Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Καφενείο - μετεκλογικών πολιτικών συζητήσεων
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 126

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/03/2015 :  09:38:23  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μια που είναι της μόδας η Χούντα, οι μεταξικές παρελάσεις, τα δημοτικά και η συμβολή του στρατού στην εκπαίδευση, ρίξτε μια ματιά: http://teddygr.blogspot.gr/2013/11/blog-post_12.html

Edited by - Rigelian on 20/03/2015 10:10:32
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/03/2015 :  09:40:20  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Α, φυσικά και δεν έγινε ποτέ δωροδοκία στον Χαϊκάλη, αστείο να το πιστεύει κάποιος!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/03/2015 :  09:59:10  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Κατεπείγουσα εγκύκλιος στα σχολεία για την έκλειψη ηλίου Ζητείται να παραμείνουν τα παιδιά μέσα στην αίθουσα Πηγή: www.lifo.gr\

Μάλλον είναι εντολή του Καμμένου, γιατί φοβάται ότι με την έκλειψη,
θα αναβιώσουν οι ΕΛΟΧΙΜ.

αχαχααχααχαχαχα
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/03/2015 :  10:11:57  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
α χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα!
(μήπως είναι εντολή του Στρατού; Θα δείξει την έκλειψη η ΥΕΝΕΔ; Ή η ΤΕΔ; quiz: Σε ποια ταινία ΤΕΔ=Τηλεόραση Ενόπλων Δυνάμεων; )
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/03/2015 :  10:19:43  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αλλά βέβαια, η πρεμούρα των μπαλτακοχασαπηδοκουράκηδων είναι να καταργήσουν τα πρότυπα, ισοπέδωση προς τα κάτω...

Edited by - Rigelian on 20/03/2015 10:23:57
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Gypaetos
Elite Forum-Runner

Greece
1953 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/03/2015 :  12:29:03  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι δεν έχεις τίποτα να γράψεις επί της ουσίας. Ό,τι άλλα έλεγα πριν και άλλα κάνω τώρα για τα ίδια θέματα (!!!), είναι δική σου κατασκευή. Εσύ είσαι που πριν ανέβαζες κάθε μέρα αναρτήσεις γιατί το ένα σου βρώμαγε και το άλλο δεν σου άρεσε και εσύ είσαι τώρα που δεν αναφέρεις το παραμικρό (παρά την τεραστίων μεγέθων κωλοτούμπα, μην ξαναγράφουμε τα ίδια). Προφανώς είναι όλα καλώς καμωμένα τώρα ή μάλλον έχεις στοιχηθεί πίσω από ένα κόμμα και αδυνατείς να εκφέρεις αρνητική κρίση για το παραμικρό.
Ότι δεν απαντάς γιατί δήθεν διαλέγεις σε ποιον θα απαντήσεις το εκλαμβάνω ως ανέκδοτο. Κάθε μέρα ανεβάζεις 2-3 αναρτήσεις στο θέμα σχολιάζοντας αυτά που έχουν γραφτεί, πού το είδες ότι δεν απαντάς; Θες μάλλον να πεις ότι διαλέγεις να απαντήσεις σε θέματα που (εσύ) θεωρείς ότι έχεις επιχειρήματα (πχ για το... τσάμικο και τις παρελάσεις!), γιατί στα υπόλοιπα (που είναι και τα πιο σημαντικά) απλώς δεν λες τίποτα (προφασιζόμενος ότι δεν είναι της αρεσκείας σου ο συνομιλητής). Αυτό έχει γίνει απολύτως κατανοητό, γιατί τι να πεις, ότι ξαφνικά έχουμε δημοκρατία, ότι οι τελευταίες εκλογές και μόνον ήταν δημοκρατικές, ότι έπεσε η χούντα με... εκλογές, ότι ξαφνικά οι εταιρείες δημοσκοπήσεων και τα κανάλια είδαν το φως το αληθινό; Ε, δεν γίνεται να το πεις και το καταλαβαίνω... Αλλά το πρόβλημα με τις ιδέες που διακινείς και τις άναρθρες κραυγές περί χούντας, δούλων, προδοτών κ.λπ., είναι ότι είναι καλές μόνο για αντιπολίτευση και για αντίδραση. Για να γίνει κάτι δημιουργικό και να πάει η χώρα μπροστά δυστυχώς δεν...
Χαίρομαι που ήταν χιούμορ τα περί τουαλέτας (αν και η εξήγηση που έδωσες δεν είναι πολύ αυτονόητη ή 100% πειστική), άρα κατ'αναλογίαν και το δικό μου χιούμορ ήταν και μάλιστα πολύ πιο προφανές. Γιατί λοιπόν θίχτηκες όταν το έγραψα εγώ και θεώρησες φυσιολογικό το δικό σου χιούμορ;
Εάν δεν εννοείς KPVol τη Μέρκελ, τότε ποιους εννοείς από την Ευρώπη ότι θα πρέπει να λογοδοτήσουν; Κάποτε που σε είχα ρωτήσει για την άποψη του Καζάκη πως πρέπει να συλληφθεί η τρόικα μόλις πατήσει στο αεροδρόμιο (τηνα φήνω ασχολίαστη...), μου είχες απαντήσει, εδώ, στο φόρουμ, ότι θα έπρεπε αλλά δεν είναι εφικτό. Ποιον εννοείς τέλος πάντων, ποιος εγκλημάτισε κατά τη γνώμη σου από τους ξένους; Πες εσύ για να μην βάζω εγώ λόγια στο στόμα σου όπως διαμαρτύρεσαι...

