Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Ανθρωπος - κοινωνία
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 26

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/01/2016 :  23:00:41  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πιο απλά πράγματα: http://news.in.gr/economy/article/?aid=1500051715
Η Κύπρος τα καταφέρνεις υπέροχ, τηρεί τα συμφωνηθέντα και αναπτύσσεται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/01/2016 :  15:00:01  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ντροπή!!! Συνέλεβαν επαγγελματίες πυροσβέστες-διασώστες από την Ισπανία που έχουν έρθει εδώ για να βοηθήσουν τους πρόσφυγες.

Προθεσμία μέχρι το πρωί του Σαββάτου πήραν για να απολογηθούν τα πέντε μέλη των ΜΚΟ τα οποία συνελήφθησαν από το λιμενικό το πρωί της Πέμπτης και οδηγήθηκαν στις Εισαγγελικές Αρχές τις Λέσβου. Και στους πέντε συλληφθέντες απαγγέλθηκε η κατηγορία της απόπειρας παροχής βοήθειας σε αλλοδαπούς για παράνομη είσοδο στην ελληνική επικράτεια, ενώ δύο εξ αυτών βαρύνονται με την κατηγορία της οπλοκατοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες στο σκάφος βρέθηκε ένα πτυσσόμενο μαχαίρι.

Είμαστε όλοι μας επαγγελματίες πυροσβέστες από την Ισπανία και έχουμε έρθει εδώ για να βοηθήσουμε τους πρόσφυγες. Δεν μπορούσαμε να επιχειρήσουμε με το δικό μας σκάφος και επιβιβάστηκαν τρία από τα μέλη μας σε σκάφος άλλης οργάνωσης προκειμένου να βοηθήσουμε κάποια βάρκα για την οποία ειδοποιηθήκαμε ότι κινδύνευε. Ξαφνικά το λιμενικό μας ζήτησε να τους ακολουθήσουμε και στη συνέχει τα μέλη μας συνελήφθησαν χωρίς να έχουμε καταλάβει το γιατί” δήλωσε ο Τόνι Αμαδόρ στην ΕΡΤ ο μέλος της “PROEMAID”

Ο Χάρης Πέτσικος συνήγορος τριών εκ των κατηγορουμένων δήλωσε: “Οι εντολείς μου είναι επαγγελματίες πυροσβέστες στην Ισπανία και ανήκουν σε μία από τις μεγαλύτερες οργανώσεις. Είναι εκπαιδευμένοι διασώστες και βρίσκονται εδώ για να σώζουν ζωές. Η δράση της οργάνωσης είναι σε γνώση του λιμενικού και έχουν κατατεθεί η απαραίτητες διαπιστεύσεις. Οι πελάτες μου δεν αντιλαμβάνονται τους λόγους για τους οποίους έχουν συλληφθεί από τη στιγμή που δεν έχουν διαπράξει κανένα αδίκημα και το μόνο που έκαναν ήταν να βοηθούν πρόσφυγες.

Ο συνήγορος των άλλων δύο κατηγορουμένων Θεμιστοκλής Κεφάλας δήλωσε στην ΕΡΤ: “Θα προσπαθήσουμε να αποδείξουμε στις αρχές ότι σώζουμε ζωές και ότι δεν έγινε καμία ενέργεια παροχής βοήθειας για παράνομη είσοδο στη χώρα”.
http://left.gr/news/den-eimaste-egklimaties-sozoyme-zoes-prothesmia-gia-na-apologithoyn-piran-oi-ethelontes-poy
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/01/2016 :  15:43:42  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μπορεί όμως να είναι και έτσι τα πράγματα:

Με την κατηγορία της διευκόλυνσης παράνομης εισόδου στη χώρα προσφύγων και μεταναστών οδηγούνται στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης πέντε εργαζόμενοι σε δυο μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που επιχειρούν στη Λέσβο.

Από τους συλληφθέντες οι δυο είναι μουσουλμάνοι, αραβικής καταγωγής, υπηκοότητας Δανίας και οι τρεις Ισπανοί που δηλώνουν πυροσβέστες, κρατικοί υπάλληλοι, ενώ στη Λέσβο εργάζονται εθελοντικά ως διασώστες στα πλαίσια άδειας από την υπηρεσία τους.
Οι πέντε συνελήφθησαν σήμερα το πρωί επιβαίνοντες στο ταχύπλοο φουσκωτό σκάφος το οποίο ανήκει σε μια από τις δυο οργανώσεις.

