Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Καφενείο - μετεκλογικών πολιτικών συζητήσεων
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 126

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 31/03/2015 :  14:42:03  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ναι είπαμε δεν τελειώνει 100%, αλλα θα πρέπει να δεκτουμε όλοι ότι υπάρχει καπνός εδώ.

Ανακοίνωση Πετρουλάκη:

"Άλλο ένα επεισόδιο στη βιομηχανία αγωγών που αποσκοπούν στην τρομοκράτηση της ελευθερίας της έκφρασης. Μετά τον κ. Κουρή, ο κ. Καμμένος άσκησε αγωγή εναντίον μου για άρθρο μου που δημοσιεύτηκε στο Πρόταγκον. Ζητά 1 εκατομμύριο ευρώ από μένα και κάνει το λάθος να ζητά και 1 εκατομμύριο από τον Σταύρο Θεοδωράκη ως ιδιοκτήτη του σάιτ, αγνοώντας προφανώς ότι έχει μεταβιβάσει το σύνολο των μετοχών του και δεν έχει καμία σχέση πια με το Πρόταγκον, παραπονούμενος για προσβολή της προσωπικότητάς του"

Ανακοίνωση Protagon για θεοδωράκη:

"Την άνοιξη του 2014 ο Σταύρος Θεοδωράκης αποχώρησε από το protagon.gr. Η πρόθεση αποχώρησής του άλλωστε, έγινε δημόσια προς τους άλλους μετόχους στις 26.2.14, γεγονός που έχει καταγραφεί και στον Τύπο των ημερών. Η μεταβίβαση των μετοχών του ολοκληρώθηκε νομικά στις 25.6.14 (ενώ έναν χρόνο πριν, στις 28.6.13 είχε παραιτηθεί και από πρόεδρος του Δ.Σ. της Πρόταγκον ΑΕ). Σε απλά ελληνικά αυτό σημαίνει ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν κατέχει σήμερα ούτε μια (αριθμός: 1) μετοχή της Ανώνυμης Εταιρίας που με ευθύνη της λειτουργεί το protagon.gr.

Το όνομα protagon.gr έχει κατοχυρωθεί από τον Σταύρο Θεοδωράκη πολύ πριν συσταθεί η Πρόταγκον ΑΕ και, όπως γνωρίζουν ακόμη και οι πρωτοετείς φοιτητές Νομικής και Πληροφορικής, αυτό δεν συνιστά ιδιοκτησία και δεν συνδέεται με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Πρόταγκον ΑΕ."


Λοιπόν οι μισές αλήθειες είναι απο όλες τις πλευρές. Καταρχάς δεν ισχύει το "δεν έχει καμία σχέση". Αυτό θα μπορουσε κάποιος να το πει έως και ψέμα. ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ. Είναι ο φορέας του domain που -τουλάχιστον- επιτρέπει/ανέχεται κλπ το όποιο περιεχόμενο σε αυτό. Αυτό θα του πουνε οι πρωτοετείς φοιτητές Νομικής και Πληροφορικής.

Το "λάθος" εδώ είναι πρώτα του Θεοδωράκη λοιπόν. Αρχικά που δεν μεταβίβασε το domain του στην εταιρεία "Πρόταγκον ΑΕ" απο την εποχή που ήταν δική του ....και 2ον καθώς δεν έδειχνε να τους ενδιαφέρει καθόλου ("νέο" ιδιοκτήτη και παλαιό) ή μεταβίβαση ενός τόσο σημαντικού στοιχείου του site όπως είναι το domain του ....σχεδόν ένα χρόνο τώρα.

Γιατί εντάξει ...το να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου και να μην μεταβιβάζεις το domain σου στην εταιρεία σου που το διαχειρίζεται πες πως δεν έχει και πολύ διαφορά (εάν και για ΑΕ ...έτσι και αλλιώς οι υπόλοιποι μέτοχοι θα έπρεπε να είναι κατοχυρωμένοι ότι η περιουσία τους δεν στέκεται σε τέτοια βάση)

...Αλλα το να εμπιστεύεται ΤΟΟΟΟΣΟ πολύ ο "νέος" ιδιοκτήτης τον παλιό που να μην τον ενδιαφέρει το domain της ηλεκτρονικής εφημερίδας που διατηρεί την επωνυμία του, αυτό μυρίζει αρκετά, πως να το κάνουμε...?

Επειδή έχει τύχει να ήμουν και εγώ μέρος αγοραστών (στις καλές έποχές) ενός ηλεκτρονικού μέσου, το πρώτο πράγμα που κάναμε (και καθώς ο ιδιοκτήτης του είχε και εκείνος απο παλιά το domain στο όνομα του προσωπικά ήταν -ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ- να σιγουρευτούμε ότι μεταβιβάστηκε το domain στο όνομα της εταιρείας του (ΕΠΕ ήταν) την οποίας μετα αγοράσαμε.... Δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει διαφορετικά.

Edited by - sam on 31/03/2015 14:46:01
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 31/03/2015 :  15:04:36  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Τυχαία έπεσα και σε αυτό:

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.article&id=29282

Εδώ λοιπόν η πρόταγκον ...ή οποία μάθαμε πλέον και επίσημα ότι δεν της ανήκει το ίδιο της το domain, κατηγορεί το ελληνικό κράτος γιατί δεν κατοχύρωσε ως όφειλε -λέει- το eu2014.gr για την περίοδο προεδρίας της στην ευρωπαική ένωση (επίσης βάζει μέσα κατηγορίες για νέριτ κλπ).

"Για γέλια ή για κλάματα;" τιτλοφορείται το άρθρο.