Κάποια στιγμή θα πρέπει να δουν όλοι ξεκάθαρα ότι έχουν τελειώσει τα ψέματα. Αυτά είναι τα περιθώρια εντός ευρωζώνης: θέλεις ευρώ, θα πρέπει να φτιάξεις μια οικονομία ανάλογη με αυτή των υπολοίπων χωρών, θα πρέπει να συμβαδίσεις με τους κανόνες που θέτουν οι άλλοι (αφού τους έχεις ανάγκη). Δεν θέλεις, φεύγεις και κάνεις ό,τι καταλαβαίνεις. Ωραία είναι να πουλάς πατριωτισμό και αντίσταση με δανεικά, αλλά μακροπρόθεσμα δε βγαίνει: οι άλλοι για να σου δώσουν χρήματα και δάνεια θέλουν να ξέρουν ότι θα τα πάρουν πίσω. Εδώ εμείς οι ίδιοι σηκώνουμε τις καταθέσεις γιατί δεν εμπιστευόμαστε το κράτος και τις εξελίξεις, γιατί θα πρέπει οι ξένοι να μας δανείζουν χωρίς όρους; Υπάρχουν και φτωχότερες χώρες στην ευρωζώνη, αλλά και οι περισσότερες που είναι πλουσιότερες από εμάς δεν σημαίνει ότι δεν λογοδοτούν στους δικούς τους.

Ούτε χρειάζονται double standards ανάλογα με το ποιος είναι στην κυβέρνηση (δημοκρατία όταν είναι ο ένας, "δικτατορία" όταν είναι ο αντίπαλος). Ή πιστεύεις ότι η θέση μας είναι στην ευρωζώνη και αποδέχεσαι το κόστος (και άρα στηρίζεις την κεντρική επιλογή Σαμαρά-Παπανδρέου-Βενιζέλου-Θοδωράκη κ.λπ., και Τσίπρα-Βαρουφάκη, αν βέβαια δε μας δουλεύουν οι δύο τελευταίοι), ή λες όχι, θέλω εδώ και τώρα δραχμή. Δεν υπάρχει τρίτος δρόμος: ούτε θέλω ευρώ και δάνεια αλλά να κάνω ό,τι θέλω εγώ με τα δανεικά, ούτε θέλω δραχμή αλλά και καούρεμα και δάνεια από τους ευρωπαίους ούτε τέλος θέλω δραχμή αλλά στηρίζω παραμονή στο ευρώ χωρίς μέτρα (θέση KPVol).
Το μνημόνιο, όσα λάθη και αν είχε, ήταν (μαζί με το τεράστιο δάνειο που πήραμε) μέρος της λύσης που επιλέχτηκε το 2010 για να ΜΗΝ πτωχεύσει η χώρα. Δεν οδήγησε αυτό την χώρα στην πτώχευση. Είχε κι αυτό λάθη, δεν εφαρμόστηκε και σωστά, δεν υπήρχε καμία σύμπνοια των κομμάτων και του κόσμου για να βρεθεί μια λύση, και το αποτέλεσμα ήταν να είμαστε η μόνη χώρα στην ευρωζώνη εκτός αγορών τώρα.

quote:
Originally posted by KostasPVol

quote:
Originally posted by Gypaetos

Εσύ μας είπες πρώτος ότι θα πας στην τουαλέτα, τώρα σε έπιασε ο πόνος για τους βόθρους; Double standards και εδώ!!!!!!!!!
Γράψε τίποτα επί της ουσίας, αν έχεις δηλαδή να γράψεις κάτι πέρα από οέο και χούντες και πράσινα άλογα...
Εντάξει, μετά τους δικούς μας θα βάλουμε φυλακή και τη Μέρκελ, τι άλλο θα διαβάσουμε.... Έλεος πια, κάποιοι ζουν σε ένα παράλληλο κόσμο...

