Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Προπόνηση & Απόδοση
 Ειναι εφικτός ο στόχος?...
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 3

manolee
Forum-Runner

98 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/09/2016 :  20:50:22  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ρε παιδιά ο άνθρωπος προφανώς δεν είναι έτοιμος και το γνωρίζει και ο ίδιος .Από ότι φαίνεται όμως είναι αποφασισμένος να το κάνει , θέλει να τερματίσει έστω περπατοτρέχοντας .
Από το δεν είναι έτοιμος όμως,μέχρι το αν είναι δημιουργικό και το κατα πόσο θα είναι χαμένες οι μέρες των LR και των προπονήσεων έχει μεγάλη διαφορά.Ο καθένας μας μπορεί να αξιολογήσει για τον εαυτό του αν είναι κάτι που τον γεμίζει η όχι
Haf εγώ το μόνο που έχω να σου πω όπως λέει και ο dtziouvaras , ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ καρδιολόγο -παθολόγο πριν
Καλή επιτυχία και καλό κουράγιο
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Elda
Elite Forum-Runner

Greece
1906 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/09/2016 :  20:50:50  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Σπυρο, πες και τον "επισημο" χρονο σου, μην ντρεπεσαι 3:25 περισυ στην κλασικη και 3:15 φετος την ανοιξη στο Ναυπλιο, καλα τα λεω? Και χωρις προπονητη ολα αυτα, στα 53 σου κι εσυ! Φυσικα δεν ειναι ιδιοι ολοι οι δρομεις, αλλα εισαι η αποδειξη οτι κι οι ανω των 50 χωρις προηγουμενο υποβαθρο μπορουν να εχουν και στοχους και θεαματικη βελτιωση.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Bladerunner
Advanced Forum-Runner

235 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/09/2016 :  21:03:03  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Νομίζω ότι εφόσον κάνεις το 30άρι, θα μπορέσεις να θέσεις κάποιο στόχο κοντά στις σημερινές σου δυνατότητες.

Πριν δυο χρόνια που έτρεξα τον πρώτο μου μαραθώνιο, τον κλασικό, τον χειρίστηκα ως ένα μεγάλο long run. Τερμάτισα υγιέστατος και χαρούμενος! Μπορεί να έχουμε 7 χρόνια διαφορά στην ηλικία, αλλά στάθηκα στην εκκίνηση με παρόμοια προετοιμασία αν όχι υποδεέστερη. O ρυθμός μου ήταν κατά μέσο όρο 6:34. Λίγο παραπάνω από αυτόν των μεγάλων μου τρεξιμάτων. Στους ανεφοδιασμούς, νερό και τζελάκια, περπάταγα αντί να τρέχω. Ναι μεν έχανα χρόνο αλλά ξεκουραζόμουν δε.

Όπως γράφτηκε παραπάνω, κάνε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ετοιμάσου όσο καλύτερα μπορείς και ...τρέξε!

Αυτή είναι η γνώμη μου.

ΥΓ. Θέλω να πιστεύω ότι έχουμε την ωριμότητα να μην θυσιάζουμε ανεπανόρθωτα την υγεία μας στον βωμό της ματαιοδοξίας.

__________________________
Think faster than you ride
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Hermes
Elite Forum-Runner

Greece


2398 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/09/2016 :  11:51:01  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
φίλε haf, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να εξακολουθήσεις να προπονείσαι με προοπτική να αποκτήσεις δρομική βάση ώστε να βγάζεις σχετικά ανετωτερα μεγάλο όγκο χιλιομέτρων τόσο εβδομαδιαία όσο και στα longs.
Η διοργάνωση του ΑΜΑ θα διεξάγεται και το 2017 και τα επόμενα χρόνια (εκτός σοβαρού απροόπτου), ενώ υπάρχουν και ανοιξιάτικοι...

