Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 34ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2016!
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 43

PEPE
Forum-Runner

Greece
98 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/11/2016 :  13:04:50  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by THANOS_KTM

Καλημέρα και πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους στάθηκαν στην αφετηρία στον Μαραθώνα και πάλεψαν με τις συνθήκες του αγώνα και τον εαυτό τους, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Για μένα αυτός ήταν ο πρώτος μου Μαραθώνιος ever και η τρίτη μου προσπάθεια να λάβω μέρος(την πρώτη ήμουν άρρωστος παραμονή του αγώνα,και την δεύτερη έπαθα ρήξη μηνίσκου στην προετοιμασία).

Φέτος ξεκίνησα την προετοιμασία 1ή Αυγούστου με προβλήματα στις γάμπες, φυσιοθεραπείες κτλ.
Τα προβλήματα συνεχίστηκαν με τον Ημιμαραθώνιο της Ιεράς Οδού,όπου έμεινα εκτός προπονήσεων λόγω τραυμάτων στα δάχτυλα,για δέκα μέρες.
Και το κερασάκι στην τούρτα ήταν μια ενόχληση στον δικέφαλο 3 εβδομάδες πρίν τον αγώνα,που με ανάγκασαν να σταματήσω τις προπονήσεις τις τελευταίες δύο εβδομάδες just in case.Καλύτερα να σταθώ στην αφετηρία και ότι είναι να γίνει, ας γίνει μέσα στον αγώνα,παρά να μην σταθώ πάλι για τρίτη φορά σκέφτηκα.

Και έτσι στάθηκα στην εκκίνηση χωρίς να έχω κάνει πάνω από 26 χιλιόμετρα σε προπόνηση και με μια μικρή ενόχληση στον δικέφαλο.

Το πρόγραμμα της Asics έλεγε για έναν χρόνο 4.30 αλλά και 5 ώρες να έκανα πάλι χαρούμενος θα ήμουν.Βασικά το μόνο που με ένοιαζε ήταν να τερματίσω.

Ξεκίνησα χαλαρά όπως όλοι με είχαν συμβουλέψει και μέχρι το 15ο χιλιόμετρο ήμουν ήδη 15λεπτά πίσω από το πλάνο. Μέχρι εκεί είχα σταματήσει 3 φορές για πιπί και μια για να βάλω αλοιφή στον δικέφαλο.
Εντωμεταξύ ένιωθα από το 12ο χιλιόμετρο μια ενόχληση ακριβώς στην μέση κάτω από τα δάχτυλα,σαν να έχει μπεί πετραδάκι μέσα στο παπούτσι.
Προσπαθούσα να το "διώξω" μέσα στο παπούτσι χωρίς να σταματήσω, αλλά τίποτα.Τελικά σταμάτησα, έβγαλα το παπούτσι το τίναξα και ξανα έφυγα. Μετά από λίγο ξανά τα ίδια.Ξανασταμάτημα βγάλσιμο παπουτσιού, καθάρισμα και δρόμο.
Από το 17ο χιλιόμετρο σε κάθε πάτημα ένιωθα και μια μαχαιριά στο πόδι.
Σταμάτησα σε ένα σταθμό με διασώστες,έβγαλα το παπούτσι και την κάλτσα και η διάγνωση ήταν φουσκάλα.
Μου βάλανε τα παιδιά γάζα μπάς και γίνει κάτι...αλλά τζίφος.
Κάθε πάτημα μια μαχαιριά. Προσπάθησα να πατάω κάπως "στραβά" για να μην πονάω, με αποτέλεσμα να πάθω τράβηγμα στους προσαγωγούς.
Από το 20ο χιλιόμετρο και μετά πρέπει να έχω κάνει all time record εγγραφής στις λίστες των διασωστών.

Από εκεί και πέρα το μόνο που με ένοιαζε ήταν να τελειώσει το μαρτύριο και να τερματίσω. Εγκατάλειψη δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο μου, ακόμα και μπουσουλώντας θα τερμάτιζα.