Κάποιοι που επί χρόνια πίνατε το αμίλητο νερό ή δικαιολογούσατε τα αδικαιολόγητα και βέβαια δεν είχατε γράψει ΟΥΤΕ ΕΝΑ καταγγελτικό ποστ, από τις 26 Ιανουαρίου και έπειτα είδατε το φως το αληθινό, και γράφετε, γράφετε, γράφετε ό,τι σας κατέβει σαν να βρίσκεστε σε κατάσταση πανικού. Τουλάχιστον δεν περιμένετε μπας και στο μέλλον βρείτε ευκαρία για κάποια ουσιώδη καταγγελία. Δεν προλαβαίνετε να πάτε ούτε τουαλέτα, τόσο ασταμάτητα που γράφετε για ό,τι βρείτε. Αυτό σατύρισα αν δεν το έπιασες.

Επί της ουσίας δεν δέχομαι να συζητώ με άτομα που άλλα έλεγαν πρώτα, και άλλα κάνουν τώρα. Όπως έγραψα στην 9η σελίδα, συζήτηση επί της ουσίας κάνω, με όλους είτε διαφωνώ είτε διαφωνώ μαζί τους, που δεν φάσκουν και αντιφάσκουν. Ξαναγράφω όπως στην 9η σελίδα: Όσοι τότε υπερασπίζονταν πράγματα σαν αυτά που καταγγέλουν τώρα, για τις τωρινές διαμαρτυρίες τους, τους παραπέμπω στα τότε γραπτά τους.

Επίσης μη διαστρεβλώνεις πως είπε κάποιος "να βάλουμε φυλακή και τη Μέρκελ". Καλή η φαντασία, αλλά μη γράφεις ό,τι να είναι. Πολλά άτομα από την ΕΕ πρέπει να λογοδοτήσουν για πράξεις τους, αλλά μη βάζεις στα στόματα άλλων πράγματα της φαντασίας σου.


quote:
Originally posted by Deorum

Ότι δεν μας δανείζουν λεφτά χωρίς όρους? (που υπογράψαμε και δεν θέλουμε να τηρήσουμε?)
Ότι δεν μας χαρίζουν?
Ότι ζητάμε ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ βρε αδερφέ (εδώ και 5-6-7-10 χρόνια).
Ότι δεν εμπιστεύεται πλέον τα λεφτά του σε αυτήν την χώρα, ούτε υπο την μορφή κατάθεσης (πόσο μάλλον δανείου) ο πιο απλός πολίτης (συμπεριλαμβανομένων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ)

Ε μας βάζουν την θηλειά στον λαιμό.
Θέλουμε 10 δις δόση, και δεν θέλουμε να μας πιέζετε ρωτώντας μας, πως θα την απόπληρώσουμε και πότε.
Φέρτα εσύ, και έχει θεός.

Προτελευταίο ποστ 7ης σελίδας.


quote:
Originally posted by Rigelian

Όχι χούντα, όπως έχουμε εξηγήσει χούντα είναι μια κυβέρνηση με 41.94% επί των εγκύρων και 162 έδρες.
Τώρα έχουμε δημοκρατία με κυβέρνση με 41.09% επί των εγκύρων και επίσης 162 έδρες.
Και δημοτικά από στρατιωτικές μπάντες στις παρελάσεις και εγχειρίδια από τον Στρατό στα σχολεία!

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα μια χούντα εξαρτάται αν είναι, από τα ποσοστά, και όχι από το πως πήρε την εξουσία και από το πως λειτουργεί.

Ε ρε τι άλλο θα διαβάσουμε. Τουλάχιστον βάλε στην υπογραφή σου το άλλο που συμπέρανες πως δεν έγινε δωροδοκία στον Χαϊκάλη, για να ξέρουν όσοι αναγνώστες δεν σε ξέρουν, τι είδους αντιλήψεις εκφράζεις και να τις παίρνουν ανάλογα σοβαρά.

