Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Πολιτικό καφενείο
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 186

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/05/2016 :  18:16:01  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Καραμανλής - απώλεια αξιόχρεου της Ελλάδας 2008 επίσημα. Ποτέ δεν ανακοινωθηκε από τα ΜΜΕ και πέταξε τη καυτή πατάτα στον ΓΑΠ. Ο Καραμανλής εφερε τη Τρόικα. Αυτό κάποτε πρέπει να το αποδεχτεί η Ελλάδα και να κάνει κάθαρση. Αν δεν γινει, σημαίνει θα συνεχιστεί ο κατήφορος, καταλαβαίνετε γιατί νομίζω.

Τσίπρας - συγχωροχάρτι στον Καραμανλή με Πάκη ΠτΔ και Ζωή - Επιτροπή Αλήθειας από το 2009! Ψέμματα ασύστολα παντού. Πολιτική συγχώρεσης του Μεγάλου Πλούτου σβήνοντας ΟΛΑ τα πρόστιμα της Λίστας Λαγκαρντ στις 5/9/15 με νόμο. ΚΑΙ αυτων που είχε επιβάλλει ο Στουρνάρας!

Σήψη παντού, σε όλα, διάλυση των πάντων ώστε να φέρουν ΑΥΤΟΙ τη δραχμή και να ξεχαστεί τι έκανε ο Δήμιος Καραμανλής, αφού όλα πιά θα έχουν ισοπεδωθεί και ποιός θα ζητά ευθύνες τώρα;....

Για να σφίξουν την Ελλάδα στην κρύα αγκαλιά τους τα όρνεα που θα την ξεκοκκαλίσουν με τα ευρω τους τώρα στις off shore τράπεζες, χωρίς την ΕΕ να τους απαγορεύει να δανείζονται 120€ εκ το χρόνο τα κομματα, να ζητάει σωστό φορολογικό μηχανισμό και να απαιτεί να φορολογηθεί ο Μεγάλος Πλούτος.

ΑΥΤΟΙ, που στέιλανε τον Θεοχάρη σπίτι του που τόλμησαν με το Στουρνάρα να μεταρρυθμίσουν τη χώρα.
ΑΥΤΟΙ καραδοκούν τώρα πότε θα πάρουν την Ελλάδα στα χέρια τους πάλι. Και το "γιεσεράκι" τους για να γινει αυτό είναι ο Τσίπρας.
Το ότι ψήφισε τα μέτρα τώρα είναι ελιγμός. Δεν το εννοεί αυτό πού έκανε. Θα το εκμεταλλευτεί για το τελικό χτύπημα. Το Δημοψήφισμα εξόδου από το Ευρώ/ΕΕ.

"Αυτή είναι η Ελλάδα", δεν θυμάμαι ποιός το είχε πει αυτό το 2004;


--------------------

κάπου από το FB.

Για τους μελετητές, στα σχόλια υπάρχουν και λίνκ με πηγές γραφήματα κτλ.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

v_run
Forum-Runner

Greece
68 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/05/2016 :  19:11:53  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Φίλε Gargadua

Εάν τα κόμματα (και όχι μόνο) δημοσίευαν λίστες των μελών τους (με ή χωρίς ποσά ) δεν θα ήταν μία ξεκάθαρη παραβίαση της ιδιωτικότητας αυτών των ανθρώπων;

Δηλαδή εάν εσύ εμφανιζόσουνα σε δημόσιες λίστες λίστες πχ
Παπαδόπουλος Ιωάννης του Γεωργίου:
Μέλος της Χριστιανικής Ένωσης "Η ελπίς" ποσό συνδρομής 5€
Μέλος του Συλλόγου Δρομέων Τρίπολης Συνδρομή 5 € και επί πλέον βοήθεια 10€
Μέλος της Νέας Δημοκρατίας συνδρομή ποσό τάδε...

