Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 5ος Νυχτερινός Ημιμάραθώνιος Θεσσαλονίκης
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 8

hypnox
Forum-Runner

Greece
164 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/10/2016 :  17:29:13  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Συγνώμη ρε παιδιά...το προβλημά ποιό είναι???
Αν είσαι τόσο γρήγορος πάς απο τα πλάγια σηκώνεις το κάγκελο και μπαίνεις.
Εγώ άργησα με τις διατάσεις ,ήθελα να είμαι μπροστά μπροστά και αυτό έκανα. Το να είσαι λίγο πίσω δεν είναι τόσο χάσιμο χρόνου...το να πάς τέλος τέλος ενώ είσαι για 1ο γκρούπ είναι δικό σου λάθος. Εγω είπα ευγενικότατα ΄΄παιδιά να περάσω λίγο είμαι γρήγορος'' και κανένας δεν μου είπε τπτ.
Υ.Γ ΚΑΝΕΝΑΣ δεν πρόκειται να ελέγξει το χρόνο που δήλωσες για να δεί αν λες αλήθεια...20000+άτομα σε όλο τον αγώνα ....
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ilias137
Senior Forum-Runner

Greece
579 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/10/2016 :  19:37:12  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Δίκιο έχεις φίλε μου!Δικό μου λάθος! Δεν βαριέσαι υγεία. .Και θα ρθουν καλύτεροι χρονοι..
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

tzatzikis90
Elite Forum-Runner

Greece


1555 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/10/2016 :  21:46:16  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ειλικρινά δεν ξέρω αν αυτά που διαβάζω τα γράφετε σοβαρά ή για πλάκα.

είναι σαν να λέμε ότι οδηγάει ένα lada στην εγνατία/εθνική στην αριστερή λωρίδα με 60χλμ/ώρα και από πίσω κάνουν ουρά χιλιομέτρων γιατί ο οδηγός δεν έχει μυαλό-αντίληψη-iq-τρόπους για να πάει στη δεξιά λωρίδα και να αποτρέψει όλη αυτή την ταλαιπωρία. πανομοιότυπες περιπτώσεις είναι!

εννοείται πως είναι ΟΛΟΙ ευπρόσδεκτοι στο τρέξιμο και προσωπικά μάλιστα την καταβρίσκω με τους πολλούς γιατί δε βαριέμαι ποτέ, σε αντίθεση με τους "μοναχικούς αγώνες". αλλά όπως σέβομαι εγώ -και ο κάθε εγώ- την προσπάθεια των πιο γρήγορων και κάθομαι πιο πίσω, κάνω στην άκρη για να περάσουν και γενικότερα ΔΕN ΤΟΥΣ ΕNΟΧΛΩ στην προσπάθεια που κάνουν, έτσι οφείλουν να κάνουν και οι υπόλοιποι. ο καθένας πάει για τους δικούς του λόγους σε αγώνες είτε αυτοί είναι τουριστικοί, είτε αγωνιστικοί, χαβαλετζίδικοι και οτιδήποτε άλλο. αυτό δε σημαίνει πως για να κάνεις εσύ αυτό που θέλεις, πρέπει όλοι οι υπόλοιποι να χαλάσουν τον αγώνα τους και να πάνε με τα νερά σου. έλεος δηλαδή, θέμα ΣΕΒΑΣΜΟΥ και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ είναι όχι πυρηνική φυσική..

Τάσος

know your limits. then destroy them.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

