Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Καφενείο - μετεκλογικών πολιτικών συζητήσεων
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 126

Nek2000
Elite Forum-Runner

Greece


1276 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/03/2015 :  16:11:23  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Deorum
Δεν έχει εμποδίσει, η ασυλία τονίζω, κάποιον βουλευτή να καταδικαστεί. Όσο θυμάμαι δλδ. Όποιος θυμάται κάτι διαφορετικό ας το γράψει.


Σκέψου τον Άδωνη ας πούμε, που τελικά δεν άρθηκε η ασυλία του, για μήνυση που δέχτηκε επειδή πούλησε κάτι χωρίς να κόψει απόδειξη. (από αγανακτισμένο πολίτη).



Απάντησες μόνος σου Τελικά την σκαπούλαρε και ας μην έκοβε αποδείξεις
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

zoro
Master Forum-Runner

Greece
3934 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/03/2015 :  16:13:09  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ερώτηση: οι συγκεκριμένοι είχαν το δικαίωμα του εκλέγειν;;;;
Εάν ναί, τώτε ΝΑΙ έχει δίκιο η....ψηλή!
ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!

φιλακια, πάω για τέμπο αχ αχ βαχ βαχ
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/03/2015 :  16:46:41  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Πιστεύεις ότι ένας άνθρωπος που είναι τόσα χρόνια βουλευτής, υπουργός, και τον έχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι στο στόχαστρο, είναι δημόσιο πρόσωπο, θα πήγαινε να γλιτώσει 70λεπτά για να μην κόψει απόδειξη?

Η βουλή (ολόκληρη όχι μόνο η ΝΔ, και ο ΣΥΡΙΖΑ και οι άλλοι) το άφησε... για πιο μετά (νομίζω η ασυλία αυτον τον ρόλο έχει, πάει πιο μετά).

Και πάλι, -αν θεωρείς ότι έστεκε, γιατί έτσι όπως το λες το θεωρείς στάνταρ- δεν πρόκειται για σκάνδαλο. Όσοι γλιτώνουν ή μπαινουν μέσα για μίζες και σοβαρά σκάνδαλα, δεν ήταν η ασυλία αυτή που τους έβαλε μέσα ή τους κράτησε έξω.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/03/2015 :  16:48:45  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα αφέθηκε ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης μετά την απολογία του στον ανακριτή για την υπόθεση της μαγνητοσκόπησης συνομιλίας με τον τότε γενικό γραμματέα της Κυβέρνησης της Ν.Δ., Παναγιώτη Μπαλτάκου. Δικαστικές πηγές αναφέρουν ότι ο βουλευτής της ΧΑ αρνήθηκε πως έκανε την καταγραφή και υποστήριξε πως δεν γνώριζε ποιος βιντεοσκόπησε την συνομιλία του με τον κ. Μπαλτάκο. Ο Ηλίας Κασιδιάρης κατηγορείται για παραβίαση απορρήτου ίδιας προφορικής συνομιλίας και χρήση παράνομης αποτύπωσης ίδιας προφορικής συνομιλίας. Μετά την απολογία του ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής επέστρεψε στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται προσωρινά για διακεκριμένη οπλοκατοχή στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής


Τελικά ρε παιδιά, ελεύθερος είναι ή κρατείται?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Nek2000
Elite Forum-Runner

Greece


1276 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/03/2015 :  17:24:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Για τον Άδωνι, ναι το πιστεύω γιατί οι άνθρωποι είναι αχόρταγοι. Εδώ παίρνουν 6,7,8 χιλιάρικα και λένε ότι δεν τους φτάνουν. Δεν είναι μόνο 70 λεπτά, δεν πουλάει ένα βιβλίο μόνο. Ο συγκεκριμένος δεν είναι και πολλά χρόνια βουλευτής. Βιβλία πουλούσε τόσα χρόνια, από αυτό έγινε γνωστός. Καταλαβαίνω ότι βουλευτική ασυλία πρέπει να ισχύει για κάποια πολιτικά θέματα, όχι όμως και για προσωπικά. Ούτε φυλακή θα έμπαινε επειδή δεν έκοβε απόδειξεις. δεν θα πρέπει να τιμωρηθεί όμως, να πληρώσει κάποιο πρόστιμο; Αλλιώς γιατί να ξανακοψει (αν το κάνει) αποδείξεις για τα βιβλία που πουλάει; Έτσι όπως το λες δηλαδή η ασυλία δεν τους προφυλάσσει από μεγάλα αδικήματα, τους προφυλάσει όμως από τα μικρά. Θα πρέπει να κλέψουν μερικά εκατομμύρια για να τιμωρηθούν. Αν κλέψουν μερικά χιλιάρικα δεν έγινε και κάτι. Συμφωνεί και ο Rigo μαζί μου σε αυτό

