Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 33ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 16

Elda
Elite Forum-Runner

Greece
1906 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/11/2015 :  15:22:21  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by zoro

Σέ όλους τους αγώνες με πληρωμή ένα 10% δεν δίνει παρών απο αυτούς που...πληρώσανε για διάφορους λόγους, φυσικά η κάθε διοργάνωση αυτό το ξέρει.
Βέβαια στους δωρεάν αγώνες αυτό είναι 25%....



Χθες παντως ημασταν πολυ περισσοτεροι χωρις νουμερο απο τα 29 ατομα που θα συμπληρωναν τους 2000.

_________________________________________________
Και μια ζωή δυο πόντους εξω απ' τη ζωή...

Edited by - Elda on 23/11/2015 15:22:52
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/11/2015 :  15:23:19  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Overbooking, όπως οι αεροπορικές εταιρείες;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

zoro
Master Forum-Runner

Greece
3934 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/11/2015 :  15:23:55  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Rigelian

Overbooking, όπως οι αεροπορικές εταιρείες;


ακριβώς!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Nek2000
Elite Forum-Runner

Greece


1276 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/11/2015 :  15:23:58  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Για την παραλαβή των αριθμών υπήρχε λ΄συη εξαρχής. Απλά δεν τους σύμφερε γιατί ήθελαν να πάει ο κόσμος στο κατάστημα για να ψωνίσει και κάτι. Μπορούσαν να δίνουν τους αριθμούς την Πέμπτη στον Άγιο Kοσμά ή στα γραφεία του ΣΔΥΑ και Παρασκευή και Σάββατο στο Runner Store. Και για όσους είναι από επαρχία την Κυριακή μέχρι τις 9:00. Δεν έχω διοργανώσει ποτέ αγών αλλά δεν νομίζω να είναι τόσο δύσκολο να γίνει αυτό. Απλά με όλα αυτά έδειξαν ότι δεν σέβονται τους δρομείς - πελάτες.
Εγώ από περυσι που ανέβασαν τη συμμετοχή από 8 σε 10€ (χωρίς μπλούζα) αποφάσισα να μην ξαναπάω. Και τα 8 πολλά ήταν. Σαν διαδρομή από άποψη ομορφιάς δεν μου λέει κάτι, σαν διοργάνωση το ίδιο, παροχές σχεδόν μηδέν για αυτά που πληρώνεις. Το μόνο καλό ήταν ότι είναι εύκολη διαδρομή και κάνεις καλό χρόνο, αλλά από πέρυσι που την άλλαξαν και δεν είναι καν 10χλμ δεν έχει νόημα ούτε αυτό. Εκτός και αν θέλω να κλέβω τον εαυτό μου. Το πιο γρήγορο 10άρι δεν είναι πάντως, γιατί έχω τρέξει 10άρι στους Αγίους Αναργύρους πέρυσι κάνοντας 2 λεπτά καλύτερο χρόνο. Ήταν 9500, έχει σημασία; 10αρι το όνομαζαν. Άρα ήταν το γρηγορότερο
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Run Forest
Newbie Forum Runner

22 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/11/2015 :  15:28:30  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
από τη σελίδα Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας στο fb

