Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Πολιτικό καφενείο
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 186

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/02/2017 :  16:07:22  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
δεν νομίζω ότι ο ελεγχος των πολιτκών θεωρείται οχλοκρατία! οχλοκρατία θεωρείται να δίνουμε αυξήσεις επειδή απλώς τις ζητάει ο λαός (γιατί οι αυξήσεις δεν γίνονται με έναν νόμο και ένα άρθρο, όπως έτσι δεν δημιουργείται πλούτος, έτσι το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τα αρπάξεις από κάποιον άλλο - από τις επόμενες γενιές, από τους πλουσιους, από τους μισθωτούς, από την μία κοινωνική ομάδα γενικότερα προς την άλλη-)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/02/2017 :  11:21:00  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Νομισματική ένωση με την Βενεζουέλα σύντομα;;;;;;;;;;

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/02/2017 :  09:21:09  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αυτή ήταν και είναι η αριστερά. Απόλυτος απορτουνισμός:

Ενα κείμενο (σ.σ.: συναισθηματικής) εκπαίδευσης, για το πώς περιορίζονται τα αριστερά αντανακλαστικά και για το πώς μαθαίνεις να αγνοείς αυτά τα ύπουλα τσιμπήματα της συνείδησης, δημοσιεύεται στην Αυγή της Τρίτης. Τον ρόλο του εκπαιδευτή έχει αναλάβει ο δημοσιογράφος Θανάσης Καρτερός που κάτω από τον τίτλο «Ο Πάνος και ο Ινδιάνος» επιχειρεί να πείσει τους συντρόφους του να σταματήσουν να «γκρινιάζουν» για τον Πάνο Καμμένο, να σφίξουν τα δόντια και να τον αντέξουν. Γιατί αυτός τους έτυχε…
«… στην πολιτική άλλο θέλεις κι άλλο σου προκύπτει. Και Μαξίμου θα έβλεπε ο Τσίπρας με το κιάλι χωρίς τον Καμμένο. Και χωρίς τον Καμμένο θα είχε η Ευρώπη των σκληρών δανειστών την ησυχία της με τον Σταύρο, τη Φώφη και τις οικουμενικές τους παπάρες (σ.σ.: ναι, εννοεί ότι «δεν θα μπορούσαμε να ενοχλήσουμε μόνοι μας την Ευρώπη των σκληρών δανειστών. Χρειαζόμαστε κάποιον σκληροτράχηλο άντρα να το κάνει αυτό…»). Και χωρίς τον Καμμένο, επίσης, η πρώτη αριστερή κυβέρνηση θα ήταν ακόμα στόχος, επιδίωξη και όνειρο…» γράφει ο δημοσιογράφος
Προφανώς και δεν πρόκειται για ένα πολιτικό κείμενο. Πρόκειται για μια υπέρβαση όπου ο γράφων αναλαμβάνει τον ρόλο ενός «συμβούλου καρδιάς». Σαν εκείνους που περιμένουν τα γράμματα των απελπισμένων αναγνωστών και προσπαθεί να τους δώσει μια ελπίδα. Να τους βοηθήσει να αντέξουν την σκληρή πραγματικότητα. Και να σώσουν τον «γάμο» τους. Δηλαδή την συγκυβέρνησή τους.
Στην πραγματικότητα το μήνυμα προς όσους «ενοχλούνται» από τον Πάνο Καμμένο και την συγκυβέρνηση μαζί του είναι σαφές: «σφίξτε τα δόντια και αντέξτε τον. Γιατί αυτόν έχουμε “παντρευτεί” και αυτός είναι ο άνθρωπός μας…». Ναι, μπορεί να θυμίζει την μαμά της Ρόουζ στον Τιτανικό που ενώ σφίγγει τον κορσέ στην κόρη της της εξηγεί ότι το οικογενειακό συμφέρον επιβάλλει να παντρευτεί τον άξεστο μνηστήρα της. Αλλά η ζωή είναι σκληρή.
