Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Προπόνηση & Απόδοση
 Λοιπόν; Πως πάει η προπόνησή σας; Νο 8
 Νέο Θέμα  Κλειδωμένο Θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 101

tzatzikis90
Elite Forum-Runner

Greece


1555 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/11/2015 :  15:53:25  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Originally posted by mashine

@kalogeridis χαχαχαχα!8 Μαι και στα Χανιά...ότι και να υπολογίζεις να το ξεχάσεις!Αυτός θα είναι αγώνας επιβίωσης!
Για να μην τρελαίνεσαι υπολόγιζε- αν κάνεις την προπόνηση που πρέπει - να έχεις +5min ανά δεκάρι στον μαραθώνιο από το νορμάλ δεκάρι σου εκείνη την περίοδο .Οσο καλύτερα βρεθείς τον τελευταίο μήνα θα μπορέσεις να κόψεις sec από την διαφορά αυτή και να βγάλεις τον μέσο ρυθμό.
Καλά μπάνια!



για να μη λες πως στα λέω μόνο εγώ ο άσχετος κύριε Καλογερίδη! άντε βγάλε από τώρα εισιτήρια για Θεσσαλονίκη να σου βγουν φτηνά..!

στα δικά μου.. δε βγήκα χτες βράδυ για το LR λόγω βαρεμάρας κι έτσι με βαριά καρδιά πἠγα σήμερα κατά τις 12. 20ρι στο 4:57 έλεγε το πρόγραμμα. θυμήθηκα ο χαζός μια δύσκολη διαδρομή που έχω καιρό να πάω. πιο πολύ σε προετοιμασία για την κλασσική παραπέμπει. ίσως λόγω του απωθημένου με έπιασε αυτή η τρέλα σήμερα. αποτέλεσμα? σε μια ηλιόλουστη μέρα με μπόλικο αεράκι (θετικό μεν για τη ζέστη αλλά με έπαιρνε συχνά πίσω!) να έχω συνεχή σκαμπανεβάσματα λόγω αλλαγής στα υψομετρικά και ο ρυθμός να πηγαίνει από 4:15 μέχρι και 5:40! σε κάτι ευθείες κατάφερα μόνο να σταθεροποιηθώ σε ένα 4:40 για κάποια ώρα. από εκεί και πέρα το χάος! ζορίστηκα πολύ, οι ανηφόρες με έφεραν στα όριά μου. αφού στο τέλος δεν κοιτούσα καν ρυθμό, ήθελα απλά να τελειώσω χωρίς προβλήματα. κατά τα άλλα χρησιμοποίησα 500 ml νερό και 1 saltstick (στο 9) + gel (στο 12). τελικά βγήκε το 20ρι με 4:56 ρυθμό! παρά τις πολλές δυσκολίες όλα καλά!

2 εβδομάδες έμειναν για τον ημί. πλησιάζουμε!

Τάσος

know your limits. then destroy them.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

kalogeridis
Elite Forum-Runner

Greece


2099 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/11/2015 :  17:53:02  Εμφάνιση Προφίλ
Θα έχει ζέστη αλλά θα το κάνω... Και η προετοιμασία στα Χανιά θα γίνει οπότε εύχομαι να έχω προσαρμοστεί!

...νομιζα πως ειχες προπονητη τον Καλογερίδη!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

kalogeridis
Elite Forum-Runner

Greece


2099 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/11/2015 :  18:50:05  Εμφάνιση Προφίλ
Άμεση αναπροσαρμογη στόχου... Μόλις διάβασα το ιστορικό του φετινού Μάη στα Χανιά... Απαγορευτικος για Μαραθώνιο στόχο.- ραντεβού στη Σαλονικη σαν φιλοξενουμενος αυτή τη φορά. Η πηγή ενημέρωσης ήταν το weatheronline. Το βράδυ θα αλλάξω το πρόγραμμα και εύχομαι να μην με ανεβάσει πολύ χρονικα λόγω της συντομοτερης προετοιμασίας.

