Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Υγεία & Τραυματισμοί
 Πόνος επιγονατίδα - γόνατο του άλτη ή κάτι άλλο
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 2

iguana
Newbie Forum Runner

15 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκε - 31/03/2017 :  15:01:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπέρα σε όλους ,
Γράφω για να μοιραστώ το πρόβλημα μου και να βοηθηθώ και να βοηθήσω κάποιον που ίσως έχει κάτι παρόμοιο.
Τρέχω τα τελευταία 4-5 χρόνια με τα 2 τελευταία να έχει αυξηθεί πολύ ο όγκος χιλιόμετρων στα 60-90 την εβδομάδα ειδικά κατά την περίδο προετοιμασίας μαραθώνιου.
Στα πλαίσια της προετοιμασίας για μαραθώνιο στις 9 Απριλίου και μετά από long run στις 22 Ιανουαρίου ένιωσα έντονο πόνο στην έξω πλευρά του γόνατου.Κράτησε 3-4 μέρες και στις 6 μέρες δοκίμασα ξανά τρέξιμο και στο μισάωρο είχα ξανά πόνο. Πήγα σε γιατρό έκανα μαγνητική η οποία έδειξε "περιορισμένης έκτασης μολις υποσημαινόμενο οίδημα της σπογγώδους ουσίας στην πρόσθια επιφάνεια του έξω μηριαίου κόνδηλου , μολις υποσημαινόμενο οίδημα των μαλακών μορίων μεταξύ του έξω μηριαίου κόνδηλου και της λαγοκνημαίας ταινίας ως ήπιου σύνδρομου προστριβής αυτής και μικρή συγκέντρωση υγρού ενδοαρθρικά "
Μου είπαν να μην τρέξω 20 ημέρες τουλάχιστον οπότε έκανα μονο πισίνα.Στην ερώτηση τι προκάλεσε όλα αυτά δεν μου έδωσαν ικανοποιητική απάντηση 2 γιατροί πιθανολογώντας ότι ειναι θέμα διατάσεων , αλλαγής τεχνικής στο τρέξιμο κτλ. Μετά από 30 ημέρες δοκίμασα να τρέξω ειχα ενόχληση επισκέυτηκα ξανά γιατρό ο οποίος διέγνωσε υποεπιγονατιδική ορογονοθυλακίτιδα. Μου έκανε ένεση κορτιζόνης και μου είπε να μείνω άλλες 2 εβδομάδες χωρίς τρέξιμο. Να σημειώσω ότι στην καθημερίνοτητα δεν είχα καμία ενόχληση. Μετα το διάστημα αυτό ξεκίνησα δοκιμαστικά τρέξιμο χαλαρά σε χόρτο δεν είχα ενόχλησα μετά από 4 φορές και μέχρι 1 ώρα. Θεώρησα ότι πέρασε το όιδημα και τα υπόλοιπα και ξεκίνσα κανονικά την προετοιμασία καθώς έμεναν 5 εβδομάδες για τον αγώνα θεωρώντας ότι μπορώ τουλάχιστον να συμμετεχω εστω και σε αργο ρυθμό. έκανα προπόνηση 1 εβδομάδα κάθε μέρα σχεδόν , χωρίς καμία ενόχληση.Την Κυριακή έβγαλα και 2ωρο long run χωρίς ενόχληση πάλι. Το βράδυ ομως άρχισα να νιώθω έντονο πόνο αυτήν την φορά ακριβως κάτω από την επιγονατιδα κεντρικα. Ο πόνος κράτησε αρκετές μερες με ενόχλησε σε σκάλες κλτ. Ο γιατρός μου είπε ότι ο θύλακας δεν εχει μεν υγρό αλλα ειναι διογκωμενος μου ξαναεκανε ενεση . Οι ενοχλήσει έκαναν 15 μέρες να εξαφανιστούν και 20 μέρες μετά δεν εχω τρεξει ακομα παρα κανω μονο ελειπτικο. Με έτρωγε να μάθω τι φταίει και τι πρέπει να κανω οπότε επισκέυτηκα και άλλο γιατρό ο οποίος διέγνωσε "γόνατο του άλτη " και fat pad syndrome. (μια μεμβρανη κατω απο την επιγονατιδα δηλαδή έχει μικροτραυματισμους) . Πιθανολογέι ότι προήλθε από κόπωση , αλλαγη τεχνικής,παπούτσι κτλ. Όλοι οι γιατροί μου είπαν για διατάσεις τετρακέφαλου να κάνω συνέχεια και ισομετρικές ασκήσεις. Έχω διαβάσει και ακούσει πολλά για χάπια , ενέσεις κτλ αλλά δεν ξέρω τι να πιστέψω.Αυτό που κατάλαβα ειναι πως ειναι κατι που δεν φέυγει έυκολα και το ποιο δύσκολο ειναι να βρω την αιτία. Από την μια θέλω να ξεκινήσω πάλι να τρεχω γιατι ειναι ηδη πανω απο δίμηνο που δεν τρεχω ουσιαστικα και απο την αλλη φοβάμαι μήπως τα χειροτερέψω. Θα με ενδιέφερε η γνώμη σας καθως πολλές φορές οι ίδιοι οι αθλήτες έχουμε καλύτερες μεθόδους από αυτες που προτείνουν οι γιατροι..

