Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 Μαραθώνιος Ρώμης
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 4

Peter L
Senior Forum-Runner

696 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/03/2017 :  22:29:08  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Την δευτερα ανοιγει αργα ,εμεις φευγουμε δευτερα βραδυ και μαλλον θα προτιμήσουμε το Σάββατο
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

petransfhp
Advanced Forum-Runner

296 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 29/03/2017 :  08:55:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αφού το ωράριο γράφει ότι είναι ανοιχτό από τις 9 το πρωί!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

petransfhp
Advanced Forum-Runner

296 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 29/03/2017 :  09:09:25  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ξανά άλλαξε η πρόβλεψη του accuweather ,
Τώρα δίνει μέγιστο 18 βαθμούς!
Ρε λες να μας κάνει την χάρη;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KARLA
Advanced Forum-Runner

Greece


350 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 29/03/2017 :  16:23:26  Εμφάνιση Προφίλ  Visit KARLA Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
ΩΡΑΙΑ ...θα προσπαθησω με την ομαδα απο την θεσσαλονικη να ειμαστε εκει...δεν ξερω το σημειο αλλα πιστευω να σας βρω!!...



quote:
Originally posted by ippokampos

καθε χρονο οι ελληνες μαζευομαστε στο παρκο oppio ανατολικα του κολοσαιου εχει την καλυτερη θεα,μια ωρα πριν την εκκινηση ραντεβου εκει για αναμνηστικη φωτογραφια.

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

remezzo91
Forum-Runner



95 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 29/03/2017 :  17:47:42  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ειπαμε να μαζευτουμε σαββατο πρωι στα expo palazzo dei congressi για το αριθμο πακετου ελληνες δρομεις απο αθηνα ,θηβα.και απο αλλα μερη,στις 11,οσοι θελετε θα ειμαστε εκει .
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KARLA
Advanced Forum-Runner

Greece


350 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/03/2017 :  09:58:48  Εμφάνιση Προφίλ  Visit KARLA Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by remezzo91

ειπαμε να μαζευτουμε σαββατο πρωι στα expo palazzo dei congressi για το αριθμο πακετου ελληνες δρομεις απο αθηνα ,θηβα.και απο αλλα μερη,στις 11,οσοι θελετε θα ειμαστε εκει .



....εμεις οι θεσσαλονικεις φευγουμε σαββατο 9.45...δεν θα σας προλαβουμε...και απο οτι ειδαμε βολευει να ερθουμε κατευθειαν στην εκθεση (με τα μπαγαζια μας)και μετα να παμε στο κεντρο...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

kostafe
Newbie Forum Runner

5 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/03/2017 :  20:09:39  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Γνωρίζετε πως θα πάτε από το αεροδρόμιο απευθείας στην έκθεση;Υπάρχει συγκοινωνία που να συνδέει αυτά τα δυο τα σημεία απευθείας;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

remezzo91
Forum-Runner



95 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/03/2017 :  21:22:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
εχει το τρενο leonardi φτανεις τερμινι και παιρνεις την μπλε γραμμη για σταση λαουρεντινα απο εκει στα 500 μετρα ειναι η εκθεση expo.ποτε φτανεις ρωμη?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Peter L
Senior Forum-Runner

696 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 31/03/2017 :  07:16:48  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ρωμη ερχομαστε!!!!!!!!!!καλο αγωνα
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

kostafe
Newbie Forum Runner

5 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 31/03/2017 :  19:43:44  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
remezzo91 Posted - 30/03/2017 : 21:22:15 εχει το τρενο leonardi φτανεις τερμινι και παιρνεις την μπλε γραμμη για σταση λαουρεντινα απο εκει στα 500 μετρα ειναι η εκθεση expo.ποτε φτανεις ρωμη?


