Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Καφενείο - μετεκλογικών πολιτικών συζητήσεων
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 126

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/05/2015 :  10:44:03  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by KostasPVol

Ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει και αναλόγως αποδέχεται/κατανοεί ή σιχαίνεται αντίστοιχα, αυτόν που ελίσεται προ του αδιεξόδου που από χίλιες μεριές έχουν προκαλέσει για να τον μετατρέψουν σε παρένθεση, και στον "yes men" της Ζήμενς, και ας κάνουν φαινομενικά 1% ίδια πράγματα. (βαριέμαι να τα γράψω αναλυτικά, καταλαβαίνετε)

Αν και είμαι υπέρ του να τα τινάξουμε όλα στον αέρα, κι ας μας έχουν στο χέρι οι νταβατζήδες μια και έχουμε σε ένα νόμισμα που δεν το ορίζουμε (απίστευτη εξυπνάδα το ευρώ και το να μπούμε σε αυτό, εεε???).
---

Ένας δημοσιογράφος ρε γαμώτο να πάρει ένα τηλέφωνο...

Να κάνει τη δουλειά του δηλαδή. Ρεπορτάζ. Τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο.

Η χθεσινή ημέρα ήταν ενδεικτική για την προβληματική (sic) ελληνική δημοσιογραφία: ξεκίνησε και τελείωσε με δύο fake ειδήσεις. Τα πρωινά συμβάντα θα τα γνωρίζετε υποθέτω, έγιναν μάλιστα πρωτοσέλιδο σήμερα στις περισσότερες εφημερίδες: βγήκε στα πρωινάδικα μία μαϊμού-ψυχίατρος και τους αναστάτωσε όλους με τις καταγγελίες της για τη μικρή Άννυ. Απόλαυση.

Το δεύτερο κρούσμα παραπληροφόρησης είχε να κάνει χθες με το ΕΣΡ, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Εδώ λειτούργησαν αρχικά η δημοσιογραφία της ευκολίας (για να μην πω της μονταζιέρας) και αμέσως μετά του copy paste. Είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Πάρα πολλά sites άρχισαν να αναπαράγουν την είδηση πως έγινε «Πρόεδρος του ΕΣΡ η μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου». Να δεχτώ πως δεν υπήρχε δόλος (πολιτικός ή άλλος) αλλά μόνο κακή δημοσιογραφία. Όσοι ασχολούμαστε καθημερινά με το ΕΣΡ πάντως βάλαμε τα γέλια. Μα τόση άγνοια από δημοσιογράφους κι «έγκριτα» sites όπως το protothema.gr; Ιδού λοιπόν τα στοιχεία επιγραμματικά:

1) Δεν διορίστηκε πρόεδρος του ΕΣΡ η Λίνα Αλεξίου (αυτή είναι η μητέρα της Ζωής, μία πληροφορία άσχετη παντελώς με την είδηση, αλλά αρκούντως «κίτρινη» ώστε να γίνει πολιτικό θέμα και να τραβήξει αναγνώστες).

2) Η Λίνα Αλεξίου είναι αντιπρόεδρος του ΕΣΡ εδώ και οχτώ χρόνια. Απλώς αυτό το διάστημα, επειδή τελείωσε η θητεία του προέδρου κ. Λασκαρίδη (Λασκαρόπουλο τον είδα σε ένα site) ασκεί καθήκοντα προέδρου.

3) Στη Διαύγεια βγήκε πως η Λίνα Αλεξίου ανέλαβε πρόεδρος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου του ΕΣΡ. «Τι την ευχή είναι αυτό και τι κάνει;» ρωτούσε ο Πάσχος Μανδραβέλης στο Twitter αφού προηγουμένως είχε προλάβει να κάνει σπέκουλα παίζοντας με το θέμα «μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου» - θα τα πούμε το απόγευμα για τον κύριο Μανδραβέλη. Τι είναι; Το συμβούλιο για τα εσωτερικά του οργανισμού. Τα μισθολογικά, τις προαγωγές υπαλλήλων, τα έξοδα για χαρτικό υλικό κτλ. Ουδεμία σχέση με το ΕΣΡ και την αποστολή του για τα ΜΜΕ. Οκ, δεν ήξεραν. Δεν ρώταγαν τουλάχιστον; Δημοσιογράφοι είναι.

