Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Πολιτικό καφενείο
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 186

Savvas
Master Forum-Runner

Greece
4318 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/05/2016 :  15:27:41  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Hermes

quote:
Originally posted by Droulas13

quote:
Originally posted by Poexania

για το οτι χρεωκοπησε η ελλαδα
φταιει οτι ο καπιταλισμος
εχει ως αναφαιρετο χαρακτηριστικο του
τις κυκλικες κρισεις
που δημιουργουν τετοια φαινομενα
και βεβαια οχι μεμωνωμενα σε ενα κρατος
αλλα παιζει ρολο και η διεθνης κατασταση της οικονομιας
πχ τα γεγονοτα στις ΗΠΑ το 2008 με το σκασιμο της φουσκας
Εγώ θα σου πω ότι φταίει ο σοσιαλισμός του Παπανδρέου του 80-90 και της κομπλεξικής αριστερόδουλης ΝΔ και οι παράλογες συντάξεις που δίνανε 40 χρόνια τώρα. Είναι δυνατόν να δίνεις σε κάποιον που δούλεψε 20-25 χρόνια σύνταξη όσο και ο μισθός του; Φυσικά και θα την κάνει με ελαφρά, θα πάρει τα ίδια και θα κάθετε για τα υπόλοιπα 50 χρόνια. Και δούλευε εσύ τώρα λακαμά με εισφορές στα ύψη για να λέει ο λακαμάς ο έλληνας ότι με τον αντρέα φάγαμε ψωμάκι.Δεν αντιλέγω απόλυτα για τις συντάξεις, αλλά γιατί να μη σχολιάζουμε και το ότι μέρος από τα λεφτά για τις συντάξεις έγιναν προεκλογικός χαρτοπόλεμος κατά τις δεκαετίες '80 & '90? Γιατί να μη λέμε και ότι το PSI κουτσούρεψε και άλλο τα ήδη προβληματικά αποθεματικά των Ταμείων, γιατί να μη λέμε ότι μεγαλοσχήμονες ένθεν κ ένθεν έπαιρναν και παίρνουν (και αυτό είναι ακόμα χειρότερο & προκλητικότερο) υπέρογκα "δάνεια" από το δημόσιο τα οποία δεν "καταφέρνουν" να αποπληρώσουν?

Και πριν απο 80' φιλε Hermes.


Η πολιτική της δήθεν «σωτηρίας» των Ταμείων και της προστασίας των συνταξιούχων, που οδηγεί στην καταλήστευση των Ταμείων και στην εξόντωση των συνταξιούχων, δεν είναι σημερινή. Πρόκειται για ένα έγκλημα δεκαετιών.

Πριν ακόμα συντελεστεί το μεγάλο «ριφιφί» των αποθεματικών των Ταμείων με το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου το 2000, πριν ακόμα αποκαλυφθεί το σκάνδαλο των ομολόγων το 2007, είχε προηγηθεί μια ολόκληρη 40ετία (1951 - 1990), κατά την οποία συνέβαινε το «απίθανο»:

Οι εκάστοτε κυβερνώντες - εφαρμόζοντας την πολιτική της συσσώρευσης προς όφελος των λίγων διά μέσου της αποστέρησης από τους πολλούς - υποχρέωναν τα Ασφαλιστικά Ταμεία να καταθέτουν όχι μόνο ατόκως, αλλά και με αρνητικό επιτόκιο τα λεφτά των εργαζομένων στις τράπεζες!

Οι τράπεζες, με τη σειρά τους, επιδοτούσαν (ανέξοδα και με λεφτά των εργατών) τους βιομηχάνους, τους τραπεζίτες και τους εργολάβους.