Τότε βλέπεις ήταν σημαντικό το ποιος είναι ο ιδιοκτήτης ενός domain

Γιατί δεν βγάζει ένα ίδιο άρθρο σήμερα?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Koukouvagia
Elite Forum-Runner

1662 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 31/03/2015 :  15:20:27  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by sam

(και έχω γράψει και λάθος εκ παραδρομής όπως ξαναδιάβασα την ανάρτηση που σήκωσε ο αντρέας "όχι του καταγγελόμενου" ...ενώ εννοώ φυσικά όπως φαίνεται απο τα συμφραζόμενα: "όχι του καταγγέλοντα" αλλά βλέπω βγάλατε άκρη ...συνεννοούμαστε και χωρίς λόγια βασικά)



Όχι εντάξει καταλάβαμε τι εννοούσες, όπως άλλωστε και ο Γιώργος με το το παρακάτω:

quote:
Originally posted by Deorum


O Βαξεβάνης και ο Καμμένος, βάσει της κατοχύρωσης του domain στην EETT, θεωρούν ότι απέδειξαν ότι ο Βαξεβάνης λέει ψέματα.




________________________

Το δε θες και γίνεται, θέλε το σα γίνεται...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 31/03/2015 :  19:15:36  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Όσα «ξέχασε» να πει ο κ. Μπαλτάς για την Επανάσταση του 1821

Πριν λίγες ημέρες ο υπουργός Παιδείας κ. Μπαλτάς έστειλε μια επιστολή στα σχολεία όλης της χώρας με αφορμή τον εορτασμό της Επανάστασης του 1821.

Σε αυτή την επιστολή ο κ. Μπαλτάς αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι: «η ελληνική Επανάσταση υπήρξε τέκνο του Διαφωτισμού... Όπως και με το πρώτο Σύνταγμα της Αμερικής έτσι και τώρα με το πρώτο Σύνταγμα της Επαναστατημένης Ελλάδας ένας λαός ή ένα έθνος εγκαινιάζει την ύπαρξή του... Όλες οι επαναστάσεις όπως και η Ελληνική δημιούργησαν σε μεγάλο βαθμό τους λαούς που τις έκαναν».

Μέσα από έναν αξιοζήλευτο γραπτό λόγο προσπαθεί να ξαναγράψει ή/και να σβήσει την Ιστορία. Δεν εξηγείται αλλιώς ότι αναφέρει μόνο τον Διαφωτισμό ως μήτρα της Επανάστασης. Και βέβαια έχει παίξει σημαντικό ρόλο το κίνημα του Διαφωτισμού, αλλά, άραγε, οι δεκάδες αποτυχημένες ελληνικές επαναστάσεις από τα μέσα ακόμη του 15ου αιώνα (πολύ πριν το κίνημα του Διαφωτισμού), που καταπνίγηκαν στο αίμα, δεν έχουν καμία αξία και σχέση με το 1821 αλλά και με το άσβεστο πάθος των Ελλήνων για αξιοπρέπεια, ελπίδα, και προπάντων ελευθερία; Το ενιαίο του γένους και του θρησκεύματος, η παράδοση, η γλώσσα, το Βυζάντιο, η Φιλική Εταιρεία δεν έπαιξαν κανέναν ρόλο; Η αναφορά στον Διαφωτισμό ως μόνη μήτρα της Επανάστασης έχει «στόχο» να καταδείξει ότι η Επανάσταση του 1821 ήταν βασικά ταξική. Το ότι παγκοσμίως ιστορικά είναι κοινά αποδεκτό ότι η Ελληνική Επανάσταση του 1821 είναι κυρίως εθνικοαπελευθερωτική, έχοντας και κοινωνικά χαρακτηριστικά, φαίνεται ότι δεν αφορά τον κύριο υπουργό. Εάν πιστεύει ότι είναι ταξική, ας μας πει ποια τάξη και με ποια αιτήματα ξεσηκώθηκε...

Άλλωστε, η αναφορά του ότι ο ελληνικός λαός και το έθνος εγκαινίασε την ύπαρξή του το 1822 με το Σύνταγμα της Επιδαύρου δείχνει μια μεγάλη προσπάθεια να πείσει ότι δεν έχει συνέχεια το Ελληνικό Έθνος και πρωτοεμφανίζεται τότε. Βέβαια, το ότι Διαφωτισμός, που τόσο συχνά επικαλείται ο κ. υπουργός, στηρίζεται στην αρχαιοελληνική φιλοσοφία και ότι η εγκαθίδρυση της Δημοκρατίας στην Ευρώπη, που είναι αποτέλεσμα του Διαφωτισμού, στηρίζεται στις αρχές της Αθηναϊκής Δημοκρατίας δεν αφορούν το αφήγημα του...

Με τον καλύτερο τρόπο τον εκθέτει ανεπανόρθωτα ο Αμερικανός πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα, ο οποίος στην ετήσια διακήρυξή του για την εθνική επέτειο του ελληνισμού αναφέρει μεταξύ άλλων ότι: «‘Ήταν το δημοκρατικό παράδειγμα της αρχαίας Ελλάδας από το οποίο η γενιά ιδρυτών της Αμερικής άντλησε δύναμη. Στις πρώτες μέρες του έθνους μας, αναζητήσαμε σοφία από την ελληνική Ιστορία και Φιλοσοφία και βρήκαμε ελπίδα μέσα από τις σελίδες των διαχρονικών ελληνικών κειμένων. Λαμβάνοντας υπόψη τα διδάγματα της ελληνικής Ιστορίας...». Ακόμη σημειώνει ότι: «Οι ελληνικές αρχές καθοδήγησαν τους ιδρυτές (του έθνους) μας που ανακήρυξαν την Αμερικανική Ανεξαρτησία».