4) Τον πρόεδρο και τα μέλη του ΕΣΡ δεν τα διορίζει η κυβέρνηση, αλλά η διάσκεψη των προέδρων της Βουλής, με αυξημένη μάλιστα πλειοψηφία, των 4/5. Οκ, δεν ήξεραν. Δεν ρώταγαν τουλάχιστον; Δημοσιογράφοι είναι.

5) Αναπληρώτρια πρόεδρος αυτού του Υπηρεσιακού Συμβουλίου του ΕΣΡ ορίστηκε (όπως είδαμε στη Διαύγεια) μία υπάλληλος του ΕΣΡ. Όχι κάποιο από τα μέλη του. Ούτε αυτό τους προβλημάτισε; Να τους βάλει να σκεφτούν διάολε...

6) Σε αυτό το Υπηρεσιακό Συμβούλιο που μπήκε πρόεδρος η κ. Αλεξίου, μέλη του είναι υπηρεσιακοί του ΕΣΡ, εκπρόσωπος του ΑΣΕΠ καθώς και της Αρχής δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Ούτε αυτό τους προβλημάτισε; Να τους βάλει να σκεφτούν διάολε...

Μίλησα με την κυρία Αλεξίου στο τηλέφωνο χθες το βράδυ, γύρω στις 8. Αγνοούσε πλήρως το θόρυβο που είχε ξεσπάσει. Και απόρησε. «Αν ζούσε ο Λέων Καραπαναγιώτης», μου είπε, «θα απέλυε την ίδια στιγμή τους δημοσιογράφους που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τι σημαίνει Υπηρεσιακό Συμβούλιο». Αλλά, αναρωτιέμαι: Δεν βρέθηκε ένας δημοσιογράφος να κάνει ρεπορτάζ; Να πάρει ένα τηλεφωνάκι την ίδια την Αλεξίου; Μα, ούτε ένας;

Δημήτρης Κανελλόπουλος



Ποιος να κάνει ρεπορτάζ και να αναρωτηθεί? Εδώ τους τα λες ξεκάθαρα σε απλά ελληνικά σε ορισμένους και ακόμα να τα καταλάβουν...

Ίσως απλά δεν μπορούν τελικά...

Αλλά εδώ ως φαίνεται σπεύδουν ταυτόχρονα σε ακόμα πιο κρίσιμα ζητήματα για το τόπο να πάρουν εκ των προτέρων οπαδική θέση για να "καταγγείλουν" τους "φαντασιόπληκτους¨" καταγγέλοντες (και ας μην είναι και η ομάδα τους αυτός που βιάζονται να συνασπιστούν πίσω του ...αρκεί να ναι απέναντι από τους "εχθρούς" μας, κανας γνωστός "μαμαω και δέρνω" και ας είναι και καταδικασμένος εγκληματίας και λαθρέμπορος του οποίου τα έργα, ο βίος, οι πρακτικές και η ηθική είναι γνωστά στο πανελλήνιο)

...Άλλωστε για να έχει λεφτά ο χ "τίγρης" σε αυτή τη δίκαια καπιταλιστική κοινωνία του "υγιούς" ανταγωνισμού και της "ελεύθερης" αγορας δεν μπορεί παρά να είναι επιτυχημένος και ηθικός και άξιος... Τίποτα άλλο

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

andrem
Senior Forum-Runner

482 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/05/2015 :  12:27:43  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Και ας μετεφερε με το καραβι του κανα δυο τονους πρεζα.(εκτος αν ειναι ο Μαρινακης η ο μουτζαχεντιν της 'ελευθερης αγορας Αλαφουζος) Α ρε γατακια της Ν .Ιταλιας..
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/05/2015 :  12:44:44  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Καταρχήν ΣΑΜ, το αν μπορεί κάποιος να καταλάβει ή όχι, πες μου τι χρειάζεται? Ξέρω ξέρω, λες την αλήθεια, και τι να κάνουμε...
Ας υποθέσουμε δεν μπορεί, όντως, τι εξυπηρετεί? Πας στα παιδάκια που είναι λίγοι "αργά" και τους λες, κοίτα κοίτα, εγώ μπορώ να κάνω πολλαπλασιασμό, εσύ δεν μπορείς? Κοίτα κοίτα είσαι λίγο χαζούλης?
Ας υποθέσουμε όμως πως μπορεί να καταλάβει, τότε γιατί το λες?
Γιατί είναι στο μυαλό σου τόσο σίγουρα κάποια πράγματα, που δεν δέχεσαι την αντίθετη άποψη κατα βάθως, σαν απλώς αντίθετη άποψη, αλλά αφού είναι τόσο αυτονόητο, άρα ή θα είναι χαζός αυτός που το λέει, ή θα έχει κάποιο δόλο/συμφέρον. Απλά να έχει άλλη άποψη, δεν γίνεται με τίποτα.


