Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Πολιτικό καφενείο
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 186

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 26/01/2016 :  23:03:55  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Υποψήφιοι... άστεγοι μισό εκατομμύριο Αθηναίοι!

Οτι αυξήθηκε ο αριθμός των αστέγων, των ανθρώπων που κοιμούνται σε δημόσιους χώρους, είναι κάτι που όλοι το έχουμε αντιληφθεί και ενδεχομένως αναμενόμενο στην εποχή της μεγαλύτερης κρίσης που έχει πλήξει τη χώρα μεταπολιτευτικά.

Αν κανείς συνυπολογίσει και την αναπάντεχα υψηλή προσφυγική ροή σε μια απροετοίμαστη να υποδεχτεί τους πρόσφυγες πόλη, οι οποίοι βρήκαν προσωρινό καταφύγιο σε πάρκα και πλατείες, σχηματίζει μια εικόνα για την ορατή όψη του φαινομένου.

Ομως αυτό που τρομάζει είναι οι πανευρωπαϊκά πρωτοφανείς διαστάσεις της αόρατης πλευράς της στεγαστικής επισφάλειας.

Ο λόγος για το 95% των φτωχών νοικοκυριών στο λεκανοπέδιο, για τα οποία χτυπά ο συναγερμός της «χείριστης στεγαστικής ανάγκης», καθώς το στεγαστικό κόστος υπερβαίνει τις οικονομικές δυνατότητές τους.

Μιλάμε για περισσότερα από μισό εκατομμύριο άτομα, το υψηλότερο ποσοστό στην Ε.Ε. των 27 και υπερδιπλάσιο του κοινοτικού μέσου όρου. Το εύρος της έλλειψης στέγης περιλαμβάνει ακόμη και τα περίπου 94.000 άνεργα άτομα που διαβιούν σε ακατάλληλες συνθήκες, συνωστισμού. (to be continued...)

http://www.efsyn.gr/arthro/ypopsifioi-astegoi-miso-ekatommyrio-athinaioi
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/01/2016 :  10:10:11  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Την ΠΓΔΜ και όχι την Ελλάδα όσον αφορά στο θέμα του προσφυγικού στηρίζει ο πρόεδρος τη Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι οι πρόσφυγες θα πρέπει να παραμείνουν στην Ελλάδα αντί να καταφύγουν στην Γερμανία.

Αυτό προκύπτει από επιστολή του προς τον Σλοβένο Πρωθυπουργό, την οποία έχιε στη διάθεσή του το Politico. Σε αυτή ο πρόεδρος της Κομισιόν τάσσεται υπέρ της πρότασης να ενισχυθούν τα σύνορα των Σκοπίων με την Ελλάδα, έτσι ώστε να ανακοπεί η ροή των προσφύγων προς τον βορρά με την στήριξη της Ε.Ε.

Σύμφωνα με αυτό το σχέδιο, οι περισσότεροι πρόσφυγες που έχουν φτάσει στην Ελλάδα, θα παραμείνουν εδώ ανακουφίζοντας με αυτό τον τρόπο τις χώρες διέλευσης, και τελικά την Αυστρία και την Γερμανία.

«Καλωσορίζω την πρότασή σας» έγραψε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στον Σλοβένο πρωθυπουργό διαβεβαιώνοντάς τον για την στήριξη της Κομισιόν στο σχέδιό του το οποίο προβλέπει ότι όλες οι χώρες της Ε.Ε. θα προσφέρουν βοήθεια στην Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας μέσω της απόσπασης αστυνομικών/επιβολής του νόμου, και μέσω παροχής εξοπλισμού ώστε να υποστηρίξει τους ελέγχους στα σύνορα της.

Δεδομένου ότι η ΠΓΔΜ δεν είναι μέλος της Ε.Ε., ο Γιουνκέρ είπε ότι οι ευρωπαϊκές χώρες θα πρέπει να καταλήξουν σε διμερείς συμφωνίες με την κυβέρνηση των Σκοπίων ώστε να αναπτύξουν αστυνομικές δυνάμεις στα σύνορα με την Ελλάδα. Οι κανόνες που ισχύουν για την υπηρεσία προστασίας των συνόρων της ΕΕ επιτρέπονται μόνο για αποστολές εντός της ΕΕ, όχι για την «ανάπτυξη των αξιωματικών στο πλαίσιο μίας κοινής επιχείρησης της Frontex στο έδαφος μιας τρίτης χώρας».

