Fitness Pulse
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Πολιτικό καφενείο
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 186

Droulas13
Advanced Forum-Runner

361 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/11/2016 :  19:22:53  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Τα μνημόνια είναι σαν τις δρομικές προπονήσεις, εργαλεία. Αν εσύ κάνεις 4 φορές την εβδομάδα διαλειμματική και τίποτα άλλο, δεν φταίει η διαλειμματική που τραυματίστηκες μετά από λίγους μήνες ή που δεν μπορείς να βγάλεις μαραθώνιο. Ας έκανες και τεμπο και λονγκ ραν και ελεύθερα.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10602 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/11/2016 :  19:23:17  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by KostasPVol

Φάσκεις και αντιφάσκεις Rigelian, αποφάσισε τι θέλεις. Αν πιστεύεις ότι η υψηλή φορολογία δεν βοηθά, τότε τι προσκυνάς τα μνημόνια που την επιβάλλουν. Εκτός αν η έγνοια σου είναι μη φορολογηθούν η εκκλησία και οι εθνικοί μας εργολάβοι, και εμάς ας μας γδέρνουν. Τότε πάσο.

Επίσης λίγα λόγια για τη κυβέρνηση. Μια χαρά υπηρετεί τον καπιταλισμό, τον φιλελευθερισμό και τα μέτρα που υποστηρίζετε. Προσεξτε μη πέσει, μην έχουμε ακυβερνησία και ανέβουν για πρώτη φορά οι δείκτες. Α ξέχασα, αν ανέβουν θα οφείλεται στα μέτρα 6 ετών που δεν απέδωσαν τόσα χρόνια αλλά θα αποδώσουν ως δια μαγείας σε αυτή τη περίπτωση.

* Στο Αυτή η φορολογία φυσικά δεν είναι απαιτούμενη από τους φίλους μας σωτήρες, επειδή δεν θα επιτυγχάνεται η φτωχοποίηση και η ύφεση, ξέχασα να συμπληρώσω: ενώ θα λύσει το πρόβλημα αντί να το διαιωνίζει.
Πάντα είμαι υπέρ της χαμηλής φορολογίας, παντού. Επίσης υπέρ της κατάσχεσης της λεγόμενης εκκλησιαστικής περιουσίας. Τα μνημόνια τα υποστηρίζω απλά συγχρόνως θεωρώ ότι έχουν και πολλά λανθασμένα μέτρα, τα οποία είναι οι επιλογές των ελληνικών κυβερνήσεων. Δεν θεωρώ ότι κάποιος θέλει να μας φτωχοποιήσει και θα προτιμούσα την Τρόικα ή το κουαρτέτο να κυβερνούν αποφασίζοντας χωρίς άσκοπες και χρονοβόρες "διαπραγματεύσεις" με τον κάθε έλληνα μαθητευόμενο μάγο.

Θυμίζω επίσης ότι είχαμε μπει στην ανάπτυξη το 2014, είχαμε βγει στις αγορές, είχα παραθέσει και τα σχετικά στοιχεία (σελίδα 9 εδώ ή σε προηγούμενο πολιτικό καφενείο, δεν θυμάμαι) αλλά οι πολίτες προτίμησαν το παλληκαράκι που υπόσχοταν ελπίδα! Τι να κάνουμε...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10602 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/11/2016 :  19:25:16  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Deorum

Στην καταγγελία ότι οι νέες συντάξεις χηρείας αντί του κατώτατου ορίου που ήταν 430 ευρώ, με το νέο ασφαλιστικό νόμο Κατρούγκαλου θα είναι 150 ευρώ προχώρησε Γιώργος Κυριακόπουλος Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ (ΠΟΣΕ ΙΚΑ), μιλώντας σήμερα στο συνέδριο της Ομοσπονδίας.

http://www.cnn.gr/money/story/52853/syntaxeis-xireias-150-eyro-efere-o-nomos-katroygkaloy

Το ΕΚΑΣ το έκοψε, οι συντάξεις πετσοκόψτηκαν, και όχι επιστροφή των δώρων δεν είδανε, αλλά έχασαν και τα αυγά και τα πασχάλια.

