Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Πολιτικό καφενείο
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 186

Savvas
Master Forum-Runner

Greece
4318 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/06/2016 :  22:08:54  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Deorum

quote:
Originally posted by andrem

Τι εγινε ρε παιδια,και εσεις εναντιων των... γενναιων και απαραιτητων "μεταρρυθμισεων",που εχει αναγκη η αγορα εργασιας,προκειμενου να γινει πιο ανταγωνιστικη η χωρα και να ερθει μεγαλυτερη αναπτυξη?
Παντως ειναι γεγονος οτι ο ΣΕΒ δεν ζητησε ακομα οι εργαζομενοι να φορανε πανες,οπως εγινε σε εργοστασιο στην Αμερικη για να μην χανεται πολυτιμος χρονος.
Χωρις πλακα τωρα,αυτο που ζητανε και μαλλον θα περασει ειτε απο την κυβερνηση της """"αριστερας"""ειτε απο τον Κουλη και τους ακροδεξιους (Αδωνη ,Βοριδη κ.λ.π.)που το πιστευουν πιο πολυ,ειναι βασικη νεοφιλευθερη συνταγη απο τον μεγα ανθρωπιστη θειο Μιλτι(που τωρα ειναι παρεα με τον φιλο του δικτατορα Πινοτσετ
)και που καποιοι θαυμαζουν σαν Θεο.



Έχεις πηγή για τις πάνες που ζητάς να φοράνε οι εργαζόμενοι στην αμερική να μην χάνουν χρόνο?
Ή διαδίδεις και εσύ παρόμοιες ιστορίες με αυτές που που διαδίδουν άλλοι ψεκασμένοι, του στύλ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ< ΤΡΩΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΜΒΡΥΑ ?

Τώρα τα μέτρα πρέπει να περάσουν. Το θέμα είναι πως αυτός είναι ο λογαριασμός της περίφημης ΠΕΡΙΦΑΝΗΣ διαπραγμάτευσης. Και έχει ακόμα πολύ.
Από την άλλη, αν δεν τον πληρώσουμε ούτε αυτόν... ο επόμενος θα έρθει πολύ χειρότερος.
Δεν μπορούμε πχ να πούμε μην πληρώνετε ΕΝΦΙΑ ως το 2031, γιατί είναι παράνομος και άλλα καραγκιοζιλίκια όπως ότι έχουμε ήδη νομική ομάδα που θα σας καλύψει..., αλλά ο ΕΝΦΙΑ (τρανή απόδειξη στην Κύπρο) σε διαφορετική περίπτωση δεν θα συνέχιζε ως τότε.

Οπότε δεν καταλαβαίνω τι σου φταίει ο Πινοσέτ ή ο Άδωνις αυτή την στιγμή.
Δεν είναι Νεοφιλελευθερή συνταγή. Εϊναι ακριβώς το αντίθετο. Πως να το κάνουμε.
Ο (νεο)φιλελευθερισμός δεν λέει, λιώστε στους φόρους τους πάντες, για να συντηρήσετε τα έξοδα του κράτους.
Λέει ακριβώς μα ακριβώς το αντίθετο.





http://www.protothema.gr/world/article/577632/ergasiakos-mesaionas-stis-ipa-upalliloi-forane-panes-gia-na-min-pigainoun-toualeta/
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/06/2016 :  22:26:03  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Είναι σαν την εκτέλεση αντιφρονούντα με πυρά από αντιεροπορικό πυροβόλο, ή το τάισμα στα λιοντάρια...

Εντάξει πάντως, υπάρχει πηγή. ;D
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/06/2016 :  22:27:25  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by andrem

quote:
Originally posted by Rigelian

Πάντα υπέρ κάθε μεταρρύθμισης μας η οποία μας επιβάλλεται!
Πάντα υπέρ κάθε μείωσης της "εθνικής" κυριαρχίας!
Πάντα υπέρ κάθε ιδιωτικοποίησης, ακόμα και ξεπουλήματος!



Αν και επρεπε να γραψω "χωρις σχολια"
ειδικα το 'Παντα υπερ καθε μεταρρυθμισης η οποια μας επιβαλεται'
το λες και μαζοχισμο.



