Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Καφενείο - μετεκλογικών πολιτικών συζητήσεων
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 126

Nek2000
Elite Forum-Runner

Greece


1276 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/06/2015 :  22:11:42  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΞΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ !!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Nek2000
Elite Forum-Runner

Greece


1276 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/06/2015 :  22:14:59  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Απλά να πω ότι στην Ευρώπη που θέλουν αυτοί που διαδήλωσαν σήμερα δεν θα τους άφηναν να ανέβουν τα σκαλιά της Βουλής. Ούτε καν πάνω στο χώρο που είναι οι Εύζωνες

Edited by - Nek2000 on 18/06/2015 22:19:53
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/06/2015 :  22:25:46  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Η Ελλάδα δεν μπορεί να μιμηθεί το παράδειγμα της ισλανδικής χρεοκοπίας δηλώνει ο Πρωθυπουργός της χώρας σε συνέντευξη του στο CNN, με αφορμή διάφορες δηλώσεις ότι η Ελλάδα θα μπορούσε ενδεχομένως να ακολουθήσει αυτή τη λύση. Πηγή: www.lifo.gr

(και ένα κλεμμένο σχόλιο από αυτά του FB)

"Τι έχεις να πεις για το θαύμα της Ισλανδίας?"

Η Ισλανδία διέγραψε το χρέος, «κούρεψε» το χρέος των ιδιωτών στις τράπεζες και αναπτύσσεται ραγδαία.

Η επιχειρηματολογία θυμίζει τις γιαγιάδες όταν επισκέπτονται το αγροτικό γιατρό. «Η γειτόνισσα γιατί σηκώθηκε από το κρεβάτι σε δυο μέρες και εγώ δυο μήνες και χειροτερεύω... Γιατί δεν μου δίνεις και εμένα το φάρμακο που έδωσες σε αυτή?» Ισχιαλγία η μια, καρκίνο των οστών η άλλη... «Ναι! αλλά η ξεματιάστρα μου είπε πως έχει ένα βοτάνι και μια ευχή που θα με κάνει και μένα περδίκι σε δυο μέρες...».
Να λοιπόν που υπάρχουν και γιατροί που χρήζουν της αγάπης και της συμπαράστασής μας...

Άλλο η Ισλανδία, άλλο η Ελλάδα...
Η Ισλανδία χρεοκόπησε γιατί η κυβέρνηση αποφάσισε να διασώσει τις τράπεζες. Κακώς κατά πάσα πιθανότητα, αλλά αυτό είναι μια νεοφιλελεύθερη αντίληψη που αποκρύπτεται εντέχνως...
Αυτό που συνέβη δηλαδή, ήταν πως το κράτος ανέλαβε τα χρέη των τραπεζών και χρεοκόπησε. Η επόμενη κυβέρνηση με την λαϊκή πίεση αρνήθηκε την εξυπηρέτηση αυτού του χρέους. Από ηθική πλευρά δεν είναι παράλογο. Τα χρέη πρέπει να τα πληρώνει αυτός που τα έκανε. Από πρακτική πλευρά θα δούμε παρακάτω γιατί συνέφερε να το κάνει η Ισλανδία.
Στην Ελλάδα χρεοκόπησε το κράτος. Είναι η χρεοκοπία του κράτους που οδήγησε στην χρεοκοπία των τραπεζών και όχι το αντίστροφο. Ένα κράτος χρεοκοπεί γιατί παράγει ελλείμματα και συσσωρεύει χρέος. Αν του σβήσεις τα χρέη, εφόσον συνεχίζει να συσσωρεύει ελλείμματα, θα χρεοκοπήσει ξανά.
Δεν έχει νόημα η άρνηση πληρωμής των χρεών αν δεν μειωθούν οι δαπάνες, που παράγουν ελλείμματα και συσσωρεύουν χρέος. Πρακτικά υπάρχουν και άλλα προβλήματα που πρέπει να λάβει κάποιος υπόψη στην λύση που θα προκρίνει. Η Ισλανδία εκτός από απουσία κρατικού ελλείμματος ουσιαστικά διαθέτει και εμπορικό πλεόνασμα. Η Ισλανδία κατέχει την 30η θέση από πλευράς ανταγωνιστικότητας και η Ελλάδα την 90η...Το 2011 οι εξαγωγές της Ισλανδίας ήταν 5,3 δισ. δολάρια και οι εισαγωγές 4,5 δισ. δολάρια. Αυτό σημαίνει πως η χώρα μπορούσε να συνεχίζει να προμηθεύεται καύσιμα, φάρμακα και τρόφιμα χωρίς να χρειαστεί να δανείζεται. Η Ελλάδα έχει εισαγωγές 44 δισ. ευρώ και εξαγωγές 18 δισ. ευρώ, ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά ελλείμματα ως ποσοστό του ΑΕΠ της Ευρώπης και πιθανόν του κόσμου...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Nek2000
Elite Forum-Runner