Ενδεικτικά, αναφέρουμε ότι τα λεφτά των εργαζομένων από τις ασφαλιστικές τους εισφορές κατατέθηκαν στις τράπεζες:

το 1950 με αρνητικό επιτόκιο -7,6%,
το 1954 με αρνητικό επιτόκιο -11,1%,
το 1974 με αρνητικό επιτόκιο -21,8%,
το 1981 με αρνητικό επιτόκιο -13%,
το 1986 με αρνητικό επιτόκιο -8%,
το 1990 με αρνητικό επιτόκιο -2,4%.
Από αυτή και μόνο την κομπίνα (καθ' όλα νόμιμη - με το νόμο 1611/1950 είχε γίνει)το κράτος των Παπάγων, των Πλαστήρων, του Καραμανλή και των Παπανδρέου λεηλάτησε, σε τιμές της δεκαετίας του 2000, περί τα 58 δισ. ευρώ από τα Ασφαλιστικά Ταμεία!

Μήπωςόλα αυτά είναι «περασμένα – ξεχασμένα»; Ούτε «περασμένα» είναι (απόδειξη ότι επαναλαμβάνονται διαρκώς), ούτε «ξεχασμένα»:

Οι εργάτες του '50, του '60, του '70, από τους οποίους έκλεψαν τότε τις ασφαλιστικές εισφορές, είναι οι σημερινοί συνταξιούχοι των 300, 400 και 500 ευρώ..

Στη συνέχεια, στις αρχές της δεκαετίας του ’90 ήρθαν οι περίφημοι εκείνοι νόμοι των Σιούφα - Σουφλιά επί κυβέρνησης Μητσοτάκη. Τότε ήταν που δόθηκε το ελεύθερο στην εκάστοτε κυβέρνηση να τζογάρει τα λεφτά των εργαζομένων. Τότε νομοθετήθηκε ο «εκσυγχρονισμός» της εισαγωγής των αποθεματικών και της περιουσίας των ασφαλιστικών ταμείων στην γκανιότα του Χρηματιστηρίου.

Η λεηλασία των Ταμείων δεν σταμάτησε στους νόμους Σιούφα - Σουφλιά της ΝΔ. Το ΠΑΣΟΚ ήρθε και στον τομέα αυτό να βάλει τη δική του «σφραγίδα». Αυτοί οι φοβεροί «σοσιαλιστές», οι εκπρόσωποι των «μη προνομιούχων», αυτοί κι αν παρέδωσαν τους εργαζόμενους και τα Ταμεία τους στους «αλογομούρηδες» των χρηματιστηριακών.

Τον Οκτώβρη του 1997, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για τη «Χρηματιστηριακή Αγορά Παραγώγων», η τροπολογία που κατατέθηκε ήταν σαφής:

«Επιτρέπεται - έλεγε η τροπολογία - σε φορείς κοινωνικής ασφάλισης κατά τη διαχείριση των διαθεσίμων τους να αγοράζουν και να πωλούν μετοχές εισηγμένες στο ΧΑΑ».

Την είχε καταθέσει ο τότε υπουργός Εθνικής Οικονομίας, Γ. Παπαντωνίου...

Έτσι οι διοικήσεις των Ταμείων ανέλαβαν το «καθήκον», κατόπιν των κυβερνητικών επιλογών, να σπρώχνουν τα λεφτά των ασφαλισμένων στον «Καιάδα» της Σοφοκλέους προς χάριν των «επενδυτών» και των μιζαδόρων.

Κι όταν τα χρήματα άρχισαν να εξανεμίζονται; Τι έκαναν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ; Συνέχιζαν να ανταλλάσουν φιλοφρονήσεις!

Πάρτε μια γεύση:

