Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Μικρές Αγγελίες
 Thule Glide
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  

auhopu
Newbie Forum Runner

2 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκε - 21/03/2017 :  12:01:37  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
short version:

Πωλείται performance jogger Thule Glide Ελληνικής αντιπροσωπείας (Trim Hellas), εντός εγγύησης, στη μισή τιμή, από 420eu -> 210eu. Παραλαβή μόνο χέρι-χέρι από Μαρούσι.

Αν ενδιαφέρεται κάποιος, παρακαλώ στείλτε τηλ με PM. Σε περίπτωση άνω του ενός ενδιαφερόμενου, εξυπακούεται ότι θα τηρηθεί χρονική προτεραιότητα.

Full specs εδώ:
https://www.thule.com/en/gr/strollers/jogging-strollers/thule-glide-_-10101901

Features video εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=peDpcCbqei0


long version:

Λίγα χρόνια πριν η Thule εξαγόρασε την Chariot Carriers (καναδέζος κατασκευαστής carrier / bike trailer / joggers). Έβαλε το Thule λογότυπο πάνω τους και λίγο αργότερα αποφάσισε να λανσάρει και δική της νέα σειρά.

Το Glide είναι καθαρόαιμο jogger, όχι stoller & jogger. Αν θέλει κάποιος και τρέξιμο και βόλτα, stoller & jogger είναι το Urban Glide με μπροστινό τροχό που περιστρέφεται και κλειδώνει. Το Glide είναι ελαφρύτερο, έχει αλουμινένια στεφάνια, μεγαλύτερους τροχούς και ο μπροστινός είναι fixed, είναι για δρόμο όχι για σούπερ μάρκετ. Αυτό είναι το βασικό χαρακτηριστικό ενός jogger, γιατί αν δεν είναι fixed ο μπροστινός τροχός υπάρχει κίνδυνος να γυρίσει (jack-knife) σε κάποιο σαμαράκι/λακούβα και να ανατραπεί. Με κάποια ταχύτητα και το παιδάκι μέσα, δεν είναι αστείο (βλέπω κόσμο να τρέχει με Chicco και Perperego και μου σηκώνεται η τρίχα).

Με την πρώτη μπουμπού τρέχαμε με ένα Chariot Cougar 1 πολυμορφικό carrier. Όταν ήρθε η δεύτερη θέλαμε καθαρόαιμο jogger και το κορυφαίο ήταν (και εξακολουθεί να είναι) το Thule Glide.

Η μαμά παιδεύεται από ένα μηνίσκο και εδώ και καιρό δεν τρέχουμε κι οι 4. Σε 1.5 χρόνο έχει τρέξει μονοψήφια 5k και λίγες βόλτες στη Φιλοθέη. Είναι σε άψογη κατάσταση.

Δώρο το bottle cage.


Edited by - auhopu on 21/03/2017 13:51:34
  Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000