...νομιζα πως ειχες προπονητη τον Καλογερίδη!!!

Edited by - kalogeridis on 16/11/2015 18:51:04
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

trexantiris
Master Forum-Runner

Greece


5735 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/11/2015 :  20:18:46  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Originally posted by xipolitos

@trexantiris Συγχαρητήρια για το ξυπόλυτο τρέξιμο στην Κλασσική.
Θα με βοηθούσε πολύ αν έγραφες για την εμπειρία σου στη θεματική για το barefoot, αν φυσικά θα ήθελες..



…τη γράφω κατευθείαν εδώ:

- Η ανυπόδητη «διάσχιση» της Κλασικής τριγυρνούσε ως ιδέα στο μυαλό μου κάποια χρόνια τώρα. Ήδη είχα κάνει στο παρελθόν μια «δοκιμαστική» ανυπόδητη προπόνηση από την αφετηρία μέχρι την Αγ. Παρασκευή η οποία μάλιστα υπέδειξε κάποια σημεία προσοχής: από Νέα Μάκρη μέχρι και διασταύρωση Ραφήνας, υπάρχει αντιολισθητικός ασφαλτοτάπητας που είναι ότι πρέπει για να αυτοκίνητα αλλά δύσκολος για το ανυπόδητο τρέξιμο! Αυτό στάθηκε για μένα απαγορευτικό για έναν αγώνα ανυπόδητο στην Κλασική και έτσι το «ξέχασα».
- Να όμως που ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και η εμπειρία μου στο ανυπόδητο είχε πολλαπλασιαστεί καθώς και η «δερματική» ανθεκτικότητα του πέλματος μαζί! Έτσι πήρα την απόφαση για φέτος και ξεκίνησα μάλιστα να κάνω αρκετά LR στην πολύ τραχιά άσφαλτο της «4άρας του Υμηττού», γράφοντας κάμποσα ανυπόδητα χιλιόμετρα εκεί!
- Εδώ ισχύει η αρχή της «εξειδίκευσης»: όσα χιλιόμετρα και να γράφεις ανυπόδητος στο ταρτάν (για παράδειγμα) δε θα είσαι έτοιμος να διασχίσεις με άνεση κάμποσα χιλιόμετρα σε άσφαλτο, ΕΙΔΙΚΑ αν η τελευταία είναι «τραχιά» για τα πέλματα! Αν βέβαια είσαι σκληραγωγημένος σε τραχιά άσφαλτο τότε το ταρτάν θα σου φανεί βελούδινο!
- Παρόλο αυτά είχα κάνει μια λάθος εκτίμηση της συνολικής διαδρομής: η τραχύτητα της ασφάλτου της Κλασικής είναι κατά μέσο όρο μεγαλύτερη από ότι περίμενα! Ακόμα και στη Μεσογείων αλλά ειδικά σε κάποια σημεία μέχρι και το Σταυρό αλλά και στη Φειδιππίδου, στη Β. Κωνσταντίνου κλπ, μπορεί τα φρένα των αυτοκινήτων να πιάνουν καλά αλλά οι πατούσες ζορίζονται! Το αποτέλεσμα ήταν στα τελευταία λίγα χιλιόμετρα του αγώνα το δέρμα στα πέλματα να επιστρέφει «μηνύματα δυσφορίας» κάτι που δεν ήταν και το πιο ευχάριστο πράγμα. Βέβαια για ένα σημαντικό κομμάτι της διαδρομής το ανυπόδητο τρέξιμο ήταν παραπάνω και από ευχάριστο ;-)
- Πάντως δε θα το επιχειρήσω ξανά: η τρέχουσα «πολιτική» μου ζωή είναι προφανώς συνυφασμένη με…παπούτσια ενώ δεν έχω τη δυνατότητα να καλύπτω με ασφάλεια αποστάσεις στην άσφαλτο χωρίς αυτά (αξημέρωτα ασφάλτινα τρεξίματα όπου δεν μπορείς να βλέπεις που πατάς = άρα αναγκαστική χρήση παπουτσιών, άγνωστη ποιότητα/καθαρότητα ασφάλτου σε πολλές διαδρομές κλπ). Οπότε δεν είναι δυνατόν το δέρμα να έχει μονίμως την ανθεκτικότητα που απαιτείται για έναν άνετο/ευχάριστο αγώνα 42 χιλιομέτρων σε αρκετά τραχιά άσφαλτο! Έχεις εκείνη τη στιγμή να αντιμετωπίσεις τα θέματα αφυδάτωσης, διαταραχής των ηλεκτρολυτών, του ενεργειακού αδειάσματος, πιθανών πόνων και λοιπών ενοχλήσεων και, και, και…ε, δε χρειάζεται να γίνεσαι και φακίρης στις πατούσες, έστω και για τα τελευταία μέτρα του αγώνα!
- Για να μην υπάρχουν παρανοήσεις, δεν τρέχω ανυπόδητος στην άσφαλτο για να «περάσω κάποιο μήνυμα». Το κάνω μόνο για τη δική μου ευχαρίστηση και αποτελεί προέκταση των ανυπόδητων προπονήσεων σε ταρτάν, διάδρομο, χορτάρι και χωμάτινο στίβο.