Τελικά πόνεσα (δεν έκλαψα που λέει και το λαικό άσμα)αλλά μετά από 6.29 ώρες τερμάτισα. Από την μία ήμουν χαρούμενος που έφτασα στο Καλλιμάρμαρο, από την άλλη πόνεσα τόσο πολύ που δεν το χάρηκα καθόλου.

Ειλικρινά πιστεύω ότι όλοι εσείς που τρέχετε Μαραθώνιους είστε ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΖΟΧΕΣ.
Τα λέμε ξανά του χρόνου στον Μαραθώνα.




Συγχαρητήρια για το κουράγιο σου. Θέλει κότσια να συνεχίζεις με πόνο και να μην τα παρατάς.

Είναι γεγονός ότι είμαστε ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΖΟΧΕΣ...


«Αν θέλεις να τρέξεις, τρέξε ένα μίλι. Αν θέλεις να ζήσεις μια εμπειρία, τρέξε έναν μαραθώνιο».
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Gourou
Forum-Runner



91 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/11/2016 :  13:13:50  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Φετος η κλασσικη ή μαλλον ας πω η αυθεντικη διαδρομη ηταν κατι σαν πειραμα για μενα.. Ερχομενος απο τα 110χλμ του παρανεστιου πριν 20 μερες ηθελα για πρωτη φορα πως ειναι να φορτωνεις αγωνα τοσο κοντα σε ουλτρα και πραγματικα ηταν κατι περιεργο δρομικα... Ενω αεροβικα και μυικα δεν αντιμετωπισα σε κανενα σημειο της διαδρομης προβλημα η ταχυτητα ομως δεν ανεβαζε στροφες ... Κρατω το τελικο 3:57 ως απολυτα ικανοποιητικο και να μαστε ολοι καλα του χρονου να το ξανατρεξουμε
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

trexantiris
Master Forum-Runner

Greece


5735 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/11/2016 :  13:17:37  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by MasBass

quote:
Originally posted by ALEXANDRA

Παιδιά, τι καιρό λέτε να κάνει στον μαραθώνιο του χρόνου;



να σου πω, κοιτάζω ένα πολύ καλό site που πέφτει μέσα κάθε χρόνο και το βλέπω για ζέστη με νοτιάδες



Μαδριτη 2013 | Τόκιο 2014 (http://bit.ly/1UwWPZl) | Παρίσι 2015 | Σύδνεϋ 2015 (http://bit.ly/1X8QoC6) | Σεούλ 2016 (http://bit.ly/1WDql6a)



αααχαχαχαχαχαχα

(το σπαστικό – όπως έχει συμβεί βέβαια πολλές φορές στο παρελθόν – είναι ότι τώρα ο καιρός ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟΣ για Μαραθώνιο, 2 μόλις μέρες μετά τον ΑΜΑ)

Free your feet...free your senses!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Etien
Master Forum-Runner



5171 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/11/2016 :  13:27:21  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους


https://panosmaltezos.wordpress.com
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

trexantiris
Master Forum-Runner

Greece


5735 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/11/2016 :  13:56:18  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by zakis

4ος Μαραθώνιος από τον Νοέμβριο του 2014, 3ος στην Κλασσική.

Η 4μηνη προπόνηση βγήκε ικανοποιητικά με προπονητικό ρυθμό αγώνα 5:35. Κρυφός πόθος (και σχεδίαση αγώνα) το 4ωρο. Ρεαλιστικός το 4:05.

Ο αγώνας ξεκίνησε καλά αλλά στο 15Κ η αίσθηση δεν ήταν ξεκούραστη, οι παλμοί είχαν σκαρφαλώσει στο κατώφλι (158) και λίγο πιο ψηλά (160) και εκεί αποφάσισα να μετριάσω τις απαιτήσεις και να κάνω σωστή διαχείριση δυνάμεων. Όπερ και έγινε. Έριξα ρυθμό, συγκεντρώθηκα στην σωστή ενυδάτωση και τροφοδοσία (τζελάκι κάθε 5 χλμ, salt stick κάθε 10 και κόκα κόλα στο 30), περπάτησα την ανηφόρα της ανισόπεδης στον Σταυρό και εκεί «ξεκίνησα» τον πραγματικό αγώνα.

