Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Καφενείο - μετεκλογικών πολιτικών συζητήσεων
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 126

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/07/2015 :  20:23:09  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Βρε αντρέα και ο ίδιος τα λες...

Μέχρι τώρα έχουμε δει τα πάντα... Κυβερνήσεις χωρίς νομιμοποίηση να υπογράφουν αγγλικό δίκαιο.... Να σβήνουν το χρέος απο ιδιώτες και να το φορτώνουν στους πολίτες... ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΝΩ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΧΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΛΛΟΥΣ...

Είχαμε κάνει κουβέντες και κουβέντες και πάντα το επιχείρημα ήταν πως τα κανα όλα νόμιμα...

ΚΑι τώρα που είχαμε δημοψήφισμα που ΟΛΟΙ ΞΕΡΑΜΕ τι κινδύνους κρύβει σε περίπτωση που πούμε ΌΧΙ (μας το είπαν και όλα τα κανάλια και οι "σωτήρες" μας έτσι δεν είναι?) ....θυμηθήκαμε θέματα νομιμοποίησης?

Ασε που ΕΜΕΙΣ ΕΙΠΑΜΕ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ...Ο πρωθυπουργός εκτίμησε ότι θα χουμε συμφωνία με το ΟΧΙ μας και μας το δήλωσε.... Εεεεε ΔΕΝ έχουμε συμφωνία π.χ. γιατι όι άλλοι επιμένουν σε αυτό ....Ωραία... Θες να τον πεις αποτυχημένο γιατί εκτίμησε λάθος και δεν μας έφερε συμφωνία ....θες να τον πεις άχρηστο... Πες τον όπως θες ....Κανείς πρωθυπουργός δεν έχει κατηγορηθεί γιατί δεν κατάφερε να κάνει ότι είπε ή εκτίμησε λάθος ...Και ούτε δόλος μπορεί να τεκμηριωθεί... Θα τον τιμωρήσει ο λαός λοιπόν ΕΑΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ έτσι στις επόμενες εκλογές.... ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΠΑΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ και εμείς του δώσαμε την εξουσιοδότηση να εκτιμά τι είναι καλύτερο για εμάς....

ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑ/ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Ο χ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ψ.

Edited by - sam on 08/07/2015 20:24:09
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/07/2015 :  20:25:52  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Σε κάθε περίπτωση είναι απίστευτα υποκριτικό να γίνεται η κουβέντα από κάποιους που τελείως αλλιώς τα βλέπαν πριν ...(δεν θυμαμαι ποια ήταν η δική σου θέση ...αλλα καταλαβαίνεις τι λέω)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/07/2015 :  21:07:17  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
SAM μας μπερδεύεις.

Ο Πρωθυπουργός έχει 4 χρόνια να εξαντλήσει την 4ετία.
Αν θέλει μας πάει στην δραχμή αν θέλει μας χρεοκοπεί, αν θέλει μας βάζει σε γαμάτο μνημόνιο.
Αυτό πάντα με την προϋπόθεση να περάσει από την βουλή κτλ κτλ.
Αν αλλάξουν τα δεδομένα, καλείται να αποφασίσει για λογαριασμό μας.


Συμφωνώ ότι οι δημοσκοπήσεις δεν είναι εκλογές. Αν και το ίδιο ακριβώς φωνάζαμε και εμείς παλαιότερα, όταν λέγαμε... μα η κυβέρνηση δεν έχει πχ 44% ? (όσο ήταν τότε?) και φωνάζαν μερικοί ΌΧΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, δες τις δημοσκοπήσεις! (μην πω για κάτι αναγωγές, ότι 34% μείον τις αποχές, μείον απο δω, άρα δημοκρατία είναι το 20% του λαού, ή μην πω πως φωνάζαν διάφοροι για το ότι πχ τα νομοσχέδια ψηφίζονταν βράδυ μετά τις 00.00 κτλ κτλ δλδ κάτι κουφά πράγματα)

Μην κάνουμε την κουβέντα για το δημοψηφισμα. Το δημοψήφισμα προσωπικά με ενόχλησε κυρίως ο τρόπος που έγινε, σε τεχνικό επίπεδο, και όχι γιατί έγινε. Με ενόχλησε όμως και το γιατί έγινε, αλλά σε πολιτικό επίπεδο*. Δεν μπορώ να ισχυριστώ ότι είναι παράνομο. Αλλά νομίζω το κουράσαμε αυτό το ζήτημα.

