Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Επικαιρότητα
 Ξέσπασμα Κούρου
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 9

Rocky
Senior Forum-Runner

Greece


546 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/12/2016 :  12:26:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by SKOTEINOS

quote:
Originally posted by irasot

Δεν έχω καμιά σχέση με τις υπεραποστάσεις, έχω όμως σχέση με τους ανθρώπους και τους χαρακτήρες τους. Συνάντησα τον Κούρο πρώτη φορά πριν λίγες μέρες στα Καλάβρυτα στον αγώνα θυσίας. Εκεί λοιπόν στη πλατεία τον είδα να απωθεί ηλικιωμένους δρομείς που πήγαν δίπλα του για να βγάλουν μαζί του μία φωτογραφία, και η συμπεριφορά του, δεν ήταν ανάλογη των ρεκόρ του. Αυτόματα μου ήρθε στο μυαλό η εικόνα του Χαιλέ Γκεμπρεσαλασιέ να φωτογραφίζεται με χαμόγελο με όποιον τον πλησίαζε, νέο, γέρο, παιδί, στην έκθεση του Μαραθώνιου. Συμπτωματικά, τρώγοντας στην ίδια ταβέρνα, είδα τη παρέα με την οποία ήταν ο Κούρος εκεί, όλοι γνωστοί πρωταθλητές, που είχαν έρθει στα Καλάβρυτα, μάλλον κατόπιν διαταγής, αφού η διοργάνωση ήταν του ΑΣΑΕΔ, και οι οποίοι, μαζί και ο κύριος Κούρος αποχώρησαν, γιατί ο ιδιοκτήτης δεν τους σερβίριζε αμέσως, την ώρα που στο κατάστημα είχε μπει το ΣΔΟΕ. Στη συνέχεια επειδή μου έκανε κάκιστη εντύπωση η συμπεριφορά του απέναντι σε ερασιτέχνες δρομείς, άκουσα ολόκληρη μία συνέντευξη που έχει δώσει. Εκεί διαπίστωσα ότι μάλλον δεν τα λέει καλά ο κύριος Κούρος. Μέχρι το 1990 που συμμετείχε στο Σπάρταθλο, το Σπάρταθλο ήταν καλό, ύστερα ανακάλυψε ότι δεν είναι γνήσιο, και γενικά, εκτός από τα δικά του πραγματικά υπεράνθρωπα κατορθώματα, ότι άλλο γίνεται είναι γελοίο, ανιστόρητο, και καταδικαστέο κατά τον κύριο Κούρο. Ο οποίος φυσικά, ενώ φαίνεται ως τιμητής του γνήσιου αθλητικού ιδεώδους, εξαντλεί, στα δικά μου μάτια τουλάχιστον, την αυστηρότητα του, στους ερασιτέχνες δρομείς υπεραποστάσεων, και δεν λέει κουβέντα για τους επαγγελματίες αθλητές, πρωταθλητές κλπ. που κατά καιρούς τιμωρούνται από τη διεθνή ομοσπονδία για παραβάσεις του νόμου περί ντόπινγκ.Προφανώς, για να μπορεί να τρέχει 6 μέρες συνέχεια, ο κύριος Κούρος είναι ειδικός άνθρωπος και λογικά θα είναι και ειδικός χαρακτήρας.Μόνο που στην αρχαία ιστορία που του αρέσει να διαβάζει ας πάει και στα κεφάλαια που μιλάνε για την αρμονία, γιατί δυστυχώς, από τη μικρή εμπειρία που έχω για το πρόσωπο του, υπάρχει ελάχιστη τέτοια μεταξύ των επιτευγμάτων του και της προσωπικότητας του.
Προσκυνώ τον αθλητή, αλλά τον ανθρωπο...



Νομίζω παλληκάρι μου, ότι έκανες το πιο πλήρες post που αφορά τον ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΡΟ, όλα τα άλλα περισσεύουν!

