Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 35ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 12-11-2017
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 20

Etien
Master Forum-Runner



5171 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/11/2017 :  23:55:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μεταξυ αλλων ...ετρεχε τα 42,2 μια Ελληνιδα 20 ετων , πεζοναυτης του Αμερικανικου Στρατου, με αρβυλα και σακιδιο βαρους 17 κιλων . Και πανω στο σακιδιο ηταν καρφωμενη η Ελληνικη σημαια! Δεν ξερω αν τερματισε , αλλα στα 21 περασε μια χαρα !

Ευχαριστω .

https://panosmaltezos.wordpress.com
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Pantazis
Advanced Forum-Runner

Greece


283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/11/2017 :  07:27:26  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλημέρα , καφεδάκι και ξεκινάμε...!!!
Ο πρώτος μου μαραθώνιος ....!!!

Τελικά έκανα 5.34 .....




Στόχος 8 min /km συνολικά 5.38 ...

Καλή επιτυχία σε όλους !


Edited by - Pantazis on 12/11/2017 05:12:36

Π.ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Hiroshima
Senior Forum-Runner



488 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/11/2017 :  09:54:16  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Την έπιασε το μάτι μου.

quote:
Originally posted by Etien

Μεταξυ αλλων ...ετρεχε τα 42,2 μια Ελληνιδα 20 ετων , πεζοναυτης του Αμερικανικου Στρατου, με αρβυλα και σακιδιο βαρους 17 κιλων . Και πανω στο σακιδιο ηταν καρφωμενη η Ελληνικη σημαια! Δεν ξερω αν τερματισε , αλλα στα 21 περασε μια χαρα !

Ευχαριστω .

https://panosmaltezos.wordpress.com

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Hiroshima
Senior Forum-Runner



488 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/11/2017 :  09:57:03  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Τερμάτισα

Τα υπόλοιπα σε λίγες μέρες
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/11/2017 :  11:40:43  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by mixos96

τελος καλο ολα καλα!
απιστευτη εμπειρια ισως η καλυτερη της ζωης μου. Εγω εχασα στο θεμα διαχειρισης σε ολα σχεδον τα θεματα παρολο που τα ειχα φτιαξει ολα πολυ καλα στο μυαλο μου (λογικο μαλλον γτ ηταν ο πρωτος μου αγωνας) με αποτελεσμα τα τελευταια 12 χιλιομετρα να τα κανω σχεδον 2 ωρες..μου φαινεται απιστευτο γενικα αυτο που καταφερα σημερα!!!
η συγγινηση και η ανατρηχιλα που ενιωθα ανα διαστηματα σε ολο τον αγωνα ειδικα οταν ειδα το καλλιμαρμαρο θα μεινει για παντα χαραγμεη στο μυαλο μου!!!
συγχαρητηρια σε ολους!



Μπράβο σε όλους!
Μιχάλη, περιμένουμε να μας γράψεις περισσότερα!

Ευτυχώς που δεν έκανε τον σημερινό καιρό!!!!!!!!

Edited by - Rigelian on 13/11/2017 12:02:43
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Bladerunner
Advanced Forum-Runner

235 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/11/2017 :  12:09:48  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Νίκος Πολιάς: ( 7 φορές πρωταθλητής Ελλάδος στον μαραθώνιο )

"Ένα πράγμα που δεν έχουμε ακούσει ποτέ σε τερματισμό ενός αγώνα μαραθωνίου, είναι να παραπονιέται κάποιος μετανιωμένος ότι ξεκίνησε αργά τον αγώνα. Αντίθετα συνήθως ακούμε πολλούς να παραδέχονται ταλαιπωρημένοι και απογοητευμένοι ότι πήγαν γρήγορα στην αρχή. Μην κάνετε αυτό το σφάλμα."