Τι είναι αυτά που γράφεις;


quote:
Originally posted by gargadua

Ακόμα και στα γραφόμενα του Σάββα είναι προφανές ότι δεν φταίνε τα κόμματα (ή οι ιδεολογίες) αλλά οι εκάστοτε κουμανταδόροι της χώρας.
Αυτό που πολύ χαριτωμένα είπε στον Έλληνα οργύλο "It's the implementation stupid". Χωρίς διάθεση να θίξω κάποιον.

Αυτό ελπίζω να το θυμόμαστε......τις απολύσεις του ΚΚΕ
http://www.lifo.gr/guests/lol/34707

Να και τι θεωρείται διαφάνεια εις το ΚΚΕ από το ίδιο το ΚΚΕ. http://www.kke.gr/index2.php?option=com_content&do_pdf=1&id=4950

" Όταν το ΚΚΕ υποστηρίζει ότι δεν θα δώσει στην δημοσιότητα τα ονόματα των ανθρώπων που με ένα κουπόνι δίνουν συνδρομή στο ΚΚΕ, είτε γιατί τηρούν το καταστατικό είτε γιατί είναι φίλοι του κόμματος, είτε γιατί θέλουν να ενισχύσουν το κόμμα ακόμα και αν δεν το ψηφίζουν, δεν σημαίνει ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. Είναι δημοκρατική προστασία και επαγρύπνηση απέναντι σε ένα πολιτικό σύστημα που ήδη έχει πάρει όλα του τα μέτρα για ενοχοποιήσει άρα και κατά περιόδους να ποινικοποιήσει την πολιτική δραστηριότητα όλων εκείνων που αντιστέκονται στην κυρίαρχη πολιτική"

Τύφλα να έχει ο Πρετεντέρης με την Τρέμη!!!!!!!






Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.


Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/05/2016 :  21:40:59  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Απολαύστε Αρίστο Δοξιάδη:

Καπιταλισμός με το ζόρι

Ε​​πιτέλους το εσωτερικό δράμα του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το ευρώ, την Ευρώπη και τον καπιταλισμό φαίνεται ότι καταλήγει σε λύση: αποφάσισαν ότι προτιμούν να παραμείνει η χώρα και στα τρία. Πέρα από τις διαπραγματεύσεις στο Eurogroup και τις ψηφοφορίες στη Βουλή, αυτό έχει αρχίσει να διαφαίνεται στον λόγο των στελεχών. Η «διεκδίκηση» έχει υποχωρήσει, ενώ η «ανάπτυξη» και οι «επενδύσεις» γίνονται οι νέοι στόχοι του έθνους.

Αλλάζει ο λόγος. Αλλάζει γιατί όταν έφτασε ο κόμπος στο χτένι οι σύντροφοι άρχισαν να ψάχνουν ποιος κρατάει τον φάκελο με το εναλλακτικό σχέδιο, και ανακάλυψαν ότι δεν τον έχει κανένας, ούτε ο Βαρουφάκης, ούτε ο Τσακαλώτος, ούτε ο Λαφαζάνης. Συμβιβάστηκαν λοιπόν, από τον φόβο του κενού. Οπως συμβιβάζεται η σύζυγος που μένει σε έναν δυστυχισμένο γάμο, και τηρεί τα προσχήματα, γιατί δεν έχει πού αλλού να πάει.

Γίνεται παντρειά με το ζόρι; Γίνεται καπιταλισμός με το ζόρι; Ισως ναι, αλλά θα είναι φτωχός και μίζερος, χωρίς τη δημιουργική δυναμική του. Μαγκωμένος μέσα στην καχυποψία, την υποκρισία, τη μικρή καθημερινή υπονόμευση, και τον σιωπηλό εγκλεισμό, όπως συμβαίνει στις δυσλειτουργικές οικογένειες. Δυστυχώς τα πεπραγμένα των 15 μηνών προϊδεάζουν για μια τέτοια κατάσταση.