Σύμφωνα με τη δικογραφία ευρισκόμενοι στην οριογραμμή μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας επιχειρούσαν ρυμουλκώντας βάρκες με μετανάστες χωρίς αυτές ή οι επιβαίνοντες σε αυτές να κινδυνεύουν, ενώ ήταν παρόν σκάφος του Λιμενικού Σώματος.

Επίσης σύμφωνα με πηγές του Λιμενικού Σώματος επιχειρούσαν για ακόμα μια φορά χωρίς να ενημερώσουν τις αρχές για τη δράση τους.
Σημειώνεται ότι τρεις από αυτούς,το μεσημέρι της Πέμπτης, είχαν προσαχθεί από τις Λιμενικές αρχές για ανάλογο περιστατικό.
Οι συνήγοροι υπεράσπισης των πέντε κατηγορουμένων στους οποίους απευθύνθηκε το ΑΜΠΕ, είπαν ότι θα προβούν σε δηλώσεις μετά τη μελέτη της δικογραφίας και αφού προηγουμένων απαγγελθούν κατηγορίες.

http://www.onalert.gr/stories/arxisan-syllipseis-se-mko/47427

Όχι επειδή το γράφει το www.left.gr άρα είναι και σωστό...... Καλό είναινα ερευνούμε από όλες τις απόψεις 1 είδηση.


Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/01/2016 :  19:48:46  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Xipolite, διάβασε και από αλλού την είδηση, όχι μόνο από το left.gr , καλά τα λέει ο Gargadua.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/01/2016 :  03:35:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Κρεμάστρες Αλληλεγγύης: Ένα δώρο για τον πλησίον

Οι Κρεμάστρες Αλληλεγγύης, «ζωντανά γλυπτά» φτιαγμένα από ξύλο, μέταλλο ή ανακυκλώσιμα υλικά τοποθετούνται σε πλατείες, πάρκα, δημαρχεία, σχολεία ή άλλα πολυσύχναστα μέρη ενθαρρύνοντας τους περαστικούς να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους σε όσους το έχουν ανάγκη. Οι πολίτες κρεμούν σε αυτές ρούχα, τρόφιμα, βιβλία, παιχνίδια, οτιδήποτε δεν τους χρειάζεται και θέλουν να το χαρίσουν σε έναν άνθρωπο που δυσκολεύεται να το αποκτήσει. Από εκεί κάποιος θα το πάρει, χωρίς να γνωρίζει τον ανώνυμο «ευεργέτη» του ή θα το ανταλλάξει με κάτι δικό του.

Οι Κρεμάστρες Αλληλεγγύης πρωτοεμφανίστηκαν πριν από δύο χρόνια στον Δήμο Κορυδαλλού. Κατόπιν φιλοξενήθηκαν στη Φιλοθέη, στο Ψυχικό, στα Χανιά, πρόσφατα στο Χαλάνδρι, ενώ σύντομα σειρά θα πάρει η Αγία Παρασκευή

****************************************************

Καθώς η νύχτα πέφτει στο Χαλάνδρι, ένας περαστικός αφήνει μια σακούλα σε μια παράξενη μεταλλική κατασκευή που έχει στηθεί στην άκρη της πλατείας. Κάποιος άλλος θα περάσει σε λίγο και χωρίς πολλές διαδικασίες θα πάρει τη σακούλα μαζί του. Είναι μια συνήθεια βγαλμένη απ' τις ανάγκες των καιρών, που εξαπλώνεται με ταχείς ρυθμούς το τελευταίο χρονικό διάστημα στις πόλεις.

Οι Κρεμάστρες Αλληλεγγύης, «ζωντανά γλυπτά» φτιαγμένα από ξύλο, μέταλλο ή ανακυκλώσιμα υλικά τοποθετούνται σε πλατείες, πάρκα, δημαρχεία, σχολεία ή άλλα πολυσύχναστα μέρη ενθαρρύνοντας τους περαστικούς να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους σε όσους το έχουν ανάγκη. Οι πολίτες κρεμούν σε αυτές ρούχα, τρόφιμα, βιβλία, παιχνίδια, οτιδήποτε δεν τους χρειάζεται και θέλουν να το χαρίσουν σε έναν άνθρωπο που δυσκολεύεται να το αποκτήσει. Από εκεί κάποιος θα το πάρει, χωρίς να γνωρίζει τον ανώνυμο «ευεργέτη» του ή θα το ανταλλάξει με κάτι δικό του.