Στην αγωνιώδη προσπάθειά του ο υπουργός να εξαφανίσει το παρελθόν και τη συνέχεια του έθνους δεν λαμβάνει υπόψη του ότι στις 23.3.1821 στο πρώτο επίσημο (μετά την έναρξη) επαναστατικό έγγραφο που συντάσσεται, την περίφημη «προειδοποίηση εις τας Ευρωπαϊκάς Αυλάς», που εκδίδει η νεοσύστατη Μεσσηνιακή Σύγκλητος και απευθύνεται στους Ευρωπαίους, αναφέρεται ότι: «...Να αναστήσωμεν το τεταλαιπωρημένον ελληνικόν γένος μας. Δικαίω τω λόγω η μήτηρ μας Ελλάς, εκ της οποίας και υμείς εφωτίσθητε,...". Οι αγράμματοι, ως επί το πλείστον, καπεταναίοι γνώριζαν ότι ο Διαφωτισμός «φωτίστηκε» από την Ελλάδα, του υπουργού Παιδείας φαίνεται να του διαφεύγει...

Κατά έναν παράδοξο τρόπο ο υπουργός προσπαθεί να ταυτίσει την Αμερικανική Επανάσταση με την Ελληνική αγνοώντας (;) ότι το ελληνικό έθνος προϋπήρχε, ενώ αντιθέτως οι Αμερικανοί δημιούργησαν πράγματι έθνος με τη δική τους επανάσταση, καθώς υπήρχε στην Αμερική μια πλειάδα κατοίκων διαφόρων χωρών, αποτέλεσμα εποικισμού, με διαφορετική κουλτούρα, θρήσκευμα, πολιτισμό, αρχές και αξίες. Πολύ εύκολα καταρρίπτει τον συσχετισμό αυτό η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας της Ελλάδας (Α' Εθνοσυνέλευση Επίδαυρος 1822) που ξεκινά ως εξής: «Aπόγονοι του σοφού και φιλανθρώπου έθνους των Eλλήνων» και στη δεύτερη παράγραφο αναφέρει ότι: «O κατά των Tούρκων πόλεμος ημών... είναι πόλεμος εθνικός, πόλεμος ιερός».

Υπουργέ μου, δεν θέλω να σε στενοχωρήσω, αλλά αντίθετα με την Αμερικανική Επανάσταση, στη Γαλλική και πολύ περισσότερο στην Ελληνική οι λαοί και τα Έθνη προϋπήρχαν και δεν έκαναν ούτε εγκαίνια, ούτε κορδέλες έκοβαν, ούτε μπουκάλι σαμπάνιας έσπαγαν για να βαφτίσουνε τους λαούς.

...

Ο υπουργός «τσουβαλιάζει» όλες τις επαναστάσεις της εποχής στην Ευρώπη «αγνοώντας» ότι η Ελληνική Επανάσταση έγινε εναντίον αλλοεθνών και αλλόθρησκων κατακτητών, ενώ π.χ. η Γαλλική επανάσταση έγινε εναντίον αυτοκρατόρων ομοεθνών και ομόθρησκων... Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που ο Κολοκοτρώνης λέει ότι: «η Επανάσταση η εδική μας δεν ομοιάζει με καμίαν απ' όσες γίνονται την σήμερον εις την Ευρώπη».

Τελικά ο υπουργός, όπως φαίνεται, ξέρει κάτι περισσότερο από όλους εκείνους που συγκροτούσαν τη Μεσσηνιακή Σύγκλητο και την Α' Εθνοσυνέλευση της Επιδαύρου!

Εν κατακλείδι, εδώ και αρκετά χρόνια γίνεται προσπάθεια από μια μερίδα της ελληνικής ελίτ της διανόησης να ξαναγραφεί, κατά το δοκούν, η ιστορία της Επανάστασης του 1821. Πιο τρανταχτά παραδείγματα αυτής της προσπάθειας διαστρέβλωσης της Ιστορίας είναι ο χαρακτηρισμός της σφαγής - γενοκτονίας των Ελλήνων της Σμύρνης ως «συνωστισμός» από την κ. Ρεπούση και το περσινό άρθρο του κ. Δήμου που, στην αγωνία του να μας πείσει για το ανίκητο του Ιμπραήμ ανέφερε ότι: «μετά την εισβολή του Ιμπραήμ, δεν είχε μείνει ούτε μία επαναστατική εστία». Τώρα πώς γίνεται χωρίς να υπάρχει καμία επαναστατική εστία ο Ιμπραήμ να ηττηθεί στη ναυμαχία του Γέροντα (29.8.1824), στους Μύλους (13.6.1825), στη Βέργα και στον Δυρό (21-25.6.1826), στον Πολυάραβο (26-28.8.1826) και παράλληλα να μείνουν ελεύθερες και να μην κατακτηθούν όλη την περίοδο οι περιοχές της Μάνης, του Ναυπλίου, της Αίγινας κ.τ.λ. είναι κάτι που το γνωρίζει μόνο ο κ. Δήμου.

Ο Όργουελ στο "1984" περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο πως γίνεται το σβήσιμο, η παραχάραξη και επαναγραφή της Ιστορίας κατά πώς συμφέρει τους έχοντες το γενικό πρόσταγμα και τη σκοπιμότητα.

Υ.Γ. Είθισται η Ελληνική Επανάσταση και το Σύνταγμα να γράφονται με κεφαλαίο το αρχικό γράμμα, κύριε υπουργέ...


Φαήλος;
Άλλος τις δεξιότατος εθνικόφρων;

Όχι!

Η Αυγή!
http://www.avgi.gr/article/5429113/osa-%C2%ABxexase%C2%BB-na-pei-o-k-mpaltas-gia-tin-epanastasi-tou-1821
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 31/03/2015 :  20:17:51  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Κάνουμε εξεταστική για τα μνημόνιο μετά το 2009.

