Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Καφενείο - μετεκλογικών πολιτικών συζητήσεων
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 126

Koukouvagia
Elite Forum-Runner

1662 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/06/2015 :  09:54:30  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
http://www.naftemporiki.gr/story/958071/zoi-konstantopoulou-gkrizo-minuma-apo-podosfairiko-titlo-tis-nerit

Αν ήταν κάποιος που να μην ήταν σίγουρος ότι η γυναίκα έχει πραγματικά πρόβλημα στον εγκέφαλο, μετά και από αυτήν την δήλωση νομίζω ότι διαλύεται και η τελευταία αμφιβολία!


________________________

Το δε θες και γίνεται, θέλε το σα γίνεται...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/06/2015 :  12:10:58  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
είναι πολλά μικρά πράγματα που μαζεύονται.
Λες στο ένα, ίσως είμαι υπερβολικός,
λες στο άλλο ίσως είναι ιδέα μου,
λες στο παραάλλο, ίσως δεν ξέρω τι μου γίνεται?
Αρχίζεις και αμφισβητείς πλέον τον εαυτό σου, είμαι περίεργος? Τα βλέπω όλα τόσο ανάποδα?
Γιατί δεν είναι κάτι καραμπινάτο.
είναι 100δες μικρά πράγματα, σε διάφορα πολύπλοκα θέματα, και πάντα κρατάς μια μικρή επιφύλαξη.

Όμως εδώ, τέρμα. Σκας.
Λες πρόκειται για προβληματικό άτομο.
Όπως και σε άλλους πολιτικούς της παρούσας κυβέρνησης.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/06/2015 :  12:49:03  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Deorum

Ναι εκεί χρεοκόπησαν οι τράπεζες και λέέι δεν τις σώνω...
Εδώ χρεοκόπησε το δημόσιο, και να το αφήσουμε να χρεοκοπήσει και εμείς συμφωνώ
(να απολυθεί κόσμος, να μειωθούν πολύ μισθοί κτλ και να μείνει μόνο αστυνομία-νοσοκομεία κτλ και όχι φρου φρου κ αρώματα - αντί να κατάσχουμε από άλλους να τα δίνουμε σε αυτούς. Τι πιο υγιές.)

Όλα να τα κόψουμε, μονάχα τα 500 δις στους νταβατζήδες και στα υποβρύχια που γέρνουν να μη τα κόψουμε. Αυτά πρέπει να τα πληρώσουμε μέχρι δεκάρας, ως καλοί ραγιάδες.

Εγώ θα πρότεινα να τους δολοφονούσαμε κιόλας τους δημοσίους υπαλλήλους, ή μάλλον για να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο, να τους χαρίζαμε τη ζωή και να τους βάζαμε σε καταναγκαστικά έργα.

Ντάξει μωρέ. Οι τραπεζίτες στην Ισλανδία πήραν αυτό που τους άξιζε για αυτό που προκάλεσαν, μαζί και οι φίλοι μας της ΕΕ που έσκουζαν υπέρ τους. Εδώ πρέπει να τη πληρώσουν αυτοί που δεν φταίνε, να μείνουν νηστικά παιδιά και οικογένειες στο δρόμο, και αποτέλεσμα μάλιστα ως προς το χρέος, ΝΑ ΜΗ ΒΓΕΙ.

Εύγε!

Και όπως χίλιες φορές έχω πει, η κοινή συνισταμένη της άρνησης της Ισλανδίας, και της άρνησης που πρέπει/θα έπρεπε να κάνει η Ελλάδα για το επονείδιστο χρέος, είναι το να γράψουμε εκεί που πρέπει τους νταβατζήδες της ΕΕ. Αλλά όποις θέλει να βρει δικαιολογίες για να μη κάνει κάτι, θα βρει.

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/06/2015 :  13:38:28  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Δεν ξανακάνω την κουβέντα της Ισλανδίας.

Να κοπούν κ τα υποβρύχια που γερνουν φυσικά. Στο άλλο δεν είπα να σκοτώσουμε κανέναν. Αλλά αν δεν έχεις να τον πληρώσεις η λύση είναι να τον αποδεσμεύσεις (προφανώς με κάποιον ορίζοντα 3-4 ετιας, αποζημίωση κτλ) αλλιώς θα τα κατασχεις από κάποιον άλλον, να του τα δώσεις. βλέπε χαράτσι δεη.