Επίσης όπως είπαμε τότε, η προεκλογική υπόσχεση είναι δύσκολο να μπει σε καλούπι, γιατί αλλάζουν τα δεδομένα. Δεν ζυγίζεται εύκολο το ψέμα, με το δεν τα κατάφερα, με το αλλάξαν τα δεδομένα ή απλά ακόμα δεν πρόλαβε να έρθει η περίοδος που θα γινόταν το τάδε (είχε βάλει μήπως deadline για το wi-fi ο Σαμαράς? παράδειγμα λέω. Μπορεί να σου πει, ε στον 3ο χρόνο ΘΑ το έκανα).
Ο καθένας το ερμηνεύει όπως λίγο πολύ γουστάρει. Εδώ έχουμε καραμπινάτες ...αστοχίες... και κριτική δεν βλέπω.
Εσύ αντίθετα θυμάμαι να λες, κάτι του στύλ, εγώ θέλω να τα τηρεί αυτά που λέε, και να τα τηρεί, και αν και οι επόμενοι δεν τα τηρήσουν εδώ θα είμαστε να τους κρίνουμε. Και εγώ αντίθετα έλεγα και ο Rigo, ότι κοιτάχτε έχουμε αποδεχτεί πως στα πλαίσια της ρητορικής μια ωραιοποίηση κτλ την θεωρούμε φυσιολογική. Και εσύ διαφωνούσες, γιατί πιστευες-πιστεύεις ότι αυτό χρήζει βελτίωσης και θα κάνει την δημοκρατίας καλύτερη, και λίγο πολύ δεν ανέχεσαι τέτοιου είδους υπερβολες, ωραιοποιήσεις ή παχιά λόγια.
Τα σημεία ανοχής στην μία περίπτωση είναι στο 0,1 στην άλλη όπως σήμερα στο 100.

Όπως και να έχει φαντάζομαι η αλήθεια είναι κάπου στην μέση. Κάπως όλα αυτά πρέπει να ισορροπήσουν.
Δεν τραβάει κάποιος μέχρι το τέλος της 4ετίας ο κόσμος να χαλάσει απλά επειδή προβλέται συνταγματικά.
Και ναι μεν σε καλούπι δεν μπαίνουν τα προεκλογικά τσιτάτα, αλλά υπάρχει ένα όριο... κοροϊδίας.





*θεωρώ πολύ πιο τίμια την απόπειρα του ΓΑΠ πολιτικά να κάνει το δημοψήφισμα γιατί όντως άλλαξαν τα δεδομένα και βρέθηκε μπροστά σε νέο μεγάλο δίλημμα, πάρα του Τσίπρα που όλη του η καμπάνια στηρίχτηκε σε δεδομένα που ΔΕΝ άλλαξαν, σε συγκεκριμένες προτάσεις που ΘΑ έκανε, και που όλοι τον ρωτάγαν και αν δεν τα καταφέρετε τι θα γίνει...? Βγήκε με αυτήν ακριβώς την εντολή για αυτό ακριβώς τον λογο. Να ρωτήσει 5 μήνες μετά το ίδιο? Ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση δλδ ήθελε από τον λαό. ΟΚ δεκτόν. Εκεί τελικά μάλλον κατέληξε επί της ουσίας. "με εμπιστεύεστε να συνεχίσω ή να σταματήσουμε δώ". Απλά δεν μας το είπε ακριβώς.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/07/2015 :  21:10:38  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
https://www.facebook.com/GuyVerhofstadt/photos/a.100029970015.120344.99985820015/10153964063670016/?type=1&theater

Λαικίζει?
Λέει ψέματα?
Έχει συμφέροντα?
Τι παίζει?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/07/2015 :  21:36:21  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Δεν κατάλαβα που σε μπερδεύω...