Αγαπητοί οργανωτές του ΣΔΥΑ, αναφορικά με τον 33ο Δρόμο Υγείας Αθήνας 10Κ και 20Κ, επισημαίνω ότι η φιλοσοφία της διοργάνωσης που ακολουθείτε κατά τα τελευταία 2 έτη είναι απόλυττα ασύμβατη με το ύφος και τον χαρακτήρα ενός ΜΗ κερδοσκοπικού λαϊκού συλλόγου δρομέων με την πολυετή σας ιστορία. Και πιό συγκεκριμένα :
1) Το να αναθέσετε με οποιαδήποτε διαφανή ή αδιαφανή διαδικασία το Τεχνικό μέρος των αγώνων στον οποιονδήποτε της αρεσκείας σας είναι δικαίωμά σας. Το να υποχρεώσετε 4000 ανθρώπους να επισκεφθούν σώνει και καλά το κατάστημα runner store στο πλέον χλιδάτο εμπορικό κέντρο της Αττικής αποτελεί όμως εξώφθαλμη ασέβεια προς τον ''λαϊκό'' αθλητισμό τον οποίο πρεσβεύετε και ευαγγελίζεσθε.
2) Οι δικαιολογίες της αγαπητής κυρίας από τα μεγάφωνα του ΑΓ. Κοσμά σήμερα το πρωϊ πριν από τον αγώνα σχετικά με το γεγονός ότι παραλαμβάνουμε συμμετοχές από το runner store για καλύτερη εξυπηρέτηση και επειδή ο Αγιος Κοσμάς έχει πρόβλημα να σας διαθέσει ένα τραπέζι και μια τέντα ...να δώσετε τα νούμερα (πρακτική όλων των προηγούμενων ετών) ...προφανώς δείχνουν ότι θεωρείτε 4000 ανθρώπους πολύ αφελείς και ηλίθιους...για να είναι πιστευτό.
3) Για να επανέρθουμε και στο κομμάτι ΛΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ που είναι για τον σύλλογό σας το τρέξιμο ερωτώ ξεκάθαρα : εφόσον δεν κερδοσκοπείτε εσείς ή κάποιος άλλος...πως εξηγείτε ότι το τίμημα συμμετοχής στον αγώνα...ακριβαίνει ενώ ταυτόχρονα οι συμμετοχές εκτοξεύονται στα ύψη ? Θεωρητικά μεγάλη συμμετοχή σημαίνει μεγάλη οικονομία κλίμακας...και άρα με 2-3 άντε 5 ευρώ θα βάζατε και στην τσέπη για τις ανάγκες του...Συλλόγου. Η μήπως τα 10 ευρώ (χωρίς μπλουζάκι) είναι αξιοπρεπές τίμημα για ένα μπουκάλι ξεροσταλιασμένου νερού, μια μπανάνα και ένα μετάλλιο σε μια τεράστια αδειανή σακκούλα??
Αγαπητοί κύριοι δεν είναι τα 5 ή τα 10 ή τα 20 ευρώ...που ενοχλούν. Στο κάτω κάτω αν θέλει κάποιος δεν πληρώνει και δεν συμμετάσχει. Ελεύθερη αγορά..ελεύθερη επιλογή. Ομως...αυτή η ιστορία με Συλλόγους Υγείας...μη κερδοσκοπικούς που προάγουν και καλά το μαζικό αθλητισμό και ξεκουνάνε κόσμο από τον καναπέ...είναι ΟΝΕΙΡΟ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ. Δικαίως χιλιάδες δρομέων σας γιούχαραν φέτος και επέκριναν αυστηρά τις τακτικές και το δρόμο που ακολουθείτε τόσο εξώφθαλμα.
Κύριοι...είναι απλό. Κάντε μια ωραία εταιρεία, πληρώστε τους φόρους σας, κάντε την οργάνωσή σας, μαζέψτε τα 10ευρα ή τα 20ευρα, δώστε και κανένα χαρτζηλίκι στους εθελοντές...που ξεροσταλιάζουν στον ήλιο, κάντε και ένα δώρο στην Τροχαία Ελληνικού που δεν χρωστάει κάτι Κυριακάτικα να προσέχει μην σκοτωθεί κάποιος δρομέας από κάποιον απρόσεκτο οδηγό, επενδύστε χρήματα να ανοίξετε και ένα runner store κατά Γλυφάδα μεριά να κονομήσετε και διπλά...και εμείς πάλι θα ερχόμαστε και θα τιμούμε τον αγώνα και την ακόμη καλύτερη οργάνωση.
Ομως μην μας δουλεύετε....!!!






Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας

Αγαπητέ κύριε,

Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία και την κριτική σας, αλλά από το περιεχόμενο της επιστολής σας αντιλαμβανόμαστε, το πόσο η παραπληροφόρηση και μη ορθή γνώση των καταστάσεων δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις.
Δείτε λοιπόν τα σχόλια μας στις παρατηρήσεις σας και θα αντιληφθείτε ότι μάλλον δεν έχετε ορθή πληροφόρηση ή αντικειμενική αντίληψη της κατάστασης καθώς σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι έχετε κακόβουλες προθέσεις.

