Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Καφενείο - μετεκλογικών πολιτικών συζητήσεων
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 126

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/04/2015 :  13:13:38  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Μάλλον εδώ πρέπει να αναφερθεί αυτό που λέει ο SAM για νομικές συνέπειες παραπληροφόρησης, διασποράς ψευδών ειδήσεων κτλ, και όχι για κάποιον απλά λίγο γραφικό.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/04/2015 :  13:29:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Deorum

Τώρα, ο μισός Σύριζα, παρόλο που διαψεύστηκε σε όλους τους τόνους...
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΨΕΥΣΗ προσέχτε,
Βγάζουν δημοσιεύματα που πανηγυρίζουν για την επική συμφωνία βόμβα, που δείχνει τον εναλλακτικό δρόμο του αγωγού ρευστότητας, μακριά από τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές κτλ.
Και φυσικά, τα διεθνή ΜΜΕ που τρομοκρατούν και δεν λένε την αλήθεια.
Ενώ εκείνοι την λένε.



Ας τους στείλει κάποιος τα σχετικά λινξ, τώρα και στα ελληνικά:

http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231400974
«Ουδείς ζήτησε οικονομική βοήθεια»
Διαψεύδει το Κρεμλίνο τα περί προκαταβολής για τον Turkish Stream.

Δεν υπήρξε ποτέ συμφωνία για χορήγηση προκαταβολής στην Ελλάδα ύψους 3-5 δισ. ευρώ από τα κέρδη του «Ελληνικού αγωγού» φυσικού αερίου, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Όχι δεν υπήρξε (τέτοια συμφωνία)» απάντησε ο κ. Πεσκόφ, όταν ερωτήθηκε από δημοσιογράφο του ραδιοφωνικού σταθμού Business FM για το σχετικό δημοσίευμα του περιοδικού Spiegel. Πρόσθεσε, δε, ότι ο Βλ.Πούτιν «μόνος του είπε στη συνέντευξη Τύπου (σ.σ. με τον πρωθυπουργό Α. Τσίπρα) ότι κανείς δεν ζήτησε βοήθεια».

«Είναι φυσικό ότι το ζήτημα για την ενεργειακή συνεργασία τέθηκε. Είναι φυσικό ότι με το πέρας των συνομιλιών κορυφής συμφωνήθηκε ότι σε επίπεδο εμπειρογνωμόνων θα υπάρξει επεξεργασία όλων των ζητημάτων, που σχετίζονται με τη συνεργασία στον τομέα της ενέργειας, αλλά η Ρωσία δεν υποσχέθηκε οικονομική βοήθεια, διότι ουδείς τη ζήτησε» ανέφερε ο κ. Πεσκόφ.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Nek2000
Elite Forum-Runner

Greece


1276 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/04/2015 :  13:50:42  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Τρολιά είναι το Μπαρουφακης που λες κάθε φορά γιατί το λες μόνο και μόνο για να προκαλέσεις.
Για τη δόση σου έχω πει εδώ και καιρό ότι εφόσον θεωρείς ότι στηρίζεις την κυβέρνηση τόσο καιρό με αυτά που γράφεις, δεν πρόκειται να αφού απαντήσω σοβαρά σε κάποιο αντίστοιχο θέμα

Edited by - Nek2000 on 19/04/2015 14:46:15
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/04/2015 :  13:52:36  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Nek2000

Τρολιά είναι το Μπαρουφακης που λες κάθε φορά γιατί το λες μόνο και μόνο για να προκαλέσεις.
Για τη δόση σου έχω πει εδώ και καιρό ότι εφόσον θεωρείς ότι στηρίζεις την κυβέρνηση τόσο καιρό με αυτά που γράφεις, δεν πρόκειται να αφού απαντήσω σοβαρά σε κάποιο



1. Πάλι δεν απαντάς. Αν το θεωρείς τρολιά, don't feed me!
2. Δυο φορες με προκάλεσες και έλεγες "δεν το βρήκες", το βρίσκω και τώρα σφυρίζεις αδιάφορα, καίτοι ταπωμένος!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Nek2000
Elite Forum-Runner

Greece


1276 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/04/2015 :  14:40:06  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
1. Σου απάντησα. επειδή το θεωρώ τρολιά, σε τρολάρω κι εγώ
2. Ποιό βρήκες; το λάθος; Μάλλον δεν το κατάλαβες ακόμα (Η απάντηση βρίσκεται στο 1)
Το καλύτερο τρολάρισμα είναι να τρολάρεις αυτούς που τρολάρουν και να μην καταλαβαίνουν ότι τους τρολάρουν