ΒΡΕΤΤΑΚΕΙΑ 2015,ΚΡΟΚΕΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ-01/08/2015



+1000

___________________________
All i wanna do is GO the distance AGAIN
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Droulas13
Advanced Forum-Runner

361 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/12/2016 :  12:38:02  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αυτό που δεν συνειδητοποιούμε πολλοί είναι, ότι πιθανόν του Καρνάζη δεν του χαρίστηκε τίποτα. Δηλαδή δεν άρχισε μια μέρα να τρέχει μεγάλες αποστάσεις και έπεσε πάνω του όλο το Λος Άντζελες. Ο ίδιος έκανε τον κόσμο να ενδιαφερθεί μαζί του και με αυτό που κάνει. Και ενδεχομένως αυτό που έκανε ήταν πιο σημαντικό και τα ίδια τα ρεκόρ του Κούρου. Το γεγονός, ότι ο μέσος Έλληνας (δεν το συζητάω για τον μέσο ξένο) είναι πιο πιθανό να γνωρίζει τον Αμερικάνο (Ελληνικής καταγωγής) Καρνάζη από τον Κούρο, μάλλον είναι πρόβλημα του ίδιου του Κούρου παρά "της Ελληνικής Πολιτείας", που το έχουμε για σπορ να την κατηγορούμε.

Edited by - Droulas13 on 22/12/2016 12:40:15
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

SKOTEINOS
Σκοτεινές Δυνάμεις

Greece


11053 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/12/2016 :  12:40:58  Εμφάνιση Προφίλ  Visit SKOTEINOS Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Droulas13

Αυτό που δεν συνειδητοποιούμε πολλοί είναι, ότι πιθανόν του Καρνάζη δεν του χαρίστηκε τίποτα. Δηλαδή δεν άρχισε μια μέρα να τρέχει μεγάλες αποστάσεις και έπεσε πάνω του όλο το Λος Άντζελες. Ο ίδιος έκανε τον κόσμο να ενδιαφερθεί μαζί του και με αυτό που κάνει. Και ενδεχομένως αυτό που έκανε ήταν πιο σημαντικό από πιο σημαντικό και τα ίδια τα ρεκόρ του Κούρου. Το γεγονός, ότι ο μέσος Έλληνας (δεν το συζητάω για τον μέσο ξένο) είναι πιο πιθανό να γνωρίζει τον Αμερικάνο (Ελληνικής καταγωγής) Καρνάζη από τον Κούρο, μάλλον είναι πρόβλημα του ίδιου του Κούρου παρά "της Ελληνικής Πολιτείας", που το έχουμε για σπορ να την κατηγορούμε.




Ένας σχετικά μέτριος δρομέας-πλην ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ, που έκανε το χόμπυ του επάγγελμα και βγάζει φράγκα!ΤΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ!!!!Μεγάλη βεντέτα και όνομα, που ξέρει να ΄΄πουλάει΄΄ το όνομα του!Μου έκανε μεγάλη εντύπωση πριν 2 Σπάρταθλα, που παρόλη την κούρασή του ο άνθρωπος, όταν τερμάτισε, φωτογραφιζόταν με όλους, και ήταν χαμογελαστός!Θα μου πεις, ΄΄από αυτο ζει΄΄ - δεν θα διαφωνήσω, αλλά στο τέλος αυτό που μένει είναι ο χαρακτήρας!

ΒΡΕΤΤΑΚΕΙΑ 2015,ΚΡΟΚΕΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ-01/08/2015
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

