Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Ανθρωπος - κοινωνία
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 26

Nek2000
Elite Forum-Runner

Greece


1276 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/10/2015 :  11:17:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Οι Έλληνες του εξωτερικού μεγαλώνουν περισσότερο σαν Έλληνες ή σαν πολίτες της χώρας που ζουν;
Όσο για τις παραλίες, δεν είναι παραλίες αλλά πισίνες με είσοδο (ενώ οι παραλίες θα πρέπει να είναι ελεύθερες για όλους) δεν σε αναγκάζει κανείς να πας τις ώρες που είναι για μουσουλμάνους. Βασικά είναι σα να κλείνει κάποιος τον χώρο για κάποια εκδήλωση. Όπως υπάρχουν εστιατόρια που σου λένε ότι για να μπεις πρέπει να φοράς κοστούμι και γραβάτα :)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/10/2015 :  11:49:51  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Τις αξίες όχι την θρησκεία θα υποστηρίζουν μια ζωή.
Πιστεύω πως όταν λέει δεν θα πηγαίνουν σε κατηχητικό, εννοεί αυτό, το κατηχητικό, με όλες τις κακές έννοιες του όρους δλδ φανατισμό, φονταμελισμό κτλ.

Όχι μια μορφή -πως λέμε δυτικού ή ελληνικού- ανατολικού σχολείου, πχ συριακού σχολείου, ή αφγανικού κτλ.

Αν τώρα πηγαίνουν εκεί και από το πρωί μέχρι το βράδυ τους λένε ότι πρέπει να σκοτώνεις τους αλλόθρησκους λογικό δεν είναι?
Δεν το βλέπω φασιστικό αυτό.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/10/2015 :  12:15:41  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Αλλιώς πρέπει και εσείς/εμείς να αποδεχτείτε/ούμε τα κηρύγματα μίσους της Χ.Α.
Να μην την βγάλουμε εκτός νόμου, και να θεωρήσουμε ότι αν κάποιος σκοτώσει και κάποιον, δεν έφταιγε το παιδομάζωμα που έγινε από μικρή ηλικία και το μίσος του, και είναι φασιστικό να μην τους αφήνουμε να λένε τις ιδέες τους.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Nek2000
Elite Forum-Runner

Greece


1276 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/10/2015 :  12:22:21  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Δεν είπα εγω για θρησκειες. Και για τις αξίες το ίδιο φασιστικό είναι να σου λέει ό άλλος τι θα υποστηρίζεις. Ελευθερία έχουμε. Αν δεν σου αρέσει μπορείς εσύ να φύγεις.
Εγώ σχολιάζω αυτά που γράφει όχι αυτά που μπορεί να εννοεί.
Για τις πισίνες τι τον ενοχλεί μπορείς να μου πεις; Εσύ που πας στο κολυμβητήριο όταν έχει αγώνα πόλο πηγαίνεις. για προπόνηση; Ή μήπως όταν πας, φοράς ότι θέλεις;
ediτ: ποιος μίλησε για φόνους;

Edited by - Nek2000 on 01/10/2015 12:26:33
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/10/2015 :  12:35:38  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Νομίζω ότι όταν λέμε για αξίες εννοούμε να επιτρέπεις στην γυναίκα σου να εκφράζεται ελεύθερα, αν θέλει να μην φοράει μπούρκα, και να βγαίνει βόλτα με τις φίλες της.
Επίσης αν της σπάσεις τα @@ γιατί είσαι γάιδαρος, να έχει δικαίωμα να σε χωρίσει για να βρει άλλον, χωρίς να φοβάται.
Αυτές είναι ουσιαστικές αξίες ελευθερίας και πρέπει να τις απολαμβάνουν όλοι οι πολίτες μιας χώρας.
Και όχι μερικοί (πχ οι γυναίκες των ισλαμιστών) να μην απολαμβάνουν αυτές τις ελευθερίες επειδή οι άντρες τους έχουν την τάδε αξία ή θρησκεία.

Δεν καταλαβαίνω που μπερδευόμαστε.
Εσύ δλδ θες επειδή είναι στις αξίες τους, να μπορεί ο άνδρας να δέρνει την γυναίκα του?

