Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Εξοπλισμός
 Παπουτσι HOKA
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 5

Stellarun
Newbie Forum Runner

15 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκε - 12/10/2015 :  11:03:27  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Θα τρεξω μαραθωνιο και ολο αυτο τον καιρο εχω κανει προπονηση με διαφορα παπουτσια Adidas, Asics Κλπ. Επειδη ακουσα πολλα για τα Hoka γνωριζω οτι απορροφουν βασικα τους κραδασμους στην ασφαλτο κλπ και το οτι δεν νοιωθεις τιποτα απολυτως απο κατω και λογω της κατασκευης τους,σολας κλπ. Ειμαι μεταξυ CLIFTON και VALOR η και καποιο αλλο που πιθανον να μην γνωριζω και να μου διαφευγει.Αλλοι υποστηριζουν οτι επειδη ειναι πολυ ελαφρια (καποια HOKA πχ που ειναι κατω απο 220 γραμ.) μηπως εχω συνεπειες στις αρθρωσεις ενοχλησεις.Το ελαφρυ παπουτσι ειναι επιφοβο στο να πιεσεις αστραγαλους, γονατα, ισχια, κλπ κλπ. Ακουω αποψεις και απο ανθρωπους που τα εχουν δοκιμασει βασικα σε μαραθωνιο η σε Long run.Σιγουρα πρεπει να εχεις και καποιο εξτρα παπουτσι για τις πιο μικρες προπονησεις στον στιβο, διαλειμματικες κλπ. Απλα με ενδιαφερει να παρω ενα παπουτσι καθαρα για Long και Μαραθωνιο.Αυτο που με αγχωνει ειναι μην τυχον εχω τιποτα ενοχλησεις κατα την διαρκεια του αγωνα.Θα με βοηθουσε πολυ η ΑΠΟΨΗ οσων γνωριζουν σχετικα!!

Edited by - Stellarun on 12/10/2015 14:06:12

dpkouk
ellanodikis

Greece


11938 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/10/2015 :  12:29:49  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
για τα χοκα υπαρχουν 2 αποψεις..ειναι σαν χοβερκραφτ με αποτελεσμα μετα απο πολλαααα χλμ τα βαζεις και λιγακι αποσβενουν την καταπονηση..για καποιους ομως, ιδιαιτερα τους πιο γρηγορους λογω κατασκευης δεν ενδεικνυνται το ιδιο..προσωπικα τα βαζω μετα απο 60-70 χλμ σε αγωνες πολλων χλμ. ομως οπως σωστα επισημανες, δεν ταχεις για καθε μερα καθως το ποδι τεμπελιαζει..ολα αυτα ειναι προσωπικη αποψη υστερα απο χρηση και μονο..προσοχη επισης στο νουμερο γιατι ειναι καπως στενα μπροστα..εγω φοραω μποντι..επισης θα σου ελεγα να τα φορεσεις σε καποια λονγκ πριν βγεις σε αγωνα με αυτα να τεσταρεις το πατημα σου κλπ..

http://www.ultrarunning.gr/

Όλα είναι σχετικά, άρα κι ανεκτά...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Stellarun
Newbie Forum Runner

15 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/10/2015 :  13:49:57  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
dpkouk ναι το γνωριζω οτι ειναι στενα μπροστα γιατι δοκιμασα κανα 2 οποτε θα προσεξω να το παρω και να το νιωθω ανετο μπροστα.Σιγουρα θακανω μερικα χλμ πριν τον αγωνα και ενα Long run να δω το πατημα τους οπως λες κι εσυ! Απλα η σκεψη μου να τα παρω πηγαζει και απο το γεγονος οτι νιωθω τεραστια καταπονηση στα ποδια λογω των προπονησεων και ειδικα των long run ολο αυτο τον καιρο και νομιζω οτι στον αγωνα θα ηταν μια ανακουφιση! Τωρα για το πιο μοντελο να επιλεξω κι εκει δεν ξερω γιατι διαφερουν και τα γραμμαρια πχ τα CLIFTON ζυγιζουν 203γρ τα BONDI 256γρ και τα Valor 233γρ. Εσυ με πιο κριτηριο το επελεξες? η απλα το ενιωσες καλυτερο στο ποδι και απλα το επελεξες?
Σιγουρα οποιο και να επιλεξω θα το τεσταρω εννοω θα εχω κανει 60-80 χλμ πριν τον αγωνα.Eγω εξαλλου δεν ειμαι και απο τις γρηγορες οποτε δεν με ενιδαφερει η ταχυτητα οσο το να απορροφουν τους κραδασμους και να μην νιωθω την ασφαλτο να με ποναει στις πατουσες χαχα!