Περισσότεροι φόροι με λιγότερες επενδύσεις: Η ελληνική οικονομία έχει ανάγκη από επενδύσεις, μικρές και μεγάλες, για να βγει από το τέλμα. Αν οι φόροι πήγαιναν σε δημόσιες επενδύσεις τότε η φοροεισπρακτική πολιτική θα μπορούσε να συμβάλει στην ανάπτυξη. Θα ήταν ένα σοσιαλδημοκρατικό μοντέλο. Αλλά οι νέοι φόροι επιβάλλονται για να μην περικοπούν μισθοί στο Δημόσιο και συντάξεις, στερώντας πόρους από τους ιδιώτες που θα ήθελαν να χρηματοδοτήσουν τη δουλειά τους. Επένδυση δεν κάνει μόνο η Cosco, αλλά και ο κάθε επαγγελματίας που χρηματοδοτεί από το υστέρημα ένα επαγγελματικό ταξίδι, μια παρτίδα δείγματα για νέους πελάτες, μια ανακαίνιση στο κατάστημα.

Τιμωρία στο ανθρώπινο κεφάλαιο: Η υπερβολική φορολογία, μαζί με τις αυξημένες εισφορές, σε μεσαία εισοδήματα τιμωρεί όσους μπορούν να βγάλουν λίγα περισσότερα χρήματα γιατί έχουν εμπειρία, γνώση, δεξιότητες. Τους ωθεί να φύγουν, ή να κρυφτούν στην παραοικονομία. Δεν αφήνει τους εργοδότες να προσλάβουν καλά στελέχη.

Ποινές στους μετόχους: Ακόμα και στην ανώνυμη εταιρεία οι μέτοχοι ευθύνονται με όλη την περιουσία τους αν η εταιρεία κλείσει και χρωστά στην εφορία και στο ΙΚΑ. Αλλο ένα εμπόδιο για να μη δημιουργηθούν πολυμετοχικές εταιρείες, που είναι η ατμομηχανή του καπιταλισμού.

Αβεβαιότητα για τους κανόνες: Υποκρισία, ταλαιπωρίες και τρικλοποδιά για τους επενδυτές, με αφορμή πότε το περιβάλλον, πότε την αρχαιολογία, πότε κάτι άλλο που θα σκεφτεί ο κάθε υπουργός. Σαν εκδικητικός κακομοίρης που δεν αντέχει αυτήν που του έλαχε για συμβία.

Ισχυρότερη διαπλοκή: Λιγότερα κανάλια, με απαγορευτικές προδιαγραφές, για να σχεδιάζεται καλύτερα το αλισβερίσι και να μην υπάρχει πλουραλισμός στην ενημέρωση. Μην τύχει και ξεφύγει κανένα ατίθασο παιδί από το ασφυκτικό πλαίσιο που ορίζει ο μίζερος πατέρας.

Κλειστή παιδεία: Ούτε πολλή ξένη γλώσσα, ούτε πρωτοβουλία στους δασκάλους, ούτε διεθνείς προσωπικότητες στη διοίκηση των πανεπιστημίων. Οσα ξεκίνησε η φιλελεύθερη Γιαννάκου και συνέχισε η σοσιαλδημοκράτης Διαμαντοπούλου, για να ανοίξουν τη δημόσια παιδεία στον σύγχρονο κόσμο, οι σημερινοί τα καταργούν.

Με αυτά τα δείγματα γραφής, δεν ισχύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε στροφή προς τη σοσιαλδημοκρατία ή την κεντροαριστερά. Στην ευρωπαϊκή παράδοση η κεντροαριστερά έχτισε μεν κοινωνικό κράτος και προστάτευσε τις συνθήκες εργασίας, αλλά άφησε τον δημιουργικό καπιταλισμό να ανθήσει, να καινοτομήσει, να ανταμείψει το παραγωγικό κεφάλαιο και τα στελέχη. Δεν είχε αυταπάτες κεντρικού σχεδιασμού. Τήρησε απλούς και διαφανείς κανόνες. Ωθησε τους νέους να γίνουν πολίτες του κόσμου, να μορφωθούν από πολλές πηγές και να συνεργάζονται πέρα από τα σύνορα.