Το αποτέλεσμα ήταν να έχω δυνάμεις στο τελευταίο 10άρι που δεν πίστευα ότι υπήρχαν μέσα μου. Τερμάτισα στις 4.08.47, 12 λεπτά καλύτερα από πέρσι, 5 λεπτά χειρότερα από Θεσσαλονίκη.

Πολλά μπράβο σε όσους σταθήκαν στην εκκίνηση και εύχομαι του χρόνου να είμαστε όλοι καλά να τον ξανατρέξουμε.



Η σωστή διαχείριση δυνάμεων όχι μόνο φέρνει καλύτερα αποτελέσματα αλλά και πιο απολαυστικές εμπειρίες στα τελευταία χιλιόμετρα όπου έχεις δυνάμεις να ευχαριστηθείς τον αγώνα!
…όσο αφορά για το χρόνο…άσε να υπάρχει και ένα κίνητρο για την επόμενη φορά (π.χ. να σπάσεις το 4ωρο :Ρ :D)!


Free your feet...free your senses!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

trexantiris
Master Forum-Runner

Greece


5735 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/11/2016 :  13:59:49  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by spy

...3:22:06 τελικη επιδοση ...σ'εναν αγωνα για τον οποιο προσπαθησα παρα πολυ, αλλα δυστυχως ο δυνατος κοντρα αερας κι η λανθασμενη, εκ του αποτελεσματος, τακτικη μου δεν μου επετρεψαν την επιτευξη του στοχου, που ηταν μια επιδοση κατα δυο το ολιγοτερο λεπτα ταχυτερη!Θελω να συγχαρω ολες κι ολους, τερματισαντες και μη, για την μεγαλη προσπαθεια που κατεβαλαν για την εκπληρωση των στοχων τους, αφου σ'εναν μαραθωνιο, κι ιδιαιτερα στη κλασσικη διαδρομη, τιποτα δεν ειναι δεδομενο!



...καθε χιλιομετρο κι ενα δακρυ χαρας κι ευτυχιας...στο μοναχικο δρομο των ονειρων!!!



...εσύ Σπύρο ήθελες κάποιον να σου κρατάει τα γκέμια στο πρώτο μισό του αγώνα και μετά θα ξαμολιώσουν στα επόμενα χιλιόμετρα! :Ρ

...ομολογώ πάντως ότι είσαι "σκυλί του πολέμου" και δε μασάς στα δύσκολα! ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΤΩΡΑ!!!

Free your feet...free your senses!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

trexantiris
Master Forum-Runner

Greece


5735 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/11/2016 :  14:31:04  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by lemonidas1

quote:
Originally posted by lemonidas1

Καλημερα κι απο εμενα!Πολλα συγχαρητηρια σε ολους οσους ετρεξαν εχθες!Πρωτος 'τουριστικος'μαραθωνιος για μενα,ετρεξα με δυο φιλους που ηθελαν να σπασουν το 4ωρο.Πρωτη φορα χαρηκα τοσο την κλασσικη διαδρομη,να χαιρεταω κοσμο,να συμμετεχω στην γιορτη,μου φανηκαν εντελως διαφορετικα ολα!Τελικα εγω και ο ενας φιλος καναμε 3'53'40 και ο αλλος 3'59!!Η χαρα τους μεγαλη και δικη μου μεγαλυτερη!Καλη ξεκουραση σε ολες και ολους και καλη συνεχεια!

