Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Καφενείο - μετεκλογικών πολιτικών συζητήσεων
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 126

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/07/2015 :  15:24:04  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
εγω πάντως δεν είπα πουθενά για ύπουλο σχέδιο πχ να μας πάει στην δραχμή.
για το ότι μπορεί να φτάσουμε εκεί από ανικανότητα ναι.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

zoro
Master Forum-Runner

Greece
3934 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/07/2015 :  15:25:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Για ένα είμαι σίγουρος (52 χρονών πλέον).........
.......η υποκρισία μας (σαν σκέψη) δεν έχει όριο.........
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/07/2015 :  15:52:29  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Πέντε κορυφαίοι οικονομολόγοι, μεταξύ των οποίο και ο Τομά Πικετί, καλούν την Άγκελα Μέρκελ σε ανοιχτή τους επιστολή να κάνει τα θαρραλέα και γενναιόδωρα βήματα που χρειάζονται προς την Ελλάδα και θα ωφελήσουν την Ευρώπη για τις επόμενες γενεές. Στην επιστολή που δημοσιεύεται στο περιοδικό The Nation, τονίζεται πως η λιτότητα απέτυχε και πως αυτή τη στιγμή ζητείται από την Ελλάδα να βάλει το όπλο στον κρόταφο και να τραβήξει τη σκανδάλη.

«Σήμερα χρειάζεται να αναδιαρθρώσουμε και να μειώσουμε το ελληνικό χρέος, να δώσουμε στην οικονομία χώρο αναπνοής για να ανακάμψει και να επιτρέψουμε στην Ελλάδα να αποπληρώσει ένα μειωμένο φορτίο χρέους σε μια μακροχρόνια περίοδο», υπογραμμίζουν και προσθέτουν ότι «τώρα είναι η ώρα για μια ανθρώπινη επανεξέταση του τιμωρητικού και αποτυχημένου προγράμματος λιτότητας των πρόσφατων ετών και για να συμφωνήσουμε σε μια μεγάλη μείωση των χρεών της Ελλάδας σε συνδυασμό με τις μεταρρυθμίσεις που χρειάζονται πολύ στην Ελλάδα».

«Το μήνυμά μας προς τη γερμανίδα καγκελάριο είναι σαφές: σας ζητούμε να αναλάβετε αυτόν τον ζωτικής σημασίας ηγετικό ρόλο για την Ελλάδα και την Γερμανία, αλλά και για τον κόσμο», υπογραμμίζουν, προειδοποιώντας τη Μέρκελ ότι η ιστορία θα τη θυμάται «γι' αυτά που θα πράξει αυτήν την εβδομάδα».

Η λιτότητα που επιβάλει η Ευρώπη στον ελληνικό λαό απλώς δεν λειτουργεί και ο ελληνικός λαός είπε ηχηρά «όχι άλλο», προσθέτουν στην επιστολή που δημοσιεύεται στο πλαίσιο μιας αίτησης της διεθνούς οργάνωσης Avaaz, με την οποία αξιώνεται να δοθεί τέλος στο αποτυχημένο πρόγραμμα λιτότητας στην Ελλάδα και την έχουν υπογράψει περισσότεροι από μισό εκατομμύριο Ευρωπαίοι.

Όπως ήξερε ο περισσότερος κόσμος ότι θα συμβεί, οι οικονομικές απαιτήσεις της Ευρώπης συνέτριψαν την ελληνική οικονομία, οδήγησαν σε μαζική ανεργία, σε μια κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος, επιδείνωσαν πολύ περισσότερο την κρίση εξωτερικού χρέους, σημειώνουν, με τεράστιο αντίκτυπο σε ανθρωπιστικό επίπεδο – το 40% των παιδιών ζει τώρα σε συνθήκες φτώχειας, αυξήθηκε η παιδική θνησιμότητα και η ανεργία των νέων βρίσκεται κοντά στο 50%.

