Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Καφενείο - μετεκλογικών πολιτικών συζητήσεων
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 126

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/07/2015 :  18:17:40  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by ALEXANDRA


Κώστα, αν δεν είδαμε την "φάκα", δικό μας πρόβλημα είναι. Εμείς θέλαμε αν μπούμε. Και ξεγελάσαμε, μαζί με τους "ξένους", και μπήκαμε. Και γιατί είναι φάκα το κάτω κάτω; Επειδή δεν δούλεψε για εμάς; Οι άλλες χώρες δεν το βλέπουν φάκα. Αν είχαμε σωστό επιτελίο, ίσως να είχε δει ότι είναι φάκα; Είναι όμως ή τώρα που έχουεμ το σκονάκι το λέμε φάκα; Δεν ξέρω.

Γιατί κατηγορύμε την Ελλάδα και δεν επιμερίζουμε την ευθύνη; Διοτι ρε Κώστα, μια ζωή η Ελλάδα ξεγελάει, κάνει μαγκιές, πονηριές, δεν προοδεύει, για αυτό! Σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας κυριαρχεί η πονηριά. Από το πως θα κλέψουμε την εφορία, μέχρι το πως θα κόψουμε δρόμο στον αγώνα. Μια ζώη φταίνε οι άλλοι- οι άλλοι δεν ξέρουν, μόνο εμείς ξέρουμε, οι άλλοι είναι κουτόφραγκοι....για στάσου! Οι άλλοι είναι μπροστά σε όλα και εμείς το μόνο που έχουμε να επιδείξουμε είναι ο Παρθενώνας, ο ήλιος και η θάλασσα.


Δηλαδή αν στήσω μια παγίδα δίπλα από εκεί που τρέχεις, πας να τρέξεις εκεί πιστεύοντας ότι είναι καλύτερη διαδρομή και πέσεις μέσα, θα δικαιούμαι να λέω ότι εσύ ευθύνεσαι και μάλιστα αποκλειστικά, εγώ δεν φταίω, και στο κάτω-κάτω ας πρόσεχες γιατί ήταν σχετικά ορατή η παγίδα αν πρόσεχες εξονυχιστικά. Νόμιζες ότι ήταν καλύτερο μέρος για να τρέχεις εκεί που έφτιαξα τη παγίδα, αλλά τελικά ήταν φάκα.

Φάκα είναι για ΟΛΕΣ τις χώρες το ευρώ. Οποιαδήποτε χώρα είτε από λάθη της είτε επειδή τεχνηέντως την οδήγησαν προς τα εκεί (και) με δούρειους ίππους κλπ κλπ κλπ, οποιαδήποτε χώρα λοιπόν βρεθεί προ χρεοκωπίας, θα βρίσκεται στο έλεος των ΕΚΤ και σία, καθώς η χώρα δεν θα μπορεί να καταφύγει στις άλλες λύσεις ανάγκης που έχει οποιαδήποτε χώρα με εθνικό νόμισμα (υποτίμηση, τύπωμα πληθωριστικού χρήματος κλπ), και θα εξαρτάται από το τι θα αποφασίζουν οι τοκογλύφοι. Το διαπιστώνει οποιαδήποτε χώρα βρίσκεται στην ανάγκη τους, με πρώτους και καλύτερους εμάς, την Ισπανία που συνεχίζονται οι εξώσεις ΑΘΩΩΝ οικογενειών από τα σπίτια τους (άνευ αποτελέσματος φυσικά), και πάει λέγοντας. Όποια χώρα που μπήκε στην ευρωζώνη για...καλύτερα, χρειαστεί άμεσα χαρτονομίσματα, θα καλοπεράσει.

Αυτά που λες στη 2η παράγραφο για τους Έλληνες, ισχύουν για τους δανειστές επί ένα εκατομμύριο.



quote:
Originally posted by ALEXANDRA

Δύο απορίες:

1. Ο Τσίπρας δεν είναι γερμανοτσολιάς;

2. Πως αισθάνεται αυτός που χόρευε τσιφτετέλι την Κυριακή του δημοψηφίσματος που είχε βγει το μεγάλο "οχι στα μέτρα";




Είναι π..ου...α αυτή που υπέκυψε για τον βιασμό, και ενώ μέχρι τη τελευταία στιγμή έκανε ό,τι είναι δυνατό για τον αποφύγει?
Ο Τσίπρας υπέκυψε (ΚΑΚΙΣΤΑ κατά τη γνώμη μου). Οι άλλοι ήταν εντολοδόχοι επειδή κάνανε αυτά που τους λέγανε ως καθήκον τους.