-------------
Μήπως ήταν χουντικός ο Κολοκοτρώνης;

Τα παπαγαλάκια και οι σφουγγοκωλάριοι των ολιγαρχών και του καθεστώτος -η κυβέρνηση άλλαξε, όχι το καθεστώς, ούτε η εξουσία- έχουν επιδοθεί σε ένα λυσσαλέο αγώνα, για να πείσουν τους πολίτες πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι η χούντα του Γεωργίου Παπαδόπουλου, με την οποία, παραδόξως, οι ολιγάρχες είχαν πολύ καλές σχέσεις.

Οι ίδιοι άνθρωποι που χαριεντίζονταν επί χρόνια με την ακροδεξιά παρέα του Αντώνη Σαμαρά και έβρισκαν έξοχους τον Μάκη Βορίδη, τον Άδωνι Γεωργιάδη, τον Παναγιώτη Μπαλτάκο και τον Φαήλο Κρανιδιώτη – ενώ έδιναν και συγχαρητήρια στον τότε υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια όταν, με τις εντολές του, οι δυνάμεις καταστολής σάπιζαν στο ξύλο τους διαδηλωτές- θέλουν τώρα να πείσουν τους πολίτες πως ο Τσίπρας και ο Καμμένος είναι κάτι σαν τον Χίτλερ ή τον Γεώργιο Παπαδόπουλο.

Η παρέλαση της 25ης Μαρτίου δεν είναι δημιουργία αυτής της κυβέρνησης, ούτε της προηγούμενης, ούτε ήταν μια πρωτοβουλία της χούντας. Οι παρελάσεις γίνονται εδώ και πάρα πολλές δεκαετίες.

Εγώ διαφωνώ με τις στρατιωτικές και μαθητικές παρελάσεις αλλά δεν είμαι γελοίος και συκοφάντης να γράφω πως η σημερινή κυβέρνηση έχει σχέση με τους Ναζί και τους χουνταίους.

Αυτή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει μπει στο μάτι όλων αυτών που στήριξαν με λύσσα τις κυβερνήσεις που οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία και στα Μνημόνια.

Θα κάνουν το παν για να αποδείξουν πως ο Πάνος Καμμένος είναι φασίστας και η Ζωή Κωνσταντοπούλου μέλος της Χρυσής Αυγής.

Αυτοί που στήριξαν τις κυβερνήσεις που έφεραν στη Βουλή την Χρυσή Αυγή κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ πως οδηγούν την χώρα στον εθνικοσοσιαλισμό.

Αυτοί που οδήγησαν την ελληνική κοινωνία στον εκφασισμό κατηγορούν για φασισμό την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Από κοντά και διάφοροι αριστεροί. Που δεν μπορούν να καταλάβουν πως το διακύβευμα σήμερα δεν είναι η παρέλαση αλλά το να σωθεί η χώρα.

Γιατί σε ενοχλούν τα δημοτικά τραγούδια από τις μπάντες στην παρέλαση και δεν σε ενοχλούν τα δημοτικά τραγούδια στα σχολεία;

Γιατί σε ενοχλούν τα τσάμικα όταν τα χορεύουν οι πολίτες στην παρέλαση αλλά τα αποθέωνες και τα έβρισκες λεβέντικα όταν τα χόρευαν ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Άκης Τσοχατζόπουλος και όλη η πασοκαρία με τους φαντάρους και τους αξιωματικούς στα στρατόπεδα το Πάσχα;

Και από πότε, το να χορεύεις δημοτικά ταυτίζεται με τη χούντα;

Μήπως ήταν χουντικός και ο Κολοκοτρώνης;

Όχι, δεν ήταν χουντικός ο Κολοκοτρώνης αλλά κάποιοι μισούν οτιδήποτε ελληνικό. Χώρια που δεν θα συγχωρήσουν ποτέ στον Κολοκοτρώνη το «Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους» γιατί τους αφορά άμεσα.

Επίσης, ο Κολοκοτρώνης, όπως τον κόβω, μάλλον θα ήταν και ενάντια στο σύμφωνο συμβίωσης, οπότε πρέπει να τον αποκαθηλώσουμε.

Αυτοί που, μέχρι χτες, κατηγορούσαν την Αριστερά πως δεν διακατέχεται από πατριωτισμό, την κατηγορούν τώρα πως έχει παραδοθεί στον εθνικισμό.