Σε ευχαριστω για την απαντηση..... εγω έλεγα για απευθείας...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Peter L
Senior Forum-Runner

696 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/04/2017 :  08:51:30  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλημερα απο την Ρωμη,πρωτη μερα χθες με πολυ περπατημα μπορει να καναμε και 10 χιλιομετρα αλλα αξιζε τον κοπο.Χθες ειχε καποια στιγμη συμφωνα με ενα εξωτερικο θερμομετρο φαρμακείου 25 βαθμους,σημερα δινει συνεφια μεχρι 19 και αυριο βροχη και πιθανότητες για καταιγίδα. Ελπιζω την τελευταία στιγμη να μην μας χαλασει την γιορτη.
Στο μετρο κυρίως αλλα και στο Βατικανό εβλεπες δρομεις με την τσαντα της new balance που μπορω να πω οτι ειναι ομορφη και πρακτικη ,εμεις θα παμε νωρις στο ανοιγμα για το πακετο και επειτα βολτες στο κεντρο.
Καλο ταξιδι σε οσους έρχονται σημερα απο Ελλαδα.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Peter L
Senior Forum-Runner

696 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/04/2017 :  20:12:41  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ALLE, ALLE ,ALLE ...VAMOS VAMOS VAMOS
Ο Μαραθώνιος στην αιώνια πόλη πέρασε στην ιστορία με γλυκόπικρη γεύση.
Χρόνια είχα να νιώσω σαν παιδί ,15 άτομα παρέα σε δυο γκρουπ από τους οποίους τρέξαμε μόνο οι 4 μαραθώνιο και 7 στο fun run.

Άφιξη στην Ρώμη Παρασκευή στις 11,επιβίβαση σε ταξί επταθέσιο ( 70 ευρώ)με κατεύθυνση το ξενοδοχείο στην περιοχή EYR κοντά στην expo marathon αλλά μακριά από το κέντρο της πόλης.Σαν επιλογή ήταν καλή , καθαρό ,μέσα στο πράσινο ,οικονομικό με όμορφους χώρους και κυρίως δίχως ίχνος θορύβου.Το τίμημα ήταν ότι είχε 10 λεπτά περπάτημα για τον σταθμό Λαουρεντίνα και από κει πάνω από μισή ώρα για τις βόλτες μας.

Φύγαμε για το κέντρο και πρώτη στάση πιάτσα ντελ πόπολο ,φάγαμε μια πίτσα στο όρθιο μέτρια ως αδιαφορη θα έλεγα και φύγαμε για Αγιο Πέτρο και Βατικανό γιατί είχαμε ηλεκτρονικό εισιτήριο στις 3.
Η είσοδος στην πλατεία του Αγίου Πέτρου με έκανε να νιώσω ότι βρίσκομαι σε αλλη εποχή ,άλλο πλανήτη,άλλο κόσμο.Το μουσείο στο Βατικανό εντυπωσιακό αντάξιο του πλούτου και της ιστορίας του. Αλήθεια ένιωσα ότι η εποχή μας δεν έχει να πει τίποτα αλλά αυτή είναι μια κουβέντα για τους λάτρεις της ιστορίας.
Μετά από 4 ώρες όρθιοι είπαμε να κάνουμε ένα μπρεικ γιατί τα πόδια μας είχαν βγάλει φωτιές. Ξεκούραση στο ξενοδοχείο και βόλτα στην φοντάνα ντι τρεβι και μετά για φαγητό δίπλα στο Πάνθεον.Αξιοπρεπέστατο θα έλεγα και αφού γράψαμε όλη μέρα κάπου στα 15 χιλ. περπάτημα πάμε για ύπνο.
Σάββατο πρωί πρωινό και με το πάσο μας στην έκθεση.Αρκετή ουρά από τις 11 ,γρήγορα μας δώσανε τα νούμερα απλά για την μπλούζα είχε αρκετό σπρώξιμο και το χειρότερο μόλις είχε τελειώσει το medium .Πήρα small που δύστυχος μου ειναι μικρή.Η τσάντα της NB πολύ όμορφή και χρηστική .Η έκθεση στο μέγεθος της Αθήνας με περίπτερα από πολλούς αγώνες ,αυτόν που ξεχώρισα ήταν τον alzheimer marathon τον Σεπτέμβρη ειπα έχουμε ακόμη καιρό για αυτόν.
Η γυναίκα μου πήρε ένα ωραίο καπέλο από την compression sport σε άσπρο για να το φοράω και γω και μετά από μια ώρα είπαμε να φύγουμε για κέντρο.

