολες της Αυγης τις βλεπετε, ενω παλια αυτα που ελεγαν οι πρετεντερηδες οχι μονο δεν τα βλεπατε αλλα τα θεωρουσατε ορισμο της λογικης,τα λαθη κ τις αθετησεις της κυβερνησης τα βλεπετε πριν γινουν,αυτα που εκαναν οι προηγουμενοι τα θεωρουσατε ευλογια,το μπουλινκ των Γερμανων (μμε, Σοιμπλε,Σουλτς)κ τις παρεμβασεις τους που ξεπερνουν τις μαυρες δεκαετιες του 50 κ του 60 με τις αμερικανικες παρεμβασεις οχι μονο δεν τις βλεπετε αλλα συμφωνειτε μαλλον με τον Τζημερο οτι δεν πρεπει να στεναχωρουμε τον φον Σοιμπλε κ το ντοιτσεγκρουπ εε, συγγνωμη γιουρογκρουπ, αληθεια καταλαβαινω οτι οπως εμεις διυλιζαμε πριν τον κωνωπα, το ιδιο κανετε κ εσεις τωρα αλλα εσεις εχετε φτασει σε υποατομικο επιπεδο την δυιλιση κ ενω εσεις πριν καταπινατε εκτος απο την καμηλο κ την στρουθοκαμηλο εμεις δεν προκειται να το κανουμε.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Gypaetos
Elite Forum-Runner

Greece
1953 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/03/2015 :  19:43:09  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Δεν κατάλαβα, είναι υπεράνω κριτικής η σημερινή κυβέρνηση; Τι σημασία έχει τι κριτίκαρε και τι όχι ο Ρίγκο και ο κάθε Ρίγκο πριν, όποιος διαφωνεί με αυτά που γράφονται, ας απαντήσει με επιχειρήματα επί της ουσίας (ααααααν μπορεί βέβαια) και όχι με απόπειρες συμψηφισμού με το παρελθόν ή με αφορισμούς για το ποιος... δικαιούται να ομιλεί!
Για την ώρα πάμε για νταούλια και χορούς στις πλατείες την 25η Μαρτίου και άμα λάχει χορεύουμε και τις αγορές μετά...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

andrem
Senior Forum-Runner

482 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/03/2015 :  20:15:36  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ουτε ειπα ποτε να μην γινετε κριτικη στην εξουσια αλλα κ ουτε ποιος εχει δικαιωμα να ομιλει,ειμαι υπερ της ελευθεριας της εκφρασης κ της Δημοκρατιας περισσοτερο απο οσο φανταζεσαι,χρηση του δικαιωματος αυτου εκανα κ τιποτα παραπανω.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/03/2015 :  23:36:14  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Δώσε πόνο Τσίπρα, δώσε πόνο Βαρουφάκη, δώσε πόνο Καμένε!

Αυτό δεν είναι κριτική, αν ήταν θα συμμετείχα μια και πάντοτε ήμουν, είμαι και θα είμαι υπέρ της κριτικής αρκεί να γίνεται από ανέκαθεν και όχι τώρα που κάποιοι που πριν έπιναν το αμίλητο νερό ή δικαιολογούσαν τα αδικαιολόγητα, τώρα ξύπνησαν. Άλλωστε αφορμές για κριτική πάντα θα υπάρχουν (και τώρα υπάρχουν), αλλά όποτε το θέλουν ορισμένοι επειδή τώρα δεν τους άρεσε το εκλογικό αποτέλεσμα, ευχαριστώ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ. Προτιμώ να ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ και να τους βλέπω να τρώγονται με τα ρούχα τους. Η διασκέδαση είναι ακόμη μεγαλύτερη, γνωρίζοντας πως ακόμη και απείρως στραβά να πάνε τα πράγματα, οι προηγούμενοι που είχαν το πάνω χέρι και που υποστήριζαν, δεν πρόκειται ποτέ ξανά να πάρουν εξουσία. Τσάμπα ο κόπος τους.

ΔΩΣΤΕ ΠΟΝΟ !