hypnox
Forum-Runner

Greece
164 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/10/2016 :  22:49:41  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να πάει ούτε δεξιά ούτε αριστερά.
Απαράδεκτος ναι είναι αυτός ο οποίος θα πάει μπροστά για να βγεί φωτογραφίες και θα εμποδίσει κόσμο στην εκκίνηση..(το 95% αυτών είναι πρώην αθλητές η παλιοί δρομείς οι οποίοι για τον Α η Β λόγο πλεόν κάνουν αναψυχή (και μαγκιά τους) που για τη φωτογραφία κάθονται μπροστά ως την πιστολιά...πράγμα που τους κάνει 10φορές ρεζίλι μιάς και ξέρουν οτι αυτό είναι λάθος)!!
Αν η διοργάνωση για τον Α η Β λόγο σε έχει βάλει πίσω πολύ πιθανόν γιατί συνήθως δεν ψάχνουν χρόνους δεν φταίει ο αθλούμενος που είναι μπροστά σου,ούτε ξέρεί πόσο πάει κάποιος για να τραβηχτεί...μη ξεχνάμε πως οι περισσότεροι κάνουν την πλάκα τους και είναι άπειροι οπότε το να λες ''περνάω άκρη'' είναι η καλύτερη λύση. Μιλάω πάντα για την αρχή...μετά που έχει σπάσει το γκρούπ ναι είναι απαράδεκτος αν πχ στη δεύτερη γύρα σε κλείνει. Επίσης και πάλι μιας και ο περισσότερος κόσμος δε γνωρίζει πως και που πρέπει να είναι εμενα προσώπικα μου έκαναν νόημα άτομα της διοργάνωσης που ήταν στη Νίκης να μπω τέρμα δεξιά που δεν έτρεχαν για να μη με κόψουν. Οπότε πιστεύω πως είναι θέμα οργάνωσης και όχι αθλητών. Ο κόσμος που ήρθε να τρέξει χωρίς εμπειρία δε φταίει ..ας χαιρόμαστε που τρέχουν όλοι. Εξακολουθώ να πιστεύω πως αν ξέρεις πως είσαι γρήγορος ΠΡΕΠΕΙ να μπείς μπροστά με τον Α η Β τρόπο και είμαι σίγουρος πως αν το πεις στους άλλους εκεί θα θα το καταλάβουν γιατί το παθαίνουν και οι ίδιοι..Ας βοηθήσουμε και εμείς τον εαυτό μας λίγο και όλα θα ειναι πιο εύκολα!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sugar
Elite Forum-Runner

Greece


2249 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/10/2016 :  00:52:59  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by zoro

Μετά τον 1ο έδωσα παρών με μεγάλη παρέα απο Αθήνα στον 5ο νυχτερινό ημί Θεσσαλονίκης. Ο αγώνας πλέον είναι πολύ πιο οργανωμένος και φυσικά και πιο καλύτερος. Μόνο να "κλείσεις" σε τέτοια έκταση το κέντρο της πόλης Σάββατο βράδυ για 5 ώρες τουλάχιστον θέλει καλή οργάνωση. Η έκπληξη για μένα ήταν η "ζωντανή Τσιμισκή" με κόσμο εκδηλωτικό και αρκετά δυναμικό!! Πλέον ο αγώνας έχει και την συμμετοχή του κόσμου που τον κάνει πολύ καλύτερο σε αντίθεση με τον ημί της Αθήνας που απλά τρέχεις σε μιά...άδεια πόλη. Η διαδρομή στην Θεσσαλονίκη φυσικά είναι και πολύ καλή για ρεκόρ για όσους το θέλουν και προχτές ο καιρός ηταν κ@βλ@ για κάτι τέτοιο! Προσωπικά μιας και η κλασική θα είναι χαλαρή για μένα τον αγώνα τον ξεκίνησα αρκετά αργά και σιγά σιγά λόγω καιρού, διάθεσης και....τεμπελιάς βγήκε ένα ωραιότατο 01:45 απο 01:50 περίπου που υπολόγιζα. Στην διαδρομή σίγουρα με είδε ο Θύμιος εγώ ούτε πρόλαβα να τον δώ, ήταν "σφαιράτος" στην αναστροφή μετά το Μακεδονία, τουλάχιστον πρόλαβα να χαιρετίσω τον άλλο σφαιράτο κομμάντο Νίκο Πιτσακίδη!! Η SUZIPA σκίζει και στον ημί!! Και εκεί που χαλάρωνα στον τερματισμό νά και ο Τάσος που είχε τερματίσει...μισή ώρα νωρίτερα!
Μάλλον έχει βελτιωθεί το πτώμα της άνοιξης....axaxaxa
Για αποκατάσταση δεν γράφω τι φάγαμε και τι ηπιαμε γιατί υπάρχουν και ζηλιάριδες στο forum.

ΧΑΧΑ ΑΡΕ ΦΙΛΕ ΓΕΩΡΓΙΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΦΩΝΑΞΑ !!!
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΔΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ !!!
13 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ...ΧΑΧΑ ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ 01.39 ΣΤΟΝ ΗΜΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ 24.00 ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΡΑΚΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ !!!!
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΥ ( ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΟ ΛΕΩ !!!)ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ...ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!

