Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Καφενείο - μετεκλογικών πολιτικών συζητήσεων
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 126

ANASTASIOS
Master Forum-Runner

Greece


6135 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/07/2015 :  19:34:38  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Νομίζω πάντως πως τέτοια διχόνια δέν την έχουμε ξαναζήσει.Είμαι πολύ στεναχωρημένος και απογοητευμένος...

Το καλύτερο σου χαμόγελο να το φυλάς για κείνους που δέν το αξίζουν.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/07/2015 :  19:59:01  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Θα πω κάτι ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ότι θα συμφωνήσουν ΟΛΟΙ μαζί μου:


Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας.


...είναι επίσης -δυστυχώς- σίγουρο ότι με την ίδια φράση οι περισσότεροι εννοούμε κάτι διαφορετικό.


Προσωπικά δεν πολυμιλάω τις τελευταίες μέρες για το καυτό θέμα εδώ και αλλού ώστε να συμμετέχω όσο μπορώ (δεν μπορείς και καθόλου) λιγότερο σε αυτό το παιχνίδι του αλληλοφαγώματος....
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/07/2015 :  20:06:06  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
(δεν μπορώ να μην σχολιάσω βέβαια αυτό το απίθανο με τα κανάλια που έχουν επιδοθεί σε έναν απίστευτο αγώνα για το ποιο θα βγάλει σε πρώτο πλάνο τη πιο άσχετη/παλιά/"αλλουνου παπά" φωτογραφία για να στολίσει τα ανεξάρτητα ρεπορταζ του... Έχουμε δει από τη πρώτη μέρα φωτογραφίες του σεισμού στην Τουρκία με λεζάντες για τους έλληνες συνταξιούχους που παλέυουν για ένα καρβέλι ψωμί ...μέχρι της νότιας αφρικής με "ελληνίδες" γιαγιάδες που κάνουν καταδρομή στα ΑΤΜς ...Προφανώς πέτυχαν όλες στον στόχο τους)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ANASTASIOS
Master Forum-Runner

Greece


6135 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/07/2015 :  20:14:03  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
"Απο τις 12 το βράδυ περιμέναμε για 120 ευρώ".
Απο τις ειδήσεις πρίν λίγο.Ανθρωποι συνταξιούχοι,πολλοί απο αυτούς άρρωστοι(και κάποιοι μάλιστα με ανίατες ασθένειες) αλλά έχουν ακόμα περηφάνια.
Δέν μπορώ να πώ πως δέν δάκρυσα γιατί κάπου μέσα σε αυτούς θα είναι και ο πατέρας μου...
Καληνύχτα.....

Το καλύτερο σου χαμόγελο να το φυλάς για κείνους που δέν το αξίζουν.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/07/2015 :  20:22:26  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Οι καταθέσεις... δεν θα χαθούν... στον βωμό των σκοπιμοτήτων και των εκβιασμών. (στον βωμό κάτι άλλου μπορεί βέβαια, πχ για το καλό της πατρίδας, για τον αγώνα που αποφάσισαν οι συμπολίτες μας κατά πλειοψηφία κτλ.)
αχαχαχαχα

Όσοι έχετε 5δεκάρες στην άκρη, ελπίζω τώρα να νιώθετε ασφαλείς.
Α, και όσοι έχετε, σημαίνει ότι είστε βολεμένοι κτλ, οπότε δεν δικαιούστε να πείτε τίποτα, γιατί ο άνεργος δεν έχει.
ΜΟΚΟ.


Τώρα στο άλλο με τις γιαγιάδες νίντζα φώτο, είναι μια βλακεία και μισή, γιατί δίνει πάτημα σε κάποιους σαν εσάς, που θέλετε να πιαστείτε από κάπου, να πιαστείτε. Και δεν μιλάμε για την ουσία έτσι, και πετυχαίνουμε τα αντίθετα αποτελέσματα.
Δεκτόν, δεν χρειάζονται απλά, γιατί αυτό ακριβώς, είναι ο λαικισμός που αγγίζει ή/και περνάει τα όρια του ψέματος ξελαρυγγιαζόμαστε ότι κάνει κακό. Πόσα τέτοια έχουμε να πούμε και "εμείς" πάντως.

Τέλος μιας και το λές, έχει παρατηρηθεί και το άλλο φαινόμενο τελευταία.