Η φιλοσοφία του ΣΔΥΑ είναι να προβάλλει το τρέξιμο και τα οφέλη του για τον άνθρωπο και την κοινωνία γενικότερα μέσα από tiw διάφορες δράσεις του, μία από τις οποίες είναι και η διοργάνωση των δύο ετήσιων αγώνων δρόμου των 10 και 20 χλμ.
Πριν από 6 χρόνια ο αριθμός των συμμετεχόντων δεν ξεπερνούσε τους 500 και ακόμη και έτσι οργανωτικά το εγχείρημα ήταν πολύ δύσκολο.
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να σας αναφέρω ότι ο ΣΔΥΑ είναι όντως μη κερδοσκοπικός σύλλογος αλλά αφενός δεν έχει καμία πηγή εσόδων πέραν από τις ελάχιστες συνδρομές των μελών του αφετέρου έχει αρκετά έξοδα τα οποία οφείλονται στη διατήρηση των γραφείων του και το ενοίκιο και άλλα έξοδα που καλείται να πληρώσει.
Η συνεργασία με την εταιρεία All About Running, η οποία δεν είναι προφανώς μη κερδοσκοπικός οργανισμός, αλλά έχει την ίδια φιλοσοφία και τους ίδιους σκοπούς με τον σύλλογο μας, είχε ως στόχο τη καλύτερη διοργάνωση των αγώνων μας, με τα αποτελέσματα να είναι προφανή καθώς έχει πενταπλασιαστεί ο αριθμός των συμμετεχόντων, ενώ τόσο οι υπηρεσίες προς τους δρομείς όσο και η εικόνα τους έχουν βελτιωθεί σημαντικά.
Δεν ισχυριζόμαστε ότι δεν υπάρχουν πράγματα που μπορούν να βελτιωθούν και αυτή είναι η προσπάθειά μας η οποία είναι συνεχής προς αυτή την κατεύθυνση.

Η επιλογή των συνεργατών μας έγινε με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας οπότε δεν υπάρχει κανένα θέμα αδιαφάνειας και οι κανόνες λειτουργίας μας ορίζονται με βάση το καταστατικό μας.

Κάθε διοργανωτής ο οποίος αποφασίζει να κάνει έναν αγώνα δρόμου ανακοινώνει μέσα από την προκήρυξη του αγώνα τους όρους συμμετοχής τους οποίους οι δρομείς καλούνται αν επιθυμούν να αποδεχθούν προκειμένου να έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Η συνεργασία με το Runner Store, που ήταν για δεύτερη φορά χορηγός στον αγώνα μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε δωρεάν έναν όμορφο χώρο με εύκολη πρόσβαση.

Η γραμματεία του αγώνα βρίσκεται έξω από το κατάστημα και σε καμία περίπτωση δεν υποχρεώνεται κανείς ούτε καν να μπει μέσα πόσο μάλλον να προβεί σε κάποιες αγορές.
Άρα δεν αντιλαμβανόμαστε σε τι αναφέρεστε όταν μας κατηγορείτε για εξόφθαλμη ασέβεια προς όσους αποδέχθηκαν τους όρους συμμετοχής στον αγώνα, ακόμα και αν κάποιοι δυσκολεύθηκαν να έρθουν στην γραμματεία, σεβάστηκαν όμως τη διοργάνωση και το έκαναν.
Δυστυχώς δεν υπάρχει μέρος (τουλάχιστον εμείς δεν το γνωρίζουμε) το οποίο να μας παρέχετε δωρεάν και το οποίο να ικανοποιεί όλους τους δρομείς σχετικά με την ευκολία πρόσβασης σε αυτό.
Επίσης δεν καταλαβαίνουμε πως εννοείτε εσείς τον «λαϊκό αθλητισμό».
Το τρέξιμο είναι για όλους ανεξάρτητα από την κοινωνική ή οικονομική τους θέση και δεν αντιλαμβανόμαστε γιατί πρέπει να ενοχοποιείται η φιλοξενία της γραμματείας σε ένα εμπορικό κέντρο.
Επίσης σας ευχαριστούμε για την προσπάθεια σας να μεγαλώσετε τον αγώνα μας αλλά ο αριθμός των δρομέων δεν ήταν 4.000 αλλά 2.900.

Στο σημείο αυτό εκφράζεται την προσωπική σας άποψη η οποία μάλλον δεν είναι σύμφωνη με αυτή χιλιάδων άλλων που δε θεωρεί τον εαυτό του αφελή και ηλίθιο όταν του δίνεται η δυνατότητα να παραλάβει χωρίς ταλαιπωρία το πακέτο συμμετοχής του δύο ημέρες πριν τον αγώνα και μάλιστα για 8 ώρες κάθε μέρα.

Από την εμπειρία μας στους αγώνες γνωρίζουμε ότι είναι πολύ χειρότερο για την εξυπηρέτηση ενός μεγάλου πλήθους χιλιάδων δρομέων, η διανομή να γίνεται την ίδια ημέρα του αγώνα.

Είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι δυνατό να μοιράσει κανείς τους αριθμούς συμμετοχής σε έναν αγώνα με 2.900 και πλέον εγγεγραμμένους δρομείς το πρωί του αγώνα εκτός και αν έχει τεράστιες υποδομές με δεκάδες σημεία εξυπηρέτησης κάτι που έχει εξαιρετικά μεγάλο κόστος το οποίος θα επιβάρυνε επιπλέον το κόστος συμμετοχής. Για αγώνες μικρότερης συμμετοχής αυτό προφανώς είναι εφικτό.

Σε καμία περίπτωση λοιπόν δεν πρόκειται για μία τέντα και ένα τραπέζι, τα οποία επί της ευκαιρίας, ούτε αυτά δεν έχει τη δυνατότητα το κέντρο του Αγίου Κοσμά να προσφέρει.

Αρχικά λανθασμένα αναφέρετε ότι το τίμημα ακριβαίνει καθώς είναι σταθερό όπως και πέρσι στα 10 ευρώ ενώ όσοι επιθυμούν να αγοράσουν και το t-shirt του αγώνα πληρώνουν 5 ευρώ παραπάνω, πολύ λιγότερα από την πραγματική αξία του, όμως εκμεταλλευόμενοι την οικονομία κλίμακας καταφέρνουμε να σας προσφέρουμε αυτή την εξαιρετικά χαμηλή τιμή.

Η αύξηση των συμμετεχόντων δημιουργεί οικονομία κλίμακας σε κάποια κομμάτια αλλά αυξάνει τα κόστη σε κάποια άλλα. Πάρτε λοιπόν χαρτί και μολύβι ή χρησιμοποιείστε το excel, καταγράψτε τις ανάγκες και τα έξοδα του αγώνα αλλά και τις εκατοντάδες εργατοώρες που απαιτούνται, και να είστε σίγουρος ότι θα απογοητευτείτε από το αποτέλεσμα καθώς τα 10 ευρώ (στην πραγματικότητα 8,13 € καθώς ο ΦΠΑ 23% αποδίδεται στο κράτος αφού όλοι οι δρομείς παρέλαβαν θεωρημένη απόδειξη για το ποσό που κατέβαλαν) θα σας φανούν τόσο λίγα που μάλλον θα αλλάξετε γνώμη περί… πιθανής κερδοσκοπίας. Και αν αναρωτηθείτε αφού το εγχείρημα είναι δύσκολο γιατί το κάνετε, η απάντηση είναι γιατί αγαπάμε το τρέξιμο και χαιρόμαστε που δίνουμε τη δυνατότητα σε χιλιάδες ανθρώπους να συμμετέχουν σε μία μεγάλη δρομική γιορτή.
Τέλος επειδή εμείς δεν κοιμόμαστε αλλά μας αρέσει να ονειρευόμαστε, νομίζουμε ότι οι 3.000 δρομείς μαζί με τους φίλους και τις οικογένειές τους μάλλον άφησαν τον καναπέ τους και ήρθαν την Κυριακή στον Άγιο Κοσμά λέγοντας Ναι στον Μαζικό αθλητισμό.

Αυτή είναι η δική σας άποψη. Αυτό που εμείς αντιληφθήκαμε ήταν μερικές 10άδες δρομέων που δεν αντιλαμβάνονται την έννοια των κανόνων και προσπαθούν να καλύψουν το λάθος τους πετώντας λάσπη και συκοφαντώντας τους διοργανωτές και περισσότερους από 2000 άλλους να χαίρονται τη συμμετοχή τους στον αγώνα.

Ο ΣΔΥ Αθήνας υπήρχε και θα υπάρχει. Η φιλοσοφία μας παραμένει ίδια υπηρετώντας τις αξίες και τα ιδανικά των ιδρυτικών μελών του. Όμως τα μέσα και οι καιροί αλλάζουν και μαζί τους αλλάζουμε και εμείς. Και επειδή δεν είμαστε επαγγελματίες αλλά άνθρωποι που αγαπούν το τρέξιμο, αναθέσαμε σε μία εταιρεία με την οποία υπάρχει η σχετική συμφωνία να αναλάβει τη διαχείριση του αγώνα πάντα όμως μέσα στο πλαίσιο συνεργασίας που έχουμε συναποφασίσει.
Η εταιρεία λοιπόν υπάρχει και λειτουργεί νόμιμα αποδίδοντας στο ελληνικό κράτος πολλές χιλιάδες ευρώ σε κάθε αγώνα από την απόδοση του ΦΠΑ. Δεν έχει καμία επιχορήγηση από κανένα φορέα παρά από τις εταιρείες που είτε σε χρήματα είτε σε είδος υποστηρίζουν την προσπάθεια μας.
Πληρώνει δε εδώ και πολλά χρόνια κανονικά με όλα τα νόμιμα παραστατικά τόσο το ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά για τη χρήση του χώρου όσο και το Ελληνικό Δημόσιο για την παροχή υπηρεσιών από την Τροχαία Ελληνικού και Καλλιθέας σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο της Ελληνική Αστυνομίας.
Όσο για τους εθελοντές τους οποίους, τιμούμε καθώς χωρίς την υποστήριξή τους όλα θα ήταν πολύ πιο δύσκολα, νομίζουμε ότι μάλλον τους προσβάλλετε με την προτροπή σας.
Τέλος το Runner Store ούτε μας ανήκει ούτε κάποιο όφελος έχουμε πλέον της συνεργασίας μας στο πλαίσιο της χορηγίας του αγώνα. Είναι προφανές και δίκαιο ότι για να υπάρχει συνεργασία θα πρέπει και τα δύο μέλη να έχουν αμοιβαία οφέλη.

