Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Υγεία & Τραυματισμοί
 καλοι-σκληρυνσεις-φουσκαλες
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  

jenny
Forum-Runner

130 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκε - 14/09/2015 :  17:25:17  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
μετα απο ενα χθεσινο lr εβγαλα στο ποδι μια μεγαλη σκληρυνση-καλο μαζι με φουσκαλα .εσπασα τις φουσκαλες αλλα παραμενει να μην μπορω να περπατησω καλα αλλα ουτε και να συνεχισω τις προπονησεις μου σημερα και δεν ξερω μεχρι ποτε.
γνωριζει καποιος πως μπορω να αντιμετωπισω αυτο το προβλημα ωστε να συνεχισω να προπονουμαι οσο το δυνατον γρηγοροτερα?

skrivi
Advanced Forum-Runner

222 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/09/2015 :  17:38:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Γεια χαρά. Σε όποιο θέμα ανοίγει για κάλους συμμετέχω, γιατί έχω έναν στο μικρό δαχτυλάκι που με τυραννάει ενάμιση χρόνο. Μου τον είχε ξύσει ο δερματολόγος αλλά βγήκε ξανά. Η δική σου περίπτωση δεν γνωρίζω αν είναι κάλος, νομίζω οι κάλοι δεν βγαίνουν με τη μία. Μιας όμως και είσαι κοπέλα, μπορείς να πας σε πεντικιούρ να σε περιποιηθούν, κοστίζει και λιγότερο από γιατρό. Κι εγώ σε πεντικιούρ λέω να πάω αλλά σκέφτομαι μήπως γίνω ρεζίλι και ντρέπομαι λιγάκι γενικώς. Έχει πάει κάνας φίλος από εδώ;

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

jenny
Forum-Runner

130 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/09/2015 :  17:42:36  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
εκ πειρας δεν υπαρχει καμια ντροπη να πας για πεντικιουρ,εχω δει παρα πολους αντρες να κανουν πεντικιουρ γιατι ετσι πρεπει.εμενα ομως εχεις δικιο δεν ειναι καλος ειναι σκληρυνση
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

skrivi
Advanced Forum-Runner

222 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/09/2015 :  17:45:29  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ντροπή να πάει ένας άντρας για πεντικιούρ δεν είναι, αλλά ντρέπομαι να δει κάνα κοριτσάκι τον κάλο μου, είναι τεράστιος και άσχημος χαχα!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

hlias_3
Forum-Runner

Greece


117 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/09/2015 :  18:00:11  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Θα πας στο φαρμακείο και θα ζητήσεις το << Protezione Tubolare in Gel >> Προστατευτικό Τζελ Δαχτύλων της Scholl ή αλλιώς καπότες για τα δάχτυλα που το λέω εγώ !
Με το ψαλιδάκι κόβεις όσο θέλεις και το φοράς στο δάχτυλο. Καλά όμως μη φύγει στο τρέξιμο και έχεις μετά δυσάρεστα αποτελέσματα.
Εγώ στις αρχές που είχα προβλήματα είχα σωθεί μ' αυτό. Και τώρα που πήρα καινούριο παπούτσι και μου έκανε μια φουσκάλα στο μικρό δαχτυλάκι άστα να πάνε.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

skrivi
Advanced Forum-Runner

222 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/09/2015 :  18:17:29  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Θα πάω να δω ποιο είναι αυτό που λες, αν και στο παρελθόν είχα πάρει κάτι τέτοια και δεν μου κάνανε τίποτα, ίσα ίσα που με στενεύανε και πονούσα πιο πολύ. Ευχαριστώ για την απάντησή σου και περαστικά μας :)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

