Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Ανθρωπος - κοινωνία
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 26

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/12/2015 :  15:51:56  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by xipolitos

Νομίζω ότι ξέρεις από που ..γιατί κάνεις πως δεν ξέρεις... ....



Όχι, δεν ξέρω και θα εκτιμούσα μια απάντηση.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/12/2015 :  16:38:37  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Οι άνθρωποι που πριν την κρίση ήταν νοικοκύρηδες, δηλαδή τα έβγαζαν πέρα στη ζωή με αξιοπρέπεια, τώρα ντρέπονται που τους κατάντησαν έτσι και είναι αναγκασμένοι να τρώνε στα συσσίτια.
Δεν συμβαίνουν όλα αυτά σε κάποιο άλλο πλανήτη, συμβαίνουν εδώ στη χώρα μας, δίπλα μας και μπροστά στα μάτια μας ..όσων ακόμα έχουν μάτια για να δουν...

"Οι Έλληνες στα συσσίτια"
https://youtu.be/_m2fRBTNeGY

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/12/2015 :  18:24:25  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Υπερβολές προεκλογικές από τον σύριζα, τώρα απλώς υπερβολές. "Του κιτρίνου τύπου", όπως έλεγε ο Ναύαρχος Γκελεμπουρδέζος.
Νοικοκύρηδες, μετρημένοι άνθρωποι στα συσσίτια είναι ελαχιστότατοι.
Τα δήθεν "ντοκυμαντέρ" πολλές φορές είναι εντελώς ψεύτικα.

Σε κάθε περίπτωση, η ντροπή ενός απλού πολίτη τι σχέση έχει και γιατί να υπάρχει;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/12/2015 :  19:28:40  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
ειλικρινής ερώτηση.
Ποιος "νοικοκυρης" άνθρωπος, δεν βρισκει ένα πιατο φαγητό? Ένα πιάτο λέμε, απλό πιάτο στον κύκλο του? Γιατί κάποιος να έχει μείνει με 0 ανθρώπους στον κύκλο του, φίλους ή συγγενείς?
Ποτέ δεν θα το καταλάβω, και θα σκεφτώ ότι αυτές οι περιπτώσεις -η συντριπτική πλειοψηφία- είναι περιπτώσεις με ανθρώπους που κάνουν κάταχρηση ουσιών ή έχουν σοβαρά ψυχικά προβλήματα.
Εγώ, από τους 1000δες απλούς γνωστούς που έχω (ελέω αγώνων - φωτογραφιών κτλ) χωρίς καν να τεθεί θέμα αν κάποιος είχε ζήτημα φαγητού, θα τον φιλοξενούσα για φαγητό σπίτι μου (ότι έχω εγώ θα φάει και αυτός, όχι πολυτέλειες, αλλά ένα πιάτο μακαρόνια πχ θα το βρούμε).

Όμως όχι να έρχεται σε εμένα, και μετά να πηγαίνει για τον φραπέ, γιατί "έναν καφέ να μην τον πιώ και εγώ"... (γιατί εγώ ας πούμε κάποιες φορές δεν τον πίνω αν κρίνω ότι δεν με παίρνει).
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/01/2016 :  21:30:35  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ξεπληρώνει χρέος 100 ετών στη Λέσβο: Σε αυτά τα βότσαλα πάτησαν και οι γονείς μου!

"Σε αυτά τα βότσαλα πάτησαν και οι γονείς μου πριν 100 σχεδόν χρόνια! Οφείλω τη ζωή μου, τα παιδιά μου, την περιουσία μου στην ανιδιοτελή στάση των Μυτιληνιών. Ήρθα να ξεπληρώσω το χρέος μου πριν πεθάνω Panos!"

Ξεπληρώνει ένα χρέος 100 ετών!

Ο κύριος στη φωτό είναι ο Ed St’George. Έφυγε από την πόλη του, το Irvine της Καλιφόρνια το Νοέμβρη του 2015 και ήρθε στη Λέσβο. Ήρθε ξεκάρφωτος, χωρίς να γνωρίζει κανέναν στη χώρα μας. Έπιασε ένα σπιτάκι στη Συκαμνιά, νοίκιασε και ένα αμαξάκι και κάθε μέρα έψαχνε πως θα βοηθήσει τους πρόσφυγες και τους ντόπιους που τους περιθάλπουν.

