Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Καφενείο - μετεκλογικών πολιτικών συζητήσεων
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 126

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/03/2015 :  18:57:25  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους


ΠΟΛΙΤΙΚΗ 17 Μαρτίου 2015 Πάνος Καμμένος Ζωή Κωνσταντοπούλου Ρένα Δούρου ακροδεξιοί αριστερά Σχόλια Ανδρέας Πετρουλάκης Ανδρέας Πετρουλάκης
Π. Καμμένος. Έχουν αρχίσει και του μοιάζουν

photo: Nick Paleologos / SOOC
photo: Nick Paleologos / SOOC

Διαβάστε επίσης

Και η ελευθερία, κύριε Λαπαβίτσα; Τάκης Μίχας 17/03/2015 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
photo: The Council of the European Union / SOOC
Τον καλεί για να τον... ανατρέψει; Γιώργος Καρελιάς 17/03/2015 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Photo: Konstantinos Tsakalidis / SOOC
Ο δρόμος για το Βερολίνο Τάσος Τέλλογλου 17/03/2015 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
photo: Nick Paleologos / SOOC
Ο δρόμος προς το Βερολίνο 2.0: Το γεωπολιτικό επιχείρημα του Ν. Κοτζιά Τάσος Τέλλογλου 17/03/2015 ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόσφατα άρθρα του Ανδρέα Πετρουλάκη
Πρόσφατα άρθρα στην κατηγορία 'Πολιτική'

Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

H συμμετοχή του κ. Καρατζαφέρη στην κυβέρνηση Παπαδήμου ήταν κάρφος στο μάτι των κομμάτων που τη στήριξαν. Ουδέποτε ξέπλυναν την ντροπή εκείνη, κυρίως το ΠΑΣΟΚ, αλλά και η ΔΗΜΑΡ αργότερα, που υποχρεώθηκε να συγκυβερνήσει με τον γνωστού φιλοχουντικού και τραμπούκικου παρελθόντος κ. Βορίδη. Όπως ήταν φυσικό όλοι οι αριστεροί αναλυτές, δημοσιογράφοι και πολιτικοί, επί μία τριετία άρχιζαν και τέλειωναν κάθε σκέψη τους με την αναφορά στο όνειδος αυτό. Και δικαίως. Το κόμμα του κ. Καρατζαφέρη ήταν ένα τυπικό ακροδεξιό εθνολαϊκίστικο κόμμα που οι θέσεις του για το μεταναστευτικό, τα εθνικά θέματα, τα θέματα της κοινωνίας και τον ρόλο της εκκλησίας, λογικά θα έκαναν κάθε αριστερό να ανατριχιάζει.

Ο κ. Καμένος και το δικό του κόμμα έχουν ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά. Είναι βγαλμένος από την ίδια μήτρας της έξαλλης εθνολαϊκίστικης ακροδεξιάς με κάπως πιο εμπλουτισμένο ρεπερτόριο με αεροψεκασμούς, υδατάνθρακες και οπερετικές αλληλοδωροδοκίες σε μοντάζ Λαζόπουλου. Επιπλέον, ο ίδιος ο αρχηγός, παρά το φλογερό ταμπεραμέντο του δεν έχει δώσει επαρκείς εξηγήσεις για τις οff shore εταιρείες και το αδήλωτο κότερο που του καταλογίζουν. Θα περίμενε λοιπόν εύλογα κανείς, όλοι οι αριστεροί δημοσιολόγοι να υποδέχονταν με την ίδια φρίκη τη συμμετοχή του κόμματος των ΑΝΕΛ στην Κυβέρνηση, και μάλιστα της πρώτη φορά αριστεράς, όπως είχε συμβεί και με το ΛΑΟΣ. Αμ δε. Άκρα του τάφου σιωπή. Όσο ακούγαμε τρία χρόνια για τον διορισμό του κ. Βορίδη από τον Παπαδόπουλο, άλλο τόσο δεν ακούσαμε τώρα για τους λόγους και τα βιβλία που έγραφε ο Γεωργαλάς για τον κ. Καμμένο. Ούτε καν από εκείνους τους πιστούς στον Ανδρέα παλιούς Πασόκους, τώρα ΣΥΡΙΖΑ - λησμόνησαν ότι του είχε αφιερώσει το πρώτο του βιβλίο δείχνοντάς τον ως αρχηγό της 17 Νοέμβρη.

