Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 2ος Γύρος Ευηνολίμνης 37 χιλ.
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 2

kanivallos
Elite Forum-Runner

Greece


1855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκε - 10/03/2017 :  14:49:28  Εμφάνιση Προφίλ  Επίσκεψη της σελίδας του kanivallos.  Απάντηση σε αποστρόφους
Την Κυριακή (08:00) 23 Ιουλίου θα διεξαχθεί ο 2ος αγώνας γύρου Ευηνολίμνης, ασφάλτινου δρόμου μήκους 37 χιλιομέτρων.
Αφετηρία και τερματισμός θα είναι η πλατεία Αγ. Δημητρίου ορεινής Ναυπακτίας.
Παράλληλα θα διεξαχθεί και μικρότερος αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων.
Ο αγώνας θα είναι δωρεάν, παρέχεται στέγη (στο δημοτικό σχολείο του χωριού) και τροφή (πάστα πάρτυ την παραμονή και γεύμα μετά τον τερματισμό) και θα χαρούμε να σας δούμε κοντά μας.
Επισπεύσατε τις εγγραφές σας διότι υπάρχει περιορισμός στους 100 συμμετέχοντες.
Περισσότερες πληροφορίες στην προκήρυξη του αγώνα και στο φ/β

kanivallos
Elite Forum-Runner

Greece


1855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/05/2017 :  20:03:33  Εμφάνιση Προφίλ  Visit kanivallos Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Ο Σύλλογος «Αγίου Δημητρίου Ναυπακτίας» προκηρύσσει
τον 2ο Αγώνα Δρόμου «Γύρος της Ευηνολίμνης» μήκους 37 χιλιομέτρων, που θα πραγματοποιηθεί την 23 Ιουλίου 2016.


ΣΤΟΧΟΣ
Στόχος της διοργάνωσης είναι να αναδειχθεί η άγνωστη ομορφιά της περιοχής πέριξ της Ευηνολίμνης.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ
Ημερομηνία διεξαγωγής : Κυριακή 23 Ιουλίου (08:00) 2017
Αφετηρία και τερματισμός : Αφετηρία και τερματισμός η πλατεία του χωριού Αγίου Δημητρίου.
Ώρα παραλαβής αριθμών αθλητών : Σάββατο 12:00 έως 22:00 στη Γραμματεία του αγώνα που θα βρίσκεται στην πλατεία του χωριού και την ημέρα του αγώνα στην αφετηρία από 07:00 –07:45.
Πιθανή Ώρα τερματισμού πρώτου αθλητή : 3 ώρες
Διάρκεια έγκυρου τερματισμού: 05:30 ώρες
Απονομές: Αμέσως μετά τον τερματισμό του τελευταίου χρονικά έγκυρου αθλητή/τριας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΓΩΝΑ

Ασφάλτινος παραλίμνιος δρόμος απόστασης 37,2 χλμ. που ενώνει τα χωριά Άγ. Δημήτριος, Νεοχώρι, Αράχοβα, Κλεπά και Περδικόβρυση, με συνολική υψομετρική ανάβαση-κατάβαση 1200 περίπου μέτρων , όπου απαιτεί αντοχή και στρατηγική για τον αθλητή/τρια.


ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ
Ο αγώνας ξεκινά από την πλατεία του χωριού (υψόμετρο 630 μέτρα) κατευθυνόμενος κατηφορικά προς το φράγμα της περιοχής (υψόμετρο 500 μ) όπου το συναντά σε απόσταση 5,5 χιλιομέτρων.
Από εκεί αρχίζει η ανάβαση, όπου έχετε μία καταπληκτική θέα της λίμνης και της γύρω περιοχής, περνάτε τη διασταύρωση για Νεοχώρι (υψόμετρο 610 μ) και συνεχίζετε με πιο έντονη ανηφορική κλίση μέχρι το ψηλότερο σημείο της διαδρομής, στον κεντρικό σταθμό της Αράχοβας (17ο χιλιόμετρο) στην πλατεία του χωριού, κάτω από τον ιστορικό πλάτανο (υψόμετρο 980 μ).
Κατόπιν εφόσον κινηθείτε για λίγο στην ισοϋψή των 980 μέτρων, αρχίζει η κατηφόρα, πρώτα ομαλή μέχρι το χωριό Κλεπά και αργότερα λίγο πιο έντονη, μέχρι τη γέφυρα της Περδικόβρυσης στο 27ο χιλιόμετρο (υψόμετρο 500 μ)
Απομένουν ακόμη 10 χιλιόμετρα και ξεκινούμε με την ανάβαση από τη γέφυρα στη διασταύρωση για Περδικόβρυση (υψόμετρο 620 μ) κατόπιν η υπέροχη παραλίμνια νότια διαδρομή μέχρι τη διασταύρωση Αγίου Δημητρίου – Φράγματος (υψόμετρο 550 μ) και τα τελευταία 2,5 χιλιόμετρα μέχρι τον τερματισμό.

ΣΗΜΑΝΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ
Η σήμανση της διαδρομής θα είναι προσωρινή για την εξυπηρέτηση των αθλητών/τριών και με το πέρας του αγώνα θα αφαιρεθεί. Θα υπάρχει χιλιομετρική σήμανση ανά χιλιόμετρο στο οδόστρωμα με κόκκινο σπρέι.

ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥ - ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

Θα υπάρχουν 4 σταθμοί και 5 σημεία νερού.
Οι 2 κεντρικοί σταθμοί θα αποτελούν και σημεία αποκλεισμού (ο 1ος στην Αράχοβα με χρονικό όριο 2h30΄ και ο 2ος στη διασταύρωση της Περδικόβρυσης με χρονικό όριο 4 ώρες)
Οι κεντρικοί σταθμοί θα διαθέτουν νερό, ισοτονικό, αλάτι, ξηρούς καρπούς, πατατάκια, μπισκότα, μπανάνες.
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Ο αγώνας είναι ΔΩΡΕΑΝ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΟΡΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα αποστέλλονται μέχρι 25 Ιουνίου στο μέιλ xristaraspap@hotmail.com και θα αναγράφουν ονοματεπώνυμο, έτος γεννήσεως και πόλη διαμονής. Επίσης θα αναγράφουν αν επιθυμούν να φιλοξενηθούν στο σχολείο του χωριού (είτε σε αίθουσα είτε με σκηνή στον προαύλιο χώρο)
Η διοργάνωση προκειμένου να αναλάβει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την εξυπηρέτηση των αθλητών/τριών αποφάσισε να αναγράφει ως έγκυρους στον πίνακα συμμετεχόντων τους δρομείς που έχουν δηλώσει συμμετοχή και έχουν καταθέσει το ποσό των δέκα (10) ευρώ στο λογαριασμό 243-073710-624
ΙΒΑΝ GR64 0172 2430 0052 4307 3710 624 Τράπεζα Πειραιώς, με όνομα δικαιούχου Παπούλιας Χρήστος.
Το παραπάνω κρίνεται απαραίτητο, διότι έχουν παρουσιαστεί φαινόμενα όπου δηλώνονται σε δωρεάν αγώνες πληθώρα δρομέων και δεν προσέρχονται, με αποτέλεσμα η διοργανώτρια αρχή να επιβαρύνεται με περιττά έξοδα και να μην ανταποκρίνεται όπως θα έπρεπε και θα μπορούσε στις προσδοκίες των συμμετεχόντων.
Το ποσό των δέκα (10) ευρώ θα επιστρέφεται στον δρομέα με την παραλαβή του αριθμού του από τη γραμματεία.
Ανώτατο όριο συμμετοχών ορίζονται οι 100 δρομείς.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6972831621 (Χρήστος Παπούλιας)

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Μπορούν να συμμετέχουν άνδρες και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.
Οι δρομείς συμμετέχουν με απόλυτη προσωπική τους ευθύνη. Αποδέχονται όπως υπεύθυνα δηλώνουν κατά τους όρους του άρθρου 8 του Ν. 1599/1986, έχοντας γνώση των σχετικών κυρώσεων, ότι έχουν προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις από τις οποίες αποδεικνύεται ότι είναι υγιείς για να μετάσχουν στον αγώνα και παραιτούνται από κάθε απαίτηση εναντίον της διοργάνωσης για τυχόν βλάβη ή ζημία από οποιαδήποτε αιτία.
Επίσης , ρητώς αποδέχονται και παρέχουν τη συναίνεσή τους στη λήψη φωτογραφιών, υλικού βίντεο και στην προβολή του γεγονότος, του ονόματός τους και της εικόνας τους σε οποιοδήποτε ενημερωτικό έντυπο , μέσο μαζικής επικοινωνίας ή κοινωνικό δίκτυο εφόσον το επιλέξει η διοργάνωση για την προβολή αυτής.