κάνε το δεκάρι, τον ημι και μετά κάνεις και μαραθώνιο.
έτσι, και οι προετοιμασίες θα έρθουν ομαλότερα και θα κτίσεις και καλή βάση, που θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τραυματισμούς
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Aroulio
Elite Forum-Runner

1580 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/09/2016 :  12:26:56  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Φίλε Haf,

Ξεκίνησα το τρέξιμο στα 40 μου, και μέσα στους πρώτους μήνες έκανα τον 1ο μου κλασσικό μαραθώνιο. Έφτασα στην αφετηρία ελάχιστα προετοιμασμένος και τραυματίας. Προφανώς ΚΑΚΩΣ! Αλλά το έκανα παρορμητικά γιατί δεν κρατιόμουν να περιμένω άλλο ένα ολόκληρο χρόνο. Στόχος ήταν οι 5 ώρες αλλά μετά το 25 περπάταγα συνεχώς. Τερμάτισα αρκετά κουρασμένος, αλλά πανευτυχής σε 5.55 και η εμπειρία αυτή άλλαξε τη ζωή μου. Μετά από αυτό ξέρω ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο στη ζωή μου. 4 χρόνια μετά, συνεχίζω να βάζω υψηλότερους δρομικούς και προσωπικούς στόχους και μεθοδικά τους κατακτώ. Κι αν έχω ένα πράγμα να μεταλαμπαδεύσω, είναι ότι ποτέ δεν είναι αργά και ποτέ μα ποτέ, δεν είμαστε αρκετά μεγάλοι για να σταματήσουμε να κυνηγάμε τα όνειρα μας. Δεν είμαι γιατρός, αλλά πλέον πιστεύω ότι οποιοσδήποτε εξεταστεί και δεν έχει κάποια σοβαρό καρδιολογικό, αναπνευστικό, ή μυοσκελετικό πρόβλημα μπορεί να ολοκληρώσει ένα μαραθώνιο, με την απαιτούμενη φυσικά προετοιμασία.

Αν το θες, τα όνειρα σου είναι εκεί έξω και σε περιμένουν. Φιλική συμβουλή: όποτε τελικά το επιχειρήσεις, αγνόησε το ρολόι σου και πήγαινε με την αίσθηση να περάσεις καλά!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ALEXANDRA
Master Forum-Runner

3240 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/09/2016 :  12:53:55  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Σειρά μου

Εγώ κάποιον Ιούλιο ξύπνησα και είπα "θέλω να τρέξω "μαραθώνιο". Μέχρι τότε είχα τρέξει τα 25 χλμ στον Παρνασσό, τα 20 χλμ στο Καρπενήσι και τα 19 χλμ στην Πάρνηθα-όλα βουνό. Στον δρόμο είχα τρέξει μέχρι τον γύρο της Αθήνας. Εντελώς άσχετη, ξεκίνησα την προπόνηση-δηλαδή, κάθε Σάββατο και Κυριακή έτρεχα από 10 χλμ! Τέτοια ασχετοσύνη! Τον Σεπτέμβριο κάτι άκουσα για long runs και θυμάμαι έκανα 20 χλμ στον διάδρομο, πήγα Γιάννενα για τα 30 τον Σεπτέμβριο και Πάτρα για τον ημί τον Οκτώβριο. Τερμάτισα τον μαραθώνιο σε 4:02 άνετη και με ένα τεράστιο κενό καθώς δεν κουράστηκα καθόλου και έτσι τον απομυθοποίησα. Γεγονός είναι ότι πάντα έτρεχα αλλά 2-3 φορές την εβδομάδα από 40-45 λεπτά. Δεν είχα ιδεά από intervals, tempo long runs, gels...Σκεφτείτε ότι στα Γιαννενα, επειδή δε διψούσα, νερό ήπια στο 27ο. Άσχετη!!!