Μπα, είναι ανοιχτό μυαλό!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Savvas
Master Forum-Runner

Greece
4318 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/06/2016 :  22:28:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by gargadua

[quote]Originally posted by Deorum

-------------------------------------
Αθήνα
Νέο σοκ περιμένει την αγορά εργασίας το φθινόπωρο, με μειώσεις του εργατικού κόστους, περικοπές 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα, ντόμινο απολύσεων, πλήρη αναδιάρθρωση της λειτουργίας των συνδικαλιστικών οργανώσεων, καθώς και αυστηροποίηση του νομοθετικού πλαισίου για τον τρόπο λήψης της απόφασης των απεργιακών κινητοποιήσεων.

-------------------------------------

Τι ΕΝΦΙΑ και μαλακίες, εδώ μιλάμε για τον πιο μικρό μισθωτό, τον Μισθωτό των 6500€/έτος (580*14), μείον 1000€.

Έτσι είναι Γιώργο, η αριστερά για να την αποκτήσεις θέλει θυσίες όχι ανάπτυξη και παπαριές. Σε λίγο τα στρατόπεδα της Γκούλαγκ θα μοιάζουν με εργασιακό παράδεισο και για όλα βέβαια θα φταίει .......ο καπιταλισμός.

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.






Καλά πραγματικά πιστέυεις οτι αυτά όλα τα αποφασίζει ο Σύριζα?
Ολα αυτά είναι αποτέλεσμα προκαθορισμένα σύμφωνα με τις "βέλτιστες πρακτικές της ΕΕ" θα γινόντουσαν ούτως ή άλλως με οποιαδήποτε Κυβέρνηση Δεξιά-Κεντρώα-αριστερή που τάσσεται υπέρ της ΕΕ είδικα όσο δεν μπορεί το καπιταλιστικό σύστημα να βγεί απο την κρίση.
Στην Γαλλία τα ίδια γίνονται που είναι η δέυτερη δυναμη της ΕΕ, φαντάσου στην Ελλάδα!



http://www.rizospastis.gr/story.do?id=6865570

http://www.enikos.gr/mpogiopoulos/290248,Symfwno-gia-to-Eyrw-To-Mnhmonio-twn-Mnhmoniwn-.html


ΥΓ. Απλά ο Σύριζα κατάφερε να τα περάσει κάτι που δεν μπορούσαν να κάνουν οι προηγούμενοι.
Δεν είναι τυχαίο που η Μέρκελ είπε στον Κούλη να σταματήσει να μιλάει για εκλογές πριν το 2018, ενώ μίλησαν με κολακευτικά λόγια για τον Τσίπρα ο Βαλς και ο Ντάισεμπλουμ.

Edited by - Savvas on 05/06/2016 22:33:07
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/06/2016 :  22:31:21  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Το παραθέτω διότι με εκφράζει απόλυτα! (τα bold δικά μου)

«Στις επόμενες εκλογές να κλειδώσουμε τους γέρους σπίτια τους! Δεν θα αποφασίζουν οι συνταξιούχοι για εμάς! Δεν θα υποθηκεύσουν το μέλλον των επόμενων γενεών φοβισμένοι εβδομηντάρηδες που ψήφιζαν μια ζωή ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ και δεν μπορούν να ξεκολλήσουν. Δεν θα καθορίσουν τη μοίρα μας οι τρομοκρατούμενοι από τα δελτία των 8». Αυτά και πολλά ακόμα δεν ήταν απόψεις κάποιων ακραίων, περιθωριακών κύκλων περιορισμένης απήχησης. Αντιθέτως! Σκιαγραφούν την κυρίαρχη στην ελληνική νεολαία αντίληψη από το 2012 και μετά.