Αυτοί που κατηγορούσαν όλους τους δεξιούς πως είναι ξεπουλημένοι κατηγορούν τώρα τους ΑΝΕΛ -που πήγαν κόντρα στα Μνημόνια και ζητούν κάθαρση- πως είναι φασίστες. Εντάξει, παιδιά, θα σας φέρουμε ξανά τον Σαμαρά με τον Βενιζέλο να γουστάρετε.

Αυτοί που μας πήραν τα αυτιά τόσα χρόνια για την «παλαβή Αριστερά» -που θα ήταν καταστροφή για τη χώρα αν γινόταν κυβέρνηση- ανησυχούν τώρα μήπως η Αριστερά χάσει την καθαρότητά της επειδή έγινε κυβέρνηση με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Η σύμπραξη της Αριστεράς με την Δεξιά στην κυβέρνηση τρομοκράτησε αυτούς που έπρεπε να τρομοκρατήσει. Και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Ο Μάρτιν Σουλτς είπε ξεκάθαρα στον Αλέξη Τσίπρα να βάλει τέλος στη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προέκυψε μετά από εκλογές και αφού η χώρα χρεοκόπησε πέντε χρόνια πριν.

Είναι μια κυβέρνηση που πρέπει να πετύχει.

ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ έκαναν την δική τους υπέρβαση, ας την κάνουμε κι εμείς.

Είναι σημαντικό, αυτή τουλάχιστον την περίοδο, οι Έλληνες να μην φάνε για μια ακόμα φορά τη φόλα του διχασμού και της διχόνοιας, ώστε να δείξουν στους «εταίρους» πως είναι ενωμένοι και αποφασισμένοι.

Ας μην επιτρέψουμε σήμερα σε κανέναν να μας χωρίσει σε αριστερούς και δεξιούς.

Αριστεροί και δεξιοί θα ζήσουμε σε αυτή τη χώρα. Και θα διαφωνήσουμε πολλές φορές μεταξύ μας.

Αλλά πρώτα πρέπει να υπάρχει η χώρα.

(Σατίρισα δυο φορές την παρέλαση της 25ης Μαρτίου με τα δημοτικά τραγούδια -μία παρέα με τον Jo Di και μία μόνος μου- αλλά εγώ, αν και διαφωνώ με τις παρελάσεις, θα πάω στη φετινή παρέλαση. Θα πάω ως πολίτης που αγαπάει τη χώρα του και δεν θέλει να την δει να καταστρέφεται. Και δεν φοβάμαι να είμαι στον δρόμο με τους συμπολίτες μου. Αυτό, ας το βαφτίσει ο καθένας, όπως θέλει.)



Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/03/2015 :  13:49:00  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πολύ συχνά βάζω παλιά threads, διαβάζω αυτά που γράφατε, και γελάω.
Τα προηγούμενα χρόνια έβρισκα καθημερινά δεκάδες θέματα που θα χρειαζόταν να μπούνε, αλλά δεν τα έβαζα για να μη κάνω κατάχρηση. Ένα στα εκατό έβαζα. Άλλωστε όποιος θέλει να καταλάβει, καταλαβαίνει.
Τον σχολιασμό με εσάς για τώρα, μπορείτε να τον ξεχάσετε. Δεν πρόκειται να χαρίσουμε αυτό που κερδήθηκε μετά από δεκαετίες, όποιο και αν είναι αυτό, πολύ ή λίγο καλό, στρώνοντας το δρόμο να ξαναέρθουν οι κολαούζοι της κάθε Ζήμενς.
Και επειδή θα πρέπει να περιμένετε πάααααααααααρα πολύ για να αλλάξει η κατάσταση, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να συνεχίσετε να τρώγεστε με τα ρούχα σας.
Ναι λοιπόν, "δεν έχω τίποτα να γράψω επί της ουσίας". Για "καταγγελίες" ή καταγγελίες, τίποτα με συγκεκριμένα άτομα. Bye bye!