Edited by - Stellarun on 12/10/2015 13:51:56
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

vasilis dr
Senior Forum-Runner

Greece
1026 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/10/2015 :  13:53:26  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καταρχήν καλώς ήρθες στο forum, κατά δεύτερον ότι και να ακούσεις και ότι και να διαβάσεις για ρούχα, παπούτσια κτλ. να θυμάσαι πάντοτε το ρητό: ''ότι ταιριάζει στον άλλο δεν πάει να πει ότι σίγουρα θα ταιριάξει και σε μένα''..............προσωπικά φορώ HOKA από 14 Ιουλίου ανέβασα βλέπεις κατακόρυφα χιλιόμετρα και έψαχνα κάτι προστατευτικό, από τότε λοιπόν στις προπονήσεις και στους αγώνες φοράω μόνο HOKA και δεν ασχολούμαι με κάτι άλλο, 1200 χλμ. έως τώρα με τα stinson lite (335 γρμ.) και δεν έχω την παραμικρή ενόχληση πουθενά, πριν 2 εβδομάδες μάλιστα αγόρασα και τα clifton 2 (253 γρμ.) έτσι για δοκιμή και κυρίως λόγω του ότι είμαι 63 κιλά έψαχνα κάτι ελαφρύτερο, στα 150 χλμ. λοιπόν που τα έτρεξα τα πόδια νοιώθουν το ίδιο και ακόμη καλύτερα από τα stinson που ήταν πιο βαριά. Δεν καταλαβαίνω τι εννοεί ο Δημήτρης όταν λέει ότι το πόδι τεμπελιάζει εγώ ξέρω ότι δεν τα αλλάζω με τίποτα. Τα ΗΟΚΑ τα έχει τεστάρει και κριτικάρει σε άλλο παλαιότερο άρθρο ο ''καθηγητής'' του forum πάνω στο αντικείμενο ''παπούτσι'', o echetlos μας (Νίκος)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Stellarun
Newbie Forum Runner

15 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/10/2015 :  13:55:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Κατσε τι εννοεις 60-70 χλμ σε αγωνα υπεραποσταση οτι τα βαζεις 60-70 η απλα οτι εχεις διανυσει 60-70 χλμ και μετα τα εβαλες στον αγωνα? γιατι δεν το καταλαβα καλα! Σε κλασσικη διαδορμη μαραθωνιο δεν τα εχεις βαλει δηλαδη?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Stellarun
Newbie Forum Runner

15 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/10/2015 :  14:04:38  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
@vasilis dr καλως σας βρηκα! οκ τα γραμ στα γυναικεια ειναι διαφορετικα αλλα σιγουρα τα CLIFTON ειναι με διαφορα τα πιο ελαφρυα! εγω ζυγιζω 61 κιλα και μου τα προτεινε βασικα αυτα η τα VALOR που βγηκαν τωρα και ειναι λιγοοο πιο βαρυα απο τα CLIFTON.Σιγουρα στον καθε ενα ταιριαζει και κατι διαφορετικο παντως εγω σαν πρωτη αισθηση που τα δοκιμασα μου αρεσε πολυ!Επισης εχω διαβασει την αναλυση του καθηγητη echetlos (Νίκος) και οντως ειδα οτι ειναι πολύ ενημερωμενος! Το μονο που μενει ειναι απλα πιο να επιλεξω γιατι το εχω αποφασισει να τα παρω παροτι μενει ενας μηνας πριν τον μαραθωνιο.ΟΚ θα κανω ενα τουλαχισton 20αρι με αυτα και καποιες προπονησεις να τα συνηθισω.Ισως θα πρεπει να ρωτησω τον καθηγητη να μου πει κι αυτος την αποψη του για το πιο μοντελο να επιλεξω τελικα.

Edited by - Stellarun on 12/10/2015 14:08:42
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

echetlos
Master Forum-Runner



9191 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/10/2015 :  15:33:16  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Το χαμηλό βάρος των Clifton προκύπτει από το πολύ λεπτό επάνω μέρος τους, όχι από την "έκπτωση" στον αφρό της σόλας.
Άρα, το παπούτσι δεν υστερεί σε απορροφητικότητα, αντιθέτως είναι υπερβολικά μαλακό, περισσότερο ακόμη και από κάποια μοντέλα της εταιρείας με ultra sized σόλες.
Το ότι ένα ελαφρύ παπούτσι είναι επίφοβο για τις αρθρώσεις, απλά δεν ισχύει.
Δεν έχω δοκιμάσει κανένα άλλο HOKA, πέραν του Clifton, οπότε δεν μπορώ να σου κάνω σύγκριση. Το συγκεκριμένο πάντως, θα σου καλύψει 101% τις ανάγκες σου.
Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι το χαμηλό του drop, μιας και είσαι συνηθισμένη σε μοντέλα με πολύ μεγαλύτερο.