Η πρόταση που έκανε ο Γιούνκερ τον περασμένο Δεκέμβριο για ενίσχυση της Frontex θα κάλυπταν αυτό ακριβώς το «κενό», σημειώνει το Politico, και θα άνοιγαν τον δρόμο για αποστολές της εκτός της επικράτειας της Ε.Ε.

Στην επιστολή του ο πρόεδρος της Κομισιόν τονίζει επίσης ότι οι χώρες που βρίσκονται κατά μήκος της μεταναστευτικής οδού στα Δυτικά Βαλκάνια, είτε ανήκουν στην ΕΕ είτε όχι, θα πρέπει να ενημερώνουν τις γειτονικές χώρες για τους πρόσφυγες.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι η επιστολή Γιούνκερ έρχεται την στιγμή που η Ελλάδα έχει δεχθεί σκληρή κριτική από την Γερμανία και την Αυστρία, δύο χώρες που έχουν προειδοποιήσει με αποπομπή από την ζώνη Σένγκεν στην περίπτωση που δεν κάνει περισσότερα για ελέγξει τα σύνορά της τόσο στον βορρά όσο και στον νότο.

Επιπλέον, ο πρόεδρος της Κομισιόν σημείωσε ότι η πρόσβαση στις χώρες σε όλο το μήκος της διαδρομής θα πρέπει να απαγορεύεται σε όσους δεν δικαιούνται ασύλου ή διεθνούς προστασίας.

Όσον αφορά στους μετανάστες που έχουν φτάσει ήδη στην Ευρώπη, τα κράτη μέλη της ΕΕ «και τα μη κράτη μέλη της ΕΕ στην οδό των Δυτικών Βαλκανίων θα πρέπει επίσης να αποτρέπουν ενεργά υπηκόους τρίτων χωρών να εγκαταλείψουν την περιοχή τους με μη εξουσιοδοτημένο τρόπο διασχίζοντας τα σύνορα πέραν των σημείων συνοριακής διέλευσης, ή πριν να καθοριστεί το νομικό καθεστώς τους», αναφέρει ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Το άρθρο του Politico καταλήγει αναφέροντας ότι ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Μουζάλας είχε δηλώσει τη Δευτέρα στους Financial Times ότι η Αθήνα δεν είχε ενημερωθεί για το σχέδιο της Σλοβενίας. «Δεν σκοπεύουμε να μετατρέψουμε τη χώρα σε νεκροταφείο ψυχών. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι είδους πολιτική είναι μία χώρα να κλείνει τα σύνορά της με την Ελλάδα», είπε ο κ. Μουζάλας.

Ολόκληρη η επιστολή Γιούνκερ (στα αγγλικά)


Πηγή: Η επιστολή Γιούνκερ και το σχέδιο για τη δημιουργία «τείχους» στα Σκόπια -Θα εγκλωβιστούν οι μετανάστες στην Ελλάδα | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/247822/i-epistoli-gioynker-kai-shedio-gia-ti-dimioyrgia-teihoys-sta-skopia-tha-egklovistoyn-oi#ixzz3yQjeNqLf


ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΗΛΙΘΙΕ!!!! Αυτά που ποτέ σας δεν αντιληφτήκατε......

Και τα καλά συνεχίζονται με την Ευρώπη των δικαιωμάτων και της προόδου: http://www.topontiki.gr/article/157557/dania-nomos-toy-kratoys-i-katashesi-polytimon-antikeimenon-ton-prosfygon

ακόμα και κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων!!!! ΟΛΕ!!!!!

Μόνο στην Ελλάδα βρίσκεις ρομαντικούς Δον Κιχώτηδες που ακόμα ονειρεύονται 1 ενωμένη Ευρώπη.

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.