Όταν γράφτηκα στο κολυμβητήριο ήξερα (τώρα βέβαια σηκώνουν πολύ βελτίωση οι μηχανισμοί ενημέρωσης που έχουν, αλλά η ουσία έιναι αυτή) και ήξερα ότι κάποιες ώρες δεν θα μπορώ να πηγαίνω γιατί έχει αγώνες/συντήρηση κτλ.
Γράφτηκα και ήξερα ότι πρέπει να κάνω ντους πριν/μετά, να μην μπαίνω βρώμικος δλδ, και να φοράω σκουφάκι για να μην αφήνω τρίχες.

Αν εγώ έχω μάθει αν είμαι μπίχλας, ή δεν πάω, ή αναγκάζομαι να συμμορφωθώ.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Aroulio
Elite Forum-Runner

1580 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/10/2015 :  12:37:55  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Το τι θα έκανε ο Τζήμερος, ή κάποιος άλλος Έλληνας πολιτικός κάπου αλλού είναι τελείως υποθετικό.
Όσο υποθετικό είναι αν θα μίλαγαν για τουρίστες που λιάζονται, για νομισματοκοπεία, για δημιουργική ασάφεια, για εμβάσματα συγγενών τους, για συνταξιούχους πολιτικούς στα 40 τους κλπ
Γενικά πιστεύω ότι σε οποιοδήποτε ευνομούμενο δυτικοευρωπαϊκό κράτος, η πλειοψηφία των πολιτικών προσώπων της Ελλάδας δε θα ήταν στο κοινοβούλιο, ή στην αυτοδιοίκηση, αλλά περιορισμένοι σε άλλους χώρους.

Το μουσουλμανικό ντύσιμο δε με ενοχλεί, αλλά λέω, ότι –πέρα από ενδεχόμενη καταπίεση των γυναικών- είναι κάτι δηλωτικό των πεποιθήσεων σου, και μπορεί να λειτουργήσει ρατσιστικά εις βάρος αυτού που το φοράει, όπως μπορεί να είναι τα μαύρα και τα στρατιωτικά ρούχα για κάποιους άλλους. Δηλαδή μια χαρά μπορεί κάποιος να πιστεύει σε οτιδήποτε θέλει, δεν είναι όμως ανάγκη να το κάνει σημαία της ζωής του. Μια χαρά μπορεί να έχει κάποιος τις όποιες προτιμήσεις του. Δεν είναι ανάγκη να το κάνει κραχτά. Και δεν είναι ανάγκη να προσπαθεί –κατά περίπτωση- να το περάσει ως πρότυπο, ή να προσπαθεί να προσηλυτίσει τους άλλους.

Φασίστες έχω ξαναπεί ότι θεωρώ κάθε μειοψηφία (συνήθως μονοψήφιων ποσοστών) που πιστεύει ότι μόνο αυτή κατέχει την απόλυτη αυθεντία και έχει και την αποστολή να πείσει και να σώσει όλους τους υπόλοιπους, ακόμα κι αν αυτοί δεν το θέλουν.

Οι Έλληνες του εξωτερικού είναι σαφές ότι προσαρμόζονται πλήρως όπου πηγαίνουν (πχ στην εφαρμογή των νόμων) και υιοθετώντας τη συμπεριφορά των ντόπιων και εκμεταλλευόμενοι τις οργανωμένες δομές, διαπρέπουν στο εξωτερικό. Έχεις ακούσει για Έλληνα γιατρό, ύ υπάλληλο που να πήρε φακελάκι στο εξωτερικό, που να αρνήθηκε την αξιολόγηση στην εργασία του, ή που να έκανε κατάληψη στο Μπιγκ Μπεν, ή στον Πύργο του Άιφελ επειδή οι τυρόπιτες είναι στρογγυλές κι όχι τρίγωνες .
Και παράλληλα με όλα αυτά οι Έλληνες του εξωτερικού διατηρούν τα στοιχεία της καταγωγή τους τα έθιμά τους κι αυτά που τους ενώνουν ως ελληνική παροικία.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Nek2000
Elite Forum-Runner

