Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Πολιτικό καφενείο
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 186

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/10/2020 :  15:35:24  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Δυστυχώς, έχει δίκιο ο Κ. Πλεύρης εδώ:

"Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο δικηγόρος του Γιάννη Λαγού Κωνσταντίνος Πλεύρης είχε ζητήσει την εξαίρεση όλης της έδρας πλην της εισαγγελέως.«Ερχόμενος στην αίθουσα σχημάτισα την εντύπωση ότι εισέρχομαι σε δικαστήριο της Γαλλικής Επαναστάσεως, όπου υπήρχαν πλήθη.Ελπίζω να εγγυηθείτε τη σωματική μου ακεραιότητα.

Και συνέχισε: «Η Ευρωπαϊκή σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου ορίζει ότι ο κατηγορούμενος τεκμαίρεται αθώος μέχρι να καταδικασθεί. Τα ΜΜΕ δεν επιτρέπεται να προεξοφλούν το αποτέλεσμα της δίκης. Όλα αυτά που αποτελούν νόμο του κράτους έχουν παραβιαστεί  με την ανοχή του δικαστηρίου σας. Υπάρχει επηρεασμός του δικαστηρίου σας. Εγινε από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όλες τις εφημερίδες τα ΜΜΕ και τα πολιτικά κόμματα. Αυτός ο επηρεασμός για μας μας δημιουργεί την εντύπωση ότι διακυβεύεται η ανεξαρτησία του δικαστηρίου σας. Τόσοι παράγοντες προσπαθούν να σας επηρεάσουν. Ελπίζω να μην επηρεαστήκατε. Απλή υπόνοια ότι έχετε επηρεαστεί αρκεί για να καταθέσουμε την αίτηση εξαίρεσης. Μέσα στη Βουλή αναρτήθηκαν πίνακες που έλεγαν ότι «δεν είναι αθώοι».

Η Ένωση Δικαστών και εισαγγελέων δήλωσε ικανοποιημένη για τη δίκη. Η δίκη αυτή είναι ποινική αλλά με την ανοχή σας μεταβλήθηκε σε πολιτική δίκη. Και αυτή η ανοχή σας μας δίνει την υπόνοια ότι πρόκειται περί επιδοκιμασίας. Όλες οι εφημερίδες σας επαινούν. Γράφανε ότι είστε η καλή και αδέκαστη δικαστής, αυτό δεν το αμφισβητούμε, αλλά υπάρχουν άλλοι δικαστές ανίκανοι. Ταυτόχρονα οι ίδιες εφημερίδες στρέφονται κατά της εισαγγελέως  επειδή δεν συμφώνησε με την άποψη του μιντιακού κατεστημένου. Γράφουν σε ποια κελιά θα πάνε. Προεξόφλησαν ότι δεν θα έχουν αναστολή. Πρόκειται για παραβίαση της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και του νόμου, κλπ. Δεν είδατε τις παρανομίες, δεν κάνατε μια δήλωση. Το δικαστήριο είναι ποινικό όχι πολιτικό. Δεν δικάζεται ούτε ο φασισμός ούτε ο  ναζισμός, δεν είναι ποινικές πράξεις. Αλλά δεν υπάρχει νόμος που να τα απαγορεύει. Καλύτερα να τους εκτελούσατε. Καμία σχέση με τη Νυρεμβέργη που λένε. Εδώ δεν δικάζονται άνθρωποι για πόλεμο. Εδώ δικάζονται άνθρωποι που παρανόμησαν. Η πρόταση της εισαγγελέως έχει βαρύτητα γιατί η εισαγγελέας εκπροσωπεί τα συμφέροντα του Δημοσίου. Το δικαστήριο εξυπηρετεί την ιδέα της Δικαιοσύνης», είπε ο κ. Πλεύρης."
https://www.in.gr/2020/10/12/greece/sovari-emploki-sti-diki-xrysis-aygis/  
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/10/2020 :  15:37:14  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καταλαβαίνουμε, φαντάζομαι, ότι αν αντιδρούμε στον ναζισμό με ναζιστικές πρακτικές, γινόμαστε και οι ίδιοι ναζί.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/10/2020 :  16:58:01  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Να διαβαστει προσεκτικά:
https://www.kathimerini.gr/investigations/561112471/mia-poiniki-dioxi-poy-argise-na-askithei-17-chronia/
για να γίνει κατανοητό ότι η Αστική Δικαιοσύνη χρφειάζεται στήριξη, όχι bulling...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