Ο κομματικός πατριωτισμός, δυσάρεστη έκπληξη κυρίως για τους ανεξάρτητους δημοσιογράφους, και η παράνοια του αντιμνημονιακού μετώπου, έχει μέχρι στιγμής βυθίσει σε βαθιά σιωπή τους πάλαι ποτέ αδέκαστους τιμητές της ακροδεξιάς. Και αυτό είναι το λιγότερο. Ενώ ο κ. Καρατζαφέρης αρκείτο στον ανώδυνο ρόλο του τηλεοπτικού κονφερασιέ της κυβέρνησης εκείνης, ο κ. Καμμένος σέρνει το χορό στην παραχάραξη της αριστερής φυσιογνωμίας της τωρινής. Ποτέ άλλοτε δεν θυμάμαι τόσο άμεσα να έχει επαληθευθεί η αθάνατη ρήση του Χατζηδάκι «όταν το πρόσωπο του τέρατος δεν σε τρομάζει έχεις αρχίσει να του μοιάζεις». Δυστυχώς, για όλους μας, έχουν αρχίσει να του μοιάζουν.

Το κόμμα που ήταν κατά των παρελάσεων και ξιφουλκούσε κατά του κ. Αβραμόπουλου που τις επανέφερε είναι έτοιμο να διοργανώσει ένα εθνικολαϊκό φουστανελοκίτς τερατούργημα χουντικών προδιαγραφών στο Σύνταγμα, ανήμερα της 25ης Μαρτίου. Η Πολεμική Αρετή των Ελλήνων στο Καλλιμάρμαρο ξαναζεί και κανείς αριστερός πολιτικός ή δημοσιογράφος δεν άρθρωσε αντίρρηση.

Η πρώτη φορά αριστερή Πρόεδρος της Βουλής επισκέπτεται το Πεντάγωνο και επιθεωρεί με ύφος στρατάρχη άγημα παρέα με τον υπουργό -τι δουλειά έχει ένας Πρόεδρος της Βουλής εκεί πέρα; Ποια ακριβώς ήταν η σκοπιμότητα να ενημερωθεί για το αξιόμαχο των ενόπλων δυνάμεων επί τόπου η άσχετη με το αντικείμενο πολιτειακή παράγων, πλην του τηλεοπτικού μιλιταριστικού ταρατατζούμ; Εδώ δεν περιμέναμε αντιδράσεις, η κ. Κωνσταντοπούλου είναι ιερό δισκοπότηρο της αριστερής δημοσιογραφίας.

Η πρώτη φορά αριστερή Περιφερειάρχης Αττικής πετά με τον φουσκωμένο σαν διάνο ένστολο υπουργό, με άψογο στρατιωτικό στιλ και η ίδια- τι δουλειά έχει ένας Περιφερειάρχης σε αυτό το σόου; Ουδείς αριστερός αναρωτήθηκε.

Ο πρώτη φορά αριστερός αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας ετοιμάζει, για πρώτη φορά μετά τη Χούντα, σχέδιο εθνικής διαπαιδαγώγησης των μαθητών από τον στρατό -αρκετά είχαν αφεθεί τα παιδιά μας ανυπεράσπιστα στο ανθελληνικό μένος της κ. Ρεπούση. Μούγκα η αριστερή ευαισθησία.

Τα φλογερά εθνικιστικά και αντιευρωπαϊκά παραληρήματα του κ. Καμμένου αντανακλούν και χρεώνονται σε όλη την Κυβέρνηση- αυτός δεν κάθεται στα αυγά του σαν τον κ. Καρατζαφέρη. Άνοιξε βεντέτα με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, έδωσε τον τόνο στην κήρυξη του ψυχρού πολέμου εναντίον της Γερμανίας- μια χαρά στρώνουμε το έδαφος για να πάμε να ζητήσουμε λεφτά, τη στιγμή που εκείνος απτόητος απολαμβάνει τον ρόλο του παίζοντας πόλεμο στο Αιγαίο με Απάτσι και φρεγάτες. Μέχρι και η τέως προστατευόμενή του κ. Ραχήλ Μακρή αναρωτήθηκε αν κάνει τίποτα άλλο εκτός από το να ξοδεύει τα λεφτά μας σε οπερέτες. Δυστυχώς κάνει. Την κυβέρνηση σαν τα μούτρα του.