Edited by - gargadua on 27/01/2016 10:27:13
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/02/2016 :  19:13:50  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Εκπληκτικός Χωμενίδης, συμπυκνώνει αριστοτεχνικά την παθογένεια των ελλήνων, αξίζει τον κόπο να τον διαβάσετε: (τα bold δικά μου)

"... Οι κάθε λογής "Άτακτοι", οι ισοβίως εξεγερμένοι, εκείνοι που δεν γονατίζουν σε καμία εξουσία παρά ακολουθούν τον μοναχικό δρόμο της συντριβής, πρωταγωνιστούν σε μια εναλλακτική, δημοφιλέστατη αφήγηση. Στις τάξεις των "Ατάκτων" εντάσσονται αθέλητα, συνήθως μετά το θάνατο τους, κόντρα στη βιογραφία και στο αληθινό τους πνεύμα, τα πιο ετερόκλητα, ασύνδετα μεταξύ τους, πρόσωπα: Αντάρτες, λήσταρχοι, "καταραμένοι" καλλιτέχνες...

Ποιος μύθος συνδέει τα παραπάνω πρόσωπα; Ποια παραδοχή τα εξιδανικεύει; Τα κάνει πρότυπα;

Ο μύθος πως οι θυσίες του λαού μας δεν δικαιώθηκαν ποτέ. Προδόθηκαν και πήγαν στράφι. Ότι ο ξεσηκωμός του ‘21 καπελώθηκε από τους ξένους, οι οποίοι μάς επέβαλαν τον Όθωνα. Πως οι αγνοί αγωνιστές σπρώχτηκαν στο περιθώριο ενώ κουμάντο έκαναν οι δυτικόφρονες με τα φράκα και τα διπλώματα. Ότι η μία καταπίεση διαδεχόταν την άλλη μέχρι το έπος της Εθνικής Αντίστασης, το οποίο κατεπνίγη στον Εμφύλιο από τους Αγγλοαμερικάνους και τα ντόπια τσιράκια τους. Ότι από το 1949 μέχρι το 1967, η Ελλάδα δεν υπήρξε παρά ένα προτεκτοράτο του ΝΑΤΟ με κοινοβουλευτικό μανδύα. Και ότι η Μεταπολίτευση δεν αποτέλεσε παρά το πανηγύρι της λαμογιάς.

Η παραπάνω αφήγηση είναι ασφαλώς για γέλια και για κλάματα. Στοιχειώδεις γνώσεις Ιστορίας να έχεις, την καταρρίπτεις.

Πληροφορείς τους υποστηρικτές της ότι το 1821 δικαιώθηκε περίτρανα αφού κατέληξε στην ίδρυση του πρώτου έθνους-κράτους στην Ευρώπη, με τη σωτήρια μάλιστα παρέμβαση των ξένων στο Ναυαρίνο. Ότι ο κυβερνήτης Καποδίστριας δολοφονήθηκε από ελληνικά χέρια. Πως οι δικοί μας ήταν που εκλιπαρούσαν τις μεγάλες δυνάμεις να τους στείλουν έναν, οποιονδήποτε, βασιλιά. Ότι η νέα Ελλάδα, με όλους τους διχασμούς και τις χρεοκοπίες της, τα κατάφερε στα διακόσια χρόνια της ύπαρξής της αξιοζήλευτα: Πολλαπλασίασε την έκταση και τον πληθυσμό της, τάχθηκε και στους δυό παγκόσμιους πολέμους με τους νικητές, ανέβασε κατακόρυφα το βιωτικό της επίπεδο, ευτύχησε να έχει την πιο εύρυθμη δημοκρατία στην ευρύτερη περιοχή. Πως οι συνέπειες του Εμφυλίου στάθηκαν ελαφρύτερες από ό,τι στην Ισπανία και οι ευκαιρίες για τους ηττημένους ασύγκριτα μεγαλύτερες από ό,τι στην Ανατολική Ευρώπη. Ότι η Μεταπολίτευση, παρά τη θλιβερή κατάληξή της, υπήρξε η πλέον χαρισάμενη εποχή για όλους μας.

Τζάμπα θα πάνε τα λόγια σου. Ο οπαδός των "Ατάκτων" θα σε κοιτάξει απλώς στραβά. Γιατί; Διότι στην ουσία ηδονίζεται να νοιώθει υπήκοος και όχι πολίτης. Διότι έχει έτσι άλλοθι να απειθαρχεί όπου κι όσο τον παίρνει. Να φοροκλέβει, να καταπατά, να διορίζεται λάθρα, να εξαπατά ένα κράτος που το θεωρεί εκ προοιμίου φαύλο κι εχθρικό.