Βάζουν φωτογραφίες όντως ψεύτικες, επικαλούμενοι ότι τις έδειξε η μία πλευρά, οι οποίες στην ουσία μοναδικό στόχο έχουν να στοχοποιήσουν την μία πλευρά, ενώ ποτέ δεν παίχτηκαν ουσιαστικά.
Αλλά ρίξε ρίξε κάτι θα μείνει.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/07/2015 :  20:42:57  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Εξι λόγους παρουσίασε σε σημερινή ανακοίνωσή του ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκης, για τους οποίους πρέπει οι Ελληνες πολίτες να ψηφίσουν «όχι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής, 5 Ιουλίου.

1. Οι διαπραγματεύσεις δεν κατέληξαν σε συμφωνία επειδή οι δανειστές: αρνήθηκαν να αναδιαρθρώσουν το μη βιώσιμο χρέος και επέμειναν ότι το χρέος πρέπει να το πληρώνουν οι ασθενέστεροι των πολιτών, τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους.

2. Το ΔΝΤ, η κυβέρνηση των ΗΠΑ, πολλές άλλες κυβερνήσεις, καθώς και η συντριπτική πλειοψηφία των οικονομολόγων, θεωρούν – όπως κι εμείς – ότι το χρέος πρέπει να αναδιαρθρωθεί.

3. To Eurogroup έχει, τον Νοέμβριο του 2012, παραδεχθεί ότι το χρέος πρέπει να αναδιαρθρωθεί όμως αρνείται να δεσμευτεί για αυτό.

4. Από την στιγμή που ανακοινώσαμε το Δημοψήφισμα, η επίσημη Ευρώπη έχει σηματοδοτήσει εμπιστευτικά πως είναι έτοιμη να συζητήσει την αναδιάρθρωση του χρέους. Αυτό καταδεικνύει πως ακόμα και η επίσημη Ευρώπη θα καταψήφιζε την... δική της «τελική» πρόταση.

5. Η Ελλάδα θα μείνει στο ευρώ. Οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες είναι ασφαλείς. Η τακτική των δανειστών βασίζεται στον εκβιασμό με κλείσιμο των τραπεζών. Η σύγκρουση οφείλεται σε αυτή τους την επιλογή και σε καμία περίπτωση στο ότι η ελληνική κυβέρνηση θέτει εμπόδια στη συμφωνία ή πειραματίζεται με την ιδέα εξόδου και υποτίμησης. Η θέση της Ελλάδας στο ευρώ και στην Ευρώπη είναι αδιαπραγμάτευτη.

6. Το μέλλον θέλει μια περήφανη Ελλάδα στο ευρώ και στο κέντρο της Ευρώπης. Αυτό απαιτεί ένα μεγάλο ΟΧΙ την Κυριακή που θα μας δώσει τη δύναμη να διαπραγματευτούμε το χρέος καθώς και τη διανομή των βαρών μεταξύ των εχόντων και των αδύναμων συμπολιτών μας.


-------------------------------------------------------------------------------------


Θέλω πολύ να τον πιστέψω, (να καταλάβετε πρώτη φορά αποφάσισα να σηκώσω τα 60-60 ευρώ μου από την δευτέρα, γιατί το ΣΚ δεν πίστευα σε υπερβολές και έλεγα ότι και να κάνουν αυτό δεν θα συμβεί εντάξει. υπάρχει και ένα όριο στο πόσο μπορεί να το τραβήξουν...) αλλά έχασε την εμπιστοσύνη μου, με την αξία του.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/07/2015 :  20:45:55  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Είτε φταίει ο Τσίπρας για το bank run, όπως έχει δικαίωμα να είναι απόλυτα πεπεισμένος ο οποισδήποτε (κάποιοι βέβαια μπορεί να πιστεύουν ότι φταίει ο άδωνης πολύ περισσότερο) ...είτε όχι, το ότι φταίει τουλάχιστον εξίσου (εξίσου για αυτόν που ρίχνει τις βασικές ευθύνες στον Τσίπρα) ο Σκάι και ο κάθε συστημικός Σκάι δεν αλλάζει...

Η αποστολή για το κάθε κανάλι που εκμεταλλεύεται μια δημόσια συχνότητα (ή και ψηφιακή εσχάτως, κατόπιν ΑΔΕΙΑΣ) είναι να υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον... Κανονικά θα έπρεπε να πάνε μέσα για εσχάτη προδοσία αυτοί που επέβαλλαν τις άσχετες φωτογραφίες με τους παπούδες και γιαγιάδες ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙΟΛΑΣ μέρα στα ρεπορτάζ τους αντί να νουθετούν το κόσμο για ψυχραιμία και σύνεση...