Εγώ μίλησα για όσους έβαλαν θέμα νομιμοποίησης της κυβέρνησης και ονειρεύονται ανατροπές ... Δεν είσαι ένας απο αυτούς? Ωραία (ίσως καλό θα ταν βέβαια να μην είχες στα Likes σου τον Τζήμερο στο FB -σόρρυ αλλά μόνο εσένα μου βγάζει απο τους γνωστούς μου- που έχει τέτοιες ανησυχίες γιατί δημιουργείς λάθος εντυπώσεις )

Όσο για το όριο κοροϊδίας ακόμα και προσωπικά δεν έχω αντιληφθεί τον τσίπρα να με κοροιδεύει. Το αντίθετο μάλιστα. Το πήγε και καλύτερα απο όσο περίμενα... Μην υποτιμάς τη κρίση μου. Μίλα για τον εαυτό σου εάν νιώθεις ότι σε κορόιδεψε (που δεν τον ψήφισες οπότε δεν έχει και νόημα)

Ακόμα και στο θέμα της συμφωνίας κατάλαβα ακριβώς τι μου είπε. Σε 48 ώρες θα έχουμε συμφωνία. Αυτή είναι η εκτίμηση του. Δεν είμαι χαζός για να μη ξέρω ότι για να έχουμε συμφωνία πρέπει να συμφωνήσουν ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. Αλοίμονο ....Δεν μου μίλησε για κάτι που μπορεί να κάνει μόνος του και το ξέρω. ΞΕΡΩ ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ότι αυτο που είπε είναι θα κάνω ότι μπορώ (μέχρι του ορίου που έχουμε συμφωνήσει και εγω και αυτός για υποχωρήσεις) και με τα όπλα που έχουμε αυτή τη στιμή ... για να έχουμε σε 48 ώρες συμφωνία.... Ομως δεν μπορεί να το πει αυτό ξεκάθαρα γιατί αυτό είναι πολιτική ειδικά όταν έχει απέναντι σου την προπαγάνδα του Σκάι και του Μέγκα. Δεν είμαι ωστόσο και βλάκας όπως είπα για να μην ξέρω απο μόνος μου τι θα γίνει... Θα θεωρούσα ότι με κορόιδεψε εάν δεν θεωρούσα ότι κάνει ότι μπορεί όπως τον εξουσιοδότησα να κάνει....

Και πραγματικα όσους ξέρω και έχω μιλήσει για αυτό που ψήφισαν ΟΧΙ ...έτσι ψήφισαν. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΒΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΣΕ 48 ΩΡΕΣ ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ. Μπορεί όμως κάποιοι να το κόβαν ότι τον εμπιστεύονται για να κάνει ότι μπορεί καλύτερο.... (καλύτερο με τη δική τους κρίση πάντα)

Τόσο απλά.


Τεσπα.... Κοντός ψαλμός όπως είπα. Ελπίζω να μην έχουμε έκτροπα απο "δημοκράτες"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/07/2015 :  21:49:59  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καταλαβαίνομαι πως έχεις το δικαίωμα σου να κρίνεις ότι "παραπλάνησε" τον κόσμο γιατί έτσι διαστρέβλωσε το αποτέλεσμα κλπ που ο λαός θα ψήφιζε ΝΑΙ που ήθελες και εσύ κτλ κτλ... και ΑΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ ....

....ΑΛΛΑ αυτό έχει νόημα ως καταγγελία ΟΤΑΝ ΒΡΕΙΣ και κάποιον (πολλούς καλύτερα γιατί ήταν ιδιαίτερα σημαντική η διαφορά) που να λένε οι ίδιοι ότι παραπλανήθηκαν. Εάν σου λέει ο κόσμος ότι ΔΕΝ παραπλανήθηκε και ήξερε τι και γιατί το κάνει (εσύ τα γράφεις ότι κανεις δεν τον κρίνει απο όσους τον ψήφισαν) ...τότε ποια είναι η κατηγορία σου???

Σκέψου αυτο που σου λέω... και μετά πιάστα τα της κοροϊδίας....