Τουλάχιστον προσπάθησαν. Πληρώστε τώρα την περίφημη διαπραγμάτευση...
Και να προλάβω τον VPOL, ναι αν δεν "μεναμεευρωπη" θα πληρώνονταν σε δραχμές, με τις οποίες η αγοραστική δυνάμη θα ήταν απείρως μικρότερη.

Αντίθετα, αν εφαρμόζαμε το μειλ Χαρδούβελη, τώρα θα είχαμε σταματήσει εδώ.
Δεν υποσχέθηκε διορισμούς, δεν υποσχέθηκε επιστροφή δώρων, κατάργηση ΕΝΦΙΑ, μη-πληστηριασμούς, δωρεάν ρεύμα, επαναφορά βασικού μισθού στα 751, δωρέαν συγκοινωνίες κτλ κτλ, αντίθετα μίλαγε για κάποιες μικρο-μειώσεις της τάξης του 1%-5% σε ΚΑΠΟΙΕΣ συντάξεις, και γενικά κάποιες τέτοιας τάξης διορθώσεις. Τις οποίες το πιο πιθανόν, με την τροχιά που πηγαίναμε πιθανόν να αναιρούσε ως σήμερα. Αντίθετα έχουμε κλείσει πάνω από 1 χρόνο με κλειστές τράπεζες. Ποιος τρελός θα έρθει να βάλει τα λεφτά του εδώ, μου λέτε?
Δεν πειράζει. Εμείς διαλέξαμε το "πετάει ο γάιδαρος" Ε πετάει, εντάξει, απλά τσακίστηκε καθώς πήγε να πηδήξει και να πετάξει και τώρα δεν μπορεί καλά καλά να περπατήσει.

Και εσείς δεν τα βάζετε με εσάς που πιστέψατε ότι πετάει ο γάιδαρος ή με τον κυβερνήτη γιατί σας εξαπάτησε ότι θα πετάξει ο γάιδαρος (ούτε μια στο εκατομύριο...), αλλά γιατί ΔΕΝ πέταξε, γιατί δεν τον έκανε να πετάξει.
Και αρκετοί είναι έτοιμοι (ευτυχώς λιγότεροι), να ξαναψηφήσουν τον επόμενο που θα τους ξανατάξει ότι θα πετάξει ο γάιδαρος.Έτσι!
Δεν πειράζει, ας χρησιμοποιήσουν για χρήμα την ελπίδα του καταληψία και την αξιοπρέπεια του ψυχοπαθή!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10602 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/11/2016 :  19:27:25  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Droulas13

Τα μνημόνια είναι σαν τις δρομικές προπονήσεις, εργαλεία. Αν εσύ κάνεις 4 φορές την εβδομάδα διαλειμματική και τίποτα άλλο, δεν φταίει η διαλειμματική που τραυματίστηκες μετά από λίγους μήνες ή που δεν μπορείς να βγάλεις μαραθώνιο. Ας έκανες και τεμπο και λονγκ ραν και ελεύθερα.Μια καλή αναλογία!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3989 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/11/2016 :  23:00:16  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Droulas13

Τα μνημόνια είναι σαν τις δρομικές προπονήσεις, εργαλεία. Αν εσύ κάνεις 4 φορές την εβδομάδα διαλειμματική και τίποτα άλλο, δεν φταίει η διαλειμματική που τραυματίστηκες μετά από λίγους μήνες ή που δεν μπορείς να βγάλεις μαραθώνιο. Ας έκανες και τεμπο και λονγκ ραν και ελεύθερα.

Τα μνημόνια είναι σαν τις δρομικές προπονήσεις που απευθύνονται σε μαραθωνοδρόμο των 3-4-5 ωρών και του ζητάνε να κάνει μαραθώνιο 2.10, για να μη πω 1.59. Τα φέρνει από εδώ ο δρομέας, τα φέρνει από εκεί, και όχι μόνο δεν κάνει 2.10, αλλά κάθε χρονιά ανεβάζει το χρόνο του κανα μισαωράκι εξαιτίας των αδύνατων που του ζητάνε. Πλεον η Ελλάδα δεν κάνει ούτε για το δυναμικό βάδισμα!
Και ο φταίχτης είναι ο δρομέας που δεν μπορεί να κάνει 2.10, όχι οι φίλοι μας που του ζητάνε εσκεμμένα παράλογα πράγματα.