Βέβαια ο Τσίπρας φαίνεται πως το χει χάσει το παιχνίδι με τους διαπλεκόμενους μεγαλοκαναλάρχες με την ατολμία του να τους εξωντώσει κανονικά όταν είχε και τα μέγιστα ποσοστά του στις δημοσκοπήσεις ... Οπότε και τα λούζεται τώρα δικαίως

Edited by - sam on 01/07/2015 20:49:00
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ANASTASIOS
Master Forum-Runner

Greece


6135 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/07/2015 :  20:47:01  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Γιώργο,ο πατέρας μου με πρόβλημα καρδιάς(4απλό μπαι μπας) περίμενε στην ουρά για τα 120.Θέλειες να σου πώ κάτι παραπάνω ή μήπως θα μου πείς πως ΚΑΙ αυτό είναι μαιμού.....

Το καλύτερο σου χαμόγελο να το φυλάς για κείνους που δέν το αξίζουν.

Edited by - ANASTASIOS on 01/07/2015 20:52:42
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/07/2015 :  21:13:51  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Δεν το είπα για εσένα, ή δεν λέω ότι δεν υπάρχουν τέτοιες ιστορίες.
Γενικά έχω σαν αρχή, όταν κάποιος επώνυμα μου λέει κάτι, όσο τραβηγμένο και να μου φαίνεται να μην το αμφισβητώ.
(ακόμα και αν ακούω "ιστορίες" που τις έχουν ζήσει απο "πρώτο χέρι" όλοι, και τις ακούω από 100 διαφορετικούς κύκλους...)
Αλλά δεν μπορώ να πω κάτι εκεί, μπορώ?

Πάντως για αυτό δεν τίθεται κανένα θέμα, αν είναι δυνατόν.

Κάποιος όμως θα πεταχτεί να σου πει...
"ναι αλλά ο άλλος ψάχνει στα σκουπίδια".

Όπως ακριβώς τώρα ότι και να πεις, η απάντηση είναι
"Οι άλλοι έκαναν 10.000 αυτοκτονίες, ή βγάλαν 1.500.000 άνεργους".
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/07/2015 :  22:03:22  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μου λένε ότι αν φύγουμε από την ΕΕ θα γίνουμε Αλβανία.
Από την άλλη σκέφτομαι ότι η Αλβανία ξαναναπτύσεται, έστω και μετά από καιρό, υπάρχει άραγε καμιά αποικία που να έχει στοιχειώδη ανάπτυξη;

Προσωπικά δεν ψηφίζω ΟΧΙ μόνο για τα οικονομικά αλλά και για την ανυπαρξία ηθικής στην ΕΕ. Καλύτερα θα ήταν να κατεβάσουν τις μπούρδες που γράφουν δήθεν για αλληλεγγύη κλπ.

Δείχνουν συνέχεια τους συνταξιούχους να σφάζονται στις τράπεζες. Λυπηρό θέαμα. Άραγε πόσο λυπηρό θέαμα ήταν οι άστεγοι, τα απλωμένα χέρια στα σισίτια της ΧΑ, η ίδια η ΧΑ, οι άνεργοι αλλά και αυτοί που αυτοκτονήσαν για οικονομικούς λόγους πριν από λίγο καιρό; Το χρυσόψαρό μου έχει καλύτερη μνήμη.

Μου λένε ότι αν ψηφίσω ΝΑΙ θα μείνω στο ευρώ. Δεν μου εγγυώνται όμως ότι δεν θα συνεχιστούν οι περικοπές και οι απαιτήσεις. Ή όχι;

Μου λένε ότι αν πω ΝΑΙ θα συνεχίσει η χρηματοδότηση από την ΕΚΤ. Αλήθεια πόσο θέλω μια χρηματοδότηση που στο παρελθόν με μετέτρεψε σε μαλάκα του καναπέ-φραπέ, καταστροφέα της παραγωγής μου και χωρίς διάθεση να αγωνιστώ ή να δημιουργήσω; Ή δεν είναι έτσι;

Και σε τελευταία ανάλυση αφού όλοι δηλώνουν (τε)θωρακισμένοι απέναντι στη χρεωκοπία μας γιατί κάνουν συνεχείς δηλώσεις για το δημοψήφισμα και υπέρ του ΝΑΙ; Τόση αλληλεγγύη πια για μας;

Γιατί η αντιπολίτευση διαδηλώνει τόσο ένθερμα υπέρ του ΝΑΙ όταν η ίδια μας έφερε σε αυτή την κατάσταση;Δηλαδή συγκρίνονται οι 5 μήνες με τις 10ετίες αδράνειας(για να μην γράψω κάτι άλλο);

Να υπενθυμίσω άλλη 1 φορά ότι ΣΥΜΜΑΧΟΙ δεν υπάρχουν, μόνο συμφέροντα και λυκοφυλίες υπάρχουν. Η διάσωση δεν θα έρθει από το ευρώ αλλά από εμάς τους ίδιους ΜΟΝΟ!!