Και άντε κάνουμε. ΆΝΤΕ ΚΑΝΟΥΜΕ, είναι λαϊκή απαίτηση και κάνουμε.

ΔΕΚΤΟΝ.

ΠΡΙΝ το 2009?
Από το 2004 εώς το 2009 που φούσκωσαν όλα τι?



Η βλακεία πάει σύννεφο.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 31/03/2015 :  21:22:19  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Όπως το αντιλαμβάνομαι η εξεταστική γίνεται για τα μάτια μιας καμήλας παρά για να καταδείξει κάτι. Βέβαια μύρισε από τον Παπακων/νου.
Μακάρι τουλάχιστον οι δηλώσεις Λαφαζάν για το ρώσικο αέριο να είναι πραγματικές και όχι δημιουργικά ασαφείς.
Όσο για τα της ιστορίας...ουδέν σχόλιο.

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Gypaetos
Elite Forum-Runner

Greece
1953 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 31/03/2015 :  21:28:07  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Την άκουσα "ζωντανά" την ομιλία του Μπαλτά σε σχολική γιορτή δημοτικού. Ούτε ο Δήμου δεν θα την έγραφε, εντελώς χρωματισμένη, έκανε συνεχώς λόγο για επανάσταση του λαού ενάντια στο μονάρχη, λες και ρίξαμε το βασιλιά, λες και δεν πολεμούσαν Έλληνες με Τούρκους... Πουθενά η λέξη έθνος, εννοείται καμμία κουβέντα για τον θρησκευτικό χαρακτήρα της επανάστασης κ.λπ. Πολύ καλά τα λέει το άρθρο της Αυγής.


quote:
Originally posted by Rigelian

Όσα «ξέχασε» να πει ο κ. Μπαλτάς για την Επανάσταση του 1821

Πριν λίγες ημέρες ο υπουργός Παιδείας κ. Μπαλτάς έστειλε μια επιστολή στα σχολεία όλης της χώρας με αφορμή τον εορτασμό της Επανάστασης του 1821.

Σε αυτή την επιστολή ο κ. Μπαλτάς αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι: «η ελληνική Επανάσταση υπήρξε τέκνο του Διαφωτισμού... Όπως και με το πρώτο Σύνταγμα της Αμερικής έτσι και τώρα με το πρώτο Σύνταγμα της Επαναστατημένης Ελλάδας ένας λαός ή ένα έθνος εγκαινιάζει την ύπαρξή του... Όλες οι επαναστάσεις όπως και η Ελληνική δημιούργησαν σε μεγάλο βαθμό τους λαούς που τις έκαναν».

Μέσα από έναν αξιοζήλευτο γραπτό λόγο προσπαθεί να ξαναγράψει ή/και να σβήσει την Ιστορία. Δεν εξηγείται αλλιώς ότι αναφέρει μόνο τον Διαφωτισμό ως μήτρα της Επανάστασης. Και βέβαια έχει παίξει σημαντικό ρόλο το κίνημα του Διαφωτισμού, αλλά, άραγε, οι δεκάδες αποτυχημένες ελληνικές επαναστάσεις από τα μέσα ακόμη του 15ου αιώνα (πολύ πριν το κίνημα του Διαφωτισμού), που καταπνίγηκαν στο αίμα, δεν έχουν καμία αξία και σχέση με το 1821 αλλά και με το άσβεστο πάθος των Ελλήνων για αξιοπρέπεια, ελπίδα, και προπάντων ελευθερία; Το ενιαίο του γένους και του θρησκεύματος, η παράδοση, η γλώσσα, το Βυζάντιο, η Φιλική Εταιρεία δεν έπαιξαν κανέναν ρόλο; Η αναφορά στον Διαφωτισμό ως μόνη μήτρα της Επανάστασης έχει «στόχο» να καταδείξει ότι η Επανάσταση του 1821 ήταν βασικά ταξική. Το ότι παγκοσμίως ιστορικά είναι κοινά αποδεκτό ότι η Ελληνική Επανάσταση του 1821 είναι κυρίως εθνικοαπελευθερωτική, έχοντας και κοινωνικά χαρακτηριστικά, φαίνεται ότι δεν αφορά τον κύριο υπουργό. Εάν πιστεύει ότι είναι ταξική, ας μας πει ποια τάξη και με ποια αιτήματα ξεσηκώθηκε...

Άλλωστε, η αναφορά του ότι ο ελληνικός λαός και το έθνος εγκαινίασε την ύπαρξή του το 1822 με το Σύνταγμα της Επιδαύρου δείχνει μια μεγάλη προσπάθεια να πείσει ότι δεν έχει συνέχεια το Ελληνικό Έθνος και πρωτοεμφανίζεται τότε. Βέβαια, το ότι Διαφωτισμός, που τόσο συχνά επικαλείται ο κ. υπουργός, στηρίζεται στην αρχαιοελληνική φιλοσοφία και ότι η εγκαθίδρυση της Δημοκρατίας στην Ευρώπη, που είναι αποτέλεσμα του Διαφωτισμού, στηρίζεται στις αρχές της Αθηναϊκής Δημοκρατίας δεν αφορούν το αφήγημα του...

Με τον καλύτερο τρόπο τον εκθέτει ανεπανόρθωτα ο Αμερικανός πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα, ο οποίος στην ετήσια διακήρυξή του για την εθνική επέτειο του ελληνισμού αναφέρει μεταξύ άλλων ότι: «‘Ήταν το δημοκρατικό παράδειγμα της αρχαίας Ελλάδας από το οποίο η γενιά ιδρυτών της Αμερικής άντλησε δύναμη. Στις πρώτες μέρες του έθνους μας, αναζητήσαμε σοφία από την ελληνική Ιστορία και Φιλοσοφία και βρήκαμε ελπίδα μέσα από τις σελίδες των διαχρονικών ελληνικών κειμένων. Λαμβάνοντας υπόψη τα διδάγματα της ελληνικής Ιστορίας...». Ακόμη σημειώνει ότι: «Οι ελληνικές αρχές καθοδήγησαν τους ιδρυτές (του έθνους) μας που ανακήρυξαν την Αμερικανική Ανεξαρτησία».