«Η διαφθορά, η φοροδιαφυγή και η κακή λογιστική προηγούμενων ελληνικών κυβερνήσεων βοήθησαν στην δημιουργία του προβλήματος χρέους», επισημαίνουν και υπογραμμίζουν ότι οι Έλληνες συμμορφώθηκαν με το μεγαλύτερο μέρος των αιτημάτων της καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ για λιτότητα.

«Έκοψαν τους μισθούς, έκοψαν τις κυβερνητικές δαπάνες, πετσόκοψαν τις συντάξεις, ιδιωτικοποίησαν και απελευθέρωσαν την αγορά και αύξησαν τους φόρους», αναφέρουν.

Όμως τα προγράμματα προσαρμογής εξυπηρέτησαν μόνο στο να φέρουν μια Μεγάλη Ύφεση. «Το φάρμακο που συνταγογράφησε το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών και οι Βρυξέλλες προκάλεσε αιμορραγία στον ασθενή, δεν θεράπευσε την αρρώστια», επισημαίνουν.

Και «τώρα ζητείται από την ελληνική κυβέρνηση», όπως σημειώνουν, «να βάλει ένα όπλο στο κεφάλι της και να τραβήξει την σκανδάλη», αλλά δυστυχώς «η σφαίρα δεν θα σκοτώσει μόνον το μέλλον της Ελλάδας στην Ευρώπη», παράπλευρη απώλεια θα είναι και η ευρωζώνη ως «φάρος ελπίδας, δημοκρατίας και ευημερίας», ενώ αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μακροχρόνιες οικονομικές συνέπειες στον κόσμο.

«Όλοι μαζί καλούμε την καγκελάριο Μέρκελ και την τρόικα να εξετάσουν μια διορθωτική πορεία, να αποφύγουν μια περαιτέρω καταστροφή και να επιτρέψουν στην Ελλάδα να παραμείνει στην ευρωζώνη», καταλήγουν.

Την επιστολή υπογράφουν οι οικονομολόγοι: Χάινερ Φλάσμπεκ, Τομά Πικετί, Τζέφρι Ντ. Ζακς, Ντάνι Ρόντρικ, Σάιμον Ρεν-Λιούις.


Αυτό γιατί πέρα απο το πως μπορεί να μείνει στην ιστορία ο Τσίπρας να ξέρουμε πως συζητήσεις υπάρχουν και για το πως μπορει να μείνει στην ιστορία η μέρκελ

Και τελικά το "άκυρο" δημοψήφισμα (που κανείς δεν θα το λάμβανε υπόψιν του στην εικόνα στην ευρώπη και στο κόσμο γιατί είναι κενό, απαντάει σε ερώτηση που δεν υπάρχει κτλ κτλ....το εκτιμούν τώρα πως κρύβει νοήματα σήμερα?

Γιατί νομίζω κανείς στο ευρωκοινοβούλιο δεν έδειξε να το απαξιώνει έτσι απλά. (ακόμα και ο βέμπερ νομίζω ....εκτός ίσως του Γιούνγκερ -απο καπρίτσιο εκτιμώ γιατι είναι εμφανές πως εκνευρίζεται όταν άλλοι παίρνουν πρωτοβουλίες- που δείχνει να μένει σε μια σχετική ρητορική)

Όλοι αναφέρθηκαν στο αποτέλεσμα και πως το ΟΧΙ κάτι σημαίνει... (έστω και εάν κάποιοι αναρωτιούνται τι πιστεύουν και οι άλλοι ευρωπαϊκοί λαοί ...που καλό θα ταν να το ξέρουμε σε μια πραγματικά δημοκρατική ευρώπη γιατί στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο πρώτη φορά αφέθηκε να καταπιαστούν σοβαρά με το θέμα και όχι μια ολιγαρχία "ηγετών" και τραπεζιτών πίσω απο κλειστές πόρτες όπως αναφέρθηκε και μέσα στη κουβέντα)

Edited by - sam on 08/07/2015 15:54:25
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/07/2015 :  16:13:23  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Εμείς υποκρισία ζορό?