Μαρία Πολύζου: (κάτοχος του Πανελληνίου ρεκόρ στο Μαραθώνιο Δρόμο 2:33:40)

"10ο Χιλιόμετρο. Μόλις δείτε το χρόνο σας, καλό θα είναι να τσεκάρετε εάν είστε στο σωστό τέμπο, που από την αρχή του αγώνα σας είχατε προγραμματίσει να τρέξετε. Κρατήστε αυτό στο μυαλό σας… καλύτερα να είστε πιο πίσω στο πέρασμα σας στο χρονόμετρο σας, παρά να περάσετε πιο γρήγορα."

Αυτά λένε κορυφαίοι μαραθωνοδρόμοι. Ποιος είμαι εγώ που θα τους αμφισβητήσει... Έλα όμως που αισθανόμουν τόσο καλά! Οι παλμοί κρατιόντουσαν σε φυσιολογικά επίπεδα και δυσκολευόμουν να κρατήσω τον ρυθμό στο προγραμματισμένο στόχο. Τα πόδια ρολάρανε από μόνα τους. Έβλεπα να έχω αρκετά δευτερόλεπτα προπορεία στα περάσματά μου και όλο θυμόμουν τα λόγια της Πολύζου:
"Η αυθεντική διαδρομή, πρέπει να γνωρίζετε ότι για να έχετε καλό αποτέλεσμα στο τέλος θα πρέπει να κάνετε αρνητικό πέρασμα στο μισό της διαδρομής, που σημαίνει ότι περνάμε αργά και έχουμε δυνάμεις μετά το 32ο χλμ. και μέχρι το τέλος της διαδρομής. Η Αυθεντική διαδρομή τρέχεται συντηρητικά!"

Κοιτάω τον χρόνο μου στα 21,1χλμ. Ακριβώς δηλαδή στο μισό της διαδρομής. 1:45:50 αντί για 1:47:50 που ήθελα.
Χμμ... Πρέπει να κόψω... Ακολουθούν γερές ανηφόρες... Να μην καώ...
Μα αισθανόμουν τόσο καλά! Χαμηλοί παλμοί, ελαφριά πόδια...
Δε γαμιέται! Πάμε για το 3:29:59 κι ότι γίνει!

Φτάνω στο 30o χλμ σε 2:33:07 Για να κάνω το 3:30 πρέπει να καλύψω τα τελευταία 12.2χλμ σε κάτι λιγότερο από 57΄ Χμμ.. Δυσκολούτσικο αλλά εφικτό. Πάμε!

32ο χλμ σε 2:44:09 Άργησα. Πρέπει να καλύψω το 10άρι σε 46'. Δεν γίνεται. Αλλά όσο και να "σβήσω" το 3:32-3:33 το έχω σχετικά άνετα!
Και κάπου εκεί αρχίζει το πανηγύρι. Το στομάχι, πλυντήριο που θέλει να σταματήσει την πλύση και να βγάλει έξω ό,τι έχει μέσα. Οι τετρακέφαλοι πονάνε. Το ίδιο και οι γάμπες. Ο ρυθμός πέφτει. Επικίνδυνα. Παίρνω στο 35 δύο ποτήρια coca cola και στρώνει κάπως το στομάχι. Βρίσκω κι έναν τύπο αρκετά πιο ογκώδη από μένα (δεν ήταν δύσκολο αυτό) ο οποίος είχε πολύ καλό ρυθμό. Κολλάω σε απόσταση αναπνοής από πίσω του κι αφήνω την θαλπωρή της νηνεμίας λόγω της σχεδόν μηδενικής αντίστασης να με παρασύρει.

Τα πόδια λύνονται πάλι. Κατηφορίζουμε δυνατά. Περνάμε κάτω από τη γέφυρα της Κατεχάκη και βγαίνουμε αλώβητοι από την μικρή ανηφορίτσα. Ο "λαγός" μου δηλαδή! Εγώ, κρυμμένος κυριολεκτικά πίσω του, είχα να αντιμετωπίσω μόνο την αντίσταση του δρόμου και καθόλου του αέρα!