"My sport is your sport's punishment"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

dtziouvaras
Senior Forum-Runner

695 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/10/2015 :  17:11:33  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
σε παρομοια αναζητηση ειμαι και εγω μιας και θα ηθελα να βρω ενα μοντελο HOKA που να μπορει χρησιμοποιηθεί ON-OFF. Να μπορει να εχει καποιο υποτηπωδες grip για βουνο και ταυτοχρονα να παρω και ολα τα οφελη σε ασφαλτο.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

thestria
Forum-Runner

Greece
174 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/10/2015 :  18:42:23  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Έχω κάνει ένα μαραθώνιο με Hoka Bondi 2 και δύο με το Bondi 3.
Έχω αγοράσει και το Clifton.
Από τα δύο μοντέλα προτιμώ το Bondi. Είναι βαρύτερο αλλά παρέχει στο πόδι μου προστασία και άνεση. Προστασία παρέχει και το Clifton αλλά δεν το ευχαριστήθηκα. Δεν είναι τόσο μαλακό σαν το Bondi.
Αυτό το διάστημα φοράω τα Altra Paradigm. Είναι σούπερ, αλλά όχι σαν τα Bondi... Είμαι σε φάση να αγοράσω ξανά και τρίτο ζευγάρι Bondi.

@dtziouvaras
Το Bondi άνετα μπορείς να το φορέσεις και σε βουνό. χαλίκι Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Γηράσκω αεί διδασκόμενος
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Stellarun
Newbie Forum Runner

15 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/10/2015 :  22:50:42  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
@echetlos σευχαριστω για την αποψη σου με βοηθας πολυ!
Το μόνο που θελω να σε ρωτησω τι εννοεις για το Clifton να προσεξω το χαμηλό του drop, μιας και είμαι συνηθισμένη σε μοντέλα με πολύ μεγαλύτερο?? για το CLIFTON το λες αυτο η γενικα για τα HOKA?

@thestria οκ θα δω και το ΒΟΝDI, οποτε θα δοκιμασω ολους τους τυπους CLIFTON BONDI VALOR και θα ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ποιο μου καθεται καλυτερα στο ποδι μου. και ποιο νοιωθω καλυτερα εγω.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

dpkouk
ellanodikis

Greece


11938 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/10/2015 :  23:28:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
καταρχας σε θεματα τεχνικης αναλυσης ο νικος ειναι κορυφη...εγω ειμαι παραξενο τρενο μυοσκελετικα κι ετσι γιαυτο λεω οτι οσα γραφω ειναι προσωπικη αποψη, αλλα η αποψη του νικου μπορει να εχει γενικοτερη εφαρμογη..

απο κει κ περα ως προς την τεμπελια βασιλη, εννοω πως δεν νομιζω πως ειναι καλο να τρεχεις παντου και παντα με χοκα..θες κι ενα αλλο (εγω πχ καγιανο κ gt2000, προταση του νικου) για πιο μικρα και γρηγορα κομματια..εμενα τα μποντι 2 μου τα προτεινε ο λεοναρδος και κουμπωσαν αψογα..και βλεπω και στα ουλτρα πολυς κοσμος υιοθετει και χοκα σε καποιο κομματι του αγωνα

http://www.ultrarunning.gr/

Όλα είναι σχετικά, άρα κι ανεκτά...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

vasilis dr
Senior Forum-Runner

Greece
1026 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/10/2015 :  00:52:55  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
[quote]Originally posted by dpkouk

καταρχας σε θεματα τεχνικης αναλυσης ο νικος ειναι κορυφη...εγω ειμαι παραξενο τρενο μυοσκελετικα κι ετσι γιαυτο λεω οτι οσα γραφω ειναι προσωπικη αποψη, αλλα η αποψη του νικου μπορει να εχει γενικοτερη εφαρμογη..

