Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Καφενείο - μετεκλογικών πολιτικών συζητήσεων
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 126

zoro
Master Forum-Runner

Greece
3934 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/07/2015 :  17:02:44  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Και όποιος θέλει ένα στοιχηματάκι για το εαν θα έχουμε ευρω, εκεί θα βαλω ΝΑΙ όμως
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

geopa
Elite Forum-Runner

Greece
2107 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/07/2015 :  17:09:54  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Γενικότερα πάντως μια ζημιά της τάξεως του 50% τουλάχιστον ήδη έχει πραγματοποιηθεί το άλλο 50% θα είναι ένα κούρεμα καταθέσεων και μια πολύ άσχημη τροπή στην συμφωνία που φαίνεται ότι θα επέλθει. Ας μου απαντήσουν οι ιθύνοντες που πήραν την απόφαση για διεξαγωγή δημοψηφίσματος, όπου κάτω από αυτές τις συνθήκες ήταν αναπόφευκτο το κλείσιμο των τραπεζών
• Ποιος από όλους εμάς που ψηφίσαμε είτε Ναι είτε Όχι θα ξανά εμπιστευτεί τις οικονομίες του στην Τράπεζα.
• Ποιος δεν θα σηκώνει τον μισθό του από την πρώτη ημέρα (όταν φυσικά θα αρθούν οι περιορισμοί στις αναλήψεις)
• Που θα βρουν λεφτά οι τράπεζες και φυσικά τι είδους λεφτά (Ραχηλιάρικα τυπωμένα από την ΕΚΤ)
• Πότε θα μπορέσουν να πραγματοποιηθούν εισαγωγές πρώτων υλών για την όποια παραγωγή διαθέτουμε και φυσικά όχι για άχρηστα γκατζετάκια και λοιπά είδη
• Πως θα πληρωθούν οι Ιδιωτικοί αλλά και οι Δημόσιοι υπάλληλοι όταν δεν κινείται τίποτα
• Ποιος θα σταματήσει τις λιγοστές κερδοφόρες εταιρείες (εκεί μας έφεραν τα μνημόνια των ΣαμαροΒενιζέλων) να αλλάξουν έδρα και να πληρώνουν φόρους σε άλλα κράτη
• Πότε θα σταματήσει το Κομματικό συμφέρον να είναι πάντα πάνω από το Εθνικό – Για να μην πέσει η Κυβέρνηση πήγαμε σε δημοψήφισμα (Τσακαλώτος) – το ΝΑΙ πήρε 38% υποστηριζόμενο από 3 κόμματα και τότε το κατάλαβε ο φωστήρας Σαμαράς ότι πρέπει να φύγει και να δώσει την θέση του σε κάτι νέο (Δένδια – Βορίδη – Οικογένεια Μητσοτάκη)
• Πότε οι πολιτικοί θα σταματήσουν να λένε τις π@π@ριές τους και να απαντάνε σε αυτό που τους ρωτάνε – τι θα κάνετε το ΟΧΙ :θα πάμε και θα διαπραγματευτούμε καλύτερη συμφωνία (Νομίζω ότι τώρα τους τρομάξαμε και θα μας τα δώσουν όλα)
• Πότε το ΚΚΕ λαμβάνοντας υπόψη την παγκόσμια πραγματικότητα θα επανέλθει στην ΓΗ και θα προσπαθήσει να βρει έστω και προσωρινά για το καλό όλων ένα κοινό τόπο συνεννόησης και όχι να αναφέρεται συνεχώς σε ουτοπικές φαντασιώσεις – άντε και βγήκαμε από όλα μετά τι????


Θα μπορούσα να παραθέσω δεκάδες γραμμές παρακάτω αλλά θεωρώ ότι θα γίνω κουραστικός αν δεν έχω γίνει ήδη. Η δική μου ερμηνεία είναι ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!