Edited by - sam on 08/07/2015 21:53:12
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/07/2015 :  21:51:59  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Έβλεπα σήμερα τον Μεϊμαράκη και σκεφτόμουνα πόσο φτηνό είναι το κόμμα να ακούει και να χειροκροτεί τέτοιες αηδίες. Κάποια στιγμή μίλησε για απόδοση δικαιοσύνης, δηλαδή για την κυβέρνηση, αν η χώρα καταστραφεί.
Δεν έχω λόγο να πω κάτι διαφορετικό όμως αυτός ο όμορφος τύπος ξέχασε ότι υπήρχαν και άλλοι πολιτικοί που καταστρέψαν με τις επιλογές την χώρα ακόμα και από το ίδιο του το κόμμα. Παρέλειψε να το αναφέρει. Και γιατί να το αναφέρει όταν θεωρεί "κεφάλαιο" την προσφορά του Αντώνη και Κώστα;
Όταν ακόμα και οι ξένοι πλέον φανερά τους προσβάλουν και τους φτύνουν για το πελατειακό κράτος ή για το ότι δεν έκαναν-κάνουν τίποτα, αυτοί νομίζουν ότι βρέχει. Άσε που θα συνεχίζουν να τους γλύφουν για να πετάξουν κάποιο κοκαλάκι.Δεν πιστεύω πραγματικά ότι η αντιπολίτευση ή η κυβέρνηση έχουν οποιοδήποτε σχέδιο.
Σκέφτομαι επίσης ότι εδώ που είναι η κατάσταση δε νομίζω ότι έχει διαφορά για τον κόσμο η δραχμή από την επιβολή νέων υφεσιακών μέτρων. Η μόνη διαφορά θα είναι για τους πολιτικούς. Με το ευρώ θα μας μεταφέρουν ότι "αναπτυξιακό" επιβάλουν οι ευρωπΕΗ (άρα γιατί τους πληρώνουμε;) ενώ με την δραχμή θα πρέπει να αναγεννήσουν το κράτος από τα θεμέλια. Δηλαδή δουλειά, εξωστρέφεια, παραγωγή κλπ κλπ. Θα μπορούσαν όλοι αυτοί οι γιαλαμάδες να κάνουν κάτι; Για μένα όχι.

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/07/2015 :  21:54:49  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλά προσπερνάω το σχόλιο σε τι έχω κάνει like ή όχι και πότε. Το έχεις ξαναπεί.
Το θεωρώ αστείο αφού δεν θεωρείς ότι είσαι χαζός.
Όταν κάπου σε κάτι κανεις like είναι σαν να έχεις υπογράψει υπεύθυνη δήλωση συνενοχής σε οτιδήποτε γίνει ή γραφτεί από αυτόν τον άνθρωπο στο μέλλον ή στο παρελθόν?


Στο άλλο πως θα φαινόταν αν ένας ΝΔιτης σου έλεγε, και εγώ με το ΖΑΠΠΕΙΟ 2 δεν περίμενα ότι θα βρεθούν 200.000 θέσεις εργασιας. Εντάξει. Κανείς δεν το περίμενε. Τους αρκούσε να τιμωρήσουν τον προδότη παπανδρέου. Μας αρκούσε που θα προσπαθούσε.

Θα σε κάλυπτε?
Ειλικρινά θα σε κάλυπτε?

Εσύ που δεν ψήφισες δλδ ΝΔ, πως λες ότι η ΝΔ μας εξαπάτησε?
Αφού δεν την ψήφισες και είμαι βέβαιος... άσε να το πει κάποιος ΝΔίτης.
Αυτό μας λες.
Δεν έχεις λίγο πολύ δικαίωμα ΕΣΥ να φωνάζεις ότι μας εξαπάτησε.

Δεν θα έλεγες, όχι όμως το κρίσιμο 5% που έκανε την διαφορά παραπλανήθηκε? Ή φανατίστηκε?
Επί της ουσίας το συμφωνία έτσι και αλλιώς (σίγουρη συμφωνία δλδ) σε 48 ώρες, και οι Τράπεζες ανοιχτές, δεν το θεωρώ αθώο. Ήταν ένεση καθησυχασμού που όπως τα γεγονότα αποδεικνύουν ήταν αναληθής. Θα μου πείς μα δέχτηκε προπαγάνδα, ε καμιά φορά τραβάμε και λίγο τους κανόνας, γιατί ο πόλεμος γίνεται κάτω από την ζώνη. Το κακό είναι πως το ίδιο μπορεί να πει και ο άλλος. Και βγάλε άκρη μετά.