Που ακούμε απαντήσεις του στυλ.

Τι σε νοιάζει αν δεν έγινε αυτό που υποσχέθηκε ο πρωθυπουργός (1 και 2 και 3 φορές) αφού διαφωνούσες με αυτό που υποσχέθηκε, στο τέλος γίνεται αυτό που θες?

Θα με τρελάνετε εσείς εδώ πέρα.


Επί της ουσίας για την γνώμη μου για την κρίση και την συνεχή ύφεση να μπώ? Για την λιτότητα κτλ ?
Δεν θα μπώ, γιατί θα ακούσω πάλι απαντήσεις στο τέλος ότι μας πολεμάνε ή ότι θέλουν να μας κάνουν αποικία.

Ξέρετε τι πολιτικές υποστηρίζω, και τι θα γράψω από πριν.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/07/2015 :  16:18:35  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Εντωμεταξύ συνεχίζει να διαλύεται το χρηματιστήριο της Κίνας (και όχι λόγω της ελλάδας φυσικά ...αλλά όχι και ότι βοηθάμε στα θετικά νέα)

http://edition.cnn.com/2015/07/08/asia/china-stocks-explainer/index.html

Θα έλεγες ότι είναι η "καλύτερη" στιγμή για ένα grexit που δεν νοιάζει κανέναν (...κάτι τρέχει στα γύφτικα μωρέ)

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Nek2000
Elite Forum-Runner

Greece


1276 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/07/2015 :  17:10:03  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Deorum

εγω πάντως δεν είπα πουθενά για ύπουλο σχέδιο πχ να μας πάει στην δραχμή.
για το ότι μπορεί να φτάσουμε εκεί από ανικανότητα ναι.




quote:
Originally posted by Deorum
Δημοσιεύθηκε - 27/06/2015 : 01:43:49

Από την αρχή μάλλον ήταν προγραμματισμένο.
Έτσι εξηγούνται πολλά πράγματα.
Έτσι εξηγείται πως όσοι διαδήλωναν υπερ ευρώπης, ήταν από την ίδια την κυβέρνηση αντι-κυβερνητικοί, κάτι ήξεραν που εμείς δεν ξέραμε.
Ποτέ δεν προσπάθησαν για αυτό.
Από την αρχή το έβλεπαν σαν ένα αναγκαίο κακό.
Εκτός ευρώπης και με την ΕΡΤ και με όλο το χρήμα στα χέρια τους, θα έχουν πλέον πλήρη εξουσία για μια Ελλάδα νέα.

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/07/2015 :  17:29:41  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Έχεις δίκιο. Λάθος μου.

Ήταν μια σκέψη που τότε έκανα, έχουν πέσει πολλά σενάρια στο τραπέζι. Ειδικά τότε προσπαθούσα να καταλάβω τι γίνεται και πώς, και αυτό έδινε μια καλή εξήγηση.

Αλλά δεν το συνέχισα (ειδικά τώρα που πληθαίνουν οι φωνές ότι έχει σχέδιο - έχει σχέδιο -έχει σχέδιο) έχω αποστασιοποιηθεί. Δόξα τω θεώ αφήνω ατελείωτα ηλεκτρονικά ίχνη, και έχω αρκετούς που με χαζεύουν, και κυρίως αντιπάλους στα πολιτικά, μπορείς να το δεις.

Και κυρίως έτσι για να ξέρετε έχω αποστασιοποιηθεί όταν άκουγα προχτές τον άδωνι στο βιντεάκι του Youtube που σας πόσταρα να υποστηρίζει το ίδιο πράγματα ακριβώς.

Γιατί τέτοιου είδους θεωρίες γενικά με βρίσκουν αντίθετο. Καμιά φορά δίνουν κάποια εξήγηση, που μπορεί να παρασύρουν στο "εύρηκα", αλλά γενικά είναι πονηρές.