Όλα πάνε καλά. Εντάξει, ξεχνάμε το 3:32 - 3:33 που λέγαμε, αλλά, ό,τι και να γίνει το 3:35 που ήταν ο αρχικός στόχος βάσει της προπόνησης θα βγει. Αρκεί να κρατηθεί ο ρυθμός ελάχιστα πιο κάτω από 5'/χλμ Ήδη ταξιδεύουμε με 4:50/χλμ

Και ξαφνικά, στο 38ο προς 39οχλμ, ακριβώς στην αρχή της Φειδιππίδου, ΚΡΑΚ! Ένας απίστευτος πόνος στο δεξί γόνατο που δεν είχα ξανανιώσει ποτέ και το πόδι κλείδωσε σε τεντωμένη θέση! Βρε χρυσό μου, βρε καλό μου, τίποτα! Δεν μπορούσε να καμφθεί ούτε στο ελάχιστο. Χοροπηδώντας κουτσό με το αριστερό, πάω στην άκρη του δρόμου, στηρίζομαι σε μια κολώνα με το αριστερό χέρι, με το δεξί πιάνω την κνήμη και κάμπτω βίαια το πόδι προς τα πίσω.
(Αν δεν είχα κάποια φήμη να προφυλάξω θα σας έλεγα ότι φώναξα λιγάκι και ίσως και δημιουργήθηκαν κάποια δάκρυα.)
Το κόλπο έπιασε! Το γόνατο πονούσε αρκετά μεν αλλά ξεκλείδωσε! Κι έτσι με λίγο περπατο-τρέξιμο ανέβηκα την ανηφόρα της Φειδιππίδου.

Μετά ήταν πιο ανθρώπινα τα πράγματα. Οκ, πονούσα αρκετά αλλά τουλάχιστον τσούλαγα. Μάλιστα, στην κατηφόρα της Ηρώδου Αττικού προσπάθησα να μαζέψω λίγο τον χαμένο χρόνο, έτσι για την τιμή των όπλων που λένε.

Τελικά, πέρασα τη γραμμή τερματισμού σε 3 ώρες 36 λεπτά και 58 δεύτερα.

Μα αισθανόμουν τόσο καλά...

__________________________
Think faster than you ride
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

SKOTEINOS
Σκοτεινές Δυνάμεις

Greece


11053 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/11/2017 :  12:33:55  Εμφάνιση Προφίλ  Visit SKOTEINOS Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Πολλές φώτο τερματισμών στην σελίδα μου:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100010608678013

ΒΡΕΤΤΑΚΕΙΑ 2015,ΚΡΟΚΕΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ-01/08/2015
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

RiffRaff
Senior Forum-Runner

Greece
826 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/11/2017 :  14:50:18  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by RiffRaff

3:36:48 με τρεις τραυματισμούς που ο ένας έφερε τον άλλο, ο πρώτος ήδη από το 15ο χιλιόμετρο, εξού και το ισχυρά negative split (1:50:23 ο ημί), μιας και έπρεπε να κόψω για να κάνω damage control. Τερματισμός με σπριντ και άπειρες δυνάμεις στο ρεζερβουάρ, αλλά τι να το κάνεις όταν το μυϊκό λόγω overtraining πάει για breakdown... Καιρός απαράδεκτος!


--------------------------
Run-time Error




Χθες δεν ήμουν και στα πολύ καλά μου επειδή δε μου έκατσε ο αγώνας όπως θα ήθελα, αλλά σήμερα έγραψα (κάπου αλλού) αυτό και λέω να το παραθέσω και εδώ.