Επειδή με πετύχατε σε καλή μέρα, θα συμμετέχω και εγώ στο παιχνίδι της καταγγελίας. Λέω να φαγωθώ και εγώ ολίγον με τα ρούχα μου.

Που λέτε παίδες, συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τους τσιριζέους και τους συγκαμένους έλληνες. Δείτε τι είπανε. Όλα αυτά σημερινά, και σε λίγες μόνο ώρες:

Κυβέρνηση για Ντάισελμπλουμ: Να σεβαστεί τη θεσμική του θέση
Ποιοι είναι αυτοί που θα πούνε στον κο Ντάισελμπλουμ να σεβαστεί τη θεσμική του θέση οεο? Ο κος Σαμαράς ποτέ δεν του μίλησε έτσι, ούτε και ο άξιος τότε αντιπρόεδρος κος Βενιζέλος.

Πάμε και σε μια άλλη είδηση. Επίθεση της ΝΔ στην κυβέρνηση για το δημοσιονομικό αποτέλεσμα του 2014 Επιτέλους μια μετριοπαθής τοποθέτηση, που βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Α ρε Σαμαρά, που είσαι, έφτασες την Ελλάδα μισή ανάσα πριν τη σωτηρία, και έχασες τις εκλογές και κινδυνεύουμε να μας φάνε οι ακρίδες.

«Έξωση» σε Δαμανάκη και Πάγκαλο από την Κωνσταντοπούλου -τους πήρε τα γραφεία Ντροπή και πάλι ντροπή που πήρε τα γραφεία η Κωνσταντοπούλου από αυτά τα τέρατα ηθικής που κοσμούνε τη Δημοκρατία μας. Να τα κάνει τι?

Τι λένε οι πολίτες για το δημοτικό γλέντι μετά τη στρατιωτική παρέλαση Τι να πούνε? Στημένο ρεπορτάζ. Χουντοκρατία λέμε.

Γκρρρρρρρρρρρρρρ

Τώρα θα πρέπει να ζητήσω συγνώμη, αλλά πρέπει να πάω τουαλέτα. Συγνώμη που θα λείψω για ενάμισυ λεπτό, αλλά υπόσχομαι ότι θα επανέλθω δριμύτερος με νέα συνταρακτικά ρεπορτάζ και συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη λαομίσητη νέα κυβέρνηση.

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Nek2000
Elite Forum-Runner

Greece


1276 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/03/2015 :  00:56:46  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by KostasPVol

Δώσε πόνο Τσίπρα, δώσε πόνο Βαρουφάκη, δώσε πόνο Καμένε!

Αυτό δεν είναι κριτική, αν ήταν θα συμμετείχα μια και πάντοτε ήμουν, είμαι και θα είμαι υπέρ της κριτικής αρκεί να γίνεται από ανέκαθεν και όχι τώρα που κάποιοι που πριν έπιναν το αμίλητο νερό ή δικαιολογούσαν τα αδικαιολόγητα, τώρα ξύπνησαν. Άλλωστε αφορμές για κριτική πάντα θα υπάρχουν (και τώρα υπάρχουν), αλλά όποτε το θέλουν ορισμένοι επειδή τώρα δεν τους άρεσε το εκλογικό αποτέλεσμα, ευχαριστώ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ. Προτιμώ να ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ και να τους βλέπω να τρώγονται με τα ρούχα τους. Η διασκέδαση είναι ακόμη μεγαλύτερη, γνωρίζοντας πως ακόμη και απείρως στραβά να πάνε τα πράγματα, οι προηγούμενοι που είχαν το πάνω χέρι και που υποστήριζαν, δεν πρόκειται ποτέ ξανά να πάρουν εξουσία. Τσάμπα ο κόπος τους.

ΔΩΣΤΕ ΠΟΝΟ !


Επειδή με πετύχατε σε καλή μέρα, θα συμμετέχω και εγώ στο παιχνίδι της καταγγελίας. Λέω να φαγωθώ και εγώ ολίγον με τα ρούχα μου.