skrivi
Advanced Forum-Runner

222 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/05/2016 :  18:22:27  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Γεια χαρά σε όλους. Ενάμιση χρόνο μετά αποφάσισα να δώσω λύση στο πρόβλημά μου και σας μεταφέρω την εμπειρία μου. Ο κάλος μου βρισκόταν ανάμεσα στο τέταρτο και πέμπτο δάχτυλο του ποδιού. Στο πέμπτο για την ακρίβεια. Όλο αυτόν τον καιρό περπατούσα με πόνους, φανταστείτε πώς έτρεχα. Έφτασα στο σημείο να με πονάει όλο το πόδι σε διάφορα σημεία, αφού δεν μπορούσα να πατήσω καλά. Είμαι πολύ αμελής με αυτά, το ξέρω. Πήγα, λοιπόν, χθες σε ένα "κέντρο ποδιού" και μου το έξυσαν. Χρόνος περίπου 30 λεπτά, λεφτά 30 ευρώ, πόνος αρκετός αλλά εγώ είμαι και επιρρεπής στον πόνο έτσι κι αλλιώς. Μου είπε ότι κακώς έκανα και έβαζα κάτι καυστικά από τα φαρμακεία, που μου έκαψαν αρκετό ιστό, ότι στο σημείο που είναι οι διάφορες αλοιφές δεν κάνουν τίποτα και ότι στο εξής, για όλη μου τη ζωή, θα πρέπει να βάζω στο δαχτυλάκι τα δαχτυλίδια που είναι από σιλικόνη κάθε φορά που φοράω παπούτσι. Υποθέτω ότι μετά από μερικές ημέρες θα τα συνηθίσω, καλύτερα αυτά παρά ο πόνος. Εναλλακτικά, θα πρέπει κάθε τόσο να πηγαίνω από εκεί να μου το σενιάρουν. Τώρα αναμένω με αγωνία την αυριανή μέρα όπου θα ξανατρέξω χωρίς κάλο και θα το ευχαριστηθώ.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

THANOS_KTM
Elite Forum-Runner

Greece


1765 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/09/2016 :  13:33:53  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι?

Ο αγώνας του Σαββάτου μου άφησε μαυρισμένο νύχι και φουσκάλες στα δάχτυλα.
Ειδικά η φουσκάλα που είναι στο εμπρός μέρος του δάχτυλου με το μαύρο νύχι, είναι μεγάλη και μοιάζει να έχει "σκοτωμένο" αίμα μέσα.
Να την σπάσω με μια καρφίτσα ή να την αφήσω μέχρι να φτιάξει μόνη της?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

kostao
Advanced Forum-Runner

Greece
410 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/09/2016 :  20:24:19  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πεντικιούρ. Τις φουσκάλες τις σκας και τις αδειάζεις από το υγρό και στη συνέχεια βάζεις στο σημείο κάτι μαλακό, ακόμα και αυτοκόλλητο χανσαπλάστ, καλό είναι να αποφύγεις να αφαιρέσεις δέρμα για να μην αφήσεις ακάλυπτη την περιοχή. Με τις μέρες θα ανανεωθεί με νέα επιδερμίδα το σημείο. Επίσης, για το νύχι, μπορείς να κάνεις μια "επεμβασούλα", είτε με βελόνες για τις ενέσεις που θα πάρεις από το φαρμακείο, είτε με μια καρφίτσα την οποία θα την κάψεις λίγο με τον αναπτήρα , θα ξεκινήσεις με απαλές στριφογυριστές κινήσεις να τρυπάς χωρίς μεγάλη πίεση το νύχι στο σημείο που είναι μαυρισμένο. Όταν το τρυπήσει τελείως από την τρυπούλα θα βγει σταγόνα ή σταγόνες αίμα και θα αποσυμφορηθεί η περιοχή (αν έχεις πόνο θα το νιώσεις καλύτερα).
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Etien
Master Forum-Runner



5171 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/09/2016 :  08:56:06  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους

Να προτεινω ...βοηθαει να επιλεγετε οποιαδηποτε τομη , αφαιρεση δερματος σε φουσκαλα κλπ , να την κανετε λιγο πριν πεσετε το βραδυ για υπνο . Ετσι ως το πρωι, εσεις θα ειστε ακινητοι-σχεδον!-αλλα το σημαντικοτερο δινεται η δυνατοτητα στο τραυματισμενο σημειο να αναδομηθει -εν μερει-και ετσι να μπορειτε να περπατε πιο ανετα κ χωρις ιδιαιτερο πονο !!

Καλημερα !!

https://panosmaltezos.wordpress.com
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
  Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000