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΘΛΗΤΩΝ
Οι αθλητές/τριες πρέπει με δική τους πρωτοβουλία να έχουν πρόσφατα υποβληθεί σε κατάλληλες ιατρικές εξετάσεις, να έχουν εξεταστεί από ιατρό κατάλληλης ειδικότητας , ο οποίος να επιτρέπει τη συμμετοχή τους στον αγώνα , μετέχουν δε με δική τους ευθύνη στον αγώνα.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ
Η ασφάλιση των αθλητών που θα συμμετάσχουν στον αγώνα του ορεινού δρόμου θα γίνει με δική τους ευθύνη .


ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ / ΑΝΑΒΟΛΗ
Αν παραστεί ανάγκη (εξαιρετικά επικίνδυνες καιρικές συνθήκες) , οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιήσουν τη διαδρομή ή και να αναβάλλουν για μικρό χρονικό διάστημα την εκκίνηση , προκειμένου να μη θέσουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών , ακόμα και να αναστείλουν οριστικά τη διεξαγωγή του .

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τα επίσημα (οριστικά) αποτελέσματα του αγώνα θα δημοσιοποιηθούν δύο ημέρες μετά τον αγώνα, προκειμένου να γίνει η διασταύρωση των στοιχείων και ο απαραίτητος έλεγχος.

ΕΠΑΘΛΑ
Κύπελλα στους τρεις πρώτους γενικής κατηγορίας (ανδρών/γυναικών) και μετάλλια σε όλους τους τερματίσαντες.


ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ
Η Επιτροπή δεν ευθύνεται για τον τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των αγωνιζομένων , οι οποίοι υποβάλλοντας την αίτηση συμμετοχής , δηλώνουν ότι γνωρίζουν τους κινδύνους που υπάρχουν στο ορεινό περιβάλλον και βεβαιώνουν ότι η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και τους επιτρέπει να αγωνιστούν , έχουν δε πρόσφατα εξεταστεί από αρμόδιο γιατρό . Δεν πρόκειται ωστόσο να ζητηθεί από κανέναν αθλητή να προσκομίσει ιατρική βεβαίωση . Οι ίδιοι οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να προβαίνουν τακτικά σε ιατρικό προληπτικό έλεγχο , ώστε να ελέγχουν την κατάσταση της υγείας τους . Η Διοργάνωση αποποιείται κάθε ευθύνης σχετικά με τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών.

ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ
Απαγορεύεται αυστηρά η απόρριψη αντικειμένων κατά μήκος της διαδρομής. Τέτοια αντικείμενα θεωρούνται τα πλαστικά κύπελλα των σταθμών τροφοδοσίας ή οποιοδήποτε άλλο υλικό συσκευασίας στερεάς ή υγρής μορφής τροφής που καταναλώνουν οι αθλητές στη διάρκεια του αγώνα. Σε κάθε σταθμό τροφοδοσίας θα υπάρχει ειδικός πλαστικός σάκος απορριμμάτων. Όλοι οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να ρίχνουν τα πλαστικά κύπελλα μέσα στο σάκο ή δίπλα απ αυτόν. Απόρριψη υλικών συσκευασίας ή άλλων μη οργανικών απορριμμάτων σε οποιοδήποτε σημείο της διαδρομής πέρα από τα προκαθορισμένα, επισύρει ποινή αποκλεισμού.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου
Χρήστος Κακονίκος

Edited by - kanivallos on 29/05/2017 11:01:29
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

kanivallos
Elite Forum-Runner

Greece


1855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 29/05/2017 :  10:32:23  Εμφάνιση Προφίλ  Visit kanivallos Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ

1.Διασταύρωση (σημείο νερών) σε απόσταση 3 χιλιόμετρα από την εκκίνηση. Αποτελεί τον πρώτο και τελευταίο σταθμό.