Edited by - Nek2000 on 19/04/2015 14:51:43
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/04/2015 :  15:09:20  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
χε χε χε, δεν σε είδα να τρολλάρεις, δίπαξ, στην προηγούμενη σελίδα. Νόμιζες ότι ο υπουργός οικονομικών (αφού σε ενοχλεί τόσο πολύ το Μπαρουφάκης, οκ, ο Γιάνης Βαρουφάκης) δεν είχε πει, ενώ ήταν υπουργός, ότι δεν θέλαμε τη δόση. Όμως, το είχε πει. Μετά, έχοντας πάει για λέι απ και ενώ σου κατέβασα τους διακόπτες, το γύρισες στο "δεν υπάρχει υπουργός ΜΠαρουφάκης". Επί της ουσίας, τίποτα, σφυρίζουμε αδιάφορα!

Μην συνεχίζεις τις κωλοτούμπες, εκτίθεσαι!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/04/2015 :  03:13:08  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Deorum

Πάντως, συμφωνώ ότι δεν είναι καλό να κατρακυλάμε σε "τσυριζα" "μπαρουφάκιδες" ή οτιδήποτε υποτιμητικό για αυτό που επέλεξε ο άλλος να ψηφίσει

Αλλά οι πρώτοι διδάξαντες ήταν άλλοι, έτσι γερμανοτσολιάδες μου?


Τα "λογοπαίγνια" εμφανίζονται όταν συνδυάζεται η εμπάθεια με την έλλειψη επιχειρημάτων. Ε, όταν ένας έχει κόλλημα προς κάποιον γιατί δεν είναι σαν αυτούς που του αρέσουν, αν δεν έχει να παρουσιάσει κάτι να τον κατηγορήσει ουσιωδώς, θα καταφύγει σε φτηνά "λογοπαίγνια". Με κάτι τέτοια, προσωπικά καταλαβαίνω μια και καλή τις προθέσεις του "καταγγέλοντα" και τον αντιμετωπίζω ως τρολ ή τρολίζοντα.

Οι χαρακτηρισμοί που αναφέρονται παρακάτω δεν έχουν καμμία απολύτως σχέση με τα λογοπαίγνια, και καλώς κατά τη γνώμη μου οι πολίτες τους χρησιμοποιούν για συγκεκριμένους πολιτικούς, δημοσιογράφους κλπ. Πρόκειται για συμπεράσματα που βασίζονται σε αυτά που βλέπει...όποιος θέλει να δει.
Τα είπα και άλλες φορές. Όταν το πόρισμα λέει πως η Ζήμενς δωροδόκησε Έλληνες πολτικούς (και δημοσιογράφους) με κάτι εκατοντάδες δις, εκ των οποίων οι αρχές βρήκανε δυο πολιτικούς που πήραν δυο δις και τα υπόλοιπα αγννούνται επειδή ο Χριστοφοράκος το "έσκασε". Όταν βλέπεις πολιτικούς μέχρι τον Ιανουάριο του 15 να είναι yes men και να υπογράφουν ό,τι εμετικό τους πάσαρε η τρόικα ή η ΕΕ (ακόμη και για τους μετανάστες να μη μπορούνε να φύγουν από τη χώρα μας. Τόσο έξυπνοι). Ε, πως να μη χρησιμοποιήσεις αυτούς τους χαρακτηρισμούς. Αν λειτουργούσαν τα πράγματα όπως θα έπρεπε, και τιμωρούνταν αυτοί που κυκλοφορούν ελεύθεροι και κάνουν πάρτυ, τότε μάλιστα, θα ήταν άδικο να υπήρχαν χαρακτηρισμοί για όσους είναι έξω. Αλλά δεν...

Και για να μη ξεφύγει το άλλο θέμα, ας επισημάνω εδώ:

quote:
Originally posted by Deorum

Λυπάμαι που θα σου χαλάσω την ησυχία αλλά είναι μονόπλευρο. Δεν το βλέπω. Εκτός αν μου απαντήσεις αρνητικά στα παρακάτω, και με πείσεις.

Κανένας αντιμνημονιακός, δεν κινδύνεψε το μαγαζί του.
Για κανέναν αντιμνημονιακό δεν βγήκαν κρεμάλες στο σύνταγμα.
Κανένας αντιμνημονιακός δεν ήταν προδότης, που πρέπει να περάσει ειδικό δικαστήριο.
Κανένα αντιμνημονιακό μέσο (αυγή, περισσός, κόκκινο, hotdoc Κτλ) δεν έφαγε γκαζάκια.