Επί της ουσίας.

Παιδιά, τι τα λέτε πλέον αυτά και τα καταγγέλετε. ?
Δεν είναι αντιπολίτευση η σημερινή κυβέρνηση. Είναι κυβέρνηση.
Καταγγέλετε την αντιπολίτευση που τους καλύπτει? Δεν το καταλαβαίνω.
Είστε κυβέρνηση, αν είναι έτσι όντως, σπάστε την διαπλοκή και καταδικάστε τους ενόχους.
Απλό δεν είναι?

Για τα έργα της σημερινής κυβέρνησης θα ακούσουμε κάτι, ή θα ακούμε για το πόσο κακή είναι ή ήταν η αντιπολίτευση? Ή για το πόσο κακές είναι κάποιες από τις καταγγελίες που γίνονται? Και αυτό θα το θεωρείτε νίκη? Νίκη σε τι?


Όλη η υπερασπιστική γραμμή των ψηφοφόρων, αρχίζει και τελειώνει στο "τι μιλάς εσύ έκανες χειρότερα" ή "δεν δικαιούσαι να μιλάς γιατί τόσο καιρό δεν είχες κάνει ούτε μια καταγγελία".
Πλέον φυσικά ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό, μπορεί φυσικά με υπουργικές αποφάσεις να διορίζεται κόσμος, ο οποιός δίνει πόσοστο σε συνεργάτες του υπουργού για τον διορισμό. Δεν είναι ένα νόμιμο ρουσφέτι. Στο ΕΣΡ μπορούμε να έχουμε έλεγχο, τάτσι - μήτσι κότσι με το κόμμα και την κυβέρνηση, αλλά αυτό δεν είναι αλλίωση της δημοκρατίας (δημοκρατία που θα μπορούσε να είναι καλύτερη) είναι οκ, ενώ ας πούμε πριν είχαμε έλλειψη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ δημοκρατίας ή και χούντα, καθώς ήταν εξαγορά ψήφων. Ο Μάρδας, λέει ότι λένε ψέματα για τα λεφτά που έστειλε έξω, αλλά τελικά μετά είπε, πως έστειλε 30.000, για τις σπουδές της κόρης της, που ΘΑ πέρναγε (και δεν πέρασε) κάποια στιγμή έξω. Και φυσικά, σαν καλός πατέρας, πας 1 χρόνο πριν, και ανοίγεις λογαριασμό, σε μια χώρα που ίσως δεν πας τελικά ποτέ.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/05/2015 :  14:00:21  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
To 0.001 που σκέφτεται η κυβέρνηση
να φορολογεί τις τραπεζικές συναλλαγές
που ανέβασε ο Γεώργιος
εξακολουθεί να μην συζητείται

Περιμένω άτομα της συμπολιτεύσεως
και της αντιπολιτεύσεως
να τοποθετηθούν

Πώς βλέπουν αυτήν ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΛΗΤΕΙΑ!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/05/2015 :  14:13:27  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Κακώς πήρε και εσένα η μπάλα Γιώργο (και ίσως και από λάθος μου). Εσύ δεν μου δείχνεις ότι δεν μπορείς να καταλάβεις....

Αλλά δεν μπορώ να βλέπω χωρίς να σχολιάσω να επιμένει κάποιος στη "καταγγελία" για τον κακό σύριζα, για το συγκεκριμένο ΠΡΑΓΜΑ όταν ειναι εμφανές ότι (σκοπίμως?) έγραψαν ανακρίβειες -και δεν είναι θέμα άποψης αυτό, αλλωστε και τα ίδια τα καταγγέλοντα μέσα αναδιπλώθηκαν στη πορεία-

Εδώ π.χ. έχει με πηχυαίο τίτλο "ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΣΡ η μητέρα της Ζωής" και με μικρά γράμματα (επικεφαλής του ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ συμβουλίου) www.iefimerida.gr/news/205157/proedros-toy-esr-i-mitera-tis-zois-konstantopoyloy

Βρείτε άλλα πράγματα βρε παιδιά να "καταγγείλετε"... υπάρχουν σας το λέω εγώ.

