Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Ερωτήματα & Προβληματισμοί
 Νεο αθλημα;
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 2

yiannos
Newbie Forum Runner

Greece
35 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκε - 06/01/2016 :  16:09:01  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ναι.Υπαρχει και δημιουργηθηκε απο εμας τους ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ.Ποιο ειναι αυτο;Θα σας το πω περιγραφικα πρωτα.Μπουκαρω στον στιβο χωρις να ελεγξω αν θα συγκρουστω με καποιον που τρεχει,καταλαμβανω οποιον διαδρομο μου γουσταρει και κινουμαι χωρις να εχω καμμια επαφη με το χωρο.Αν εχω και συναθλητες παρεουλα χρησιμοποιω ολους τους διαδρομους.Ενδυματολογικα δεν υπαρχει κατι συγκεκριμενο οτι ναναι.Εξοπλισμος;Τα απολυτως απαραιτητα,φρεντο,τσιγαρο, ακουστικα για μουσικουλα.Επειδη ειμαι και ζωοφιλος το ζωντανο απο διπλα.Και για τα Ελληναρακια υπαρχει προβλεψη.Τα ξαμολαω ελευθερα να χαρουν και αυτα το νεο αθλημα με τις μπαλιτσες τους και τα ποδηλατακια τους.Το μωρο στο καροτσακι στο στιβο μαζι μου για να χτισει γερες αθλητικες βασεις.Και επειδη το νεο αθλημα ειναι και επικοινωνιακο μπορω να βριζω και να διωχνω απο το στιβο αυτους που τρεχουν και με εμποδιζουν .Το νεο αθλημα ειναι για ολες τις ηλικιες, αντρες, γυναικες,παιδια, ζωντανα.Ξεχνα το τρεξιμο, τον σεβασμο,την ευγενεια,τους κανονες συμπεριφορας στον στιβο,κανε οτι γουσταρεις,σβησε το τσιγαρο στο ταρταν,πετα το φρεντο οπου ναναι βαλε το ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ στην ζωη σου γινε κι εσυ ενας ακομη ΠΑΡΙΠΑΤΗΤΗΣ ΣΤΙΒΟΥ σε περιμενω να περπατησουμε μαζι, σε ολους τους στιβους της Ελλαδας και αν νιωθεις πρωταθλητης στο ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ελα στο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ [πρωην τρεξιματος].-

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/01/2016 :  18:15:46  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του όχλου των ελλήνων, διαχρονικά ήταν. Αναμενόμενο τώρα που "το τρέξιμο" έγινε "της μόδας" να τα βλέπυμε και στα στάδια.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

tzatzikis90
Elite Forum-Runner

Greece


1555 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/01/2016 :  19:00:27  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
στην Καβάλα ομολογώ πως στο δημοτικό στάδιο που πηγαίνω συχνά υπάρχει μια σχετική τάξη αφού -υποθέτω- βρίσκεται λίγο έξω από την πόλη και χρειάζεσαι αυτοκίνητο (η πλειοψηφία τουλάχιστον) για να πάει εκεί. επομένως συνήθως αυτός που θα μπει στο στίβο, έχει επίγνωση του που βρίσκεται και τι θέλει να κάνει κι έτσι υπάρχει σεβασμός και προς τους άλλους αθλούμενους.

το πρόβλημα ωστόσο το οποίο βλέπω πως δεν λύνεται παρά τις συνεχείς υποδείξεις μας έχει να κάνει με τη χρήση των διαδρόμων. ουσιαστικά τις ώρες που έχουν προπόνηση οι σύλλογοι της πόλης, χρησιμοποιούν όλους τους διαδρόμους χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος (πιστέψτε με!). χαρακτηριστικά παρότι πχ ο 1ος διάδρομος είθισται να χρησιμοποιείται για γρήγορες προπονήσεις και το ξέρουν όλοι αυτό (όσοι ασχολούνται χρόνια το βλέπουν κάθε μέρα και όλοι στους συλλόγους ασχολούνται πολλά χρόνια!), ωστόσο βλέπω συχνά παιδάκια να τρέχουν ανέμελα κάνοντας τζόκιν για ζέσταμα ή περπατώντας για διάλειμμα. αποτέλεσμα? είτε ανεβάζεις παλμούς (τους ήδη ανεβασμένους) φωνάζοντας να κάνουν στην άκρη, κάνοντας ελιγμούς να τα αποφύγεις ή και μόνο στη σκέψη της αδιαφορίας τους είτε σε ορισμένες περιπτώσεις που θα πεταχτούν ξαφνικά μπροστά σου τα παίρνεις μαζί σου και εκτός των άλλων βρίσκεις και το μπελά σου που...δεν προσέχεις! και για όλα αυτά δεν κατηγορώ τα παιδιά αφού μικρά είναι και αν δεν τους το πει κάποιος δεν πρόκειται να καταλάβουν. οι προπονητές όμως, τόσα χρόνια (το επαναλαβάνω ναι!) στο κουρμπέτι δεν μπορούν να τους εξηγήσουν αυτό το τόσο απλό πράγμα ώστε να μη χάνουμε την ηρεμία μας?