Φυσικά και δεν ονειρεύομαι ανατροπές, δλδ μη-δημοκρατικές ανατροπές.
Πρέπει να το γράψω δλδ, δεν εξυπακούεται?
Μήπως ανατροπές όμως, και ας είχε μαλιάσει η γλώσσα μας πριν κανά χρόνο, ονειρεύονται άλλοι, γιατί στην χούντα όπως είχαμε τότε, δεν μπορείς πάντα να αντιδράς δημοκρατικά και αναγκαστικά θα καταφύγεις εκεί?

Edited by - Deorum on 08/07/2015 21:56:57
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

B.A.M.
Forum-Runner

Greece


189 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/07/2015 :  21:58:20  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Και μας είπαν να μείνουμε στην Ευρώπη και τους είπαμε όχι ,αλλά εμείς μετά είπαμε να πούμε ναι , αλλά αυτοί είπαν όχι και τους είπαμε καλά, και μετά μας είπαν εντάξει ελάτε αλλά εμείς μετά δε θέλαμε αλλά μετά θέλαμε και τους το είπαμε ότι θέλουμε και είπαν όχι τώρα δε θέλουμε και τους είπαμε ότι ούτε εμείς τους θέλουμε!!!!

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ !!!

Υ.Γ. ΄Πολύ μπροστά ο τότε πρόεδρος του Εδεσσαϊκού, για όσους θυμούνται.

BAM
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/07/2015 :  22:02:59  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Που το ξέρεις τι ψήφισα? (άσε που και έτσι και αλλιως ξέρω πολλούς που την ψήφισαν και θεωρήθηκαν ότι εξαπατήθηκαν.... Εσύ αδυνατείς να βρεις ΕΝΑΝ εδω)

Σε άλλα νέα να έχουμε υπόψιν μας και κάτι που άκουσα από τον υποστήρικτη της δραχμής Λαπαβίτσα και που δεν ξέρω εάν ισχύει αλλα θεωρώ ότι έτσι είναι γιατί δεν το αρνήθηκε και κάποιος άλλος απο τους οικονομολόγους που ήταν στο πανελ (μόνο ο ευαγγελάτος προσπαθούσε να μπερδέψει τον κόσμο σχετικά με το τι ακούστηκε και 5 φορές το έλεγε ανάποφα "δηλαδή ....μπλα μπλα" αλλα δεν τα κατάφερε)

Σε περίπτωση χρεωκοπίας των τραπεζων μας εντός ευρώ ...αυτές περνάνε αυτόματα στη κεντρική τράπεζα όπως περνάνε και τα δάνειας μας και κατόπιν χρωστάμε τα σπίτια μας στους ευρωπαίους που τα κατάσχουν (έτσι έγινε στην Ισπανία) ... Μόνο εάν βγούμε εκτός και εθνικοποιήσουμε τις χρεωκοπημένες τράπεζες (σε περίπτωση χρεωκοπίας τραπεζών πάντα μιλάμε) προστατεύουμε τα δάνεια που μένουν στο ελληνικό κράτος που μπορεί να τα περάσει σε μια νέα καλή τράπεζα για να συνεχίσει ο κόσμος να έχει τα σπίτια του (πληρώνοντας τα φυσικά σε δραχμές και κουρεμένα)

Edited by - sam on 08/07/2015 22:22:26
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/07/2015 :  22:12:06  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Ξέρω τι ΔΕΝ ψήφισες.
Όπως και εσύ, ξέρεις τι ΔΕΝ ψήφισα.
Και επίσης θεωρώ πως ούτε εσυ μπορείς να βρεις ΕΝΑΝ ΕΔΩ που πριν 3.5 χρόνια ψήφισε ΝΔ και ένιωσε εξαπατημένος από τον Σαμαρά.