Πηγή: http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.politiki&id=40076
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/03/2015 :  14:57:14  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231396109

(θυμηθείτε την δήλωση Τσίπρα, "Δεν υπάρχει ούτε 1 στο εκατομμύριο να αρνηθούν τις προτάσεις μας" )

Μετά από τις αναβαθμίσεις, φάγαμε εχτές 3 μονάδες πτώση στις αξιολογήσεις, μετράμε τα σκαλιά κουτροβαλώντας.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/03/2015 :  20:58:29  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Εξαιρετικά, εδώ αξίζει το μπράβο στην Κυβέρνηση:
http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231396204
Με το καλό και οι άλλες ιδιωτικοποιήσεις.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 29/03/2015 :  12:56:38  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Εάν κρίνω από όσα βλέπω, και από όσα γράφουν άνθρωποι που εκτιμώ, ο κύβος έχει πλέον ριφθεί. Η ρήξη με τους Ευρωπαίους εταίρους μας, φαίνεται σχεδόν αναπόφευκτη. Η ευρωπαϊκή βοήθεια στην Ελλάδα - η οποία στην αρχή δόθηκε κυρίως από ίδιο συμφέρον (δηλ. για να σωθούν οι γαλλικές και γερμανικές τράπεζες που τόσο βλακωδώς μας είχαν δανείσει τόσο πολύ χρήμα τόσο εύκολα), και μετά συνέχισε να μας προσφέρεται λίγο από κεκτημένη ταχύτητα, λίγο από σύνεση, λίγο από αλληλεγγύη - φαίνεται όλο και περισσότερο άσκοπη στα μάτια των Ευρωπαίων πολιτικών και των ψηφοφόρων τους.

Ακόμη και εάν η ρήξη δεν συμβεί τη Δευτέρα (ακόμη δηλ. και εάν δοθεί και άλλος χρόνος στην ελληνική κυβέρνηση μήπως σοβαρευτεί), μπορεί να συμβεί κάποια επόμενη φορά. Ούτως ή άλλως, το γυαλί έχει σπάσει, και ο χρόνος που μας προσφέρεται σπαταλάται από την κυβέρνηση, που εξακολουθεί να συμπεριφέρεται σαν να ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν. Όσο για την αντιπολίτευση, δείχνει να παρακολουθεί τις εξελίξεις ζαλισμένη, παγιδευμένη στις αντιφάσεις της ή και στις δικές της τεράστιες ευθύνες, ανήμπορη να επηρεάσει την πορεία των πραγμάτων, να σταματήσει την πορεία προς την καταστροφή, να εκπροσωπήσει όσους ανάμεσά μας θέλουν να ζουν σε ένα κράτος δικαίου, με δυναμική οικονομία και κοινωνική προστασία. Με δυο λόγια: σε μια χώρα ευρωπαϊκή.

Ζούμε λοιπόν τη σημαντικότερη κρίση στις σχέσεις μας με την Ευρώπη από τη συμφωνία σύνδεσης του 1961 (μετά φυσικά από την παρένθεση της δικτατορίας). Η ρήξη που τόσο χαρωπά προαναγγέλλεται από φανατικούς ιδεολόγους και «αγανακτισμένους οικονομολόγους» μπορεί αυτή τη φορά να είναι οριστική. Οι μαθητευόμενοι μάγοι με τη μεγαλοαστική ανατροφή που φαντασιώνονται ηρωισμούς και εμφυλίους που «δυστυχώς» δεν πρόλαβαν να ζήσουν, αλλά με back up έτοιμες δουλειές (και καταθέσεις) στο εξωτερικό, δεν πρόκειται να πάνε χαμένοι. Ο κόσμος είναι γεμάτος από ημιανισόρροπους με κάποια ιδιωτική θεωρία συνωμοσίας, και από αφελείς πρόθυμους να τους ακούν.