geopa
Elite Forum-Runner

Greece
2107 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/10/2020 :  17:34:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ενδιαφέρον άρθρο. Αλλά από το τότε μέχρι και σήμερα δεν είχαν κάνει το παραμικρό και ήταν παναγιες; Προφανώς υπήρχαν και άλλα περιστατικά ανοχης
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/10/2020 :  18:42:58  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by geopa

Ενδιαφέρον άρθρο. Αλλά από το τότε μέχρι και σήμερα δεν είχαν κάνει το παραμικρό και ήταν παναγιες; Προφανώς υπήρχαν και άλλα περιστατικά ανοχης



Προφανέστατα! Αυτό είναι που πρέπει να τονιστεί: Οι εγκληματίες δεν συλλαμβάνονται με τα ...πεζοδρόμια και τις συγκεντρώσεις, αλλά από την οργανωμένη Πολιτεία!

Edited by - Rigelian on 12/10/2020 18:44:15
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

geopa
Elite Forum-Runner

Greece
2107 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/10/2020 :  18:53:50  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Συμφωνώ 100%
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/10/2020 :  18:59:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Παραθέτω:

Τότε που το κυρίαρχο σύνθημα ήταν «να καεί, να καεί, το μπ… η Βουλή»!

Δεν υπάρχει λοιπόν καμία αμφιβολία ότι στις συναθροίσεις των «Αγανακτισμένων» βρήκε τη θαλπωρή και τη στήριξη η Χρυσή Αυγή για να εδραιωθεί πολιτικά, εύφορο έδαφος προσέφεραν όμως τότε και στη συνέχεια και άλλοι παράγοντες. Ο λανθάνων φασισμός που διακρίνεται και σήμερα ευκρινέστατα σε καθημερινές συμπεριφορές μεγάλου μέρους της ελληνικής κοινωνίας, ο εθισμός στη βία που επέτρεπε τη δράση των χρυσαυγιτών, η δημοσιότητα που προσέφεραν απλόχερα δημοσιογράφοι και μίντια στα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής, το γεγονός ότι στην προεκλογική περίοδο του 2012 οι «αριστεροί» του ΣΥΡΙΖΑ ασκούσαν τρομοκρατία εις βάρος των πασόκων, ενώ έως τις εκλογές του 2015 αποκαλούσαν τους πολιτικούς αντιπάλους τους «Τσολάκογλου» και «γερμανοτσολιάδες».

Μέσα σε αυτό το περιβάλλον ανδρώθηκε η Χρυσή Αυγή και δεν σημαίνει πολλά η σταδιακή εγκατάλειψή της από ψηφοφόρους πριν από την καταδίκη της στα δικαστήρια. Δεν είναι «αθώοι» όσοι την ψήφισαν παρά τα βίαια χαρακτηριστικά της. Η δικαστική απόφαση δεν αθωώνει κανένα. Ούτε τους κατηγορούμενους χρυσαυγίτες, ούτε εκείνους που «έστρωσαν το χαλί» ή ιδιοτελώς τους ανέχθηκαν, ούτε και όσους «παρασύρθηκαν» και τους ψήφισαν για αντίδραση. Θα το ξανακάνουν στην πρώτη ευκαιρία…