Αντίθετα, όλα αυτά τα δέχτηκαν όσοι θεωρούσαν ότι άλλη λύση από το μνημόνιο δεν υπήρχε.

Ή πιστεύεις, ότι εμείς οι μνημονιακοί, όπως εσείς θεωρείτε το μνημόνιο ΠΡΟΔΟΣΙΑ ή καταστροφή κτλ, δεν θεωρούμε την άρνηση της δόσης/μεταρυθμίσεων κτλ, εξίσου καταστροφικά, και άρα δεν θα είχαμε λόγο να τα λέμε/κάνουμε όλα αυτά.
Φυσικά και εμείς, όπως εσείς θεωρείται προδοσία το μνημόνιο, θεωρούμε προδοσία την... άτακτη χρεοκοπία.

Θα δεχόμουν παρότι απεχθάνομαι το μνημόνιο και τους χειριστές του εντός και εκτός Ελλάδας, θα δεχόμουν λοιπόν 100% ως σκεπτικό να υποστήριζε κάποιος το μνημόνιο, αν αυτός ζητούσε στο απόλυτο 100% η διαχείριση να γίνεται από πολιτικούς και κόμματα που δεν εμπλέκονται με τα ανωτέρω, Ζήμενς και σία. Διαχείριση εθνικών θεμάτων, είτε υπέρ είτε κατά του μνημονίου, απο έσχατους προδότες, είναι ΑΤΟΠΟ, ακόμη και σαν σκέψη. Επίλυση θεμάτων για βιασμούς, δεν μπορεί να γίνει ούτε από τον δράκο της Ξάνθης, ούτε από παιδεραστές.

Αν γράφατε θέλω μνημόνιο, και άλλο τόσο θέλω ξεκαθάρισμα του θέματος Ζήμενς για να μη χειριστούν το μνημόνιο εμπλεκόμενοι με αυτή, θα έλεγα μάλιστα επιτέλους είδατε τα πράγματα λίγο πιο σοβαρά και ας διαφωνούμε. Αλλά ούτε μια φορά δεν το έχετε γράψει, περνάτε την έσχατη προδοσία απαρατήρητη, λες και κάποιος βρήκε ένα ευρώ στο δρόμο και το έβαλε στη τσέπη του αντιμετωπίζετε το έγκλημα.

Για τα άλλα, ότι οι αντιμνημονιακοί κυκλοφορούν ελεύθεροι και έχουν την ησυχία τους, μάλλον ενημερώνεστε μόνο από τη tv που τα κάνει γαργάρα. Φυλλάδια αριστερού κόμματος μοιράζει κάποιος, και του τη πέφτουν. Προεκλογικό κέντρο το καίνε. Και άντε, ας πούμε ότι το κάνουν άγνωστοι και δεν μπορούν να τους πιάσουν. Αλλά όταν αντμνημονιακές συγκεντρώσεις διαλύονταν με βάρβαρο τρόπο, συν με ενοχοποίηση αθώων, συν με τραυματισμό αθώων, πως μπορεί κανείς να λέει για αντιμνημονιακούς που δεν κινδυνεύουν?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/04/2015 :  09:35:34  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Στις επιθέσεις μετρημένες στα δάχτυλα ενός χεριού, αντιμνημονιακών φυλλάδων, δεν ξέρεις ποιος είναι από πίσω. Μπορείς να εικάζεις, από μπάτσους, από ΧΑγίτες ως αναρχικούς (και όντως οι αναρχικοί έχουν πλακωθεί αρκετές φορές πχ με το ΠΑΜΕ, το οποίο είναι το μόνο που περιφρουρεί τις πορείες του).

Έχει βγει καμιά προκήρυξη?

Στις άλλες όμως ξέρεις ποιοί είναι όταν την πέφτουν πχ σε μνημονιακά στελέχη-κόμματα-εφημερίδες. Βγάζουν προκηρύξεις πριν, προαναγγέλουν, βγάζουν προκηρύξεις μετά, σε συγκεκριμένο χώρο, και από κάτω συγκεκριμένοι οπαδοί λένε λίγο πολύ. Καλά του έκανε το άξιζε. Επιδοκιμάζουν.

