Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 18ος Δρόμος Βουνού Υμηττός 2017
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 2

gdd
Newbie Forum Runner

Greece
13 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/02/2017 :  09:40:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Deorum

quote:
Originally posted by gdd

Νομίζω ότι ήταν όμορφη και η διαδρομή, ενώ και το πακέτο πλήρες για 8 ευρώ.
Αλλά πραγματικά κάτι πρέπει να κάνουν με τις οδηγίες, αν δεν έχεις ξαναπάει, δύσκολα βρίσκεις το σημείο, ενώ ούτε οι κάτοικοι του Χολαργού δεν το ξέρουν ως "Αθλητικό Κέντρο Χολαργού" κι ούτε στους Χάρτες του Android το βρίσκεις έτσι. Και στη διαδρομή είναι λάθος, αφού υπάρχει μονοπάτι, όχι μόνο άσφαλτος και χωματόδρομος, όπως έλεγε η ανακοίνωση.

Όσο για το email, ναι, ήταν προφανώς παγίδα της εταιρείας (όχι του ΔΟΠΑΠ) για να πας στο runnerstore. Εγώ πλήρωσα με έμβασμα γιατί δεν μπορώ να αφήσω τη δουλειά μου και να τρέχω σε κατάστημα της Alpha και μου ζητούσαν (η εταιρεία, όχι ο ΔΟΠΑΠ) τα τρία ευρώ της προμήθειας, τα οποία φυσικά δεν έδωσα και μετείχα κανονικά.



Πάντως με όλο το συμπάθειο δεν έχεις δίκιο εδώ.
Τι θα πει φυσικά και δεν έδωσα. Όταν κάτι έχει ένα κόστος, έχει ένα κόστος.
Αν κάποιος αποφασίσει να το πληρώσει με εναλλακτικό τρόπο (να το τραβήξω λίγο αντικαταβολή ή western-union, που έχουν και αυτά μια μεγάλη προμήθεια) και στον τελικό αποδέκτη φτάσουν τα μισά, το κόστος επιβαρύνεται αυτός που πληρώνει.
Χωρίς να ξέρω, θεωρώ ότι θα το έγραφαν και στους όρους συμμετοχής πληρωμής.

Αυτό ισχύει σε όλες τις αγορές/πληρωμές γενικά όχι μόνο εδώ.




Για να μη θεωρηθεί ότι δεν τα έδωσα γιατί το έπαιξα (κακώς εννοούμενα) μάγκας, να σου πω το εξής. Μόλις μου έστειλαν το email που ζητούσαν τα 3 ευρώ, τους απάντησα εξηγώντας ότι, παρόλο που αναφέρουν στο site ότι τα τραπεζικά έξοδα βαρύνουν τον δρομέα, δεν αναφέρουν εξαρχής το κόστος αυτών και ότι δεν υπάρχει επιλογή για χρέωση των εξόδων στον αποστολέα για εμβάσματα εντός Ελλάδος. Η συναλλαγή γίνεται με τα έξοδα μοιρασμένα υποχρεωτικά (άρα κι ο ισχυρισμός ότι τα έξοδα βαρύνουν τον δρομέα είναι αυθαίρετος). Εξάλλου, το να βάλω τα υπόλοιπα τρία ευρώ θα σήμαινε ότι θα έπρεπε να κάνω νέο έμβασμα, το οποίο θα είχε πρόσθετα έξοδα, άρα θα έπρεπε να βάλω 6 ευρώ, συν τα δικά μου έξοδα. Κι επειδή έχει παραγίνει το κακό με τις διοργανώσεις όπου πρέπει να πας στη μια γωνιά της Αθήνας να πληρώσεις, στην άλλη να πάρεις το πακέτο και στην τρίτη για να τρέξεις τον αγώνα (δε μιλάω για το ΔΟΠΑΠ αλλά για τις εταιρείες που αναλαμβάνουν τα των εγγραφών), τους εξήγησα πολύ απλά ότι δε με ενδιέφερε να μπω στη διαδικασία και το έξτρα κόστος και ότι θα μπορούσαν να με διαγράψουν από τη διοργάνωση και να επιστρέψουν το ποσό στο λογαριασμό μου. Δεν το έκαναν και δε μου απάντησαν. Έστειλα reminder κάποιες μέρες μετά, πάλι δε μου απάντησαν. Κατά τη γνώμη σου, τι θα έπρεπε να κάνω μετά από όλα αυτά;

Και να ξεκαθαρίσω κάτι. Είπα ότι το πακέτο ήταν πολύ καλό για τα 8 ευρώ. Έχω πάει και σε αγώνες αντίστοιχους, με διπλάσιο κόστος και χωρίς καθόλου παροχές. Και δεν έχω αντίρρηση να πληρώσω και περισσότερα, αλλά όχι να γίνομαι μπαλάκι για τις εταιρείες. Ας βάλουν ηλεκτρονική πληρωμή στα sites τους (μέχρι και τα περίπτερα έχουν POS σήμερα) κι ας μοιράζουν τα bib σε δυο τρία μαγαζιά να μπορεί να επιλέξει ο κόσμος. Κάθε σαββατοκύριακο διοργανώνουν αγώνες, είναι δυνατό να μας βάζουν σε τέτοια διαδικασία;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Lactate
Newbie Forum Runner

8 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/02/2017 :  09:40:35  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλημέρα φίλοι δρομείς.

Ο αγώνας ήταν πολύ ωραίος, απόλαυσα την θέα, είχαμε καλή κάλυψη από ανεφοδιασμό και καλούδια, μπράβο στην ομάδα με τους τυμπανιστές, ο κόσμος ήταν χαρούμενος, γενικά μια άρτια οργάνωση. (<- και σε σύγκριση μετο Ελάφι ξεκινήσαμε και στην ώρα μας).

Ευχάριστη έκπληξη οι άσχετοι δρομείς/περπατητές πάνω στη διαδρομή οι οποίοι δίναν κουράγιο στους διαγωνιζομένους. Τέλος, το μονοπάτι στο τέλος όλα τα λεφτά για εκείνους με δυνάμεις να το κατέβουν σφαίρα.

Τα λέμε στον επόμενο αγώνα.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

nikats
The Book

Greece


6332 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/02/2017 :  20:12:19  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ας εξετασουν οι διοργανωτές γιατί οι συμμετοχές ηταν ΠΟΛΥ λιγοτερες τούτη τη φορά σε σχέση με άλλες χρονιές. Ερωτηθέντες απάντησαν με μισόλογα αν και γνωρίζουν το γιατί. Αν θελουν αγωνες με "φανταχτερά κολάν" εχουν πετύχει; τον στόχο τους. Προσωπικά τον έτρεχα απο το 2004 τον αγώνα αυτον. Φετος ΔΕΝ........και ΄γω και πολλοί άλλοι. Αν η κατάσταση δε προσαρμοστεί στα οικονομικά δεδομένα της συγκυρίας, του χρόνου μόνον κάποια λίγα απ τα "φανταχτερά κολάν" θα ειναι στον Χολαργό ΜΟΝΟΝ! Δε μου λείπουν 8 ευρω. Μου λείπουν περισσότερα. Αλλά οταν το 5 γινεται 8, το 8 γινεται 10 και μεθαυριο για 20Κ θα μου ζητήσουν 15ευρω........μας συγχωρείτε ΔΩΣΑΜΕ (και δώσαμε πολλά αρκετοί απο μας τόσα χρόνια) .-

N i k a t s T e a m
"Take it on the Run"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 2 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000