«Μια διάσταση για να αξιοποιήσουμε σωστά τα περιουσιακά της στοιχεία (σ.σ.: της Κοινωνικής Ασφάλισης) είναι η αξιοποίησή τους μέσα από το χρηματιστήριο(...). Λέμε "ναι" για ένα νόμο που είχε ψηφιστεί από τη ΝΔ (σ.σ.: για την προώθηση των αποθεματικών των Ταμείων στη Σοφοκλέους) και σωστά τον έκανε»!
«Με παρρησία είπαμε ποια άρθρα του νόμου 2084 και του νόμου 1902 (σ.σ.: οι νόμοι Σουφλιά - Σιούφα) παραμένουν εν ισχύι... όταν... συμφωνούμε με θέσεις της ΝΔ, με παρρησία τα δεχόμαστε»!
Αυτές ήταν οι απαντήσεις που έδινε στη Βουλή στις 5/11/2003 απαντώντας σε ερώτηση του ΚΚΕ ο τότε υφυπουργός Εργασίας του ΠΑΣΟΚ. Με αυτό τον τρόπο το ΠΑΣΟΚ επαινούσε τη ΝΔ όταν και οι δυο μαζί προωθούσαν το τζογάρισμα των αποθεματικών των Ταμείων και τη μετατροπή των διοικήσεών τους σε «παίχτες» με τα λεφτά των εργαζομένων.

Το αποτέλεσμα αυτής της δόλιας πολιτικής ήταν καταστροφικό. Τα στοιχεία είναι συντριπτικά:

Μέσα σε μία τριετία, το διάστημα 1999 - 2002, έγιναν φτερό στον άνεμο του χρηματιστηριακού τζόγου τα 2/3 των αποθεματικών των Ταμείων !
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Κοινωνικού Προϋπολογισμού, που είχε δημοσιοποιηθεί τον Οκτώβρη του 2003, η αξία των μετοχών που είχαν στην κατοχή τους τα ασφαλιστικά Ταμεία κατρακύλησε από τα 5,3 δισ. ευρώ σε 1.8 δισ. ευρώ.
Μέσα σε μία τριετία, δηλαδή, οι καπιταλιστές και οι χρηματιστές λεηλάτησαν 3,5 δισεκατομμύρια ευρώ!
Αυτή ήταν η πολιτική της εισαγωγής των αποθεματικών των Ταμείων στο χρηματιστηριακό τζόγο. Μόνο τυφλοί ή πολιτικά αγύρτες δεν βλέπουν την αλήθεια.

Η κλοπή των αποθεματικών των Ταμείων συνιστά ένα άνευ προηγουμένου «ριφιφί » κατά του εργαζόμενου λαού.

Μια αρπαγή τεράστιων κεφαλαίων που τα έβαλαν στο χέρι τράπεζες, ασφαλιστικοί όμιλοι και χρηματιστηριακές εταιρείες, αφού πρώτα τους άνοιξαν την πόρτα ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ νομοθετώντας το τζογάρισμα των αποθεματικών στη χρηματιστηριακή «πιάτσα».

Και μετά απ’ όλα αυτά φτάσαμε στον κανιβαλισμό των Μνημονίων. Εκτοτε ζούμε το ριφιφί στο τετράγωνο: Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Ομοσπονδία Εργαζομένων στους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης (ΠΟΠΟΚΠ),

οι απώλειες χρημάτων των Ασφαλιστικών Ταμείων στο διάστημα των Μνημονίων ανήλθε στα 33 δισ. ευρώ.
Μόνο από το περίφημο PSIοι απώλειες των Ταμείων ξεπέρασαν τα 12,5 δισ. ευρώ.
Φυσικά η κλοπή των Ασφαλιστικών Ταμείων των εργαζομένων δεν αποτελεί ελληνική ευρεσιτεχνία:

«Έκλεψαν το ταμείο των συντάξεων για να βοηθήσουν τους πλούσιους τραπεζίτες φίλους τους»,

έγραφε η «Irish Daily Mirror» την επομένη της ανακοίνωσης της ιρλανδικής κυβέρνησης για την προσφυγή της χώρας στο «μηχανισμό» ΕΕ - ΕΚΤ - ΔΝΤ...

Και πως απαντά η «πρωτοδεύτερη φορά Αριστερή» κυβέρνηση σε αυτό το έγκλημα; Τι κάνει ο κ.Τσίπρας, αυτός που θα έδινε την… 13η σύνταξη στους συνταξιούχους; Τι πάνε να διαπράξουν μετά από 20 μειώσεις συντάξεων κατά τα μνημονιακά χρόνια που επέφεραν μείωση του συντάξιμου μισθού κατά 50%;

Μια απλή ανάγνωση του νομοσχεδίου Κατρούγκαλου είναι αρκετή για καταλάβει και ο πιο αδαής την αλήθεια: Τους δίνει και τη χαριστική βολή! Αλλά για μια ακόμα φορά, οι του ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που κάνουν την πιο βρώμικη δουλειά, παριστάνουν τους «διαπραγματευτές» και τους… «αριστερούς».