Κοιμήσου Έλληνα και να ονειρεύεσαι ότι οι ευρωπαίοι ή το ξανθό γένος θα έρθει να σε σώσει.

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.

Edited by - gargadua on 01/07/2015 22:38:19
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ptrspar
Forum-Runner

Afghanistan


140 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/07/2015 :  22:48:04  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Παιδιά ψυχραιμία. Όλα θα πάνε καλά.
Κ ο μαδούρο είναι μαζί μας.
Εμπρός....Μαρς!!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/07/2015 :  22:55:16  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
http://www.ohchr.org/EN/NewsEvents/Pages/DisplayNews.aspx?NewsID=16170&LangID=E

χωρίς σχόλια και πάλι.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

VTRunner
Advanced Forum-Runner

Greece
254 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/07/2015 :  23:44:25  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by gargadua

Μου λένε ότι αν φύγουμε από την ΕΕ θα γίνουμε Αλβανία.
Από την άλλη σκέφτομαι ότι η Αλβανία ξαναναπτύσεται, έστω και μετά από καιρό, υπάρχει άραγε καμιά αποικία που να έχει στοιχειώδη ανάπτυξη;

Προσωπικά δεν ψηφίζω ΟΧΙ μόνο για τα οικονομικά αλλά και για την ανυπαρξία ηθικής στην ΕΕ. Καλύτερα θα ήταν να κατεβάσουν τις μπούρδες που γράφουν δήθεν για αλληλεγγύη κλπ.

Δείχνουν συνέχεια τους συνταξιούχους να σφάζονται στις τράπεζες. Λυπηρό θέαμα. Άραγε πόσο λυπηρό θέαμα ήταν οι άστεγοι, τα απλωμένα χέρια στα σισίτια της ΧΑ, η ίδια η ΧΑ, οι άνεργοι αλλά και αυτοί που αυτοκτονήσαν για οικονομικούς λόγους πριν από λίγο καιρό; Το χρυσόψαρό μου έχει καλύτερη μνήμη.

Μου λένε ότι αν ψηφίσω ΝΑΙ θα μείνω στο ευρώ. Δεν μου εγγυώνται όμως ότι δεν θα συνεχιστούν οι περικοπές και οι απαιτήσεις. Ή όχι;

Μου λένε ότι αν πω ΝΑΙ θα συνεχίσει η χρηματοδότηση από την ΕΚΤ. Αλήθεια πόσο θέλω μια χρηματοδότηση που στο παρελθόν με μετέτρεψε σε μαλάκα του καναπέ-φραπέ, καταστροφέα της παραγωγής μου και χωρίς διάθεση να αγωνιστώ ή να δημιουργήσω; Ή δεν είναι έτσι;

Και σε τελευταία ανάλυση αφού όλοι δηλώνουν (τε)θωρακισμένοι απέναντι στη χρεωκοπία μας γιατί κάνουν συνεχείς δηλώσεις για το δημοψήφισμα και υπέρ του ΝΑΙ; Τόση αλληλεγγύη πια για μας;

Γιατί η αντιπολίτευση διαδηλώνει τόσο ένθερμα υπέρ του ΝΑΙ όταν η ίδια μας έφερε σε αυτή την κατάσταση;Δηλαδή συγκρίνονται οι 5 μήνες με τις 10ετίες αδράνειας(για να μην γράψω κάτι άλλο);

Να υπενθυμίσω άλλη 1 φορά ότι ΣΥΜΜΑΧΟΙ δεν υπάρχουν, μόνο συμφέροντα και λυκοφυλίες υπάρχουν. Η διάσωση δεν θα έρθει από το ευρώ αλλά από εμάς τους ίδιους ΜΟΝΟ!!

Κοιμήσου Έλληνα και να ονειρεύεσαι ότι οι ευρωπαίοι ή το ξανθό γένος θα έρθει να σε σώσει.

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.




Μεγάλη αλήθεια αδερφέ αλλά ο καταρράκτης και το γλαύκωμα θερίζει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια..