Ταυρί ολόκληρο ο Ed, με βρήκε στην Εφταλού και με παρακάλεσε να τον πάρουμε μαζί μας να βοηθήσει στην εθελοντική δράση που οργάνωσα. Στην αρχή μου φάνηκε σα χαζοαμερικάνος, αλλά ήταν ευγενικός και παρόλη την ηλικία του των 65+ ετών είχε τον κατάλληλο σωματότυπο για τις αγγαρείες που μας περίμεναν, οπότε τον πήρα κοντά. Αφού περάσαμε μαζί όλη την ημέρα κουβαλώντας σκουπίδια, ρούχα και εφόδια, ρώτησα τους ντόπιους για αυτόν αλλά δεν ήξερε κανείς τίποτε! Δεν τους είχε δώσει λεπτομέρειες για την παρουσία του στο νησί.

Μου είχε κάνει εντύπωση το πανάκριβο κινητό του και η εμμονή του να πατάει ξυπόλητος στην ακροθαλασσιά, και του έπιασα κουβέντα. O Ed είχε γεννηθεί το 1946 στην Αθήνα από Μικρασιάτες πρόσφυγες, οι οποίοι έφυγαν το 1949 για την Αμερική κυνηγημένοι για τις πολιτικές τους θέσεις. Βγήκε στη σύνταξη πρόσφατα και όταν έμαθε για το προσφυγικό θέμα στην Ελλάδα, σηκώθηκε και ήρθε στην Ελλάδα πρώτη φορά στη ζωή του για να βοηθήσει.

«Γιατί έτσι Ed;», τον ρώτησα.

«Οι γονείς μου έφυγαν μωρά προσφυγόπουλα από τη Μικρά Ασία. Τα αδέρφια τους που έμειναν πίσω χάθηκαν όλα στον πόλεμο. Η βάρκα του πατέρα μου βούλιαξε λίγο έξω από το Μόλυβο και οι Έλληνες τους έσωσαν. Τους έβαλαν στα σπίτια τους, τους τάισαν, τους έντυσαν και τους αποχαιρέτησαν στο ταξίδι τους προς Αθήνα. Σε αυτά τα βότσαλα πάτησαν και οι γονείς μου πριν 100 σχεδόν χρόνια!
Οφείλω τη ζωή μου, τα παιδιά μου, την περιουσία μου στην ανιδιοτελή στάση των Μυτιληνιών. Ήρθα να ξεπληρώσω το χρέος μου πριν πεθάνω Panos!”

Τι να πεις μετά από αυτό;

Καλή χρονιά σε όλους!

Επειδή την υγεία μας όσο και αν ευχηθούμε δεν την ελέγχουμε απόλυτα, από τη μία εύχομαι να μην αποφεύγουμε τις δυνατές συγκινήσεις, τις προκλήσεις, τη σκληρή δουλειά. Από την άλλη ας δείξουμε συμπόνοια, ανθρωπιά, ανοχή και αγάπη στους γύρω μας γιατί όταν θυμηθούμε να το κάνουμε στο μέλλον, ενδέχεται να είναι αργά!! Και για να μην τον αδικήσω βάζοντας μόνο μία φωτό στην αμμουδιά που φαίνεται σαν τουρίστας, ανεβάζω άλλες κανά δυο που φαίνεται τι έκανε ο μπάρμπα Ed!
http://left.gr/news/xeplironei-hreos-100-eton-sti-lesvo-se-ayta-ta-votsala-patisan-kai-oi-goneis-moy
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/01/2016 :  14:11:45  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Είδηση:

Εν μέσω πρωτοχρονιάτικων πυροτεχνημάτων, ένα πλήθος εξαγριωμένων ανδρών επιτίθενται σε σεξουαλικά σε φοβισμένες γυναίκες. Η βραδιά της αλλαγής του χρόνου στην Κολωνία στιγματίστηκε από σειρά εγκληματικών ενεργειών, πρωτοφανών στα αστυνομικά χρονικά της πόλης. Σύμφωνα με την αστυνομία, όπως έγινε γνωστό χθες, τα περιστατικά αυτά καταγράφηκαν στο πλέον πολυσύχναστο σημείο της Κολωνίας, μεταξύ του Κεντρικού Σιδηροδρομικού Σταθμού και του ιστορικού Καθεδρικού της Κολωνίας, παρουσιάζοντας «μια εντελώς νέα διάσταση εγκληματικών πράξεων».