Πόσο μάλλον όταν αυτός που επιμένει στην ίδια φράση συμπεριλαμβάνει την στήριξη του (και τον θαυμασμό του πιθανότατα χρησιμοποιώντας τα γνωστά "χαρισματικά" επίθετα) για άτομα της κοινωνίας μας -προκαταβάλλοντας για το δίκαιο τους απέναντι στους "φαντασιόπληκτους"- που αν μή τι άλλο δεν είναι και πρότυπα της ηθικής και ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ... (για αυτόν βέβαια μπορεί ΑΥΤΑ να είναι τα πρότυπα...)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/05/2015 :  15:34:08  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Επί του ερωτήματος λοιπόν και ενδεικτικά σχετικά με τα πεπραγμένα της κυβέρνησης και πως τα έχω δει εγώ:

Στα θετικά

- Ήρθαν επιτέλους κάποια λίγα μέτρα που δείχνουν κοινή λογική και τα οποία πήραν μπρος παρά τις σφοδρές αντιδράσεις των δανειστών μάλιστα (ρυθμίσεις σε ταμεία/εφορία με λογικούς όρους ...ώστε να μαζευτεί χρήμα και όχι και άλλα ανεξόφλητα πρόστιμα) κλπ
- Υπάρχει (κάποιες φορές ηθελημένα και κάποιες φορές επειδή έτσι είναι δοδημένη η κυβέρνηση και υπάρχει πολυγλωσσία) αρκετά μεγαλύτερη ενημέρωση των πολιτών για το τι συζητάμε έξω, τι μας ζητάνε, που μας πιέζουν και που αντιδράμε και όχι ο κρυψινισμός και τα κάτω από το τραπέζι στα οποία μας είχαν συνηθίσει οι προηγούμενοι. Αυτό εγώ το βρίσκω θετικό και φαίνεται ότι και όλος ο κόσμος το εκτιμάει. Όπως και τη μή αποστροφή σε συνεντεύξεις προς τους πολίτες κλπ ακόμα και από την κορυφή....
- Αντίστοιχα υπάρχουν κάποια βήματα εκδημοκρατισμού του κοινοβουλίου (όπου έχουμε ακόμα πολύ μέλλον μπροστά μας). Ακόμα και η "ωρα του Πρωθυπουργού" (να μην πω για την "παρουσία του Πρωθυπουργού στη βουλή" που την είχαμε ξεχάσει είναι -δυστυχώς για εκεί που είχαμε φτάσει- ένα μεγάλο βήμα μπροστά. Ωστόσο ακόμα έρχονται οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου κλπ (θα αναφερθώ σε αυτά στα αρνητικά όπου δείχνουν πως ο δρόμος είναι μεγάλος)
- ΥΠΑΡΧΕΙ επίσης, παρόλες τις αλλεπάλληλες προσπάθειες για την ανάδειξη σκανδάλων από συγκεκριμένα συνήθως μέσα (που όλως τυχαίως βρίσκονται σε διαμάχη με τη κυβέρνηση γιατί καλούνται να δώσουν money) ....μία πολύ μεγάλη αποδοχή της κυβέρνησης από την κοινωνία. Μεγαλύτερη από ότι πριν τις εκλογές.... Ο κόσμος βλέπει ότι κάνουν και λάθη ΑΛΛΆ δείχνει να εκτιμά πως είναι τελικά τουλάχιστον ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ από τους προηγούμενους και αυτή τη στιγμή δεν έχει άλλους. Αλλιώς δεν εξηγείται πως όταν είναι ξεκάθαρο πως πολλές εάν όχι οι περισσότερες από τις προεκλογικές εξαγγελίες του Συριζα (περί κατάργησης ενφια, βασικό μισθό, δώρα κτλ κτλ) δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν κάτω από αυτές τις περιστάσεις -τουλάχιστον άμεσα- παρόλα αυτά ο κόσμος (ακόμα και αυτοί που είχαν πιστέψει σε αυτές και τις περίμεναν άμεσα) εξακολουθεί να τους στηρίζει και μάλιστα ΜΑΖΙΚΟΤΕΡΑ, ενώ δεν φαίνεται να πέφτει -η συντριπτική πλειοψηφία τουλάχιστον- στη παγίδα των διαρκών καταγγελιών για μεγάλα σκάνδαλα που μάλλον πετυχαίνουν το αντίθετο αποτέλεσμα (η σοβαρότητα τους δείχνει πως για να υπάρχει κόντρα με το καθεστώς της διαπλοκής μάλλον κάτι πάει να αλλάξει και εκεί). ΚΑι βλεπεις και πολίτες που είχαν ψηφίσει πχ. ΝΔ να στηρίζουν τώρα τη κυβέρνηση...
- Υπάρχει επίσης (πρόσφατα αυτό) και μια σχετικά αποτελεσματική διαχείριση της κρίσης ρευστού και νοικοκυροσύνη που αν μη τι άλλο πρέπει να προστεθεί στα συν... Και οι άλλοι είχαν πρόβλημα ρευστότητητας και το έλυναν εύκολα με νέα άμεσα χαράτσια... Εδώ χωρίς νέα μέτρα ακόμα, έστω και στραγγίζοντας οτιδήποτε θα μπορούσε να αποφέρει ρευστότητα, τους τελευταίους μήνες που έχει κλείσει η κάνουλα, έχουμε καταφέρει να επιβιώσουμε. Αυτό δείχνει τουλάχιστον πως το ψάχνουν περισσότερο από τους προηγούμενους και σε αυτό το κομμάτι ....Τι θα καταφέρουν θα φανεί