Ακομα και ο Πηλικας μου φανηκε ομορφος φετος!!Ετσι,για να καταλαβετε σε τι ευφορια ημουν




…από τότε που έκοψε τους Μαραθωνίους ο Πήλικας έχει ομορφύνει! :D

Είδες πόσο πιο απολαυστική γίνεται η – οποιαδήποτε – διαδρομή όταν την πηγαίνεις πιο χαλαρά Λεωνίδα; ;-)


Free your feet...free your senses!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ALEXANDRA
Master Forum-Runner

3240 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/11/2016 :  16:22:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Τελικώς τι είναι ο μαραθώνιος; Και λέγοντας «μαραθώνιο» εννοώ τον αγώνα. Είναι να τον κάνεις άνετος χωρίς πόνους; Είναι να τον κάνεις με πόνους;
Να ξεκαθαρίσω ότι για εμένα, ο μαραθώνιος είναι αυτό που προηγείται του αγώνα. Είναι η προετοιμασία, η πειθαρχία, η αφοσίωση.
Αλλά ο αγώνας;
Ρωτάω διότι έχω τρέξει 9 και τους 8 τους έτρεξα χωρίς πόνους και ενοχλήσεις. Έτρεχα άνετα και χαμογελαστά και το διασκέδαζα. Όχι μόνο αυτό αλλά όταν έβλεπα στο 12, στο 20 να είναι κάποιοι στην άκρη, απορούσα ( στον 1ο μαραθώνιο, ανίδεη, το έχουμε πει πολλές φορές, έβλεπα στο 30 ξερούς κάτω, στην κυριολεξία, και απορούσα, δεν καταλάβαινα το γιατί…).
Προχθές όμως, με έπιασε σουβλιά στο16. Αν με έπιανε σε προπόνηση, εννοείται θα σταματούσα και θα πήγαινα σπίτι μου. Προχθές, κατ’αρχήν, έκανα στην άκρη, σταμάτησα, διπλώθηκα και άρχισα να πιέζω το σημείο. Μετά ξεκίνησα το περπάτημα, «θα περάσει σε λίγο», σκέφτηκα, μετά από λίγο δοκίμασα να τρέξω, με πονούσε, ξανά περπάτημα, μετά πάλι δοκιμή, μετά τρέξιμο στο πολύ αργό…πήγα έτσι μέχρι το 32. Ούτε ξέρω πως πέρασε η ώρα (ε, η αλήθεια είναι ότι έβγαλα και το τηλέφωνο και πήρα κάποιους φίλους να περάσει η ώρα). Στο 32, υποχώρησε, όχι τελείως, αλλά μου επέτρεψε να πιάσω το 5:20.
Τώρα κατάλαβα γιατί ενώ πονάνε συνεχίζουν κάποιοι να τρέχουν. Αλλά εν τέλει τι είναι ο μαραθώνιος; Έχει «νόημα» να τον κάνεις πονώντας; Ίσως ναι, μεγαλύτερο από όταν δεν πονάς. Ίσως όχι, δεν ξέρω.
Το σίγουρο είναι ότι σε προπόνηση ασφαλώς και θα είχα σταματήσει. Απλά δεν πάει…
Πάντως είναι «κάπως» (αν και το πήρα πολύ ήρεμα, δε στενοχωρήθηκα, ίσως διότι όπως είπα πιο πάνω για μένα μαραθώνιος είναι ότι συμβαίνει μέχρι την ημέρα του αγώνα)) όταν συνειδητοποιείς ότι πρέπει να ξεχάσεις τον στόχο σου για τον οποίον προετοιμαζόσουν τόσους μήνες. Και να βλέπεις και τον ρυθμό σου να ανεβαίνει κατακόρυφα….και να λες, ΟΚ, στόχος το στάδιο.





Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

zoro
Master Forum-Runner

Greece
3934 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/11/2016 :  16:47:37  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Συγχαρητήρια μωράκια και καλη αποκατάσταση.
@spy: Ναι όντως, πολύ χάλια ο χρόνος σου Σπύρο
@Nasos 777: Μπράβο Θανάση, για την "αυθεντική" είναι σούπερ επίδοση, την άνοιξη σε επίπεδη διαδρομη λογικά θα είσαι κοντά στο 3:20
@ANASTASIOS: ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ, συγχαρητήρια Τάσο!!