Ο Κασιδιάρης κρατείται ακόμα, αυτό έχω καταλάβει. Διάβασα το θέμα για τον Σακκά πάλι και κάναμε λάθος όλοι μας. Ο μέγιστος χρόνος προφυάκισης δεν είναι 18 μηνες, αλλά 30 μήνες αν είναι περισσότερες οι κατηγορίες. Ο Σακκάς είχε ξεπεράσει και τους 30 μήνες τότε
Και ο Μάκαρος δεν έφτασε τους 30 μήνες γιατί έγινε η δίκη πιο νωρίς

Edited by - Nek2000 on 05/03/2015 17:29:47
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/03/2015 :  18:26:03  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Η προσωρινή κράτηση δεν έχει τιμωρητικό χαρακτήρα, γιατί κάτι τέτοιο θα αντέβαινε στο τεκμήριο αθωότητας. Σύμφωνα με το τελευταίο, κάθε κατηγορούμενος τεκμαίρεται ότι είναι αθώος μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο. Επίσης απαγορεύεται η επιβολή ποινής χωρίς να έχει προηγηθεί δίκη ενώπιον ποινικού δικαστηρίου και αιτιολογημένη καταδικαστική απόφαση (nulla poena sine processu). Οι σκοποί της προσωρινής κράτησης είναι δύο: η διασφάλιση της παρουσίας του κατηγορουμένου στο δικαστήριο, ώστε να δικαστεί και, εφ’ όσον κριθεί ένοχος, να τιμωρηθεί, και η αποτροπή τέλεσης νέων εγκλημάτων από αυτόν. Μόνο αυτοί οι δύο λόγοι δικαιολογούν την έκδοση εντάλματος προσωρινής κράτησης. Κατά το παρελθόν ονομαζόταν προφυλάκιση, το 1981 όμως μετονομάστηκε σε προσωρινή κράτηση, για να τονιστεί ότι δεν πρόκειται για τιμωρία αλλά για περιοριστικό όρο. Προσωρινή κράτηση μπορεί να διαταχθεί κατά τον νόμο μόνο για κακούργημα ή για το πλημμέλημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια κατά συρροή (αν ο δράστης έχει τελέσει περισσότερες από μία ανθρωποκτονίες από αμέλεια είτε με την ίδια είτε με περισσότερες πράξεις). Ο νόμος ορίζει ρητά ότι δεν αρκεί μόνο η κατά το νόμο βαρύτητα της πράξης για την επιβολή προσωρινής κράτησης.

Συγκεκριμένα κατά το άρθρο 282 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας προσωρινή κράτηση μπορεί να διαταχθεί μόνο αν ο κατηγορούμενος:

-δεν έχει γνωστή διαμονή στη χώρα ή έχει κάνει προπαρασκευαστικές ενέργειες για να διευκολύνει τη φυγή του ή
-κατά το παρελθόν υπήρξε φυγόδικος ή κρίθηκε ένοχος για απόδραση κρατουμένου ή παραβίαση περιορισμών διαμονής ή
-είναι πολύ πιθανό, κατά αιτιολογημένη κρίση, αν αφεθεί ελεύθερος, να διαπράξει και άλλα εγκλήματα, όπως προκύπτει από ειδικά μνημονευόμενα περιστατικά της προηγούμενης ζωής του ή από τα συγκεκριμένα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πράξης για την οποία κατηγορείται.