Εικόνες από το παρελθόν, όταν τις δεκαετίες της μεγάλης ανέχειας στα χωριά της ελληνικής υπαίθρου οι φτωχότεροι έβρισκαν κάποια πρωινά κρεμασμένες έξω από την πόρτα τους σακούλες με τρόφιμα ως ένδειξη αλληλεγγύης, ζωντανεύουν ξανά.
Ενα δώρο για τον πλησίον

Οι Κρεμάστρες Δημόσιου Χώρου, όπως τις αποκαλούν οι δημιουργοί τους, κατασκευάστηκαν από δώδεκα καλλιτέχνες που εμφορούνται από κοινωνικές ευαισθησίες με βάση ένα λιτό πρότυπο της εικαστικού και διδάκτορος της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών κ. Ελένης Πολυχρονάτου, η οποία είχε και την αρχική ιδέα για το project.

Πριν από δύο χρόνια

Η πρωτοβουλία ξεκίνησε δειλά πριν από δύο χρόνια στον Δήμο Κορυδαλλού και έκτοτε φιλοξενήθηκε με επιτυχία στη Φιλοθέη και στο Ψυχικό, στα Χανιά, πρόσφατα στο Χαλάνδρι, ενώ τώρα ετοιμάζεται να λάβει χώρα και στον Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Ενα δώρο για τον πλησίον

Είναι ένα έργο που ακουμπά στην ανάγκη του κόσμου να προσφέρει και που αγκαλιάζει μεμονωμένες κινήσεις όπως αυτές που βλέπουμε όλο και συχνότερα στον δρόμο: ένα κοστούμι κρεμασμένο σε μια κολόνα ώστε να το πάρει κάποιος που το χρειάζεται, ένα δοχείο με καθαρά τρόφιμα ακουμπισμένο προσεκτικά σε κάποιο πεζοδρόμιο. Η τέχνη αφουγκραζόμενη τα προβλήματα της κοινωνίας μπορεί να προωθήσει την αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων.

«Το νέο και πολύ ενδιαφέρον στοιχείο αυτής της προσπάθειας είναι ότι για πρώτη φορά δεν μεσολαβεί κανείς μεταξύ εκείνου που θέλει να δώσει και εκείνου που έχει ανάγκη να λάβει. Πρόκειται για μια μορφή αδιαμεσολάβητης οριζόντιας κοινωνικής αλληλεγγύης», λέει ο κ. Βαρβέρης, προϊστάμενος του Αετοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Χαλανδρίου, το οποίο είχε την ευθύνη για την υλοποίηση του προγράμματος. Η ιδέα έλκει την καταγωγή της από την έρευνα που πραγματοποίησα σχετικά με την περιβαλλοντική τέχνη στην Ευρώπη και την Αμερική, λέει η καλλιτέχνιδα Ελένη Πολυχρονάτου, η οποία εμπνεύστηκε τις Κρεμάστρες Δημόσιου Χώρου

​****************************************************

«Ηταν ένα είδος δοκιμασίας για το κατά πόσο οι άνθρωποι θα μπορούσαν να βρεθούν σε μία σχέση μεταξύ τους χωρίς να τους οργανώσει κάποιος άλλος. Ταυτόχρονα, αποτελεί μια εικαστική παρέμβαση σε έναν δημόσιο χώρο. Παρότι το χρονικό διάστημα που έχουμε τοποθετήσει τις κρεμάστρες στο Χαλάνδρι είναι μικρό, διαπιστώνουμε ότι υπάρχει σημαντική ανταπόκριση από τον κόσμο. Εδώ, έξω από το Αετοπούλειο, ένα από τα σημεία όπου βρίσκεται μια τέτοια Κρεμάστρα πάντα υπάρχει κάτι κρεμασμένο. Και συνήθως όταν παίρνουν κάτι, αφήνουν κάτι άλλο. Μεγάλη απήχηση έχει και η Κρεμάστρα Αλληλεγγύης στην πλατεία Χαλανδρίου, ενώ γενικά βλέπουμε ότι οι κρεμάστρες που εγκαταστάθηκαν σε κεντρικά σημεία έχουν μεγαλύτερη κίνηση, ίσως κάποιοι ντρέπονται να τους δουν να παίρνουν κάτι στη γειτονιά τους...».