ΥΓ. Πάντως δεν είμαι πρωθυπουργός της Ελλάδος έτσι? Δλδ αν πω κάτι λάθος δεν χάλασε και ο κόσμος...

Edited by - Deorum on 08/07/2015 17:36:03
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/07/2015 :  17:32:58  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Άσχετο με τη συζήτηση. Αφορά αυτό https://www.facebook.com/thanos.tzimeros/posts/989413851093123

Και τον έχουν ξεσκίσει στα σχόλια, αν και συνήθως έμπαιναν στο προφίλ του μόνο ομοϊδεάτες του.

Εισαγγελική έρευνα για τις αναρτήσεις στο προφίλ του Τζήμερου

http://www.enikos.gr/society/328340,Eisaggelikh-ereyna-gia-tis-anarthseis-sto-profil-toy-Tzhmeroy.html

Της Άννας Κανδύλη

Εντολή για τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής έρευνας έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών, Ισίδωρος Ντογιάκος, με αφορμή αναρτήσεις στο διαδίκτυο που εμφανίζονται ως ανακοινώσεις στο Facebook του Θάνου Τζήμερου, και φέρονται να καλούν σε «ανατροπή και εισβολή στο Μέγαρο Μαξίμου» αν η κυβέρνηση δεν υπογράψει συμφωνία με τους δανειστές και η χώρα βρεθεί εκτός ευρώ.

Μεταξύ άλλων ένα απόσπασμα του κειμένου που αποδίδεται από τα ιντερνετικά δημοσιεύματα στον κ.Τζήμερο φέρεται να αναφέρει:

«Γι' αυτό δεν πρόκειται να αφήσουμε τους εγκληματίες να χρεοκοπήσουν οριστικά τη χώρα. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ! Θα περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή 8:30 το πρωί, που θα καταθέσουν την τελευταία τους πρόταση. Αν μάθουμε ότι είναι ακόμα μια απάτη, κατεβαίνουμε στον δρόμο (θα ειδοποιηθείτε για το πού και ποια ώρα), μπαίνουμε στο Μαξίμου, στα Υπουργεία της Εθνικής Μειοδοσίας και τους πετάμε έξω με τις κλωτσιές. Το αστείο παρατράβηξε. Δεν θα ζήσουν τα παιδιά μας σε σοβιετικό καθεστώς για να διατηρούν οι σταλινοφασίστες τις φαντασιώσεις τους και οι πελάτες τις αργομισθίες. Παρασκευή πρωί ή υπογράφουν ή ξηλώνονται».

Η έρευνα θα διαπιστώσει αν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις όπως «διέγερση πολιτών» κα και θα τη διενεργήσει ο εισαγγελέας Παν. Καψιμάλης.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση στο facebook

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/07/2015 :  17:38:26  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Η γλώσσα του Τζημέρου είναι απαράδεκτη.
Καλά να πάθει σε ότι πάθει. (πάντα στα πλαίσια του νόμου)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/07/2015 :  17:56:44  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Στα σχόλια πως απαντάει σε κάποιον που του μιλάει φιλικά!!!

Βαγγέλης Λαζαρίδης: θανο, δεν θα κρινω αν εχεις δικιο ή αδικο αλλα αν σεβεσαι την δημοκρατια ως αρχηγος κομματος που εισαι, δεν μπορεις να μιλας ετσι για τον εκλεγμενο πρωθυπουργο που εγω δεν τον υποστηριζω. αλλο αν πει ο λαος κατι παραπανω αλλα εσυ ως αρχηγος κομματος κατα την γνωμη μου ειναι απαραδεκτο και πιστευω χανεις πολλους ψηφους ετσι οπως εκφραζεσαι.

Thanos Tzimeros Δε μας χέζεις ρε ηλίθιε, η χώρα καταστρέφεται κι αυτό βρήκες να σχολιάσεις πανύβλακα.