…και μια που πήρα φόρα (και με την ευκαιρία), ακόμα και το σανδάλι το καταργώ για χρήση αγωνιστικού Μαραθωνίου στο μέλλον οπότε στη Θεσσαλονίκη θα εμφανιστώ με «super flat racers»! Σε πιο σβέλτους ρυθμούς το σανδάλι εμφανίζει μια εκνευριστική αστάθεια ενώ στην περίπτωση βροχής (όπως στην περίπτωση της φετινής Θεσσαλονίκης), ουσιαστικά το σανδάλι «χάνει το παιχνίδι» και γίνεται πολύ άβολο στη χρήση (και με ενοχλήσεις στα σημεία τριβής μάλιστα)!


Free your feet...free your senses!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

trexantiris
Master Forum-Runner

Greece


5735 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/11/2015 :  20:29:00  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Originally posted by Kika

quote:
Originally posted by trexantiris

Μετά από μερικά μικρά και πολύ χαλαρά τρεξίματα μέσα στη βδομάδα που πέρασε, ένα μέγκα ούρμπαν τρέξιμο σήμερα... Ανακαλύπτοντας περιοχές της Αθήνα που ούτε καν φανταζόμουν ότι υπήρχαν!

Παρέα με τον "ontherun". Χαλάνδρι-Φιλοθέη-Λόφος Φιλοθέης και μετά στην "κορυφογραμμή" του Ψυχικού, διέλευση από Τουρκοβούνια, νταμάρια, μια καλή παύση για να θαυμάξουμε τους "κρατήρες" των ανοικτών παλιών λατομείων.
Ένα πέρασμα από Αττικός Άλσος, κατηφόρισμα προς Πολύγωνο, Δικαστήρια, διάσχιση του Πεδίου Άρεους. Επίσκεψη στο λόφο Στρέφη (πολύ ωραίο το μέρος, καταπράσινο και δείχνει πιο μεγάλο από αυτό που είναι).
Μετά Λυκαβηττός (επίσκεψη και στις δύο κορυφές), κατηφόρισμα προς Κολωνάκι, Σύνταγμα και επιστροφή μέσω Κηφισίας.
30.8K "αστικών εμπειριών"!

https://connect.garmin.com/modern/activity/957900763


Free your feet...free your senses!







...είπα να καταργήσω τις συγκοινωνίες!

@krevith: έλα ρε, πολλά θες!

Free your feet...free your senses!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

spy
Master Forum-Runner

Greece


2817 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/11/2015 :  20:36:52  Εμφάνιση Προφίλ
...σημερα το πρωι 75'ασκησεις ενδυναμωσης κορμου και χεριων ... και το απογευμα 7 χλμ ανυποδητο τρεξιμο σε 32'45" στο στιβο του Ζηρινειου!