****************************************************************

Ελένη Πολυχρονάτου:
Ο κόσμος αγκάλιασε την ιδέα μου

Εμπνευση της κ. Ελένης Πολυχρονάτου, μιας καλλιτέχνιδας με σημαντική πορεία, η οποία έχει σπουδάσει Ζωγραφική και Γλυπτική στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών και έχει εκπονήσει διατριβή με θέμα «Εργα Τέχνης Μεγάλης Κλίμακας στον Αστικό και Φυσικό Χώρο», ήταν οι Κρεμάστρες Αλληλεγγύης.
Μεγάλη απήχηση έχει η Κρεμάστρα Αλληλεγγύης στην πλατεία Χαλανδρίου. Οι πολίτες στο σύντομο χρονικό διάστημα που βρίσκεται εκεί αφήνουν πάντα σακούλες με τρόφιμα ή ρούχα

Μεγάλη απήχηση έχει η Κρεμάστρα Αλληλεγγύης στην πλατεία Χαλανδρίου. Οι πολίτες στο σύντομο χρονικό διάστημα που βρίσκεται εκεί αφήνουν πάντα σακούλες με τρόφιμα ή ρούχα

​****************************************************

«Σκεφτόμουν την ιδέα καιρό. Οταν το είπα στα παιδιά μου, μου απάντησαν "είναι ουτοπία". Το σκέφτηκα για μία εβδομάδα και είπα: Γιατί όχι; Δεν είναι ουτοπία, μπορεί να γίνει. Με τρία ξυλάκια μπορείς να φτιάξεις μια εφαρμογή που θα φωτίσει τη ζωή κάποιου. Και έχω ακούσει πολύ συγκινητικά πράγματα από τότε. Οπως έναν φίλο του γιου μου που μου είπε: "Ξέρετε, κυρία Ελένη, η δική μας κρεμάστρα έχει πάντα φαγάκι"...», λέει μιλώντας στο «Εθνος».

Κοινωνική τέχνη

«Πρόκειται για ένα έργο πολυεπίπεδο. Ενώ έχει εικαστικό ενδιαφέρον γιατί πλάθεις ένα μοντέλο σε παραλλαγές μέσα στην ίδια πόλη ή σε διαφορετικές, ταυτόχρονα έχει την έννοια του δώρου που καθιστά ηπιότερο τον δημόσιο χώρο: Μια σακούλα με παιδικά παπούτσια, λίγο ψωμί από τον φούρνο, μια λαμπάδα το Πάσχα ως δώρα, προσδίδουν στον δημόσιο χώρο περισσότερη θαλπωρή, τον καθιστούν σπίτι μας, όπως και είναι στην πραγματικότητα. Τέλος, θέτει θέμα ανακύκλωσης αφού κάτι άχρηστο για εμάς, είναι χρήσιμο σε κάποιον άλλο». Οι Κρεμάστρες είναι ένα project κοινωνικής τέχνης και ρόλος της τέχνης είναι, όπως η ίδια λέει, η κοινωνική ευαισθητοποίηση.

«Η ιδέα έλκει την καταγωγή της από την έρευνα που πραγματοποίησα σχετικά με την περιβαλλοντική τέχνη στην Ευρώπη και την Αμερική. Από εκεί πήρα την τεχνογνωσία για το πώς μπορεί να στηθεί ένα έργο στον αστικό χώρο και σιγά σιγά να μεγαλώνει τόσο από τη νομοθεσία όσο και από τη συνεργασία των ανθρώπων. Οι Κρεμάστρες Δημοσίου Χώρου έχουν ήδη ζητηθεί για παρουσίαση στην Αμερική, αλλά είναι κάτι που απαιτεί πολύ κόπο».

Πολλά σχέδια

Σε κάθε περιοχή τοποθετούνται δώδεκα Κρεμάστρες, σε σημεία-ορόσημο για τον δήμο, με ίδιες διαστάσεις και διαφορετικό σχέδιο, στηριγμένο, όμως, σε ένα βασικό μοντέλο, το «σύμβολο της αμοιβαιότητας». «Επιδιώκουμε τη μεγάλη συμμετοχή. Είναι διαφορετικό να συμμετέχουν στο έργο 12 καλλιτέχνες και διαφορετικό να είναι 24 ή 36. Είναι άλλο να βρίσκεται το έργο σε ένα σημείο και αλλιώς να εξαπλώνεται από πόλη σε πόλη. Από αυτό εξαρτάται η δυναμικότητα του έργου...».
http://left.gr/news/kremastres-allileggyis-ena-doro-gia-ton-plision
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

andrem
Senior Forum-Runner

482 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/01/2016 :  14:41:45  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ενα πολυ ενδιαφερον αρθρο,(λιγο μεγαλο)το οποιο καλο θα ειναι να το διαβασουν (ειδικα) οσοι εκνευριζονται αφανταστα με τις αποψεις των αλλων.
http://www.tovima.gr/science/article/?aid=767040
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/01/2016 :  17:52:31  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by andrem

Ενα πολυ ενδιαφερον αρθρο,(λιγο μεγαλο)το οποιο καλο θα ειναι να το διαβασουν (ειδικα) οσοι εκνευριζονται αφανταστα με τις αποψεις των αλλων.
http://www.tovima.gr/science/article/?aid=767040



Συμφωνούμε απόλυτα, αξίζει να αφιερώσετε λίγο χρόνο και να το διαβάσετε!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitakos
Master Forum-Runner

Greece


3754 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/01/2016 :  22:32:03  Εμφάνιση Προφίλ  Visit xipolitakos Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Η γνώση δεν είναι πάντα αντικειμενική, όπως αναφέρει, γιατί προέρχεται από ανθρώπινες διαπιστώσεις/αποδείξεις/ανακαλήψεις οι οποίες μπορούν να ανατραπούν πολύ εύκολα από νέες.