Το θέμα είναι τι θα γίνει με τους υπόλοιπους. Κάποιοι από εμάς - οπωσδήποτε οι πιο νέοι, οι πιο ταλαντούχοι, οι πιο ριψοκίνδυνοι - θα πάρουν τον δρόμο της μετανάστευσης, συνεχίζοντας μια ένδοξη εθνική παράδοση (αυτή ναι) με μεγάλο ιστορικό βάθος. Ας τους ευχηθούμε καλή τύχη, και να μας ξανάρθουν: θα τους έχουμε ανάγκη.

Όσο για τους ασύγκριτα περισσότερους, εκείνους που θα μείνουν στην Ελλάδα, ας προετοιμαστούν καλά. Και ας φροντίσουν να μην είναι άνεργοι, να μην είναι φτωχοί, και να μην έχουν ανάγκη από φάρμακα.


ΜΑΝΟΣ ΜΑΤΣΑΓΓΑΝΗΣ
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 29/03/2015 :  21:24:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ένα ακόμα μπράβο στον Καμμένο αν ισχύει αυτό που ρότεινε για τη συνεκμετάλλευση. Είναι γεγονός ότι αν το είχε προτείνει κάποιος από την προηγούμενη κυβέρνηση θα σκούζανε αγρίως, αλλά δεν πειράζει. Ισχυρή παρουσία των ΗΠΑ στο Αιγαίο μόνο για καλό είναι.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Koukouvagia
Elite Forum-Runner

1662 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 29/03/2015 :  23:52:12  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
"Παρουσίασαν το Μνημόνιο σαν το απόλυτο κακό, την τρόικα ως ξένη κατοχή, τους αντιπάλους τους ως εθελόδουλους, την Ευρώπη ως ένοχη ανθρωπιστικής καταστροφής. Παρουσιάζουν τη διαπραγμάτευση με τους εταίρους σαν πόλεμο, τις ενέργειες της ΕΚΤ σαν στρατιωτική επίθεση. Το λογικό επακόλουθο τέτοιας ρητορείας είναι η ρήξη. Τώρα που προφανώς αντιλαμβάνονται ότι αυτό που χρειάζεται είναι η προσαρμογή, η μεταρρύθμιση, η συνεργασία, η οικοδόμηση αξιοπιστίας, ο έντιμος συμβιβασμός, το πολιτικό τους λεξιλόγιο δεν έχει χώρο για αυτές τις έννοιες. Αυτές οι αξίες όμως οικοδομούν την Ευρώπη που εξελίσσεται. Χωρίς αυτές μένεις μόνος, με τις παρελάσεις, τις φουστανέλες και τα χάρτινα σημαιάκια."

http://www.kathimerini.gr/809319/opinion/epikairothta/politikh/h-xorografia-mias-sklhrhs-diapragmateyshs

________________________

Το δε θες και γίνεται, θέλε το σα γίνεται...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/03/2015 :  00:49:50  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Πως σας φαίνεται η τρομερή απόδειξη Καμμένου (κ του Hot-doc) ότι το domain protagon.gr ανήκει στον Θεωδοράκη?

(έγγραφό αποδεικνύει ότι ο Θεωοδοράκης είναι ιδιοκτήτης του Protagon, ο μεστός τίτλος του HOT-DOC!)

Α ρε Βαξεβάνη, ντόμπρε δημοσιογράφε, επειδή σε αυτά προφανώς και δεν είναι άσχετος, ξέρει πολύ καλά ότι αυτός ο τίτλος και το έγγραφο απευθύνεται σε ημιμαθείς και είναι 100% μισή αλήθεια δλδ προπαγάνδα. Δημοσιογραφία πάει περίπατο και είμαστε σε διατεταγμένη υπηρεσία πλέον.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/03/2015 :  20:24:53  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
http://www.sigmalive.com/news/greece/219616/26-mines-fylaki-o-vaksevanis-gia-dysfimisi-vgenopoulou

Απόσπασμα:
"καθώς έγινε πλήρως αποδεκτό ότι τα εγκαλούμενα γεγονότα και ισχυρισμοί του Κώστα Βαξεβάνη ήταν ψευδή και εκ δολίας πρόθεσης συκοφαντικά."
Αυτές είναι οι "αποδείξεις" του συκοφάντη Βαξεβάνη.


Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/03/2015 :  20:33:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Deorum

Πως σας φαίνεται η τρομερή απόδειξη Καμμένου (κ του Hot-doc) ότι το domain protagon.gr ανήκει στον Θεωδοράκη?