Αν δεν πορευθεί έτσι κι ο ΣΥΡΙΖΑ, η διακυβέρνησή του θα μοιάζει με του Τσάβες, όχι με του Πάλμε. Θα έχουμε μια κλειστή οικονομία, με χαμηλή παραγωγικότητα. Η μόνη μεσαία τάξη θα είναι μερικά στελέχη του Δημοσίου. Οι πολιτικές διασυνδέσεις θα είναι το βασικό εφόδιο για να στεριώσουν οι επιχειρήσεις και να κάνουν καριέρα οι νέοι. Η παραγωγική βάση θα είναι πολωμένη ανάμεσα σε εκατοντάδες χιλιάδες μικρομάγαζα που θα φυτοζωούν, και δέκα «πρωταθλητές», ή πολυεθνικές, που θα πλουτίζουν. Θα έχουμε καπιταλισμό, αλλά στη χειρότερη εκδοχή του.

Υπάρχουν γάμοι που είναι καλοί παρόλο που το ζευγάρι δεν έχει πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Είναι όταν ο καθένας έχει ελεύθερο πεδίο να εργαστεί και να δημιουργήσει, και όταν στηρίζει ο ένας τον άλλον σε λίγα αλλά σημαντικά. Με αμοιβαίο σεβασμό, χωρίς μεμψιμοιρία και υπονόμευση. Ο παραγωγικός καπιταλισμός μπορεί να στηρίξει με φόρους, καινοτομία και απασχόληση ένα κράτος που βοηθά τους αδύναμους, έναν πολιτισμό ανοιχτό και ανθρώπινο, και μια σειρά από δημόσια αγαθά. Η κυβέρνηση θα τον αφήσει να αναπτυχθεί; Μέχρι τώρα δεν φαίνεται να το έχει πάρει απόφαση.

* Ο κ. Αρίστος Δοξιάδης είναι εταίρος στην εταιρεία Επιχειρηματικών Συμμετοχών Openfund.

Πηγή: Καθημερινή.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/05/2016 :  22:41:54  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αν κάποιος ενδιαφέρεται για figures:

Economic Research
Allianz
Global Wealth
Report 2015

https://www.allianz.com/v_1443702256000/media/economic_research/publications/specials/en/AGWR2015_ENG.pdf

Πλούτος, 2014, σε τρισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ:
ΗΠΑ 48,2
Ιαπωνία 11,7
Κίνα 10,5
ΗΒ 5,8
Γερμανία 5,1
Γαλλία 4,4
Βραζιλία 1,1
Ινδία 1
Ρωσία 0,5
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Poexania
Forum-Runner

186 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/05/2016 :  22:50:56  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καμια απολυση δεν ειναι καλη αλλα τι σχεση εχουν εδω οι απολυσεις του κκε;
την πατε την κουβεντα εκει που νομιζετε οτι σας συμφερει επειδη δεν μπορειτε να αντικρουσετε τα στοιχεια που δωθηκαν;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Poexania
Forum-Runner

186 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/05/2016 :  22:53:42  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Τον μαρξ τον χρηματοδοτησε ο Ενγκελς
ακομματιστε, ανομαδιστε
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Poexania
Forum-Runner

186 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/05/2016 :  23:00:25  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
"Τι να καταλάβω δηλαδή ότι επειδή οι σοβιετικοί ηταν εχθροί του ναζισμού τους κανει αυτόματα καλούς;
Τα εκατομμύρια Ρώσων θυμάτων των μπολσεβίκων πως τα εξηγείς;
Απο καλοσύνη προέκυψαν;
Kαι για να καταλάβεις ποιός είναι ο sakis ενα θα σου πω δεν είμαι οπαδός καμμίας ομάδας,Καμμίας ιδεολογίας κανενός κόμματος και καμμίας θρησκείας για να μην έχουμε παρεξηγήσεις."


Δεν υπαρχουν εκατομμυρια ρωσων θυματων των μπολσεβικων
τα αρχεια του ΚΚΣΕ και τα κρατικα αρχεια εχουν ανοιξει
μπορεις να πας να δεις ποσοι ηταν οι καταδικασθεντες σε θανατο
και ποσοι οι φυλακισμενοι.