Στην αγωνιώδη προσπάθειά του ο υπουργός να εξαφανίσει το παρελθόν και τη συνέχεια του έθνους δεν λαμβάνει υπόψη του ότι στις 23.3.1821 στο πρώτο επίσημο (μετά την έναρξη) επαναστατικό έγγραφο που συντάσσεται, την περίφημη «προειδοποίηση εις τας Ευρωπαϊκάς Αυλάς», που εκδίδει η νεοσύστατη Μεσσηνιακή Σύγκλητος και απευθύνεται στους Ευρωπαίους, αναφέρεται ότι: «...Να αναστήσωμεν το τεταλαιπωρημένον ελληνικόν γένος μας. Δικαίω τω λόγω η μήτηρ μας Ελλάς, εκ της οποίας και υμείς εφωτίσθητε,...". Οι αγράμματοι, ως επί το πλείστον, καπεταναίοι γνώριζαν ότι ο Διαφωτισμός «φωτίστηκε» από την Ελλάδα, του υπουργού Παιδείας φαίνεται να του διαφεύγει...

Κατά έναν παράδοξο τρόπο ο υπουργός προσπαθεί να ταυτίσει την Αμερικανική Επανάσταση με την Ελληνική αγνοώντας (;) ότι το ελληνικό έθνος προϋπήρχε, ενώ αντιθέτως οι Αμερικανοί δημιούργησαν πράγματι έθνος με τη δική τους επανάσταση, καθώς υπήρχε στην Αμερική μια πλειάδα κατοίκων διαφόρων χωρών, αποτέλεσμα εποικισμού, με διαφορετική κουλτούρα, θρήσκευμα, πολιτισμό, αρχές και αξίες. Πολύ εύκολα καταρρίπτει τον συσχετισμό αυτό η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας της Ελλάδας (Α' Εθνοσυνέλευση Επίδαυρος 1822) που ξεκινά ως εξής: «Aπόγονοι του σοφού και φιλανθρώπου έθνους των Eλλήνων» και στη δεύτερη παράγραφο αναφέρει ότι: «O κατά των Tούρκων πόλεμος ημών... είναι πόλεμος εθνικός, πόλεμος ιερός».

Υπουργέ μου, δεν θέλω να σε στενοχωρήσω, αλλά αντίθετα με την Αμερικανική Επανάσταση, στη Γαλλική και πολύ περισσότερο στην Ελληνική οι λαοί και τα Έθνη προϋπήρχαν και δεν έκαναν ούτε εγκαίνια, ούτε κορδέλες έκοβαν, ούτε μπουκάλι σαμπάνιας έσπαγαν για να βαφτίσουνε τους λαούς.

...

Ο υπουργός «τσουβαλιάζει» όλες τις επαναστάσεις της εποχής στην Ευρώπη «αγνοώντας» ότι η Ελληνική Επανάσταση έγινε εναντίον αλλοεθνών και αλλόθρησκων κατακτητών, ενώ π.χ. η Γαλλική επανάσταση έγινε εναντίον αυτοκρατόρων ομοεθνών και ομόθρησκων... Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που ο Κολοκοτρώνης λέει ότι: «η Επανάσταση η εδική μας δεν ομοιάζει με καμίαν απ' όσες γίνονται την σήμερον εις την Ευρώπη».

Τελικά ο υπουργός, όπως φαίνεται, ξέρει κάτι περισσότερο από όλους εκείνους που συγκροτούσαν τη Μεσσηνιακή Σύγκλητο και την Α' Εθνοσυνέλευση της Επιδαύρου!

Εν κατακλείδι, εδώ και αρκετά χρόνια γίνεται προσπάθεια από μια μερίδα της ελληνικής ελίτ της διανόησης να ξαναγραφεί, κατά το δοκούν, η ιστορία της Επανάστασης του 1821. Πιο τρανταχτά παραδείγματα αυτής της προσπάθειας διαστρέβλωσης της Ιστορίας είναι ο χαρακτηρισμός της σφαγής - γενοκτονίας των Ελλήνων της Σμύρνης ως «συνωστισμός» από την κ. Ρεπούση και το περσινό άρθρο του κ. Δήμου που, στην αγωνία του να μας πείσει για το ανίκητο του Ιμπραήμ ανέφερε ότι: «μετά την εισβολή του Ιμπραήμ, δεν είχε μείνει ούτε μία επαναστατική εστία». Τώρα πώς γίνεται χωρίς να υπάρχει καμία επαναστατική εστία ο Ιμπραήμ να ηττηθεί στη ναυμαχία του Γέροντα (29.8.1824), στους Μύλους (13.6.1825), στη Βέργα και στον Δυρό (21-25.6.1826), στον Πολυάραβο (26-28.8.1826) και παράλληλα να μείνουν ελεύθερες και να μην κατακτηθούν όλη την περίοδο οι περιοχές της Μάνης, του Ναυπλίου, της Αίγινας κ.τ.λ. είναι κάτι που το γνωρίζει μόνο ο κ. Δήμου.

Ο Όργουελ στο "1984" περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο πως γίνεται το σβήσιμο, η παραχάραξη και επαναγραφή της Ιστορίας κατά πώς συμφέρει τους έχοντες το γενικό πρόσταγμα και τη σκοπιμότητα.