Greece


1276 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/10/2015 :  14:30:12  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Σωστά όλα αυτά Άρη. Οι πισίνες όμως που κολλάνε σε όλα αυτά; Μόνο στο τελευταίο που έγραψες κολλάει "Και παράλληλα με όλα αυτά οι Έλληνες του εξωτερικού διατηρούν τα στοιχεία της καταγωγή τους τα έθιμά τους κι αυτά που τους ενώνουν ως ελληνική παροικία."
Οι Έλληνες του εξωτερικού προσαρμόζονται (πχ στην εφαρμογή των νόμων) Το ίδιο κάνουν και όλοι οι υπόλοιποι ξένοι είτε είναι μουσουλμάνοι, είτε χριστιανοί, είτε ινδουιστές κλπ). Οχι πλήρως όμως. Το ίδιο ισχύει παντού. ΠΕρισσότερο όμως ζουν σαν Έλληνες. Γι' αυτό και μένουν σε περιοχές που έχει πολλούς Έλληνες, πηγαίνουν σε ελληνικά μαγαζιά, η πλειψηφία των φίλων τους είναι Έλληνες, ντύνονται σαν Έλληνες, τρώνε σαν Έλληνες
Τώρα επειδή ο Τζήμερος ψάχνει κάθε φορά να βρει κάποια αφορμή για να πει τα δικά του φασιστικά-ρατσιστικά σχόλια εσείς γιατί πρέπει να τον υποστηρίζετε; Ο Τζήμερος έβγαλε το συμπέρασμα όπως πιστεύει ο Deorum ότι επειδή θέλουν να κάνουν μπάνιο είναι και επικίνδυνοι γιατί θα βγουν να σκοτώσουν τους αλλόθρησκους.

Και επειδή γύρισε το θέμα στον Τζήμερο, για να καταλάβετε για τι άνθρωπο μιλάμε. Είναι αυτός που λίγες μέρες πριν τις εκλογές ενεπλάκη σε τροχαίο, στο οποίο μάλλον έφταιγε (γράφτηκε για παραβίαση κόκκινου ή στοπ, δεν το διέψευσε ποτέ), εκτός από τον εαυτό του έστειλε στο νοσοκομείο άλλα 2 άτομα και δεν βγήκε ποτέ να ζητήσει συγγνώμη. Το μόνο που έξανε ήταν να βγαίνει στα social media και να διαλαλλεί ότι είναι καλά. Και τα άλλα τα ζώα οι θαυμαστές του έκαναν like και ούτε ένας δεν ρώτησε αν είναι καλά αυτοί οι 2 άνθρωποι. Να τον χαίρεστε!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Aroulio
Elite Forum-Runner

1580 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/10/2015 :  15:10:24  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Εγώ δεν ανέφερα τίποτα για πισίνες, εκεί σας έχασα λίγο, αλλά φαντάζομαι ότι ειπώθηκε ότι ένα κολυμβητήριο έχει κάποιους κανόνες, και αν θες να κάνεις χρήση των υπηρεσιών του, τότε πρέπει να αποδεχτείς πλήρως τους κανόνες αυτούς.

Και αυτή την άποψη υποστηρίζω γενικώς, την εφαρμογή των κανόνων σε όλες τις χώρες, όλες τις πολιτικές παρατάξεις, όλους τους ανθρώπους και όλες τις θρησκείες.
Και επαναλαμβάνω παντού την άποψη ότι η μη εφαρμογή των νόμων στη χώρα μας και η –σε γενικές γραμμές- μη ύπαρξη συνεπειών της παραβατικότητας, είναι η αιτία όλων των δεινών και της κατρακύλας μας.

Τώρα, το ποιος συμφωνεί με κάποιον πολιτικό και με πόσες από όλες τις απόψεις του, είναι τεράστιο θέμα. Πχ το 36% που ψήφισε τον πρωθυπουργό το Γενάρη για να σκίσει τα μνημόνια, είναι το ίδιο με το 35% που τον ψήφισε τώρα για να το εφαρμόσει? Αν ναι, να τον χαίρεται λοιπόν -δικαίωμα του είναι φυσικά- όπως τον χαιρόμαστε κι όλοι οι υπόλοιποι καθώς αυτοί είναι οι κανόνες της δημοκρατίας μας.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/10/2015 :  15:11:03  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Δεν καταλαβαίνω τι λες, και τι κατάλαβα εγώ.
δεν είπα ούτε υπονόησα ούτε εννόησα οτι "επειδή θέλουν να κανουν μπανιο είναι και επικίνδυνοι γιατί θα βγουν να σκοτώσουν αλλόθρησκους".