Αλλα αν θες μπορεις να συνεχισεις να αναμασας την επιστημονικη φαντασια του φασιστοειδους του σολτζενιτσιν.

στοιχεια για τον φιλο σου τον σολτζενιτσιν και πινακες απο τα αποχαρακτηρισμενα επισημα αρχεια για τους φυλακισθεντες εκει

http://www.mariosousa.se/Sanningen_gregiska.html


Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Poexania
Forum-Runner

186 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/05/2016 :  23:02:24  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
"Στις ΗΠΑ, ο Solzhenitsyn κλήθηκε συχνά να ομιλήσει σε σημαντικές συνεδριάσεις. Ήταν, παραδείγματος χάριν, ο κύριος ομιλητής στο συνέδριο του AFL-CIO(μεγάλο αμερικανικό συνδικάτο) το 1975, και στις 15 Ιουλίου 1975 κλήθηκε για να δώσει μια διάλεξη σχετικά με την παγκόσμια κατάσταση στο αμερικανικό Κογκρέσο! Οι διαλέξεις του ήταν προκλητικές, καθώς υποστήριζε τις πλέον αντιδραστικές θέσεις. Μεταξύ άλλων υποστήριζε νέα εισβολή στο Βιετνάμ, μετά από τη νίκη του επί των ΗΠΑ. Και επιπλέον : μετά από 40 έτη φασισμού στην Πορτογαλία, όταν πήραν οι αριστεροί ανώτεροι υπάλληλοι στρατού την εξουσία στη λαϊκή επανάσταση του 1974, ο Solzhenitsyn ήταν υπέρμαχος της αμερικανικής στρατιωτικής επέμβασης στην Πορτογαλία που, σύμφωνα με αυτον, θα προσχωρούσε στο σύμφωνο της Βαρσοβίας εάν οι ΗΠΑ δεν επενέβαιναν! Στις διαλέξεις του, ο Solzhenitsyn διαφωνούσε με την την απελευθέρωση των αφρικανικών αποικιών της Πορτογαλίας(!)."

"
Αφότου πέθανε ο Franco το 1975, το ισπανικό φασιστικό καθεστώς άρχισε να χάνει τον έλεγχο της πολιτικής κατάστασης και στην αρχή του 1976, το ενδιαφέρον της παγκόσμιας κοινής γνώμης στράφηκε στα γεγονότα της Ισπανίας. Απεργίες και διαδηλώσεις υπέρ της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας υποχρέωσαν τον κληρονόμο του Franco, το βασιλιά Juan Carlos, να εισαγάγει πολύ προσεκτικά κάποια φιλελευθεροποίηση προκειμένου να καταλαγιάσει η κοινωνική αναταραχή