Υ.Γ. Είθισται η Ελληνική Επανάσταση και το Σύνταγμα να γράφονται με κεφαλαίο το αρχικό γράμμα, κύριε υπουργέ...


Φαήλος;
Άλλος τις δεξιότατος εθνικόφρων;

Όχι!

Η Αυγή!
http://www.avgi.gr/article/5429113/osa-%C2%ABxexase%C2%BB-na-pei-o-k-mpaltas-gia-tin-epanastasi-tou-1821

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 31/03/2015 :  22:23:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πώς αντιλαμβάνονται οι αριστεροί την Δικαιοσύνη και στην Τουρκία:
http://news.in.gr/world/article/?aid=1231396765
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 31/03/2015 :  23:13:53  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καπηλεία μεταξύ ''Λεωφόρος Γρηγορίου Λαμπράκη''
και καθιερώσεως της Δημοτικής

Πάμε για ''Πλατεία Άρη Βελουχιώτη''

και γωνία Νίκου Ζαχαριάδη & Ανταρτών 35
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 31/03/2015 :  23:21:23  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Ω! Γυναίκα παινεμένη.
Ω! Ευρώπη της χλιδής.
Πάντα είσαι πρωτοπόρα
και τον κόσμο οδηγείς.

Αν θα είσαι η σημαία
θα ’μαι πάντα ο ιστός.
Υπηρέτης σου θα γίνω
κι από όλους πιο πιστός.

Αν θα είμαι στην αυλή σου
θα σου λέω μόνο: ‘’yes!’’
φλογερός συμπαραστάτης
σ´ όποιες θέλεις αλλαγές

Θα σε φέρνω στο Λονδίνο,
Ρώμη, Βόννη ή στη Ναντ
για καινούργια σκουλαρίκια
ή αν θέλεις περμανάντ.

Ό,τι τρως θα μαγειρεύω
και με σκούπισμα καλό
θα ψωνίζω και θα πλένω
κι αν το θες θα σου γελώ.

Παραδίπλα σου θα στέκω,
λίγο πιο αριστερά
κι αν σ’ αλλάζω και τα ρούχα
πάντα θα ‘ν’ γυαλιστερά.

Ιούλιος 2007

Από ''Τα μετωπικά'' το 5ο
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/04/2015 :  00:38:27  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Επίθεση στον υπουργό Δικαιοσύνης και στην κυβέρνηση κάνει με ανακοίνωση της η Ένωση Εισαγγελέων με αφορμή την προώθηση προς ψήφιση εκ μέρους του υπουργείου, του νομοσχεδίου «μεταρρυθμίσεις ποινικών διατάξεων, κατάργηση των καταστημάτων κράτησης Γ’ τύπου κ.ά. διατάξεις».

Οι εισαγγελείς κάνουν λόγο για αυθαίρετη μείωση ποινών, κατηγορώντας παράλληλα την κυβέρνηση ότι δεν σέβεται τους νόμους και πως μοιάζει σα να επιβραβεύει ακόμη και δράστες κακουργημάτων.

Υπενθυμίζεται ότι με το ν/σ αυτό αποφυλακίζεται στο πλαίσιο της αποσυμφόρησης των φυλακών της χώρας, μεγάλος αριθμός κρατουμένων.

Οι εισαγγελείς μιλούν για ακύρωση σωρείας ποινικών δικαστικών αποφάσεων, κάτι που κατά τους ίδιους δείχνει ότι η Πολιτεία δεν σέβεται τους νόμους ενώ διακινδυνεύεται η δημόσια τάξη και ασφάλεια.

Τονίζεται επίσης ότι ορισμένες από τις διατάξεις του επίμαχου νομοσχεδίου διευκολύνουν την εγκληματική δράση, ενώ οι διατάξεις που αφορούν την αποφυλάκιση ανηλίκων «παραπέμπουν μάλλον σε πρόθεση συλλήβδην αμνήστευσης».




------------------------
Θα συμπληρώσω εγώ, και σε ανώτερα!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/04/2015 :  15:26:04  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Κωνσταντοπούλου για εισβολή: Είστε αναστατωμένοι επειδή κάποιοι διαμαρτυρήθηκαν;

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/278682/konstadopoulou-gia-eisvoli-eiste-anastatomenoi-epeidi-kapoioi-diamarturithikan-/#ixzz3W3lPGofw

Όχι ντάξει, αν έμπαιναν μέσα ας πούμε ΧΑγίτες, θα δείχνατε την ίδια κατανόηση, εκεί θα ήταν πραξικόπημα, τώρα που είναι ιδεολογικά συγγενείς (μας τελειώσαν και οι μπάτσοι ρε γμτ, αλλά παίζει τελευταία και η προβοκάτσια) είμαστε εντάξει, αφήστε τα παιδιά.



Και σ'ανώτερα.
(ωραία προφέρεται ε? σανό-τερα).

(αν το καλοσκεφτείτε, κατά μία έννοια υπερασπίζομαι αυτήν την κυβέρνηση τώρα, το δικαίωμά της να λειτουργεί χωρίς παράνομους εκβιασμούς).
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/04/2015 :  02:45:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Σειρά και των εισαγγελέων λοιπόν να δούνε το φως το αληθινό. Που ήταν η αντίδρασή τους σε νομοθετικά όργια που γίνονταν τα τελευταία (και όχι μόνο) χρόνια. Που ήταν μια ανάλογη αντίδραση στο νόμο περί (μη) ευθύνης υπουργών, και σε αναρίθμητους ακόμη νόμους που βγάζανε μάτια για το περιεχόμενό τους, πόσο...οφέλιμοι ήταν, και για το ποιους επιβράβευαν?