Διότι το "σύστημα" και το "κατεστημένο" φταίει τάχα για τις προσωπικές του αστοχίες και αποτυχίες.
Διότι, στο πλήρωμα του χρόνου, θα εμφανιστεί σαν από μηχανής θεός κάποιος Παλαιοκώστας ή κάποιος Κουφοντίνας και θα τον δικαιώσει με την δικαιοσύνη των όπλων. Και θα τον ξαναστείλει, φαντασιακά, στο μόνο μέρος όπου αισθανόταν ποτέ κύριος και κυρίαρχος: Στη μήτρα της μανούλας του.-"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/02/2016 :  07:01:00  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Άρθρο για την Τουρκία σχετικά με τον πληθυσμό της
http://www.geostrategy.gr/pdf/20160131%20Population,%20refugee%20and%20demographic%20imbalance%20in%20Turkey.pdf



Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/02/2016 :  23:45:22  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Έτσι, βεντούζα:

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500055812

Σε απόγνωση έχει περιέλθει ο Γιώργος Θεοφάνου, ένας άνεργος συμβασιούχος αρχαιολόγος, ο οποίος καλείται να καταβάλλει πάνω από 21.000 ευρώ για διελεύσεις από σταθμούς διοδίων στην Εγνατία, που δεν πλήρωνε επί τρία χρόνια, όντας οπαδός του κινήματος «Δεν Πληρώνω».

Όπως μετέδωσε το Mega, ο κ. Θεοφάνου καλείται να καταβάλλει το ποσό των 427 ευρώ για καθεμία από τις 178 παραβάσεις που του χρεώθηκαν από την εταιρεία που διαχειρίζεται τα διόδια στην Εγνατία, συν τις προσαυξήσεις, με αποτέλεσμα να βρίσκεται αντιμέτωπος με χρέος ύψους 21.787 ευρώ.

Όπως αναφέρει στην κάμερα του Mega, πριν από μερικές ημέρες έλαβε ατομική ειδοποίηση από την εφορία να πληρώσει 8.400 ευρώ έως τις 29 Φεβρουαρίου. Σε περίπτωση που δεν καταβάλλει τα χρήματα απειλείται με κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών, ακόμη και του σπιτιού του.

Ο κ. Θεοφάνου ξεσπά κατά του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί όπως αναφέρει το κόμμα στήριζε το κίνημα «Δεν Πληρώνω» μόνο όσο καιρό ήταν στην αντιπολίτευση. «Έκανα λάθος ίσως στο ότι πιστεύαμε ότι όταν θα βγει μια κυβέρνηση της Αριστεράς, αυτή θα άλλαζε τους νόμους και αυτά τα κινήματα θα δικαιώνονταν», τονίζει.

Ο συμβασιούχος αρχαιολόγος βρίσκεται σε απόγνωση, αφού από τον περασμένο μήνα είναι άνεργος, έχει δύο ανήλικα παιδιά και κάθε μήνα καταβάλλει διατροφή 500 ευρώ στην εν διαστάσει σύζυγό του, η οποία ζει με τα παιδιά του στην Ιταλία και είναι επίσης άνεργη.

Ο ίδιος ζητάει να πληρώσει μόνο το αντίτιμο των διελεύσεων και όχι τις προσαυξήσεις, καθώς δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να αποπληρώσει όλο το χρέος.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/02/2016 :  02:10:42  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Τα διόδια στην Ελληνική Επικράτεια είναι αντισυνταγματικά κατα παράβαση των άρθρων του!

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Aτoμικά και κoινωνικά δικαιώματα

Άρθρo 4
1. Oι Έλληνες είναι ίσoι ενώπιoν τoυ νόμoυ.
2. Oι Έλληνες και oι Eλληνίδες έχoυν ίσα δικαιώματα και υπoχρεώσεις.
5. Oι Έλληνες πoλίτες συνεισφέρoυν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλoγα με τις δυνάμεις τoυς.
(Σημ. Εδώ το σύνταγμα αναφέρει ξεκάθαρα στα δημόσια βάρη και ανάλογα με τις δυνάμεις τους, όχι σε ιδιωτικά βάρη όπως είναι τα διόδια των αυτοκινητοδρόμων!