Στο κάτω-κάτω, το παραδέχεται και ο ίδιος ο συγγραφέας – σύμβουλος καρδιάς: «ο Καμμένος είναι σκληρός δεξιός, ή κεντροδεξιός -διαλέγετε και παίρνετε-, καραμανλικός, υπουργός κυβερνήσεων της Ν.Δ (…) έχει απόψεις, εμπνεύσεις και λιτανεύσεις, που κάποιες στιγμές μας προξενούν τριγμούς πολιτικούς και οδυρμούς ιδεολογικούς» γράφει σε κάποιο σημείο (σ.σ.: σα να λέμε «ναι, ο άντρας σου σε χτυπάει, μπορεί να γυρίζει μεθυσμένος, μπορεί να σου μιλάει άσχημα αλλά σφίξε τα δόντια και μάθε να τον υπομένεις για το καλό μας. Για τους μετακλητούς μας που θα μείνουν άνεργοι. Για την εξουσία»).
Και φυσικά, όπως κάθε σωστός «σύμβουλος γάμου» προσπαθεί να θυμίσει τα καλά. Τις ευχάριστες στιγμές. Που δεν γνωρίζουν ιδεολογικά όρια, γιατί εκεί μιλάει μόνο η «καρδιά». Δηλαδή το συναίσθημα. Που αποτελεί το μαλακό υπογάστριο κάθε ιδεολογικά ή ηθικά πικραμένου. «Θυμάστε τον Ιανουάριο του 2015; Την Καισαριανή, την πρώτη αριστερή κυβέρνηση, με τα γλυκά και τα πικρά της; Ε, χωρίς τον Καμμένο, δεν θα υπήρχαν. Θυμάστε τον Σεπτέμβρη του 2015, την εκλογική νίκη που ακολούθησε τον συμβιβασμό με τους δανειστές, τη δεύτερη κυβέρνηση Τσίπρα;» γράφει. Που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει: «Μπορεί να είναι άξεστος αλλά έχει και τα καλά του μωρέ… Σφίξε τα δόντια και σκέψου ότι το κάνεις για την Αριστερά…».
Και το μάθημα ρεαλισμού ολοκληρώνεται από τον ίδιο τον τίτλο. Οπου σύμφωνα με τον δημοσιογράφο – σύμβουλο καρδιάς η εναλλακτική του Πάνου Καμμένου είναι ένας «κόκκινος ινδιάνος». Κάτι σαν τον πρίγκηπα πάνω στο λευκό άλογο, αλλά για αριστερούς.
Και ο ρεαλιστής Θανάσης Κρατερός σε ρόλο μαμάς που συμβουλεύει την ονειροπόλα κόρη της (σ.σ.: ναι, ο Νίκος Φίλης συγκαταλέγεται σε αυτή την κατηγορία) είναι ξεκάθαρος: «… κι ότι θα θέλαμε, αντί για τον γαλάζιο Πάνο, να έχουμε σύμμαχο έναν κόκκινο ινδιάνο, είναι φανερός πόθος». Με άλλα λόγια, «σταμάτα να ονειροπολείς και κοίταξε το συμφέρον σου, γιατί θα μας καταστρέψεις όλους».
Και για να μην αισθανθούν τελείως «χειραγωγημένοι» οι αναγνώστες ο «σύμβουλος καρδιάς» καταλήγει με μια ιστορική αναφορά: «… διαφωνούμε σε πολλά μαζί του -φυσικό και επόμενο. Αλλά, πριν τον πυροβολήσουμε επαναστατικά, δεν είναι κακό να σκεφτούμε και λίγο εαμίτικα…». Γιατί προφανώς και το ΕΑΜ συνεργαζόταν με ακροδεξιούς… Ή ίσως όχι. Αλλά τι σημασία έχει η Ιστορία μπροστά στο συμφέρον;


Πηγή: http://www.protagon.gr/apopseis/editorial/symvoules-gamou-me-kammeno-apo-tin-avgi-44341353771
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/02/2017 :  14:47:17  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
http://www.e-evros.gr/gr/eidhseis/3/8rakh-h-toyrkikh-glwssa-3ekina-na-didasketai-se-6-nhpiagwgeia/post31813