Αν κάτι θέλω να θυμάμαι το σάββατο πέρα από το γεγονός ότι τα πόδια μου άρχισαν να πρήζονται επικίνδυνα είναι το πάρκο στην Βιλα Μπορκέζε.Ένα μέρος ασύλληπτο για βόλτα με την οικογένεια ,για τρέξιμο ,για ποδήλατο για πικ νικ.Τρώμε μια πιτσα στο χέρι ,κάπως καλύτερη αυτή την φορά ,γύρω στα 8 ευρώ το κομμάτι και αν θυμάμαι καλά 24 ευρώ το κιλό η τιμή. Με το ζόρι σύραμε το κορμί μας μέχρι το ξενοδοχείο μετά από 15 χιλιόμετρα περίπου περπάτημα στο σύνολο.
Ετοίμασα τα ρούχα του αγώνα και κατά τις 10 το βράδυ τρώμε μια τελευταία μακαρονάδα στο ξενοδοχείο.Με τέτοια κούραση ούτε συζήτηση για αϋπνία ,ξερός μεχρι τις 5,30.

Πρωινό λέμε τώρα ,φώτο με την Ελληνική σημαία και φύγαμε για το Κολοσσαίο .Φωτογραφίες στο δρόμο από τον μάστορα pedro με το κοντάρι του και αίσθημα δέους στην εικόνα του Κολοσσαίου. Πολύ καλή οργάνωση στα φορτηγά αλλά η ουρά στις τουαλέτες ήταν πολύ μεγάλη,Έγινα λίγο Έλληνας και πήγα πίσω από κάτι δενδράκια για να προλάβω την εκκίνηση. Δυστηχώς η ώρα πέρασε γρήγορα ,είχε τάξη και όμορφο τρόπο για να μπούμε χωρίς φασαρία στο μπλοκ ,εκεί ένιωσα λίγο μόνος ,ήθελα κάποιον φίλο για τις τελευταίες κουβέντες.
Τα πόδια βαριά από το περπάτημα αλλά είπα να ακολουθήσω το πλάνο και ότι βγει.
Αντίστροφη μέτρηση και φύγαμε.Τα πρώτα μέτρα ελαφρώς κατηφόρα χωρίς σπρώξιμο παίρνουμε το δρόμο για τα προάστια και αρχίζει η σκέψη για το πλάνο του αγώνα.Στο 3 αρχίζει να βρέχει και στο 6 περίπου έχουμε καταιγίδα. Στενοχωριέμαι ποιο πολύ για την γυναίκα μου γιατί με τους άλλους θα κάνανε τα 4 χιλιόμετρα περπατώντας.Μετά από χρόνια την έπεισα να μπει έστω και για περπάτημα σε έναν αγώνα και αυτός γίνεται με καταρρακτώδη βροχή.
Η βροχή σταματά αλλά αυτό που με δυσκολεύει είναι η λιμνούλες που είναι μάταιο να κάνεις προσπάθεια να τις αποφύγεις γιατί πατούσε ο διπλανός σου και βρεχόσουν και εσύ. Το πλακόστρωτο σε κάποια σημεία γλιστρούσε επικίνδυνα και ένιωθα ότι σπινιάριζα ,στο σύνολο πρέπει να ήταν κάπου 18 με 20 χιλιόμετρα.

