Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 34ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2016!
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 43

ALEXANDRA
Master Forum-Runner

3240 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/11/2016 :  15:38:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by MasBass

Ποιό 15; Είδα έναν που είχε καταρρεύσει στην κατηφόρα Ηρωδου Αττικού και τον κρατούσαν οι Πρώτων Βοηθειών, λιγότερο από χιλιόμετρο πριν τον τερματισμό...

Εγώ όποτε έχω φύγει πετώντας στην αρχή καλοέβλεπα διάφορα και στο 30-32 έπεφτε ο διακόπτης και σερρρρρρνομουν μεχρι το τελος.



Μαδριτη 2013 | Τόκιο 2014 (http://bit.ly/1UwWPZl) | Παρίσι 2015 | Σύδνεϋ 2015 (http://bit.ly/1X8QoC6) | Σεούλ 2016 (http://bit.ly/1WDql6a)



Ε αυτό λέω, στο 15 όλοι είμαστε καλά. Πρέπει να φτάσουμε στο 25 για να πούμε ότι έχουμε ελπίδες να είμαστε στον στόχο. Αλλά από 'κει και πέρα, δεν ξέρεις τι θα σου συμβεί στο 32, 33, 37, 40...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rocky
Senior Forum-Runner

Greece


546 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/11/2016 :  17:19:29  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
0 8ος Μαραθωνιος σε 6 χρονια και 6ος στην κλασικη διαδρομη ειναι πλεον γεγονος και για μενα. Με ιδιαιτερες καιρικες συνθηκες - με κοντρα ανεμο στις ανηφορες ουτε σε προπονηση δεν μου ειχε τυχει ως τωρα. Με παρα πολυ κοσμο (το ειχα γραψει και πριν δεν χωραμε (και τελικα ειμασταν "μολις" 14000 οχι 18000!) στην εκκινηση αν και εν γενει οφειλω να συγχαρω την διοργανωση - απο οσα εχω ζησει και στο εξωτερικο ο δικος μας αγωνας ειναι μακραν αρτιοτερος.... αυτο φυσικα δεν σημαινει οτι δεν μπορει να γινει καλυτερος! Ομως αξιζει ενα μπραβο για τα αλματα που εχουν συντελεστει τα τελευταα χρονια. Απο κει και περα απο τη στιγμη που καταφερα να τερματισω - εννοειται χωρις βημα περπατημα - δεν μπορω παρα να αισθανομαι ικανοποιηση - τελικος χρονος 4ω 41λ - ομως η ελλιπης προετοιμασια αποτοκος των προβληματων που εχω στη μεση μου με εκαναν να υποφερω απο το 24 και μετα και κυριως απο το 33.... Μπορει να υπαρχουν πολλες αποψεις και φιλοσοφιες γυρω απο τον Μαραθωνιο ομως αποτελει αξιωμα: μονο τα πολλα χλμ και η προπονηση σε ανηφορες σου μειωνουν - χωρις να σου εξασφαλιζουν - την πιθανοτητα να ταλαιπωρηθεις στη Κλασικη - Με 40 και 50 χλμ την εβδομαδα και μαλιστα φλατ δεν πας πουθενα...

Συγχαρητηρια σε ολους σας για την προσπαθεια σας! Να εχετε υγεια και δυναμη να συνεχισετε να τρεχετε οσο και για οσο μπορειτε!

Αφιερωνω αυτον τον αγωνα στον φιλο και συντρεχτη Αγγελο Σαμιο (ΣΔΥΠ) για την αμεριστη υπσοστηριξη και συμπαρασταση του επι 18 και πλεον χλμ - Χαρις στην αμεριστη βοηθεια του ολοκληρωσα αυτον τον αγωνα

Αγγελε για αλλη μια φορα θελω να σε ευχαριστησω!


___________________________
All i wanna do is GO the distance AGAIN

Edited by - Rocky on 14/11/2016 17:23:00
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

zakis
Forum-Runner

149 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/11/2016 :  18:01:23  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
4ος Μαραθώνιος από τον Νοέμβριο του 2014, 3ος στην Κλασσική.

Η 4μηνη προπόνηση βγήκε ικανοποιητικά με προπονητικό ρυθμό αγώνα 5:35. Κρυφός πόθος (και σχεδίαση αγώνα) το 4ωρο. Ρεαλιστικός το 4:05.