Άρθρo 5
3. H πρoσωπική ελευθερία είναι απαραβίαστη. Kανένας δεν καταδιώκεται oύτε συλλαμβάνεται oύτε φυλακίζεται oύτε με oπoιoνδήπoτε άλλo τρόπo περιoρίζεται, παρά μόνo όταν και όπως oρίζει o νόμoς.
(Σημ. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μας περιορίσει ή φυλακίσει εάν δεν πληρώσουμε τα παράνομα διόδια)

4. Απαγορεύονται ατομικά διοικητικά μέτρα που περιορίζουν σε οποιονδήποτε Έλληνα την ελεύθερη κίνηση ή εγκατάσταση στη Χώρα, καθώς και την ελεύθερη έξοδο και είσοδο σ’ αυτήν. Τέτοιου περιεχομένου περιοριστικά μέτρα είναι δυνατόν να επιβληθούν μόνο ως παρεπόμενη ποινή με απόφαση ποινικού δικαστηρίου, σε εξαιρετικές περιπτώσεις ανάγκης και μόνο για την πρόληψη αξιόποινων πράξεων, όπως νόμος ορίζει.
(Σημ. Τα διόδια περιορίζουν την ελεύθερη κίνηση ή εγκατάσταση στη Χώρα, καθώς και την ελεύθερη έξοδο και είσοδο από αυτήν)

Άρθρo 6
1. Kανένας δεν συλλαμβάνεται oύτε φυλακίζεται χωρίς αιτιoλoγημένo δικαστικό ένταλμα, πoυ πρέπει να επιδoθεί τη στιγμή πoυ γίνεται η σύλληψη ή η πρoφυλάκιση. Eξαιρoύνται τα αυτόφωρα εγκλήματα.

Άρθρο 7
!. Έγκλημα δεν υπάρχει ούτε ποινή επιβάλλεται χωρίς νόμο...

MEPOΣ TETAPTO
Eιδικές τελικές και μεταβατικές διατάξεις
TMHMA A’
Eιδικές διατάξεις
Άρθρo 106

2. H ιδιωτική oικoνoμική πρωτoβoυλία δεν επιτρέπεται να αναπτύσσεται σε βάρoς της ελευθερίας και της ανθρώπινης αξιoπρέπειας ή πρoς βλάβη της εθνικής oικoνoμίας.

TMHMA Δ’
Aκρoτελεύτια διάταξη

Άρθρo 120
2. O σεβασμός στo Σύνταγμα και τoυς νόμoυς πoυ συμφωνoύν με αυτό και η αφoσίωση στην
Πατρίδα και τη Δημoκρατία απoτελoύν θεμελιώδη υπoχρέωση όλων των Eλλήνων.

3. O σφετερισμός, με oπoιoνδήπoτε τρόπo, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξoυσιών πoυ απoρρέoυν από αυτή διώκεται μόλις απoκατασταθεί η νόμιμη εξoυσία, oπότε αρχίζει και η παραγραφή τoυ εγκλήματoς.

4. H τήρηση τoυ Συντάγματoς επαφίεται στoν πατριωτισμό των Eλλήνων, πoυ δικαιoύνται και υπoχρεoύνται να αντιστέκoνται με κάθε μέσo εναντίoν oπoιoυδήπoτε επιχειρεί να τo καταλύσει με τη βία.

Να απαιτήσουμε την ελεύθερη και απρόσκοπτη μετακίνηση σε όλη την Επικράτεια όπως ορίζει το Σύνταγμα της Ελλάδος, χωρίς να είμαστε υποχρεωμένοι να πληρώνουμε και να διωκόμαστε προς όφελος των ιδιωτικών συμφερόντων!