Όλα άρχισαν να βγαίνουν στη δημοσιότητα όταν μέσα στο Σαββατοκύριακο καταγράφονταν ολοένα περισσότερα περιστατικά σεξουαλικών παρενοχλήσεων, μεταξύ των οποίων και ένας βιασμός. Μέχρι τη Δευτέρα είχαν καταγραφεί τουλάχιστον 60 περιστατικά, ενώ οι αρχές αναμένουν αύξηση του αριθμού τους μέσα στις επόμενες μέρες. Στο μεταξύ, πολλοί αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν τις εμπειρίες τους σε τοπικά μέσα. Η 27χρονη Άννε, που γιόρταζε με φίλους την Πρωτοχρονιά στην Κολωνία, ανέφερε στην εφημερίδα Kölner Stadt Anzeiger: «Η πλατεία ήταν γεμάτη με άνδρες. Μόνο σποραδικά έβλεπε κανείς κάποιες φοβισμένες γυναίκες. Δεν μπορώ καν να περιγράψω την κατάσταση, απλά αισθανόμουν πολύ άβολα», λέει χαρακτηριστικά. Όπως περιγράφει, στη συνέχεια η κατάσταση παρεκτράπη, όταν άγνωστος την πλησίασε και άρχισε να την παρενοχλεί σεξουαλικά. Είναι ένα μόνο από τα περιστατικά που καταγράφηκαν το βράδυ.


Πηγή: http://news.in.gr/world/article/?aid=1500049599
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/01/2016 :  16:01:19  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ρίγκο
στη χώρα όλα έρχονται με χρονοκαθυστέρηση (όπως και στους ηλικιωμένους), όταν πραγματικά καταλάβει η "πρόοδος" την μακακία της τότε θα είναι εξίσου σκληρή όπως έκανε και με το μνημόνιο.
Γιατί όπως και να το κάνουμε δεν γίνονται όλα "για 1 πιάτο φαϊ" που λέει και ο Άλεξ (της προόδου αλλά όχι της αριστεράς)........
Πραγματικά λυπηρές οι εικόνες με πνιγμένους όταν όμως κανένας στην κωλοΕυρώπη δεν δίνει μία , μάλλον θα πρέπει να αλλάξει κάτι και εδώ. Αμάν πια με αυτό το πολιτικό κόστος!

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/01/2016 :  19:09:01  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Χρειάζεται ενιαία ευρωπαϊκή αντιμετώπιση, δεν συμφωνώ με το "κωλοΕυρώπη", αυτή (πρέπει να) είναι το σπίτι μας. Όχι Ελλάδα, Δανία, Σουηδία κτλ. Προφανώς η ΕΕ έχει κάνει πολλά και σημαντικά λάθη, δεν δίνω συγχορωχάρτι σε κανέναν, απλά όλοι μαζί πρέπει να πάρουμε αποφάσεις, μακριά από ενοχικά συμπλέγματα.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/01/2016 :  19:12:46  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Το κακό που έκανε η Ευρώπη είναι πως δεν μας είχε απο την αρχή σε πιο στενό μαρκάρισμα και μας άφησε να φτάσουμε ως εδώ.
Τώρα πχ στο φορολογικό, με κάτι παρατηρήσεις που κάνουν οι Ευρωπαίοι στα ΓΕΛΟΙΑ ισοδύναμα που ψάχνουν για μια ακόμα φορά να βρουν οι ελληνικές κυβερνήσεις μου έρχεται να φωνάξω, ζήτω η τρόικα.
Γιατί το έχουν παραξηλώσει
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/01/2016 :  19:18:06  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ακριβώς!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/01/2016 :  20:07:36  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Εάλω η Πόλις..!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/01/2016 :  09:06:44  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Η αλήθεια είναι ότι ΦΥΣΙΚΑ και χρειαζόμασταν μεταρρυθμίσεις που δυστυχώς θα έπρεπε να κάνουμε από παλιά και μόνοι μας. Δεν χρειαζόταν το ΔΝΤ για να μας πει μερικά αυτονόητα πράγματα. Όσο για το μαρκάρισμα, πολύ αμφιβάλω εδώ και καιρό, ότι όσα έγιναν μόνο τυχαία δεν έγιναν. Τέτοιες εξηγήσεις μόνο σαν αγαθές και καλόπιστες μπορώ να τις λάβω. Δηλαδή μέχρι το 2009 πετούσαν τα λεφτά των δικών τους φορολογούμενων, χωρίς να ξέρουν που πηγαίνουν και ξαφνικά ανακάλυψαν...τον τροχό!!!ΩΙΜΕ!!!!