Ο αγώνας ξεκίνησε καλά αλλά στο 15Κ η αίσθηση δεν ήταν ξεκούραστη, οι παλμοί είχαν σκαρφαλώσει στο κατώφλι (158) και λίγο πιο ψηλά (160) και εκεί αποφάσισα να μετριάσω τις απαιτήσεις και να κάνω σωστή διαχείριση δυνάμεων. Όπερ και έγινε. Έριξα ρυθμό, συγκεντρώθηκα στην σωστή ενυδάτωση και τροφοδοσία (τζελάκι κάθε 5 χλμ, salt stick κάθε 10 και κόκα κόλα στο 30), περπάτησα την ανηφόρα της ανισόπεδης στον Σταυρό και εκεί «ξεκίνησα» τον πραγματικό αγώνα.

Το αποτέλεσμα ήταν να έχω δυνάμεις στο τελευταίο 10άρι που δεν πίστευα ότι υπήρχαν μέσα μου. Τερμάτισα στις 4.08.47, 12 λεπτά καλύτερα από πέρσι, 5 λεπτά χειρότερα από Θεσσαλονίκη.

Πολλά μπράβο σε όσους σταθήκαν στην εκκίνηση και εύχομαι του χρόνου να είμαστε όλοι καλά να τον ξανατρέξουμε.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

PANOS372
Advanced Forum-Runner

262 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/11/2016 :  18:30:39  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
κάπου με χαλάει που βλέπω τόσο πλαστικό να πηγαίνει γι ανακύκλωση και τόσο νερό να πετιέται (κανείς δεν πίνει μισό λίτρο στην καθισιά του κάθε 2.5km).




Μαδριτη 2013 | Τόκιο 2014 (http://bit.ly/1UwWPZl) | Παρίσι 2015 | Σύδνεϋ 2015 (http://bit.ly/1X8QoC6) | Σεούλ 2016 (http://bit.ly/1WDql6a)
[/quote]

Συμφωνω απολυτα...

"Never let the body tell the mind what to do. The body will always give
up...." George Patton
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

dim stam
Forum-Runner

Greece


90 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/11/2016 :  19:26:13  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Συγχαρητήρια σε όσους σταθηκαν στη γραμμη του τερματισμου και ξεκινησαν αυτο το ταξίδι που λεγεται μαραθωνιος.Συμφωνω οτι η δικη μας διοργανωση ειναι αψογη και υπερτερει σε ολα απο αντιστοιχους μαραθωνιους του εξωτερικου και με χρυση ετικετα της IAAF.Επισης θα ηθελα να πω ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους εθελοντες που αφιλοκερδως ειναι εκει παντα με το χαμογελο για να μπορουμε εμεις να κανουμε την τρελα μας καθως και στους θεατες κατα μηκος ολης της διαδρομης που μας εδιναν κουραγιο.

dim stam
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Nasos777
Senior Forum-Runner

Greece


523 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/11/2016 :  19:26:23  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Nasos777 Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Ο στόχος για το 2016 επιτεύχθηκε με επίσημη επίδοση 03:30:25 (νέο ατομικό ρεκόρ) που ήρθε μετά από πολύ κόπο και προσπάθεια μέσα από τις προπονήσεις, θα μπορούσα να ρίξω το χρόνο μου κατά δυο με τρία λεπτά αν δεν είχαμε αντίθετο άνεμο στην ανηφόρα. Εδώ είναι τα λογία που είχα πει πέρυσι μετά τον Μαραθώνιο (Το συμπέρασμα μου είναι ότι αν δεν σταματήσω το ποδόσφαιρο μαραθώνιο δεν ξανά έχει γιατί από την υπερπροσπάθεια και χωρίς προπονήσεις όλο μου βγαίνουν τραυματισμοί και σκοτώνομαι τζάμπα) τελικά η επιλογή μου να σταματήσω το ποδόσφαιρο ανταμείφθηκε, κρατάω ως παρακαταθήκη το φετινό αποτέλεσμα και εύχομαι κάθε χρόνο να είναι και καλύτερα.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έτρεξαν στον Αυθεντικό Μαραθώνιο.

