Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Υγεία & Τραυματισμοί
 Πόνος στη γάμπα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 4

davosa
Forum-Runner

109 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/09/2016 :  13:50:30  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
seikosumo5@gmail.com

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

davosa
Forum-Runner

109 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/09/2016 :  10:28:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
μετα απο 8 φυσιοθεραπειες αν και το ποδι ψιλοβελτιωθηκε εχτες δοκιμασα ενα 5αρι χωρις μεγαλες ενοχλησεις μετα που ξεκουραστηκα και ιδιαιτερα σημερα το πρωι επανηλθαν οι ενοχλησεις...
Φλεγμονη στον υποκνημιδιο με 1 μηνα αποχη και 8 φυσιοθεραπειες χωρις τρομερη βελτιωση..ο ορθοπαιδικος μου ειπε να αλλαξω φυσιοθεραπευτη..και να κανω μαγνητικη αν και δεν χρειαζεται ...
Με εχει πιασει η απελπισια -τοσος καιρος για μια φλεγμονη?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

andrianak
Forum-Runner

80 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/09/2016 :  20:21:24  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
φίλε υπομονή, εσύ τουλάχιστον γνωρίζεις το πρόβλημα και σου έχει γίνει η σωστή διάγνωση εγώ 10 μήνες τώρα και ακόμα να βρω κατάλληλη θεραπεία.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

davosa
Forum-Runner

109 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/10/2016 :  11:14:27  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
μετα απο 10 φυσιοθεραπειες και 1 μηνα και κατι στο καναπε αυριο παω για μαγνητικη για να δω σιγουρα πλεον τ γινεται με το ποδι.δοκιμη προχθες για 6χιλ στο πολυ χαλαρο αρκετα καλα αλλα δεν σταματανε οι ενοχλησεις ακομη.ο φυσιοθεραπευτης λεει οτι η φλεγμονη εφυγε και οτι οι ενοχλησεις ειναι απο τις φυσιοθεραπειες.
Μαγητικη αυριο για 100% πιστευω διαγνωση
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

davosa
Forum-Runner

109 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/10/2016 :  19:56:17  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Η μαγνητικη βγηκε και εδειξε μικρη θλαση στο περονιαιο μυ και οχι στον ΥΠΟΚΝΗΜΙΔΙΟ που ειχε υποδειξει ο ορθοπεδικος!αρα ενας μικρος τραυματισμος που επρεπε με τη σωστη διαγνωση να με κρατησει εξω 15 μερες το πολυ εχει εξελιχθει σε ΚΩΜΩΔΙΑ και ολα αυτα με την ευθυνη του ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΥ!2 μηνες σχεδον εκτος και 10 φυσιοθεραπειες ολες χαμενες μιας και γινοταν σε λαθος σημειο!!!!!!!!!
ας τα σκισουν ορισμενοι γιατροι τα πτυχια τους!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Bloom
Senior Forum-Runner

Greece
659 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/10/2016 :  21:39:03  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ναι, και επειδή σου είπαν οι ακτινολόγοι ότι είναι στον περονιαίο, αυτό είναι νομίζεις επιστημονικά τεκμηριωμένο όσο και η θεωρία της σχετικότητας... Ήδη το ότι κατόρθωσαν και είδαν στη μαγνητική μικρή θλάση που συνέβη προ δυόμιση μηνών είναι πολύ ύποπτο. Μιλάμε για βιονικά μάτια, όχι αστεία! Οι μισοί (που λέει ο λόγος) ακτινολόγοι στην Ελλάδα δεν ξέρουν τι βλέπουν όταν κοιτούν τις μαγνητικές (αν και δυστυχώς αυτό ισχύει και για πολλούς ορθοπεδικούς).

Δε φταίει ο ορθοπεδικός. Είχα παρόμοια ντράβαλα με τον υποκνημίδιο και ούτε ο φυσιοθεραπευτής έφταιγε, ούτε ο ορδοπεδικός, αλλά το ξερό μου το κεφάλι που δεν έλεγα να κάτσω στα αβγά μου και μετά το βελονισμό χτυπούσα 24άρια.