(έγγραφό αποδεικνύει ότι ο Θεωοδοράκης είναι ιδιοκτήτης του Protagon, ο μεστός τίτλος του HOT-DOC!)

Α ρε Βαξεβάνη, ντόμπρε δημοσιογράφε, επειδή σε αυτά προφανώς και δεν είναι άσχετος, ξέρει πολύ καλά ότι αυτός ο τίτλος και το έγγραφο απευθύνεται σε ημιμαθείς και είναι 100% μισή αλήθεια δλδ προπαγάνδα. Δημοσιογραφία πάει περίπατο και είμαστε σε διατεταγμένη υπηρεσία πλέον.



Που είναι η ένσταση σου γιώργο? Δεν το ξέρω το θέμα αλλα που είναι το θέμα εάν ο Βαξεβάνης λέει ότι domain ανήκει στον Θεωδοράκη? Λες ότι δεν είναι έτσι? ...ή ότι δεν έχει σχέση?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/03/2015 :  21:23:46  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Ο Θεοδωράκης δέχτηκε αγωγή από τον Καμμένο (ή είπε οτι θα κάνει αγωγή δεν ξέρω αν όντως την έκανε) διότι γράφτηκε ένα άρθρο στο Protagon που θεώρησε συκοφαντική δυσφήμιση. (άλλο κεφάλαιο αυτό).

Οπότε μαζί με τον δημοσιογράφο, η αγωγή στράφηκε και ενάντια στον ιδιοκτήτη του του protagon, δλδ τον Θεοδωράκη.

Ο Θεοδωράκης είπε, το protagon το έχω πουλήσει, δεν μου ανήκει πλέον - και είναι εντελώς άτοπη η αγωγή, βέβαια προσέθεσε θα υπερασπιστούμε αν χρειαστεί τον αρθρογράφο.

O Βαξεβάνης και ο Καμμένος, βάσει της κατοχύρωσης του domain στην EETT, θεωρούν ότι απέδειξαν ότι ο Βαξεβάνης λέει ψέματα.


Edited by - Deorum on 30/03/2015 21:24:46
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/03/2015 :  21:37:12  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ναι ....και φάνηκε ότι όντως όταν πήρε το χαρτί απο την ΕΕΤΤ το domain ανηκε ακόμα στον θεοδωράκη...

Ξέρεις (παρόλα κάποια σχόλια απο "ειδικούς" στη σελίδα του βαξεβάνη που προφανώς δεν ξέρουν τι λένε), το domain δεν είναι ένα τυπικό στοιχείο. Ειναι περιουσιακό στοιχείο και μεταβιβάζεται...

Δεν νοείται να έχει μεταβιβάσει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ το site και το domain να παραμένει σε αυτόν. Πέραν του ότι κανείς νέος ιδιοκτήτης δεν θα ήθελε να είναι όμηρος του προηγούμενου που θα μπορούσε να του κλείσει οποιαδήποτε τη στιγμή τη σελίδα ή να σηκώσει αυτός ότι θέλει και άρα ΠΑΝΤΑ οι μεταβιβάσεις sites ολοκληρώνονται με την μεταβίβαση του domain (αλλιως έχουμε μεταβίβαση κάτι άλλου π.χ. λογισμικού/πλατφόρμας κλπ)

...περα απο αυτα, βάσει του κανονισμού ΈΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ, ο επίσημος ιδιοκτήτης του domain έχει νομική ευθύνη για τη σελίδα που ανεβαίνει κάτω απο αυτό. Ακόμα και 500 συμφωνητικά να εμφανίσει ο Θεοδωράκης ότι και καλά είχαν συμφωνήσει να κάνουν τη μεταβίβαση του domain αργότερα κλπ και η εταιρία έχει ήδη μεταβιβαστεί ....πάλι έχει (και) αυτός ευθύνη.