Στα δικά μου τώρα: εδω και 3 χρονια η αυθεντική γινεται πιο πολύ απο μένα λόγω παρέας, γιορτής και....συνήθειας
Σαν "στόχο" έτσι για να λέω ότι έχω έβαλα το 4ωρο, με τα χρόνια δεν μπορω την πολύ καταπόνηση για το 3:30 λόγω "διαδρομής", καλοκαιρινής προετοιμασίας (είμαι του Χειμώνα, τι να κάνουμε...) και ολίγον..βαρεμάρας. Εξάλλου ξέρω πολύ καλά ότι για ένα "μεσο δρομέα" σαν εμένα το 3:30 θέλει ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ και πλέον δεν τον γουστάρω τον κερατα καθόλου, δυο φορές που τα κατάφερα στην συγκεκριμένη διαδρομή νομίζω ότι είχα πεθάνει και δεν το ήξερα Με αυτά τα δεδομένα απόλαυσα φωτό (πριν κατά και μετά) την διαδρομή με τα "διάφορα" και το μετά σε σχετικα πολύ καλή κατάσταση. Πέρασμα ημί σε 1:56 περίπου και τερματισμός σε 4:03. ΟΛΑ ΚΑΛΑ και ο επόμενος στόχος (πιο σοβαρός αυτός ομως) θα είναι ο μαραθώνιος Κρήτης στα Χανιά την άνοιξη...εκεί θα κλάψουνε μανούλες
Να μην ξεχάσω και φέτος να πώ ένα ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ και στην διοργάνωση ( η οποία διοργάνωση πρέπει μάλλον να φρεσκάρει την μπλέ γραμμή, ουσιαστικά δεν υπάρχει απο ένα σημείο και μετά)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Bladerunner
Advanced Forum-Runner

235 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/11/2016 :  16:48:36  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by ALEXANDRA
Τελικώς τι είναι ο μαραθώνιος;



Για μένα, κάθε αγώνας είναι μια ευκαιρία να σπρώξω λίγο παραπάνω τα όρια μου. Να δω, αν είμαι λίγο καλύτερος από "χτες".

__________________________
Think faster than you ride
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

zoro
Master Forum-Runner

Greece
3934 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/11/2016 :  16:54:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Skyrunner

Συγχαρητήρια Τάσο !!!!
quote:
Originally posted by tzatzikis90

γεια κι από εμένα! πριν από λίγο επέστρεψα από ένα υπέροχο τριήμερο στην Αθήνα!

καταρχάς πολλά συγχαρητήρια σε όλους σας, τερματίσαντες ή μη, είτε πετύχατε είτε όχι το στόχο σας! στην 1η μου συμμετοχή στην κλασική κατάλαβα πως δεν υπάρχει άλλη σαν αυτήν! τελικός χρόνος 3:46:34 με πολλά ζόρια.. αναλυτική περιγραφή σύντομα.. ελπίζω!

Τάσος

know your limits. then destroy them.




....συγχαρητήρια για πιο λόγο Παναγιώτη;;
Ααααααα, για τον τερματισμό
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

zakis
Forum-Runner

149 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/11/2016 :  18:04:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ακριβώς έτσι είναι Μανώλη.

Αν είναι όμως να διαλέξω, νομίζω ότι προτιμώ το χαμόγελο παρά την επίτευξη του στόχου.

Η συνταγή για να τα έχεις και τα δύο ποια να είναι άραγε;

quote:
Originally posted by trexantiris

quote:
Originally posted by zakis

4ος Μαραθώνιος από τον Νοέμβριο του 2014, 3ος στην Κλασσική.

Η 4μηνη προπόνηση βγήκε ικανοποιητικά με προπονητικό ρυθμό αγώνα 5:35. Κρυφός πόθος (και σχεδίαση αγώνα) το 4ωρο. Ρεαλιστικός το 4:05.