...και είναι φυσικά και άλλα θεματάκια στα συν αλλά ανάφερα ενδεικτικα 2-3

Αντιστοίχως λοιπόν να βάλουμε και 2-3 στα αρνητικά

- Πολύ λίγες πραγματικές μεταρρυθμίσεις (εάν όχι καμία) φαίνεται να έχουν ξεκινήσει και ο χρόνος γράφει...
- Φάνηκε γρήγορα -όπως έγραψα και πριν- ότι πολλές από τις σκληρές προεκλογικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης ήταν απλά προεκλογικές ρητορικές κάτι που κάποιους ίσως τους πειράξε ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ. Αρκετοί περιμέναμε το τι θα γίνει και δεν είχαμε τις ίδιες προσδοκίες ούτε για τα λεφτά υπάρχουν, ούτε για την ανάπτυξη που θα έρθει την επόμενη κιόλας μέρα.
- Πρέπει να γίνουν πολλά στον εκδημοκρατισμό και τον εκσυχρονισμό και της λειτουργίας του κράτους και των υπηρεσιών του και στη λειτουργία της ίδιας της κυβέρνησης.
- Δείχνει όντως να μην υπήρχε κάποιο έτοιμο πλαν B (και οι δανειστές στηρίζονται σε αυτό υποβάλλοντας μας σε πολιορκία μέχρι να παραδοθούμε καθώς δεν πιστεύουν πως είμαστε ικανοί για κάτι άλλο πέρα από αυτό) κάτι που ωστόσο και πάλι δεν το βρίσκω απόλυτα κατακριτέο. Καμιά φορά και η μπλόφα είναι απαραίτητη και ας μην πιάσει και η μπλόφα δεν είχε χρησιμοποιηθεί ποτέ στο παρελθόν...
- Πολλά πρέπει να γίνουν ακόμα και στο κομμάτι της ανεργίας/της απορρόφησης κονδυλίων του ΕΣΠΑ, της επιχειρηματικότητας και της επανεκκίνησης της οικονομίας
- Με τις ιδιωτικοποιήσεις θα πρέπει να δοθούν άμεσα ξεκάθαρες θέσεις. ΤΟ ξέρουμε όλοι ότι κάποιες θα προχωρήσουν (και πρέπει να προχωρήσουν). Ας βγει από την κομματική δυσκαμψία του ο σύριζα και ας αποφασίσουν σύντομα πως και ποιες... Κανέναν δεν βολεύει (ειδικά αυτή τη περίοδο) η αβεβαιότητα...
- Υπάρχει εκτιμώ και μια δυσκολία στη στελέχωση... Καλώς η κακώς -παρόλες τις σχετικές προβοκατόρικες καταγγελίες ορισμένων- δεν είναι οι υπουργοί πρώην πασόκοι και έτσι δεν υπάρχει ούτε το μεγάλο κομματικό επιτελείο για να στελεχωθούν άμεσα φορείς που θα παράξουν έργο, ούτε και η εμπειρία.... Και ίσως υπάρχουν και λάθος επιλογές σε ορισμένους τομείς... Υπομονή λοιπόν σε αυτό
- ...και αυτό με πάει και στο σχετικό κομμάτι της αποφασιστικότητας στη λήψη αποφάσεων. Δεν δείχνει να είναι η ίδια παντού. Ενώ από την άλλη δείχνουμε βιασύνη στις "δηλώσεις" κάτι που δεν είναι απαραίτητα καλό...