"SUGAR"..TO ΑΡΓΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΟΤΕ!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ioma
Advanced Forum-Runner

295 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/10/2016 :  11:35:55  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Είναι πραγματικά άξιο θαυμασμού,πως μέσα σε ένα θέμα αθλητικού φόρουμ διαπιστώνεις πόσο απολίτιστος,αμόρφωτος και παρτάκιας είναι ο Έλληνας.
ΥΓ Ευτυχώς που δεν ακούσαμε ότι φταίει ο Σόιμπλε και το ΔΝΤ,συγγνώμη θεσμοί ήθελα να πω.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

cheesed
Newbie Forum Runner

Greece
9 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/10/2016 :  09:04:03  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by ilias137

Δηλαδή skyrunner λες ότι πρέπει να έχεις αυτούς τους χρόνους για να είσαι στο1ο μπλοκ;;Γελάω. .ρε πέρασα κάτι θείες. .Και θείους. .χαχα!!Είπαμε μπροστα ήταν καμιά 100 αξιολογοι αθλητές, αντέ 200,και μετά η σάρα και η μάρα. .μωρέ του χρόνου δίπλα στον Πάρμα κή θα κάτσω. .


Δηλ. ολοι εμεις που τρεξαμε για την χαρα του αθληματος ειμαστε η σαρα και η μαρα??? Ωραιος!!!
Τοτε αθληταρα μου κατεβα σε Ολυμπιακους και ασε εμας τους κοινους θνητους να κανουμε το χομπι μας!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ilias137
Senior Forum-Runner

Greece
579 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/10/2016 :  12:02:03  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Όλοι τρέχουν για κάποιο λόγο. Άλλος για τη χαρά,άλλος για την επίδοση, άλλος δεν ξέρω γιατί. Σεβαστό! Απλά αυτός που τρέχει για τη χαρά να μην είναι στο 1ο μπλοκ.Απλά τα πράγματα. ΔΕν θα ασχοληθώ αλλο.Και συγνώμη ξανά αν παρεξηγηθηκα!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

cheesed
Newbie Forum Runner

Greece
9 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/10/2016 :  12:43:37  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by ilias137

Όλοι τρέχουν για κάποιο λόγο. Άλλος για τη χαρά,άλλος για την επίδοση, άλλος δεν ξέρω γιατί. Σεβαστό! Απλά αυτός που τρέχει για τη χαρά να μην είναι στο 1ο μπλοκ.Απλά τα πράγματα. ΔΕν θα ασχοληθώ αλλο.Και συγνώμη ξανά αν παρεξηγηθηκα!!!



Δεν διαφωνώ σε αυτό που λες. Διαφωνώ με τον χαρακτηρισμό σάρα και μάρα από εσάς τους...ελίτ αθλητές και καλά, για όλους εμάς τους υπόλοιπους που τρέχουμε γιατί απλά γουστάρουμε! Δε νομίζω ότι παρεξηγήθηκες, είπες αυτό που πίστευες για μας τους κοινούς θνητούς. Μου θυμίζεις την περίπτωση ενός "συναθλητή" ο οποίος στον γυρισμό από Αθήνα μετά τον μαραθώνιο, όταν έμαθε ότι έκανα χρόνο 4.30 ώρες με απαξίωσε εντελώς με την φράση "Ε, καλά δεν έκανες και τίποτα σπουδαίο"! Βλέπεις αυτός είχε κάνει 3.55!!! Είστε πολλοί τελικά, δυστυχώς!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ilias137
Senior Forum-Runner

Greece
579 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/10/2016 :  14:13:09  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Λοιπόν συναθλητες..Δεν είμαι ελτι καταρχάς. Ξεκίνησα να τρέχω με 2 στροφές στο γήπεδο. Μετά από χρόνια,κόπο, τραυματισμους κλπ κάνω κάποιους καλούς χρόνους.Σάρα και μαρα εννοώ αν θες εγκεφαλικά. .που ενώ ξέρεις ότι είσαι αργός πας μπροστά. Αυτό είναι λάθος, γιατί εμποδίζεις κάποιον που έχει φτύσει αίμα να κάνει αυτό που αξίζει. Το τρέξιμο είναι ένα άθλημα που ότι δώσεις θα πάρεις. Δεν το εννοούσα έτσι φίλε μου.Συγνώμη και πάλι. ΚαλΗ συνέχεια!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ilias137
Senior Forum-Runner