Μιχάλης-VTRunner
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/07/2015 :  02:10:14  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by sam

http://www.ohchr.org/EN/NewsEvents/Pages/DisplayNews.aspx?NewsID=16170&LangID=E

χωρίς σχόλια και πάλι.



Δεκτόν,
Αλλά νομίζω ότι η θέση τους ήταν στο γεγονός του δημοψηφίσματος,

Σαν λογική γενικά, δεν διαφώνησε κάποιος (δλδ μπορεί να διαφωνήσαμε για πολιτικούς λόγους κτλ αλλά δεν μπορούμε να το πούμε σίγουρα παράνομο)
Σαν υλοποίηση όμως, εκεί υπάρχουν ενστάσεις, όπου εδώ δεν μπήκαν σε τέτοιες λεπτομέρειες. Το καλωσορίζουμε είπαν, όχι ότι η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά ή θα εξελιχθεί ομαλά κτλ ή τηρούνται οι προϋποθέσεις διαφάνειας κτλ. Δεν ήταν το θέμα τους,αν το δημοψήφισμα πληρεί τις προδιαγραφές ή όχι.

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/07/2015 :  02:18:06  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Deorum

quote:
Originally posted by sam

http://www.ohchr.org/EN/NewsEvents/Pages/DisplayNews.aspx?NewsID=16170&LangID=E

χωρίς σχόλια και πάλι.



Δεκτόν,
Αλλά νομίζω ότι η θέση τους ήταν στο γεγονός του δημοψηφίσματος,

Σαν λογική γενικά, δεν διαφώνησε κάποιος (δλδ μπορεί να διαφωνήσαμε για πολιτικούς λόγους κτλ αλλά δεν μπορούμε να το πούμε σίγουρα παράνομο)
Σαν υλοποίηση όμως, εκεί υπάρχουν ενστάσεις, όπου εδώ δεν μπήκαν σε τέτοιες λεπτομέρειες. Το καλωσορίζουμε είπαν, όχι ότι η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά ή θα εξελιχθεί ομαλά κτλ ή τηρούνται οι προϋποθέσεις διαφάνειας κτλ. Δεν ήταν το θέμα τους,αν το δημοψήφισμα πληρεί τις προδιαγραφές ή όχι.





(είδες από που έβαλα ΕΓΩ τη πηγή και στα αγγλικά? Ξέρεις γιατί?)

...για να διαφοροποιηθώ από ένα άλλο μεγάλο προπαγανδιστικό ψέμα αυτό με τις "προδιαγραφές" που γνωμοδότησε "λέει" το "συμβούλιο" της ευρωπαϊκής ένωσης...

Από ρεπορτάζ του thepressproject:

quote:
2. Δεν ανταποκρίνεται στα «κριτήρια» το δημοψήφισμα, λέει το Συμβούλιο της Ευρώπης

Τι καταλαβαίνετε όταν διαβάζετε τον τίτλο της Ναυτεμπορικής (που φυσικά έπαιξε επίσης σε όλα τα δελτία ειδήσεων με τον ίδιο τρόπο); Μήπως ότι συνεδρίασε το Συμβούλιο της Ευρώπης και αποφάνθηκε επί του ελληνικού δημοψηφίσματος; Ε λοιπόν όχι. Στην πραγματικότητα ο Ντάνιελ Χέλτκεν, εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα του Συμβουλίου της Ευρώπης εξέφρασε προσωπική άποψη στο πλαίσιο τηλεφωνικής του συνέντευξης στο Γαλλικό Πρακτορείο (AFP) απαντώντας ότι «η προθεσμία είναι υπερβολικά μικρή για τα κριτήριά μας». Εμείς επικοινωνήσαμε με το γραφείο Τύπου του Συμβουλίου και ενημερωθήκαμε ότι δεν υπάρχει κάποια σχετική ανακοίνωση, ούτε προβλέπεται να υπάρξει επί του ελληνικού Δημοψηφίσματος.


(στο ίδιο το λινκ που έβαλες εσύ https://twitter.com/AP/status/616214810393493504 αποκαλύπτεται στα σχόλια μετά από λίγο ότι πρόκειται για "fake news")


...Περισσότερα ψέματα για τηλεοπτική κατανάλωση εδώ:

http://www.thepressproject.gr/article/78834/Tessera-psemata-gia-tileoptiki-katanalosi

...όπου έχει και αυτή την πολύ "όμορφη" ενδεικτική εικόνα για τη προπαγάνδα των ΜΜΕ:



Edited by - sam on 02/07/2015 02:26:53
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 126 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000