Σε αυτήν την σημαντικότερη στιγμή στην ισπανική πολιτική ιστορία, ο Solzhenitsyn εμφανίζεται στη Μαδρίτη και δίνει μια συνέντευξη στην εκπομπή Directisimo ένα Σάββατο βράδι, 20 Μαρτίου 1976,σε prime time ζώνη προγράμματος(βλ. τις ισπανικές εφημερίδες, το ABC και το Ya της 21ης Μαρτίου 1976). Ο Solzhenitsyn, αφού του είχαν παρασχεθεί οι ερωτήσεις εκ των προτέρων, χρησιμοποίησε την ευκαιρία για να κάνει όλα τα είδη αντιδραστικών δηλώσεων. Πρόθεσή του δεν ήταν να υποστηρίξει τα αποκαλούμενα μέτρα φιλελευθεροποίησης του βασιλιά. Αντίθετα,ο Solzhenitsyn προειδοποιούσε για αυτές τις δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις. Στην τηλεοπτική συνέντευξή του δήλωσε ότι 110 εκατομμύρια Ρώσοι(τους μισους ρωσους σκωτωσε..;) είχαν πεθάνει όντας θύματα του σοσιαλισμού, και σύγκρινε "τη σκλαβιά στην οποία οι σοβιετικοί άνθρωποι υποβλήθηκαν με την ελευθερία που απόλαυσαν στην Ισπανία". Ο Solzhenitsyn κατηγόρησε επίσης τους "προοδευτικούς κύκλους" ως «ουτοπιστές»,επειδή θεωρούσαν την Ισπανία μια δικτατορία. Ως"προοδευτικό", εννοούσε κάθε αντιπολιτευόμενο,τους φιλελεύθερους,τους σοσιαλδημοκράτες και τους κομμουνιστές. "Το περασμένο φθινόπωρο," έλεγε ο Solzhenitsyn, "η παγκόσμια κοινή γνώμη ανησυχούσε για την τύχη των ισπανών τρομοκρατών (εννοώντας ως τρομοκράτες τους Ισπανούς αντι-φασίστες που καταδικάζονταν σε θάνατο από το καθεστώς Franco). Όλη την ώρα η προοδευτική κοινή γνώμη απαιτεί δημοκρατική πολιτική μεταρρύθμιση υποστηρίζοντας παράλληλα πράξεις τρομοκρατίας ". "Εκείνοι που επιδιώκουν τη γρήγορη δημοκρατική μεταρρύθμιση, συνειδητοποιούν τι θα συμβεί αύριο ή μεθαύριο; Στην Ισπανία μπορεί να υπάρξει δημοκρατία αύριο, αλλά αργότερα πώς θα αποφευχθεί η πορεία προς τον ολοκληρωτισμό;". Στις παρατηρήσεις των δημοσιογράφων ως προς το εάν τέτοιες δηλώσεις θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως υποστήριξη για τα καθεστώτα στις χώρες όπου δεν υπήρξε καμία ελευθερία, ο Solzhenitsyn απάντησε: «Ξέρω μόνο ένα μέρος όπου δεν υπάρχει καμία ελευθερία και αυτό είναι η Ρωσία». "


Edited by - Poexania on 15/05/2016 23:08:53
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/05/2016 :  23:09:22  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
"Δεν υπαρχουν εκατομμυρια ρωσων θυματων των μπολσεβικων"
I rest my case!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Poexania
Forum-Runner

186 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/05/2016 :  23:12:55  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ποια ειναι τα εκατομμυρια ρε φιλε για πες μου;
οι ναζι;
rest your case οσο θελεις
αλλα δες και τα επισημα στοιχεια απο τα αποχαρακτηρισμενα αρχεια της εσσδ
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Poexania
Forum-Runner

186 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/05/2016 :  23:14:58  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
βρες μου τα εκατομμυρια θελω στοιχεια!!!
αν δεν μου δωσεις στοιχεια θα σε κανω μελος του κκε εν αγνοια σου!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/05/2016 :  23:21:26  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Έχεις δίκιο, δεν υπήρχαν θύματα του Στάλιν!
(αν δεν πρέπει να δίνω τον μισθό μου στο Κόμμα, μέχρι και βουλευτής γίνομαι!)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Poexania
Forum-Runner

186 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/05/2016 :  23:25:23  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Τα περισσοτερα ατομα που βρεθηκαν ποτε σε φυλακες στην εσσδ ηταν
1,727,970(ποινικοι και πολιτικοι κρατουμενοι)
και αυτα οχι την περιοδο διακυβερνησης σταλιν αλλα χρουτσωφ(που εκανε την αποσταλινοποιηση τη λεγομενη).
Αλλα τον χρουτσοφ κανεις δυτικος δεν τον κατηγορει
γιατι απο προεδριας του αρχισε να ξηλωνεται το πουλοβερ
αυτος εφερε στην επιφανεια και τον σολτζενιτσιν.

Τι σημασια εχουν ομως τα στοιχεια
οταν καποιος εχει ακουσει για εκατομμυρια απο την ανιστορητη, αντεπιστημονικη προπαγανδα των ναζι που τη συνεχισαν οι σολτζενιτσιν, χερστ, κονκουεστ και λοιποι.

Για τον χερστ, εναν απο τους βασικους που εγραψαν στις κιτρινοφυλλαδες τους(κατι σαν το μακελειο) για εκατομμυρια νεκρους απο το σταλιν μια παραγραφος μονο απο το βιβλιο του

Μαρτενς σελ. 150-151.