Edited by - iguana on 31/03/2017 15:02:39

physiorunner
Forum-Runner

Greece


168 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 31/03/2017 :  21:05:06  Εμφάνιση Προφίλ  Visit physiorunner Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Αγαπητέ iguana,

Προσπάθησε να επανέλθεις σταδιακά στο τρέξιμο, ξεκινώντας με το 50% ή 40% του προπονητικού φορτίου της τελευταίας φοράς που είχες ενόχληση, αυξάνοντας την ένταση ή τη διάρκεια των προπονήσεών σου κατά 10% ανά 2 εβδομάδες αρχικά και μετά από 1 μήνα ανά 1 εβδομάδα. Χρειάζεσαι σταδιακή φόρτιση στις προπονήσεις, όχι δοκιμή για μία εβδομάδα χαλαρά και μετά απότομη αύξηση της φόρτισης.
Για όσα έχεις διαβάσει ή ακούσει δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα, ούτε να εξατομικεύσεις τις εμπειρίες άλλων. Το υπερβολικό προπονητικό φορτίο είναι ο συχνότερος λόγος πρόκλησης τραυματισμού/συμπτωμάτων. Αν δεν μπορέσεις να βρεις λύση στο πρόβλημά σου, χρειάζεσαι βοήθεια από επαγγελματία υγείας. Από τη στιγμή που οι γιατροί που επισκέφθηκες δεν σε βοήθησαν μακροπρόθεσμα, δεν αντιμετωπίστηκε η αιτία ή δεν έλαβες την καλύτερη αγωγή. Οι προτάσεις για διατάσεις, ισομετρικές κλπ μου ακούγονται "μη ειδικές" και "μη εντοπισμένες" στο πρόβλημά σου.
Εύχομαι γρήγορα περαστικά.

"Μέτρον άριστον"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

spiros tsi
Forum-Runner

107 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/04/2017 :  01:01:20  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Tον γιατρο που σου εκανε ενεση κορτιζονης να τον ρωτησεις αν θα την εκανε στο παιδι του.Μου ειναι απιστευτα εξοργιστικο να αντιμετωπιζονται ετσι οι αθλητες.Δυστυχως αγαπητη iguana ο μονος λογος που μπορει να μη σε αφησει να γινεις καλα ειναι η ενεση αυτη.
Οσο για τις διαγνωσεις που σου εκαναν ,πετα τες .
Το πιο πιθανο ειναι να ευθυνεται η λαγονοκνημιαια ταινια.Χαλαρωσε την ταινια,τον τεινοντα την πλατεια περιτονια και τους γλουτους με οποιον τροπο μπορεις,καλυτερα βεβαια με τη βοηθεια φυσικοθεραπευτη.Το κακο ειναι οτι λογω κορτιζονης δε θα ειναι ευκολο πλεον,γιατι διαταρασσεται, αν δε διακοπτεται ,ο δρομος των ερεθισματων που φευγουν απο τους μυς και τις νευρικες αποληξεις προς τον εγκεφαλο .
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Delazaren
Forum-Runner

130 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/04/2017 :  14:08:16  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Delazaren Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Αυτό που έγραψε ο Spiros Tsi παραπάνω. Δες και εδώ κάτι σχετικό:

http://forum.runningnews.gr/topic.asp?TOPIC_ID=15310

Δυστυχώς υπάρχει θέμα με πολλούς γιατρούς - δεν θα κάτσουν να ψάξουν να βρούν τι φταίει ή και πολλές φορές δεν μπορούν να το βρούν έτσι και αλλιώς. Αν δεν έχεις κάτι που είναι φως φανάρι βλάβη προσπάθησε με λίγο τρέξιμο, διατάσεις, ασκήσεις ενδυνάμωσης. Ψάξε για ITBS.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