Όσο δε για το ότι αν είχες μια απλή (ασχολίαστο) θλάση θα ήσουν περδίκι σε μόλις 15 μέρες, άλλο όνειρο θερινής νυχτός κι εκείνο - εκτός πια κι αν ανήκεις στο ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης.


Δε χρειάζεται να κατηγορούμε άλλους. Η φαντασίωση του κάθε Έλληνα είναι ότι έχει πέσει θύμα ιατρικού λάθους. Τα έχω περάσει κι εγώ και άδικα σπαζόμουν και θύμωνα. Το μόνο ιατρικό λάθος είμαστε εμείς, που κολλήσαμε με ένα ανθυγιεινό (για τα κόκαλα και τους μύες) σπορ. Να ξέρεις, όλοι οι τραυματισμοί αυτοί περνούν και κάποτε θα τα θυμάσαι και θα γελάς...

Edited by - Bloom on 07/10/2016 21:42:57
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

davosa
Forum-Runner

109 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/10/2016 :  21:46:56  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αγαπητε φιλε καταρχην το τρεξιμο ειναι υπεροχο χομπυ και αθλημα αλλα και εγω παντα θα μεινω με την απορια γιατι προσφερει απλοχερα τοσους τραυματισμους....
γυριζω παλι στους γιατρους με τους οποιους δεν εχω προβλημα αλλα με τσατιζει το οτι οταν κανουν λαθη δεν το παραδεχονται!Αθλιατρος πριν 4 μηνες που ειχα πιαστει με τη μεση μου ειπε ειμαι μια χαρα και θα περασει..ακτινογραφια εβγαλα και ειπε μια χαρα..Ελα ντε ομως που ειχα 2 μικρες κηλες...
Τη δευτερα που θα παω στον ορθοπεδικο αναμενω τι θα μου πει..το θεμα ειναι οτι εκτος απο το χρονο που χαθηκε, χαθηκαν και αρκετα χρηματα ασκοπα και χωρια η ψυχολογικη κουραση.
Οσο για τη θλαση που λες εγω εκατσα στα αβγα μου μια χαρα..ξερω οτι καποια στιγμη θα περασει το θεμα ειναι να βρεις τη λυση και να γινει σωστη δουλεια..αν δεν μπορει ο γιατρος να δει μια απλη θλαση που ειναι τοτε καλυτερα να το κλεισει το μαγαζι γιατι οταν ζητανε τα 50 ευρα ειναι καλα!!!και τετοιες εποχες μονο ευκολα δεν βγαινουν...
Βεβαια για την υγεια τα δινω ολα αρκει βεβαια να σε βοηθαει και λιγο ο γιατρος ....
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Bloom
Senior Forum-Runner

Greece
659 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/10/2016 :  21:55:40  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μην πας γυρεύοντας καβγά. Σου λέω, εμένα το "πόρισμα" της μαγνητικής μου φαίνεται ύποπτο. Εμένα μου έτυχε ο ακτινολόγος να περιγράφει (γραπτώς) σε μία ολόκληρη παράγραφο κύστη Baker, να δίνει και διαστάσεις και δύο ορθοπεδικοί και ένας φυσίατρος κοιτούσαν τη μαγνητική με τις ώρες και κύστη δεν έβλεπαν. Αν δε σου αρέσει ο γιατρός άλλαξέ τον. Και αν ο ταυματισμός επιμένει, είναι επειδή δεν έκατσες στα αβγά σου, απλά εσύ το νομίζεις. Και τέλος πα΄ντων, το σκέφτεσαι εντελώς λάθος: επιμένεις στην έννοια της "απλής θλάσης" και είναι απολύτως λογικό ένας γιατρός να μη μπορεί να δει με γυμνούς οφθαλμούς μέσα στους ίδιους τους μύες για να εντοπίσει την "απλή" θλάση, εκτός κι αν είναι ο Σούπερμαν. Προτού οργιστείς, σκέψου πως αν είχες ζητήσει από το γιατρό να κάνεις μαγνητική ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ίσως να είχες θεραπευτεί. Εφόσον όμως δεν έγινε μαγνητική, πώς είναι δυνατό ο γιατρός να δει μέσα στο σώμα; Αναγκαστικά θα εκτιμήσει βάσει έμμεσων ενδείξεων (κυρίως πού του έδειχνες εσύ ότι πονούσες). Προτού πας για καβγά λοιπόν, σκέψου τα όλα αυτά.