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

dimitrissss
Elite Forum-Runner



1524 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/02/2016 :  07:39:53  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πολύ ωραία. Πάρε αυτό το κείμενο και πήγαινε να το διαβάσεις στα μπλόκα των αγωνιστών αγροτών.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/02/2016 :  09:26:58  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Μπορείς να μετακίνησε όπου θες, απλά μην χρησιμοποιείς τον δρόμο που φτιάχτηκε για το αμάξι σου, πάρε τον δρόμο ανάμεσα από τις κοτρόνες.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

skiritis
Advanced Forum-Runner

401 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/02/2016 :  09:36:54  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Rigelian

Έτσι, βεντούζα:

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500055812

Σε απόγνωση έχει περιέλθει ο Γιώργος Θεοφάνου, ένας άνεργος συμβασιούχος αρχαιολόγος, ο οποίος καλείται να καταβάλλει πάνω από 21.000 ευρώ για διελεύσεις από σταθμούς διοδίων στην Εγνατία, που δεν πλήρωνε επί τρία χρόνια, όντας οπαδός του κινήματος «Δεν Πληρώνω».

Όπως μετέδωσε το Mega, ο κ. Θεοφάνου καλείται να καταβάλλει το ποσό των 427 ευρώ για καθεμία από τις 178 παραβάσεις που του χρεώθηκαν από την εταιρεία που διαχειρίζεται τα διόδια στην Εγνατία, συν τις προσαυξήσεις, με αποτέλεσμα να βρίσκεται αντιμέτωπος με χρέος ύψους 21.787 ευρώ.

Όπως αναφέρει στην κάμερα του Mega, πριν από μερικές ημέρες έλαβε ατομική ειδοποίηση από την εφορία να πληρώσει 8.400 ευρώ έως τις 29 Φεβρουαρίου. Σε περίπτωση που δεν καταβάλλει τα χρήματα απειλείται με κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών, ακόμη και του σπιτιού του.

Ο κ. Θεοφάνου ξεσπά κατά του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί όπως αναφέρει το κόμμα στήριζε το κίνημα «Δεν Πληρώνω» μόνο όσο καιρό ήταν στην αντιπολίτευση. «Έκανα λάθος ίσως στο ότι πιστεύαμε ότι όταν θα βγει μια κυβέρνηση της Αριστεράς, αυτή θα άλλαζε τους νόμους και αυτά τα κινήματα θα δικαιώνονταν», τονίζει.

Ο συμβασιούχος αρχαιολόγος βρίσκεται σε απόγνωση, αφού από τον περασμένο μήνα είναι άνεργος, έχει δύο ανήλικα παιδιά και κάθε μήνα καταβάλλει διατροφή 500 ευρώ στην εν διαστάσει σύζυγό του, η οποία ζει με τα παιδιά του στην Ιταλία και είναι επίσης άνεργη.

Ο ίδιος ζητάει να πληρώσει μόνο το αντίτιμο των διελεύσεων και όχι τις προσαυξήσεις, καθώς δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να αποπληρώσει όλο το χρέος.



Mπορεί κάποιος να εξηγήσει πώς η εφορία (το κράτος) του έχει βεβαιώσει πρόστιμα που αφορούν μη καταβολή διοδίων σε ιδιώτη (εταιρίες αυτοκινητοδρόμων Α.Ε.);
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Droulas13
Advanced Forum-Runner

361 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/02/2016 :  09:51:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Deorum

Μπορείς να μετακίνησε όπου θες, απλά μην χρησιμοποιείς τον δρόμο που φτιάχτηκε για το αμάξι σου, πάρε τον δρόμο ανάμεσα από τις κοτρόνες.




Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ptrspar
Forum-Runner

Afghanistan


140 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/02/2016 :  10:19:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑ.. Πολύ γέλιο ο τύπος 'δεν πληρώνω διόδια΄.
Χωρίς ντουντούκα πλέον!!! Δεν μπορω να κρατηθώ απο τα γέλια.Να σαι καλά φίλε που το πόσταρες.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/02/2016 :  10:34:49  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Τον κατακερματισμένο κόσμο, δυστυχώς τον συντηρούν οι σαδιστές (..όσοι γελούν και χαίρονται με τα παθήματα των άλλων!)...

..και ο νοών νοείτω...


Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

andrem
Senior Forum-Runner

482 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/02/2016 :  10:37:33  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by skiritis

quote:
Originally posted by Rigelian

Έτσι, βεντούζα:

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500055812

Σε απόγνωση έχει περιέλθει ο Γιώργος Θεοφάνου, ένας άνεργος συμβασιούχος αρχαιολόγος, ο οποίος καλείται να καταβάλλει πάνω από 21.000 ευρώ για διελεύσεις από σταθμούς διοδίων στην Εγνατία, που δεν πλήρωνε επί τρία χρόνια, όντας οπαδός του κινήματος «Δεν Πληρώνω».

Όπως μετέδωσε το Mega, ο κ. Θεοφάνου καλείται να καταβάλλει το ποσό των 427 ευρώ για καθεμία από τις 178 παραβάσεις που του χρεώθηκαν από την εταιρεία που διαχειρίζεται τα διόδια στην Εγνατία, συν τις προσαυξήσεις, με αποτέλεσμα να βρίσκεται αντιμέτωπος με χρέος ύψους 21.787 ευρώ.

Όπως αναφέρει στην κάμερα του Mega, πριν από μερικές ημέρες έλαβε ατομική ειδοποίηση από την εφορία να πληρώσει 8.400 ευρώ έως τις 29 Φεβρουαρίου. Σε περίπτωση που δεν καταβάλλει τα χρήματα απειλείται με κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών, ακόμη και του σπιτιού του.

Ο κ. Θεοφάνου ξεσπά κατά του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί όπως αναφέρει το κόμμα στήριζε το κίνημα «Δεν Πληρώνω» μόνο όσο καιρό ήταν στην αντιπολίτευση. «Έκανα λάθος ίσως στο ότι πιστεύαμε ότι όταν θα βγει μια κυβέρνηση της Αριστεράς, αυτή θα άλλαζε τους νόμους και αυτά τα κινήματα θα δικαιώνονταν», τονίζει.

Ο συμβασιούχος αρχαιολόγος βρίσκεται σε απόγνωση, αφού από τον περασμένο μήνα είναι άνεργος, έχει δύο ανήλικα παιδιά και κάθε μήνα καταβάλλει διατροφή 500 ευρώ στην εν διαστάσει σύζυγό του, η οποία ζει με τα παιδιά του στην Ιταλία και είναι επίσης άνεργη.

Ο ίδιος ζητάει να πληρώσει μόνο το αντίτιμο των διελεύσεων και όχι τις προσαυξήσεις, καθώς δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να αποπληρώσει όλο το χρέος.



Mπορεί κάποιος να εξηγήσει πώς η εφορία (το κράτος) του έχει βεβαιώσει πρόστιμα που αφορούν μη καταβολή διοδίων σε ιδιώτη (εταιρίες αυτοκινητοδρόμων Α.Ε.);



Τι δεν καταλαβαινεις ρε φιλε?Στο ελλαδισταν ,νομος ειναι το δικιο των Μπομπολαιων.
Πραγματι εχει πολυ γελιο η υποθεση,να βλεπεις την χαιρεκακια καποιων, με το να επιβαλονται προστιμα απο την ΕΦΟΡΙΑ δλδ απο το κρατος,σε ανεργο πατερα 2 παιδιων,υπερ ιδιωτικης εταιρειας,εστω και εαν η εταιρεια ειναι του εθνικου μας νταβατζη.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Savvas
Master Forum-Runner

Greece
4318 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/02/2016 :  10:51:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by andrem

quote:
Originally posted by skiritis

quote:
Originally posted by Rigelian

Έτσι, βεντούζα:

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500055812

Σε απόγνωση έχει περιέλθει ο Γιώργος Θεοφάνου, ένας άνεργος συμβασιούχος αρχαιολόγος, ο οποίος καλείται να καταβάλλει πάνω από 21.000 ευρώ για διελεύσεις από σταθμούς διοδίων στην Εγνατία, που δεν πλήρωνε επί τρία χρόνια, όντας οπαδός του κινήματος «Δεν Πληρώνω».

Όπως μετέδωσε το Mega, ο κ. Θεοφάνου καλείται να καταβάλλει το ποσό των 427 ευρώ για καθεμία από τις 178 παραβάσεις που του χρεώθηκαν από την εταιρεία που διαχειρίζεται τα διόδια στην Εγνατία, συν τις προσαυξήσεις, με αποτέλεσμα να βρίσκεται αντιμέτωπος με χρέος ύψους 21.787 ευρώ.