Υ.γ. 1 Εχτές έβλεπα τον κόσμο να χορεύει και να διασκεδάζει στο Σύνταγμα για την “Μεγαλειώδη νίκη της Δημοκρατίας” ενώ εγώ και ουκ ολίγοι ακόμα, έφυγα από το Σπίτι 11.55 να πάω την τσάρκα μου από τις τράπεζες και γύρισα 2.15 (από 1 έως 2 ώρες καθημερινό φαινόμενο) και με έπιασε πραγματικά θλίψη.
Υ.γ. 2 Το μοναδικό καλό από την όλη ιστορία και το εννοώ είναι ότι ΕΚΤΙΜΆΜΕ έστω και το 1€ που έχουμε επάνω μας, πράγμα το οποίο το είχαμε ξεχάσει.

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/07/2015 :  17:25:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Γιατί η εκστρατεία του NAI απέτυχε στην Ελλάδα
του Βόφγκανγκ Μουνχάου, από τους Financial Times

Δεν είναι δύσκολο να εξηγηθεί γιατί ο Αλέξης Τσίπρας κέρδισε άνετα το δημοψήφισμα. Είναι όμως πολύ δυσκολότερο να προβλεφθεί τι θα συμβεί τώρα. Οι αντίπαλοί του τόσο στην Ελλάδα όσο και στην ΕΕ έκαναν σειρά εσφαλμένων κρίσεων-λαθών.

Προσωπικά ξεχωρίζω τρία: Το μεγαλύτερο ήταν η ξεκάθαρη εναρμονισμένη παρέμβαση από ανώτατους αξιωματούχους της ΕΕ, που δήλωναν πώς ένα «όχι» θα οδηγούσε σε Grexit. Eνας εξ αυτών ήταν ο Ζ. Γκάμπριελ, ο Γερμανός υπουργός οικονομίας και επικεφαλής του SPD. O ίδιος «διπλασίασε» την απειλή του μετά τα πρώτα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος. Οι Έλληνες σωστά εξέλαβαν αυτές τις απειλές ως προσπάθεια ανάμιξης στη δημοκρατική διαδικασία της χώρας τους.

Τα νέα της προηγούμενης εβδομάδας ότι αξιωματούχοι της ευρωζώνης προσπάθησαν να αποκρύψουν την τελευταία έκθεση βιωσιμότητας του ΔΝΤ για την Ελλάδα, επίσης δεν βοήθησαν. Η έκθεση αποκάλυψε ότι η ελληνική κυβέρνηση είχε δίκιο να απαιτεί ανακούφιση χρέους. Η υπόλοιπη ΕΕ έδωσε την εντύπωση ότι ήθελε να «νοθεύσει» το δημοψήφισμα και δεν μπήκε καν στον κόπο να αποκρύψει αυτήν την πρόθεση. Αν είσαι άνεργος τα τελευταία πέντε έτη χωρίς καμία προοπτική εργασίας δεν έχει καμία διαφορά αν τα χρήματα που δεν παίρνεις είναι δραχμές ή ευρώ.

Το δεύτερο σφάλμα των θιασωτών του Ναι ήταν η αποτυχία τους να εξηγήσουν πώς το πρόγραμμα θα μπορούσε να λειτουργήσει σε όρους οικονομίας. Αυτό δεν ήταν ένα debate μεταξύ κεϊνσιανών και νεοκλασικών ομολόγων. Το ελληνικό δημοψήφισμα ένωσε οικονομολόγους με διαφορετικές απόψεις για το πώς λειτουργεί ο κόσμος μεταξύ των οποίων οι Paul Krugman, Jeffrey Sachs και Hans-Werner Sinn. Δεν υπάρχει ευυπόληπτη οικονομική θεωρία που να υποστηρίζει πως μια οικονομία που βίωσε οκτώ χρόνια ύφεσης χρειάζεται νέο γύρο λιτότητας για να σημειωθούν αποτελέσματα.