Μιλάμε για ψυχοπαθή Νεοφιλελεύθερο!!! (υπάρχουν και άλλοι θα μου πεις?) ....Και να φανταστούμε ότι αυτόν μας τον κοτσάρατε ορισμένοι ως δείγμα λογικής και σοφρωσύνης!!!! (και κάποιοι ακόμα τον γουστάρουν)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/07/2015 :  18:11:20  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ΜΗ ξεχάσετε να δηλώσετε συμμετοχή και στο σχετικό event πραξικοπηματικής ανατροπής της κυβέρνησης στο ιντερνετ! Εγώ δήλωσα!!! Τζήμερε γερά ...και στο βουνό μαζί αντάρτες! Θα μένεις λίγο πίσω στην αρχή γιατί δεν έχεις εμπειρία σε trail αλλα θα σε κάνω τσαμπιόνι εγώ!

https://www.facebook.com/events/1593290814270886/



Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/07/2015 :  18:22:18  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
http://m.athensvoice.gr/index.php?r=site/page&view=newsarticle&id=102105&cat=news


???

Έλα μου;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/07/2015 :  18:44:29  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Τώρα μόλις είδα ότι το χουν εύκολο το μπουκάρισμα στο μαξίμου και άλλοι

Μπακογιάννη: https://www.youtube.com/watch?v=SyZOM6k2jII

Δεν το έχουν βάλει λέει ακόμα το ενδεχόμενο πάνω στο τραπέζι (...αλλα το σκέφτονται όπως φαίνεται)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/07/2015 :  19:53:41  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πάντως θα ήθελα να πω κάτι που θεωρώ ότι είναι από τα πιο σοβαρά πολιτικά ποστς που έχω κάνει εδώ μέσα.

Φοβάμαι ότι κάποιοι (αρκετοί) υποστηρικτές του προηγούμενου καθεστώτος -διαπλεκόμενοι ή μή- είναι διατεθειμένοι να τραβήξουν τη κατάσταση στα άκρα σε κάθε περίπτωση....

Οι συγκεκριμένες ειδήσεις δεν είναι τυχαίες. Η μπακογιαννη υπονοεί εισβολές στο μαξίμου, ο τζήμερος το τερματίζει και λέει ότι τις οργανώνει ήδη, ο Μειμαράκης απειλεί τον ΠτΔ για τη στάση του και το Σκαι βγάζει πολεμικά ανακοινωθέντα... Για τις εμπρηστικές δηλώσεις του άδωνη δεν λέω κάν.

ΟΛΟΙ αυτοί (και οι υποστηρικτές τους) μέχρι χθες κατήγγειλαν ώς δειλό τον Τσίπρα γιατί προσέφυγε σε δημοψήφισμα για να ρίξει το μπαλάκι στους πολίτες ενώ -όπως λέγανε- ως ο νόμιμος πρωθυπουργός και με νωπή λαϊκή εντολή εκείνος έπρεπε να πάρει τις αποφάσεις...

ΟΛΟΙ αυτοί (και οι υποστηρικτές τους) μέχρι χθες δήλωναν ότι το ΌΧΙ σημαίνει έξοδο απο το ευρώ...

ΟΛΟΙ αυτοί (και οι υποστηρικτές τους) μέχρι χθες δήλωναν ότι μόνο με ΝΑΙ "μένουμε ευρώπη"


..Σήμερα όλοι αυτοί δηλώνουν ότι δεν έχει νομιμοποίηση ο πρωθυπουργός της χώρας να πάρει αποφάσεις για την νομισματική επιλογή της χώρας...

Τώρα δεν είναι πρωθυπουργός δηλαδή? ....ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ....ΟΧΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΓΕΓΓΡΑΜΕΝΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΛΛΗΝΩΝ 60% και 70% ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩ.... "ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ" ΥΠΑΡΧΟΥΝ ...ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΣΚΑΤΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ...ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΕΙΞΕΤΕ...

Αυτό που υπάρχει καταγγεγραμένο είναι ένα 62% των ελλήνων που έδειξε έτοιμο να πάρει το ρίσκο να πει το ΟΧΙ. Δεν είναι ο λαός τόσο χαζός όσο ήταν κάποτε... Επαθε και έμαθε... Μην τον υποτιμάμε λοιπόν για το εάν ξέρει πως και με τι κινδύνους ψήφισε.... Αλλα και ακόμα και χαζός να ήταν τι διαφορά έχει τότε το σήμερα απο το παρελθον που όλα τα ρίχναμε στον λαό που "παραπλανηθηκε" αλλα είναι ένοχος. Και οι πρωθυπουργοί που υπέγραψαν και μετέφεραν το χρέος από τους ιδιώτες στους πολίτες των κρατών το κάναν νόμιμα και εκλεγμένα και όσοι μίλαγαν για προδοτικές ενέργειες τότε δεν ήταν δημοκράτες...

..Σήμερα όμως πολλοί απο αυτούς δηλώνουν έτοιμοι να προβούν σε ΑΚΡΑΙΕΣ ενέργειες για να μην αλλάξει το στατους κβο της ευημερίας τους...

..Όλοι αυτοί που μέχρι σήμερα κατηγορούσαν τους άλλους ως μπαχαλάκηδες και ακραίους και τους εαυτούς τους ως σόφρωνες και δημοκράτες.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ (εάν και δεν πιστεύω ότι θα ναι το τέλος) ΌΜΩΣ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΩΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ.... Εύχομαι χωρίς θύματα και αίμα (γιατί εκτιμώ ότι όποιος απο αυτούς προσπαθήσει να προβεί σε ακραίες ενέργειες αυτή τη στιγμή και με το σύνολο του κόσμου εναντίον του -ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ- φοβάμαι πως θα φάει πολύ άσχημα τα μούτρα του και όχι μόνο)

Γιατί η δημοκρατικότητα ορισμένων και η σοφρωσύνη τους "είχε" κοντά ποδάρια.... και δείχνει να ίσχυε μόνο όσο ήταν καβάλα στο άλογο ή πέρναγε το δικό τους.

Edited by - sam on 08/07/2015 20:09:00
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Koukouvagia
Elite Forum-Runner

1662 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/07/2015 :  20:10:30  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by sam



..Σήμερα όλοι αυτοί δηλώνουν ότι δεν έχει νομιμοποίηση ο πρωθυπουργός της χώρας να πάρει αποφάσεις για την νομισματική επιλογή της χώρας...




Από την στιγμή που εξελέγη με την ρητή δέσμευση ότι θα μείνουμε εντός ευρώ και ευρωζώνης και από την στιγμή που δήλωσε ότι και το ΟΧΙ δεν σημαίνει έξοδο από την ευρωζώνη πριν το δημοψήφισμα, θεωρώ πως όχι, δεν έχει την νομιμοποίηση να μας βγάλει.

Μάλλον την νομιμοποίηση την έχει, με την έννοια ότι δεν θα είναι παράνομος, ωστόσο θα έχει παραβιάσει την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων του σε μια ξεκάθαρη, βασικότατη δέσμευση, χωρίς την οποία θεωρώ ότι δεν θα είχε εκλεγεί. Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι, στο παρελθόν και οι προηγούμενοί του, έχουν πολλάκις αθετήσει τις δεσμεύσεις τους... Μια δέσμευση ωστόσο για την παράμονή στην ευρωζώνη ή όχι, είναι βαρίνουσας και κρίσιμης σημασίας, τόσο που θεωρώ ότι ΑΥΤΗ θα έπρεπε να είναι η ξεκάθαρη ερώτηση του δημοψηφίσματος...

________________________

Το δε θες και γίνεται, θέλε το σα γίνεται...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 126 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000