Κι αν αυτή η ακραία συμπεριφορά μπορεί να αποδοθεί στο έντονο θυμικό της νεότητας, πώς εξηγείται η υψηλή απήχηση της Χρύσης Αυγής στη νέα γενιά, η οποία υπερβαίνει σημαντικά τον πανελλαδικό μέσο όρο; Πώς αιτιολογείται το γεγονός ότι η νέα γενιά «έχαψε» με περισσή ευκολία όλους τους μύθους και τις ψευδαισθήσεις της τελευταίας εξαετίας; Κι εν πάση περιπτώσει, πώς είναι δυνατόν η πιο μορφωμένη και πολυταξιδεμένη γενιά από συστάσεως ελληνικού Κράτους όχι απλώς να ευθυγραμμίσθηκε ενθουσιωδώς με όλες τις αυτοκαταστροφικές επιλογές της υπόλοιπης ελληνικής κοινωνίας αλλά πολλές φορές να τις αγκάλιασε και πρώτη;

Πού οφείλεται αλήθεια αυτό το τρομακτικό έλλειμμα πολιτικής παιδείας; Γιατί δεν μπορεί να φταίει για όλα η ανωριμότητα σε συνδυασμό με το φλογερό ταμπεραμέντο της νιότης. Εξάλλου, δεν έχουμε να κάνουμε με μια συνήθη ροπή προς ριζοσπατικές ιδέες και θέσεις, αλλά με μια αξιακή, αισθητική και πνευματική υποταγή σε μια απολύτως ανερμάτιστη αερολογία με εθνολαϊκιστικό περιτύλιγμα.

Ούτε θα ήταν δίκαιο να κατηγορήσουμε για όλα την κρίση. Βέβαια, η υψηλή ανεργία, η ανασφάλεια, οι χαμηλοί μισθοί και η ευρύτερη αποδυνάμωση της θέσης του εργαζομένου έχουν -σαφέστατα- παίξει το ρόλο τους. Διαχρονικά, άλλωστε, οι οικονομικές δυσκολίες ευνοούν τα άκρα. Μόνο που αντίστοιχες αντιξοότητες αντιμετώπισαν και άλλοι λαοί τα τελευταία χρόνια. Λαοί που διέθεταν μάλιστα παρεμφερή με τη δικιά μας, «μεσογειακή» κουλτούρα και ψυχοσύνθεση: η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Κύπρος. Και προφανώς το παραδοσιακό πολιτικό σύστημα βίωσε κι εκεί κλυδωνισμούς. Και φυσικά παρουσιάσθηκε τάση ριζοσπαστικοποίησης του εκλογικού σώματος με αιχμή του δόρατος τη νεολαία.

Όμως, σε καμία από τις παραπάνω χώρες –ούτε και πουθενά αλλού στην Ευρώπη- δεν σημειώθηκε ταυτόχρονη ενδυνάμωση ακραίων φωνών εξ αριστερών και εκ δεξιών. Πουθενά αλλού δεν υπήρξε εκρηκτική άνοδος του Νεοναζισμού, αιμοδοτούμενη κατά κύριο λόγο από τους νέους. Και γενικώς: πουθενά αλλού ένα τέτοιο συνονθύλευμα συνωμοσιολογίας, «κουτοπονηριάς», ιδεοληψιών, αμάθειας κι ανικανότητας δεν συνεπήρε σε τέτοιο βαθμό τη νέα γενιά όσο στην Ελλάδα.

Ποιές είναι, λοιπόν, οι ιδιαιτερότητες εκείνες που μας διαφοροποιούν –αρνητικά δυστυχώς- από τους υπόλοιπους; Μα αυτό το ερώτημα, θα μπορούσε να ισχυρισθεί κάποιος, αφορά στην ελληνική κοινωνία στο σύνολό της κι ως εκ τούτου είναι άστοχο να «βάζουμε στο μικροσκόπιο» τη νεολαία ξεχωριστά, σαν να πρόκειται για «ξένο σώμα». Μόνο που το παράδοξο, εν προκειμένω, έγκειται στο ότι η γενιά με το υψηλότερο μορφωτικό επίπεδο, τα πιο άνετα παιδικά κι εφηβικά βιώματα και τις πιο δυτικότροπες προσλαμβάνουσες παραστάσεις σε όλες τις εκφάνσεις του βίου της –από την ψυχαγωγία μέχρι το επάγγελμα- εμφανίζει τις ίδιες ακριβώς παθογένειες με τις παλαιότερες γενιές και μάλιστα σε ακόμα εντονότερο βαθμό.