Τα περάσματα με σκαμπανεβάσματα στο 4.40 ,μέσα μου λέω ότι δεν βγαίνει ο λογαριασμός αλλά όσο πάει.Οι σταθμοί που είχα άγχος ήταν υπερπλήρης ,ποτήρι με νερό στο 5 και από εκεί και έπειτα νερό και ισοτονικό σε ποτήρι και στο τέλος σε μπουκάλι για όποιον ήθελε όλα ανα 5 χιλιόμετρα.Μπανάνες ,πορτοκάλια,κουλουράκια,μήλα ,αλάτι,ζάχαρη μερικά που πρόσεξα. Ενδιαμεσα είχε σφουγγάρια τα οποία τα θεωρώ μετά το νερό τα ποιο σημαντικά πάρά την συναιφιά και την βροχή.
Κάπου στο 14 φτάνει δίπλα μου ένας Έλληνας και βλέποντας την μπλούζα μου με το σήμα των Λύκων από πίσω πιάσαμε την κουβέντα.Πήγα για 500 μέτρα μαζί αλλά στο 4.25 που πήγαινε ηταν θέμα χρόνου να σκάσω.Του ευχήθηκα καλή επιτυχία και γύρισα στο 4.40.
Πέρασα ήμι 1.39 περίπου αλλά τα πόδια ήταν βαριά και οι ανάσες μου όχι αυτες που έπρεπε.Στο 25 άρχισα να νιώθω ότι δυσκολεύομαι να κρατήσω τον ρυθμό και κάπου έχανα λίγο.Αυτό που τσάκισε ήταν οι πόνοι στους αστραγάλους ,ένας πόνος αφόρητος που δεν είχε να κάνει με το πλακόστρωτο αλλά με τα παπούτσια.BROOKS LAUNCH η απόλυτη καταστροφή,σε ένα 30αρι που έκανα στην Φιλοθέη με ενόχλησαν μετά το 20 αλλά δεν έδωσα σημασία.Λεφτά είπα δεν υπάρχουν αλλά το έγκλημα ήταν ότι τα boost που είχα για εφεδρεία ήταν σε άψογη κατάσταση .Τέτοιο άκαμπτο παπούτσι δεν έχω βάλει ,κάποια στιγμή νόμιζα ότι έτρεχα με τσόκαρα.Σταμάτησα ,έλυσα τα κορδόνια ,τζίφος σταμάτισα και τα ξαναέδεσα.

Όσο μπαίναμε στο ιστορικό κέντρο ο κόσμος ήταν περισσότερος και ποιο εκδηλωτικός ,η βροχή είχε σταματήσει και κάπου στο 32 βλέπω ότι θέλω 49 λεπτά για το 3.19, οριακά κάτω από Κωνσταντινούπολη. Αυτό μου δίνει λίγο δύναμη αλλά στο 34 αναγκαστικα να περπατήσω για ανάσες και να ξεκουράσω τις ποδοκνημικές μου.Υπήρχαν στιγμές που νόμιζα ότι θα κοπούν οι σύνδεσμοι.Σε αγώνα βουνού πάνω σε πέτρα δεν έχω νιώσει τέτοια πίεση ,έχασα και τις ύστατες ψυχικές δυνάμεις και ένιωσα σαν κουφάρι που σέρνεται στον τερματισμο.

Τέτοια ομορφιά ,πιατσα Ναβονα ,ντελ Πόπολο ,πιάτσα ντι σπάνια, και εγώ να πηγαίνω σκυφτός κάνοντας τα 2 τελευταία χιλιόμετρα σε 14 λεπτά.
Με κόπο τερματίζω σε 2.27.51 εκτός στόχου στον ομορφότερο αγώνα μέχρι τον επόμενο,για λίγο δεν με πρόλαβε η γυναίκα μου στον τερματισμό ,ένιωσα σαν τα παιδάκια στην παρέλαση που ψάχνουν την μαμά τους.

Ρωμη είσαι πανέμορφη ,είσαι ένα έργο τέχνης δεν μετανιώνω ούτε μια στιγμή ,αν γύριζα τον χρόνο πίσω πάλι την Ρώμη θα επέλεγα.

Πετράρα είσαι μοναδικός,Σάκη έχεις στόφα μεγάλου αθλητή,Στέλιο μου χρωστάς 50 ευρώ !!!
Μήτσο Κεχαγιόγλου thanks για την πλοήγηση στην προπόνηση αλλά το ρεκόρ θα έρθει άλλη ώρα.