Κάπως έτσι έχουμε φτάσει στην εξής κατάσταση: Να παρακολουθούμε τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ από τη μια μεριά, και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ ΑΝΕΛ από την άλλη, να… μαλώνουν για το συνταξιοδοτικό, και είναι σαν να ακούς δυο λωποδύτες να τσακώνονται μεταξύ τους για το ποιος είναι ο αυθεντικότερος εκπρόσωπος του… «πνεύματος και της ηθικής»!

Αντί να κρύβονται (και οι δυο), αντί να προσεύχονται να ανοίξει η γη και να τους καταπιεί (και τους δυο), αυτοί κυκλοφορούν ανερυθρίαστοι, ξεδιάντροποι, με αυθάδεια χιλίων πιθήκων, λέγοντας ψέματα, προσπαθώντας να τα ρίξουν ο ένας στον άλλον για τη λεηλασία των αποθεματικών των Ταμείων, διεκδικώντας ψήφους ο ένας εις βάρος του άλλου για ένα έγκλημα που μαζί σχεδίασαν, μαζί ψήφισαν, μαζί προωθούν και μαζί το συνεχίζουν, ψηφίζοντας (μαζί) το τρίτο Μνημόνιο.

Είναι εκεί, στο τρίτο Μνημόνιο, που ενσωματώνονται τα δυο προηγούμενα και που ορίζεται το πλαίσιο εντός του οποίου ενταφιάζονται τα συνταξιοδοτικά δικαιώματα νυν και μελλοντικών συνταξιούχων.

***

«Απ' τη θάλασσα έφτασα ως εδώ, με φορτίο από κλέφτες...», έγραφε ο Αραγκόν.

Θα μπορούσε να το έχει γράψει για τον Έλληνα συνταξιούχο. Τον άνθρωπο τον ηλικιωμένο, τον γέροντα, που δούλεψε μια ζωή και που η μια μετά την άλλη οι δεξιές και «αριστερές» κυβερνήσεις «εθνικής σωτηρίας» του κόβουν κι άλλο τη σύνταξη πείνας, τον εξαναγκάζουν να ζει στη φτώχεια, για τον εξής πολύ απλό - και ταξικό λόγο:

Γιατί, ενώ του χρωστούν συντάξεις ανθρώπινες, συντάξεις τις οποίες έχει πληρώσει, οι κυβερνήσεις των τραπεζιτών, των βιομηχάνων και των εργολάβων, τις έχουν καταχραστεί.

Και τώρα εκείνο που εξυφαίνεται είναι η πλήρης μετατροπή του χώρου της κοινωνικής ασφάλισης σε πεδίο ιδιωτικής μπίζνας. Είναι η μετατροπή της σύνταξης σε μια έννοια που δεν θα αντιστοιχεί ούτε καν στην έννοια του «ψίχουλου».

http://www.enikos.gr/mpogiopoulos/362986,Polemos-monomerhs-kai-anelehtos---.html
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Poexania
Forum-Runner

186 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/05/2016 :  16:26:00  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
savva
εισαι πρακτορας τον συνταξιουχων, ολα αυτα που παραθετεις ειναι προπαγανδα των εβραοσυνταξιουχων
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Savvas
Master Forum-Runner

Greece
4318 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/05/2016 :  16:31:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Poexania

savva
εισαι πρακτορας τον συνταξιουχων, ολα αυτα που παραθετεις ειναι προπαγανδα των εβραοσυνταξιουχων

Μασονοεβραιοσυνταξιουχων.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ALEXANDRA
Master Forum-Runner