Το οξύμωρο είναι ότι από τη τωρινή συγκυβέρνηση, μικρός ή μεγάλος αριθμός βουλευτών θα πούνε και σωστά, το ΟΧΙ σε μια-δυο μέρες που θα πάνε τα νομοσχέδια στη Βουλή. Από τα 3 εκ των άλλων κομμάτων της Βουλής, οι βουλευτές τους θα ψηφίσουν όλοι πανυγυρικά το ναι.



quote:
Originally posted by ALEXANDRA


Αν θέλουμε να γίνουμε κράτος,πρέπει να βάλουμε πλάτες.

Αλήθεια, Κώστα, πες μου πως αισθάνεσαι που έφερε ένα πιο δύσκολο πακέτο ο Τσίπρας; Ο λαός ψήφισε ότι δεν θέλει μέτρα. Και έφερε βαρύτερα μέτρα. Αν το έκαν αυτό οι άλλοι, θα είχε γίνει χαμός, να φανταστώ.

Θέλω ένα Επίτροπο ξένο, σε κάθε υπηρεσία, σε κάθε ουρά...ούτε ουρά δε μπορύμε να κάνουμε στην Ελλάδα....πάμε μπουλούκι. Τα βασικά ρε παιδί μου! Θέλω ξένους να μας βάλουν σε τάξη, να μας πιάσουν από το χεράκι, να μας δείξουν τον δρόμο.Να μας μάθουν ότι δεν πετάμε σκουπίδια στο βουνό "μας" όταν τρέχουμε. Απλά πράγματα...Να μας μάθουν ότι δεν είναι μαγκιά να κλέβεις την εφορία. Ζητάω πολλά;

α) το ΟΧΙ γράφτηκε στην Ιστορία, και μένει. Είναι ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει ο λαός στα 5μισυ χρόνια ελάχιστης αντίδρασης. Το ό,τι έγινε υπό συνθήκες του τραπεζικού πανικού που επιδιώχθηκε και παρά και τη προπαγάνδα των μμε, θα πρέπει να ανησυχεί στον μέγιστο βαθμό τους φίλους μας της Ευρώπης, που βλέπουν ότι ο λαός αποτίναξε από πάνω του το σύνδρομο της Στοκχόλμης και σταματά να προσκυνά Ευρώπη και ευρώ.

β) Πως να αισθάνομαι? Έστω υπό καθεστώς απόλυτου εκβιασμού, η Ελλάδα υπογράφει πράγματα που μόνο ηττημένος σε πόλεμο θα αναγκαζόταν να υπογράψει.

Έπεται συνέχεια. Με τις υπογραφές δεν κρατιέται καμμία Ευρώπη.


Υγ. Τους ξένους Επιτρόπους που λες ότι θα μας βοηθήσουν, ας τους ξεχάσουμε. Άλλοι, μάλιστα να βοηθήσουν. Οι απεσταλμένοι από ΕΕ και σία, έρχονται για ΑΛΛΟΥΣ λόγους.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/07/2015 :  21:20:07  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Και για να προβοκάρω και λίγο, κάτι που το πιστεύω βασικά

Κανείς δεν θα μάθει ποτέ τελικά τι θα καταφέρναμε με τον Γιάνη στο τιμόνι μέχρι τέλους.... (και όλες οι κατηγορίες εναντίον του είναι άνευ αντικρίσματος αφού τελικά δεν αφέθηκε να ολοκληρώσει τη διαπραγμάτευση σύμφωνα με τη στρατηγική του κάτι που ρητά είχαμε συμφωνήσει ότι είχε το δικαίωμα να πράξει μια κυρίαρχη κυβέρνηση)

Και είχα κάνει και λάθος που είχα εκτιμήσει ως ορθή την απομάκρυνση του αμέσως μετά το δημοψήφισμα. Είχα όμως την υποψία ότι αυτό είχε γίνει σε συμφωνία οφ δι ρεκορντ με τους θεσμούς ως απαραίτητο τρικ για να πουλήσουν πιο εύκολα στους δικούς τους μια καλύτερα συμφωνία για την Ελλάδα... Όμως φάνηκε πως ήταν καθαρά δική μας ενέργεια που δεν εκτιμώ ότι βγήκε σε καλό εκεί που είχαμε φτάσει. Δεν αποκαλύπτεις έτσι εύκολα τον όποιο φόβο σου εκεί...