Το τρίτο λάθος ήταν η αλαζονεία. Οι υποστηρικτές του Ναι το θεωρούσαν δεδομένο. Όπως και το βρετανικό εργατικό κόμμα πριν τις εκλογές, βασίστηκαν σε μεγάλο βαθμό στις δημοσκοπήσεις, οι οποίες και έπεσαν έξω.

Αυτό που βρήκα πιο ερεθιστικό ήταν ότι το Grexit θα έφερνε μια οικονομική καταστροφή λες και η καταστροφή δεν είχε συμβεί.

Η Ελλάδα πλέον θυμίζει ότι η νομισματική ένωση, όπως έχει κατασκευαστεί, είναι ασταθής. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να διορθωθεί ή ότι κάποια στιγμή θα... τελειώσει. Άρα ποιες είναι πλέον οι επιλογές; Το τελικό συμπέρασμα είναι πως πλέον μια συμφωνία είναι πιο δύσκολη. Μετά το Όχι η ελληνική κυβέρνηση θα επιμείνει σε μια συμφωνία με λιγότερη ύφεση. Θα επιμείνει -και θα έχει δίκιο να το κάνει- σε ανακούφιση χρέους.

Το βλέπω δύσκολο να υπάρξει μια πλειοψηφία στη Γερμανία που θα διάκειται θετικά σε μια τέτοια συμφωνία. Στην πραγματικότητα ο μόνος τρόπος για να εξαναγκάσεις τη Γερμανία σε συζητήσεις για ανακούφιση χρέους είναι να αρχίσεις να... πτωχεύεις. Ωστόσο σε αυτό το σημείο η πιθανότητα Grexit είναι ισχυρή. Ίσως η πιο ρεαλιστική συμφωνία τώρα είναι ένα deal που θα καλύπτει την αναχρηματοδότηση των ελληνικών τραπεζών.

Η ελληνική κυβέρνηση θα πτωχεύσει έναντι των πιστωτών της και οι τελευταίοι θα σταματήσουν την παροχή κεφαλαίων. Αυτό θα ελαχιστοποιούσε τη δέσμευση της κάθε πλευράς. Ωστόσο μια τέτοια συμφωνία είναι γεμάτη δυσκολίες.

Σε τελική ανάλυση είναι καλύτερα να μην θεωρηθεί το Grexit ενέργεια που η ελληνική κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να προχωρήσει ή όχι. Είναι μια επιλογή που κανείς δεν θέλει. Το Grexit είναι αυτό που συμβαίνει όταν όλες οι άλλες επιλογές έχουν εξαντληθεί. Και δεν έχουν απομείνει πολλές.


για αυτούς που έχουν συνδρομή η πηγή εδώ:
www.ft.com%2Fcms%2Fs%2F0%2Fb7ea4b6c-21a2-11e5-aa5a-398b2169cf79.html%3Fsiteedition%3Dintl&siteedition=intl&_i_referer=http%3A%2F%2Fwww.ft.com%2Fintl%2Fcomment%2Fcolumnists%2Fwolfgangmunchau#axzz3f7W1YuS1" target="_blank">http://www.ft.com/intl/cms/s/b7ea4b6c-21a2-11e5-aa5a-398b2169cf79,Authorised=false.html?_i_location=http%3A%2F%2Fwww.ft.com%2Fcms%2Fs%2F0%2Fb7ea4b6c-21a2-11e5-aa5a-398b2169cf79.html%3Fsiteedition%3Dintl&siteedition=intl&_i_referer=http%3A%2F%2Fwww.ft.com%2Fintl%2Fcomment%2Fcolumnists%2Fwolfgangmunchau#axzz3f7W1YuS1