Όσο για την πρώτη σου ερώτηση, "το τρεξιμο ειναι υπεροχο χομπυ και αθλημα αλλα και εγω παντα θα μεινω με την απορια γιατι προσφερει απλοχερα τοσους τραυματισμους", η απάντηση είναι απλή: το άνθρώπινο σώμα δεν είναι φτιαγμένο για τρέξιμο και έτσι παθαίνει ζημιές εύκολα από μια δραστηριότητα στην οποία δεν είναι προσαρμοσμένο.

Edited by - Bloom on 07/10/2016 22:01:37
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

davosa
Forum-Runner

109 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/10/2016 :  22:20:52  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Φιλε μου δεν παω για καβγα..το θεμα ειναι οτι προτου παω για μαγνητικη πριν πολυ καιρο δηλαδη πηγα στον ορθοπεδικο και με υπερηχο - μηχανημα που εκανε ειδε τη φλεγμονη στον υποκνημιδιο..το θεμα ειναι αφου αυτος προτεινε αυτη τη θεραπεια και μαγνητικη δεν ζητησε μιας και εντοπισε οπως ειπε τη φλεγμονη ...κραταω μικρο καλαθι αλλα τη εαν μεθαυριο μου πει οτι τελικα ηταν αλλου η φλεγμονη εγω τι πρεπει να πω ρε φιλε?να κανω το μαλακα?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

davosa
Forum-Runner

109 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/10/2016 :  13:17:45  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
η μαγνητικη διαβαστηκε απο τον ορθοπεδικο.μικρη θλαση στο περονιαιο και οχι στον υποκνημιδιο που ειναι πεντακαθαρος..2 μηνες σχεδον αποχη και ξανα φυσιοθεραπειες στο σωστο σημειο.ο ορθοπεδικος ειπε οτι μαλλον ειχα προβλημα και στον υποκνημιδιο και οτι περασε αλλα δεν ειδε τη θλαση πιο διπλα στο περονιαιο..ΥΠΟΜΟΝΗ ΞΑΝΑ!
ηδη παω για τη 3 φυσιοθεραπεια και συνολο καμια 5-6.μετα τρεξιμο και αν ποναει ποναει...κουραστηκα να καθομαι 2 μηνες για μια μικρη θλασουλα που ο γιατρος απο λαθος του με εχει βγαλει off 2 μηνες τωρα!!!!
Μου φαινεται θα γιανει στο τρεξιμο και μονο!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

THANOS_KTM
Elite Forum-Runner

Greece


1765 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/10/2016 :  13:25:33  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Από τον ίδιο ορθοπεδικό διαβάστηκε η μαγνητική?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

nickathens
Forum-Runner

Greece
115 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/10/2016 :  16:31:11  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Bloom


το άνθρώπινο σώμα δεν είναι φτιαγμένο για τρέξιμο και έτσι παθαίνει ζημιές εύκολα από μια δραστηριότητα στην οποία δεν είναι προσαρμοσμένο.



Αν δεν είναι για τρέξιμο το σώμα μας τότε γιατί είναι ? Εδώ γεννιόμαστε και πρώτα τρέχουμε και μετά περπατάμε.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

davosa
Forum-Runner

109 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/10/2016 :  08:11:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ναι απο ορθοπεδικο διαβαστηκε...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

THANOS_KTM
Elite Forum-Runner

Greece


1765 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/10/2016 :  08:32:36  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by davosa

ναι απο ορθοπεδικο διαβαστηκε...



Aπό τον αρχικό ή πήγες σε αλλον?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

galimanas
Forum-Runner

58 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/10/2016 :  11:36:22  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Στον αρχικό φίλε μου.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 4 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000