απο κει κ περα ως προς την τεμπελια βασιλη, εννοω πως δεν νομιζω πως ειναι καλο να τρεχεις παντου και παντα με χοκα..θες κι ενα αλλο (εγω πχ καγιανο κ gt2000, προταση του νικου) για πιο μικρα και γρηγορα κομματια..εμενα τα μποντι 2 μου τα προτεινε ο λεοναρδος και κουμπωσαν αψογα..και βλεπω και στα ουλτρα πολυς κοσμος υιοθετει και χοκα σε καποιο κομματι του αγωνα


Δημήτρη εξήγησε μου, γιατί πάλι δεν κατάλαβα, ως προς το τι νομίζεις ότι δεν είναι καλό να τρέχει κάποιος πάντα με HOKA....
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

echetlos
Master Forum-Runner



9191 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/10/2015 :  01:11:45  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Stellarun


@echetlos σευχαριστω για την αποψη σου με βοηθας πολυ!
Το μόνο που θελω να σε ρωτησω τι εννοεις για το Clifton να προσεξω το χαμηλό του drop, μιας και είμαι συνηθισμένη σε μοντέλα με πολύ μεγαλύτερο?? για το CLIFTON το λες αυτο η γενικα για τα HOKA?




Κατ' αρχάς, drop είναι η διαφορά στο ύψος μεταξύ της φτέρνας και του σημείου στα μετατάρσια.
Τα παπούτσια που έως τώρα φορούσες είχαν ψηλό drop (10-12mm) ενώ τα Hoka 4-5mm συνήθως.
Το χαμηλότερο drop λοιπόν, υπάρχει πιθανότητα να σου στρεσάρει στην αρχή το σύστημα γαστροκνήμιος-υποκνημίδιος-αχίλλειος.
Όχι απαραίτητα αλλά πρόσεξέ το...

"My sport is your sport's punishment"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

dpkouk
ellanodikis

Greece


11938 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/10/2015 :  07:11:21  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
καλομαθαινεις το ποδι βασιλη..ξερω ακουγεται πολυ εμπειρικο,μπακαλιστικο αν θες, αλλα εχοντας συνηθισει στην απορροφητικοτητα των χοκα, ενα ασικς gt2000 σου φαινεται πχ οτι σε αφηνει διχως προστασια...σκεψου αντιστοιχα την προστασια-απορροφητικοτητα καγιανο-ds trainer..θεωρητικα στην ιδια κατηγορια αλλα τα δευτερα για πιο γρηγορα κομματια και ρυθμο, πιο στεγνους αθλητες και το αγωνιστικο παπουτσι για υπερπρηνισμο..και να κανω πλακιτσα, καλομαθαινει η γρια στα συκα!!!

http://www.ultrarunning.gr/

Όλα είναι σχετικά, άρα κι ανεκτά...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Stellarun
Newbie Forum Runner

15 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/10/2015 :  10:22:26  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by echetlos

quote:
Originally posted by Stellarun


@echetlos σευχαριστω για την αποψη σου με βοηθας πολυ!
Το μόνο που θελω να σε ρωτησω τι εννοεις για το Clifton να προσεξω το χαμηλό του drop, μιας και είμαι συνηθισμένη σε μοντέλα με πολύ μεγαλύτερο?? για το CLIFTON το λες αυτο η γενικα για τα HOKA?




Κατ' αρχάς, drop είναι η διαφορά στο ύψος μεταξύ της φτέρνας και του σημείου στα μετατάρσια.
Τα παπούτσια που έως τώρα φορούσες είχαν ψηλό drop (10-12mm) ενώ τα Hoka 4-5mm συνήθως.
Το χαμηλότερο drop λοιπόν, υπάρχει πιθανότητα να σου στρεσάρει στην αρχή το σύστημα γαστροκνήμιος-υποκνημίδιος-αχίλλειος.
Όχι απαραίτητα αλλά πρόσεξέ το...

"My sport is your sport's punishment"



οκ καταλαβα τι εννοεις... ναι ειναι ενα θεμα κι αυτο. Σου εχω στειλει ενα email οποτε μπορεσεις τσεκαρε το. Σευχαριστω!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

taxpap75
Newbie Forum Runner

2 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/10/2015 :  14:31:16  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Θα ήθελα να συμμετάσχω στη κουβέντα για να μοιραστώ τις εντυπώσεις μου από τα HOKA Stinson Lite ,με τα οποία τρέχω το τελευταίο χρόνο.Ίσως οι εντυπώσεις μου αυτές φανούν χρήσιμες σε καποιους.