2.Γέφυρα φράγματος (σημείο νερών) σε απόσταση 3 χιλιομέτρων από τον 1ο σταθμό (6 χιλ. από εκκίνηση)

3.Κρήνες (νερά, ισοτονικά) στα 3.000 μέτρα από τον τελευταίο σταθμό (9.000 μέτρα από την εκκίνηση)

4.Φουρκέτα δρόμου-Πυλώνα ΔΕΗ. Σε απόσταση 4 χιλιομέτρων από τον τελευταίο σταθμό (13.000 μέτρα από την εκκίνηση) Θα προσφέρονται νερό, ισοτονικό και μπανάνα.

5.Αράχοβα (κεντρικός σταθμός) σε απόσταση 4.500 μέτρων από τον τελευταίο σταθμό (17.500 μέτρα από εκκίνηση) και σε υψόμετρο 980 μέτρα. Προσφέρεται νερό, ισοτονικό, μπανάνα, μπισκότα, πατατάκια, ξηροί καρποί, αλάτι.

6.Πλατεία Κλεπάς σε απόσταση 4.500 μέτρων από τον τελευταίο σταθμό (22.000 μέτρα από εκκίνηση). Προσφέρονται νερά, ισοτονικά, μπανάνες.

7.Γέφυρα Κλεπάς – Περδικόβρυσης σε απόσταση 6 χιλιομέτρων από τον τελευταίο σταθμό (28.000 μέτρα από εκκίνηση). Προσφέρονται νερά και Κόκα κόλες.

8.Διασταύρωση Περδικόβρυσης (κεντρικός σταθμός) σε απόσταση 1.500 μέτρων από τον τελευταίο σταθμό (29.500 από εκκίνηση) Προσφέρονται νερά, ισοτονικά, μπανάνα, καρπούζι, μπισκότα, πατατάκια, ξηροί καρποί, αλάτι.

9.Διασταύρωση σε απόσταση 5 χιλιομέτρων από τον τελευταίο σταθμό (34.500 μέτρα από εκκίνηση). Προσφέρονται νερά, ισοτονικά, κόκα κόλες.

10.Τερματισμός σε 3 χιλιόμετρα. Προσφέρονται νερά, ισοτονικά, μπανάνες, καρπούζι. Ακολουθεί γεύμα για τους αθλητές και συνοδούς με τοπικά εδέσματα.

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

geopa
Elite Forum-Runner

Greece
1310 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 29/05/2017 :  11:58:04  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πολύ ενδιαφέρον φαίνεται αλλά κρίμα που πέφτει με αγώνα που ήδη έχω δηλώσει. Η περιοχή εκεί είναι πραγματικά όμορφη
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

kanivallos
Elite Forum-Runner

Greece


1855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/06/2017 :  18:39:23  Εμφάνιση Προφίλ  Visit kanivallos Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Πρόσβαση στον Άγιο Δημήτριο Ναυπακτίας.
Υπάρχουν 2 βασικές οδικές κατευθύνσεις:
Οι προερχόμενοι από Αττική και Πελοπόννησο, τους βολεύει ο οδικός άξονας Κόρινθος – Πάτρα - Ναύπακτος όπου μπαίνετε μέσα στην πόλη και τη διασχίζετε κατευθυνόμενοι για Ορεινή Ναυπακτία.
Σε 2-3 χιλιόμετρα μετά το κέντρο της πόλης, σε ενδεικτική διασταύρωση που θα συναντήσετε, θα κάνετε αριστερά για Πλάτανο – Φράγμα Εύηνου.
Ακολούθως ο δρόμος, έχοντας δεξιά σας τον ποταμό Μόρνο για περίπου 5 χιλ, σας οδηγεί διαδοχικά στα χωριά Παλιόπυργος (περνάτε απέξω) – Σίμος – Ποκίστα και κατηφορίζετε για τη γέφυρα του Κότσαλου (παραπόταμος του Εύηνου) όπου ξεκινά η ανηφορική πορεία μέχρι τον Πλάτανο.
Από τον Πλάτανο απέχετε 17 χιλ. και εφόσον περάσετε το Ανεμοδαρμένο Διάσελο και το Χάνι του Λιόλιου, αρχίζετε να κατηφορίζετε και σε λίγο θα εμφανιστεί η θέα της Ευηνολίμνης!
Ακόμη 5 χιλιόμετρα και φτάσατε στην πλατεία του χωριού.