Που λέτε παίδες, συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τους τσιριζέους και τους συγκαμένους έλληνες. Δείτε τι είπανε. Όλα αυτά σημερινά, και σε λίγες μόνο ώρες:

Κυβέρνηση για Ντάισελμπλουμ: Να σεβαστεί τη θεσμική του θέση
Ποιοι είναι αυτοί που θα πούνε στον κο Ντάισελμπλουμ να σεβαστεί τη θεσμική του θέση οεο? Ο κος Σαμαράς ποτέ δεν του μίλησε έτσι, ούτε και ο άξιος τότε αντιπρόεδρος κος Βενιζέλος.

Πάμε και σε μια άλλη είδηση. Επίθεση της ΝΔ στην κυβέρνηση για το δημοσιονομικό αποτέλεσμα του 2014 Επιτέλους μια μετριοπαθής τοποθέτηση, που βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Α ρε Σαμαρά, που είσαι, έφτασες την Ελλάδα μισή ανάσα πριν τη σωτηρία, και έχασες τις εκλογές και κινδυνεύουμε να μας φάνε οι ακρίδες.

«Έξωση» σε Δαμανάκη και Πάγκαλο από την Κωνσταντοπούλου -τους πήρε τα γραφεία Ντροπή και πάλι ντροπή που πήρε τα γραφεία η Κωνσταντοπούλου από αυτά τα τέρατα ηθικής που κοσμούνε τη Δημοκρατία μας. Να τα κάνει τι?

Τι λένε οι πολίτες για το δημοτικό γλέντι μετά τη στρατιωτική παρέλαση Τι να πούνε? Στημένο ρεπορτάζ. Χουντοκρατία λέμε.

Γκρρρρρρρρρρρρρρ

Τώρα θα πρέπει να ζητήσω συγνώμη, αλλά πρέπει να πάω τουαλέτα. Συγνώμη που θα λείψω για ενάμισυ λεπτό, αλλά υπόσχομαι ότι θα επανέλθω δριμύτερος με νέα συνταρακτικά ρεπορτάζ και συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη λαομίσητη νέα κυβέρνηση.





+50
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Gypaetos
Elite Forum-Runner

Greece
1953 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/03/2015 :  09:22:49  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Τι θα γίνει με τους παρακρατικούς ασφαλίτες που τα έκαψαν στο κέντρο χτες, ως πότε θα προβοκάρουν;

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/03/2015 :  09:49:30  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Τα "προδότες" κτλ είναι κριτική.

"γνωρίζοντας πως ακόμη και απείρως στραβά να πάνε τα πράγματα, οι προηγούμενοι που είχαν το πάνω χέρι και που υποστήριζαν, δεν πρόκειται ποτέ ξανά να πάρουν εξουσία. "

Πολύ μίσος για εκλεγμένους πολιτικούς...

Το θέμα δεν είναι ποιος και αν θα (ξανα)πάρει την εξουσία, το θέμα είναι να πάει καλά η Ελλάδα και η υπόλοιπη Ευρώπη.

Το θέμα δεν είναι τι θα πούν ή τι είπαν στον επικεφαλής του Eurogroup και πολιτικό με το Εργατικό κόμμα της Ολλανδίας, αλλά το τι θα κάνουν.

Το θέμα δεν είναι τι λέει ο κάθε Σαμαράς, αλλά η ανάπτυξη που ξεκίνησε και τώρα πρόβλημα.

Το θέμα είναι αν αυτά που κάνει η κάθε Κωνσταντοπούλου περιλαμβάνονται στο θεσμικό της ρόλο. Τα υπόλοιπα είναι λαϊκισμός.

Τέλος, αν δεν βλέπεις τις ομοιότητες με την ...Εθνοσωτήριο και αν φτάνεις στο σημείο να υπερασπίζεσει τους ακροδεξιούς καμμένους, τι να πω. Φαίνεται ότι η αριστερά δεν είναι ιδεολογία αλλά οπορτουνισμός.


Edited by - Rigelian on 18/03/2015 09:50:13
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 126 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000