Οπότε εσείς στηρίξτε σύριζα ...εμείς στηρίζουμε Γιάνη


Edited by - sam on 13/07/2015 21:24:30
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/07/2015 :  21:40:35  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1592760047654866&set=a.1460002514263954.1073741835.100007626572610&type=1&hc_location=ufi
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/07/2015 :  21:42:36  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Εγώ θα δεχόμουν ότι... ρε μπας και είναι καμιά μεγαλοφυΐα και τον έχουμε παρεξηγήσει?

Αλλά δυστυχώς έχει αυτο-διαψευσθεί τόσες φορές, μα τόσες φορές και για ανούσια πράγματα, (βλέπε κολοδάχτυλο που ανέβασε μόνος του το ορίτζιναλ που κάνει την ίδια ακριβώς κίνηση) που σας χαίρομαι όσοι ακόμα πιστεύετε στα παράτολμα σχεδιά του
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/07/2015 :  22:51:27  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μακάρι να μπορούσα να ακούσω τα σχόλια του ΣΥΡΙΖΑ αν τέτοια συμφωνία την έφερναν οι προηγούμενοι!!!! Φωτιά και λάβρα....

Και ας προσπαθεί το Κουτί της Πανδώρας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα....... μάταιος κόπος.

Δεν φταίνε οι ευρωπΕοι μάτια μου.........

Άντε να δούμε τα ποσοστά της ΧΑ στις επόμενες εκλογές.

Πάντως και ο γερμανοτσολιάς δεν απέχει πολύ από έναν δειλό, το ίδιο αποτέλεσμα είχαν.

Μένει να δούμε και πόση κακία έχει ένας δειλός.

Να ξαναγυρίζεις στα κανάλια(στην Ολγίτσα, την Σία κλπ κλπ) που κατηγορούσες για αμεροληψία στο δημοψήφισμα μόνο και μόνο για να κλαφτείς, ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ.

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.

Edited by - gargadua on 13/07/2015 23:21:42
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/07/2015 :  00:40:56  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
''Ας δούμε 10 μόνο από τα μέτρα που θα νομοθετήσει αυτή η κυβέρνηση και θα αποτελούσαν την... ντροπή οποιουδήποτε αριστερού, σε οποιοδήποτε μέρος της Γης, όχι να τα εφαρμόσει αλλά και να τα σκεφτεί ακόμα.
1) ''Λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων την Κυριακή''.
2) ''Υλοποίηση όλων των συστάσεων της εργαλειοθήκης του ΟΟΣΑ''. Όλων. Επαναλαμβάνω: όλων!
3) ''Ιδιωτικοποίηση της ενέργειας''. Η μικρή ΔΕΗ δηλαδή.
4) ''Αυστηρή επανεξέταση των συλλογικών διαπραγματεύσεων''. Αριστερή κυβέρνηση εναντίον των συλλογικών συμβάσεων; Που να το πεις και ποιος να σε πιστέψει.
5) ''Αυστηρή επανεξέταση των εργατικών κινητοποιήσεων''. Η Αριστερά να απαγορεύει τις απεργίες; Όνειδος για την ιστορία της παγκόσμιας Αριστεράς.
6) ''Θα ακολουθήσει τη βέλτιστη πρακτική της ΕΕ για τις ομαδικές απολύσεις''.Σε αυτό αδυνατώ να κάνω κάποιο σχόλιο. Σηκώνω τα χέρια ψηλά.
7) ''25 δισ. ευρώ ελληνικά περιουσιακά στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν για την επιστροφή της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών''. Ξεπουλάει την πατρίδα για να σώσει τις τράπεζες. Ο αριστερός πρωθυπουργός.
8) ''Η κυβέρνηση οφείλει να διαβουλεύεται και να συμφωνεί με τους θεσμούς όσον αφορά όλα τα νομοσχέδια, αρκετό χρόνο πριν από την υποβολή τους σε δημόσια διαβούλευση ή στη Βουλή''. Μιλάμε για ανεξάρτητη κυβέρνηση! Να δείχνει από πριν στην Τρόικα τα νομοσχέδια ώστε να παίρνει την έγκρισή της.
9) ''Η ελληνική κυβέρνηση θα επανεξετάσει, με σκοπό να τις τροποποιήσει, τις θεσπισθείσες νομοθετικές πράξεις που δεν συνάδουν με τη συμφωνία της 20ής Φεβρουαρίου''. Μιλάμε τον ξεφτιλίζουν εντελώς, τόσο που μου δημιουργεί οίκτο.
10) ''Οι ελληνικές αρχές επαναλαμβάνουν την κατηγορηματική δέσμευσή τους να τηρήσουν πλήρως και εγκαίρως τις χρηματοοικονομικές τους υποχρεώσεις προς όλους τους πιστωτές τους''. Και ο λαός ας πεθάνει...
Τελικά ο Τσίπρας,αυτός που μερικοί τόλμησαν να τον χαρακτηρίσουν νέο Τσε Γκεβάρα,σοσιαλιστή εκσυγχρονιστή κλπ,αποδείχτηκε ότι ήταν ο πρωθυπουργός εκείνος,που εξευτελίστηκε και ταπεινώθηκε όσο κανένας άλλος.
Τόσο,που αντί να τον μισείς,τον λυπάσαι τον κακομοίρη''