Το ποιοι χρήζουν ποινικής δίωξης για αυτά που κάνουν, είναι θέμα δικαστηρίων και εισαγγελέων, που σε μια δίκαιη ΕΕ θα κάνουν κόσκινο κάθε τους ενέργεια, και θα αποφανθούν ποιοι πρέπει να περάσουν από δίκαιη δίκη. Αν κάποιοι πρέπει αυτόματα να συλληφθούν, ακόμη καλύτερα ως προς τη Δικαιοσύνη. Όχι βέβαια με υστερισμούς όπως αυτούς που υπονοείς, με ανεξέλεγκτες συλλήψεις "όποιων να είναι". Ακόμη και αν η Ελλάδα υποθέσουμε με το σκεπτικό σου συλλάμβανε μονομερώς κάποιους, αυτό εννοείται θα έπρεπε να γινόταν μέσα από νόμιμες εντολές και αποφάσεις δικαστηρίων ή εισαγγελέων.

Edited by - KostasPVol on 20/03/2015 13:50:49
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/03/2015 :  14:17:45  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Είναι εκπληκτικό: Βγαίνει ο Τσίπρας, κάνει όλες τις κωλοτούμπες και συνεχίζει την ΙΔΙΑ κατάσταση και κάποιοι νομίζουν ότι επήλθε αλλαγή και ελπίδα!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/03/2015 :  15:00:28  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Επί σαμαροβενιζέλων οι χρυσαυγίτες μπήκαν φυλακή, επι τσιπροκαμένων αποφυλακίζονται...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Koukouvagia
Elite Forum-Runner

1662 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/03/2015 :  15:07:30  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by KostasPVol


Είναι σημαντικό, αυτή τουλάχιστον την περίοδο, οι Έλληνες να μην φάνε για μια ακόμα φορά τη φόλα του διχασμού και της διχόνοιας, ώστε να δείξουν στους «εταίρους» πως είναι ενωμένοι και αποφασισμένοι.

Ας μην επιτρέψουμε σήμερα σε κανέναν να μας χωρίσει σε αριστερούς και δεξιούς.

Αριστεροί και δεξιοί θα ζήσουμε σε αυτή τη χώρα. Και θα διαφωνήσουμε πολλές φορές μεταξύ μας.

Αλλά πρώτα πρέπει να υπάρχει η χώρα.




Κώστα στέκομαι σε αυτά τα λεγόμενά σου γιατί συμφωνώ 100% με αυτά. Ωστόσο, δεν μπορώ με τίποτα να ξεχάσω ότι την φόλα του διχασμού και της διχόνοιας μας την σέρβιρε τελευταία φορά ο ίδιος ο Σύριζα. Φυσικά, προηγουμένως μας την είχε σερβίρει και ο Σαμαράς με το "συναίνεση στο λάθος δεν κάνουμε" κτλ κτλ ως αντιπολίτευση και όταν βγήκε ακολούθησε ακριβώς την ίδια πολιτική.
Ο ίδιος ο Τσίπρας όταν του ζητήθηκε από την νεοσυσταθείσα κυβέρνηση της ΝΔ το '12 να συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, αρνήθηκε τότε κατηγορηματικά λέγοντας ότι δεν την αναγνωρίζει και επιμένοντας ότι ο τόπος χρειάζεται "ισχυρή αντιπολίτευση" ή κάπως έτσι. Τώρα που είναι κυβέρνηση, διαπραγματεύεται με τους θεσμούς (που είναι η τρόικα με άλλο όνομα) και ζητάει την συναίνεση που ο ίδιος αρνήθηκε τότε να δώσει. Η διαφορά είναι ότι τώρα σε μεγάλο βαθμό την έχει την συναίνεση από την αντιπολίτευση (όχι για κανέναν άλλο λόγο πιστεύω, αλλά ότι δεν του πάει του Σαμαρά να το ξαναγυρίσει στο αντιμνημονιακό - αν τον έπαιρνε θα ανέμιζε ήδη ψηλά πιστεύω την σημαία του λαϊκισμού), ωστόσο δεν γίνεται να μην τα "ακούει" για αυτήν του την -κατ΄εμέ- κραυγαλέα υποκρισία.
Όπως και εδώ, από όσο μπορώ να αντιληφθώ, τα παιδιά δεν τον "κράζουν" επειδή τώρα έγιναν ξαφνικά αντιμνημονιακοί, αλλά επειδή ο ίδιος κάνει ακριβώς αυτά που "έκραζε" ως αντιπολίτευση και προσπαθεί να πείσει τον κόσμο ότι κάνει κάτι διαφορετικό.

Είναι πολύ άσχημο να τρωγόμαστε μεταξύ μας όταν στην τελική όλοι θέλουμε το ίδιο πράγμα. Ποιός ξέρει, αν ο ίδιος ο κόσμος δείξει την ανωτερότητα και την ωριμότητά του, ίσως μετά ακολουθήσουν και οι πολιτικοί μας....