"ο Πολυεκατομυριουχος Ουίλιαμ Ράντολφ Χερστ είχε συναντήσει τον Χίτλερ στα τέλη του καλοκαιριού του 1934 για να κλελισι μαζί του μια συμφωνία που προέβλεπε ότι η Γερμανία θα αγόραζε στο εξής τις διεθνείς ειδήσεις της από την International News Service, μια εταιρία που άνηκε στον Χερστ. Την εποχή εκείνη, ο ναζιστικός τύπος είχε ήδη ξεκινήσει μια προπαγανδιστική εκστρατεία για τον "λιμο στην Ουκρανία"". Ο Χερστ θα συνεισφέρει στο έργο αυτό χάρη στη φαντσασία του μεγάλου εξερευνητή του , του κύριου Ουοκερ.

Και για τον Ουοκερ ακομη μια παράγραφος απο το ίδιο βιβλίο

Ο φίσερ είχε ενα φίλο, επίσης αμερικάνο, τον Λίντσεϊ Πάροτ, που βρέθηκε στην Ουκρανία στις αρχές τους 1934. Δεν παρατήρησε καμία από τις επιπτώσεις του λιμού για τις οποιίες κάνει λόγο ο τύπος του Χέρστ. Αντίθετα, η σοδειά του 1933 ήταν άφθονη. Ο Φίσερ συμπεραίνει: "Ο εκδοτικός οργανισμός τους Χέρστ και οι ναζλι ξεκινούν μια όλο και πιο στενή συνεργασία. Δεν είδα ο τύπος του Χερστ να δημοσιεύει τις διηγήσεις του κ. Πάροτ για μια ευημερούσα σοβιετική Ουκρανλια. Ο κ. Πάροτ είναι ο ανταποκριτής του κ. Χέρστ στη Μόσχα..." Κάτω από μια φωτογραφία δύο σκελετωμένοων παιδιών παιδιών, ενλος αγοριού και εν΄λος κοριτσιού οΟυώκερ γράφει: "Φρικιστικό: Πάνω από το Χάρκοβο, ενα πολύ ισχνό κορίτσι και ο αδελφός του, δυομισι ετών. Το παιδί αυτό σερνλοταν καταγής όπως ένας φρύνος καο τπ δύσμοιρο σωματάκι του ήταν τλοσο παραμορφωμένο από την ασιτία που δεν έμοιαζε με ανθρώπινο όν." Ο Ντάγκλας Τοτλ, καναδός συνδικαλιστής και δημοσιογράφος που αφιέρωσε ενα εξαιρετικά τεκμηριωμένο βιβλίο στο μύθο της "ουκρανικής γενοκτονιας" ανακάλυψε αυτή τη φωτογραφία του παιδιού - φρύνου, που τοποθετείται χρονικά στην άνοιξη του 1934 ... σε μια λεκδοση του 1922 για το λιμό στη Ρωσία. Μια άλλη φωτογραφία του Ουόκερ αναγνωρίστηκε ότι ανήκε σε στρατιώτη του αυστριακού ιππικού που στεκόταν δίπλα σε ενα ψόφιο άλογο, και ότι είχε τραβηχθεί κατά τη διάρκεια του Α Παγκοσμίου Πολέμου.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Poexania
Forum-Runner

186 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/05/2016 :  23:26:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ναι υπηρχαν θυματα του σταλιν εδω συμφωνουμε
θυμα πρωτο
ο καπιταλισμος
θυμα δευτερο
ο ναζισμος/φασισμος

Βρες μου ομως εσυ τα εκατομμυρια ρωσων νεκρων απο τον σταλιν
περιμενω
δωσε μου πηγες και στοιχεια
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Poexania
Forum-Runner

186 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/05/2016 :  23:27:43  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
για τα τυπογραφικα φταιω εγω γιατι πληκτρολογησα τα κομματια απο το βιβλιο του μαρτενς με βιασυνη
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 186 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000