Δεν είναι θεμα απανθρωπιάς είναι απλή λογική. Εσύ αν δεν έχεις δεν θα πιείς καφέ αύριο. Απλό δεν είναι;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/06/2015 :  14:09:52  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μόνο που έχεις να τον πληρώσεις. Απλά δεν έχεις τόσα ώστε να πληρώνεις και αυτόν και τους νταβατζήδες. Αν δίνουμε δέκα-δέκα τα δις στα κοράκια, και δεν έχουμε κάποια ταπεινά εκατομμυριάκια για μισθούς, συντάξεις (πληρωμένες μάλιστα επί δεκαετίες από τους συνταξιούχους), Υγεία, κοινωνική πολιτική, ε πόση σκέψη χρειάζεται για να διαπιστώσουμε ότι το πρόβλημα είναι τα δις στα κοράκια τα οποία μάλιστα ρουφάνε και τα συγκριτικά ελάχιστα ποσά που χρειάζονται για τα άλλα.

Η κοινή λογική λέει ότι το πρόβλημα δημιουργείται από τα κερατιάτικα "χρέη" στις τρόικες, και όχι απο τα υποπολλαπλάσια ποσά που χρειάζεται για να λειτουργεί ένα Κράτος. Αν το κράτος δεν μπορεί να παρέχει στους πολίτες του αυτά, αλλά φροντίζει να εξοφλεί επονείδιστο χρέος, με πολίτες μάλιστα να το αποδέχονται, πολύ απλά δεν είμαστε κράτος αλλά Μπανανία.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/06/2015 :  14:23:56  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Άρχισε να εκπέμπει διαδικτυακά η NERIT-OPEN


Η παρουσιάστρια του πρώτου δελτίου ειδήσεων της ΝΕΡΙΤ-OPEN, Σοφία Βούλτεψη, παρουσιάζει τα θέματα της ημέρας

Με το ερώτημα «Τι έκανες όταν έπεσε το μαύρο στη ΝΕΡΙΤ;» ξεκίνησε το πρόγραμμά του ο σταθμός των εργαζόμενων στον πρώην δημόσιο τηλεοπτικό φορέα, που σίγησε παράνομα ύστερα από απόφαση της κυβέρνησης

Νίκος Ζαχαριάδης στο protagon.gr

Το «μαύρο» στη ΝΕΡΙΤ δεν θα περάσει! Με αυτό το σύνθημα, άρχισε να εκπέμπει μέσω διαδικτύου η ΝΕΡΙΤ-OPEN, ξεκινώντας έτσι στον αγώνα των δημοσιογράφων και των τεχνικών για ανεξάρτητη ενημέρωση, μακριά από την κυβερνητική προπαγάνδα.

Την παρουσίαση του πρώτου επίσημου δελτίου της «ανεξάρτητης ΝΕΡΙΤ», ανέλαβε η Σοφία Βούλτεψη, που αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος του στις εξελίξεις από τις ανασκαφές στην Αμφίπολη κάνοντας μάλιστα μια αναδρομή στην επίσκεψη Σαμαρά.

Κάτω από τα studio της ΝΕΡΙΤ-OPEN, έχουν μαζευτεί χιλιάδες πολίτες και εκπρόσωποι φορέων, δηλώνοντας με την παρουσία τους ότι θα σταθούν στο πλευρό των απολυμένων και ότι θα στηρίξουν τον αγώνα τους ενάντια στις ολοκληρωτικές λογικές και το πελατειακό πνεύμα της κυβέρνησης.

Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους, βρίσκεται και η «σέξυ-Οννεδίτισα-που-κανείς-δεν-θυμάται-το-όνομά-της», η οποία μάλιστα έχει ανέβει στα κάγκελα και εμψυχώνει τους συγκεντρωμένους.
Παράλληλα, έχει οργανωθεί συναυλία συμπαράστασης με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών, όπως ο Νότης Σφακιανάκης, η Μπέσυ Αργυράκη, ο Πέτρος Γαϊτάνος, κα.

Τέλος, επρόσωποι της ΝΕΡΙΤ, έχουν ήδη έρθει σε επαφή με την EBU, προκειμένου να διεκδικήσουν ξανά τα δικαιώματα της Eurovision.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/06/2015 :  14:36:42  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Δεν έχεις να τον πληρώσεις Κώστα μου. Ακόμα και τους νταβατζήδες να μην πληρώσεις καθόλου (και να τραβήξουν την μπρίζα) δεν θα έχεις να τον πληρώσεις.

Λίγο πριν μπούμε στα μνημόνια με τις ΤΡΟΜΕΡΕΣ περικοπές και φόρους που τίναξαν την ανεργία από το 12% στο 27% κτλ κτλ, είχαμε ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ έλλειμα δεκάδες δις, δεν θυμάμαι πόσο του ΑΕΠ ήταν.
Αυτό τώρα φτάσαμε σε σημείο να ισορροπήσουμε ΚΑΠΩΣ, μετά από όλη αυτήν την λαίλαπα, όμως είναι ξεκάθαρο ότι πριν τα μέτρα, απλά δεν είχαμε να πληρώσουμε. Και δεν μας δάνειζε κανείς.