Εντωμεταξύ και πέρα απο το δημοψήφισμα, η σύγκληση των πολιτικών αρχηγών ΑΥΤΗ τη στιγμή και η "παραίτηση" Βαρουφάκη (που είναι λογικό να στεναχωρήσει αρκετούς εντός αλλά μπορεί να ανατρέψει και άλλο τις λεπτές ισορροπίες) εκτιμώ ότι είναι μεγάλες πολιτικές κινήσεις από έναν πρωθυπουργό που δεν ήσουν σίγουρος από την αρχή ότι "το χε"... Μέχρι στιγμής ενάντια σε όλο το κόσμο και τις προβλέψεις έχει φάει 2 πολιτικούς αντίπαλους αρχηγούς (και με τη συνάντηση σήμερα με τους αντικαταστάτες τους ...τους "ρεύτηκε" κιόλας όπως διάβασα πολύ πετυχημένα κάπου) και δείχνει έτοιμος να φάει και (πολύ πιο δύσπεπτους φυσικά) αντιπάλους στο εξωτερικό όσο και εάν δεν το βλέπουν αυτό κάποιοι. Και όλα αυτά ενάντια σε όλους και όλα και με κλειστές τράπεζες, καπιταλ κοντρολς και τη μεγαλύτερη τηλεοπτική προπαγάνδα τρομοκρατίας εναντίον του που έχουμε περάσει το τελευταίο καιρό... Να φάει και κάνα διαπλεκόμενο τσοντοκαναλάρχη βέβαια μόλις βρει την ευκαιρία....
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/07/2015 :  17:36:50  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Συνυπογράφω τον geopa.
Η ζημιά που έχει γίνει στην "πίστη" της οικονομίας τις τελευταίες μέρες, είναι πολύ δύσκολα επισκευάσιμη. Δεν γιατρεύεται εύκολα. Αναρωτιέμαι αν έχει νόημα να ανοίξουν οι τράπεζες δλδ. Εγώ προσωπικά δηλώνω ότι όσο μπορώ, 50-50 ευρώ αν χρειαστεί θα στέλνω τα λεφτά μου σε ξένη τράπεζα. Και φαντάζομαι το ίδιο θα κάνουν σχεδόν όλοι. Επίσης θα δήλωνα και κάτι ακόμα, αλλά δεν μπορώ να το γράψω δημόσια. Ο νοών νοείτο.

SAM χάντρες για ιθαγενείς ήταν το κλείσιμο τον τραπεζών?
Τα δωρεάν εισιτήρια για 15 μέρες τι είναι?

Δεν είναι τυράκι στην φάκα?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/07/2015 :  17:43:33  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Δεν το καταλαβαίνω καθόλου αυτό με τα εισιτήρια...

Κακό είναι και αυτό?

(έχω να σου πω και δεκάδες άλλες δράσεις διαγραφής δαπανών ή και λογικής ρεφενέ που έχουν ενεργοποιηθεί λόγω της έλειψης ρευστότητας των τελευταίων ημερών και οι περισσότερες όχι απο κυβερνητικούς φορείς. Για αυτό ψήφισε ο κόσμος όχι εννοείς? ...επειδή θα χει δωρεάν εισιτήρια????)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

zoro
Master Forum-Runner

Greece
3934 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/07/2015 :  17:57:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Όσο για το άλλο με τις δημοσκοπήσεις (αυτές μετά το κλείσιμο φυσικά).
52-48 δώσανε, έχω την εντύπωση οτι τους δουλεύει ο κόσμος στα ίσια πλέον
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/07/2015 :  18:01:45  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Αν κάποιος ΘΕΛΕΙ να το δει ύποπτα, και να πιαστεί από κάτι σίγουρα θα του φανεί ύποπτο.
Εδώ τόσο καιρό, πχ τρομοκρατική επίθεση γινόταν, ή κανα μεγάλο σκάνδαλο, και έλεγαν... το κάνουν για να μας αποπροσανατολίσουν από τα προβλήματα.

Είμαι βέβαιος ότι σε αντίθετη περιπτωση θα ακούγαμε φωνές. (όπως φωνές ακούγαμε για την ενοποίηση του εισιτηρίου, την μείωση της τιμής από 1.40 σε 1.20, αλλά και την διάρκεια από 90 σε 70λεπτά.
Βρε πόσες ιστορίες εμφανίστηκαν που όλοι εξαντλούσαν το 70λεπτο και για αυτούς αυξήθηκε ουσιαστικά η τιμή.