Οι προερχόμενοι τώρα από Θεσσαλία – Μακεδονία τους εξυπηρετεί ο δρόμος από Λαμία για Καρπενήσι. Κατευθύνεστε για Καρπενήσι μέχρι τις Ράχες Τυμφρηστού που κάνετε αριστερά για Κρίκελο – Δομνίστα – Αράχοβα (αποτελεί κεντρικό σταθμό στο ψηλότερο σημείο της διαδρομής στα 1000 μέτρα υψόμετρο) και κατηφορίζετε για Άγιο Δημήτριο έχοντας τη θέα της λίμνης μπροστά σας.

Τέλος για τους προερχόμενους από Αγρίνιο – Ήπειρο εξυπηρετεί ο δρόμος από Αγρίνιο – Θέρμο – Πλάτανο- Άγιο Δημήτριο.

Η χιλιομετρική απόσταση από Ναύπακτο για Άγιο Δημήτριο είναι 70 χιλιόμετρα, αλλά λόγω ιδιομορφίας του δρόμου θα χρειαστείτε περίπου 1 ώρα και 40 λεπτά να τη διανύσετε.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

fotis
Newbie Forum Runner

27 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/06/2017 :  14:18:03  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
23 Ιουλίου 37 χμ μέσα στην ζέστη και σε δύσκολη διαδρομή δεν είναι πολλά; Για ξανασκεφτείτε το για άλλη χρονιά. Εκτός κι αν θέλετε να κάνετε τον αγώνα με καμιά 30 αρια άτομα το πολύ πολύ.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

kanivallos
Elite Forum-Runner

Greece


1855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/06/2017 :  19:32:58  Εμφάνιση Προφίλ  Visit kanivallos Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Φώτη η διαδρομή της λίμνης είναι κυκλική και δεν υπάρχουν ενδιάμεσοι δρόμοι για συντόμευση της διαδρομής.
Αυτή τη στιγμή στο χωριό δεν υπάρχουν πάνω από 25 άτομα και όλοι μαζεύονται (από εξωτερικό και Αθήνες) από αρχές Ιουλίου και μετά. Για να γίνει νωρίτερα ο αγώνας χρειάζονται άτομα που δεν υπάρχουν.
Τώρα για τη δυσκολία του αγώνα σε συνδυασμό με τη ζέστη δε θα πω κάτι παραπάνω από το γεγονός, ότι την ίδια ημέρα γίνεται το 80άρι του Ζαγορίου με έντονότατο ορεινό υψομετρικό.
Αν πάλι σε έναν ΔΩΡΕΑΝ αγώνα, σχεδόν μαραθώνιο, με εκπληκτικό περιβάλλον και παροχές σίτισης για δρομείς και συνοδούς, έρθουν μόνο 30 άτομα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, εμείς θέσαμε όριο συμμετοχών 100 άτομα όπου αυτά μπορούμε να εξυπηρετήσουμε αξιοπρεπώς και εσείς οι δρομείς αποφασίζετε.

Να θυμίσω πάντως ότι μετά την εκκίνηση του κυρίως αγώνα θα διεξαχθεί και μικρότερος αγώνας 5 χιλιομέτρων, από την αφετηρία στον 1ο σταθμό και πίσω.


Edited by - kanivallos on 19/06/2017 19:35:10
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

nikkapen
Forum-Runner159 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/06/2017 :  20:33:36  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ετρεξα περυσι στον αγωνα αυτο.Προκειται για μια καταπληκτικη διαδρομη,μεσα σε ενα πανεμορφο περιβαλλον.Η θεα της Ευηνολιμνης ειναι φοβερη.Οι παροχες του αγωνα ειναι εξαιρετικες,με καλυτερο φυσικα το γευμα στο τελος του αγωνα κατω απο τα πλατανια.Οι ανθρωποι του αγωνα ενδιαφερονται πολυ να προσφερουν το καλυτερο στους αθλητες και τους συνοδους τους.Η μικρη δυσκολια της διαδρομης ισοφαριζεται και με το παραπανω απο οσα ανεφερα πιο πριν.

Τρεχω αρα υπαρχω.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Etien
Master Forum-Runner4790 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/06/2017 :  21:39:24  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους

Οντως,το γευμα μετα ,κατω απο τον πλατανο ηταν ολα τα λεφτα !!!!!