iguana
Newbie Forum Runner

15 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/04/2017 :  23:38:29  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Αυτο που λέτε για τις ενέσεις με προβληματίζει.Ηταν αχρειαστες δηλαδη;Σε κάθε περίπτωση σίγουρα ξεκίνησε από την λαγοκνημιαια αφού το οίδημα ήταν εκεί και όντως τους τελευταίους μήνες είχα κάτι μικρό τσιμπήματα εκει από αυτά που συνήθως αγνοεις..Τώρα όμως ο πόνος είναι τελείως κεντρικά κάτω από την επιγονατίδα και κάτω από τον τένοντα.Δεν είναι ο πόνος που δεν μπορείς να κάνεις βήμα αλλά νιώθεις ένα έντονο μουδισσμα-τραβηγμα ακριβώς εκεί.Στο τσαφ είμαι να πω κάνω ότι δεν υπάρχει και να τρέξω κανονικά και την προπόνηση και τον αγώνα αλλα κρατιεμαι..Αυτό για μασάζ κτλ στην ταινία ξεκίνησα να το κάνω έχω και ρολλερ αλλά μου φαίνεται περισσότερο σαν πρόληψη για να μην ξανασυμβεί και όχι αντιμετωπίση του πόνου άμεσα.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

spiros tsi
Forum-Runner

107 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/04/2017 :  03:06:43  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Δεν καταλαβες καλα.Δεν ειναι αχρειαστη η κορτιζονη αλλα κατι πολυ χειροτερο.Επικινδυνη.Μπορει καποιες φορες να μειωνει τον πονο και το οιδημα αλλα η μακροπροθεσμη ζημια που κανει δε μπορει να αντισταθμιστει απο αυτο
Τα κυτταρα των χονδρων πεθαινουν,δημιουργειται νεκρωτικος ιστος,ουλωδης ιστος εκει που γινονται οι ενεσεις,οι τενοντες γινονται σαν τσιγαροχαρτα ετοιμα να σπασουν ,η πιεση του αιματος ανεβαινει,η πραγματικη θεραπεια των ιστων σου δυσκολευει πολυ και αλλα πολλα.
Δεν πρεπει να θεωρουμε τον πονο εχθρο.Ο πονος ,οπως και ο πυρετος,ειναι καμπανακια του οργανισμου μας οτι κατι κακο συμβαινει και οτι πρεπει να λαβουμε τα μετρα μας.
Το να παιρνουμε κορτιζονη για να φυγει ο πονος ειναι σα να χτυπα ο συναγερμος της φωτιας στο σπιτι και εμεις να σηκωνομαστε να κλεισουμε το συναγερμο και να ξαναπεφτουμε για υπνο.Ε,δυστυχως το σπιτι θα καει.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/04/2017 :  09:26:59  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
"Θα με ενδιέφερε η γνώμη σας καθως πολλές φορές οι ίδιοι οι αθλήτες έχουμε καλύτερες μεθόδους από αυτες που προτείνουν οι γιατροι.."

Επιτρέψτε μου να διαφωνήσω και να θεωρώ πολύ επικίνδυνη αυτήν την άποψη.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

iguana
Newbie Forum Runner

15 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/04/2017 :  13:12:55  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Rigelian

"Θα με ενδιέφερε η γνώμη σας καθως πολλές φορές οι ίδιοι οι αθλήτες έχουμε καλύτερες μεθόδους από αυτες που προτείνουν οι γιατροι.."

Επιτρέψτε μου να διαφωνήσω και να θεωρώ πολύ επικίνδυνη αυτήν την άποψη.


Δεν θα καταργήσουμε του γιατρούς ούτε θα τους αγνοήσουμε.Απλά ο γιατρός δεν μπορεί να μπει στην ψυχολογία του αθλήτή όυτε πολλές φορές να γνωρίζει το αίσθημα ενος τραυματισμού που μπορεί πολύ έυκολα να το έχει συναντήσει ένας συναθλητής. Λέει ο γιατρός "κάνε διατάσεις" ή κάνε αποχή 2 μήνες. Το τι διατάσεις , το πόσο βοηθάει ή καθε μια ή αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος που κάποιος είδε διαφορά (πχ ρόλερ) ή κάτι που μπορείς να κάνεις πλυν τρεξίματος (πχ aqua running ) αυτά είναι πιθανότερον να τα ακούσεις από αθλητές και όχι από γιατρούς. Αυτό εννοώ .
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Delazaren
Forum-Runner

130 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/04/2017 :  16:10:50  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Delazaren Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Κανένας γιατρός ή ειδικός δεν μπορεί να ξέρει 100% τι έχει κάποιος τρίτος.
Αλλά από τις επιλογές που έχει κάποιος είναι προτιμότερο να ξεκινά από τις πιο απλές και να πηγαίνει στις πιο σύνθετες και παρεμβατικές.