Με τα παραπάνω θέλω να πω ότι εδώ ο φίλος που θέτει την ερώτηση φαίνεται πολύ πιο συνετός και ενήμερος από ότι ήμουν εγώ. Κατά τη γνώμη μου, αυτό που είναι πολύ σημαντικό όταν κάποιος σκέφτεται να τρέξει μαραθώνιο, είναι να είναι συνετός. Ακόμη κι εγώ που ήμουν άσχετη, πήγα με σύνεση, σκεφτόμουν ότι το μόνο που θέλω είναι να τερματίσω και άραγε θα τερματίσώ; Αντιθέτως ένας φίλος που έτρεξε και αυτός τότε για πρώτη φορά, πήγε για να κάνει 3:30 ("θράσος κατ'εμέ) και τερμάτισε σε 5 ώρες. Επίσης ξέρω κάποιον που την 1η φορά έτρεξε εντελώς χωρίς να έχει τρέξει καθόλου πιο πριν-αλλά υπέφερε και τερμάτισε σε 6 ώρες ενώ τη 2η φορά η "προπόνησή του ήταν κάτι τρεξίματα στον Λυκαβηττό τις 2 τελευταίες εβδομάδες-και πάλι υπέφερε στον μαραθώνιο.

Θέλω να πω ότι όταν υπάρχει σύνεση, όλα είναι εφικτά. Το ότι μπορεί να τερματίσει ο φίλος σε 5 ώρες, δεν έχει σημασία, Είναι ένα όνειρο και αυτό. Ο καθ'ένας με τις δυνατότητές του. Ο άλλος κάνει 3:30 ώρες και χαίρεται και όταν το ακούει αυτός που κάνει 2:30 ώρες σκέφτεται "Πωωωω 3:30 στο τρέξιμο!". Σημασία έχει η "προσήλωση" που έχει κανείς για τον μαραθώνιο. Για εμένα πιο "σοβαρός" αθλητής είναι αυτός που το κάνει με πρόγραμμα, πειθαρχία κλπ και τερματίζει σε 4 ώρες παρά αυτός που ξυπνάει και λέει "σήμερα είναι μια ωραία μέρα για μαραθώνιο , ας πάω να τρέξω" και κάνει 2 ώρες.

Όσο για το "κυνήγα το ονειρό σου", "ζήσε τον τερματισμό" κλπ κλπ και άλλες τέτοιες ωραίες εκφράσεις, έχω να σου πω ότι μετά από 8 μαραθωνίους δεν έχω νιώσει ποτέ συγκίνηση, παρ'όλο που πλέον ξέρω ότι το να έχεις τερματίσει 1, 2 3 δεν ξέρω γω πόσους μαραθωνίους, δε σημαίνει ότι θα τερματίσεις άλλον έναν.

Κάνε την προσπάθεια να τρέξεις φέτος. Φαίνεται να ξέρεις καλά τι σου γίνεται. Όπως είπα παραπάνω, σημασία έχει πως αντιμετωπίζεις το "θέλω να τρέξω μαραθώνιο". Εντάξει, το πολύ πολύ να μην τα καταφέρεις. Δεν έγινε και τίποτα! Αν πας έχοντας πάει με "σεβασμό" προς αυτό που σημαίνει μαραθώνιος και πονάς την ώρα που τρέχεις, χαλάλι. Αν πονάς διότι πήγες υπεροπτικά, με κάκως εννοούμενη άγνοια, ε, τότε τα ήθελε ο....πισινός σου.

Edited by - ALEXANDRA on 14/09/2016 12:59:38
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

dimitrissss
Elite Forum-Runner



1524 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/09/2016 :  15:17:19  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ας που και γω τη γνώμη μου λοιπόν αν και νομίζω ότι τον ζαλίσαμε τον άνθρωπο