"Δύο τραυματισμοί ήδη από το 15ο χιλιόμετρο. Να ξέρεις ότι αν τολμήσεις να "ανοίξεις" έστω και 2-3 δευτερόλεπτα χιλιόμετρο θα βγεις off, αλλά να μην ξέρεις αν θα τερματίσεις. Μεγάλο κάζο μετά το αρχικό πάρτι στο Μαραθώνα. Ψυχρολουσία. Η διαδρομή υπέροχη, από τις καλύτερες διαδρομές μαραθωνίου παγκοσμίως. Την οποία δε μπορείς να απολαύσεις, καμία σχέση με ό,τι είχες πλάσει στο μυαλό σου. Τα τελευταία χιλιόμετρα με τις μεγάλες κατηφόρες, η Γη της Επαγγελίας για τους περισσότερους, να αποτελούν ένα δράμα λόγω των τραβηγμάτων στους δικέφαλους, ένα race with yourself αντί για race with time, όπως θα έπρεπε να συμβαίνει. Όμως, όταν στρίβεις στην Ηρώδου Αττικού για να μπεις ΣΤΟ Στάδιο και - πολύ περισσότερο - όταν μπαίνεις ΣΤΟ Στάδιο, οι πόνοι εξαφανίζονται, το ηθικό ανεβαίνει, τα πόδια βγάζουν φτερά και καταλήγεις να τερματίσεις με σπριντ. Αυτή είναι η μαγεία ΤΟΥ Σταδίου και του Κλασικού Μαραθωνίου. Ραντεβού του χρόνου.

ΥΓ. Τελικά, όταν ξεκινάς με αριθμό 3229 και καταλήγεις 1397, ακόμη και αν δεν έχεις πιάσει το στόχο, κάτι έχει γίνει. Σχεδόν 20' κάτω από τον Μεγ. Αλέξανδρος κάποιυς μήνες πριν. Προχωράμε..."


--------------------------
Run-time Error
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

billhakk
Newbie Forum Runner

11 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/11/2017 :  18:26:41  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by ALEXANDRA

SMILE
YOU PAID
TO DO THIS


Αν είδατε αυτό το χαρτόνι, ελπίζω να σας έκανα να χαμογελάσετε στο 28 και στο 41.




Εκεί πριν την Ηρρώδου Αττικού λες ε; Εγώ γέλασα πάντως!


Πρώτος μαραθώνιος για μένα. Πολύ καλή προετοιμασία που έδειχνε sub4 με ανηφόρες. Πήγε στράφι όμως απο κρυολόγημα την Πέμπτη! Κατάφερα και βρέθηκα στην εκκίνηση (neck rule saved me!), βγήκε όλο τρέχοντας αλλά σε 4:18. Κάτι αναγουλες και πολύς πόνος στα πόδια από τα 21, πιθανόν και αποτέλεσμα του κρυολογήματος, με οδηγησαν σε ένα ξεκούραστο απο ανάσες αγώνα, αλλά ταλαιπωρία στα υπόλοιπα. Αφηνω χρωστούμενα για του χρόνου λοιπόν!!! Καλά να είμαστε! Καλή αποθεραπεία σε όλους και όντως μακάρι να είναι όλοι καλά όσοι χρειάστηκαν το ΕΚΑΒ.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