Τόλμησα να πω για Ευχίδα ,που πας ρε Καραμήτρο που λένε και στο χωριό μου,αλλά επειδή με τρώει ο ποπός μου θα πάρω πληροφορίες για το Κρονιον
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Peter L
Senior Forum-Runner

696 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/04/2017 :  01:08:07  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Εκλεισα αποτομα λογω ανωτέρας βίας.
Η διοργανωση αψογη ,το μονο που με στενοχώρησε ηταν οτι οι μπλουζες στο μιντιουν τελείωσαν νωρις το πρωι του Σαββάτου. Την ηθελα πολυ και μου ειναι μικρη στο σμολ.
Οι μπαντες παιζαν υπό καταρρακτώδη βροχη ,στους σταθμους οι εθελοντες με ολες τις συνθηκες αψογοι.Οι DJ με καλη μουσικη για την περιπτωση.
Ο κοσμος αρκετα εκδηλωτικος σε σημειο που οταν ειχα καταρρεύσει απο ντροπη και μετα απο την δικη τους παρότρυνση αρχισα παλι να τρεχω.Τουλαχιστον 5 φορες ακουσα το ονομα μου .

Ολα τα λεφτα ηταν μια μικρουλα σε ηλικια καπου αναμεσα στις δικες μου 11 με 12 περιπου,στο 35ο χιλ ειχε ενα πλακατ μεε την φραση my father is the best και μια ροζ καρδια .Ποσο θα ηθελα να ειχα και γω τις μικρες μου μαζι.
Στον τερματισμο ομορφο μετάλλιο απλα το σημειο ηταν στενο και δεν μπορουσες να ερθεις σε επαφη με τους δικους σου.Ολα γινοταν με ταξη ,ευτυχώς τα φορτηγα ηταν κοντα ακριβως στο σημειο που τα αφησαμε.
Μολις αλλαξα και ζεσταθηκε το κοκαλακι μου αρχισε να ριχνει καρεκλες. Ανησύχησα για τους φιλους μου αλλα ευτυχώς μεχρι το 4.06 τερματισαν ολοι και βιαστικα κινησαμε για το ξενοδοχειο.Ξαναγιναμε μούσκεμα μεχρι να φτασουμε στο σιρκο μασιμο ,εκει αν καποιος δρομεας ειχε προβλημα φοβαμαι θα ειχαμε ιστοριες.Για φωτο ουτε λογος .
Συνεχισαμε τις βολτες με γελιο και ονειρα για τον επόμενο αγωνα.

Το φαΐ ακριβο και μετριο.Τα παγωτα το ενα που ειχε μεγαλη ουρα δεν θυμαμαι το ονομα ηταν καλο.Τις αλλες μερες μετρια ,οταν εχω τον Κουστενη στα 200 μετρα θελω κατι πολυ καλο για σύγκριση.
Το ποιο μελανο σημειο ηταν το σερβις και οι συνθήκες καθαριοτητας στα μαγαζια.Απο μια χωρα που πουλαει στυλ και φινέτσα θα περιμενα κατι περισοτερο απο το να νιωθω οτι με σερβιρουν στην Αλβανια.Δεν εχω παει στην Αλβανια και τους αδικω τους ανθρωπους αλλα στην Ρωμη τους ζητούσες κουταλι για την μακαροναδα και το πιαναν οπως να ναι και το ακουμπουσαν στο τραπεζι.Εβγαινε η πιτσα και ο σερβιτορος αφου ειχε πιασει ψυγεια και οτι αλλο εβαζε ωμά αλλαντικά πανω στην πιτσα με τα χερια και τα εδινε στα τραπεζια.
Σε κεντρικο καφε εστιατόριο, ευτυχως ήπιαμε μονο καφε ,βλεπαμε στην κουζινα να πιανουν με τα χερια σαλατα που περισεψε και να την βαζουν σε μπολ.