Ευχαριστω.

https://panosmaltezos.wordpress.com
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

kanivallos
Elite Forum-Runner

Greece


1855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/06/2017 :  13:38:53  Εμφάνιση Προφίλ  Visit kanivallos Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Προτάσεις Διαμονής

Για τους αθλητές/τριες που έρχονται από μακριά και επιθυμούν διανυκτέρευση στην περιοχή, υπάρχουν οι εξής επιλογές:

1. Διανυκτέρευση στο σχολείο του χωριού. Παρέχονται στρώματα σε μεγάλη ενιαία αίθουσα με εσωτερικές τουαλέτες και δυνατότητα ντους.
Παρέχεται πρωινό που το παρασκευάζετε μόνοι σας (βραστήρας, καφές, τσάι, μπισκότα, ψωμί, μέλι, κρουασάν, κέικ, χωριάτικη πίτα) που βρίσκεται σε τραπέζι εντός του χώρου διαμονής.
Εσείς θα φέρετε μόνο κλινοσκεπάσματα ή υπνόσακο.

2. Ξύλινα σπιτάκια «Κέδρος» στον Άγιο Δημήτριο, δίπλα στην Ευηνολίμνη.
https://www.facebook.com/KedrosChalet/?fref=nf

Κανονίσαμε ειδικές τιμές για τον αγώνα που κυμαίνονται σε:
1 άτομο 25€
2 άτομα 40€
3 άτομα 55€
4 άτομα 70€
Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται το πρωινό.

3. Τα σπιτάκια της Ιφιγένειας (Πλάτανος 17 χιλ. από Άγ. Δημήτριο) 26340-61500
http://www.ifigeneia.com/

Μονόκλινο & πρωινό 30 ευρώ
Δίκλινο & πρωινό 40 ευρώ


4. Ξενοδοχείο Αλωνάκι (Πλάτανος 17 χιλ. από Άγ. Δημήτριο) 26340-61315
http://alonaki.gr/

Μονόκλινο & πρωινό 30 ευρώ
Δίκλινο & πρωινό 40 ευρώ
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

skiritis
Advanced Forum-Runner

395 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/06/2017 :  14:29:48  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Με δεδομένο ότι ο αγώνας γίνεται κατακαλόκαιρο και είναι μεγάλης απόστασης, γιατί δεν δίνεται η εκκίνηση είτε πιο νωρίς το πρωί-π.χ. 06:00- είτε το απόγευμα-π.χ. 16:00; Αφού το χρονικό όριο είναι οι 5:30 ώρες, και στις δύο περιπτώσεις θα αποφευχθεί η έκθεση σε υψηλές θερμοκρασίες...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

kanivallos
Elite Forum-Runner

Greece


1855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/06/2017 :  15:20:54  Εμφάνιση Προφίλ  Visit kanivallos Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες για εκκίνηση 6 το πρωί. Υποχρεώνεις όλους τους συμμετέχοντες να διανυκτερεύσουν στο χωριό, προκειμένου να προλάβουν την εκκίνηση. Άτομα από Ναύπακτο, Πάτρα, Μεσολόγγι, Αγρίνιο, Θέρμο μπορούν να διανυκτερεύσουν στην οικία τους και πρωί πρωί να αναχωρήσουν για τον αγώνα. Δεδομένου ότι από Ναύπακτο η διαδρομή απαιτεί χρόνο μετάβασης 1 ώρα και 40 λεπτά από πλευράς μας θα ήταν εγκληματικό να παροτρύνουμε άτομα που δεν ξέρουν τις ιδιαιτερότητες και τις στροφές της διαδρομής, να ξεκινήσουν αχαράματα στο σκοτάδι να τη διανύσουν.
Πέρισυ η εκκίνηση ήταν 9 το πρωί και αποφασίσαμε φέτος να την κάνουμε 8. Πέρισυ πράγματι υπήρχε ζέστη (αν και σε αρκετά σημεία είχε ίσκιο) υπάρχει περίπτωση όμως φέτος να έχει ακόμη και 15 βαθμούς (πριν μερικά χρόνια μάλιστα καλοκαιριάτικα είχε χιονίσει). Το μικροκλίμα της περιοχής της ορεινής Ναυπακτίας έχει ιδιαιτερότητες και ειδικά η περιοχή του Αγίου Δημητρίου λόγω συγκέντρωσης μεγάλης ποσότητας ύδατος (φράγμα) σε εκπλήσσει με τις απότομες εναλλαγές θερμοκρασίας.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