Οι ίδιοι οι δικοί σας οικονομολόγοι και υποστηρικτές των εναλλακτικών δρόμων (Λαπαβίτσας, Βαρουφάκης κτλ) έχουν μίλησει για τραγικές καταστάσεις, ακόμα και για έλλειψη σε είδη πρώτης ανάγκης σε περιπτώση εξόδου από το ευρώ και τύπωμα δικού μας νομίσματος (που ξέρετε τι θα σημαίνει... εναλλακτική μορφή χαρατσιού υπο την μορφή της συνεχούς απαξίωσης όλων των χρημάτων/αποταμιεύσεων/μισθών κτλ που υπάρχουν... αλλά μακάριος ο φτωχός τω πνεύματι... θα βλέπει ονομαστική αύξηση στον μισθό του, και θα χαίρεται... άσχετα αν η αγοραστική του δύναμη θα μειώνεται).


Edited by - Deorum on 12/06/2015 14:43:51
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/06/2015 :  15:25:48  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Και για να μην νομίζετε ότι η ζιμπάμπουε όπου όλοι έχουν τρισεκατομύρια που αξίζουν περίπου 2$... είναι πολύ μακριά, σκεφτείτε τις μετοχές των ελληνικών τραπεζών, που από 15-20€ η μία, πλέον αξίζουν 10λεπτά περίπου, δεν αξίζουν ούτε τις ταχυδρομικές ενημερώσεις που στέλνουν. (χαρτοφυλάκια των ... 15€ που κάποτε ήταν 10-15.000€).

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/06/2015 :  15:43:30  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μέσα!

Δείτε το. 2010-2014, τα πάντα μας οδηγούνε στο να γίνουμε η Αιθιοπία της Ευρώπης. Εσκεμμένα μάλιστα, από τους φίλους μας τους Ευρωπαίους που συνεχίζουν να απαιτούν τα ίδια και για τη συνέχεια. Αν θεωρούν ότι είμαστε καλύτερα τώρα, εγώ ως κράτος θα αντάλασσα να επιστρέψουν οι δείκτες στο 2010, και αν οι δείκτες τώρα είναι καλύτεροι να τους χαρίσουμε το κέρδος, αν όμως είναι χειρότεροι, να μας καλύψουν τη διαφορά που αυτοί άλλωστε προκάλεσαν με τις έξυπνες λύσεις τους.

Όταν κάποιος έχει μια αρρώστια, το μόνο που πρέπει να κάνει, είναι να την αντιμετωπίσει. Ριζικά και όχι συνεργαζόμενος με αυτόν που θέλει ο πελάτης να είναι άρρωατος. Θα διώξει αυτούς που τη προκαλούν, και μετά θα ζήσει όπως μπορεί. Αν συνεργάζεται με αυτούς που προκαλούν την αρρώστια, ή άντε την αντιμετωπίζουν λανθασμένα χειροτερεύοντάς τη, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα φτάσει 100% στο βάραθρο.

Παίρνωντας τη κατάσταση στα χέρια του, έχει έστω μισή ελπίδα τώρα ή μελλοντικά να βελτιώσει τα (ούτως ή άλλως τραγικά, ουδείς αντιλέγει) πράγματα.

Όπως στρώσαμε θα κοιμηθούμε. Αφού κάναμε το έγκλημα να σκορπίσουμε το εθνικό μας νόμισμα τη δραχμή μετατρέποντάς τη στην απάτη του ευρώ και χάνοντας και το ένα και ουσιαστικά και το άλλο, τώρα πρέπει να ξεκινήσουμε από το μηδέν, όποιες και αν είναι οι συνέπειες. Αρκεί εννοείται να το κάνουμε χωρίς τους καλοθελητές νταβατζήδες.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/06/2015 :  16:57:15  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Εδώ μιλάμε επίσημα πλέον για χρεοκοπία, πιστεύετε δεν θα έχει συνέπειες?
Θα χάσουν μόνο οι κακοί πιστωτές πιστεύετε (που πέρα από το τι μας συμφέρει, ηθικά δεν συμφωνω ότι πρέπει να χάσουν. Δεν είναι δλδ ότι ακόμα και αν μας συμφέρει αυτός ο δρόμος είναι και σωστό να το κάνουμε...).