https://connect.garmin.com/modern/activity/1445528684



Run Forrest Run
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

spy
Master Forum-Runner

Greece


2817 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/11/2016 :  20:15:25  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
...3:22:06 τελικη επιδοση ...σ'εναν αγωνα για τον οποιο προσπαθησα παρα πολυ, αλλα δυστυχως ο δυνατος κοντρα αερας κι η λανθασμενη, εκ του αποτελεσματος, τακτικη μου δεν μου επετρεψαν την επιτευξη του στοχου, που ηταν μια επιδοση κατα δυο το ολιγοτερο λεπτα ταχυτερη!Θελω να συγχαρω ολες κι ολους, τερματισαντες και μη, για την μεγαλη προσπαθεια που κατεβαλαν για την εκπληρωση των στοχων τους, αφου σ'εναν μαραθωνιο, κι ιδιαιτερα στη κλασσικη διαδρομη, τιποτα δεν ειναι δεδομενο!



...καθε χιλιομετρο κι ενα δακρυ χαρας κι ευτυχιας...στο μοναχικο δρομο των ονειρων!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

billant
Forum-Runner

Greece
108 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/11/2016 :  20:26:40  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους

O 1oς μου Μαραθώνιος έχει πια περάσσει στο παρελθόν.Τις προηγούμενες τρεις φορές ειχα κατεβει στο 10αρι και ηταν μαλλον μια φυσική δοκιμασια που θα επρεπε να παρω ως απλη συνεχεια της ενασχολησης μου (ως εδώ φυσικά και οχι για υπερ-).

Προετοιμασία από τον Αυγουστο με μικρό όγκο - 3 φορές την εβδομαδα με 2 30αρια LR σε 2h59' (to ενα στην κλασσικη), 28αρι , 2 25αρια και 2 ημι....Μικρός όγκος με όλα τα απαιτούμενα Lr μου έδιναν την εντυπωση ότι θα προσπαθούσα να προσσεγγίσω το 4.00 με 4.10.... Η τακτική μάλλον λογική να περάσω καπου μεταξύ 2:00 και 2:03 τον ημι και να κάνω neg.spit εκμεταλλευόμμενος την κατηφόρα. ....Δεδομενου οτι εχω τρεξει αρκετα 10αρια αυτα τα 2 χρονια με 4:45 ρυθμό, έκρινα ότι 1 10αρι στο 5:30 μου αρκούσε μετα για να πλησιασω το 4ωρο.

Την Παρασκευή παιρνω αδεια για να ξεκουραστω και πηγαινοντας στην Εκθεση η γυναικα μου τηλεφωνει για να παρω την μικρη απο τον σταθμο λογω πυρετου...η αμυγδαλιτιδα λοιπον που εχει η μικρη καιτο 38αρι που κουβαλα μεχρι το Σαββατο βραδυ με κανει να κινουμε με μασκα μεσα στο σπιτι και με ριχνει και ψυχολογικα καθως την ηθελα και κοντα μου στην Ηρωδου Αττικου..Επίσης το στομαχι απο την Παρασκευή ανακατεμενο - κατι που φαινεται να εχουν και αρκετοι αλλοι..

Με καλο υπνο στο ενδιαμεσο και απο το 9o Block/bib 14936 με τροφοδοσια 4 gel kai 4 saltsticks ο αγωνας ξεκινα κανονικα με μονο παρατραγουδο τα ασχημα των τελευταιων Block Που ανεφεραν και άλλοι...Στην κατηφορα του 16 , βγαζοντας να παρω το 2ο saltstick , βλεπω οτι 2 ειχαν πεσει κατω και στην ιδεα να ξεμεινω το αφηνω για μετα ....παιρνω αντι για αυτου τα gatorade που προσφερει η διοργανωση και μαζι με το νερο και τα 2 gel αφήνω να μου γινει το στομαχι εντελώς σκ..α