ΓΙα αυτό και όπως φαίνεται στο τωρινό whois (https://grweb.ics.forth.gr/public/whois.jsp?lang=el) το πιο πιθανό να έχουν σπεύσει να να κάνουν τη μεταβίβαση ΤΩΡΑ μετά τη καταγγελία, αφου φαίνεται ως τελευταία πλέον τροποποίηση του domain στις 27/03/2015 (στοιχεία ιδιοκτήτη εμείς δεν έχουμε δημόσια καθώς τα παίρνεις μόνο με εισαγγελική παραγγελία όπως ο καμμενος)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/03/2015 :  21:41:24  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
(είναι περίπου σα να πουλήσεις το αυτοκίνητο σου με ένα συμφωνητικό, να το οδηγάει ο άλλος κλπ... και εσύ να κρατάς την άδεια κυκλοφορίας (και όχι με παρακράτηση επίσημα). Έχεις φυσικά και την ευθύνη και δεν μπορείς να λες "ααα... εγώ το πούλησα. Δεν ξέρω τίποτα")

Edited by - sam on 30/03/2015 21:43:30
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/03/2015 :  21:43:00  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Όταν ακούω ειδήσεις νομίζω ότι τελικά κυβέρνηση δεν έχουμε αλλάξει.
Για τον ΕΝΦΙΑ ουδείς γνωρίζει(αλλά μάλλον θα το καταπιούμε και φέτος...όσο άδικος και αν λέγανε ότι ήταν)
για τα εργασιακά θα....τα συζητήσουν
αύξηση μισθού θα...δούμε
φόρος στο πετρέλαιο... στα αζήτητα
το αφορολόγητο ...αποδυκνείεται φορολογημένο
............................
........................
......................
σίγουρα δεν είναι ο Νονός Αντόν μεταμορφωμένος σε Άλεξ το ποντικάκι;



Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/03/2015 :  21:49:23  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
αχαχαχαχαχα, ήμουν βέβαιος όμως ότι θα επενέβαινες.
Βεβαιότατος. Και έχω βρεθεί σε μεταβίβαση εταιρίας, σε αλλαγή έδρας και διάφορα άλλα. Ακόμα τρέχει η ΕΥΔΑΠ 3-4 χρόνια μετά, στο όνομα του παλιού.
Ήθελα να στο γράψω πριν το δικό σου υπονοούμενο. Αλλά με πρόλαβες.

Αφού λοιπόν διάβασες τα σκεπτικά μου, δεν έχει νόημα να τα ξαναγράφω.
Έχεις ένα διάστημα να ενημερώσεις όσες υπηρεσίες πρέπει να ενημερώσεις, μερικές έχουν προθεσμίες μερικές δεν έχουν. Μια οποιαδήποτε συμφωνία να εμφανίσουν έστω και αν επίτηδες βάλλουν όποια ημερομηνία θέλουν, (ή στα καταστατικά της εταιρίας να αναφαίρεται ότι έχει την κυριότητα ή εκμετάλευση ή οτιδήποτε άλλο θες) του τάδε domain, αρκεί.

Αν η εταιρία είναι όμηρος του Χ-Ψ που θα θελήσει να την βλάψει μετά (γιατί το άκουσα και αυτό, ότι ... θα αφήναν το πιο σημαντικό κομμάτι στον αέρα να τους το κλείσει όποτε του την βαρέσει), είναι δικό της πρόβλημα και τα βρίσκουν μεταξύ τους ας τον πάνε μέσα για απάτη αν δεν τηρήσει τον λόγο του σε ένα πιθανό παραχωρητήριο), δεν καθιστά κάποιον ιδιοκτήτη.


Edited by - Deorum on 30/03/2015 21:50:33
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/03/2015 :  21:52:39  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Το λίπος είναι η τροφή του φτωχού. Παιδιά σε σπίτια που δεν έχουν λεφτά για ρεύμα τρώνε κρουασάν και γαριδάκια, η κυβέρνηση επιμένει στον όρο “ανθρωπιστική κρίση”, η χώρα έχει λεφτά ως τη Μεγάλη Βδομάδα και τα κεφάλια του υπουργείου Οικονομικών ρίχνουν την ιδέα ενός flat φόρου στο “κακό” λίπος. Γιατί, αν δεν έχουν ψωμί, ας φάνε παντεσπάνι, όχι σφολιάτα ή βιομηχανική κοτομπουκιά.

Πηγή, ένα εξαιρετικότατο άρθρο στο Andro.gr http://www.andro.gr/apopsi/peri-katanalwtwn/
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 126 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000