...καθε χιλιομετρο κι ενα δακρυ χαρας κι ευτυχιας...στο μοναχικο δρομο των ονειρων!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

kalogeridis
Elite Forum-Runner

Greece


2099 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/11/2015 :  23:40:07  Εμφάνιση Προφίλ
μολις εκανα την αλλαγη στο προγραμμα για 3/4... με κατι αλχημειες καταφερα να μου δινει 3.41.12. εχω ενα μηνα λιγοτερο μπροστα μου για να κανω την υπερβαση (3.30) αλλα νιωθω καλα και με το εξτραδακι που θα νιωσω που θα ξανατρεξω διπλα σε αγαπημενους δρομεις, ισως και να μου βγει... και τωρα μονο προπονηση
υγ. στα θετικα της εν λογο αλλαγης βρισκω το οτι θα μου δοθει η ευκαιρια να δουλεψω 2-3 εξτρα προπονησεις (λογο επανεκκινησης προγραμματος) αυξανομενης εντασης που το τελευταιο διαστημα με πανε καλα.

...νομιζα πως ειχες προπονητη τον Καλογερίδη!!!

Edited by - kalogeridis on 17/11/2015 00:08:25
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

jeremyalfisti
Forum-Runner

Greece


159 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/11/2015 :  09:53:40  Εμφάνιση Προφίλ
Καλημέρα σας, σημερα 1,8Κ ζέσταμα, 4Χ2400μ/2λεπ jog σε ρυθμό 4:24 και 1Κ περίπου αποθεραπεία. Εξαιρετικά πήγαν τα κομμάτια με ρυθμούς 4:24, 4:21, 4:21 και 4:13. Είχα δυνάμεις στο τέλος και πίεσα. Όλα καλά αλλά προσεκτικά!
https://connect.garmin.com/modern/activity/959303569
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sotos-marathon
Elite Forum-Runner

Greece
1737 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/11/2015 :  10:23:52  Εμφάνιση Προφίλ
8αρακι σημερα χαλαρο σε 42' και αμεσως μετα γυμναστηριο για την απαραιτητη ενδυναμωση!

''Run Smart..Run For Life''
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

than
Senior Forum-Runner

Greece
474 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/11/2015 :  10:32:05  Εμφάνιση Προφίλ
Έξι αργά και χαλαρά χιλιόμετρα τη Δευτέρα στο ταρτάν.
Μία ώρα χαλαρό ποδήλατο την Τρίτη το πρωί σε Γέρακα, Βριλήσσια, Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Γέρακα.
Καλημέρα σε όλους!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/11/2015 :  10:40:41  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Originally posted by trexantiris

quote:
Originally posted by xipolitos

@trexantiri Συγχαρητήρια για το ξυπόλυτο τρέξιμο στην Κλασσική.
Θα με βοηθούσε πολύ αν έγραφες για την εμπειρία σου στη θεματική για το barefoot, αν φυσικά θα ήθελες..



…τη γράφω κατευθείαν εδώ:

- Η ανυπόδητη «διάσχιση» της Κλασικής τριγυρνούσε ως ιδέα στο μυαλό μου κάποια χρόνια τώρα. Ήδη είχα κάνει στο παρελθόν μια «δοκιμαστική» ανυπόδητη προπόνηση από την αφετηρία μέχρι την Αγ. Παρασκευή η οποία μάλιστα υπέδειξε κάποια σημεία προσοχής: από Νέα Μάκρη μέχρι και διασταύρωση Ραφήνας, υπάρχει αντιολισθητικός ασφαλτοτάπητας που είναι ότι πρέπει για να αυτοκίνητα αλλά δύσκολος για το ανυπόδητο τρέξιμο! Αυτό στάθηκε για μένα απαγορευτικό για έναν αγώνα ανυπόδητο στην Κλασική και έτσι το «ξέχασα».
- Να όμως που ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και η εμπειρία μου στο ανυπόδητο είχε πολλαπλασιαστεί καθώς και η «δερματική» ανθεκτικότητα του πέλματος μαζί! Έτσι πήρα την απόφαση για φέτος και ξεκίνησα μάλιστα να κάνω αρκετά LR στην πολύ τραχιά άσφαλτο της «4άρας του Υμηττού», γράφοντας κάμποσα ανυπόδητα χιλιόμετρα εκεί!
- Εδώ ισχύει η αρχή της «εξειδίκευσης»: όσα χιλιόμετρα και να γράφεις ανυπόδητος στο ταρτάν (για παράδειγμα) δε θα είσαι έτοιμος να διασχίσεις με άνεση κάμποσα χιλιόμετρα σε άσφαλτο, ΕΙΔΙΚΑ αν η τελευταία είναι «τραχιά» για τα πέλματα! Αν βέβαια είσαι σκληραγωγημένος σε τραχιά άσφαλτο τότε το ταρτάν θα σου φανεί βελούδινο!
- Παρόλο αυτά είχα κάνει μια λάθος εκτίμηση της συνολικής διαδρομής: η τραχύτητα της ασφάλτου της Κλασικής είναι κατά μέσο όρο μεγαλύτερη από ότι περίμενα! Ακόμα και στη Μεσογείων αλλά ειδικά σε κάποια σημεία μέχρι και το Σταυρό αλλά και στη Φειδιππίδου, στη Β. Κωνσταντίνου κλπ, μπορεί τα φρένα των αυτοκινήτων να πιάνουν καλά αλλά οι πατούσες ζορίζονται! Το αποτέλεσμα ήταν στα τελευταία λίγα χιλιόμετρα του αγώνα το δέρμα στα πέλματα να επιστρέφει «μηνύματα δυσφορίας» κάτι που δεν ήταν και το πιο ευχάριστο πράγμα. Βέβαια για ένα σημαντικό κομμάτι της διαδρομής το ανυπόδητο τρέξιμο ήταν παραπάνω και από ευχάριστο ;-)
- Πάντως δε θα το επιχειρήσω ξανά: η τρέχουσα «πολιτική» μου ζωή είναι προφανώς συνυφασμένη με…παπούτσια ενώ δεν έχω τη δυνατότητα να καλύπτω με ασφάλεια αποστάσεις στην άσφαλτο χωρίς αυτά (αξημέρωτα ασφάλτινα τρεξίματα όπου δεν μπορείς να βλέπεις που πατάς = άρα αναγκαστική χρήση παπουτσιών, άγνωστη ποιότητα/καθαρότητα ασφάλτου σε πολλές διαδρομές κλπ). Οπότε δεν είναι δυνατόν το δέρμα να έχει μονίμως την ανθεκτικότητα που απαιτείται για έναν άνετο/ευχάριστο αγώνα 42 χιλιομέτρων σε αρκετά τραχιά άσφαλτο! Έχεις εκείνη τη στιγμή να αντιμετωπίσεις τα θέματα αφυδάτωσης, διαταραχής των ηλεκτρολυτών, του ενεργειακού αδειάσματος, πιθανών πόνων και λοιπών ενοχλήσεων και, και, και…ε, δε χρειάζεται να γίνεσαι και φακίρης στις πατούσες, έστω και για τα τελευταία μέτρα του αγώνα!
- Για να μην υπάρχουν παρανοήσεις, δεν τρέχω ανυπόδητος στην άσφαλτο για να «περάσω κάποιο μήνυμα». Το κάνω μόνο για τη δική μου ευχαρίστηση και αποτελεί προέκταση των ανυπόδητων προπονήσεων σε ταρτάν, διάδρομο, χορτάρι και χωμάτινο στίβο.

…και μια που πήρα φόρα (και με την ευκαιρία), ακόμα και το σανδάλι το καταργώ για χρήση αγωνιστικού Μαραθωνίου στο μέλλον οπότε στη Θεσσαλονίκη θα εμφανιστώ με «super flat racers»! Σε πιο σβέλτους ρυθμούς το σανδάλι εμφανίζει μια εκνευριστική αστάθεια ενώ στην περίπτωση βροχής (όπως στην περίπτωση της φετινής Θεσσαλονίκης), ουσιαστικά το σανδάλι «χάνει το παιχνίδι» και γίνεται πολύ άβολο στη χρήση (και με ενοχλήσεις στα σημεία τριβής μάλιστα)!