3237 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/05/2016 :  19:02:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Σε αυτό το forum όλοι οικονομολόγοι και πολιτικοί πρόεκυβοηθήσω αν. 😂😂
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7279 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/05/2016 :  19:11:53  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Έτσι όπως γράφουν θα νομίζουν ότι σε χτύπησε εγκεφαλικό Αλεξ
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10602 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/05/2016 :  19:46:27  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by ALEXANDRA

Σε αυτό το forum όλοι οικονομολόγοι και πολιτικοί πρόεκυβοηθήσω αν. 😂😂Σε αυτό το forum όλοι οικονομολόγοι και πολιτικοί πρόεκυψαν.
(της το άλλαξε το οτοκορέτκ, μάλλον! )

Edited by - Rigelian on 14/05/2016 19:51:56
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ALEXANDRA
Master Forum-Runner

3237 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/05/2016 :  21:22:39  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Σωστός ο Rigelian. 👍👏
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Hermes
Elite Forum-Runner

Greece


2398 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/05/2016 :  12:29:50  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Rigelian

[quote]Originally posted by ALEXANDRA

Σε αυτό το forum όλοι οικονομολόγοι και πολιτικοί πρόεκυβοηθήσω αν. 😂😂

ε, αυτό το συγκεκριμένο thread για αυτή τη δουλειά είναι... όλοι μας γράφουμε τις απόψεις μας περί πολιτικής και παραπέμπουμε σε πηγές που ο καθε ένας μας θεωρεί σοβαρές & αξιόπιστες!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/05/2016 :  12:51:26  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ακόμα και στα γραφόμενα του Σάββα είναι προφανές ότι δεν φταίνε τα κόμματα (ή οι ιδεολογίες) αλλά οι εκάστοτε κουμανταδόροι της χώρας.
Αυτό που πολύ χαριτωμένα είπε στον Έλληνα οργύλο "It's the implementation stupid". Χωρίς διάθεση να θίξω κάποιον.

Αυτό ελπίζω να το θυμόμαστε......τις απολύσεις του ΚΚΕ
http://www.lifo.gr/guests/lol/34707

Να και τι θεωρείται διαφάνεια εις το ΚΚΕ από το ίδιο το ΚΚΕ. http://www.kke.gr/index2.php?option=com_content&do_pdf=1&id=4950

" Όταν το ΚΚΕ υποστηρίζει ότι δεν θα δώσει στην δημοσιότητα τα ονόματα των ανθρώπων που με ένα κουπόνι δίνουν συνδρομή στο ΚΚΕ, είτε γιατί τηρούν το καταστατικό είτε γιατί είναι φίλοι του κόμματος, είτε γιατί θέλουν να ενισχύσουν το κόμμα ακόμα και αν δεν το ψηφίζουν, δεν σημαίνει ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. Είναι δημοκρατική προστασία και επαγρύπνηση απέναντι σε ένα πολιτικό σύστημα που ήδη έχει πάρει όλα του τα μέτρα για ενοχοποιήσει άρα και κατά περιόδους να ποινικοποιήσει την πολιτική δραστηριότητα όλων εκείνων που αντιστέκονται στην κυρίαρχη πολιτική"

Τύφλα να έχει ο Πρετεντέρης με την Τρέμη!!!!!!!


Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ioma
Advanced Forum-Runner

295 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/05/2016 :  13:15:57  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλά αυτοί οι Ουκρανοί με τέτοια ψέματα που τραγουδάγαν να βγουν πρώτοι!!
Αίσχος να ακυρωθούν πάραυτα.Κάτι σαν το Κατίν παιδί μου.Οι ναζί θα έκαναν τους διωγμούς
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10602 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/05/2016 :  14:57:23  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Βασίλη, οι απολύσεις του ΚΚΕ είναι καλές, των άλλων κακές.
Four legs good, two legs bad!