Από το φέϊς...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/07/2015 :  08:17:06  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ο Μάρτιν Σουλτς εμφανίστηκε βέβαιος ότι η Αθήνα θα κάνει το παν ώστε να υλοποιήσει τις απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις.

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, μιλώντας στη γερμανική κρατική τηλεόραση ARD, τόνισε: «Όλοι εκείνοι που έκλεισαν αυτή την συμφωνία, αλλά βεβαίως ειδικά η κυβέρνηση στην Αθήνα, έχουν την υποχρέωση να κάνουν το παν».

Ο Σουλτς εξήγησε ότι αυτό που πήρε τώρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από τις Βρυξέλλες είναι χειρότερο από αυτό που θα μπορούσε να είχε πάρει πριν από δύο εβδομάδες, αν είχε δεχθεί την πρόταση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.

Ο Σουλτς στη συνέχεια είπε ότι «σίγουρα δεν υπήρξε πιο ισχυρός πρωθυπουργός στην ιστορία της Ελλάδας εδώ και δεκαετίες από τον κ. Τσίπρα σε ό,τι αφορά την στήριξη στο εσωτερικό. Αν υπάρχει κάποιος που είναι σε θέση να επιβάλει τις μεταρρυθμίσεις, τότε είναι εκείνος».
http://www.koutipandoras.gr/article/145872/soylts-o-tsipras-einai-o-pio-ishyros-prothypoyrgos-stin-ellada-edo-kai-dekaeties

Ασ' το Βαξεβάνη, όσο και να θέλεις δεν το σώζεις. Στο τέλος θα σου ξεφύγει και θα βάλεις "θετικά" σχόλια του Σόϊμπλε!!!!

Άμα το λέει και ο Σουλτς...τέλος είναι νόμος.

Να τις επιβάλεις Αλέξη μου τις μεταρρυθμίσεις, το λέει και ο φίλος σου που συμπάσχει για τα δεινά του λαού σου.

Ευθιξία υπάρχει καθόλου στην Αριστερά;


Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/07/2015 :  10:07:37  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Πολύ ωραία, να κατεβαίνεις από την πολυκατοικία σου, να πηγαίνεις στο σουπερμάρκετ, και να είσαι ανάμεσα από 100-200-300 εξαθλιωμένες ψυχές που προσπαθούν να βρουν ένα καλύτερο κόσμο, έχουν δώσει τα πάντα, έχουν πιθανόν χάσει και φίλους και γνωστούς στην διαδρομή και είστε όλοι μαζί μια ωραία ατμόσφαιρα.

http://www.kathimerini.gr/823467/article/epikairothta/ellada/proxeiros-kataylismos-sthn-pl-viktwrias

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΑΣΙΑ, ΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΗ ΕΙΝΑΙ. VIRTUAL REALITY.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/07/2015 :  10:12:05  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
"Δεν μας εμπιστεύονται οι πούστηδες", μονολόγησε ταρίφας ενώ πήγαινε Γιαπωνέζο τουρίστα από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στο Σύνταγμα μέσω Ασπρόπυργου.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/07/2015 :  10:44:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πρωθυπουργός ή τρολ;

Τελικά και ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε τον Γερμανό του!!!