Παρόλα αυτα HMI σε 2:03 αλλά τις ανηφορες τις "καταλαβαίνω" περισσότερο απο οσο τις ενοιωθα στο LR και στο 20 και μετα στο alex pack... Απο το 28 και μετα αρχιζει το μαρτυριο....Ο ρυθμός πεφτει , πεφτει πολύ στον Σταυρο (λογικό) αλλα δεν ξαναισορροπει στην κατηφορα και δεν θα ξαναισορροπησει δρομικα μεχρι το τελος....Οτι υπαρχει από την μέση και κάτω ποναει ή ειναι πιασμενο με αποκορύφωμα 4κεφαλους,2κεφαλους και λαγοκνημιαια (ποτε δεν ειχα θεμα) και στα 2 ποδια αναγκαζοντας με να τρεχω και να σταματω για περπατημα και να ξανατρεχω πιο μετα ,κατι ακομα πιο δύσκολο....Χαρακτηριστικο παραδειγμα λιγο πριν το Πενταγωνο σταματω να κανω την γνωστη ασκηση τετρακεφαλων με την γαμπα πισω στο αριτερο ποδι που εχω ανεγχειριστο χιαστό , και παθαινω αμεσα κραμπα στον δικεφαλο...συνεχιζω ετσι μεχρι την Ηρωδου Αττικού όπου με περιμενουν γονεις και τελικα ναι ...γυναικα και παιδι φασκιωμενο και ελαφρα μονο συγκινημενος (ίσως απο τον πόνο) κατηφοριζω , προσπαθω κοιταζοντας το ρολοι να ανεβαινει απειλητικά και να πλησιαζει το 4.20 να κανω ενα τελευταιο sprint για να το αποφυγω.Μαζευω μεσα στο σταδιο όσους βρισκω με κινδυνο να τραυματιστω και χανω τελικα και αυτον τον στοχο με τελικο χρονο 4:20:02

Απολογισμός: αποδεκτο finish για 1ο μαραθωνιο και μαλιστα Αθηνας, εξω απο τους στοχους που ειχα θεσει , ο ογκος πιθανον επαιξε μεγαλυτερο ρολο απο οτι περιμενα....Στο μελλον καλυτερα και συγνωμη για το σεντονι...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

yannakas
Newbie Forum Runner

Greece


12 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/11/2016 :  21:50:46  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπέρα κι από μένα, συγχαρητήρια σε όλους και καλή αποκατάσταση! 4ος μαραθώνιος σε 2 χρόνια, 2η φορά στην κλασσική. Η προετοιμασία μου είχε απίστευτα προβλήματα, ξεκίνησα 15 Ιουλίου, μετά 2 εβδομάδες γίνεται μια ιστορία στη δουλειά και μένω μόνος για 15 μέρες με 14ωρα καθημερινά! Σαν να μην έφτανε αυτό, 14 Αυγούστου στο παιχνίδι με τα παιδιά έπαθα ρήξη οπίσθιου κερατος του έσω μηνίσκου, οπότε όλος ο Αύγουστος πήγε στραφι. Σεπτέμβρη βιαστηκα να επανέλθω σε προπόνηση ώστε να προλάβω τον αυθεντικό με αποτέλεσμα να πάθω ρήξη στον έσω πλάγιο... Ξεκινώ φυσιοθεραπεία με tecar, μετά από δύο εβδομάδες και στις 8/10 τρέχω για πρώτη φορά μετά από καιρό στον ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης. Κάνω ένα 25αρι την επόμενη βδομάδα, ένα 30αρι την μεθεπομενη κ κλείνω τα long run με ένα 26αρι την 28η Οκτωβρίου. Προετοιμασία ελλειπέστατη αλλά έτσι κι αλλιώς ήρθα Αθήνα απλά για τη συμμετοχή... Το γόνατο άντεξε ευτυχώς αλλά οι τετρακέφαλοι τα έφτυσαν κ έτσι ξεκίνησα το περπατοτρεξιμο από το 28 κ μετά... Τελικός χρόνος 4:46 μια χαρά για τις συνθήκες προετοιμασίας...
Θέλω να σας πω αυτό που μου έκανε εντύπωση... Είχα την τύχη, την ευλογία θα Έλεγα να μείνω για να δω τους τελευταίους... Δεν θα ξεχάσω στη ζωή μου την κοπελιά που έκανε μπαστούνι ένα ξύλο και κατέβαινε τρεκλίζοντας κ προσπαθώντας να περπατήσει μπροστά στο προεδρικό μέγαρο... Κορίτσι μου, συγχαρητήρια! Είμαι αυτός που σου φώναζε ότι τα κατάφερες και σε πήραν τα κλάματα... Συγκινήθηκα τόσο πολύ, πραγματικά σε θαυμασα για την δύναμή σου και το πείσμα σου. Συγχαρητήρια για τον αγώνα σου και πραγματικά νοιώθω τυχερός που έζησα αυτή τη στιγμή! Είμαι σίγουρος ότι οι γονείς σου είναι περήφανοι για σένα! Να είσαι καλά κορίτσι μου και σε ευχαριστώ για το μάθημα δύναμης που μου έδωσες!
Δεν ξέρω αν τερμάτισε η κοπελιά, πιστεύω πως τα κατάφερε... Όταν εγώ την είδα ήταν η προτελευταία, κ πίσω της ήταν δύο κυρίες...

