Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Διαδρομές
 Διαβάστε εδώ σχετικά με αυτό το τμήμα
 Νέο Θέμα  Κλειδωμένο Θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα   

RunningNews.gr
The Forum



521 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκε - 30/12/2005 :  13:55:02  Εμφάνιση Προφίλ  Επίσκεψη της σελίδας του RunningNews.gr.
Σε αυτό το τμήμα του Forum θα γίνει μια προσπάθεια για τη δημοσίευση διαφόρων διαδρομων προπονήσεων και αγώνων. Μέσω του Earth Google μπορείτε να τραβάτε αεροφωτογραφία της διαδρομής που σας ενδιαφέρει ,να την σηματοδοτείτε και να την μετράτε. Κατόπιν μπορείτε να ανοίγετε νέο θέμα σχετικό με αυτή τη διαδρομή και να τη δημοσιεύετε. Επίσης μπορείτε να δημοσιεύετε απλές φωτογραφίες από την εκάστοτε διαδρομή. Σκοπός είναι να δημιουργηθεί ένα πλήρες album με χαρτογράφηση και περιγραφή των διαδρόμων που προπονούμαστε και αγωνιζόμαστε.

Για να δημοσιευτούν οι φωτογραφίες πρέπει να είναι σε κάποιον web server. Στο runningews.gr μπορούμε να φιλοξενήσουμε κάποιον αριθμό φωτογραφιών αλλά επειδή προς το παρόν οι δυνατότητες μας σε web space είναι περιορισμένες δεν θα μπορούμε να φιλοξενούμε όλες τις φωτογραφίες. Σε πρώτη φάση θα επικεντρωθούμε κυρίως στις φωτογραφίες μέσω του Google Earth. Έτσι οι χρήστες που επιθυμούν να δημοσιεύσουν υλικό για κάποια διαδρομή και δεν διαθέτουν δικό τους χώρο στο internet, μπορούν να μας στέλνουν τις φωτογραφίες από το Google Earth και θα τις δημοσιεύουμε εμείς. Φυσικά οι φωτογραφίες θα πρέπει να συνοδεύονται με σχετική περιγραφή της διαδρομής, την συνολική αποσταση καθώς και οτιδηποτε επιπλεον μπορει να φανει χρησιμο στους φιλους δρομεις. Φωτογραφίες διαδρομών που φιλοξενούνται στο Runningnews.gr θα δημοσιεύονται από τον administrator της ιστοσελίδας και θα σημειώνεται στην αρχή της δημοσίευσης ο φίλος που μας έστειλε το υλικό. Οποιοσδήποτε άλλος έχει δικό του χώρο που μπορεί να ανεβάζει φωτογραφίες μπορεί να τις δημοσιεύει αυτόματα σε αυτό το τμήμα του forum. Υπάρχουν ιστοσελίδες που προσφέρουν στους χρηστές τους δωρεάν χώρο στο internet. Προσεχώς θα σας προτείνουμε μερικές από αυτές.

Η φωτογραφία μπορεί να φαίνεται αυτόματα σε μια δημοσίευση . Όταν πρόκειται να δημοσιεύσεται κάτι αυτό γίνεται πατώντας το κουμπάκι που χαρακτηρίζεται από το «insert image» . Κατόπιν αντιγράφετε το link της φωτογραφίες ανάμεσα στις ενδείξεις {img} και {/img} . Για παράδειγμα αν η φωτογραφία που θέλουμε να δημοσιεύσουμε υπάρχει στο link "www.runningnews.gr/image.jpg" τότε αυτό το δημοσιεύουμε έτσι "{img}www.runningnews.gr/image.jpg{/img}".
Σημείωση:Σε όλα τα παραπανω παραδειγματα αντι για "{" & "}" υπαρχουν κανονικα "[" & "]".

Σας παρακαλούμε σε αυτό το τμήμα μην ανοίγεται θέματα εάν δεν πρόκειται για κάποια καινούργια διαδρομή με όλο το υλικό που τη συνοδεύει. Θέματα τα οποία δεν ανταποκρίνονται στο ρόλο και τις απαιτήσεις αυτού του τμήματος θα μετακινούνται ή θα διαγραφονται.

Αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία σχετικά με αυτό το τμήμα σας παρακαλούμε μη τη δημοσιεύετε εδώ αλλά στο τμήμα «Σχετικά με το Forum».
  Προηγούμενο Θέμα Θέμα   
 Νέο Θέμα  Κλειδωμένο Θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000