Ενώ έτρεχα είτε σε γυμναστήριο, είτε στο δάσος κατά καιρούς από τότε που έκοψα το κάπνισμα και απαλλάχτηκα από τα πολλά παραπανίσια κιλά το μακρύ 2004, αρχικά να κατεβαίνω σε λαϊκούς αγώνες το 2012 με το σκεπτικό αφού έτρεχα μέρα παρά μέρα γύρω στα 10 χιλιόμετρα γιατί να μην πάω και σε έναν αγώνα για το χαβαλέ. Έτσι πήρα μέρος στο We Run Athens της Nike τον Οκτώβριο του 2012 και καπάκι στο δεκάρι του κλασσικού ένα μήνα μετά. Όταν έβλεπα από τις κερκίδες του Καλλιμάρμαρου να τερματίζουν Μαραθώνιο γνωστοί και συντοπίτες που ούτε ήξερα ότι τρέχουν καν αισθάνθηκα ότι ήμουν σε λάθος πάρτυ.

Ρώτησα αμέσως αν υπάρχει κάποιος εύκολος μαραθώνιος πλην κλασικής, μη πέσω με τα μούτρα στα δύσκολα και ξεκίνησα αποφασισμένος προετοιμασία για το μαραθώνιο Θεσσαλονίκης του 2013. Όλα καλά μέχρι που σε ένα Long run εγκατέλειψα λόγω δυνατών πόνων στο αριστερό γόνατο. Η διάγνωση ήταν χονδροπάθεια πρώτο βαθμού κάτι πολύ συνηθισμένο μου είπε ο γιατρός. Από τότε κατάλαβα ότι τα πράγματα είναι πιο σοβαρά και άρχισα να το βλέπω το όλο θέμα πιο "σοβαρά". Άρχισα να ασχολούμαι με παπούτσια, τρόπο πατήματος, ασκήσεις ενδυνάμωσης και άλλα. Η Θεσσαλονίκη αναβλήθηκε για μένα έτρεξα εκείνη την άνοιξη 4-5 ημιμαραθωνίους και ξεκίνησα τον επόμενο Αύγουστο προετοιμασία για την κλασική. Από τότε έχω τρέξει 3 μαραθωνίους Αθήνα 2013, 2014 και Θεσσαλονίκη το 2016. Στο ενδιάμεσο έμαθα ότι έχω πρόβλημα και στη μέση. Γενικά είμαστε σε κάποιες ηλικίες (41 εγώ) που ο οργανισμός έχει φθορές που δε τις ξέρουμε. Με την προπόνηση όμως όλα αυτά αναδύονται. Τουλάχιστον έτσι ανακαλύπτουμε το σώμα μας. είτε για καλό είτε για κακό!

Τώρα ετοιμάζομαι για τον πρώτο αγώνα στο εξωτερικό. Το 2015 δεν έτρεξα γιατί κάτι μέσα μου έλεγε μην τρέξεις και αυτό λέω σε όποιον με ρωτάει. Αν αισθάνεσαι μέσα σου ότι δε πρέπει να το κάνεις ξανασκέψου το. Αν είσαι αποφασισμένος και θες να το κάνεις, θα το κάνεις ότι και να σου πούμε. Απλά να είσαι έτοιμος για κάτι που δε συγκρίνεται ούτε με ημιμαραθωνίους, ούτε με 25αρια, ούτε με 30αρια. Μετά τον πρώτο μου μαραθώνιο φίλος με ρώτησε πως ήταν και του απάντησα με μια μόνο λέξη. Αγώνας! Με όλη την έννοια και τη σημασία της λέξης. Ακολούθησε το πρόγραμμά σου, προπονήσου καλά αλλά και χωρίς υπερβολές και καλή επιτυχία!!!

Εννοείτε πριν από κάθε μαραθώνιο εξετάσεις σε καρδιολόγο καθώς και αιματολογικές συν ότι άλλες χρειάζονται στον καθένα μας ατομικά!!!

Όσο για τον τερματισμό η αλήθεια είναι ότι προσωπικά ούτε συγκινούμε, ούτε κάτι παρόμοιο. Επιτέλους τέλος λέω και το αίσθημα είναι ένα μείγμα ικανοποίησης και ανακούφισης.