Ήταν αυτό μέρος της λαικής εντολής που έλαβαν?
Ή (χωρίς να μιλάω για τα άλλα που είναι επι μέρους τμήματα) η λαική εντολή και η υπόσχεση ήταν, έχουμε λύση, έχουμε πρόγραμμα που θα γίνει αποδεκτό με καλύτερους όρους, εντός Ευρώπης και εντός Ευρώ?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/06/2015 :  21:01:21  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Και για να συνεχίσω το κράξιμο.
Ακούσαμε ότι "πότε είπαμε εμείς ότι θα σκίσουμε το μνημόνιο..., βρείτε μου το μια φορά..." (καλά εντελώς αστείο, θεωρώ πως ήταν απλά μια άτυχη στιγμή ενός ανθρώπου κτλ. )

Το άλλο όμως, πόσοι διαφορετικοί υπουργοί - στελέχη, και πόσες φορές έχουν δηλώσει.
"σε 24ώρες έχουμε συμφωνία"
"σε μερικές ώρες έχουμε συμφωνία"

Πραγματικά έχω χάσει την μπάλα. Κάθε μέρα και από 1-2 φορές.
Αν δεν το ξέρετε, ΜΗΝ εκτίθεστε. Και 1-2 φορές να το θεωρήσω ατυχία. στις 100, τι να το θεωρήσω? στις 100 λάθος δεν είναι, είναι πλέον εσκεμμένη παραπληροφορηση.
Δεν ξέρουν τι να πούν, και λένε την ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΙΚΗ προσέγγιση, πες αυτό για τώρα, και βλέπουμε.
Κυβέρνηση είσαστε, όχι ένα μικρό μαγαζάκι, που έκανες ένα λάθος και να το δούμε με κατανόηση.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/06/2015 :  12:34:26  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Η αλήθεια είναι ότι κανένας δεν σκίζει τα μνημόνια όμως τα Ζάππεια της ΝΔ και τις κόκκινες γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ οι ευρωπαίοι δείχνουν να τα ξεπερνάνε. Ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύω θα είναι το 1ο κόμμα στη χώρα που έχει αρχίσει να αμφισβητεί ... μετεκλογικές υποσχέσεις ενώ και μετά την παραπομπή του καρατζαφέρη για πλημμέλημα(τα θέματα εκατομμυρίων στη χώρα είναι πλημμέλημα) νομίζω ότι οι τάφοι των αυτοκτονούντων για οικονομικούς λόγους μάλλον θα τρίζουν. Και όταν η δικαιοσύνη(σαν όρος) δεν λειτουργεί δεν πρόκειται να λειτουργήσει τίποτα.
Παλιά είχαμε 1 κυβέρνηση που δια στόματος πρωθυπουργού ανά τακτά διαστήματα μαθαίναμε ότι δεν θα υπάρχουν νέες μειώσεις για να διαψευστεί το αργότερο σε 1 εβδομάδα με την επιβολή νέων φόρων. Τώρα έχουμε 1 κυβέρνηση που κάθε μερα εντός των επομένων ημερών θα κλείσουν συμφωνία αλλά ποτέ δεν κλείνουν.
Δεν έχετε βαρεθεί να μας κοροϊδεύουν;
Το ότι ΚΑΝΕΝΑΣ τους δεν έχει επενδύσει στην ανάπτυξη δεν σας προβληματίζει;
Παρεπιπτόντως οι ρήξεις είναι καλές αρκεί να έχεις συμμάχους και να είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου.