________________________

Το δε θες και γίνεται, θέλε το σα γίνεται...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/03/2015 :  16:39:52  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αίσχος, τα ΜΑΤ της μαφιοκρατίας ρίχνουν χημικά στους αγωνιστές!

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231394387
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Savvas
Master Forum-Runner

Greece
4318 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/03/2015 :  17:12:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Rigelian

Επί σαμαροβενιζέλων οι χρυσαυγίτες μπήκαν φυλακή, επι τσιπροκαμένων αποφυλακίζονται...



ΧΑΧΑΧΑ ρε Κωστα σοβαρεψου, αφου νομικα δεν μπορουν να τους κρατησουν αλλο, τελειωσε η νομιμη διαρκεια προφυλακισεως τους και αναγκαστικα μενουν ελευθεροι μεχρι να γινει η Δικη.
Ενταξει να κρινουμε με σοβαρα επιχειρηματα, αλλα τωρα εισαι φαουλ κατα την γνωμη μου.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/03/2015 :  23:11:30  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Το παραπάνω ποστ του Rigelian ("Επί σαμαροβενιζέλων οι χρυσαυγίτες μπήκαν φυλακή, επι τσιπροκαμένων αποφυλακίζονται...") που μόνο ως παραλήρημα μπορώ να το χαρακτηρίσω (συγνώμη για την έκφραση, αλλά πραγματικά δεν υπάρχει ηπιότερη), όπως και το ποστ του ίδιου λίγο πιο πάνω "Α, φυσικά και δεν έγινε ποτέ δωροδοκία στον Χαϊκάλη, αστείο να το πιστεύει κάποιος!", είναι η πλέον αποστομοτική εξήγηση γιατί διέκοψα κάθε συνομιλία επί της ουσίας με μερικούς χρήστες που το μόνο που ξέρουν είναι να γράφουν ποστ σαν αυτά, να αυτοεπαινούνται μεταξύ τους, αλλά να ζητάνε και εξηγήσεις από τα υπόλοιπα μέλη για αυτά που ως τώρα υποστήριζαν, και που τώρα δεν τους αρέσουν παρότι κατά τα λεγόμενά τους είναι ίδια με τα προηγούμενα, ζηλεύοντας τη δόξα του Θωμά Μάτσιου.


Ανδρέα καταρχάς διευκρινίζω ότι το κείμενο δεν το έγραψα εγώ, αλλά το αντέγραψα από τον πιτσιρίκο βάζοντας υπερσύνδεσμο. Συμφωνώ επί της ουσίας του κειμένου.

Το 2012 ο σύριζα δεν απέριψε ασυζητητί τη συνεργασία, αντιθέτως έβαλε 5 και μόνο, βασικούς όρους για να προχωρήσει σε συγκυβέρνηση όταν κανένα κόμμα δεν είχε εξασφαλίσει 151 έδρες. Μπορούμε να θυμηθούμε τους όρους στο προτελευταίο ποστ του http://forum.runningnews.gr/topic.asp?TOPIC_ID=6921 Αν τα διαβάσεις, θα δεις ότι δεν ζητούσε κάτι παράλογο ώστε να εκμαιεύσει στην άρνηση.

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι κανένα σοβαρό κόμμα και τότε και τώρα, δεν μπορεί να προχωρά σε ίχνος συνεργασίας με κάποιο κόμμα που βαρύνεται με σκάνδαλα όπως της Ζήμενς, και που ακόμη χειρότερα, δεν κάνει καμμία ενέργεια ώστε να αποκαλυφθούν τα ένοχα στελέχη του και να μείνουν στο κόμμα οι όσοι καθαροί.

Δεύτερον, και πάλι καμμία συνεργασία δεν θα ήθελα αν είχα κάποιο κόμμα, με κόμμα το οποίο όπως δείχνουν ΟΛΕΣ οι κινήσεις του, δεν ενδιαφέρεται για διαπραγμάτευση, αλλά υπογράφει ό,τι του πασάρουν, και επιπροσθέτως ξεπουλά ό,τι κινείται και ό,τι δεν κινείται στην Ελλάδα, και με εξοργιστικά αδιαφανείς τρόπους συν τοις άλλοις.