Να πως μετατρέπονται οι Ρομά και Πομάκοι σε Τούρκους,

Άλλο ένα μπράβο στους προοδευτικούς ηλίθιους των Αθηνών:

Με ανακοίνωσή του το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής ενημερώνει για την πιλοτική παρέμβαση στα νηπιαγωγεία της Θράκης.
Το Ι.Ε.Π. αναλαμβάνει την υλοποίηση πιλοτικού προγράμματος προσχολικής εκπαίδευσης σε νηπιαγωγεία που λειτουργούν σε αμιγώς μειονοτικούς οικισμούς της Θράκης.
Το πρόγραμμα προβλέπει τη σύγχρονη παρουσία στην τάξη του / της νηπιαγωγού και συνεργάτη /τριας μέλους της μειονότητας (δίγλωσσου ατόμου), πτυχιούχου ελληνικού ΑΕΙ.
Η πιλοτική παρέμβαση προβλέπει τη χρήση της μητρικής γλώσσας ως γλώσσας στήριξης με στόχο την αρμονική κοινωνικοποίηση των νηπίων της μειονότητας στον εκπαιδευτικό θεσμό του νηπιαγωγείου, την αποτελεσματικότερη εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας και την ισορροπημένη γλωσσική και κατά προέκταση γνωστική ανάπτυξη, καθώς και την καλύτερη προετοιμασία για επιτυχή επίδοση στις πρώτες τάξεις του δημοτικού.
Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί για το υπόλοιπο της τρέχουσας σχολικής χρονιάς σε έξι νηπιαγωγεία, ενώ την επόμενη σχολική χρονιά θα αναπτυχθεί σε δώδεκα.
Θα ακολουθήσει [b]αξιολόγηση[/b](εδώ γελάνε) των αποτελεσμάτων της πιλοτικής παρέμβασης και υποβολή προτάσεων προς το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.


Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/03/2017 :  08:52:23  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
https://www.voria.gr/article/egnatia-odos-to-teped-zitai-sinolika-38-stathmous-diodion

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!
Δεν θα λέμε ότι τα διόδια διακόπτουν την Εγνατία αλλά ότι η Εγνατία διακόπτει τα διόδια............

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/03/2017 :  13:18:29  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Ε, εντάξει είναι επειδή δεν πληρώνουμε πολλούς φόρους, πολύ ΦΠΑ και γενικά δεν πληρώνουμε πολλούς έμμεσους φόρους, οπότε κάπως πρέπει να συντηρηθούν και αυτά.
...
Ξέρω ξέρω, είναι η Ελεύθερη αγορά.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ioma
Advanced Forum-Runner

295 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/03/2017 :  13:26:25  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by gargadua

https://www.voria.gr/article/egnatia-odos-to-teped-zitai-sinolika-38-stathmous-diodion

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!
Δεν θα λέμε ότι τα διόδια διακόπτουν την Εγνατία αλλά ότι η Εγνατία διακόπτει τα διόδια............

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.



Σε λίγο θα έρχεται φτηνότερα να νοικιάζεις ιδιωτικό αεροπλάνο να πηγαίνεις εκεί που θέλεις,παρά να χρησιμοποιείς το αυτοκίνητο σου
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/03/2017 :  13:51:54  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Αεροπορικά εισιτήρια εντός Ευρώπης, το one-way με λίγο στοιχειώδες ψάξιμο βγαίνουν 60-70ευρώ.
Είναι ήδη φθηνότερο.

Υπολόγιζα τα Γιάννενα που θα δοθεί τώρα ο καινούργιος δρόμος, (άργησε λίγο... ειδικά ως την Πάτρα), θες μόνο για διόδια, σχεδόν 40ευρώ (9 διόδια επί 2,5ευρώ πες μέσο όρο + 13,3 η γέφυρα) . Μόνο τα διόδια έτσι? Ούτε την βενζίνη, ούτε τα λάστιχα, ούτε τα λάδια σου και την απόσβεση του αμαξιού σου. Μόνο από 3 άτομα και πάνω συμφέρει.