Από εκεί και πέρα αν αρνείσαι ότι υπάρχει θρησκευτικός φονταμελισμός, πρέπει να το πιάσουμε από την ανάποδη.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/10/2015 :  16:24:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Στον αντίποδα των σκοταδιστικών ρατσιστικών φασιστικών θέσεων των διάφορων Τζημερο-λιάκων παράσιτων του μίσους, ορθώνεται φωτεινό παράδειγμα η ζωή και η ανθρωπιά του παπά-Στρατή απο τη Λέσβο, οι μετανάστες τον έλεγαν "Μπαμπα-Νούρ" που σημαίνει Πατέρας από Φως.

http://www.ertopen.com/news/ellada/koinwnia/item/36156-papa-straths-dhmoy-%E2%80%93-o-mpampanoyr-twn-prosfygwn-petaxe-makria

http://ependisinews.gr/post/11511/sygklonizei-to-skitso-me-ton-papa-strath-poy-krata-agkalia-ton-mikro-a-lan

Edited by - xipolitos on 01/10/2015 16:25:57
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Nek2000
Elite Forum-Runner

Greece


1276 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/10/2015 :  17:16:14  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Άρη από τις πισίνες ξεκίνησε το όλο θέμα. Διάβασε το τελευταίο ποστ του Rigelian. Λες να ξεκίνησα στα καλά καθούμενα να λέω για τον Τζήμερο;
Οι κανόνες είναι κανόνες όπως λες και αν οι κανόνες λένε ότι τις τάδε ώρες πρέπει να φοράς τα τάδε ρούχα για να χρησιμοποιήσεις την πισίνα, τότε θα πρέπει να το κάνεις.
Το να τον χαίρεστε το είπα για τις πολιτικές του απόψεις για αλλά για το ατύχημα που δείχνει και τι άνθρωπος είναι.

Deorum δεν αρνήθηκα ότι υπάρχει θρησκευτικός φονταμελισμός. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι κάθε μουσουλμάνος είναι και τρομοκράτης. Γιατί αυτό το συμπέρασμα βγάζεις και εσύ και ο Τζήμερος με αυτά που λέτε. Αν από το ντύσιμο του μπάνιου καταλήγεις στο "κατηχητικό" και το εννοείς όπως λες εσύ τότε αυτό λες. Ότι αυτοί που θέλουν να κάνουν μπάνιο με τα ρούχα είναι και οι ίδιοι που βάζουν βόμβες.

Θα μου πει κάποιος γιατί είναι κακό αυτό που ζήτησαν οι μουσουλμάνοι για τις πισίνες;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/10/2015 :  20:57:51  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Μισό λεπτάκι, έχω πει εγώ ότι "κάθε μουσουλμάνος είναι και τρομοκράτης" ?
Τι λόγια είναι αυτά που βάζεις στο στόμα μου?
Κανένα τέτοιο συμπέρασμα δεν έβγαλα.

Αν θέλουν να κάνουν μπάνιο με τα ρούχα ας κάνουν, πρόβλημά τους.
Αν θέλουν να δέρνουν τις γυναίκες τους όμως, όχι. Να τιμωρούνται όπως όλοι και όχι να έχουν οποιαδήποτε εξαίρεση επειδή στην θρησκειά τους επιτρέπεται.
Το ίδιο με όλους τους νόμους.
Οι νόμοι (που αποφασίσαμε όλοι εμείς σαν κανόνες σωστές συμπεριφοράς λίγο πολύ) είναι πάνω από τη θρησκεία του καθενός.