Όπως αναφέρει στην κάμερα του Mega, πριν από μερικές ημέρες έλαβε ατομική ειδοποίηση από την εφορία να πληρώσει 8.400 ευρώ έως τις 29 Φεβρουαρίου. Σε περίπτωση που δεν καταβάλλει τα χρήματα απειλείται με κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών, ακόμη και του σπιτιού του.

Ο κ. Θεοφάνου ξεσπά κατά του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί όπως αναφέρει το κόμμα στήριζε το κίνημα «Δεν Πληρώνω» μόνο όσο καιρό ήταν στην αντιπολίτευση. «Έκανα λάθος ίσως στο ότι πιστεύαμε ότι όταν θα βγει μια κυβέρνηση της Αριστεράς, αυτή θα άλλαζε τους νόμους και αυτά τα κινήματα θα δικαιώνονταν», τονίζει.

Ο συμβασιούχος αρχαιολόγος βρίσκεται σε απόγνωση, αφού από τον περασμένο μήνα είναι άνεργος, έχει δύο ανήλικα παιδιά και κάθε μήνα καταβάλλει διατροφή 500 ευρώ στην εν διαστάσει σύζυγό του, η οποία ζει με τα παιδιά του στην Ιταλία και είναι επίσης άνεργη.

Ο ίδιος ζητάει να πληρώσει μόνο το αντίτιμο των διελεύσεων και όχι τις προσαυξήσεις, καθώς δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να αποπληρώσει όλο το χρέος.



Mπορεί κάποιος να εξηγήσει πώς η εφορία (το κράτος) του έχει βεβαιώσει πρόστιμα που αφορούν μη καταβολή διοδίων σε ιδιώτη (εταιρίες αυτοκινητοδρόμων Α.Ε.);



Τι δεν καταλαβαινεις ρε φιλε?Στο ελλαδισταν ,νομος ειναι το δικιο των Μπομπολαιων.
Πραγματι εχει πολυ γελιο η υποθεση,να βλεπεις την χαιρεκακια καποιων, με το να επιβαλονται προστιμα απο την ΕΦΟΡΙΑ δλδ απο το κρατος,σε ανεργο πατερα 2 παιδιων,υπερ ιδιωτικης εταιρειας,εστω και εαν η εταιρεια ειναι του εθνικου μας νταβατζη.




Δειτε και αυτο. http://www.inred.gr/psifisan-1-dis-gia-difigonta-kerdi-stous-ergolabous/
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Droulas13
Advanced Forum-Runner

361 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/02/2016 :  11:25:31  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πιο πολύ εκδήλωση συσσωρευμένης αγανάκτησης των νομίμων που αισθανόντουσαν, ότι κάτι εξυπνάκιδες σαν και του λόγου του τους πιάνουν κορόιδα (και είμαι σίγουρος, ότι έτσι αισθανόταν εκείνος για τους νόμιμους, όταν περνούσε χωρίς να πληρώσει και τους έβλεπε αυτούς να πληρώνουν) παρά πραγματική χαρά για την δυστυχία ενός εξυπνάκια που πιάστηκε στη φάκα, θα το χαρακτήριζα.

Δυστυχώς έχει αποδειχτεί, ότι ο έλληνας αλλά και ο άνθρωπος εν γένει παρασύρεται από τα εύκολα λόγια. Δείγμα αυτών ήταν και το εν λόγω "κίνημα". Αν για να μην παρασυρθούν στο μέλλον ξανά οι πολλοί χρειάζονται να την πατήσουν λίγοι σαν τον εξυπνάκια , τότε ναι αυτό αποτελεί ευτυχές γεγονός για μένα. Γιατί ο εξυπνάκιας θα χρησιμοποποιηθεί για παράδειγμα αποτροπής για το μέλλον. Γιατί αν όλοι οι εξυπνάκιδες παραμείνουν ατιμώρητοι τώρα, τότε στο μέλλον θα πολλαπλασιαστούν.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 186 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000