Χαμογελάτε, νιώστε, βοηθήστε, αγαπήστε... Ζήστε ως ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Edited by - yannakas on 14/11/2016 22:14:24
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

tzatzikis90
Elite Forum-Runner

Greece


1555 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/11/2016 :  01:32:28  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
γεια κι από εμένα! πριν από λίγο επέστρεψα από ένα υπέροχο τριήμερο στην Αθήνα!

καταρχάς πολλά συγχαρητήρια σε όλους σας, τερματίσαντες ή μη, είτε πετύχατε είτε όχι το στόχο σας! στην 1η μου συμμετοχή στην κλασική κατάλαβα πως δεν υπάρχει άλλη σαν αυτήν! τελικός χρόνος 3:46:34 με πολλά ζόρια.. αναλυτική περιγραφή σύντομα.. ελπίζω!

Τάσος

know your limits. then destroy them.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

nikkapen
Advanced Forum-Runner



215 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/11/2016 :  07:05:37  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Παιδια ξερει κανεις ποσοι ξεκινησαν και ποσοι τερματισαν?

Τρεχω αρα υπαρχω.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

haf
Forum-Runner



101 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/11/2016 :  08:00:36  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πολλά μπράβο σε όλους που είτε για πρώτη φορά η πολλοστή μετρήθηκαν στην Αυθεντικό Μαραθώνιο...
Το σεβασμό μου όμως κυρίως τον κέρδισαν όσοι αγκομαχησαν και υπερέβαλαν εαυτό να τερματίσουν μετά από προσπάθεια 5-6 ωρών και βάλε,
Θέλει τεράστια ψυχικά αποθέματα.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

dimitrissss
Elite Forum-Runner



1524 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/11/2016 :  08:59:58  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by nikkapen

Παιδια ξερει κανεις ποσοι ξεκινησαν και ποσοι τερματισαν?

Τρεχω αρα υπαρχω.



Λογικά όταν τελειώσει η επεξεργασία των αποτελεσμάτων θα δοθούν τα στατιστικά στοιχεία. Θα υπάρξουν παράπονα ενστάσεις κτλ.
Φίλος μου που τερμάτισε μπροστά μου τον δίνει σε όλα τα περάσματα εκτός από τον τερματισμό. Λες και χάλασε το τσιπάκι του μετά το 40ο χιλιόμετρο.

No pain, no gain!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

manolee
Forum-Runner

98 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/11/2016 :  09:08:09  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ALEXANDRA
Φορούσες μήπως φουξια η μωβ μπλουζάκι ?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Skyrunner
Elite Forum-Runner

Greece


1111 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/11/2016 :  09:12:08  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Συγχαρητήρια Τάσο !!!!
quote:
Originally posted by tzatzikis90

γεια κι από εμένα! πριν από λίγο επέστρεψα από ένα υπέροχο τριήμερο στην Αθήνα!

καταρχάς πολλά συγχαρητήρια σε όλους σας, τερματίσαντες ή μη, είτε πετύχατε είτε όχι το στόχο σας! στην 1η μου συμμετοχή στην κλασική κατάλαβα πως δεν υπάρχει άλλη σαν αυτήν! τελικός χρόνος 3:46:34 με πολλά ζόρια.. αναλυτική περιγραφή σύντομα.. ελπίζω!

Τάσος

know your limits. then destroy them.

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 43 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000