Μπορεί να έχεις δίκιο για αυτό που λες για τις προθέσεις μελών του φόρουμ. Προσωπικά πάντως, θα το έβλεπα λάθος εκ μέρους μου να έμπαινα σε διαδικασία συζήτησης με συγκεκριμένα μέλη, όταν επί χρόνια είχα κάψει το πληκρολόγιο γράφοντάς τους απαντήσεις σε θέματα όπου επίμονα αρνούνταν τα αυτονόητα (βλέπε το πλέον χαρακτηριστικό, Χαϊκάλης), και που τώρα ξαφνικά είδαν το φως το αληθινό. Θεωρώ πως τώρα αποδείχτηκε αυτό που πίστευα από πάντα, ότι οι τοποθετήσεις τους δεν ήταν προς υπεράσπιση της Δημοκρατίας όπως έλεγαν, αλλά των κομμάτων τους. Όχι ότι αυτό είναι κατ'ανάγκη κακό, αλλά τουλάχιστον ας συζητάμε με ανοιχτά χαρτιά και όχι παίζοντας κρυφτούλι.

Edited by - KostasPVol on 20/03/2015 23:17:05
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Gypaetos
Elite Forum-Runner

Greece
1953 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/03/2015 :  00:24:04  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Το εμπεδώσαμε ότι διέκοψες "κάθε συνομιλία επί της ουσίας", αφού βέβαια δεν υπάρχει και τίποτα να πεις επί της ουσίας, άρα μην κουράζεσαι να το γράφεις και να το ξαναγράφεις σε κάθε ανάρτηση. Είναι υποθέτω πολύ πιο εύκολο να τρολάρεις τα γραφόμενα των άλλων από το να απαντάς επί της ουσίας σε αυτά. Τα λέει κι ο Καζάκης διαφορετικά από τον Τσίπρα, μπέρδεμα κανονικό, κοκομπλόκο...
Τα όσα γραφικά (δεν υπάρχει ηπιότερη λέξη, όπως λες κι εσύ) αναφέρεις περί Θωμά Μάτσιου σου τα επιστρέφω.
Για το Χαϊκάλη δεν αξίζει καν να το συζητάμε, σιγά μην έγινε απόπειρα δωροδοκίας... Πιο πολύ προς απόπειρα (επιτυχημένη) εισόδου των ΑΝΕΛ στη Βουλή φέρνει!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Gypaetos
Elite Forum-Runner

Greece
1953 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/03/2015 :  00:36:22  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Σχετικά με τον λογιστικό έλεγχο βρήκα και την εξής άποψη του Βαρουφάκη, από το σωτήριο έτος 2011:
http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.oikonomia&id=6245
Για όποιον βαριέται να διαβάσει όλο το άρθρο αναφέρω τα εξής από αυτό:
"... η έξοδος από το ευρώ για μια ελλειμματική χώρα θα μας έστελνε στην νεολιθική εποχή πριν καλά-καλά το καταλάβουμε."
"Ο Λογιστικός Έλεγχος (που σκοπό έχει την διερεύνηση του κατά πόσον ένα μεγάλο μέρος του χρέους είναι απεχθές) έχει νόημα μόνο εφόσον έχεις στόχο να πεις στους δανειστές σου ότι σκοπεύεις να τους καλέσεις σε διαπραγμάτευση κραδαίνοντας την στάση πληρωμών ως διαπραγματευτικό χαρτί."
"...καμία Επιτροπή δεν μπορεί ούτε να βρει τι έγιναν τα δανεικά ούτε και να εντοπίσει σε ποιον χρωστάμε το χρέος σήμερα. Όπως ξέρεις, τα ομόλογα αλλάζουν συνεχώς χέρια. Οπότε, οι αρχικοί μας δανειστές δεν είναι εκείνοι στους οποίους χρωστάμε σήμερα."

Επίσης σχετικά με την θεωρία περί απεχθούς χρέους όποιος θέλει ας διαβάσει και την παρακάτω ανάρτηση: "Μόνο το 5% του δημόσιου χρέους είναι επαχθές, το υπόλοιπο είναι παραδοσιακό και πρέπει να αποπληρωθεί, υποστήριξε ο βουλευτής και εκ των εκπονητών του οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξή του στον ρ/σ «Στο Κόκκινο»."
http://www.thepressproject.gr/article/54925/Sto-5-mono-to-apexthes-xreos-leei-o-Stathakis

Edited by - Gypaetos on 21/03/2015 00:37:47
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 126 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000