Με μεγάλες επενδύσεις, με λιγότερα λεφτά σηκώνεται ολόκληρο αεροπλάνο, με μισθούς σε πιλότους, αεροσυνοδούς, αεροδρόμια, και σε πάει Βερολίνο. Και η τιμή αυτού, έχει και φόρους μέσα.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/03/2017 :  13:55:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Κάπου διάβασα, δεν θυμάμαι που, ότι στη Σουηδία (νομίζω...ή Νορβηγία;) έχουν υπεραπόδοση φόρων. Λέτε να ζηλέψαν οι δικοί μας;
Μήπως να ζητήσουμε δανεικά από αυτούς;

........και ζητάνε λέει 3,6 μύρια (κακώς έπρεπε να ζητήσουν τα διπλάσια, μήπως δεν θα υπογράφανε αυτοί ή οι επόμενοι;) από αποκοπές συντάξεων και αφορολόγητο ώστε να βγάλουν παραπάνω το 2018 και έτσι να μας ελαφρύνουν ακόμα περισσότερο με άλλο τρόπο. Μάλλον θα κυκλοφορούμε γυμνοί, δεν βλέπω άλλο τρόπο ελάφρυνσης. Μήπως υπάρχει λόγος που μας δείχνουν το survivor;;;;;
Μ΄αρέσει αυτή η κυβέρνηση γιατί έχει κάτι μοναδικό. Κάθε μέρα με τις δηλώσεις της ξεπερνάει το χθεσινό πέρσοναλ μπέστ......

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.

Edited by - gargadua on 01/03/2017 14:01:29
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/03/2017 :  11:43:27  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μετά την ΕΕ το ΔΝΤ και την Παγκόσμια Τράπεζα σειρά για νέα δανειοδότηση θα έχει η Τράπεζα Διαγαλαξιακών Συνασπισμών. Για δουλειά όμως κουβέντα!!!!!!!! Μόνο δανεικά και αγύριστα.


Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

PATENTAS
Elite Forum-Runner

Greece
1494 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/03/2017 :  14:17:42  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by gargadua

Μετά την ΕΕ το ΔΝΤ και την Παγκόσμια Τράπεζα σειρά για νέα δανειοδότηση θα έχει η Τράπεζα Διαγαλαξιακών Συνασπισμών. Για δουλειά όμως κουβέντα!!!!!!!! Μόνο δανεικά και αγύριστα.


Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.








Είμαστε αυτό που μας αξίζει
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/03/2017 :  15:17:32  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ξέρετε, εντελώς πληροφοριακά σας το λέω, κανένας δεν θέλει με δική του πρωτοβουλία να μας δανείσει. "Εμείς" πάμε σε "αυτούς"...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/03/2017 :  16:02:12  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Εεεε ναι βρε Κώστα, πως να έρθουν σε μας; Πηγαίνεις σε τεμπέλη αδέκαρο να τον ρωτήσεις αν θέλει δανεικά;

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/03/2017 :  14:53:44  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
http://www2.iefimerida.gr/sites/default/files/a0704_sel84_dt_qq_04_2016_01_p_gr.pdf

Βρε καλόπαιδα της ΕΛΣΤΑΤ βγάζετε ψεύτη την κυβέρνηση ότι δεν υπάρχει ανάπτυξη και ότι η Ελλάδα δεν γυρίζει σελίδα;
Τι θέλετε δηλαδή, να το κάνω Εξάρχεια το μαγαζί; Φασιστάκια και εγκάθετοι είσαστε που δεν βλέπετε την ανάπτυξη.... ΟΥΣΤ!!!!!

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Droulas13
Advanced Forum-Runner

361 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/03/2017 :  17:12:44  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Εγώ ακόμα τα τρίβω τα μάτια μου.

Περιμένω τον Φλαμπουράρη να μου πει να σταματήσω.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 186 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000