Greece


1276 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/06/2015 :  22:44:18  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Επείδή η Τρέμη Deorum κάνει μισές δουλειές θα βάλω εγώ το υπόλοιπο της δήλωσης του Πρωθυπουργού της Ισλανδίας

Η Ελλάδα δεν μπορεί να μιμηθεί το παράδειγμα της ισλανδικής χρεοκοπίας δηλώνει ο Πρωθυπουργός της χώρας σε συνέντευξη του στο CNN, με αφορμή διάφορες δηλώσεις ότι η Ελλάδα θα μπορούσε ενδεχομένως να ακολουθήσει αυτή τη λύση.

«Φυσικά, η κρίση στην Ισλανδία έχει πολλές ομοιότητες με διάφορες άλλες οικονομικές κρίσεις στον κόσμο, όμως, από την άλλη ήταν και μια ξεχωριστή περίπτωση. Γι' αυτό και χρειάστηκε να ακολουθήσουμε ανορθόδοξες μεθόδους για να ξεφύγουμε από την κρίση και μια από αυτές ήταν τα capital controls. Το θέμα είναι ότι η Ελλάδα είναι μέλος της ΕΕ και βρίσκεται κάτω από κοινό νόμισμα. Αυτή είναι μια μεγάλη διαφορά με την έννοια ότι η Ελλάδα, ως μέλος της ένωσης, δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τα όπλα που είχαμε εμείς. Βέβαια, από την άλλη, το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα-μέλος, αυτομάτως καθιστά το πρόβλημά της και πρόβλημα όλης της ΕΕ», είπε ο Σίγκμουντουρ Νταβίντ Γκουνλάουγκσον.

Τόνισε επίσης ότι μετά τα capital controls η χώρα του έβαλε μπροστά την εφαρμογή διάφορων αναπτυξιακών μοντέλων για να αναθερμάνει την οικονομία της. Όπως είπε ακόμη αυτή τη στιγμή υπάρχουν στην Ισλανδία επενδυτές, παρά τα capitals control, αλλά και διάφορα προγράμματα σε μια προσπάθεια να ξεφύγει η χώρα από το οικονομικό αδιέξοδος το οποίο εισήλθε πριν από 7 χρόνια. Πηγή: www.lifo.gr

Πηγή: www.lifo.gr

Το υπόλοιπο κείμενο που έβαλε ο Deorum δεν ειναι δηλώσεις του Πρωθυπουργού


Το άρθρο της ligo συνεχίζει:

Financial Times: Το χρέος πρέπει να κοπεί από τη ρίζα Στο «παράδειγμα» της Ισλανδίας αναφέρεται και δημοσίευμα των Financial Times, σημειώνοντας ότι πρόκειται για ένα ένα πρωτοποριακό αντιπαράδειγμα στον τρόπο με τον οποίο η Ευρώπη χειρίστηκε την κρίση χρέους. «Η Ισλανδία αναδιάρθρωσε τις τράπεζες, αφήνοντας τους πιστωτές να μάχονται για τα απομεινάρια, ενώ οι νέες τράπεζες συνέχισαν να εξυπηρετούν την τοπική οικονομία. Άφησε το νόμισμα να κατρακυλήσει. Κι επέβαλε έλεγχους στο συνάλλαγμα, αποτρέποντας τον μαζικό εκπατρισμό ξένων κεφαλαίων», ανέφερε. Για την τακτική της Ευρώπης στην περίπτωση της Ελλάδας γράφει: «Οι ηγέτες της ευρωζώνης επέλεξαν μια διαφορετική πορεία κι από τις τρεις αυτές απόψεις. Πρώτον, επέλεξαν να διασώσουν τους τραπεζίτες αντί να διαγράψουν τα χρέη. Η δεύτερη πολιτική, η υποτίμηση, δεν ήταν στη διάθεσή τους εκτός κι αν συνοδευόταν από εγκατάλειψη του ευρώ. Και ως προς το τρίτο, απέφυγαν τους ελέγχους στην κίνηση κεφαλαίων, εκτός από την περίπτωση της Κύπρου». Συμπεραίνει δε ότι δεν χρειάζεται η πλήρης αντιγραφή του ισλανδικού μοντέλου, όμως «θα πρέπει να διακρίνουμε τι λειτούργησε και τι όχι, ή τι ήταν τελικά αντιπαραγωγικό». «Το χρέος θα πρέπει να διαγραφεί από τη ρίζα και οι έλεγχοι στην κίνηση κεφαλαίων μπορεί κάποια στιγμή να εξεταστούν, αλλά θα πρέπει να είναι περιορισμένοι, ώστε να καταπολεμήσουν μόνο αυτές τις εκροές που πρέπει πραγματικά να αποφευχθούν», τονίζει ο αρθρογράφος..

Edited by - Nek2000 on 18/06/2015 22:45:10
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/06/2015 :  22:55:30  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Μα έγραψα
(κλεμμενο σχόλιο από το FB. Δεν είπα ότι είναι δήλωση του πρωθυπουργού).

Επίσης ότι δεν έχουμε δικό μας νόμισμα, είναι γεγονός, δεν διαφωνώ ούτε εξετάζω αν θα ήταν αλλιώς τα πράγματα αν η γιαγιά μου είχε καρούλια, το θέμα είναι πως ΤΩΡΑ - ΣΗΜΕΡΑ που μιλάμε, ένας ακόμα άνθρωπος λέει αυτό που πάτε να κάνετε, λίγο πολύ δεν γίνεται.

Φυσικά επι της ουσίας, για τα ισοζύγια κτλ, για μια ακόμα φορά κουβέντα. Λες και η αντίστροφη ροή των γεγονότων είναι λεπτομέρεια. Η φωτιά προκάλεσε το βραχυκύκλωμα ή το βραχυκύκλωμα την φωτιά?
Σε αυτό ποτέ δεν θα υπάρξει ξεκάθαρη απάντηση στο ΤΙ οδήγησε στην κρίση την Ισλανδία και την Ελλάδα.
Εδώ το κράτος έσκασε και συμπαρέσυρε τις τράπεζες.
Εκεί οι τράπεζες έσκασαν και συμπαρέσυραν το κράτος.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/06/2015 :  22:59:39  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Και κάτι ακόμα.

Σκέψου πόσα κρύβουν αυτά που έγραψες.
Τρομερά είναι ρε ΝΕΚ. Ειλικρινά.

Πιστεύεις ότι είναι της αντιπολίτευσης η συγκέντρωση? (άσχετο με το αν κάποιοι το υποκίνησαν ή το στήριξαν, αυτό ισχύει παντού)
Δλδ πλέον το ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ είναι αντίθετο με την βούληση της κυβέρνησης? Αυτό μας λες.
Επίσημα πλέον?
Ούτε ένα στέλεχος βουλευτής της κυβέρνησης δεν ήταν παρόν στην σημερινή διαδήλωση? Έστω με κάποιο Tweet βρε παιδί μου.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Nek2000
Elite Forum-Runner

Greece


1276 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/06/2015 :  23:11:55  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Deorum

Μα έγραψα
(κλεμμενο σχόλιο από το FB. Δεν είπα ότι είναι δήλωση του πρωθυπουργού).