Όποτε οι μοναδικές εταιρείες που συνδράμουν οικονομικά στον αγώνα, η Asics και το Runner Store, κρατώντας χαμηλά το κόστος συμμετοχής (να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο ότι το κόστος συμμετοχής σε παρόμοιους αγώνες δρόμου στο εξωτερικό με χειρότερη οργάνωση είναι πολλές φορές τριπλάσιο των δικών μας αγώνων) θα πρέπει να έχουν κάποια ανταποδοτικά οφέλη.

Ελπίζουμε μετά από τα παραπάνω, τα οποία είναι τα πραγματικά στοιχεία και όχι εικασίες, να σας βοηθήσαμε να διαμορφώσετε μία πιο αντικειμενική εικόνα για τη διοργάνωση των αγώνων μας και να αντιληφθήκατε ότι η πρόθεσή μας δεν είναι να δουλέψουμε κανέναν αλλά να προσφέρουμε στο μέτρο που μας επιτρέπουν οι καταστάσεις και οι δεδομένες συνθήκες καλά οργανωμένους αγώνες.

Για τον ΣΔΥ Αθήνας
Η πρόεδρος
Ελένη Μπερτσάτου

Για την All About Running
Νίκος Πολιάς
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Elda
Elite Forum-Runner

Greece
1906 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/11/2015 :  15:33:21  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Run Forest


Επίσης σας ευχαριστούμε για την προσπάθεια σας να μεγαλώσετε τον αγώνα μας αλλά ο αριθμός των δρομέων δεν ήταν 4.000 αλλά 2.900.

Είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι δυνατό να μοιράσει κανείς τους αριθμούς συμμετοχής σε έναν αγώνα με 2.900 και πλέον εγγεγραμμένους δρομείς το πρωί του αγώνα



ΝΑ το το λαυρακι!!!! Χαχαχα πολυ περισσοτερες οι εγγραφες!!!! Οκ, βγαλε τα 400 πιτσιρικια, καπου 2500 ηταν!!!

_________________________________________________
Και μια ζωή δυο πόντους εξω απ' τη ζωή...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Elda
Elite Forum-Runner

Greece
1906 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/11/2015 :  15:38:17  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Τελικα zοro ειχες δικιο στο κομματι των ποσων δε θα πηγαιναν καθολου. Αλλα υπηρχε και το αλλο κομματι, αυτων που δε θα πηγαιναν στο μαγαζι. 200-300 αυτοι που δε θα πανε καθολου, αλλοι 200 που δε θα παρουν τα νουμερα απο το μαγαζι, ας γραψουμε 500 παραπανω μια χαρα θα μαστε για τους 2000 που θελουμε.

_________________________________________________
Και μια ζωή δυο πόντους εξω απ' τη ζωή...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Elda
Elite Forum-Runner

Greece
1906 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/11/2015 :  15:40:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Θα μας πει τωρα ο κυριος Πολιας γιατι σε αγωνα με οριο συμμετοχης 2000 επετρεψαν να εγγραφουν 2500+??? (υπολογιζαν οτι 500 ατομα δε θα πηγαιναν σε αγωνα των 10 ευρω???)

_________________________________________________
Και μια ζωή δυο πόντους εξω απ' τη ζωή...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

zoro
Master Forum-Runner

Greece
3934 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/11/2015 :  15:45:31  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Απαντάει για το σύνολο με το 20άρι του Μαρτίου...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Elda
Elite Forum-Runner

Greece
1906 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/11/2015 :  15:50:37  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by zoro

Απαντάει για το σύνολο με το 20άρι του Μαρτίου...