Άντε σε λίγες μέρες πάω Λέσβο. Όταν επιστρέψω θα σας βάλω φωτό από τον "τουρισμό" στο νησί. Να δει και η Τασία ΜΑΣ πως είναι ο εξευτελισμός των ψυχών στο Αμυγδαλεζιστάν. Να περπατάνε με παιδιά στα χέρια από την Πέτρα μέχρι την Μυτιλήνη, περίπου 60 χλμ.

Η μόνη διάσωση της χώρας είναι να βάλουμε βιαίως και τους 300 σε 1 καράβι μισοβυθισμένο στη μέση του Ατλαντικού.

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/07/2015 :  11:02:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Deorum

"Δεν μας εμπιστεύονται οι πούστηδες", μονολόγησε ταρίφας ενώ πήγαινε Γιαπωνέζο τουρίστα από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στο Σύνταγμα μέσω Ασπρόπυργου.



Μόνο που δεν μπορεί να γίνει αυτό που λες με τον ταρίφα εκτός εάν ο γιαπωνέζος είναι τυφλός και τελείως βλάκας (που θα ταν και παράξενο τότε να χει βρει την έξοδο για να βγει απο το αεροδρόμιο που είναι στα αγγλικά) ...και ταυτόχρονα ο ταρίφας να μην τον νοιάζει να χάσει την άδεια του που είναι το πιο εύκολο στο αεροδρόμιο...

Μάλλον πρέπει να πας στο αεροδρόμιο ξανά
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/07/2015 :  11:14:45  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Έχουμε από τα πιο ενημερωτικά και ασφαλή περιβάλλοντα για τον τουρίστα για ταξί από όσα ευρωπαϊκά αεροδρόμια έχω πάει και με διαφορά.....

Και όχι μόνο στο αεροδρόμιο. Πολλές ευρωπαϊκές χώρες ΔΕΝ έχουν επίσημα ταξίμετρο και είναι ότι σου πει ο οδηγός (ανάλογα με το πως θα σε κόψει και άντε βγάλε άκρη εάν δεν ξέρεις τι τιμή θα πρεπε να περιμένεις)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Aroulio
Elite Forum-Runner

1580 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/07/2015 :  11:32:49  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Η διαφορά είναι ότι άμα πιάσουν Εγγλέζο με πειραγμένο ταξίμετρο θα τον στείλουν για διακοπές στα Φώκλαντς...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Koukouvagia
Elite Forum-Runner

1662 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/07/2015 :  11:44:16  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Τώρα εξηγούνται όλα!!!

http://katohika.gr/2015/07/%CF%83%CE%B5-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1-%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CE%B3%CF%87%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%B8%CE%B7/.html

________________________

Το δε θες και γίνεται, θέλε το σα γίνεται...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/07/2015 :  12:07:25  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Aroulio

Η διαφορά είναι ότι άμα πιάσουν Εγγλέζο με πειραγμένο ταξίμετρο θα τον στείλουν για διακοπές στα Φώκλαντς...



Το κύριο μέλημα του έλληνα ταξιτζή αυτή τη στιγμή τουλάχιστον είναι το πως να κλέψει το κράτος και τα ασφαλιστικά ταμεία και όχι άμεσα τον πελάτη του...


Το κακό είναι ότι αυτό πλέον το νιώθουν όλο και πιο πολλοί ως απαραίτητη ανάγκη επιβίωσης και όχι ως ένδειξη της πραγματικής τους παραβατικής προδιάθεσης.

Το μέλημα αυτό μάλιστα δείχνει να είναι και των περισσοτέρων επαγγελματιών σήμερα. Από τον δικηγόρο μέχρι τον περιπτερά... (παραβατική προδιάθεση θα έλεγα ότι έχουν δεδομένα η συντριπτική πλειοψηφία των μεγαλοεταιριών για τις οποίες το κλέψιμο με κάθε πιθανή πατέντα και πιθανό παραθυράκι των νόμων θεωρείται απόλυτα φυσιολογικό για την μεγιστοποίηση του κέρδους)

Εάν τους ρωτήσεις όλοι θα έχουν μια δικαιολογία (που τη νιώθουν και τη πιστεύουν απόλυτα για τη περίπτωση τους). Κάποιοι από αυτούς επίσης δεν έχουν θέματα στο να κατηγορήσουν τους υπόλοιπους κλάδους...

Το κράτος με τους ανόητους νόμους του δεν έχει βοηθήσει φυσικά στην ανατροπή αυτής της εξέλιξης... Ούτε τα μνημόνια. Το αντίθετο

Edited by - sam on 14/07/2015 12:12:15
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 126 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000