kanivallos
Elite Forum-Runner

Greece


1855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 26/06/2017 :  21:37:03  Εμφάνιση Προφίλ  Visit kanivallos Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Παρατείνονται οι εγγραφές του αγώνα μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 3 Ιουλίου. Όσοι ενδιαφέρονται ας σπεύσουν να στείλουν μέιλ συμμετοχής στο xristaraspap@hotmail.com.
Μετά τις 3 Ιουλίου καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

kanivallos
Elite Forum-Runner

Greece


1855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/07/2017 :  14:17:38  Εμφάνιση Προφίλ  Visit kanivallos Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Μετά λύπης σας ανακοινώνουμε ότι ματαιώνεται ο συγκεκριμένος αγώνας, λόγω μειωμένων συμμετοχών. Ευχαριστούμε τους αθλητές και αθλήτριες που εγράφησαν για τον αγώνα και τους ζητούμε ειλικρινά συγνώμη για την αναστάτωση που τους προκαλούμε. Κάναμε ότι ήταν δυνατόν να καθιερώσουμε τον αγώνα, αλλά η συμμετοχή των αθλητών δεν εξαρτάται από εμάς.
Θα παρακαλούσαμε όμως τον αθλητή και την αθλήτρια, που διάβασε την προκήρυξη του αγώνα και δεν τον προτίμησε στις δρομικές του επιλογές, αν θέλει να μας κοινοποιήσει το λόγο που τον απέρριψε. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να ξέρουμε τη γνώμη των αθλητών για τον αγώνα, έτσι ώστε στο μέλλον κάτω ίσως από καλύτερες συνθήκες, να καταφέρουμε να κάνουμε θεσμό έναν αγώνα στο πανέμορφο περιβάλλον της Ευηνολίμνης.

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

weatherman
Forum-Runner90 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/07/2017 :  17:57:41  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Προσωπικά κατάγομαι από το Νεοχώρι, μεγάλωσα στο Αγρίνιο, αλλά κατοικώ στη Χαλκίδα. Είχα σκεφτεί να έρθω και πέρυσι και φέτος. Μέχρι το 2009 περίπου πήγαινα σε πολλούς αγώνες, είχα πιο καλό μισθό, δούλευε και η σύζυγος. Τώρα πια είναι δύσκολα, υπολογίζουμε τα πάντα. Λυπάμαι που δεν θα γίνει ο αγώνας. Η άποψή μου είναι ότι θα βοηθούσε πάρα πολύ να υπάρχει ένα πακέτο συμμετοχής-μετακίνησης-διαμονής από την Αθήνα. Οι μεμονομένες μετακινήσεις κοστίζουν. Ο αγώνας των Σπετσών καθιερώθηκε έτσι, υπήρχε ένα πακέτο σε λογικό για την εποχή(2011) κόστος. Αν η διοργάνωση έκλεινε ένα πακέτο με προπληρωμένο κόστος 60-70 ευρώ, θα είχε πιστεύω 40-50 συμμετοχές από την Αθήνα και άλλες τόσες από Αγρίνιο-Θέρμο. Ειδικά για το Αγρίνιο και το Θέρμο δεν απαιτείται διανυκτέρευση. Εύχομαι του χρόνου να γίνει ο αγώνας και να είμαστε εκεί.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

kanivallos
Elite Forum-Runner

Greece


1855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/07/2017 :  20:01:50  Εμφάνιση Προφίλ  Visit kanivallos Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Ευχαριστώ για την κατάθεση της άποψης σας. Πράγματι, σκεφτόμαστε για του χρόνου τη ναύλωση πούλμαν για την εξυπηρέτηση των αθλητών.
Σκεφτόμαστε ακόμη 2 αγώνες (έναν μαραθώνιο-μπορεί και υπερμαραθώνιο και ένα 25άρι) ίσως και λίγο νωρίτερα χρονικά (3ήμερο Αγίου Πνεύματος)
Είδομεν!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 2 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000