SKOTEINOS
Σκοτεινές Δυνάμεις

Greece


11053 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/12/2016 :  12:55:54  Εμφάνιση Προφίλ  Visit SKOTEINOS Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Και κάτι ακόμα για να γνωρίσετε ακόμα καλύτερα τι σημαίνει ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΟΣ , και πως το έχει ΄΄χάσει το παιχνίδι΄΄!
Φέτος έγινε τέλος Ιουνίου, όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια, ο Τσακώνικος Αγώνας Δρόμου στο Λεωνίδιο!
Τον εν λόγω αγώνα, τον κάνει ο Δήμος Λεωνιδίου, με εμένα ας πούμε τεχνικό διευθυντή και στήσιμο του αγώνα κλπ.κλπ!
Στον αγώνα - αν μπείτε στην προκήρυξη, φαίνεται τεχνικός διευθυντής ο Σύλλογος μου - ο ΑΠΣ Απόλλων Δυτ. Αττικής, τον οποίον όταν τον ακούειο Κούρος βγάζει ΣΠΥΡΙΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ!
Φέτος λοιπόν, ένας επαγγελματίας του Λεωνιδίου, και μέλος του Δήμου, επειδή είχε κάποιο κονέ με τον Κούρο, αποφάσισε να τον προσκαλέσει στον αγώνα για να τρέξει!Μου το είπαν εμένα ΕΓΩ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑ-δεν παύει να είναι ΤΙΜΗ για έναν αγώνα να παρευρεθεί ο Κούρος, αλλά τους ρώτησα αν ξέρει ο Κούρος, ποιος κρύβεται ή μαλλον καλύτερα ποιος βοηθάει στον αγώνα, και ποιος σύλλογος είναι μέσα!ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΛΥ ΄΄ΕΞΩΓΗΙΝΟ΄΄ να ερχόταν ο Κούρος σε έναν αγώνα που ήταν ο ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ τεχνικός σύμβουλος του αγώνα, μέσω εμού!
Όντως ο Κούρος δεν ειχε πάρει χαμπάρι, ότι από πίσω ήταν και ο Απόλλωνας - ουσιαστικά ο αγώνας ήταν του Δήμου - αλλα όταν το πήρε χαμπάρι, ποιος είδε τον θεο και δεν τον φοβήθηκε!
Απείλησε να μην έρθει, αν δεν αποσυροταν ο Απόλλωνας από την διοργάνωση ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΕΙΣ - η εκδρομή που είχε βάλει ο Σύλλογος!Φυσικά οι άνθρωποι στο Λεωνίδιο του είπαν ότι αυτό δεν γινόταν - ο Απόλλωνας τους είχε βοηθήσει αρκετά στον αγώνα, και δεν ήταν δυνατόν να αποαγορέψουν σε 50 άτομα να έρθουν να τρέξουν, για να τρέξει ο Κούρος!
Ο Κούρος φυσικά και αρνήθηκε να έρθει, έβριζε θεούς και δαιμονες κλπ,κλπ και όπως είχα μαντέψει ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, τελικά δεν ήρθε!
Και να σας πω καλύτερα που ήρθαν έτσι τα πράγματα, γιατί αν ερχόταν ΧΩΡΙΣ να είχε ενημερωθεί ότι ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ήταν τεχνικός συμβουλος, θα είχε γίνει ο αγώνας AMERICAN BAR!

ΒΡΕΤΤΑΚΕΙΑ 2015,ΚΡΟΚΕΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ-01/08/2015
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/12/2016 :  13:00:36  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Σύντροφοι, επί 3 σελίδες σχολιάζουμε δηλώσεις του Κούρου, αλλά πού είναι αυτές οι δηλώσεις;
Μια παράθεση, ένα link, κάτι!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Giorgis34
Forum-Runner



75 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/12/2016 :  13:08:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
https://www.facebook.com/Yiannis-Kouros-13426749329/#


Το 1981
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/12/2016 :  13:17:59  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ευχαριστώ!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Giorgis34
Forum-Runner



75 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/12/2016 :  13:29:53  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αν και πιο πολύ μου θυμίζει αυτά:
https://www.youtube.com/watch?v=Jrqw9q-2xTU
https://www.youtube.com/watch?v=AsjD1dyrT9E


Το 1981
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KONES
Newbie Forum Runner

Greece


37 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/12/2016 :  14:26:22  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ο Νίκος Γκάλης εκανε μια χωρα και μία ολόκληρη γενιά μπασκετικη φυσίκα όχι απο τον χαρακτήρα του....!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rocky
Senior Forum-Runner

Greece


546 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/12/2016 :  14:50:49  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
@ Skoteinos γιατι θεωρεις τον Καρναζη μετριο δρομεα? αν δεν κανω λαθος σε ultra races εχει κι αυτος μεγαλες επιτυχιες καθως και ρεκορ - εκτος κι αν κανω λαθος! Και κατι ακομα για τον Κουρο - αυτο που ανεφερες σχετικα με τον αγωνα στο Λεωνιδειο ειναι συγκλονιστικο - τι να πω .. κριμα ... ισως εχει μεγαλυτερο προβλημα χαρακτηρα απο οτι ειχα καταλαβει - ...... απο εκει και περα εννοειται οτι εξακολουθω και τον θαυμαζω ως αθλητη...