Οχι, στο χθεσινο αγωνα αναφερεται μονο.

Επίσης σας ευχαριστούμε για την προσπάθεια σας να μεγαλώσετε τον αγώνα μας αλλά ο αριθμός των δρομέων δεν ήταν 4.000 αλλά 2.900

_________________________________________________
Και μια ζωή δυο πόντους εξω απ' τη ζωή...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GLOU GLOU
Master Forum-Runner

France


2585 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/11/2015 :  15:54:21  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
τι κάνετε, πως είστε, όλα καλά? μου λείψατε, έχω πάει πολλές φορές και στα 10 και 20, το παλιό μου κορμί δεν σηκώνει πια τίποτα, του echetlos μου αρέσει , τεσπα, έχει γίνει λίγο σαν ένα μαγαζί, αγοράζω αλλά κρατάω το όνομα, λογικό είναι, ξέρουνε ότι δεν θα έρθουνε όλοι, ένας τον πήρε, ο ύπνος ο άλλος άρρωστος και πάει λέγοντας, πάντως η Κα Μπερσατσου είναι μια πλυ καλή γυναίκα, αμήν, πολύ μίλησα σήμερα
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

trexantiris
Master Forum-Runner

Greece


5735 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/11/2015 :  15:55:22  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Deorum

Αυτό πάντως, πήγα στον αγώνα χωρίς να πληρώσω, αλλά όλα καλά δεν ήπια από το νεράκι που έδωσαν και έφερα το δικό μου,

είναι κάπως σαν να πας στην καφετέρια, να αράξεις, και να βγάλεις τον καφέ που έχεις φέρει από το σπίτι σου (ή που έχεις πάρει απέναντι take-away) και να πεις, όλα καλά δεν σας επιβάρυνα.



...το αυτό! (+αυτό που έγραψε πιο πάνω και ο echetlos)


Free your feet...free your senses!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

zoro
Master Forum-Runner

Greece
3934 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/11/2015 :  15:55:35  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ότι και να λέμε μια χαρά τα πήγε βάσει προκήρυξης...
Ζήτω ο λαϊκή συμμετοχή
Ζήτω ο ΣΔΥΑ
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Droulas13
Advanced Forum-Runner

361 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/11/2015 :  15:55:55  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Τελικά τι από τα δύο ισχύει; Το ότι δεν χωράει ο Άγιος Κοσμάς πάνω από 2.000 άτομα στην εκκίνηση ή το δεν ήμασταν μόνο οι 29 που τρέξαμε χωρίς αριθμό αλλά πολύ παραπάνω;

Μια χαρά χωράει πολύ παραπάνω από 2.000, ειδικά όταν η εκκίνηση δίνεται κατά κύματα. Και 5.000 χωρούν. Όταν τα πρώτα γκρουπ θα είναι από πίσω έτοιμα να εκκινήσουν, τα τελευταία μπορεί να είναι μέσα στο γήπεδο.

Σιγά το λαβράκι.

Μόνος του έβαλε το όριο μόνος του το ξεπέρασε. Δεν του το όρισε κάποιος άλλος το όριο για να δώσει εξηγήσεις.

Edited by - Droulas13 on 23/11/2015 16:01:38
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

dkoukou
Senior Forum-Runner

Greece
591 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/11/2015 :  16:00:22  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Παιδιά δεν έχει νόημα νομίζω η ανταλλαγή επιστολών στο διοργανωτή. Παράλληλοι μονόλογοι θα γίνονται. Κάποιοι θα θεωρείτε ότι είστε αδικημένοι και αυτοί θα θεωρούν ότι όλα έγιναν όσο καλύτερα τους επέτρεπαν οι συνθήκες.
Όποτε ο καθένας επιλέγει αν θα συμμετάσχει και στο μέλλον η όχι ανάλογα με τις εντυπώσεις που αποκόμισε από τη φετινή συμμετοχή του.
Εγώ πάντως μετά το στριμωξίδι στην παλιά εκκίνηση τη μια φορά που έτρεξα δεν ξαναδηλωσα συμμετοχή. Ίσως στο μέλλον.

_____________________________________________________________________________________

"...κάποτε, με τον πατέρα σου, είχαμε σε δωδεκαρι πέρασμα 6'06" στο 2ο χιλιόμετρο. Θυμάσαι ρε; Τότε είμασταν καλοί..."
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 16 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000