Ο αγώνας ξεκίνησε καλά αλλά στο 15Κ η αίσθηση δεν ήταν ξεκούραστη, οι παλμοί είχαν σκαρφαλώσει στο κατώφλι (158) και λίγο πιο ψηλά (160) και εκεί αποφάσισα να μετριάσω τις απαιτήσεις και να κάνω σωστή διαχείριση δυνάμεων. Όπερ και έγινε. Έριξα ρυθμό, συγκεντρώθηκα στην σωστή ενυδάτωση και τροφοδοσία (τζελάκι κάθε 5 χλμ, salt stick κάθε 10 και κόκα κόλα στο 30), περπάτησα την ανηφόρα της ανισόπεδης στον Σταυρό και εκεί «ξεκίνησα» τον πραγματικό αγώνα.

Το αποτέλεσμα ήταν να έχω δυνάμεις στο τελευταίο 10άρι που δεν πίστευα ότι υπήρχαν μέσα μου. Τερμάτισα στις 4.08.47, 12 λεπτά καλύτερα από πέρσι, 5 λεπτά χειρότερα από Θεσσαλονίκη.

Πολλά μπράβο σε όσους σταθήκαν στην εκκίνηση και εύχομαι του χρόνου να είμαστε όλοι καλά να τον ξανατρέξουμε.



Η σωστή διαχείριση δυνάμεων όχι μόνο φέρνει καλύτερα αποτελέσματα αλλά και πιο απολαυστικές εμπειρίες στα τελευταία χιλιόμετρα όπου έχεις δυνάμεις να ευχαριστηθείς τον αγώνα!
…όσο αφορά για το χρόνο…άσε να υπάρχει και ένα κίνητρο για την επόμενη φορά (π.χ. να σπάσεις το 4ωρο :Ρ :D)!


Free your feet...free your senses!

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

annala
Newbie Forum Runner

Greece
9 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/11/2016 :  07:36:53  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Συγχαρητήριο και από εμένα σε όλους όσους τερμάτισαν την Κυριακή!
Για εμένα αυτός ήταν ο πρώτος μου μαραθώνιος πολυ φοβάμαι όμως ότι κόλλησα το μικρόβιο και από εδώ και πέρα θα εχω την ανάγκη να το τρέχω κάθε χρόνο...
Έτρεξα σε όλη την διαδρομή χρησιμοποιώντας το happy pace μου και μπορώ να πω ότι δεν ζορίστηκα, ούτε και πόνεσα πουθενά. Ακολούθησα τις συμβουλές έμπειρων μαραθωνοδρόμων και δεν μου βγήκε σε κακό. Εξάλλου οτι χρόνο και αν έκανα θα αποτελούσε για εμένα ατομικό ρεκόρ αφού ήταν ο πρώτος μου. Στόχος μου ήταν ένας υγειης τερματιςμος. Ευχαριστήθηκα όλη την διαδρομή , χαιρέτησα όλα τα παιδάκια, γνώρισα ένα σορό κόσμο με τον οποίο τρέχαμε μαζί. Το μόνο που θα ήθελα εγώ να καταθέσω για αυτούς που δεν το έχουν ξανακάνει είναι ότι η κλασική απαιτεί σεβασμό και αυτοσυγκράτηση για έλεγχο ενός ευχάριστου ρυθμού. Για την ιστορία ο χρόνος μου ήταν 4:53.

Edited by - annala on 16/11/2016 10:14:09
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Skyrunner
Elite Forum-Runner

Greece


1111 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/11/2016 :  09:19:00  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους

Συγχαρητήρια και σε εσένα !!!Zoro !!! που τερμάτισες και το διασκέδασες !!
quote:
Originally posted by zoro

quote:
Originally posted by Skyrunner

Συγχαρητήρια Τάσο !!!!
quote:
Originally posted by tzatzikis90

γεια κι από εμένα! πριν από λίγο επέστρεψα από ένα υπέροχο τριήμερο στην Αθήνα!