@spy Έχεις κάνει πολλά και φοβερά αλλά αυτό με τον ατομικό μαραθώνιο είμαι μάλλον το καλύτερο!!!!!

No pain, no gain!

Edited by - dimitrissss on 14/09/2016 15:19:22
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

haf
Forum-Runner



100 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/09/2016 :  16:55:14  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καταρχάς ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές, το σημαντικό είναι ότι μέσα από τις απαντήσεις σας καταλαβαίνω ότι ο καθένας σας έχει το προσωπικό του βίωμα και αποτυπώνει ξεκάθαρα τα λάθη και παραλείψεις από την πρώτη του φορά, αυτά θέλω να αποφύγω..
Είμαι αρκετά συνειδητοποιημένος και προσπαθώ οσο το δυνατόν πιο σωστά να προετοιμαστώ και να κανω το καλύτερο δυνατόν. Υγιής τερματισμός είναι το ζητούμενο πρωτίστως, χρόνοι και οτιδήποτε άλλο δεν το υπολογίζω πλέον.
Κρατώ τις τεχνικές συμβουλές σας, checkup σίγουρα, συνέπεια στις προπονήσεις και τα επόμενα LR θα δείξουν τα μπορώ να κανω ή όχι..

Σίγουρα όμως θα μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου μετα το τερματισμό για να εχει και ένα νόημα το αποτέλεσμα σε όσους θα το διαβάζουν..
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

huskarl
Senior Forum-Runner



855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/09/2016 :  18:35:33  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Έτοιμος δεν είσαι και δεν θα προλάβεις να είσαι μέχρι τον αγώνα.
Το πιο πιθανό είναι οτι θα ταλαιπωρηθείς και θα σιχτιρίζεις...με κίνδυνο ακόμα και για κάποιον τραυματισμό.

Αν όμως πας πολύ αργά ή/και είσαι ταλέντο παίζει και να τερματίσεις σχετικά σένιος.

Εξαρτάται πόσο θες να ρισκάρεις...

Προσωπικά θα σου έλεγα να στοχεύσεις σε έναν αγώνα την άνοιξη.
Η υπομονή είναι από τις μεγαλύτερες αρετές για έναν δρομέα.

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

giorgos277
Forum-Runner

Greece


75 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/10/2016 :  23:52:30  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Φίλε καλησπερα,εύχομαι να καταφέρεις όχι μόνο να σταθεί στην αφετηρία αλλά και να τερματίσεις. Έχω τερματίσει μόνο σε ένα Μαραθώνιο,τον περσινό,ελπίζω φέτος να το ξαναεπαναλαβω. Αυτό που κατάλαβα και πλέον έχω βάλει καλά στο μυαλό μου είναι ότι ο ημιμαραθωνιος δεν είναι μέτρο σύγκρισης με την κλασική διαδρομή,είχα ξεκινήσει με καλύτερο χρόνο τις 2 ώρες στα 21,έκανα πέρασμα στην κλασική 2:08,αποδείχτηκε μέγα λάθος,τελείωσα τον αγώνα σε 5:17...Υπάρχει πόνος εκεί πέρα φίλε,αν πας με μεγάλες προσδοκίες θα απογοητευτεις, για αυτό πήγαινε ταπεινά και σιγά το πρώτο μισό του αγώνα,τρεχαλοπερπατα αν χρειαστεί,μη σε πειράξει αν σε περνάνε,κράτα τις δυνάμεις σου για τον τερματισμό.Σε κάθε περίπτωση σου εύχομαι καλό αγώνα και μη το βάλεις κάτω σε κανένα σημείο του.