Επί της ουσίας μπορεί και να έχουν δίκιο ή κάποιο δίκιο στην αναφορά τους, αλλά ποιος να τους πιστέψει? Τον μύθο για τον ψεύτη βοσκό και τον λύκο τον ξέρουν. Αν θέλει κάποιος να είναι αξιόπιστος, δεν θυμάται να ξυπνήσει όταν αλλάζει η εξουσία.

---

Παράενθεση με ένα θέμα που συζητούσαμε άλλες φορές. Το να περνάμε στην εξίσωση, ότι οι φοιτητές δεν πέθαναν από τις αναθυμιάσεις όπως κακώς νομίζαμε ότι χρησιμοποίησαν μαγκάλι λόγω έλλειψης χρημάτων = δεν υπάρχει άυξηση αυτοκτονιών λόγω μνημονίου, είναι πασιφανές πως μπορεί να συγκριθεί μόνο με κάποια συμπεράσματα "δια ατόπου απαγωγής" στο θέμα "Περί Πάσχα". Εν πάσει περιπτώσει, μια ακόμη έρευνα που δείχνει κάποια πράγματα που ούτως ή άλλως είναι αναμενόμενα (το μόνο βέβαιο είναι πως σε μια κρίση θα υπάρχουν αυξημένες αυτοκτονίες, δεν ανακαλύψαμε την Αμερική):
Αυξήθηκαν κατά 35% οι αυτοκτονίες λόγω μνημονίων http://tvxs.gr/news/ellada/ayksithikan-kata-35-oi-aytoktonies-logo-mnimonion

---

Επανέρχομαι στα πρόσφατα θέματα. Για Βαξεβάνη, ένα κείμενο με κάποια αυτονόητα πραγματάκια (όχι, ας μη το συσχετίζουμε με την αρχή του ποστ, έχουμε δικαιοσύνη και δημοκρατία λέμε)
Και μη πει κάποιος ότι τον βγάζω ντε και καλά αθώο, άλλα πράγματα εξετάζουμε).

Ε Όχι και 26 μήνες στον Βαξεβάνη. Ο Βγενόπουλος έχει διεθνές ένταλμα σύλληψης http://www.ertopen.com/news/ellada/koinwnia/item/32485-e-ochi-kai-26-mhnes-ston-baxebanh-o-bgenopoylos-echei-diethnes-entalma-syllhpshs

γράφει ο Θόδωρος Βαρίκος

Ώστε ψευδή και εκ δολίας προθέσεως συκοφαντικά, τα εγκαλούμενα (τα μηνυόμενα) γεγονότα, εκ μέρους του κατηγορούμενου εκδότη του περιοδικού «ΧΟΤ- ΝΤΟΓΚ», Κώστα Βαξεβάνη.
Και η ποινή 26 μήνες με τριετή αναστολή, από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων της Αθήνας, με μηνυτή τον Ανδρέα Βγενόπουλο της διαβόητης marfin Investment Croyp (Μαρφίν).
Θα έχετε ακούσει τον αφορισμό με τον απατημένο σύζυγο, που σε μια έκρηξη υποκρισίας και δήθεν ευθιξίας, κατσάδιασε τον ποιο έμπιστο φίλο του, όταν ό τελευταίος τον προειδοποίησε, με τη γνωστή αλληγορική φράση : Ρε η γυναίκα σου σε έχει κάνει τάρανδο, από τα πολλά κέρατα. Και τι τον πείραξε, τον αρειμάνιο σύζυγο λέτε ; Το ρε. Όχι και ρε ανταπάντησε τάχα θυμωμένος, στον φίλο του.
Τηρουμένων των αναπόφευκτων αναλογιών, κάτι παρεμφερές, ωστόσο, έγινε και στην υπόθεση του Κώστα Βαξεβάνη με τον μηνυτή Ανδρέα Βγενόπουλο.
Το γεγονός, ότι δάνειζε στον εαυτό του, και στους φίλους του επιχειρηματίες, παράτυπα και… αντιτραπεζικής λογικής και πρακτικής δάνεια, το γεγονός, ότι πρόσφερε κέρδη σε διαχειριστές και κουμανταδόρους τραπεζικής πολιτικής (τα γνωστά μας κέρατα) ποσά που ξεπερνούν τα 10 δισεκατομμύρια ευρώ, αυτό δεν ενόχλησε το δικαστήριο.
Το δικαστήριο ενόχλησε ότι ο Βαξεβάνης τον αποκάλεσε Οικονομικό Αττίλα 3 η αυλοκόλακα μερικών Μ.Μ.Ε η Κοσκωτά του 21ου αιώνα
(το ρέ που λέγαμε ντέ).
Τι άλλο ευαισθητοποίησε λέτε την ελληνική δικαιοσύνη και φυσικά το μηνυτή Βγενόπουλο;
Το γεγονός, ότι η Κυπριακή εφημερίδα «Πολίτης», χρησιμοποίησε προσωπικά δεδομένα πελατών της «Λαικής Τράπεζας», και ας προέρχονταν αυτά, από ελέγχους της Κεντρικής Τράπεζας---άλλο ρε και τούτο. Τελικά καταδίκασε σε 10 μήνες φυλακή και την εφημερίδα αυτή.
Μυστήριο βέβαια παραμένει, πως πέτυχε ο τέως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτρης Τσιρώνης (σ.σ πρόεδρος της επιτροπής της ελληνικής βουλής για το Βατοπαίδι) και αθώος να κριθεί τρεις φορές και μεγάλα δικαστικά έξοδα να πληρώσει ως ενάγων, ο κ. Βγενόπουλος,
στο Πολυμελές της Αθήνας.