Πρώτα όμως θα πρέπει να αναφέρω λίγα πράγματα για μένα:Είμαι αργός δρομέας, 1.80 cm ύψος ,95 Kgr βάρος και με εβδομαδιαίο όγκο προπονήσεων 55-65 Κμ , κυρίως σε άσφαλτο.
Έχω τρέξει ( με κάποια παπούτσια τρέχω ακόμα) με Νimbus 14 και 15,Cumulus 14,Glycerin 11,Energy Boost.

Πριν ένα χρόνο ,χρειαζόμουν καινούρια παπούτσια και μου μπήκε η ιδέα να αγοράσω ΗΟΚΑ. Αρχικά ,είχα καταλήξει στα Clifton αλλά άλλαξα γνώμη μετά την επικοινωνία με τη κατασκευάστρια εταιρία μέσω e-mail, η οποία με συμβούλευσε ότι για τη σωματοδομή μου και για τις προπονήσεις μου, ταίριαζαν τα Stinson Lite.Ακολούθησα τη συμβουλή τους.

Τα παπούτσια είναι πολυ ελαφριά (όταν τα πρωτοέβγαλα από το κουτί νόμιζα ότι ήταν....ψεύτικα). Όσο αφορά το θέμα "cushioning" πιστεύω ότι είναι ασυναγώνιστα.Όμως ταλαιπωρήθηκα αρκετά, ειδικά στην αρχη γιατί η φόρμα τους είναι "στενή" στο μπρόστινο μέρος.

Χρειάστηκαν κάμποσα χλμ (εκτιμώ γύρω στα 150 χλμ), για να τα συνηθίσω. Εκτός από τη στενή τους φόρμα ,είχα να αντιμετωπίσω και την αλλαγή στο τρόπο που έτρεχα, εξαιτίας του μικρότερου drop αλλά και του ιδιαίτερου σχήματος του παπουτσιού ,που ωθεί το δρομέα να πατά στο έδαφος με το εμπρός μέρος του πέλματος ,ειδικότερα όταν εκείνος αυξάνει την ταχύτητά του.Λόγω της αλλαγής αυτής στο δρομικό στυλ, ένιωθα μετά από κάποιο αριθμό χιλιομέτρων "σφιχτούς" τους δικέφαλους,τους γλουτούς και λιγότερο τις γάμπες.

Μετά όμως από την αρχική περίοδο προσαρμογής ,δεν είχα κανένα πρόβλημα και τα LR ήταν απόλαυση. Πρέπει σε αυτό το σημείο να πω ότι οποιεσδήποτε μικροενοχλήσεις είχα στο παρελθόν περιστασιακά στα γόνατα,με αυτά τα παπούτσια δε τις αντιμετώπισα ξανά.

Δε χρησιμοποιώ διαφορετικά παπούτσια στις προπονήσεις και στους αγώνες,έτσι χρησιμοποιούσα τα Stinson και για τα δύο.Τους καλύτερους χρόνους μου σε 10αρι και Ημι, τους έκανα με αυτά.

Ο αερισμός των παπουτσιών είναι υπεραρκετός,γεγονός ευχάριστο τους καλοκαιρινούς μήνες ,όχι και τόσο τον χειμώνα.

Μεγάλη (και ευχάριστη) ήταν η έκπληξή μου ,όταν διαπίστωσα τη συμπεριφορά του παπουτσιού σε συνθήκες έντονης βροχόπτωσης (όσοι έτρεξαν στο φετινό 3ο Δρόμο Υγείας Πάτρας θα καταλαβαίνουν τι εννοώ...).Τα πόδια μου δε γλύτωσαν το βρέξιμο, παρόλα αυτά το νερό δεν παρέμενε στα παπούτσια και δεν είχα αίσθηση "πλατσουρίσματος" στο τρέξιμο. Ωστόσο, δεν είμαι ικανοποιημένος από την πρόσφυση στη βρεγμένη άσφαλτο.

Στα αρνητικά έχω να προσθέσω ότι (κατά τη γνώμη μου πάντα) το Stinson Lite φθείρεται πιο γρήγορα σε σχέση με τα άλλα παπούτσια που έχω τρέξει.Επίσης ,έχω την αίσθηση ότι το υλικό της μεσόσολας "σκλήρυνε" πιο γρήγορα από ότι των υπολοίπων.

Ολοκληρώνοντας,είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα συγκεκριμένα παπούτσια της ΗΟΚΑ. Μετά από 1800 χλμ με αυτά ,ήρθε η ώρα να τα αντικαταστήσω και η επιλογή μου θα είναι πάλι η ίδια.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 5 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000