---
Ναι Γιώργο, και μετά το μέιλ Χαρδούβελη θα είχαμε το μέιλ "Βενιζέλου", μετά θα είχαμε το μέιλ "Τσακαλώτου" και πάει λέγοντας. Σε ένα βαρέλι χωρίς πάτο αντί για μνημόνια 1, 2, 3, 4, θα παίζαμε με μέιλ 1, 2, 3, 4... Γιατί όπως και τα μνημόνια, έτσι και τα μέιλ θα αποτύχαιναν. Φτιαγμένα να μην είναι εφαρμόσιμα όλα.

Πραγματικά Κώστα, μεγάλη ατυχία. Πάντα αν εφαρμοζόταν το πρόγραμμα των προηγούμενων θα πετύχαινε, και παντα φταίνε οι εκάστοτε τωρινοί που κάνουν αλλαγές. Τι άτυχη η Ελλάδα...αν εφαρμοζόταν το πρόγραμμα του προηγούμενου και του κάθε προ-προ-προ-προηγούμενου θα είμασταν 10 φορές μεγαλύτερη υπερδύναμη από τις ΗΠΑ.

Τέλος πάντων, τι συζητάμε. Στα μάτια σας μπροστά είναι η διόγκωση του ελείμματος από την ΕΛΣΤΑΤ για να δικαιολογηθούν τα μνημόνια (που όλως τυχαίως μας κάνουν τριςχειρότερα από πριν). Η είσοδος στο ευρώ με πλαστά στοιχεία. Στα μάτια σας μπροστά είναι η άλλη λύση, αυτό που κατά σύμπτωση (ακυβερνησία) πέτυχε η Ισπανία. Σωστότερη λύση αλλά και αυτή άδικη, μια και η πραγματικά σωστή είναι αυτή που ακολούθησε η Ισλανδία.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7279 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/11/2016 :  23:04:43  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Έχει αποδειχτεί ότι δεν υπήρξε διόγκωση του ελλείματος, αλλά αντίθετα διόρθωση προς το αληθές... ενώ ο KK jr, (ο βούδας) τα έκρυβε κάτω από το χαλάκι.
Άλλος αυτός... βούδας πραγματικός.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10602 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 04/11/2016 :  00:42:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Όχι "θα πετύχαινε", αλλά είχε ΑΡΧΙΣΕΙ να πετυχαίνει.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ALEXANDRA
Master Forum-Runner

3237 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 04/11/2016 :  04:01:19  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by KostasPVol

Γεια σου ρε Rigelian οικονομολόγε.

Έχεις μεγάλο δίκιο. Το βλέπουμε άλλωστε κι από την Ελλάδα πόσο αποδίδουν 6 χρόνια τα μέτρα των σωτήρων μας. Άλλο τόσο αποδίδουν τα μέτρα των σωτήρων και στην Ισπανία. Και ω τι σύμπτωση, μόλις αυτά διακόπηκαν άρχισε η πραγματική ανάπτυξη.

Ξέχασες να μας πεις ότι αν δεν είχαν σταματήσει τα μέτρα στην Ισπανία για αυτούς τους 10 μήνες η ανάπτυξή της δεν θα ήταν 3%, αλλά 103.