Στα άλλα, για παρόμοια θέματα έχω πει. Άλλο το ένα άλλο άλλο το άλλο. Έχουμε συζητήσει ποτέ σκέτη την Ζήμενς, και έχω πει εγώ (ή ο Rigo - Rigo σχώρα με, που μιλάω εκμέρους σου) να μην διερευνηθεί και να μην τιμωρηθούν οι μιζαδόροι? Φυσικά και να τιμωρηθούν, εφόσον σε μια δίκαιη δίκη (οξύμορο) αποδειχτεί. Και λέω δίκαιη δίκη, γιατί με κραυγές όχλου, και καταγγελίες και υποψίες δεν έχουμε δικαιοσύνη. Αν τώρα η ευθύνη φτάνει μέχρι το κόμμα δεν το ξέρω, αλλά θεωρώ ότι εφόσον κάποιος πχ τιμωρηθεί - που θέλω να αποδίδεται δικαιοσύνη - άρα δεν θα έχει πλέον ΚΑΜΙΑ θέση εξουσίας, μόνο θέση στην φυλακή.
Κατά τα άλλα η Ζήμενς και η κάθε ζήμενς, δεν έχει συζητηθεί ποτέ σκέτη, πάντα φυτρώνει σαν άλλοθι για διάφορα θέματα. Πχ έχουμε χούντα? Να ζήμενς. Έχουμε αγανακτισμένους που έκαψαν και 2 αμάξια παραπάνω (και κανά κατάστημα, τράπεζα κτλ) να ζήμενς. Ε εκεί δεν με έχεις. Ετερον - Εκατερον. Το ένα δεν δικαιολογεί το άλλο.

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Nek2000
Elite Forum-Runner

Greece


1276 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/04/2015 :  10:32:37  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Rigo τίποτα δεν κατάλαβες. Δεν σου μίλησα για καμιά δόση εγώ. Ούτε αν την πήρε ούτε αν δεν την πήρε. Σου λέω ότι σε τρλαρω από την αρχή και πάλι δεν καταλαβαίνεις. Συνέχισε να στηρίζεις την κυβέρνηση. Μου αρέσει
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/04/2015 :  10:45:20  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Έχουμε φασισμό και δεν το έχω καταλάβει?
Από που και ως που είναι μεμπτό, έστω σαν υποψία, αν δεν στηρίζεις την κυβέρνηση?

Πως ορίζεται η στήριξη στην κυβέρνηση?
Να μην λες την γνώμη σου?
Ή να την λες, αλλά παράλληλα να λες, εγώ διαφωνώ αλλά εφόσον είσαι δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση θα υπακούω στους νόμους που ψήφισε η πλειοψηφία?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Gypaetos
Elite Forum-Runner

Greece
1953 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/04/2015 :  12:52:43  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Rigelian

Η αλήθεια είναι ότι Σαμαράς, Βενιζέλος, Πάγκαλος, Άδωνις και πάρα πολλοί άλλοι έχουν "ακούσει" άπειρους προσβλητικούς (και όχι μόνο στο πολιτικό πεδίο) χαρακτηρισμούς εδώ στο φόρουμ (φυσικά και στην πραγματική ζωή, αλλά δεν είναι το θέμα μας αυτό τώρα) χωρίς κανένας να έχει ενοχληθεί ποτέ, και δικαίως, διότι οι πολιτικοί είναι πάντα εκτεθιμένοι στην όποιαδήποτε άποψη του οποιουδήποτε.

Δεν είναι λίγο double standards (και ίσως πολύ υπερβολικό) να υπάρχει ενόχληση για το απλό λογοπαίγνιο "Μπαρουφάκης";

Δηλαδή να λέμε γερμανοτσολιάδες, πουλημένοι, προδότες ξανά και ξανά είναι οκ, αλλά το Μπαρουφάκης είναι τρολιά;

(και φυσικά, Νεκ, για τη ουσία, δηλαδή ότι ο ΥπΟικ όντως δεν ήθελε τη δόση, κουβέντα...)



Τώρα εσύ ψάχνεις να βρεις λογική; Η μόνη λογική είναι βρίζουμε όποιον θέλουμε και άμα δεν έχουμε να απαντήσουμε ακολουθούμε το παράδειγμα του KPVol (δεν απαντάω σε όσους δεν καταδίκαζαν τις προηγούμενες κυβερνήσεις!) ή του NEK (δεν απαντάω σε τρολιές!)... Η πραγματική, όμως, εξήγηση είναι δεν απαντάω γιατί δεν έχω επιχειρήματα για να απαντήσω, τόσο απλά.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Gypaetos
Elite Forum-Runner

Greece
1953 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/04/2015 :  13:18:35  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Deorum

Έχουμε φασισμό και δεν το έχω καταλάβει?
Από που και ως που είναι μεμπτό, έστω σαν υποψία, αν δεν στηρίζεις την κυβέρνηση?