Greece
579 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/10/2016 :  14:15:54  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Και φυσικά οποίος τερματίζει μαραθώνιο είναι αξιέπαινος! !Και εγώ στον πρώτο μου 3.52 έκανα. Και κάποια στιγμή έκανα 3.23.Σιγά τον ελίτ ρε..Να κάνεις κάτω από 3ωρο να σου πω..Και πες τον φίλο σου ας έτρεχε και αυτός μαραθώνιο σε τέτοιο χρόνον αν είχε τα κάστανα! Εγώ φίλε μου ατους τους βγάζω κόκκινη κάρτα!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Skyrunner
Elite Forum-Runner

Greece


1111 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/10/2016 :  15:43:07  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ειρήνη ημήν !!!!
Με το πέρασμα του χρόνου όλοι θα εμπεδώσουν την αξία του τερματισμού άσχετα με το τι χρόνο μπορεί να πετύχει κάποιος !!!
Και όπως λένε χωρίς τον τελευταίο δεν έχει αξία ο πρώτος !!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Nasos777
Senior Forum-Runner

Greece


523 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/10/2016 :  16:15:29  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Nasos777 Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Παιδια βλεπω οτι πηρε μεγαλη διασταση το θεμα.

Πιστευω το προβλημα ειναι οτι στο πρωτο μπλοκ πηγαν μπροστα αθλητες με χρονο πανω απο το 01:40 στη καλυτερη κ πανω απο 02:00 στη χειροτερη, εγω με το 01:35 που ειχα δηλωσει με βαλανε στο δευτερο μπλοκ, πως τωρα μερικες κοπελες κ ανδρες που κανουν χρονο περιπου ανω του 01:45 βρεθηκαν στο πρωτο μπλοκ (κ οχι παρανομα) ενας θεος ξερει, το ειδα οτι εγραφε μπλοκ 1, φυσικα ειδα κ πολλους που ηταν στο μπλοκ 1 κ εγραφε μπλοκ 2 το νουμερο τους.
Αυτο ειναι το θεμα, κ εγω που θεωρησα οτι ειμαι σωστα προπονημενος κ θα εκανα ρεκορ δεν πηγα στο πρωτο μπλοκ αν κ θα μπορουσα, απλα σκεφτηκα οτι θα ειναι παρα πολυ καλυτεροι αθλητες στο πρωτο μπλοκ κ οχι αθλητες με χρονους 01:40 κ ανω.

Ειμαι στην γενικη καταταξη 172 με χρονο 01:31:55 ειναι ομως πλασματικη θεση γιατι καθαρο χρονο εχω 01:30:04 κ αυτο γιατι εκανα να περασω την γραμη της αφετηριας 01:51 λεπτα κ φυσικα βρηκα πολλους αθλητες απο το πρωτο μπλοκ που πηγαιναν αργα, δηλαδη επρεπε να ειχα χρονο 01:29:30 περιπου, εμενα μου την σπαει που η καθυστερηση κ οι προσπερασεις μου στερησαν χρονο κατω απο 01:29:59.

Απλα το θεμα ειναι θεμα νοοτροπιας του καθενος

Κ πιστευω οτι με τοσο κοσμο που εχει η Θεσσαλονικη θα πρεπει να γινουν 3 με 4 μπλοκ με διαφορετικες εκκινησεις

Ολα αυτα τα συζηταμε για να γινουν καθε χρονο κ καλυτερα τα πραγματα σε ολους τους αγωνες, φυσικα ο αγωνας ειχε αυτο το κακο και χιλιαδες αλλα πολλα καλα, πραγματικα ηταν απο τους καλυτερους αγωνες που εχω τρεξει κ με πολυ κοσμο στους γυρω δρομους...

Run Forrest Run
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ilias137
Senior Forum-Runner

Greece
579 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/10/2016 :  20:10:17  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ναι ρε Νάσος! !Και εγώ γι αυτό τα λεω..Ο αγώνας ήταν σούπερ κατά τα άλλα! !Και του χρόνου εκεί θα είμαι. Και δεν μαλώνω με κανέναν! !Φυσικά ειρηνη και να χουμε υγεία να κανούμε αυτό που γουστάρουμε ο καθένας όπως επιθυμει!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ANASTASIOS
Master Forum-Runner

Greece


6135 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/10/2016 :  20:41:19  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Υπάρχουν κάποιες στιγμές που απορώ με αυτά που διαβάζω.......
Ξέρουν άραγε οι περισσότεροι απο εδώ μέσα γιατί τρέχουν????????

Δεν έχει σημασία πόσο αργά πάς αρκεί να μην σταματάς.
Ανθρωπος που γελά δεν είναι απαραίτητα ευτυχισμένος,δυνατός είναι.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 8 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000