Επίσης ότι δεν έχουμε δικό μας νόμισμα, είναι γεγονός, δεν διαφωνώ ούτε εξετάζω αν θα ήταν αλλιώς τα πράγματα αν η γιαγιά μου είχε καρούλια, το θέμα είναι πως ΤΩΡΑ - ΣΗΜΕΡΑ που μιλάμε, ένας ακόμα άνθρωπος λέει αυτό που πάτε να κάνετε, λίγο πολύ δεν γίνεται.



quote:
Originally posted by Deorum

Εντωμεταξύ προσπαθώ να καταλάβω, πως αυτό το νέο είναι η σπουδαία διάψευση για την υπόθεση του rigo ότι αν ήταν στην ε.ε. Ή στο ευρώ δεν θα είχαν τόσο πρόβλημα.

Αυτό απο που προκύπτει; ότι δλδ θα συνέβαινε το αντίθετο καραμπινατα.



Ένας ακόμη άνθρωπος το λέει και ίσως και ο πιο σχετικός από όλους ο Πρωθυπουργός της Ισλανδίας.

Κλεμμένο σχόλιο φαίνεται να είναι αυτό που είναι μέσα στα εισαγωγικά, έτσι όπως έιναι γραμμένο.
Και για πιο λόγο δεν έβαλες ολοκληρες τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού της Ισλανδία ςαλλά μόνο 2 προτάσεις (αυτές που σε βόλευαν δηαλδ΄η και ήταν και παραπλαντητικές)

Edited by - Nek2000 on 18/06/2015 23:15:01
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/06/2015 :  23:16:24  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Η Ραχήλ έκανε μήνυση στον Στουρνάρα για υπονόμευση της εθνικής προσπάθειας με τις αναφορές σε Grexit.
Σωστά γιατί είναι τραπεζίτης και μετράει αυτό που λέει.

Αν το ζητάνε επίσημα οι μισοί βουλευτές του κόμματος, δεν θεωρείται ότι μετράει.

Και η Κωνσταντοπούλου, θεώρησε προπαγάνδα την έκφραση "με το αριστερό η εθνική στους ομίλους".

Μπορείς να συνεχίζεις να θεωρείς ότι αυτοί οι άνθρωποι βλέπουν τα πράγματα αντικειμενικά και είναι δίκαιοι με όλους, δεν έχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά, και φυσικά υπερτατη αξία τους είναι η να μπορεί ο καθένας να μιλάει ελεύθερα.

Edited by - Deorum on 18/06/2015 23:18:19
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/06/2015 :  23:17:44  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Έλα το βρήκες, πήγα να σας παραπλανήσω, μπαγασάκο με ξεσκέπασες.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Nek2000
Elite Forum-Runner

Greece


1276 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/06/2015 :  23:21:29  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Deorum

Και κάτι ακόμα.

Σκέψου πόσα κρύβουν αυτά που έγραψες.
Τρομερά είναι ρε ΝΕΚ. Ειλικρινά.

Πιστεύεις ότι είναι της αντιπολίτευσης η συγκέντρωση? (άσχετο με το αν κάποιοι το υποκίνησαν ή το στήριξαν, αυτό ισχύει παντού)
Δλδ πλέον το ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ είναι αντίθετο με την βούληση της κυβέρνησης? Αυτό μας λες.
Επίσημα πλέον?
Ούτε ένα στέλεχος βουλευτής της κυβέρνησης δεν ήταν παρόν στην σημερινή διαδήλωση? Έστω με κάποιο Tweet βρε παιδί μου.




Αντιπολίτευση δεν εννοώ μόνο τη Ν. Δημοκρατία. Εννοώ όλα τα υπόλοιπα δεξιά κόμματα που έχουν λυσσάξει από τότε που έχουμε «αριστερή» κυβέρνηση.
Το ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ δεν είναι ακριβώς ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ. Στην πραγματικότητα είναι ΜΕΝΟΥΜΕ Ε.Ε. ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ και ναι είναι αντίθετο με την βούληση της κυβέρνησης και την πλειοψηφία των Ελλήνων
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Nek2000
Elite Forum-Runner

Greece


1276 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/06/2015 :  23:50:29  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Deorum

Έλα το βρήκες, πήγα να σας παραπλανήσω, μπαγασάκο με ξεσκέπασες.