Πως ορίζεται η στήριξη στην κυβέρνηση?
Να μην λες την γνώμη σου?
Ή να την λες, αλλά παράλληλα να λες, εγώ διαφωνώ αλλά εφόσον είσαι δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση θα υπακούω στους νόμους που ψήφισε η πλειοψηφία?



Προφανώς το δεύτερο, αλλά είπαμε: μερικοί τα θέλουν όλα α λα καρτ, μαζί και τη δημοκρατία! Εξάλλου τα έχουμε προβλέψει αυτά από πριν τις εκλογές.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/04/2015 :  20:32:30  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Deorum

Στις επιθέσεις μετρημένες στα δάχτυλα ενός χεριού, αντιμνημονιακών φυλλάδων, δεν ξέρεις ποιος είναι από πίσω. Μπορείς να εικάζεις, από μπάτσους, από ΧΑγίτες ως αναρχικούς (και όντως οι αναρχικοί έχουν πλακωθεί αρκετές φορές πχ με το ΠΑΜΕ, το οποίο είναι το μόνο που περιφρουρεί τις πορείες του).

Έχει βγει καμιά προκήρυξη?

Στις άλλες όμως ξέρεις ποιοί είναι όταν την πέφτουν πχ σε μνημονιακά στελέχη-κόμματα-εφημερίδες. Βγάζουν προκηρύξεις πριν, προαναγγέλουν, βγάζουν προκηρύξεις μετά, σε συγκεκριμένο χώρο, και από κάτω συγκεκριμένοι οπαδοί λένε λίγο πολύ. Καλά του έκανε το άξιζε. Επιδοκιμάζουν.

Στα άλλα, για παρόμοια θέματα έχω πει. Άλλο το ένα άλλο άλλο το άλλο. Έχουμε συζητήσει ποτέ σκέτη την Ζήμενς, και έχω πει εγώ (ή ο Rigo - Rigo σχώρα με, που μιλάω εκμέρους σου) να μην διερευνηθεί και να μην τιμωρηθούν οι μιζαδόροι? Φυσικά και να τιμωρηθούν, εφόσον σε μια δίκαιη δίκη (οξύμορο) αποδειχτεί. Και λέω δίκαιη δίκη, γιατί με κραυγές όχλου, και καταγγελίες και υποψίες δεν έχουμε δικαιοσύνη. Αν τώρα η ευθύνη φτάνει μέχρι το κόμμα δεν το ξέρω, αλλά θεωρώ ότι εφόσον κάποιος πχ τιμωρηθεί - που θέλω να αποδίδεται δικαιοσύνη - άρα δεν θα έχει πλέον ΚΑΜΙΑ θέση εξουσίας, μόνο θέση στην φυλακή.
Κατά τα άλλα η Ζήμενς και η κάθε ζήμενς, δεν έχει συζητηθεί ποτέ σκέτη, πάντα φυτρώνει σαν άλλοθι για διάφορα θέματα. Πχ έχουμε χούντα? Να ζήμενς. Έχουμε αγανακτισμένους που έκαψαν και 2 αμάξια παραπάνω (και κανά κατάστημα, τράπεζα κτλ) να ζήμενς. Ε εκεί δεν με έχεις. Ετερον - Εκατερον. Το ένα δεν δικαιολογεί το άλλο.





Με καλύπτεις απόλυτα!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/04/2015 :  13:30:29  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Υπερασπιζόμενος την τροπολογία για τον Σάββα Ξηρό, ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης, ούτε λίγο ούτε πολύ, μας προέτρεψε να δούμε το ζήτημα της τρομοκρατίας, των θυτών και των θυμάτων της, όπως ακριβώς βλέπουμε σήμερα πια τον Εμφύλιο Πόλεμο. «Δεν υπάρχουν δικοί μας και δικοί σας νεκροί. Δεν υπάρχουν δικοί σας και δικοί μας εχθροί. [...] Φύγετε από τη νοοτροπία αυτή. Η εθνική συμφιλίωση επιτεύχθηκε μέσα από μεγάλες τομές και μεγάλες συναινέσεις», ήταν τα λόγια του υπουργού Εσωτερικών κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου στη Βουλή την περασμένη εβδομάδα.

Μετά θα αναρωτιέστε που βλέπει κανείς την σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/04/2015 :  15:12:29  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αφού δεν υπάρχουν "δικοί μας και δικοί σας" ας σφιχταγκαλιαστούν και με την ΧΑ να τελειώνει το πανυγήρι!!!!! Τι τρέχουνε στα δικαστήρια;

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 126 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000