Πηγή:
https://www.kathimerini.gr/opinion/561112099/kolymvithra-toy-siloam-i-katadiki/
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/10/2020 :  09:27:13  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Λεωνίδας Κύρκος:
"«Αργησα να συνειδητοποιήσω ότι η οικοδόμηση του σοσιαλισμού στις Ανατολικές Χώρες, συνοδεύονταν από μια οικτρή καταπίεση των ανθρώπων, από τη στέρηση της προσωπικότητάς τους, που οδήγησε σε εγκλήματα. Αυτό το καταλογίζω στον εαυτό μου. Οτι δεν είδα έγκαιρα τις δίκες της Μόσχας, τη δολοφονία του Τρότσκι που ήταν ένα συνταρακτικό γεγονός. Στοιχεία – σημάδια ότι κάτι βαθύ, ανώμαλο, υπήρχε σε όλη αυτή την ιστορία». "
από τη Ρέα Βιτάλη, εδώ: https://www.protagon.gr/apopseis/erma-mou-niata-mou-44342140347
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/10/2020 :  15:42:44  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Έχετε δίκιο για την οργανωμένη πολιτεία, δυστυχώς όμως η πολιτική σκηνή(η ελίτ βρε Κώστα) δεν έχει αναβαθμίσει τον ρόλο της όπως θα έπρεπε. Τρανό παράδειγμα και τα γεγονότα στις Καστανιές(και κατά μήκος του Έβρου) που ενώ η πολιτεία θα ΄πρεπε να είναι παρούσα, δεν ήταν, με αποτέλεσμα η φύλαξη των συνόρων να γίνεται από το ντόπιο στοιχείο που στο τέλος βρήκε και τον μπελά του!
Και επειδή τα "θα έπρεπε' είναι πολύ περισσότερα από την φτωχή πραγματικότητα, η κάθε μορφής ασυδοσία είναι στα καλύτερά της!
Και αν Κώστα μου η αφανής πολιτεία είχε θωρακίσει τους πολίτες της(δια της παιδείας βεβαίως!) δεν θα υπήρχε ούτε ΧΑ ούτε άτυποι υπερασπιστές των συνόρων, και όχι μόνο!
Και αν αυτά που γράφει η Καθημερινή τα ασπάζεσαι(και πολύ καλά κάνεις) τότε και από τα κόμματα εξουσίας ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ θα έπρεπε να είναι στο ίδιο δικαστήριο με τις ίδιες ποινές για ηθική αυτουργία.
Γιατί Κώστα μου ο λανθάνων φασισμός δεν είναι γονιδιακό θέμα ούτε πεζοδρομιακό παρά ΜΟΝΟ ΕΛΛΕΙΠΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑ.
Άλλωστε από τον Εμφύλιο και μετά(συγχώραμε αλλά για μένα θα είναι πάντα Εμφύλιος πόλεμος, τόσο άδικο αίμα) δεν μάθαμε να αφουγκραζόμαστε και να μαθαίνουμε μέσα από τις αδυναμίες και τα σφάλματά μας.
Δεν είναι η ΧΑ(ή η κάθε ΧΑ), αν πραγματικά πρέπει να αποδόσεις δικαιοσύνη πρέπει να σηκώσεις ψηλά το κεφάλι σου. Ψηλά πρέπει να φτύσεις όχι χαμηλά μόνο.

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.

Edited by - gargadua on 13/10/2020 15:46:01
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/10/2020 :  16:04:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
H πολιτική σκηνή/ελίτ/πες την όπως θέλεις δεν προσγειώθηκε μια ωραία πρωία από τον Σείριο. Εκλεγμένη από τους πολίτες είναι τα τελευταία 36 χρόνια ανελλιπώς.
Όπου υπάρχουν στοιχεία, να επέμβει ο εισαγγελέας, αντί να συζητάμε καφενειακά.
Ο λανθάνων (και ο κανονικός) φασισμός είναι επιλογή του πολίτη και ο κάθε ένας έχει την ευθύνη της επιλογής αυτής, όπως και της ψήφου του.
Η παιδεία παίζει τεράστιο ρόλο, η έλλειψή της δεν δικαιώνει, ούτε αποτελεί άλλοθι για τον κάθε Ρουπακιά, τον κάθε δολοφόνο, τον κάθε φασίστα.