Ουκ ήμην,γέναμην.Ουκ ειμί και ου μέλει μοι
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

antsa_1
Forum-Runner

85 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/10/2016 :  18:51:42  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Θα ήθελα και εγώ να καταθέσω μια άποψη παρ' όλο που δεν είμαι ειδικός. Θα πω αν αρχής πως δεν είμαι ειδικός και προφανώς εξυπακούεται πως όλοι μας δεν διακινδυνεύουμε την υγεία μας για κανένα λόγο. Δεν καταλαβαίνω όλους εσάς που προσπαθείτε να αποτρέψετε το φίλο haf να τρέξει. Αν στο μαραθώνιο έτρεχαν μόνο αυτοί που κάνουν από 3 έως 4:30 ώρες τότε ο μαραθώνιος θα ήταν ένα κλειστό club ανθρώπων και όχι αυτή η τεράστια κοσμοσυρροή που γίνεται κάθε χρονο. Προσωπικά είμαι 48, θα λάβω μέρος πρώτη φορά ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ, και δεν με ενδιαφέρει αν τερματίσω τελευταίος, αν πονέσω, αν αν αν......Με ενδιαφέρει μόνο να φτάσω στο τέρμα υγιής! Φίλε haf η ιστορία θα γράψει ότι προσπαθήσαμε και τερματίσαμε όχι το χρόνο.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Hermes
Elite Forum-Runner

Greece


2398 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/10/2016 :  19:38:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
δεν μιλάμε για μέτριους χρόνους antsa_1 αλλά για διακύβευμα τραυματισμού.
κάποιος που κατεβαίνει να κάνει τα 42 χωρίς να έχει επαρκή βάση θα πρέπει να το συνυπολογίζει και αυτό

Edited by - Hermes on 16/10/2016 19:38:42
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

antsa_1
Forum-Runner

85 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/10/2016 :  21:04:38  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Φίλε Hermes, για αυτό ανέφερα ότι πάνω από όλα δεν διακιδυνεύουμε την υγεία μας, δεν υπάρχει αμφιβολία. Όμως αν δεν προσπαθήσεις, και αυτό δεν αφορά μόνο τον μαραθώνιο, τι θα καταλάβεις στη ζωή; Τελευταίος ναι, έσχατος όχι. Εν τέλει αν κάποιος νομίζει ότι δεν το βγάζει ας σταματήσει. Και από αυτό κέρδος θα έχει, θα δει που είναι το όριο του και την επόμενη φορά θα είναι καλύτερος. Δεν αντιδικώ με κανέναν προφανώς αλλά όλα ξεκινάνε από την προσπάθεια. Προφανώς φυσικά πάνω από όλα να είμαστε υγιείς και η όποια προσπάθεια να μην φτάνει σε ακραίες καταστάσεις. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/10/2016 :  22:33:59  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Αν και δεν διαφωνώ μαζί σου antsa_1, γράφεις δεν με ενδιαφέρει αν πονέσω... αν αν αν... μόνο να φτάσω υγιής.
Αν πονέσεις πολύ, μπορεί να σημαίνει ότι δεν είσαι πλέον και υγιής...

Πάντως μαζί σου, go for it, αν το λέει η καρδούλα σου!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ALEXANDRA
Master Forum-Runner

3240 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/10/2016 :  01:59:35  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Deorum

Αν και δεν διαφωνώ μαζί σου antsa_1, γράφεις δεν με ενδιαφέρει αν πονέσω... αν αν αν... μόνο να φτάσω υγιής.
Αν πονέσεις πολύ, μπορεί να σημαίνει ότι δεν είσαι πλέον και υγιής...

Πάντως μαζί σου, go for it, αν το λέει η καρδούλα σου!



Συμφωνώ κι εγώ με antsa_1.
Deorum, άλλο πονάω και άλλο δεν είμαι υγιής. Φαντάζομαι εννοεί πόνο μέχρι ενός σημείου. Κι εγώ στα Γιάννενα από τη βροχή έβγαλα φουσκάλα στην πατούσα. Πονούσα. Αλλά μην τρελαθούμε κιόλας! Υγιέστατη έφτασα στον τερματισμό.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 3 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000