Να δέρνουν την γυναίκα τους οι μουσουλμάνοι, και να την διατάζουν από το πρωί ως το βράδυ? Ή θες να μην σέβονται τις δυτικές αξίες, και να σεβόμαστε εμείς τις δικές τους.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/10/2015 :  21:22:35  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Νεκ, βιώνουμε μια ιμπεριαλιστική εισβολή. Θέλουν να επιβάλλουν στηην Ευρώπη όχι απλά τους δικούς τους κανόνες αλλά και τον δικό τους ολοκληρωτικό, ανελεύθερο τρόπο ζωής.

quote
Το Oktoberfest είναι μια γιορτή μπύρας που πραγματοποιείται από το 1810 κάθε χρόνο στο Μόναχο της Βαυαρίας. Την ίδια περίοδο και άλλες γερμανικές πόλεις όπως το Βερολίνο και η Στουτγγάρδη εορτάζουν την ίδια γιορτή που συνδυάζεται με λαϊκές αγορές, υπαίθριες δραστηριότητες και φυσικά κατανάλωση μπύρας και λουκάνικων. Οι εορτασμοί του Oktoberfest ξεκινούν το τρίτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου και διαρκούν έως την πρώτη Κυριακή του Οκτωβρίου.

Προ ολίγων ημερών το Δημοτικό Συμβούλιο του Μονάχου που είναι ο διοργανωτής του Oktoberfest της πόλης έλαβε την ακόλουθη επιστολή από τον μουσουλμάνο κάτοικο της Βαυαρίας Μοράντ Αλμουράντι (αντιγράφουμε από τα γερμανικά).

«Αξιότιμο Δημοτικό Συμβούλιο του Μονάχου,

Σας γράφω αυτή την επιστολή για να σας εφιστήσω την προσοχή σε κάτι που πολλοί μουσουλμάνοι πιστεύουν ότι είναι άδικο και πρέπει να τύχει του ενδιαφέροντος σας. Θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι το Oktoberfest είναι μια αντι-ισλαμική γιορτή και μη ανεκτική για την μουσουλμανική θρησκεία. Προσπαθήσαμε να αγνοήσουμε το γεγονός αλλά δεν γίνεται, διότι κατά την διάρκεια της γιορτής πραγματοποιούνται πολλές αντι-ισλαμικές πράξεις, όπως κατανάλωση οινοπνεύματος, εμφανίσεις ημίγυμνων γυναικών κλπ.

Κατανοούμε ότι το Oktoberfest είναι μια παραδοσιακή γερμανική γιορτή, αλλά εμείς οι μουσουλμάνοι δεν μπορούμε να ανεχθούμε τον αντι-ισλαμικό χαρακτήρα αυτής της γιορτής, διότι προσβάλλει εμάς και όλους τους μουσουλμάνους της γης.

Για αυτό απαιτούμε την άμεση ακύρωση του επερχόμενου Oktoberfest.

Επίσης πιστεύουμε ότι η γιορτή αυτή προσβάλλει όλους τους πρόσφυγες που έρχονται στη Γερμανία από την Συρία, το Ιράκ, το Αφγανιστάν κλπ. Η ακύρωση της γιορτής θα βοηθήσει αυτούς τους πρόσφυγες να μην ξεχάσουν την ισλαμική τους καταγωγή και ιστορία.

Ευχαριστώ για την προσοχή σας σχετικά με το θέμα».

Σας φαίνεται υπερβολικό; Ήδη από πέρυσι το Δημοτικό Συμβούλιο των Βρυξελλών, δεν έβαλε χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία της πόλης μετά από απαίτηση μουσουλμάνων δημοτικών συμβούλων. Την ιστορία με τον βάτραχο και την κατσαρόλα την ξέρετε;
unquote Τζήμερος

Με τον Aroulio συμφωνώ σε όλα εκτός από αυτό: "Και οφείλει -χωρίς να απαρνιέται την καταγωγή του- τουλάχιστον να σέβεται τα ήθη και τα έθιμα των ντόπιων, χωρίς αναγκαστικά να τα υιοθετεί." Θεωρώ ότι πρέπει να τα υιοθετεί. Αυτό είναι η στοιχειώδης άμυνα της ελευθερίας μας.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/10/2015 :  21:31:25  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλά αυτό με την επιστολή να καταργήσουν το οκτόμπερ φεστ, πρέπει να είναι τρολιά,
ή και αν δεν είναι, μαλάκες γραφικοί περίεργοι υπάρχουν παντού.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/10/2015 :  21:46:54  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Deorum

Καλά αυτό με την επιστολή να καταργήσουν το οκτόμπερ φεστ, πρέπει να είναι τρολιά,
ή και αν δεν είναι, μαλάκες γραφικοί περίεργοι υπάρχουν παντού.

Εννοείς τον Τζήμερο..;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 26 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000