Διάρκεια[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]
Η προσωρινή κράτηση δεν μπορεί να διαρκέσει κατά το Σύνταγμα (άρθρο 6 παρ. 4) πάνω από 12 μήνες, αν ο κατηγορούμενος κατηγορείται για κακούργημα, ή 6 μήνες, αν κατηγορείται για πλημμέλημα. Η διάρκεια μπορεί να παραταθεί μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις για 6 και 3 μήνες αντίστοιχα. Στην πράξη τηρείται μόνο το ανώτατο όριο προσωρινής κράτησης (18 ή 9 μήνες αντίστοιχα). Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού, οι αρχές οφείλουν να αφήσουν τον κατηγορούμενο ελεύθερο.

Η προσωρινή κράτηση μπορεί πάντοτε να αρθεί ή να αντικατασταθεί με άλλους περιοριστικούς όρους (απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, υποχρέωση εμφάνισης στις αρχές σε τακτά διαστήματα κλπ.) αυτεπαγγέλτως από τον ανακριτή ή μετά από αίτηση του προσωρινά κρατούμενου, αν εκλείψουν οι λόγοι, για τους οποίους διατάχθηκε.


Από wikipedia.


Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/03/2015 :  18:28:30  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Γιώργο
με την ασυλία όμως υπάρχουν και πολλά παραδείγματα που την σκαπουλάρουν!! Εντάξει όχι να είναι δέσμιος οποιασδήποτε μήνυσης πολίτη αλλά και κάποιος πρέπει να τους ελέγχει.
Εδώ που τα λέμε εκτός του Άκη δεν έχει πληρώσει τη νύφη και κανένας άλλος!!!
Χρηματιστήριο; ομόλογα; Ίμια; Τι να πρωτοθυμηθώ;

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/03/2015 :  18:34:35  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Μα αυτό ακριβώς λέω.
Όλα αυτά τα σοβαρά σκάνδαλα, δεν τους έσωσε η βουλευτική ασυλία.
Κανείς δεν κίνησε ποτέ ουσιαστικά τις διαδικασίες, και το θέμα, μπλόκαρε στην βουλευτική ασυλία.

Την σκαπουλάρουν αλλά όχι για την ασυλία, για βαθύτερους λόγους.

-----------------------------------------------------------------------------
Για την προσωρινή κράτηση (και όχι προφυλάκιση) εγώ καταλαβαίνω ότι... μάλλον κακώς έχουν όλοι προφυλακιστεί. :P

-----------------------------------------------------------------------------
Και στα άλλα θέματα τις ημέρας.

Ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) Κλάους Ρέγκλινγκ δήλωσε ότι τα νέα μέτρα που σκοπεύει να εφαρμόσει η ελληνική κυβέρνηση απειλούν να πνίξουν την ανταγωνιστικότητα της χώρας και ενδέχεται να τη βυθίσουν στα ελλείμματα.

Σε συνέντευξή του που θα δημοσιευθεί την Παρασκευή στη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt, ο Ρέγκλινγκ κάλεσε επίσης την ελληνική κυβέρνηση να συλλέξει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές και επέπληξε κορυφαία στελέχη της για «απρόσεκτες παρατηρήσεις».

«Μπορεί να υπάρξει έλλειμμα» φέτος, επειδή τα φορολογικά έσοδα μειώνονται, ενώ οι μεταρρυθμίσεις που εξήγγειλε η νέα κυβέρνηση θα αυξήσουν τις κρατικές δαπάνες, είπε ο κ. Ρέγκλινγκ, όπως μετέδωσε το πρακτορείο οικονομικών ειδήσεων MNI.

«Εάν η κυβέρνηση αυξήσει τον κατώτατο μισθό και τις συντάξεις, θα οδηγήσει στην αύξηση του κόστους εργασίας και των δημοσίων δαπανών», πρόσθεσε ο επικεφαλής του ESM, συμπληρώνοντας ότι «το πρωτογενές πλεόνασμα, που θεωρήθηκε βέβαιο, τώρα απομακρύνεται».