Για το "κωλοΕυρώπη" φυσικά και το υπερασπίζομαι γιατί ξαφνικά όλοι ανακαλύπτουν το στενό "σπίτι" τους όταν βλέπουν τα ζόρια. Και όσο οι "σύμμαχοί" μας κοιτάνε το "σπίτι" τους άλλο τόσο και γω θα γράφω για "κωλοΕυρώπη". Το "όλοι μαζί να αποφασίσουμε" μπορεί να πάρει και 10 χρόνια.....Ποιος ξέρει μέχρι τότε κάποιο άλλο ανθρώπινο δράμα θα γεννηθεί για να ροκανίσουμε.

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/01/2016 :  10:44:39  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Κάνετε απλοποιήσεις και τελικά βγαίνετε σε λάθος συμπεράσματα.
Τα λεφτά στην Ελλάδα δεν τα έδιναν οι φορολογουμενοι τόσο καιρό της ευρώπης (έτσι απλά)
θεσμικά δεν μας δάνειζε η ευρώπη, αλλά οι "αγορές".
Και ναι όπως σε έναν ιδιώτη μπορείς να πέσεις έξω (ή όπως σε έναν οργανισμό κτλ κτλ) μπορεί να πέσεις έξω και σε ένα κράτος ή σε έναν φορέα, γιαυτό και υπάρχουν οι οίκοι αξιολόγησης.
Το μαρκάρισμα έπρεπε να γίνει σε θέματα κυρίως όπως οι τράπεζες ή το ασφαλιστικό.
Δεν είναι παράλογο.
Αντίθετα, παρά τα όσα λένε οι πιο πολλοί..., σήμερα θέλουν να είναι σίγουροι ότι θα πάρουν τα λεφτά τους πίσω και άρα εξ'ορισμού το χρέος για αυτούς είναι βιώσιμο! (πάντα ήταν)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/01/2016 :  11:07:55  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
ΚΟΛΩΝΙΑ. Προβληματισμό και ανησυχία για έξαρση του ρατσισμού έχουν προκαλέσει στη γερμανική κυβέρνηση οι επιθέσεις κατά γυναικών την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στον κεντρικό σταθμό της Κολωνίας, που αποδίδονται σε άνδρες αραβικής καταγωγής. Ο υπουργός Δικαιοσύνης Χάικο Μας ζήτησε τη διενέργεια έρευνας προτού εξαχθούν βιαστικά συμπεράσματα και γίνει προσπάθεια δαιμονοποίησης των προσφύγων. Οι κατηγορίες, που αφορούν περίπου 90 διαφορετικά περιστατικά, κυμαίνονται από μικροκλοπές μέχρι βιασμό και τελέσθηκαν μέσα σε τεράστιο πλήθος ανθρώπων που συμμετείχαν στις εορταστικές εκδηλώσεις στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό. «Ολα αυτά απηχούν μια νέα μορφή εγκληματικότητας, την οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε», είπε ο Μας, διευκρινίζοντας ότι οι επιθέσεις έμοιαζαν «συντονισμένες»

http://www.kathimerini.gr/844678/article/epikairothta/kosmos/fovoi-germanikhs-kyvernhshs-gia-tyxon-e3arsh-ratsismoy?platform=hootsuite
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/01/2016 :  11:35:11  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αυτό είναι τρομακτικό, πραγματικά πρωτοφανές: "Οι κατηγορίες, που αφορούν περίπου 90 διαφορετικά περιστατικά, κυμαίνονται από μικροκλοπές μέχρι βιασμό και τελέσθηκαν μέσα σε τεράστιο πλήθος ανθρώπων που συμμετείχαν στις εορταστικές εκδηλώσεις στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό."

και ο ενοχικός προτεστάντης σκέφτεται: "διενέργεια έρευνας προτού εξαχθούν βιαστικά συμπεράσματα και γίνει προσπάθεια δαιμονοποίησης των προσφύγων"

ε, δεν πάμε καλά...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 26 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000