Κάτι πάει στραβά συνεπώς. Κι αυτό το κάτι είναι πρώτα απ’ όλα η άγνοια της νεότερης Ιστορίας μας. Είτε γιατί δεν τη διδαχθήκαμε ποτέ είτε γιατί την «παπαγαλίσαμε» χωρίς να την εμπεδώσουμε και να αντλήσουμε συμπεράσματα από αυτήν. Η σημερινή νέα γενιά, η γενιά μου, υπερέχει μεν σε τυπικά προσόντα αλλά υστερεί σημαντικά σε πραγματική πνευματική καλλιέργεια. Έρχεται σε επαφή με το παρελθόν της κατά κανόνα μέσα από την αναπαραγωγή ευνοϊκών μύθων και στερεοτύπων που «μακιγιάρουν» τα γεγονότα και «λιβανίζουν» το συλλογικό μας υποσυνείδητο. Και μπορεί ορισμένοι μύθοι να είναι χρήσιμοι για την ενδυνάμωση της εθνικής μας αυτοπεποίθησης, η σχεδόν πλήρης συσκότιση, ωστόσο, των αιτίων των συχνών εθνικών μας αποτυχιών δεν οδηγεί παρά στην αέναη επανάληψη των ίδιων σφαλμάτων.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, επειδή η γενιά μας ούτε βίωσε δυσκολίες πριν από το ξέσπασμα της κρίσης ούτε ήλθε σε ουσιαστική επαφή με την μεταπολεμική ιστορία του τόπου, δεν είναι σε θέση να εκτιμήσει το λεγόμενο μεταπολιτευτικό κεκτημένο. «Πόσο χειρότερα μπορούν να γίνουν τα πράγματα;». Πόσες φορές την έχουμε ακούσει αυτήν την ερώτηση; Και είναι φυσιολογικό κάποιος που δεν ξέρει τίποτα για τη μιζέρια του παρελθόντος να πιστεύει πως η σημερινή κατάσταση είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί. Έτσι, δεν διστάζει να απαξιώσει δημοκρατικά και εθνικά επιτεύγματα με το σκεπτικό ότι δεν έχουν καμία σημασία, «αφού φτάσαμε ως εδώ»· με το «ως εδώ» να ισοδυναμεί για αυτόν με την απόλυτη κόλαση.

Παράλληλα, επί πολλά χρόνια οι εκπρόσωποι της οπισθοδρόμησης –δεξιάς και αριστερής- φρόντισαν να εκμεταλλευθούν κάθε δημόσιο βήμα με απήχηση στους νέους προκειμένου να προπαγανδίσουν τις θέσεις και τη συλλογιστική τους. Ιστοσελίδες, blogs, social media, lifestyle ένθετα εντύπων, εκπομπές σατιρικού ή «ελαφρού» περιεχομένου κατακλύσθηκαν από τους εκφραστές τους. Κι όλα αυτά ενώ οι φωνές της κοινής λογικής -μέχρι πρότινος τουλάχιστον- «σνόμπαραν» ή αντιμετώπιζαν φοβικά και νωχελικά τα παραπάνω μέσα, απεμπολώντας εν πολλοίς τη δυνατότητα επικοινωνίας με το νεανικό κοινό. Είναι μάλιστα ιδιαίτερα ενδιαφέρον το πώς μια καταρχήν αδυναμία των δήθεν αντισυστημικών δυνάμεων, η μειονεκτική θέση δηλαδή που κατείχαν στα συμβατικά ΜΜΕ, εν τέλει τις ωφέλησε. Αφενός διότι συνέβαλε στην καλλιέργεια ενός επαναστατικού προφίλ αφετέρου διότι τις εξανάγκασε να στραφούν σε εναλλακτικούς πομπούς μηνυμάτων, εκσυγχρονίζοντας έτσι το επικοινωνιακό τους οπλοστάσιο.

Είναι όμως και κάτι ακόμα, εξ ίσου κρίσιμο: το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ από κοινού με τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους τους σε ΑΕΙ/ΤΕΙ, οι οποίοι έρχονταν σε άμεση επαφή με τη νεολαία, αποπολιτικοποίησαν σταδιακά τη φυσιογνωμία τους. Γνωρίζοντας ότι και η ευτελέστερη παροχή είναι ελκυστικότερη από το ισχυρότερο πολιτικό επιχείρημα, εδραίωσαν την ηγεμονία τους σε εξυπηρετήσεις και κάθε λογής αντίδωρα και δεν υπερασπίσθηκαν με το απαιτούμενο πάθος τις αξίες και τις στρατηγικές επιλογές τους.