Αναφερόμενος σε πρόσφατες δηλώσεις του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη για τη διαπραγμάτευση της Ελλάδας με τους δανειστές της, τις αποκάλεσε «ενοχλητικές» και «απαράδεκτες».

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι το «ιδιοσυγκρασιακό ύφος» με το οποίο διαπραγματεύεται η ελληνική κυβέρνηση έχει ενοχλήσει τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και τα θεσμικά όργανα της ΕΕ.
πηγή : ΤΑ ΝΕΑ.

Οκ πριν καταστροφολογούσαν, για να πάρει τις εκλογές ο ΣΑΜΑΡΑΣ.
Τώρα?

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Nek2000
Elite Forum-Runner

Greece


1276 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/03/2015 :  19:20:12  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Γιατί κακώς έχουν προφυλακιστεί;
"-είναι πολύ πιθανό, κατά αιτιολογημένη κρίση, αν αφεθεί ελεύθερος, να διαπράξει και άλλα εγκλήματα, όπως προκύπτει από ειδικά μνημονευόμενα περιστατικά της προηγούμενης ζωής του ή από τα συγκεκριμένα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πράξης για την οποία κατηγορείται."

Το «Μπορεί να υπάρξει έλλειμμα» δεν είναι και καμια καταστροφολογία. Χαρτί υγείας θα έχουμε;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/03/2015 :  20:48:13  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Θέλει συγκεκριμένη ανάλυση-αιτιολόγηση, για να προφυλακιστεί κάποιος, όχι έτσι στο περίπου. ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ (και όχι απλά ένα "ίσως" που θα το λέγαμε για όλους, αλλά πολύ πιθανόν) για συγκεκριμένες πράξεις σαν αυτά που ήδη έχει κάνει, ή χαρακτηριστικά της πράξης (το να είσαι μέρος μια εγκληματικής οργάνωσης δεν είναι μια συγκεκριμένη πράξη, πχ βιάζω μικρά παιδάκια, είναι κάτι αρκετά πιο πολύπλοκο).

Anyway δεν είμαι απόλυτος σε αυτό, απλά η αίσθησή μου είναι πως η ΝΔ εκβίασε τις καταστάσεις, και με συνοπτικές διαδικασίες διέταξε να γίνουν όλα. Αν δεν μάθουμε τις λεπτομέρειες φαντάζομαι δεν θα ξέρουμε ποτέ.

Έχω ακούσει πολλές φορές, για τεράστια δικογραφία, που δένει την "εγκληματική" οργάνωση, αλλά δεν έχω ακούσει συγκεκριμένα τι εννοούν και τι έκαναν. ΠΧ εκβίαζαν μαγαζάτορες? Έβαζαν βόμβες σε όσους δεν πλήρωναν την προστασία? Διακινούσαν λευκή σάρκα? Πούλαγαν προστασία σε αλλοδαπούς?
Αυτά είναι εγκληματική ΟΡΓΑΝΩΣΗ.
Το να βγαίνουν για ξύλο 5-10-150 άτομα, δεν είναι -όσο μπορώ να καταλάβω- οργάνωση, είναι φανατισμός, είναι για φυλακή φυσικά όλοι τους αυτοί ένας-ένας ξεχωριστά, αλλά δεν αποτελεί "οργάνωση", όπου η οργάνωση κατά μία έννοια έχει σκοπό, σχεδόν... καταστατικό, και συγκεκριμένο πλάνο που λειτουργεί, χώρο που δραστηριοποιείται κτλ. Αυτό είναι οργάνωση.
Το άλλο είναι ... μπαχαλάκιδες.
Έτσι για να δείξω λίγο την διαφορά μεταξύ πχ τρομοκρατικής οργάνωσης, και διαδηλωτών που τα σπάνε και τα καίνε επειδή απλά είναι αναρχικοί.

