Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Σχετικά με το Forum
 Όροι εγγραφής και χρησης του Forum
 Νέο Θέμα  Κλειδωμένο Θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  

RunningNews.gr
The Forum



521 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκε - 24/09/2005 :  09:36:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επίσκεψη της σελίδας του RunningNews.gr.
Προκειμένου να συμμετέχετε σε αυτό το forum, πρέπει να δώσετε ένα όνομα χρήστη, κωδικό και διεύθυνση e-mail. Παρακαλούμε να δίνεται όνομα χρηστή (user name) και κωδικό (password) μόνο με Λατινικούς χαρακτήρες.

Ούτε οι διαχειριστές αυτού του forum, ούτε οι επιβλέποντες που συμμετέχουν, δεν είναι υπεύθυνοι για τις προσωπικές πρακτικές οποιουδήποτε εγγεγραμμένου μέλους. Να θυμάστε ότι όλες οι πληροφορίες που βρίσκονται εδώ βρίσκονται σε δημόσια θέα, και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν αποφασίζετε να μοιραστείτε προσωπικά δεδομένα. όποιος χρήστης βρίσκει υλικό άλλου χρήστη το οποίο θεωρεί μη πρέπων τον παρακαλούμε να επικοινωνεί μαζί μας μέσω e-mail. Έχουμε τη συγκατάθεσή σας να διαγράφουμε ή να μεταβάλλουμε οτιδήποτε υποβάλλεται από εσάς σε αυτά τα forum για οποιονδήποτε λόγο θεωρούμε ότι παραβιάζει τους κανόνες μας, είτε δηλώνεται ευθέως, είτε εμμέσως.

Αυτό το forum μπορεί να περιέχει συνδέσμους σε άλλα web site και αρχεία. Δεν ελέγχουμε το περιεχόμενο και δεν μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε για την ασφάλεια αυτών . Θα προσπαθούμε πάντως να αφαιρούμε ή να τροποποιούμε συνδέσμους σε υλικό που θεωρούμε επικίνδυνο ή απρεπές.

Για να συμμετάσχετε σε αυτό το forum πρέπει να έχετε ενεργοποιημένα τα Cookies στον Browser σας. Τα Cookies χρησιμοποιούνται για να κρατούν το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας επιτρέποντάς σας να συνδεθείτε, και είναι τελείως ακίνδυνα για τον υπολογιστή σας. Προκειμένου να ολοκληρωθεί επιτυχώς μια εγγραφή είναι υποχρεωτικό το e-mail που δηλώνει ο χρήστης να είναι πραγματικό.

Συμφωνείτε πως εσείς, ο χρήστης, είστε πάνω από 13 χρονών. Είστε υπεύθυνος για κάθε πληροφορία ή αρχείο υποβάλλετε με το όνομα χρήστη που θα χρησιμοποιείτε. Επίσης συμφωνείτε πως δεν θα χρησιμοποιήσετε υλικό που υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα και δε σας ανήκει . Κατά τη χρήση του forum, συμφωνείτε πως δεν θα χρησιμοποιείτε επιθετικές, υβριστικές, απειλητικές φράσεις, ή φράσεις που παραβαίνουν το νόμο.
  Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
 Νέο Θέμα  Κλειδωμένο Θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000