stratos_al
Elite Forum-Runner

Greece


1776 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/11/2017 :  19:30:38  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπέρα κι από μένα.
7ος συνεχόμενος Μαραθώνιος και για μένα, 6η Κλασσική σερί, και αυτό που έχω αντιληφθεί τελικά είναι ότι αν το μυαλό θέλει...τίποτα δεν το σταματά.
Ούτε τα κιλά που προστίθονται, ούτε η έλλειψη χρόνου για προπόνηση, ούτε τίποτα... σαν βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη το ταξίδι μπορεί να είναι μακρινό και δύσκολο αλλά είναι συνάμα και τόσο υπέροχο.
Φέτος πιο ώριμα από ότι πέρσι, αποφάσισα να τρέξω τη διαδρομή περί τις αρχές Σεπτεμβρίου, ημερομηνία που βγήκα από το βαπόρι. Ξεκίνησα δειλά προετοιμασία και πήγαινε ρολόι με 4 προπονήσεις εβδομαδιαίως. Έφτασα να τρέξω στις 15 Οκτωβρίου το 26άρι στο Ακραίφνιο με υπομονή και σύνεση. Συνέχισα μια εβδομάδα ακόμη προετοιμασία και την επόμενη Κυριακή που θα έκανα το 30άρι μου ήρθαν κάποια γεγονότα που δεν θα αναφέρω αλλά έγιναν η αιτία να σταματήσω να τρέχω.
Λίγο νωρίτερα από αυτό, μια φίλη και κουμπάρα μας που μένει στη Γερμανία μας ανακοίνωσε ότι γράφτηκε στον Μαραθώνιο και ότι είχε αρχίσει κρυφά προετοιμασία. Ήθελε πρώτα να δοκιμάσει τις δυνάμεις τις και μετά να μας το πει. Η φίλη μας είχε ξεκινήσει να τρέχει το Σεπτέμβριο του 2016 μην μπορώντας να κάνει ούτε 5 χλμ, όπως μας έλεγε, κι έφτασε να ετοιμάζεται γαι την παρθενική της εμφάνιση σε Μαραθώνιο και μάλιστα τον δυσκολότερο. Είχε ενθουσιαστεί με όσα άκουγε τόσο καιρό, είχε κολλήσει το μικρόβιο και δειλά δειλά ήθελε να κάνει το ταξίδι της κι εκείνη.
Έτσι έφτασε ο καιρός, πλησίασαν οι μέρες, ήρθε από Γερμανία, παραλλάβαμε τα νούμερά μας. Με ρώτησε αν θα τα καταφέρουμε κι είπα αυστηρά ΝΑΙ....χιχιιι
Παραμονές του αγώνα βρέθηκα με γνωστούς κι εξαιρετικούς φίλους που το φόρουμ έφερε απρόσμενα στη ζωή μου, στηρίγματα πραγματικά που με λίγα λόγια μεταξύ μας, λίγες κινήσεις, λίγα μηνύματα, μας έχουν φέρει τόσο κοντά. Παιδιά ... συντρέχτες...ξέρετε για ποιους λέω...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ.
Ξημέρωσε η Κυριακή, από τις 3 στο πόδι για ετοιμασία. Συνάντηση με τη φίλη και βουρ για Σύνταγμα να πάρουμε το πούλμαν. Άρχισε να γεμίζει εικόνες. Η διαδρομή της φάνηκε δύσκολη κι άρχισε να αναρρωτιέται αλλά είχε τη σπίθα στα μάτια κι εκείνη ότι θα τα καταφέρουμε.
Στον Μαραθώνα πολλοί φίλοι και γνωστοί. Χάρηκα για όσους είδα, που είναι καλά, γεροί και δυνατοί.
Δόθηκε η εκκίνηση. Φύγαμε το ταξίδι και των δύο είχε ξεκινήσει. Το πλάνο ήταν να ξεκινήσουμε μαζί και ότι συνέβαινε σε μένα τουλάχιστον εκείνη θα συνέχιζε με στόχο το Στάδιο. Προσέξαμε τροφοδοσία στα τζελάκια και στα saltsticks και απολαμβάναμε τη διαδρομή.
Τρελάθηκε μόλις είδε Ρουβά να δίνει νερά στη διαδρομή κι όταν της μίλησε...
Με αυτά και με αυτά φτάσαμε στην καταραμένη ανηφόρα του Alex pack. Τν ρώτησα αν είναι καλά κι έγνεψε καταφατικά. Αλλά εμένα μια "αναπηρία" από τη μέση και κάτω με προβλημάτισε πολύ άσχημα, καθώς μνήμες του 2015 άρχιζαν να μαυρίζουν τη σκέψη μου. Της είπα να φύγει κι έμεινα ξάπλα να τεντωθώ. Οι σκέψεις του εφιάλτη ότι θα παρέλυα πάλι και θα πήγαινα τρεκλίζοντας με βάρυναν άσχημα. Συν ότι φοβήθηκα πολύ να την αφήσω μόνη της. Έσφιξα τα δόντια, τεντώθηκα καλά...άρχισα να νοιώθω πάλι τα πόδια μου και ξεκίνησα να τρέχω. Την πρόλαβα και συνεχίσαμε. Τώρα ανησυχούσε εκείνη για μένα αλλά τη διαβεβαίωσα ότι όλα πάνε καλά και ηρέμησε. Περάσαμε τα δύσκολα κι από μακριά φάνηκε ο Σταυρός και ο Γολγοθάς της γέφυρας...
Πάει όμως κι αυτός, πέρασε...πλέον... αλλά ο αγώνας τώρα αρχίζει. Πέρνουμε τον κατήφορο πλέον...περνάμε το 32ο και μένει ένα δεκάρι ακόμη. Πλέον οι ερωτήσεις ο ένας προς τον άλλον αν είμαστε καλά αυξάνονται. Το πάμε βήμα βήμα και σταδιακά πλέον. Έχουμε στόχο να φτάσουμε στο 37,5 χλμ που μια κοινή φίλη είναι εθελόντρια και μας περιμένει. Φτάνουμε κι εκεί, γίνεται ένα πάρτι με τους εθελοντές (που για μια ακόμη χρονιά ήταν ΥΠΕΡΟΧΟΙ, ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ και τους οφείλουμε την ύπαρξή μας).
Επόμενος στόχος ο Δρομέας, στο Χίλτον. Εκεί μια φίλη έπαιζε στηνν ομάδα κρουστών και η σύζυγός μου με μια φίλη μας είχαν στηθεί και απολάμβαναν τη γιορτή.
Στόχος επιτεύχθη κι αυτός. Φωτογραφίες, χορός, γιορτή. Η συντρέχτισσά μου σε απόλυτη ευτυχία. Κι εγώ όμως στα σύννεφα... Περνάμε πλέον στη Β. Σοφίας...
Να ο Ρίγκο με την παρέα του... συγκίνηση απλά...δεν έχω λόγια. Ρίγκο ξέρεις...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
Πιο κάτω η Αιμιλία, να βγάζει φωτογραφίες και να ανησυχεί για τον Σκοτεινό...της είπα ότι δεν έχει ανάγκη, σε λίγο θα έρθει κι αυτός.