καταρχάς πολλά συγχαρητήρια σε όλους σας, τερματίσαντες ή μη, είτε πετύχατε είτε όχι το στόχο σας! στην 1η μου συμμετοχή στην κλασική κατάλαβα πως δεν υπάρχει άλλη σαν αυτήν! τελικός χρόνος 3:46:34 με πολλά ζόρια.. αναλυτική περιγραφή σύντομα.. ελπίζω!

Τάσος

know your limits. then destroy them.




....συγχαρητήρια για πιο λόγο Παναγιώτη;;
Ααααααα, για τον τερματισμό

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Nasos777
Senior Forum-Runner

Greece


523 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/11/2016 :  10:37:23  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Nasos777 Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by zoro

Συγχαρητήρια μωράκια και καλη αποκατάσταση.
@spy: Ναι όντως, πολύ χάλια ο χρόνος σου Σπύρο
@Nasos 777: Μπράβο Θανάση, για την "αυθεντική" είναι σούπερ επίδοση, την άνοιξη σε επίπεδη διαδρομη λογικά θα είσαι κοντά στο 3:20
@ANASTASIOS: ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ, συγχαρητήρια Τάσο!!

Στα δικά μου τώρα: εδω και 3 χρονια η αυθεντική γινεται πιο πολύ απο μένα λόγω παρέας, γιορτής και....συνήθειας
Σαν "στόχο" έτσι για να λέω ότι έχω έβαλα το 4ωρο, με τα χρόνια δεν μπορω την πολύ καταπόνηση για το 3:30 λόγω "διαδρομής", καλοκαιρινής προετοιμασίας (είμαι του Χειμώνα, τι να κάνουμε...) και ολίγον..βαρεμάρας. Εξάλλου ξέρω πολύ καλά ότι για ένα "μεσο δρομέα" σαν εμένα το 3:30 θέλει ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ και πλέον δεν τον γουστάρω τον κερατα καθόλου, δυο φορές που τα κατάφερα στην συγκεκριμένη διαδρομή νομίζω ότι είχα πεθάνει και δεν το ήξερα Με αυτά τα δεδομένα απόλαυσα φωτό (πριν κατά και μετά) την διαδρομή με τα "διάφορα" και το μετά σε σχετικα πολύ καλή κατάσταση. Πέρασμα ημί σε 1:56 περίπου και τερματισμός σε 4:03. ΟΛΑ ΚΑΛΑ και ο επόμενος στόχος (πιο σοβαρός αυτός ομως) θα είναι ο μαραθώνιος Κρήτης στα Χανιά την άνοιξη...εκεί θα κλάψουνε μανούλες
Να μην ξεχάσω και φέτος να πώ ένα ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ και στην διοργάνωση ( η οποία διοργάνωση πρέπει μάλλον να φρεσκάρει την μπλέ γραμμή, ουσιαστικά δεν υπάρχει απο ένα σημείο και μετά)



Ευχαριστω Γιωργο να σαι καλα, το ειχα βαλει πεισμα απο περυσι κ σταματησα το ποδοσφαιρο για τον Αυθεντικο Μαραθωνιο, φυσικα δουλεψα σκληρα κ στις προπονησεις κ το αποτελεσμα ηταν αυτο, γενικα το 2016(συγκεκριμενα το τελευταιο 3μηνο)ηταν ολο ατομικα ρεκορ για μενα.

Φετος που ημουν ετοιμος κ προπονημενος δεν καταλαβα κ τοσο πολυ τις ανηφορες, μου φανηκαν μικρες, το μονο που καταλαβα κ με χαλασε ηταν ο αντιθετος ανεμος κ αν δεν ειχε πιστευα θα μπορουσα το 03:27 με 28.

Οπως ειπα κ παραπανω κραταω ως παρακαταθηκη το 03:30 κ ελπιζω να το κατεβασω ακομη πιο κατω χρονο με το χρονο.

Ηρθαμε λιγο αργα στο μαραθωνα κ δεν προλαβα να δω κανεναν φιλο κ αυτο με στεναχωρησε αρκετα, βεβαια οι αγωνες δεν σταματουν οποτε καπου θα ξανα βρεθουμε

Run Forrest Run
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 43 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000