Ο αγωνας αξιζει ειδικα για καποιον που θελει να παει με φιλη, σύζυγο ,φιλο.Δεν ειναι για οποιον παιζει με τα δευτερόλεπτα για το ρεκορ,
Το εξω τελικα ειναι σαν το τρεξιμο,σου γινεται μανια και θελεις να πας αλλου.Λεφτα που θα βρουμε για τον επόμενο.

Υγεια και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Pedro_G
Forum-Runner

Greece


71 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/04/2017 :  12:36:06  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Εύγε συνονόματε για τον αγώνα και την περιγραφή σου...τιμή μου να συμμετέχω σε από κοινού (για 2η φορά) αγωνιστικές δράσεις! Συγχαρητήρια σε όλους μα όλους που δώσανε το καλύτερο εαυτό τους σε μια λίμνη από νερό και εν μέσω καταιγίδας για τουλάχιστον 2 ώρες που σταματούσε και ξεκινούσε και εν μεσω ένα κύματος απο 16000 κόσμο που δεν ήξερες τι να πρωτοκοιταξεις..το μπορστινό σου που εκανε ζιγκ ζαγκκ για να αποφύγει τη λακούβα ή τις πλατειες και αγαλαματα στον πιο όμορφο αγώνα πόλης ολοκληρης της Ευρώπης τον "Αγωνα των Μουσείων"
Θελω να συγχαρώ ολους τους ελληνες που βρεθηκαμε απο κοντα ανταλαξαμε εστω μια φιλοφρονηση κατα τη διαρκεια του αγώνα και τους πω να εχουν καλη αγωνιστικη δραση και αποθεραπεια..(Σάκη φίλε χάρηκα που σε γνώρισα....μα τι χρόνος ήταν αυτός, με τοσο δυσκολο φόρτο εργασίας!!!, Στέλιο εισαι απιστευτος με 2 προπονησεις την εβδομαδα να βγαζεις τοσο ανετα ενα τοσο δύσκολο Μαραθωνιο, στα παιδία απο θεσσαλονική Μακη, Στεφανο, Κώστα Κλάρα και τέλος της φοβερή αρχηγό - προεδρο Γεωργία συγχαρητηρια και χαρηκα ειλικρινα για τη γνωριμια δωσατε μια πολυ ομορφη νότα στην γιορτή αυτη, μακαρι να ξαναβρεθουμε σε καποιον αγώνα, στο φοβερο και καταπληκτικο Τζώρτζη απο Λάρισα χαρηκα ειλικρινα που τρεξαμε απο το 15 έως το 32 το πιο γρήγορο κομματι μαραθωνίου μου ever, στην ομάδα του γυμναστηρίου μου τέλος θέλω να συγχαρώ προσωπικά τον αρχηγό και υπεύθυνο, Ακη τα κατάφερες ειλικρινά περίφημα ολοι στην ομαδα πετυχαν προσωπικό ρεκόρ - και εγώ προσωπικα 27' πιο γρήγορα από πέρυσι).
Τελος σε ολους οσους δεν εχουν αγωνιστει ακομη σε αυτη την υπεροχη διαδρομη θέλω να τους πω να το κανουν σύντομα.... γιατι η διοργανωση τα σπάει (ολο το πακετο με τα δωρεαν εισητηρια σε μουσεια, ο κοσμος που συμμετεχει στους δρόμους, τα αξιοθεατα που βλεπεις τρεχοντας, πακετο δώρων κλπ) αλλά και οι 9000 τουρίστες δρομείς από 130 διαφορετικές χώρες που τραγουδανε πριν την έναρξη του αγώνα σε παραπέμπουν περισσότερο σε ενα ομορφο πανηγύρι παρά σε αγώνα δρόμου! Εμεις θα το ξανακάνουμε σίγουρα!

Edited by - Pedro_G on 07/04/2017 12:37:35
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

aris.p
Newbie Forum Runner



23 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/04/2017 :  13:09:50  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ηταν μια γιορτη με 17οοο δρομεις μεσα στην βροχη,ολα οσα ζησαμε ηταν ανεπαναληπτα!Ενοειται και του χρονου παλι θα δωσουμε παρων!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 4 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000