Πιστεύεις δλδ ότι δεν είχε καμία πολιτική σκοπιμότητα? Ήταν 100% για τον πολίτη?

Και για να τελειώσω, όχι κακό δεν ήταν. Όμως θεωρώ ότι έγινε για συγκεκριμένους λόγους. Σαν να λέμε το τερπνόν μετά του ωφελίμου. . (και δεν είναι αντιφατικό αυτό που λεω, απλά επειδή δεν θες να ασχολείσαι με το αποτέλεσμα αλλά με τους σκοπούς)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/07/2015 :  18:20:37  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Κοίτα γιώργο δεν ξέρω εάν έχει υπολογίσει πόσα έχεις ήδη χάσει από τη κρίση μέχρι σήμερα που όπως λες ανησυχείς -και με το δίκιο σου- για να μην χάσεις τα 2-3-4 χιλιάδες ευρώ που μπορεί να έχεις στη τράπεζα όμως φαντάζομαι ότι θα ξέρεις πως υπάρχουν και πάρα πολλοί (και όχι μόνο δημόσιοι ή ιδιωτικοί υπάλληλοι ή συνταξιούχοι αλλά και "νοικοκυραίοι" και αυτοί όπως μας αρέσει να λέμε λέμε μικροεπιχειρηματίες π.χ.) που χάνουν αυτά πλέον κάθε μήνα το τελευταίο καιρό και έχουν φάει και όλα τα έτοιμα και χωρίς σπίτια και ακριβά αυτοκίνητα και θυρίδες και που παρόλα αυτά προσπαθούν να συνεχίσουν τη δουλειά τους μπαίνοντας και μέσα ίσως για να πληρώσουν ότι χρειάζεται ζώντας οι ίδιοι με τα απολύτως βασικά πλέον ....και ψήφισαν ΟΧΙ)

Αυτό σημαίνει άλλωστε λιτότητα και κρίση. Όλοι χάνουμε... Δυστυχώς και από τα έτοιμα (είτε εμμέσως δαπανώντας τις αποταμιεύσεις σου για να ζήσεις όταν δεν έχεις δουλειά είτε και άμεσα σε ενδεχόμενο κάποιου κουρέματος ή μετατροπης σε άλλο νόμισμα). Δεν εκτιμώ πάντως ότι θα έχεις πρόβλημα και θα πειραχθουν καταθέσεις για τέτοια ποσά που μιλάμε αλλά μπορείς φυσικά -και καλά θα κάνεις- να τα πας όπου μπορείς. Αυτοί που τα χουν πολλά το χουν ήδη κάνει (και μακάρι να ανοίξουν και τίποτα θυρίδες μπας και βρούμε και τι αραχνιάζει εκεί μέσα). Το τραπεζικό σύστημα είναι ήδη χρεωκοπημένο έτσι και αλλιώς και αυτό που εξυπηρετεί τώρα είναι την άμεση ρευστότητα (χρήματα μπαίνουν για πληρωμές λογαριασμών/δανείων, μισθοδοσίες κλπ και οι μικροκαταθέσεις των <2000 για τις άμεσες ανάγκες που είναι και η συντριπτική πλειοψηφία εκτιμώ ότι έτσι θα μείνουν και μετά... Τα καπιταλ κοντρολς αφορούν σοβαρότερα τους όποιους μεγαλοκαταθέτες...