Στην αντίπερα όχθη, οι εκπρόσωποι των άκρων –αδυνατώντας να μοιράσουν χρήμα καθώς δεν μετείχαν στη νομή της εξουσίας- υποχρεώθηκαν να εστιάσουν στη διαρκή αναπαραγωγή της αντζέντας τους. Ήταν, επομένως, φυσικό μια γενιά που ανδρώθηκε πολιτικά ακούγοντας κατά κύριο λόγο τις θέσεις των ακραίων και αντικρίζοντας τους μετριοπαθείς σαν ταμειακές μηχανές, να στραφεί στους πρώτους όταν το ταμείο ξαφνικά άδειασε.

Όσοι λοιπόν επιθυμούν να επαναφέρουν τη νέα γενιά στο δρόμο της λογικής οφείλουν να προσαρμοσθούν στα δεδομένα της εποχής μας και να συνειδητοποιήσουν ότι τα τεχνολογικά επιτεύγματα του 21ου αιώνα έχουν αλλάξει τους κανόνες του πολιτικού παιχνιδιού. Οφείλουν να προτείνουν τομές στην Παιδεία και ειδικά στη διδασκαλία της Ιστορίας για να διασφαλισθεί μεσοπρόθεσμα η κατάκτηση της εθνικής μας αυτογνωσίας. Και το σημαντικότερο: οφείλουν να δώσουν χαρακτήρα και ιδεολογικό πρόσημο στις αποφάσεις τους. Να αποδείξουν ότι η Πολιτική είναι κάτι παραπάνω από ωμή διαχείριση της εξουσίας.

Πηγή: http://ekyklos.gr/sb/181-ti-paei-strava-me-tous-neous.html
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/06/2016 :  22:33:09  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Φιλε αυτά δεν τα επιβάλλει ο ΣΥΡΙΖΑ. ο ΣΥΡΙΖΑ επιβάλλει μια άσχημη οικονομία που οδηγεί στην κατρακύλα των μισθών, χωρίς να το καταλαβαίνεις, και μετά να λες μας το λένε οι έξω. Γιατί δεν το έχουν αυτό οι ελβετοί, οι γερμαντοί ή δεν ξέρω εγώ ποιοι? Γιατί δεν είναι οι μισθοί ψηλά εκεί που δεν υπάρχει τροικά/ΕΕ κτλ, βλέπε λευκορωσίες ή βενεζουέλες? Γιατί δεν βγάζουν απλά έναν νόμο να έχουν όλοι λεφτά.

Η φύση, η πραγματικότητα το επιβάλλει. Ούτε οι έξω το επιβάλλουν βασικά.Όταν τα κάνεις θάλασσα, και σκάνε οι τράπεζες, φεύγουν οι επενδύσεις, γονατίζεις στην φορολογία όσους λίγους έμειναν να μπορούν να δουλέψουν με κέρδος, θα πέσουν οι μισθοί, όπως εσύ θα κόψεις κάποια έξοδα αν σου έρθει κανά εξτρά χαράτσι.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Savvas
Master Forum-Runner

Greece
4318 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/06/2016 :  22:35:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Deorum

Φιλε αυτά δεν τα επιβάλλει ο ΣΥΡΙΖΑ. ο ΣΥΡΙΖΑ επιβάλλει μια άσχημη οικονομία που οδηγεί στην κατρακύλα των μισθών, χωρίς να το καταλαβαίνεις, και μετά να λες μας το λένε οι έξω. Γιατί δεν το έχουν αυτό οι ελβετοί, οι γερμαντοί ή δεν ξέρω εγώ ποιοι? Γιατί δεν είναι οι μισθοί ψηλά εκεί που δεν υπάρχει τροικά/ΕΕ κτλ, βλέπε λευκορωσίες ή βενεζουέλες? Γιατί δεν βγάζουν απλά έναν νόμο να έχουν όλοι λεφτά.