Στα άλλα νεα αυτό το ξέρω και εγώ, αν και δεν μπορώ να καταλαβω ακριβώς στην πράξη πως θα λειτουργήσει.
Τι θα κάνει η ecb θα στείλει επιμελητή να μου κατάσχει το σπίτι?
Το ελληνικό κράτος θεωρητικά μπορεί να το αναιρέσει αυτό με ένα νόμο κ ένα άρθρο αφού είναι στην ελληνική επικράτεια. Όπως ακριβώς δλδ έχει αναιρέσει κατασχέσεις από ελληνικές τραπεζες. (πρώτης κατοικίας κτλ κτλ)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/07/2015 :  22:17:01  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Δεν είναι έτσι απλο να το αναιρέσει εντός ευρώ ...Να το αναβάλλει ίσως. Όμως το σπίτι θα ανηκει στη χρεωκοπημένη τράπεζα που θα ανήκει με τη σειρα της στην κεντρική τράπεζα

Κάπως έτσι έχασαν μόνο το 2013 ...50000 ισπανοί τα σπίτια τους. Ενώ απο την άλλη στην Ισλανδία που εθνικοποίησε τις τράπεζες είχαμε δεκάδες χιλιάδες κουρέματα δανείων

σύμφωνα με την αξιόπιστη καθημερινή πάντα
http://www.kathimerini.gr/767927/article/oikonomia/die8nhs-oikonomia/50000-ispanoi-exasan-ta-spitia-toys-to-2013

Edited by - sam on 08/07/2015 22:17:24
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/07/2015 :  22:25:49  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Αδικία πάντως, έπρεπε να χτυπήσω ένα σπίτι όσο ήταν καιρός.
Το πιο πιθανό είναι τώρα που θα έβλεπα που πάει η δουλειά να τράβαγα χειρόφρενο στην αποπληρωμή του και κάποια στιγμή να μου έμενε το σπίτι έχοντας δώσε το 1/3 ή το 1/5 ή το 1/2 των χρημάτων.


Τελικά έγινε το αντίθετο.
Τα λεφτά που μάζευα για να πάρω ένα σπίτι μπορεί να χαθούν γιατί κάποιοι άλλοι είχαν πολλά κόκκινα δάνεια, και η τράπεζα που αποταμίευα έσκασε.

Τελικά οι άλλοι θα φαίνονται ανθρωπιστές και ευαίσθητοι που θέλουν να βρεθεί μια λύση, και εγώ φαίνομαι κακός απάνθρωπος που θέλω να γλιτώσω τα λεφτά μου για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Θα συνεχίσω να μένω με τον μπαμπά και τη μαμά και τον αδερφό και τις κοπέλες μας ως τα 40, γιατί ο άλλος πρόλαβε κάτι καλύτερο και αυτός δεν μπορεί με τίποτα να επιστρέψει στο πατρικό του,
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/07/2015 :  22:32:09  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Να έχεις επίσης υπόψιν σου ότι ελληνικές τράπεζες δεν θα σκάσουν από τα πολλά κόκκινα δάνεια. Άλλος ένας μύθος. Μια χαρά είναι τα δάνεια συγκριτικά ...Οι τράπεζες θα σκάσουν από ασφυξία λόγω έλλειψης ρευστότητας γιατί αυτός που έχει τη μήτρα για να τυπώνει το χαρτί σου κλείνει τη παροχή του...

Edited by - sam on 08/07/2015 22:34:15
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/07/2015 :  22:35:40  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Μπαίνεις σε κανάλια που δεν ξέρω.
Η στρόφιγγα γιατί κλείνει?
Δεν είναι υποχρεωμένος ο άλλος, αν τις έχεις όντως τις καταθέσεις, να στις προμηθεύσει όταν τις χρειαστείς?
Η κεφαλαιοποίηση τι σχέση έχει με αυτά? Αν δλδ είναι επαρκής ή όχι?

Δλδ αν εγώ καταθέσω αύριο 1 δις στην Eurobank η eurobank το παραδίδει στην EKT, και εκείνη ανάλογα τα γούστα της, δίνει για τις ανάγκες της?
Ή έχει κλείσει η στρόφιγγα γιατί όντως τα χρήματα αυτά που θα είχε σε απόθεμα έχουν φαγωθεί, άλλα με αναλήψεις, άλλα με επενδυτικά προιόντα, άλλα σε δάνεια?

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 126 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000