Τώρα όπως έιπα και στην αρχή είναι σημαντικό ότι για πρώτη ίσως φορά οι πολίτες δείχνουν να στηρίζουν μια κυβέρνηση και για τα λάθη της.... Αρκεί να μαθαίνει και να τα αφήνει πίσω.... Θα δείξει.... Οι ελπίδες μου ότι κάτι θα παει προς το καλύτερο παραμένουν ...ΤΟ ότι θα έρθει ο παράδεισος είναι μια άλλη ιστορία. Σίγουρα όμως ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΩ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ (γιατί περί κοινών απατεώνων πρόκειται) που μου είχαν φορτωθεί στη πλάτη τις τελευταίες δεκαετίες και μας έφεραν εδώ. Στην τελική ας έρθουν νέοι απατεώνες να μην πλήττουμε...


Edited by - sam on 08/05/2015 15:37:55
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/05/2015 :  21:02:52  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ναι, αναλώνουμε λέξεις και παραγράφους και κείμενα ολόκληρα επειδή δεν είναι πρόεδρος του ΕΣΡ αλλά ε[ικεφαλής του υπηρεσιακού συμβουλίου, δεν είναι πρόεδρος της ΕΣΣΔ αλλά ΓΓ του ΚΚΣΕ, δεν είναι πρωθυπουργός αλλά πρόεδρος του υπουργικού συμβουλίου, δεν είναι Γιάννης είναι Γιαννάκης (και Γκάλης ίσως). Yeah, right...

Ρε παιδιά, καραμπινάτη οσφυοκαμψία για το τσίρκο που μας κυβερνά, μην τρελλαίνεστε!

Ο δε Πανούσης, προετοιμάζει για την επική κωλοτούμπα, λέγοντας «Εαν το δίλημμα είναι οι εξαγγελίες ή οι δεσμεύσεις της Αριστεράς και
από την άλλη μεριά ο λαός, θα θυσιαστούν οι εξαγγελίες της Αριστεράς, δεν θα θυσιαστεί ο λαός, είναι ξεκάθαρο στο μυαλό μου», μη καταλαβαίνοντας ότι ότι έτσι θεωρεί κυριολεκτικά αντιλαϊκές τις αριστερές ...δεσμεύσεις και εξαγγελίες.

Στις εξωτερικές μας ειδήσεις, μεγαλειώδης θρίαμβος των επιγόνων της Θάτσερ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Με την δέουσα αντιευρωπαϊκή ρητορική έβαλε το κερασάκι στην τούρτα της οικονομίας και συνέτριψε αντιπάλους ο Κάμερον. Ο Μίλιμπαντ έταζε σε όλους λαγούς με πετραχήλια χωρίς να λέει πού θα ωρει τα λεφτά, αλλά εκεί δεν τρώνε τόσο κουτόχορτο ή απλά βλέπουν και τι γίνεται στην Ελλάδα. Φυσικά παραιτήθηκε, όχι όπως ο καταληψίας που έχασε δις το 2012 ή όπως ο Σαμαράς που έχασε πανηγυρικά φέτος. (μετά την διάλυση των ποντέμος και την ενίσχυση του Σαρκοζί, τώρα ο Αλέξης δίνει εμμέσως αυτοδυναμία στον Κάμερον. Άντε να αναστήσει και την υπόλοιπη κεντροδεξιά στην Ευρώπη!). Οι Σκώτοι ψήφισαν τα δικά τους, ο ultraκαραγκιόζης (με τη βοήθεια του υπέροχου εκλογικού συστήματος) δεν βγήκε, παραιτήθηκε και αυτός, όπως και ο Βρετανός Τζήμερος.