---
-Να μη ξεχάσουμε να συγχαρούμε τα μμε μας που θάβουν αυτή την είδηση που ξεμπροστιάζει τα μνημόνια και τα παπαγαλάκια του μονόδρομου.Νομίζω είναι οικονομολόγος.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 04/11/2016 :  07:31:06  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Άρχισε να πετυχαίνει;
Δεν είμαι οικονομολόγος αλλά οι επιχειρήσεις ήδη φεύγαν στο εξωτερικό, προφανώς δεν αντιληφθήκαν ότι κάποιοι θεωρητικοί δείκτες αυξήθηκαν ή δεν είχαν οικονομολόγους να τους συμβουλέψουν.
Άρχισε να πετυχαίνει και η κυβέρνηση έπεσε με γδούπο
Άρχισε να πετυχαίνει και ο Έβρος γέμισε με βουλγάρικα και τούρκικα προϊόντα.
Και πολλά άλλα "άρχισε".
Ακόμα και αν άρχισε αυτό δεν απαντάει πότε θα φαινόταν, σε 10 χρόνια; Σε 50; Σε 99;
Ας μην γελιόμαστε με εικονικά νούμερα που "επιτυγχάνονται" από ανθρώπους, που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ Ή ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ.
Ξεχνάμε επίσης ότι τα περιβόητα "πρωτογενή πλεονάσματα" έγιναν από 1 κυβέρνηση της επίσης μεγάλης μπαρούφας, των ΖΑΠΠΕΙΩΝ.
Όσο πιστευτή μπορεί να είναι η σημερινή άλλο τόσο ήταν και η προηγούμενη που κάθε 6μηνο έβλεπε ανάπτυξη.
Και δηλαδή όλες οι μακακίες της χώρας με 1 μέιλ (ως τελική πρόταση) διορθώναν τα πράγματα; Για μένα αυτό είναι μεγάλη αφέλεια. Είναι σα να μου ξαναλέει ο Σήμιτης ότι είμαστε έτοιμοι να ξαναμπούμε στον "βαθύ πυρήνα της οικονομικής Ευρώπης", το ευρώ.

Και στο ΔΝΤ και στην ΕΚΤ οικονομολόγους δεν έχει; Τουλάχιστον εκεί δεν θα έπρεπε ή να σταματήσουν τον δανεισμό ΑΜΜΕΣΑ ή έστω να αντιδράσουν έντονα για τις λάθος πολιτικές;
Δεν απαντώ στο τελευταίο γιατί θα θεωρηθώ ακραίος .


Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.

Edited by - gargadua on 04/11/2016 07:37:59
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10602 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 04/11/2016 :  16:23:07  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ρίξτε μια ματιά εδώ, πχ: http://www.alpha.gr/files/infoanalyses/weekly04112016.pdf

Βασίλη, πρώτα φτιάχνουν "τα νούμερα" και μετά το βλέπουμε όλοι, όπως ακριβώς έγινε και με την ύφεση που ξεκίνησε το 2008 αλλά αρχίσαμε να τη νοιώθουμε 2-3 χρόνια μετά στις τσέπες μας. Ανάλογα, το ίδιο γίνεται με την ανάπτυξη.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7279 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 04/11/2016 :  17:54:04  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by ALEXANDRA

quote:
Originally posted by KostasPVol

Γεια σου ρε Rigelian οικονομολόγε.

Έχεις μεγάλο δίκιο. Το βλέπουμε άλλωστε κι από την Ελλάδα πόσο αποδίδουν 6 χρόνια τα μέτρα των σωτήρων μας. Άλλο τόσο αποδίδουν τα μέτρα των σωτήρων και στην Ισπανία. Και ω τι σύμπτωση, μόλις αυτά διακόπηκαν άρχισε η πραγματική ανάπτυξη.

Ξέχασες να μας πεις ότι αν δεν είχαν σταματήσει τα μέτρα στην Ισπανία για αυτούς τους 10 μήνες η ανάπτυξή της δεν θα ήταν 3%, αλλά 103.

---
-Να μη ξεχάσουμε να συγχαρούμε τα μμε μας που θάβουν αυτή την είδηση που ξεμπροστιάζει τα μνημόνια και τα παπαγαλάκια του μονόδρομου.Νομίζω είναι οικονομολόγος.καλα μεταξυ μας αυτο δεν λέει και πολλά.

και ο γιάνης ήταν, και καθηγητής πανεπιστημίου.

και πήγαινε έξω με το πουκάμισο έξω, λες και έβγαινε με καμιά φοιτήτρια...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10602 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 04/11/2016 :  19:56:19  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Δεν είμαι!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7279 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 04/11/2016 :  23:50:33  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Τα σπάει ο ανασχηματισμός.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10602 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/11/2016 :  01:30:36  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ναι, ναι, εντυπωσιακά πολλοί ανύπαρκτοι πουθενίδηδες!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7279 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/11/2016 :  10:43:07  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Πάει ο Βγενόπουλος
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 186 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000

Fitness Pulse