Free your feet...free your senses!

Σε ευχαριστώ πολύ Μανώλη!
Η εμπειρία σου είναι πολύτιμη!

Τι παπούτσια χρησιμοποιείς; ..φαντάζομαι "minimal".
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ANASTASIOS
Master Forum-Runner

Greece


6135 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/11/2015 :  10:46:07  Εμφάνιση Προφίλ
Μετά την αποθεραπεία την προηγούμενη βδομάδα,ξεκινήσαμε χθές χαλαρούτσικα με 50άλεπτο και απο αύριο συνεχίζουμε κανονικά(ο σαρωνικός πλησιάζει...)

Γηράσκω αεί διδασκόμενος
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

lemonidas1
Senior Forum-Runner

Greece


766 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/11/2015 :  11:23:26  Εμφάνιση Προφίλ
Πρωτο τρεξιμο εχθες,μετα την Κλασσικη,10 χλμ σε 50'38.Τα ποδια λιγο βαρια μετα...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

trexantiris
Master Forum-Runner

Greece


5735 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/11/2015 :  12:52:48  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Originally posted by xipolitos


========================================
Σε ευχαριστώ πολύ Μανώλη!
Η εμπειρία σου είναι πολύτιμη!

Τι παπούτσια χρησιμοποιείς; ..φαντάζομαι "minimal".



Έχω μια συλλογή που καλύπτει διαφορετικές ανάγκες. Περιλαμβάνει (εκτός από τα σανδάλια) τα:
- VFF (Vibram Five Fingers, KSO) που σπάνια πια τα χρησιμοποιώ. Εάν είναι να βάλω αυτά κατά βάση προτιμώ τα σανδάλια. Όπως θα γνωρίζεις είναι παπούτσι απόλυτα minimal – barefoot style.
- Τα Brooks Pure Flow (πολυαγαπημένο υπόδημα και το βρίσκει κανείς εύκολα και στην Ελλάδα). 4mm drop.
- Τα Sketchers GoRide (ένα παλιό μοντέλο αυτής της σειράς). Παπούτσι «σκυλί» που με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο! 4mm drop με λίγο περισσότερο cushioning από ότι τα Flow. Ειδικά σε ασφάλτινα κατηφορίσματα (downhills) τα εμπιστεύομαι απόλυτα.
- Adidas Adizero Pro: Super Flat Racer με 4mm drop, 150γρ., ελάχιστη υποστήριξη και «δομή», τέλειος αερισμός. Δυστυχώς με στενή εφαρμογή μπροστά που προβληματίζει αρκετούς δρομείς. Μια από τις απόλυτες κατεμέ «αγωνιστικές λεπίδες»! Δίπλα τους θα έρθει σε λίγο καιρό να καθίσει και ένα 2ο ζευγάρι αγωνιστικών λεπίδων άλλης όμως εταιρίας…είμαι προς αναζήτηση.

Αυτά για την άσφαλτο, γιατί στο βουνό αρκετά υποδήματα διαφορετικών εταιριών περνάνε από τα πέλματά μου. Το βουνό είναι εξαιρετικά απαιτητικό όσο αφορά τα παπούτσια και εκεί δε χωράνε αστεία! ;-)))

Free your feet...free your senses!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Trexalitsa78
Senior Forum-Runner

Greece


560 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/11/2015 :  13:06:15  Εμφάνιση Προφίλ
Πρωινή ενδυνάμωση με βάρη στο γυμναστήριο σήμερα το πρωί και για μένα, και το απόγευμα 6άρακι με επιταχυνόμενο ρυθμό ( από 5:40" ως 5:10")
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 101 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Κλειδωμένο Θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000