Αλίμονο αν περιμένεις από την όποια πολιτεία να σε θωρακίσει, δεν είναι (και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ) η δουλεία της.
Εσύ θα το κάνεις αυτό για σένα και για τα παιδιά σου.

Εμφύλιος ήταν, είναι σαφές και ξεκάθαρο αυτό...

Το ψάρι βρωμάει σύγκορμο.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/10/2020 :  21:17:00  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Η έλλειψη παιδείας δεν είναι δικαιολογία για τον κάθε δολοφόνο, είναι όμως υπεύθυνη για τον κάθε (λανθάνων)φασίστα που γεννιέται. Η ελίτ δεν εκλέγεται μόνο αλλά και ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ από τον λαό. Εξαιρούνται όλες αυτές οι "προσωπικότητες" που μας φορτώθηκαν με την μεταπολίτευση(λέξη κι αυτή; Μεταμπαχαλοποίηση έπρεπε να λέγεται) στο σβέρκο μαζί με τον άθλιο προοδευτισμό τους.
Χρόόόόνια τώρα οι εισαγγελείς δρουν επιλεκτικά. Σε κανένα σκάνδαλο δεν υπήρχαν πραγματικές ποινές παρά μόνο χρονοβόρες δίκες που απάλλασσαν τους κατηγορούμενους.


Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/10/2020 :  23:54:13  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Όχι κανένας δεν προέρχεται από τον Σείριο, πρέπει όμως να παραδεχτείς ότι "σόι πάει το βασίλειο"!!!!!!!!!!!
Καραμανλής μεγάλος, Καραμανλής μικρός, Παπανδρέου μεγάλος, Παπανδρέου μικρός, Γεννηματάς μεγάλος, Γεννηματά μικρή, Τσίπρας μεγάλος ο μικρός αναμένεται με την συνταξιοδότηση του πατέρα..... Όλοι με φρέσκες συμμαχικές ιδέες.
Η πολιτική σκηνή του τόπου θυμίζει σαπουνόπερα: "Η οικογενειαρχία στο Μπιγκμπραδεριστάν".

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/10/2020 :  09:41:38  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Κανένα βασίλειο δεν υπάρχει, άρα δεν μπορεί να ...πάει σόι! Αφού οι πολίτες τους ψηφίζουν! Κατέβα εσύ, να κατέβω κι εγώ, να ψηφίσουν εμάς, αν τους πείσουμε!
Καμία παιδεία (ή η έλλειψή της) δεν είναι υπεύθυνη για κανέναν φασίστα. Ο κάθε φασίστας (όπως και ο υποστηρικτής κάθε άλλης ιδεολογίας) είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του και τις πράξεις του. Ναι, η δικαιοδύνη έχει πολλά προβλήματα, και πάλι όμως είναι πολύ καλύτερη από μια ζουγκλα αυτοδικίας.

Κανένας δεν σου φορτώθηκε, η Μεταπολίτευση είναι η λαμπρότερη περίοδος της σύγχρονής ελληνικής ιστορίας!

Όσο για τα σκάνδαλα, αν ξέρεις και έχεις στοιχεία πραγματικά, (όχι διάβασα αυτό, είδα εκείνο, άκουσα το άλλο) να πας στον εισαγγελέα, όπως έλεγε ο μέγας Κώστας Σημίτης.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/10/2020 :  15:31:25  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
https://www.in.gr/2020/10/14/life/fizz/sissy-xristidou-gymni-stin-mpaniera-tis/

Μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι και θα ταυτιστώ με τον Βασίλη με κάτι τέτοια. Ντροπή στην κυβέρνηση και σε όλους όσοι ψήφισαν να μην αρθεί η ασυλία...

Edited by - Rigelian on 14/10/2020 15:37:16
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/10/2020 :  15:33:08  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Να το πω διαφορετικά: Βουλευτής που δεν ζητά ο ίδιος την άρση της ασυλίας του, είναι ένοχος για ό,τι κατηγορείται. Τόσο απλά!

Edited by - Rigelian on 14/10/2020 15:33:39
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 186 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000