Στροφή στην Ηρώδου Αττικού και πλέον το παρεάκι με τη συντρέχτισσα απογειώνεται. Ζούμε κι δύο έντονα τις στιγμές. Εκείνη που υπερέβει κάθε της προσδοκία κι εκπληρώνει το όνειρο...κι εγώ που στην κατάσταση που είμαι, είμαι σε θέση να μπορώ να αγωνίζομαι ακόμα και να κάνω την υπέρβαση.
Έχω σταματήσει καιρό να κοιτάω ρολόγια, χρονόμετρα και επιδόσεις. Για όσους με ξέρουν θεωρούμαι ο τρελός της γειτονιάς....
Το Στάδιο μπροστά μας, βγαίνουν οι κάμερες και αποθανατίζουμε την άφιξη στο Αγιο Δισκοπότηρο. Φίλοι και συγγενείς και των δύο στις εξέδρες. Απόλαυση...απλά απόλαυση... Μεγαλείο.

Τερματίζοντας δεν περιγράφεται η χαρά μας...

Ακόμη σήμερα σκεφτόμαστε τι κάναμε χθες και δεν το πιστεύουμε.

Ήταν η πρώτη φορά που έτρεχα με κάποιον, ξεκινώντας σαν λαγός και στήριγμα για εκείνον (εκείνη στην προκειμένη περίπτωση). Δεν ξέρω αν τα κατάφερα να είμαι λαγός ή στήριγμα για εκείνη αλλά εκείνη με κράτησε στη διαδρομή (στα δύσκολα με τη μέση μου στο Αλεξ Πακ) και το ευχαριστήθηκα πολύ. Επειδή σίγουρα θα μας διαβάζει... ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την επίτευξη του φετινού ταξιδιού....

Τελειώνοντας...
ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους όσους αγωνίστηκαν χθες, σε όσους πάλεψαν να στηθούν στην αφετηρία, να ζήσουν το Καλλιμάρμαρο.
Πολλά ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που ήταν κοντά μας χθες στην προσπάθειά μας.