Edited by - sam on 06/07/2015 18:21:37
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

geopa
Elite Forum-Runner

Greece
2107 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/07/2015 :  18:52:20  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Σε ένα ενδεχόμενο κούρεμα τρομερή ζημιά θα γίνει στους μικρομεσέους (επιχειρήσεις & ιδιώτες) όπου για τις μεν επιχειρίσεις δεν είναι σε θέση να πληρώσουν προμηθευτές, εισφορές, εργαζόμενος, ασφαλιστικά ταμεία, όχι ότι πλήρωναν δηλαδή αλλά θα έχουν πλέον σοβαρό λόγο να μην το κάνουν καθώς οι λογαριασμοί των επιχειρήσεων την μια ημέρα μπορεί να έχουν 300.000 και την άλλη να είναι αρνητικοί, καθώς πρόκειτε για διαθέσιμα που ανακυκλώνονται (συνεχόμενες εισπράξεις - πληρωμές) για τους ιδιώτες οι κόποι τους απλά θα πάνε χαμένοι και φυσικά όπως πιστεύω ότι όλοι συμφωνούμε ότι αν πειραχθούν οι καταθέσεις, με οποιαδήποτε τρόπο και αν το παρουσιάσουν (φορολογία 20% στους μεγαλοκαταθέτες άνω των 15.000) την ίδια στιγμή θα έχουμε δραματικές εξελίξεις. Όσον αφορά για θυρίδες και τα λοιπά ρέστα αν γίνει κάτι τέτοιο θεωρώ όχι επενδυτής αλλά ούτε Αφρικανός τουρίστας δεν θα πατήσει το πόδι του εδώ (Το Αφρικανός το αναφέρω λόγο της ανέχειας και της φτώχιας που επικρατεί στις περισσότερες Αφρικανικές χώρες)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/07/2015 :  18:58:25  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Μην ανησυχείς γνωρίζω περίπου ότι αυτά που έχω είναι χαρτζιλίκι σχετικά με τα ποσά που υπάρχουν δεξιά αριστερά, από θυρίδες (μαύρα) έως χύτρες θαμένες στο χώμα.
Γνωρίζω τι ποσά κοστίζει μια μισθοδοσία μιας ΜΙΚΡΗΣ επιχείρησης (15-20 ατόμων θα σου πω), πόσα η ΑΠΔ, και πόσο ψίχουλα (και το εννοώ) μπορεί να είναι 100-150χιλιάδες σε μια τέτοια περίπτωση. Χρήματα που είναι κίνησης για 1-2 μήνες. Αλλά ακόμα και για απλό μισθωτό, πως μπορεί μετά από κάποια χρόνια να έχει 20-30-40 χιλιάδες με απολύτως νόμιμο τρόπο (και όχι νομιμο-φανή).
Γνωρίζω επίσης, πως αυτό που λεω εγώ για μένα, και το πιστεύω, ότι είναι σχεδόν τίποτα, μπορεί για τον άλλον να ισοδυναμεί ότι εγώ είμαι βολεμένος. Και μάλιστα μπορεί να έχει και δίκιο. Γιατί είμαι και πλεονασματικός, περαν του ότι δεν έχω χρέος.
Δεν μπορώ να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες δημόσια. Όμως όσα λεφτά και να έχω, είναι λεφτά που τα χρειάζομαι για κίνηση, για μικρο-επενδύσεις στην δουλειά μου, να καλύψω κάποια στραβή που ΣΙΓΟΥΡΑ αργά η γρήγορα θα συμβεί. (και όχι να κλαίγομαι μετά και να λέω πουτάνα ζωή).
Και πως όταν αυτός που όντως είναι στον πάτο, γιατί είναι και άνεργος και δεν έχει τίποτα στην άκρη, αν εγώ χάσω έστω και 1ευρώ, ή εσύ , ή ο οποιοσδήποτε, δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι η δική του θέση βελτιώνεται. Μάλλον και αυτός χάνει τις όποιες πιθανότητες να βγάλει κάποιο μεροκάματο, έστω και αν είναι η πίτσα που θα μου κάνει delivery. (όπως έχω κανει και εγώ πριν 10 χρόνια, εγώ και ο Σαμαράς).
Δεν ξέρω αν τις τελευταίες μέρες είναι το πιο χαζό, αλλά σίγουρα από τα πιο χαζά είναι "εγώ δεν έχω τίποτα να χάσω".