Ξαναλέω σε αυτό δεν είμαι απόλυτος, όμως έχω μια τέτοια αίσθηση και κανείς δνε έχει πεί τίποτα πιο συγκεκριμένο, πράγμα που ... δεν μπορεί!
18 μήνες μετά, να μην έχουν πει τίποτα, τι στο καλό.
Τόσα βγαίνουν, μα τόσα!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

zoro
Master Forum-Runner

Greece
3934 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/03/2015 :  21:48:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
εεεεε ναί, θα "κάνουνε" τους μπράβους και ήρωες στο τέλος
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/03/2015 :  21:49:30  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Τέλος, σε ερώτηση πως σχολιάζει (o Βαρουφάκης δλδ) το ότι η Άνγκελα Μέρκελ χρησιμοποίησε τη λέξη «τρόικα», είπε πως θεωρεί πως η κ. Μέρκελ είναι ιδιαίτερα σταθεροποιητικός παράγοντας και εκτίμησε ότι η λέξη τρόικα από το στόμα της είναι θέμα αδράνειας.

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΡΕ δούλεμα που πέφτει.
Δλδ είπε, ότι απο συνήθεια της ξέφυγε αυτή η λέξη!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Gypaetos
Elite Forum-Runner

Greece
1953 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/03/2015 :  00:06:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by gargadua

Αγαπητέ κ. Τατσόπουλε
δεν χρειάζεστε τεστ DNA απλά η γυναίκα μπορεί να διαχωρίζει τη θέση της ως προς το δίκαιο του κόμματος από το δίκαιο της χώρας, κάτι που σου διαφεύγει εντελώς. Γιατί η κίνηση της εκτός του ότι δείχνει ότι σέβεται τον εαυτό της και τη θέση της, επιπλέον προδίδει πόσο πουλημένοι είσαστε γενικότερα και πέραν του προσωπικού και κομματικού συμφέροντος, την δικαιοσύνη στη χώρα την έχετε γραμμένη στο κάτω μέρος της καρδιάς σας, ανάμεσα στα πόδια σας δηλαδή(έχετε μεγάλη καρδιά). Με κανέναν Μπόμπολα θα ασχοληθείτε επιτέλους;
Το ξαναγράφω δεν είμαι χρυσαυγουλίτης, καλά κάνει. Είναι ψηφισμένοι (με τις ευχές δεξιών κτηνών και ριζοσπαστικών ονειροπαρμένων) και δικαιούνται να συμμετέχουν παντού.
Και στο κάτω κάτω της γραφής αν είναι εγκληματική οργάνωση να πάνε φυλακή ΑΜΕΣΑ όχι να διυλίζεται τον κώνωπα και να ψάχνετε για τις πτητικές ιδιότητες του γαϊδάρου. Αμαν πια, μας τα έχετε κάνει τσουρέκια. Κάθε δικαστική δίωξη πολιτικού έχει περισσότερα επεισόδια και από την "Λάμψη" του Φώσκολου!!!!

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.




Γενικά και χωρίς πάντως να το έχω ψάξει το θέμα μάλλον συμφωνώ. Δε μπορεί μόνο με την απόδοση κατηγορίας και χωρίς καταδίκη ή στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων να αποκλείεις έναν βουλευτή από τα καθήκοντά του για τα οποία στο κάτω-κάτω εκλέχτηκε. Θα έπρεπε να έχει βρεθεί μια λύση να παρακολουθούν έστω εξ αποστάσεως τις συνεδριάσεις και να ψηφίζουν. Ό,τι κι αν αντιπροσωπεύουν πολιτικά, δεν παύουν να είναι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι του λαού. Για να σπουδάσει ο Ρωμανός βρέθηκε λύση, για να ψηφίσει εκλεγμένος βουλευτής τόσο δύσκολο είναι; Κάτι δε μου στέκει καλά...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/03/2015 :  00:53:09  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
To xωράφι και τον κήπο σου
όσο τακτικά και να το σκαλίζεις
δεν το γλυτώνεις από τα ζιζάνια
Φεύγουν προσωρινά
αλλά ξαναβγαίνουν
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/03/2015 :  00:55:48  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Το θέμα είναι απλό!

Οι περισσότεροι πάντα την γλυτώνουν
Γι' αυτό χρειάζονται πάντα
οι αποδιοπομπαίοι!

Ιησούς Χριστός ο Ναζωραίος
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 126 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000