πόσες φόρες έχω κάνει στην άκρη βλέποντας κάποιον πιο γρήγορο να έρχεται από πίσω μου. και προσέξτε, έτρεχα ήδη στον 1ο σχετικά γρήγορα και έκανα στην άκρη για να μη χαλάσει την προπόνησή του αυτός. τόσο δύσκολο είναι να το κάνουν όλοι αυτό? δε νομίζω..

ΥΓ. προφανώς και δεν αναφέρομαι στις περιπτώσεις των αθλητών των συλλόγων οι οποίοι έχουν γρήγορα κομμάτια και τρέχουν κι αυτοί στον 1ο διάδρομο. οι συγκεκριμένοι συγκαταλέγονται κανονικά σε όσους κάνουν ταχύτητες.

Τάσος

know your limits. then destroy them.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

dkoukou
Senior Forum-Runner

Greece
591 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/01/2016 :  19:12:07  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Οχι φιλε Τασο, εδω εχεις λαθος.
Οι προπονησεις των συλλογων ΦΥΣΙΚΑ και προηγουνται καθε ερασιτεχνη δρομεα που επιθυμει να κανει χρηση του γηπεδου (ασε που υπαρχουν οι ωρες κοινου οι οποιες απ'οσο ξερω δεν συμπιπτουν με τις ωρες εκγυμνασης των αθλητων των συλλογων).
Παιδακια η οχι, εσυ και εγω υποχρεουμαστε να σεβομαστε την προπονηση των συλλογων και οχι το αντιθετο.

_____________________________________________________________________________________

"...κάποτε, με τον πατέρα σου, είχαμε σε δωδεκαρι πέρασμα 6'06" στο 2ο χιλιόμετρο. Θυμάσαι ρε; Τότε είμασταν καλοί..."
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

tzatzikis90
Elite Forum-Runner

Greece


1555 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/01/2016 :  19:19:19  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
αν και το γήπεδο είναι δημοτικό, ίσως έχεις δίκιο σε αυτό Δημήτρη δεν το γνωρίζω. πάντως στο δικό μας, ώρες κοινού δεν αναγράφονται κάπου επομένως ο καθένας όποτε θέλει πηγαίνει. κι έτσι να όπως τα λες να είναι όμως, δεν πιστεύω πως θα πάθαιναν τίποτα αν έκαναν τζόκιν στο 2ο,3ο κοκ διάδρομο. με αυτό τον τρόπο το μόνο που καταφέρνουν είναι να εμποδίζουν τους υπόλοιπους που τρέχουν στο στάδιο και τίποτα άλλο. επαναλαμβάνω μιλάω για ασήμαντα μέρη της προπόνησης που δεν έχει καμία διαφορά το που θα τα πραγματοποιήσεις.

Τάσος

know your limits. then destroy them.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/01/2016 :  19:23:45  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Δεν τα συναντάς όλα αυτά μόνο στα στάδια..
..και που να βγεις με ποδήλατο στο δρόμο..! (χώρα χωρίς ποδηλατόδρομους, άλλη μιά παγκόσμια πρωτοτυπία..!)
..εκεί να δεις συμπεριφορές "οδηγών"..!
..σαν να βρίσκεσαι σε πεδίο μάχης ..!