Καλή αποκατάσταση συντρέχτες, απολαύστε τη λάμψη και το μεγαλείο της Κλασσικής Μαραθώνιας διαδρομής και τα όσα συμβολίζει.

Ραντεβού ..... στον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο του 2018... πρώτα ο Θεός.

Κωπηλασία...μπες στον ρυθμό.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Nasos777
Senior Forum-Runner

Greece


523 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/11/2017 :  21:10:11  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Nasos777 Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπερα σε ολους, για 4η συνεχη φορα τρεχω την κλασικη διαδρομη κ καθε χρονο κ καλυτερα, το 2017 ηταν μια τελεια χρονια για μενα γιατι μετα απο τα ατομικα ρεκορ που ειχα σε 10χλμ κ σε ημιμαραθωνιο ηρθε αλλο ενα ατομικο ρεκορ..

Και ο χρονος ειναι 3:13:26 και σπαω το ατομικο μου ρεκορ κατα 17 λεπτα, πραγματικα οι κοποι μου ανταμειφθηκαν κ με το παραπανω

Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια

Run Forrest Run
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Skyrunner
Elite Forum-Runner

Greece


1111 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/11/2017 :  21:13:16  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Την είδα αλλά την πέρασα σαν σταματημένη στην αρχή μάλλον ήμασταν στο ίδιο μπλοκ!!! είδα την σημαία και νόμισα πως ήταν ο γνωστός Αναστάσης!! με μεγαλύτερη σημαία από ότι συνήθως (που τρέχει με τις μικρές Ελληνικές σημαίες δεμένες πάνω και την γκλίτσα στο χέρι)

quote:
Originally posted by Etien

Μεταξυ αλλων ...ετρεχε τα 42,2 μια Ελληνιδα 20 ετων , πεζοναυτης του Αμερικανικου Στρατου, με αρβυλα και σακιδιο βαρους 17 κιλων . Και πανω στο σακιδιο ηταν καρφωμενη η Ελληνικη σημαια! Δεν ξερω αν τερματισε , αλλα στα 21 περασε μια χαρα !

Ευχαριστω .

https://panosmaltezos.wordpress.com

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Skyrunner
Elite Forum-Runner

Greece


1111 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/11/2017 :  21:16:39  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Κάτι πήρε το μάτι μου ιδίως στο 41χιλ μιας και το είχα ρίξει στο περπάτημα από τις κράμπες που δεν με άφηναν να τρέξω !!!!
quote:
Originally posted by ALEXANDRA

SMILE
YOU PAID
TO DO THIS


Αν είδατε αυτό το χαρτόνι, ελπίζω να σας έκανα να χαμογελάσετε στο 28 και στο 41.

1η φορά που δεν έτρεξα μετά από 10 χρόνια, 1η φορά θεατής. Επλίζω να το χαρήκατε, όσο το χαρήκαμε και εμείς που έχουμε τρέξει μαραθωνίους αλλά που για κάποιο λόγο σήμερα ήμασταν θεατές.

Καλή ξεκούραση σε όλους!

ΥΓ.:
α πα πα πα πα! Δεν το ξανακάνω: δεν έχω φωνή, πονάει ο λαιμός μου, έχει πρηστεί το χείλος μου από τη σφυρίχτρα, πονάνε τα χέρια μου και η μέση από την ορθοστασία. Καλύτερα να τρέχεις μαραθώνιο....







Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

mixos96
Newbie Forum Runner

22 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/11/2017 :  21:19:17  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ειναι τοσα πολλα αυτα που εζησα,ενιωσα,ειδα,ακουσα που δεν φτανει να γραφω δυο μερες.Ηταν ονειρικα.Ακομα οταν κοιταω το μεταλλιο ξαναζω τις στιγμες του αγωνα.Ειδικα οταν σκεφτομαι οσα ενιωσα μετα το 30 χιλιομετρο μου φαινεται απιστευτο και απορω με τον εαυτο μου για το πως καταφερα να κανω κατι τετοιο.ειδα μια πλευρα του εαυτου μου που δεν ηξερα οτι υπηρχε.Ελπιζω και ευχομαι ολοι να νιωσουν αυτο που ενιωσα οταν εκανα αριστερα για να παω στο σταδιο.μεχρι εκει σερνομουν δεν ακουγα καλα και γενικοτερα ημουν ενα μαυρο χαλι. Οταν εστριψα ομως και καταλαβα που ειμαι με εναν μαγικο τροπο φυγαν ολα ειδικα οταν ειδα τους ανθρωπους μου 200 μετρα πριν τον τερματισμο πιστευω ετρεξα πιο γρηγορα και απο το πιο γρηγορο μου 5ρι.
quote:
Originally posted by Rigelian

quote:
Originally posted by mixos96

τελος καλο ολα καλα!
απιστευτη εμπειρια ισως η καλυτερη της ζωης μου. Εγω εχασα στο θεμα διαχειρισης σε ολα σχεδον τα θεματα παρολο που τα ειχα φτιαξει ολα πολυ καλα στο μυαλο μου (λογικο μαλλον γτ ηταν ο πρωτος μου αγωνας) με αποτελεσμα τα τελευταια 12 χιλιομετρα να τα κανω σχεδον 2 ωρες..μου φαινεται απιστευτο γενικα αυτο που καταφερα σημερα!!!
η συγγινηση και η ανατρηχιλα που ενιωθα ανα διαστηματα σε ολο τον αγωνα ειδικα οταν ειδα το καλλιμαρμαρο θα μεινει για παντα χαραγμεη στο μυαλο μου!!!
συγχαρητηρια σε ολους!



Μπράβο σε όλους!
Μιχάλη, περιμένουμε να μας γράψεις περισσότερα!

Ευτυχώς που δεν έκανε τον σημερινό καιρό!!!!!!!!

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Skyrunner
Elite Forum-Runner

Greece


1111 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/11/2017 :  21:41:35  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ένας ακόμα τερματισμός !!!
Πάντα κάτι καινούργιο παθαίνεις και μαθαίνεις !!! λες και είναι ο πρώτος σου αγώνας στην κλασική, άσχετα αν έχεις καταφέρει 15 συμμετοχές με 13 τερματισμούς !!!
Όμως αυτό που έχω καταλάβει από την πρώτη φορά είναι ότι αν κάτι έχεις έστω και λίγο(πρόβλημα στο πολλαπλασιάζει !!!), από το 4χιλ ένιωθα ενοχλήσεις στο δεξί πέλμα !! και από τον αρχικό προγραμματισμό του 5'35" με 5'45" το χιλ. το έριξα πάνω από το 6' φτάνοντας στο 31χιλ που με έκανε να περπατήσω την ανηφόρα και μετά να αρχίσουν να εμφανίζονται τα πρώτα συμπτώματα για κράμπα στο αριστερό πόδι (γάμπα μιας και πίεζα από την άλλη πλευρά) το πάλεψα μέχρι το 37,8χιλ (σταντ αν δεν κάνω λάθος) και από εκεί και πέρα διαδεχόταν η μια κράμπα την άλλη μόλις πήγαινα να ξανά τρέξω οπότε μέχρι τον τερματισμό πήγα περπάτημα με λίγο τρέξιμο και διατάσεις στην άκρη του δρόμου!!!
Πάντως ο αντικειμενικός στόχος επιτεύχθηκε σε 4ω36' καθαρός και 4ω37' μεικτός !!! αφιερωμένος στην μνήμη του πατέρα μου που τον έχασα πριν 6 μήνες. Μια άλλη φορά που θα είναι ιδανικές οι συνθήκες για μένα θα προσπαθήσω για PB στην κλασική !!!!
Καλή ξεκούραση και αποκατάσταση σε όλους μας !!!!
Ευχαριστώ όσους μας συμπαρασταθήκατε στην διαδρομή !!! μας βοηθήσατε πολύ !!!

Edited by - Skyrunner on 13/11/2017 22:13:03
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 20 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000