Edited by - Deorum on 06/07/2015 19:05:48
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/07/2015 :  19:08:46  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Τι έχει να φοβηθεί ο νόμιμος και καθόλα σωστά δηλωμένος επενδυτής εάν του γίνει έλεγχος στη θυρίδα του και βρεθούν όλα νόμιμα και δικά του...

Τώρα εάν εννοούμε βέβαια τον έμπορο όπλων, ναρκωτικών, μεγαλοφοροφυγά κλέφτη του δημοσίου κλπ ως τον "επενδυτή" (που αυτόν εννοούμε) που τα έχει όλα μαυρα εκεί τότε παραδεχόμαστε ότι αυτός είναι ο καπιταλισμός μας σήμερα... Πλήρωσε εσύ συνταξιούχε και μισθοσυντήρητε ..Φάε και την ενοχή στη μάπα επειδή εσύ φταις για όλα και είσαι ο "κλεφτης" και ο χαραμοφάης και παρακαλάω ....προσοχή στους ΚΥΡΙΟΥΣ "επενδυτές"

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/07/2015 :  20:15:37  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
https://www.facebook.com/GuyVerhofstadt?fref=nf

Και μιας και τους βρίζετε ότι μας μισούν κτλ,
δείτε το προφιλ αυτού του κυρίου, και τα post του.

Έτσι δλδ προτού τα βγάζετε όλα ψέματα, δείτε και πληροφορίες απευθείας από τις πηγές.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

geopa
Elite Forum-Runner

Greece
2107 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/07/2015 :  23:00:00  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Τα δικά μας post FB έχουν αρχίσει και γίνονται πραγματικά ενοχλητικά όπου σε λίγο δεν αποκλείεται να ποινικοποιηθεί το ΝΑΙ, βγάζουν τεράστια χολή κρίμα
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/07/2015 :  23:22:32  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Φίλε Γιώργο, όποιος αναφέρεται σε γερμανοτσολιάδες και λοιπά για όποιον ψήφισε ΝΑΙ το πιο πιθανό να είναι κάποιος χρυσαυγίτης που το χει μέσα του. Εδώ τουλάχιστον (αλλά και έξω γενικά που συνήθως τα ΧΑ κρύβονται) δεν είδα τέτοιο κλίμα ιδιαίτερα

Στο FB ήταν λίγο διαφορετικά αλλα το θέμα είναι ότι εκεί (στο FB τουλάχιστον) τα ΧΑ και οι κρυφοχρυσαυγίτες ήταν και είναι περισσότερο μοιρασμένοι από ότι θέλουμε να πιστεύουμε... Άλλο τι δήλωσε ο Αρχηγός. Είδα πολλούς κρυφοχρυσταυγίτες του ΝΑΙ -ασχετο το τι δηλώνουν- (και προσωπικά μπορώ να πω και περισσότερους από αντίστοιχους του ΟΧΙ) να βρίζουν ιδιαίτερα χυδαία ... Απο τη μία να βρίζουν αγρια όποιον υποστήριζε το ΟΧΙ και απο την άλλη τους "βρωμομετανάστες του κωλοσύριζα". Δεν θέλει και πολυ για να καταλάβεις τι πρεσβεύει ο άλλος...

Από την άλλη κάποιοι επώνυμοι δημοσιογράφοι π.χ. που παραβίαζαν ακόμα και τη προεκλογική νομοθεσία (πόσο μαλλον την δημοσιογραφική δεοντολογια για αντικειμενική ενημέρωση) ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ μισθοφόροι "γερμανοτσολιάδες" (και ό κόσμος το χει τούμπανο ...αφού μέχρι και ομολογίες έχουν γίνει για τα payroll τους)

Edited by - sam on 06/07/2015 23:24:21
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/07/2015 :  23:58:43  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Πάντως και ο Δελεαστίκ γερμανοτσολιάδες μας είπε, και παρά τις 5 ευκαιρίες που είχε κάπως να το συμμαζέψει ή να το απαλύνει, δεν το έκανε.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 126 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000