Η φύση, η πραγματικότητα το επιβάλλει. Ούτε οι έξω το επιβάλλουν βασικά.Όταν τα κάνεις θάλασσα, και σκάνε οι τράπεζες, φεύγουν οι επενδύσεις, γονατίζεις στην φορολογία όσους λίγους έμειναν να μπορούν να δουλέψουν με κέρδος, θα πέσουν οι μισθοί, όπως εσύ θα κόψεις κάποια έξοδα αν σου έρθει κανά εξτρά χαράτσι.





Και οι μέσα και οι έξω!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

akira
Advanced Forum-Runner

Greece


285 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/06/2016 :  11:08:35  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
https://www.youtube.com/watch?v=hxUAntt1z2c σχετικα με τις ιδιωτικες εταιριες εισπραξης στις ΗΠΑ.

Τα λεμε στο τερματισμο
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/06/2016 :  11:42:22  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Δεν ξέρω τι παίζει με αυτό στην Αμερική, πάντως ενώ εκεί είναι αδιανόητο κάποιος να μην πληρώσει κάποιον, εδώ το να πληρωθεί κάποιος είναι απλά προαιρετικό.
Αν θες πληρώνεις.
Ο μόνος λόγος να πληρώσεις κάποιον είναι αν θες να ξανασυνεργαστείς μαζί του, μην σου κόψει το επόμενο τσάμπα. Μέχρι να βρεις κάποιο άλλο κορόιδο.
Άλλο κίνητρο δεν υπάρχει.
Στην "δικαιοσύνη" δεν θα καταφέρεις ποτέ να πάρεις τα λεφτά σου. Μετά από 3-4 αναβολές, κτλ κτλ, 4-5 χρόνια μετά δλδ, και έχοντας χάσει ένα σωρό λεφτά δεν θα πάρεις τίποτα.
Εδώ υπάρχει ο απόλυτος νεο-φιλελευθερισμός αν μπορώ να το πω έτσι. Ο νόμος της ζούγκλας.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/06/2016 :  11:51:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πάντως αν γίνουμε Βουλγαρία ή Ρουμανία όλοι οι αριστεροί θα χαίρονται!!!!! Αξία ανεκτίμητη. Ή όχι;
Είναι δυνατόν αριστερός να μην θέλει να ζήσει στους εργασιακούς παράδεισους τέτοιων χωρών;

Σωστά, δεν τα επέβαλε ο καλός αλλά παραπλανημένος ΣΥΡΙΖΑ αλλά οι κακοί ξένοι. Τσ, τα, τς.

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ioma
Advanced Forum-Runner

295 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/06/2016 :  12:43:39  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
http://www.zougla.gr/politiki/article/emplekoun-ton-tsipra-se-skotini-sinalagi
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Savvas
Master Forum-Runner

Greece
4318 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/06/2016 :  18:07:04  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by gargadua

Πάντως αν γίνουμε Βουλγαρία ή Ρουμανία όλοι οι αριστεροί θα χαίρονται!!!!! Αξία ανεκτίμητη. Ή όχι;
Είναι δυνατόν αριστερός να μην θέλει να ζήσει στους εργασιακούς παράδεισους τέτοιων χωρών;

Σωστά, δεν τα επέβαλε ο καλός αλλά παραπλανημένος ΣΥΡΙΖΑ αλλά οι κακοί ξένοι. Τσ, τα, τς.

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.







Τα επέβαλαν οι κακοί ντόπιοι, μαζί με τους κακούς έξω, μέσω των κακών υπάλληλων τους Τσίπρα, Σαμαρά,Παπανδρέου κοκ.
Ο καλύτερος υπάλληλος τους πάντως και με διαφορά αποδείχτηκε ο Αλέξης.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/06/2016 :  12:03:23  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Άλεξ και ξερό ψωμί!!! Γατάκια οι υπόλοιποι...... Πέρασε με διαφορά τα χειρότερα μέτρα χωρίς αντίσταση και εξακολουθεί να έχει φανατικούς οπαδούς, αυτό είναι επιτυχία.

Φαντάσου να βγει και ο Κουτσούμπας πρωθυπουργός και να μιλάει για τα δίκαια μέτρα που πρέπει να πάρουμε, εκεί θα κόψω τις φλέβες μου!!!!
Προσωπική άποψη μου είναι ότι η αριστερά όσα σεντόνια και να γραφούν έχει αποτύχει παταγωδώς και ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί αντί να γράφονται σεντόνια για τον παπάρα της χρονιάς που ουσιαστικά τους ξεφτίλισε (αφού τους χρησιμοποίησε), εξακολουθούν να πιπιλάνε την γνωστή καραμέλα περί κεφαλαίου κλπ κλπ. "Πρώτα πεθαίνει η ψυχή και μετά το χούι".


Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/06/2016 :  12:29:03  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
http://www.athensvoice.gr/article/%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CF%83%CF%84%CE%BF-50-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%B5%CF%80-%CE%AD%CF%86%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CE%BF%CF%86%CE%B5%CE%B9%CE%BB%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1

Ακόμα 664 εκατ. ευρώ προστέθηκαν στις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την εφορία τον μήνα Απρίλιο, με αποτέλεσμα το συνολικό ποσό να διαμορφωθεί στα 87,889 δισ. ευρώ, δηλάδή σχεδόν 50% του ΑΕΠ. Το σύνολο των νέων ληξιπρόθεσμων οφειλών έφτασε στο τετράμηνο στα 4,33 δισ. ευρώ.

Να τονίσουμε ότι σε καμία ευρωπαική χώρα οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την εφορία δεν φθάνουν το 50% του ΑΕΠ. Δεύτερη χώρα είναι η Μάλτα με τις οφειλές ως προς το ΑΕΠ να μην ξεπερνούν το 15%, ενώ ακολουθεί η Κύπρος με περίπου 10%. Όλες οι υπόλοιπες χώρες της Ευρωζώνης κινούνται χαμηλότερα και από το 10%.

---------------------------------------------
Η απόλυτη κατάρευση.
Απολυτότατη.
Όσοι λίγοι μπορούν, πληρώνουν τελικά και φυλακίζονται εξαλείφοντας οποιαδήποτε υγιή προσπάθεια εργασίας με κλείσιμο από το ίδιο το κράτος επιχειρήσεων που κάτω από νορμαλ συνθήκες, έστω και σε αυτό το κακασχημο κλίμα θα ζούσαν. Και την χαριστική βολή τους την δίνει το ίδιο το κράτος.

Πρέπει να καταλάβει κάποιος επιτέλους ότι πρέπει να ελαφρύνει το αεροσκάφος για να συνεχίσει να πετάει. Δεν γίνεται αλλιώς, τι άλλη απόδειξη χρειάζεται?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/06/2016 :  14:29:47  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Πρακτικά, αυτό σημαίνει, σύμφωνα με την Καθημερινή, ότι η έκδοση μιας απόδειξης 100 ευρώ θα υποχρεώνει τον εκδότη-επιχείρηση, να καταβάλει στο κράτος τουλάχιστον 60,5 ευρώ (24 ευρώ σε ΦΠΑ, τουλάχιστον 20,5 ευρώ σε ασφαλιστικές εισφορές και 16 ευρώ σε φόρους). Πρόκειται για το ισχυρότερο κίνητρο φοροδιαφυγής που υπήρξε ποτέ στη χώρα. Και μάλιστα, χωρίς να υπάρχει «γραμμή άμυνας». Μετά την τελευταία αναθεώρηση, τα πρόστιμα για τη μη έκδοση απόδειξης είναι ελάχιστα (σ.σ. ελεγκτής της εφορίας έλεγε στην «Κ» ότι πλέον δεν έχει νόημα να βγαίνουν συνεργεία ελέγχου).
------------------------------------

Προσέχτε, αυτό είναι άλλο από τα ληξιπρόθεσμα! Αυτά εδώ μιλάμε για εισφορές που ποτέ δεν έχουν βεβαιωθεί! Φανταστείτε σε τι μεταφράζεται!
Αλλά είναι λογικό, όταν προσπαθείς να πιέσεις κάποιον που έχει σκάσει , να μιλήσουμε δρομικά, και ενώ τον βλέπεις ότι έχει σκάσει και δεν αποδίδει άλλο, αντί να του πεις κόψε ρυθμό μπας και βγάλεις τον αγώνα σωστά, αντίθετα του λες μη έχοντας καταλάβει χριστό από το τι συμβαίνει, δώσε και άλλο, κάνε ένα πιο γρήγορο χιλιάρι να μαζέψεις τον χαμένο χρόνο...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 186 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000