΄Αλλη απάντηση έχεις γιατί δεν έβαλες ολόκληρο το άρθρο; Γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνεις. Και εντάξει εγώ κάθισα και το έψαξα. Οι υπόλοιποι που δεν θα το ψάξουν θα το διαβάσουν και θα πουν "Είδες τι είπε ο Ισλανδό, κάτι θα ξέρει παραπάνω"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/06/2015 :  23:52:40  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Εξαρτάται πως εννοείς το πάση θυσία.
Μάλλον είναι άλλο η ΠΑΣΗ θυσία η δική σου, και άλλη η δική μου.
Ούτε εγώ είμαι πάση θυσία εντός της Ε.Ε.

Αυτό που θέλουμε είναι να μείνουμε Ευρώπη, και αυτό ΔΕΝ το θεωρούμε ΚΑΝ θυσία, πόσο μάλλον ΠΑΣΗ.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Nek2000
Elite Forum-Runner

Greece


1276 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/06/2015 :  23:58:09  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Γιατί θα σε διώξει κανείς από την Ευρώπη; Και που θα σε πάει; Στην Ασία; Η Ισλανδία είναι εκτός Ευρώπης; Η Ρωσία;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/06/2015 :  00:01:16  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Ναι λες και όταν γράφουμε αναλύσεις, πείθονται.
Που το έχω ξανακάνει?

Χωρις καν να στέκομαι στο πόσες φορές έχετε πιαστεί από μια ημιτελής φράση και την έχετε κάνει λάστιχο. Όταν αναβαθμίστηκε στους οίκους αξιολόγησης η Ισλανδία, γράφατε συγχαρητήρια ΠΟΣΤ. Όταν αναβαθμιζόταν η Ελλάδα, κράζατε.

Ξαναλέω, δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να απαντηθεί. Δεν υπάρχει κανένα κίνητρο, υπάρχουν γεγονότα και νούμερα που δεν αμφισβητούνται και κάνουν μπαμ.

Και ξαναλέω λοιπόν.
Ο Άνθρωπος είπε ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να ακολουθήσει το παράδειγμα της ΙΣΛΑΝΔΙΑΣ.
Αυτό δεν αλλάζει.
Μετά αιτιολογεί το σκεπτικό του.
Και είτε έχει δίκιο είτε άδικο (για να μην κάνω πάλι τις ίδιες κουβέντες) που μου είναι αδιάφορο,
το αποτέλεσμα είναι ότι σήμερα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. Ας δεχτούμε ότι είμαστε ερμαια με το πιστόλι στο κρόταφο από την Ε.Ε.
Στο πως φτάσαμε ως εδώ, και το ποιοι φταίνε ας συμφωνήσουμε ότι φταίνε αυτοί που λέτε. Είναι άλλο θέμα όμως, δεν αλλάζει την αρχική δήλωση, ούτε η αρχική δήλωση είναι παραπλανητική ή μισή ή κάτι που μετά το αναιρεί.
ΑΥΡΙΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ?
Σου λέει ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΑΣΕ ΜΕ ΕΜΕΝΑ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ.

Τώρα θα μπορούσαμε να είμαστε το ίδιο, δεν θα μπορούσαμε, πως οδηγηθήκαμε, είναι άλλο θέμα.






Edited by - Deorum on 19/06/2015 00:03:13
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/06/2015 :  00:08:37  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Εσύ απλά ήθελες να ακούσεις το εξής.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ (που μας παρουσιάζετε ως πρότυπο, γιατί όντως θα καταστραφείτε - και φαντάζομαι συμφωνείς πως δεν υπερασπίζεται τις τράπεζες μας ΚΑΙ αυτός, )

αλλά φονιάδες των λαών τραπεζίτες, που τους φέρατε εκεί και τώρα είναι σε αδιέξοδο.

Τέλος. Για να κλείσει και αυτό, όταν είπε "πως συμπεραίνεται ότι εντός Ε.Ζ. η Ισλανδία θα ήταν καλύτερα ή χειρότερα" ήταν για το τότε πόστ που έγραψε ο vPOL.
Δεν το έγραψα για όλα τα στοιχεία ή τις δηλώσεις που θα ακολουθήσουν στο μέλλον.
Με βάση αυτό το πόστ τότε, δεν κατάλαβα πως το ένα σημαίνε το άλλο. Και αυτό δεν αλλάζει.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 126 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000