Ωστόσο, ο original Τζήμερος έχει λαλήσει, δεν ξέρει τι σημαίνει ποινική ρήτρα και έφτασε σε σημείο να συμφωνεί με KPVol:
"Αποδεικνύεται ακόμα μια φορά το θεσμικό κενό και το πόσο σωστή είναι η ρηξικέλευθη πρόταση της "Δημιουργίας" για εκ βάθρων αλλαγή του εκλογικού συστήματος το οποίο θα πρέπει να περιλαμβάνει έγγραφες δεσμεύσεις των κομμάτων για 10 μείζονος σημασίας θέματα πριν τις εκλογές τις οποίες θα πρέπει να καταθέσουν στον ΠτΔ, με χρονοδιάγραμμα και κοστολόγηση. Παρέκκλιση από αυτές τις αρχές συνεπάγεται αυτόματη έκπτωση του κόμματος από την εξουσία και προκήρυξη νέων εκλογών με ποινική ρήτρα τουλάχιστον ίση με το κόστος των νέων εκλογών. "

Σας αποχαιρετούμε με ένα τραγούδι, rumor has it οτι γράφτηκε για την υπέροχη μπαρουφάκαινα!
https://www.youtube.com/watch?v=yuTMWgOduFM

Edited by - Rigelian on 08/05/2015 21:08:02
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/05/2015 :  11:52:12  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Σοβαρά όμως τώρα ... κανένας πιο ψύχραιμος?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/05/2015 :  14:17:58  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μπα!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/05/2015 :  21:10:25  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
"Ναι!-στηνά-λλαγή

Απά- τε- ώνων!"

Το σύνθημα των ημερών!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/05/2015 :  13:17:58  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πρώτη φορά αριστερά:

Με τιμές αρχηγού κράτους θα διεξαχθεί το απόγευμα η υποδοχή του ιερού λειψάνου της Αγίας Βαρβάρας από τη Βενετία στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Ο μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος θα είναι ο πρώτος που θα «υποδεχθεί» την Αγία επί ελληνικού εδάφους. Στη συνέχεια, θα μεταφερθεί με αυτοκινητοπομπή στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231406481
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

zoro
Master Forum-Runner

Greece
3934 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/05/2015 :  13:40:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Η "επιστήμη" τι λέει γι'αυτό;;
Χάθηκε και ο απόστολος του forum
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/05/2015 :  19:12:03  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by zoro

Η "επιστήμη" τι λέει γι'αυτό;;
Χάθηκε και ο απόστολος του forum

Καλομελέτα κι΄έρχεται..
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Koukouvagia
Elite Forum-Runner

1662 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/05/2015 :  19:20:27  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Rigelian

Σας αποχαιρετούμε με ένα τραγούδι, rumor has it οτι γράφτηκε για την υπέροχη μπαρουφάκαινα!
https://www.youtube.com/watch?v=yuTMWgOduFM



Μάλλον όχι συντρέχτα!
http://ellinikahoaxes.gr/2015/02/13/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CF%81%CE%AF%CF%80%CF%84%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%AD%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%88%CE%B5%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-pulp-%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C-%CF%84/



________________________

Το δε θες και γίνεται, θέλε το σα γίνεται...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/05/2015 :  20:42:43  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Οι 595 αγωνιζόμενες καθαρίστριες νίκησαν!

Οι αγωνιζόμενες καθαρίστριες μετά απο αγώνες (...και αγωνίες...) 20 μηνών επιστρέφουν στην εργασία τους.
Απο την ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής για την επιστροφή τους στην εργασία.

«Μετά από αγώνες 20 μηνών καταφέραμε να κάνουμε το αδύνατο δυνατό!!! Το δικαίωμα στην εργασία, που τόσο βάναυσα κάποιοι μας στέρησαν, καταφέραμε να το επανακτήσουμε. Στο δύσκολο αυτό μονοπάτι της ζωής μας βρήκαμε πολλούς συμπαραστάτες και αλληλέγγυους, οι οποίοι μας έδωσαν κουράγιο να συνεχίσουμε τον επίπονο και ψυχοφθόρο αγώνα μας. Η νίκη μας είναι νίκη όλων εκείνων που αγωνίστηκαν για να μην περάσει ο εργασιακός μεσαίωνας του Μνημονίου».

https://youtu.be/D621YZXifdA

Οι 595 αγωνιζόμενες καθαρίστριες νίκησαν!
Ο αγώνας συηεχίζεται..!

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 126 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000