Edited by - Rigelian on 15/05/2016 14:57:44
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7279 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/05/2016 :  16:13:49  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Ντομπρόβσκις: Επιλογή της ελληνικής κυβέρνησης το βαρύ πακέτο φόρων
Αθήνα
«Η ελληνική κυβέρνηση είχε ισχυρή προτίμηση στο να αυξηθούν οι φόροι και τα έσοδα και όχι να μειωθούν οι δαπάνες» δηλώνει ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Βάλντις Ντομπρόβσκις, ξεκαθαρίζοντας ότι ήταν επιλογή της Αθήνας το βαρύ φορολογικό πακέτο του νέου προγράμματος.

-------------
χωρίς σχόλια
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10602 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/05/2016 :  16:58:38  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Deorum

Ντομπρόβσκις: Επιλογή της ελληνικής κυβέρνησης το βαρύ πακέτο φόρων
Αθήνα
«Η ελληνική κυβέρνηση είχε ισχυρή προτίμηση στο να αυξηθούν οι φόροι και τα έσοδα και όχι να μειωθούν οι δαπάνες» δηλώνει ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Βάλντις Ντομπρόβσκις, ξεκαθαρίζοντας ότι ήταν επιλογή της Αθήνας το βαρύ φορολογικό πακέτο του νέου προγράμματος.

-------------
χωρίς σχόλιαΠοιος είναι αυτός ο ...Ντομπροβόλσκι; Ανθέλλην και αντικομμουνιστής!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sakis1971
Senior Forum-Runner499 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/05/2016 :  17:36:12  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Poexania

δες εδω την ιδεολογια του φιλου σου το γιουρι πυο εφτιαξε το ντοκυμαντερ που εστειλες
https://lordkalki.wordpress.com/2012/03/18/the-atrocities-of-jewish-bolshevism/

βρωμερη ναζιστικη προπαγανδα!


Τι να καταλάβω δηλαδή ότι επειδή οι σοβιετικοί ηταν εχθροί του ναζισμού τους κανει αυτόματα καλούς;
Τα εκατομμύρια Ρώσων θυμάτων των μπολσεβίκων πως τα εξηγείς;
Απο καλοσύνη προέκυψαν;
Kαι για να καταλάβεις ποιός είναι ο sakis ενα θα σου πω δεν είμαι οπαδός καμμίας ομάδας,Καμμίας ιδεολογίας κανενός κόμματος και καμμίας θρησκείας για να μην έχουμε παρεξηγήσεις.

Θέλεις συνομωσίας συνέχεια;Δες ποιανού συγγενής ήταν ο Μαρξ και ποιος χρηματοδότησε το κομμουνιστικό μανιφέστο.
https://en.wikipedia.org/wiki/Nathan_Mayer_Rothschild

same rules apply

Edited by - sakis1971 on 15/05/2016 19:57:30
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7279 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/05/2016 :  17:58:18  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Ο κ. Ντομπρόβσκις είναι, τέλος, κατηγορηματικός ότι οι περυσινές διαπραγματευτικές τακτικές της ελληνικής κυβέρνησης ήταν «πολύ αρνητικές» και η οικονομική αστάθεια που προκλήθηκε «είχε πολύ αρνητικό αντίκτυπο στην οικονομία και τώρα η δημοσιονομική προσαρμογή που απαιτείται είναι μεγαλύτερη από ότι αν έκλεινε επιτυχώς η δεύτερη αξιολόγηση, για την οποία βρισκόμασταν πολύ κοντά σε συμφωνία».

ΨΕΜΑΤΑ! ΨΕΜΑΤΑ! η τακτική του περήφανου ελληνικού λαού μας έσωσε από τα χειρότερα.
Δεν είχαμε ανάπτυξη στο 15, για να επιστρέψουμε σε ύφεση στο 16, αυτά ήταν όλα δάχτυλος της ΕΛΣΤΑΤ & ΕUROSTAT, για να πλήξουν την καλύτερη κυβέρνησαρα όλων των εποχών.
Όπως πολεμάνε και τους Βενεζουελανούς τα $@#!@ οι Αμερικάνοι, και τους έχουν βυθίσει στην φτώχια.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 186 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000

Fitness Pulse