..πως μεταβλήθηκε έτσι η Ελληνική κοινωνία..
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

dkoukou
Senior Forum-Runner

Greece
591 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/01/2016 :  19:29:09  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Σιγουρα καπου θα υπαρχει ο κανονισμος και ειναι λαθος τους αν δεν εχει αναρτηθει εμφανως στην εισοδο του σταδιου.
Επαναλαμβανω οτι η προπονηση των συλλογων εχει προτεραιοτητα. Τα παιδακια των υποδομων φυσικα δεν κανουν 400αρια στο 60"-62" αλλα παιχνιδακια και λοιπες αθλοπαιδειες. Ειναι ομως οι μελλοντικοι αθλητες (τουλαχιστον καποιοι απο αυτους) και οφειλουμε να τους αφησουμε να ολοκληρωσουν απροσκοπτα την προπονηση τους υπο τις οδηγιες του προπονητη τους.
Εαν ετρεχαν "μαλλιοκουβαρα" ξυστα απο το οκταχρονο παιδι σου που το εγραψες σε συλλογο για να μαθει σωστα διαφοροι ερασιτεχνες δρομεις θα σου αρεσε ?
Στο σταδιο της περιοχης μου κλεινουν με κορινες τους 6 εσωτερικους διαδρομους ως σηματοδοτηση οταν εχουν προπονηση οι συλλογοι (ουτε εμενα με βολευει φυσικα αυτο) και παρ'ολα αυτα το 90% των αθλουμενων αγνοουν επιδεικτικα τη διαγραμμιση και τρεχουν αναμεσα σε μπομπιρες που κανουν πυραμιδουλες των 30-40 μετρων, καποιοι μαλιστα και με αντιθετη φορα και σε ρυθμο αποθεραπειας.


_____________________________________________________________________________________

"...κάποτε, με τον πατέρα σου, είχαμε σε δωδεκαρι πέρασμα 6'06" στο 2ο χιλιόμετρο. Θυμάσαι ρε; Τότε είμασταν καλοί..."
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/01/2016 :  19:29:24  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Δεν μεταβλήθηκε ρε xipolite, πάντα έτσι ήταν! Μην κάνεις σαν κάτι δεξιούς που κατηγορούν τον Ανδρέα ότι διέφθειρε την ελληνική κοινωνία. Πάντα, ιστορικά, έτσι είμαστε! Sorry, δεν στη λέω, αλλά πραγματικά από τότε που άρχισα να μελετώ Κοσμά Πολίτη, Πασσώβ και γενικότερα δημοτικά τραγούδια (όχι τα γνωστά) και λαογραφία, δεν βλέπεις καμία ουσιαστική αλλαγή σε συμπεριφορές. Αν, μάλιστα, διαβάσεις και λίγο κάτω από την επιφάνεια ίσως είμαστε καλύτεροι σήμερα.

Edited by - Rigelian on 06/01/2016 19:29:57
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/01/2016 :  19:32:27  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Και εντός θέματος: http://www.runningnews.gr/item.php?id=24846
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/01/2016 :  21:13:54  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ελάχιστες οι φορές που χρησιμοποίησα το γήπεδο και ειλικρινά δεν μου έλειψε καθόλου. Αντίθετα τώρα που δεν τρέχω μου έλειψε ο δρόμος και η γλυκιά του μονοτονία που καμμιά φορά διακοπτόταν από τούρκο τουρίστα που γύρευε πληροφορίες.

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

tzatzikis90
Elite Forum-Runner

Greece


1555 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/01/2016 :  23:55:00  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Δεν ξέρω.. το θεωρώ υπερβολικό να καταλαμβάνεις όλο το στάδιο για εσένα (οι σύλλογοι δηλαδή) τις ώρες που έχεις προπόνηση. όπως και σ εσάς φαντάζομαι, έτσι κι εδώ οι σύλλογοι έχουν προπόνηση από τις 3 ως και τις 7 το απόγευμα τουλάχιστον. ίσως και περισσότερες ώρες που δε γνωρίζω. από τη στιγμή που δεν υπάρχει επαρκής φωτισμός στο γήπεδο, ποια ώρα υποτίθεται πως μπορεί να αθληθεί ο υπόλοιπος κόσμος το χειμώνα? το πρωί δουλεύει η πλειοψηφία δεδομένα. αντιθέτως θεωρώ άκρως φυσιολογικό να υπάρχει καλή διάθεση από όλες τις πλευρές ώστε να προπονούνται όλοι απροβλημάτιστα. όταν λοιπόν έχεις τη δυνατότητα να βάλεις τα παιδάκια να κάνουν παιχνιδάκια όπως λες κι εσύ Δημήτρη κάπου αλλού, για ποιο λόγο να τα ρίξεις στον 1ο διάδρομο και να δημιουργήσεις πρόβλημα στους υπόλοιπους αθλητές? πόσο μάλλον όταν το έχουν επισημάνει διάφοροι αυτό κατά καιρούς στους προπονητές. η άποψή μου απλά, ίσως είμαι και λάθος!