ΤΟ ΒΑΤΕΡΛΩ ΤΟΥ Η ΛΑΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Το 1998 ο ριψοκίνδυνος παίκτης με κεφάλαια κυρίως, του εφοπλιστή Βενιάμη ξεκινά επενδύσεις σε εισηγμένες εταιρείες. Το 2002 αγοράζει τη Λαική και μέσω αυτής αγοράζει τη Μαρφίν –Εγνατία για ένα δισ/ριο ευρώ. Τότε αρχίζει …τα κόλπα, όταν στελέχη της «Λαικής» του ζητούν να φέρει στοιχεία για τη βιωσιμότητα της «Εγνατία». Καταργεί το Δ.Σ της Τράπεζας και διορίζει δικό του. Παράλληλα μετατρέπει τη «Μαρφίν Εγνατία» από θυγατρική, σε κανονική τράπεζα και θυγατρική με πολλά υποκαταστήματα τη Μαρφίν Πόπουλαρ Μπάνκ.
Αυτή η «κίνηση» που θα εξελιχθεί σε οικονομικό και επιχειρηματικό Βατερλώ του, η ήταν δικής του …έμπνευσης η των διεθνών γυπών φίλων του, το σίγουρο είναι πως ήταν αντίθετη σε κάθε διεθνή τραπεζική και Οικονομική πρακτική. Και αυτό, διότι στην περίπτωση αρνητικών οικονομικών εξελίξεων σε μία χώρα, να μην πάθει ζημιές η μητρική εταιρεία. Έβγαλε λοιπόν το χρήμα εκτός Κύπρου, για να το προσφέρει στον εαυτό του και στους συνεταίρους του. Με τα δις/ρια ευρώ τη «Βιβάρτια», το 20/0 του ΟΤΕ (σ.σ το πούλησε στους Γερμανούς και πήρε 200 εκατ. Ευρώ), δανείζει τη Μονή Βατοπεδίου, δανείζει 700 εκατ. Ευρώ σε άτομα και αγοράζουν μετοχές της «Μαρφίν» στα 6,7 ευρώ, η οποία πέφτει στα 20 λεπτά, και χάνονται πολλά εκατομμύρια αλλά χάνει και παραδοσιακούς τροφοδότες του , όπως Βενιάμη, Φράγκου, Βήτα, Λώ, Κυριακόπουλο κ.α. Έτσι περνούν στα χέρια των Αμερικανών «η Βιβάρτια», τα Γκούντυς, τα Φλό –καφέ, τα έβερεστ, ναυτιλιακή Αττικα, ο Όμιλος «Υγεία» και η εταιρεία πληροφορικής Σίνγκουλαρ Λογκις .
Σε όλον αυτό το κολοσσό εργάζονται 12.000 άτομα.
Ο παγκόσμιος γύπας –funds η Αμερικάνικη Κ.Κ.R,μέσα σε μια νύκτα, πήρε τον έλεγχο του ομίλου της «Μαρφίν» και μαζί τα δάνεια του ομίλου ύψους 1.2 δις ευρώ, τα οποία πρέπει να πληρώσει στην Τράπεζα Πειραιώς.
Και για να τελειώνουμε : Η αρχή του τέλους για τον Βγενόπουλο εμφανίστηκε , όταν έπρεπε να απολογηθεί για την οικονομική—τραπεζική τραγωδία της Κύπρου. Αυτή ήταν η Αχίλλειος πτέρνα του. Αυτή την σκοτεινή ιστορία ερεύνησε και αποκάλυψε και ο Βαξεβάνης. Πού είναι η συκοφαντική δυσφήμιση; Το γεγονός ότι είναι κατηγορούμενος στην Κύπρο και έχει εκδοθεί παγκόσμιο ένταλμα σύλληψης, ποιόν δικαιώνει απόφαση, το Βαξεβάνη η τον Βγενόπουλο;

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/04/2015 :  09:30:18  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Κώστα οι εισαγγελείς δεν νομοθετούν, και οι νομοθέτες δεν εκτελούν... τους νόμους, ούτε ζητάνε να μην εκτελεστούν οι νόμοι.

Είναι απλά απαράδεκτο αυτό το πράγμα είναι τόσο βασικό πράγμα για μια δημοκρατία, που θα χάσω την υπομονή μου αν προσπαθώ να το εξηγήσω.

Αλλιώς ας βάλουμε μια "Βασιλεία" να τελειώνουμε.



Στα άλλα απέδραση η Βίκυ Σταμάτη.

Δεν έχω καταλάβει, για μια ακόμα φορά, γιατί (έχει δικαστεί αυτή?) γιατί είναι μέσα.
Ας μου το εξηγήσει κάποιος με εκλαϊκευμένο νομικό τρόπο.

Και ας μην κάνω την αντιπαραβολή με τις αποφυλακίσεις των βαρυποινιτών.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Gypaetos
Elite Forum-Runner

Greece
1953 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/04/2015 :  10:25:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Επίσης έχουν μειωθεί οι θάνατοι από τροχαία δυστυχήματα την τελευταία πενταετία (αφού δεν υπάρχει χρήμα για βενζίνη και κυκλοφορούν λιγότερα οχήματα), αυτό σημαίνει ότι είναι καλό "το μνημόνιο"; Τι συνεπαγωγές είναι αυτές;
Πραγματικά θα ήθελα να μπορούσαν να υπήρχαν στοιχεία από τις αυξήσεις των αυτοκτονιών αν ΔΕΝ υπήρχε το μνημόνιο και είχαμε πτωχεύσει κανονικά το 2010. Εκεί να δεις KPVol μαγκάλι που θα δούλευε και φούντο απ'τα μπαλκόνια...
Ότι για μια αυτοκτονία δεν είναι η αιτία το οικονομικό αλλά η αφορμή το έχουμε ξαναπεί θυμάμαι...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 126 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000