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/06/2015 :  13:07:45  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Παιδιά αν είχαμε τα @@ και τις υποδομές...
Να κάναμε ρήξη, και να γινόμασταν σε 20-30 χρόνια υπερδύναμη, όπως η Ιαπωνία.
Όμως το πρόβλημα μας δεν είναι η ρήξη ούτε η συμφωνία ούτε το χρέος.
Αυτά είναι τα συμπτώματα του βαθύτερου προβλήματος, που έχει να κάνει με την νοοτροπία μας.
Ότι δεν θέλουμε να συμμαζευτούμε, και νομίζουμε ότι όλα λύνονται με απαιτήσεις ή διαπραγματεύσεις ή αν κατεβαίνουμε στους δρόμους (γιατί πάντα κάποιος μας αδικεί). Δεν θέλουμε να ξεβολευτούμε ρε παιδί μου. Έχουν κάποιες νευραλγικές ομάδες πάθει αρτηριοσκλήρωση.
Και όχι αν δουλεύουμε σκληρά. ΣΚΛΗΡΑ. 24ώρες αν χρειάζεται, 7 μέρες την βδομάδα, και όποιος θέλει να κάτσει να δουλέψει να του το επιτρέπουν και όχι να του το απαγορεύουν με
1) Υποχρεωτικό ΟΑΕΕ, 2) Τέλος επιτηδεύματος 3) προκαταβολή φόρου επόμενης χρονιά (!!) -ήδη φτάσαμε τα 5000 πάγια τον χρόνο 4) 26% φόρο από το πρώτο ευρώ 5) τρελή γραφειοκρατία για το παραμικρό όποιος δεν το έχει ζήσει να τρέχει στον ΕΟΠΠΕΠ ή στα ΓΕΜΗ για ΨΙΛΟΥ πήδημα να χάνει 1μήνα... μιλάμε για τον απόλυτο παραλογισμό 6) τις υψηλότερες εργοδοτικές εισφορές στην ευρώπη 7) Πολλά κλειστά επαγγέλματα 8) δια στόματος ΣτΕ, επιτρέπεται η εργασία συγκεκριμένες ώρες ή μέρες... 9) κουφές εισφορές υπερ τρίτων, βλέπε αγγελιόσημο (υπάρχουν και άλλα) 20% έτσι. Απλά επειδή μπορείς. (26% φόρος + 23% ΦΠΑ + 20% αγγελιόσημο...= 69%...)

Και πόσα ακόμα.

Αυτήν την στιγμή, ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ να εργαστείς, εκτός αν θες να πας κάπου υπάλληλος. (μετά αναρωτιέστε γιατί η αγορά -και όχι ο νόμος- επιβάλλει χαμηλούς μισθούς. Γιατί ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να εργαστείς με όλα αυτά που σας έγραψα πιο πάνω. Αν δεν είσαι μισθωτός ή απλώς ελεύθερος επαγγελματίας ο οποίος αντιμετωπίζεται το ίδιο ή και χειρότερα από ότι ένας μεγαλό-επιχειρηματίας.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

echetlos
Master Forum-Runner



9191 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/06/2015 :  13:40:24  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Deorum

...Και όχι αν δουλεύουμε σκληρά. ΣΚΛΗΡΑ. 24ώρες αν χρειάζεται, 7 μέρες την βδομάδα, και όποιος θέλει να κάτσει να δουλέψει να του το επιτρέπουν και όχι να του το απαγορεύουν με
1) Υποχρεωτικό ΟΑΕΕ, 2) Τέλος επιτηδεύματος 3) προκαταβολή φόρου επόμενης χρονιά (!!) -ήδη φτάσαμε τα 5000 πάγια τον χρόνο 4) 26% φόρο από το πρώτο ευρώ 5) τρελή γραφειοκρατία για το παραμικρό όποιος δεν το έχει ζήσει να τρέχει στον ΕΟΠΠΕΠ ή στα ΓΕΜΗ για ΨΙΛΟΥ πήδημα να χάνει 1μήνα... μιλάμε για τον απόλυτο παραλογισμό 6) τις υψηλότερες εργοδοτικές εισφορές στην ευρώπη 7) Πολλά κλειστά επαγγέλματα 8) δια στόματος ΣτΕ, επιτρέπεται η εργασία συγκεκριμένες ώρες ή μέρες... 9) κουφές εισφορές υπερ τρίτων, βλέπε αγγελιόσημο (υπάρχουν και άλλα) 20% έτσι. Απλά επειδή μπορείς. (26% φόρος + 23% ΦΠΑ + 20% αγγελιόσημο...= 69%...)

Και πόσα ακόμα.

Αυτήν την στιγμή, ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ να εργαστείς, εκτός αν θες να πας κάπου υπάλληλος. (μετά αναρωτιέστε γιατί η αγορά -και όχι ο νόμος- επιβάλλει χαμηλούς μισθούς. Γιατί ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να εργαστείς με όλα αυτά που σας έγραψα πιο πάνω. Αν δεν είσαι μισθωτός ή απλώς ελεύθερος επαγγελματίας ο οποίος αντιμετωπίζεται το ίδιο ή και χειρότερα από ότι ένας μεγαλό-επιχειρηματίας.




Ωραιότατος...

"My sport is your sport's punishment"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/06/2015 :  14:03:17  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Aναμασώ
αναμασάς
αναμασά
Αναμασούμε
αναμασάτε
αναμασούν

τα ίδια και τα γίδια
τα τελευταία χρόνια

Κι εγώ που νόμιζα ότι έχω χάσει επεισόδια
τον τελευταίο καιρό...
Απλά... έκανα ένα ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΥΤΙΝΑ
και την επανάληψη!

Και δυστυχώς δεν είδα τουλάχιστον
μια ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΠΑΛΕΙΨΗ!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 126 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000