Τάσος

know your limits. then destroy them.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

injuryman
Newbie Forum Runner

36 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/01/2016 :  03:18:50  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Γενικά αυτό που γνωρίζω από όταν έκανα στίβο παλιότερα τους διαδρόμους 1,2 τους αφήνουμε ελεύθερους για αυτούς που κάνουν τα γρήγορα κομμάτια τους. Είτε αυτά ειναι 100μ είτε 1500μ.
Τον 7ο,8ο τον έχουμε για ζέσταμα ή για κάποιον που θέλει να τρέξει σε αργό ρυθμό και ας τρέξει και 100χλμ αν θέλει.
Οι ενδιάμεσοι χρησιμοποιούνται για τις διάφορες δρομικές ασκήσεις ή ηια τις αθλοπαιδείες των μικρών φίλων μας.
Συνήθως ένας διάδρομος είναι με εμπόδια για τους εμποδιστές.
Επίσης συνηθίζεται οι μικρές ηλικίες, εννοω περίπου κάτω απο 10-11 ετών να έχουν νωρίς πρόπονηση π.χ. 3-4.30 για την ασφάλεια τους μη χτυπήσουν με κάποιον αθλητή.
Μου κάνει εντύπωση να λες ότι αφήνουν τα παιδιά στον 1ο διάδρομο. Μάλλον για σπάσιμο σας το κάνουν ρισκάροντας ένα τραυματισμό των μικρών.
Αν ήταν να απάγορεύονταν η είσοδος στους ερασιτέχνες την ίδια ώρα με τις ομάδες θα σας το είχαν πει σίγουρα οι προπονητές.
Και μια απορία, από τις άλλες ομάδες που κάνουν οι αθλητές τα γρήγορα κομμάτια τους? Ανάμεσα στα παιδάκια? Μου φαίνεται πολύ υπερβολικό να αφήνουν μια τέτοια κατάσταση να συμβαίνει.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/01/2016 :  08:13:53  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μήπως να σκεφτούμε ότι είναι λίγα τα γήπεδα και η φτώχια φέρνει γκρίνια;

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ioma
Advanced Forum-Runner

295 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/01/2016 :  11:38:31  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ο στίβος είναι για τρέξιμο.Τελεία και παύλα.Ούτε για περπάτημα όπως το κάνουν οι περισσότεροι,ούτε για να παίξουν τα μωρά,ούτε για να πιούμε καφέ.Δυστυχώς όμως στον Έλληνα του "έλα μωρέ" και του "η πάρτη μου να είναι καλά" ο σεβασμός είναι λέξη άγνωστη.
Αρκεί να κοιτάξεις γύρω σου και θα βρεις άπειρα παραδείγματα.Όπως αυτόν που θα σε διπλοπαρκάρει για να κάνει τη δουλεία του στερώντας από εσένα τη δυνατότητα να κάνεις τη δικιά σου δουλειά,αυτόν που πάει να σου φάει τη σειρά στο σούπερ μάρκετ,αυτόν που θα μπει μπροστά σου στο φανάρι,αυτόν που θα βάλει φουλ κλπ
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

el Cid
Advanced Forum-Runner

Greece


412 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/01/2016 :  12:02:02  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Έλλειψη παιδείας και αγωγής, η γάγγραινα του Ελληναρά. Γιατί να διαφέρει η συμπεριφορά μας στο στάδιο;

__________________________
"practice makes perfect"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

kalogeridis
Elite Forum-Runner

Greece


2099 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/01/2016 :  12:58:26  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Φίλοι μου δε σας κρύβω πως στο στάδιο των Χανίων πηγαίνω τον μικρό και τρέχει στο χορτάρι γιατί εκεί οι πτώσεις είναι ανωδυνες. Μακριά από ριψεις, άλματα και διαδρομους... Μου έκαναν παρατήρηση κάμποσες φορές, μέχρι και σεκιουριτι μου στείλαν... Δεν ενοχλούμε κανέναν αλλά από καπριτσιο μας μάλωνανε. Εννοείται ότι δεν έφυγα ποτέ αφού είχα καθαρή συνείδηση ότι δεν ενοχλουσαμε. Απεναντιας ο Γιώργος οπότε βλέπει κάποιον να κάνει κάποια άσκηση τον.μιμείται και δίνει γέλιο...!

Knock knock knocking on suzi's door...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 2 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000