___________________________
All i wanna do is GO the distance AGAIN
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

new runner
Advanced Forum-Runner



232 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/12/2016 :  14:52:32  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Bloom

Όταν κάποιος θεωρεί συγκρίσιμο τον Ιακωβάκη με τον Κούρο απλά δείχνει πόσα λίγα ξέρει για τον δεύτερο. Είναι σα να κρίνουμε το Μαραντόνα με τα μέτρα του Γιώργου Καραγκούνη, το Μάικλ Τζόρνταν με εκείνα του Γιώργου Σιγάλα, το Λώρενς Ολίβιε με του Στάθη Ψάλτη, γενικά του καλύτερου όλων των εποχών με τα μέτρα εκείνου που δεν ήταν παρά ο πρώτος του χωριού του. Περισσότερο αποκαλύπτει άγνοια παρά αποτελεί πραγματική σύγκριση.

Έχουν γραφτεί ολόκληρα φιλοσοφικά δοκίμια για αυτό το θέμα (αν λόγου χάρη είναι σωστό ο Γκάρι Κασπάροφ να είναι μετριόφρων - που δεν ήταν - ή είναι υποκρισία, εφόσον η αλήθεια είναι πως ήταν ο καλύτερος όλων τω εποχών) και μπορούμε να συζητάμε για ώρες. Θα πω μόνο πως η ταπεινοφροσύνη ενός Ιακωβάκη δεν είναι τόσο αξιοζήλευτη, γιατί δεν ξέρουμε πώς θα φερόταν αν είχε τέσσερα παγκόσμια ρεκόρ και δύο ολυμπιακά χρυσά. Τώρα, λογικό είναι να είναι ταπεινόφρων.






Στα πόσα παγκόσμια ρεκόρ δικαιούσαι να μιλήσεις υποτιμητικά και να προσβάλεις καποιων? Μετά από πόσα ολυμπιακά ρεκόρ χάνεται η ταπεινοφροσύνη και το μεγαλείο ενός αντικειμενικά υπεραθλητή (βάσει επιδόσεων) και γίνεται χολή ??

"Run Forest Run"!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Droulas13
Advanced Forum-Runner

361 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/12/2016 :  14:58:01  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Δεν ξέρω πως ήταν ο Γκάλης παλιά γιατί δεν τον έζησα. Ξέρω πως είναι όμως τώρα. Δες πως γράφει ο Γκάλης και κάνε συγκρίσεις.

https://www.facebook.com/NickGalis6
https://www.facebook.com/Yiannis-Kouros-13426749329/
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

new runner
Advanced Forum-Runner



232 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/12/2016 :  15:04:38  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Droulas13

Δεν ξέρω πως ήταν ο Γκάλης παλιά γιατί δεν τον έζησα. Ξέρω πως είναι όμως τώρα. Δες πως γράφει ο Γκάλης και κάνε συγκρίσεις.

https://www.facebook.com/NickGalis6
https://www.facebook.com/Yiannis-Kouros-13426749329/




+10000000 ...
Αλλά ήδη ακούω τους υποστηρικτές του κ. Κούρου!!!Ποιος Γκάλης??? Ποια ΣΤΙΚΟΥΥΥΥΔΗ??

"Run Forest Run"!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

nrun
Forum-Runner

176 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/12/2016 :  15:15:55  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Είναι γνωστό αλλά και προφανές ότι ο Κούρος τα έχει χαμένα εδώ και χρόνια.
Μόνο οι αυλοκόλακές του δεν το βλέπουν...

Και αν στα περί της "οχουμένης" κυρίας και των λοιπών σχετικών έχει δίκιο (ας το αποδείξει πρώτα βέβαια), σε όλα τα υπόλοιπα δυστυχώς προκαλεί μόνο κλάματα, ούτε καν γέλια πλέον.

Edited by - nrun on 22/12/2016 17:55:17
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

dpkouk
ellanodikis

Greece


11938 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/12/2016 :  16:17:52  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
τοχω ξαναγραψει ισως...ο κουρος ειναι ο μοτσαρτ των υπεραποστασεων...σεβομαι τα ρεκορ του, του αναγνωριζω τη μεγαλοφυια που ισως να τον κανει να συμπεριφερεται ετσι αλλα μεχρι εκει..προτιμω τον ιβαν κουντιν (3 φορες νικητης κι αυτος του Σπαρταθλον) για παρεα και τον εκτιμω ολοπλευρα καθως προχτες στο καστορι μετα τον τερματισμο του με βοηθουσε σκυμμενος να βγαλω τα τσιπακια απο τους συναθλητες του...

http://www.ultrarunning.gr/

Όλα είναι σχετικά, άρα κι ανεκτά...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 9 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000