___________________
Run Natural... run Bare
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/01/2016 :  20:32:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Independent: Θύμα των σεξουαλικών επιθέσεων στην Κολωνία περιγράφει πώς την έσωσαν Σύροι πρόσφυγες (βίντεο)

Την ώρα που οι ρατσιστικές κραυγές πληθαίνουν στην Ευρώπη με αφορμή τις επιθέσεις της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία εναντίον γυναικών, μία αμερικανίδα περιγράφει πως μερικοί πρόσφυγες, σαν αυτούς που δαιμονοποιούν τα media και η γερμανική ακροδεξιά, την προστάτευσαν από αυτές ακριβώς τις επιθέσεις...
http://left.gr/news/independent-thyma-ton-sexoyalikon-epitheseon-stin-kolonia-perigrafei-pos-tin-esosan-syroi
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/01/2016 :  21:17:31  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
"Η επικρατούσα θρησκεία". Προτείνω να το διαβάσετε:
http://www.kathimerini.gr/846022/opinion/epikairothta/politikh/h-epikratoysa-8rhskeia
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/01/2016 :  21:24:29  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ολόκληρη η έκθεση της Oxfam σχετικά με το 1% των ανθρώπων που κατέχουν περισσότερο πλούτο από το υπόλοιπο 99% μαζί. Θέτει ενδιαφέροντα θέματα οικονομικής και όχι μόνο ανισότητας. Διαβάστε την προς προβληματισμό, πραγματικά αξίζει.

http://www.oxfamamerica.org/static/media/files/bp210-economy-one-percent-tax-havens-180116-en_0.pdf

(θα την βγω στον xipolito από αριστερά! )
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Diamantis
Lost Poet of Forum

Greece


1847 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/01/2016 :  21:45:07  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Rigelian

Ολόκληρη η έκθεση της Oxfam σχετικά με το 1% των ανθρώπων που κατέχουν περισσότερο πλούτο από το υπόλοιπο 99% μαζί. Θέτει ενδιαφέροντα θέματα οικονομικής και όχι μόνο ανισότητας. Διαβάστε την προς προβληματισμό, πραγματικά αξίζει.

http://www.oxfamamerica.org/static/media/files/bp210-economy-one-percent-tax-havens-180116-en_0.pdf

(θα την βγω στον xipolito από αριστερά! )

https://www.youtube.com/watch?v=sFcXqmvLzaQ
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/01/2016 :  22:41:40  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πολύ βαρετή θα ήταν μια καρδιά χωρίς τρικυμία!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/01/2016 :  22:49:36  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Rigelian

Ολόκληρη η έκθεση της Oxfam σχετικά με το 1% των ανθρώπων που κατέχουν περισσότερο πλούτο από το υπόλοιπο 99% μαζί. Θέτει ενδιαφέροντα θέματα οικονομικής και όχι μόνο ανισότητας. Διαβάστε την προς προβληματισμό, πραγματικά αξίζει.

http://www.oxfamamerica.org/static/media/files/bp210-economy-one-percent-tax-havens-180116-en_0.pdf

(θα την βγω στον xipolito από αριστερά! )

Μην ξεχάσεις να βγάλεις φλας μην τυχόν τρακάρουμε και πάμε δεξιά γιατί δεν θα το αντέξω...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/01/2016 :  22:51:14  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Diamantis

quote:
Originally posted by Rigelian

Ολόκληρη η έκθεση της Oxfam σχετικά με το 1% των ανθρώπων που κατέχουν περισσότερο πλούτο από το υπόλοιπο 99% μαζί. Θέτει ενδιαφέροντα θέματα οικονομικής και όχι μόνο ανισότητας. Διαβάστε την προς προβληματισμό, πραγματικά αξίζει.

http://www.oxfamamerica.org/static/media/files/bp210-economy-one-percent-tax-havens-180116-en_0.pdf

(θα την βγω στον xipolito από αριστερά! )

https://www.youtube.com/watch?v=sFcXqmvLzaQ

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 26 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000