Εγώ πχ είχα πόνο μπροστά από την επιγονατίδα. Έκανα μαγνητική. Πήγα τα αποτελέσματα σε ορθοπεδικό που είχε σχέση με αθλητές/αθλητισμό. Μου αράδιασε ένα κάρο μικροπροβλήματα προβλήματα που έχω, μόνο που μετά κατάλαβα πως όλα είναι αναμενόμενα λόγο ηλικίας. Μου είπε να σταματήσω τις υπερβολές. Τι σημαίνει αυτό. Είμαι δρομέας και θέλω να συνεχίσω να είμαι δρομέας. Πρότεινε, πάτους, φυσιοθεραπεία, μέχρι και επέμβαση. Δεν ξαναπήγα. Πήγα όμως σε φυσιοθεραπευτή. Μετά από αρκετές συνεδρίες, μου είπε ακριβώς τι έχω και το συνειδητοποίησα αργότερα και μόνος μου. Λίγοι ειδικοί είναι ικανοί να καταλάβουν τι θέλεις και τι έχεις.

Προσωπικά θα σου πρότεινα μασάζ, διατάσεις, ασκήσεις ενδυνάμωσης και λίγο τρέξιμο και το βλέπεις από εκεί.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/04/2017 :  20:05:13  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Συγγνώμη, τι καθόμαστε και συζητάμε τώρα; Σαφέστατα μόνο ο ειδικός μπορεί να ξέρει τι έχει κάποιος άλλος, ο κατάλληλος γιατρός στον τομέα του. Είναι δυνατόν το 2017 να διαβάζουμε τέτοιες νοοτροπίες; Επίσης άλλο ο γιατρός, άλλο ο φυσιοθεραπευτής, ξεχωριστούς και διακριτούς ρόλους έχουν, τα έχουμε ξανασυζητήσει αυτά.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

spiros tsi
Forum-Runner

107 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 04/04/2017 :  00:33:07  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Τη νοοτροπια" οτι πει ο γιατρος" την εχουν πλεον μονο κατι γιαγιαδες και οχι οι περισσοτερες.
Ολο και περισσοτερο ψαγμενοι ασθενεις εμφανιζονται και ζητουν απο τους θεραπευτες ουσιαστικες θεραπειες χωρις φαρμακα , ενεσεις και χειρουργεια με το παραμικρο.
Οι καλοι ορθοπεδικοι,νευρολογοι,φυσιατροι,ρευματολογοι ειναι απαραιτητοι για να αποκλεισουν σοβαρες παθολογιες που χρηζουν αλλης αντιμετωπισης(ογκοι,αυτοανοσα κτλ)και για να κανουν σωστα τα χειρουργεια που πραγματικα χρειαζονται.
Εκει κρινονται και ειναι σπουδαιο πραγμα να ειναι καλοι σε αυτα.
Απο εκει και περα οποιος νομιζει οτι παιρνοντας αντιφλεγμονωδη,κανοντας ενεσεις (κορτιζονες,υαλορουνικα κτλ)και ακολουθωντας γενικες οδηγιες θα γινει καλα ,πλαναται πλανην οικτρα.
Κι εδω εχουμε δυο κατηγοριες ασθενων.Αυτων που εχουν αγνοια γιατι δεν εχουν ενημερωθει σχετικα (οι περισσοτεροι), καθως αυτα δε λεγονται και δε γραφονται ευκολα.
Και η δευτερη κατηγορια ειναι αυτων που εχουν ενημερωθει σχετικα αλλα το χαμηλο επιπεδο ευφυιας δεν τους κανει ουτε να αναρωτηθουν για το καλο της δικης τους υγειας.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 04/04/2017 :  21:19:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλά, υπάρχουν και άλλοι "ψαγμένοι" δεν κάνουν εμβόλια με αποτέλεσμα να ξαναϋπάρχξουν επιδημίες ασθενειών που νομίζαμε ότι τις έχουμε εξαλείψει, άλλοι ξεματιάζονται και άλλοι νομίζουν πώς με ρίζες λιναρόσπορου από το Κάτω Ματσαβουντού θα θεραπεύσουν τον καρκίνο.

1958. Η κυρά μας η μαμή, Αλέκος Σακελλάριος, δείτε το.

Edited by - Rigelian on 04/04/2017 21:21:24
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sakis1971
Senior Forum-Runner



499 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 04/04/2017 :  22:15:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Συγνώμη αλλά στο δικό μου πρόβλημα με το λαγονοψοϊτη κανείς γιατρός δε διέγνωσε σωστά και βρήκα την υγειά μου από φυσικοθεραπευτή.
Αν είναι να ψάχνω όλη τη χώρα για να βρω το "κατάλληλο" γιατρό ξοδεύοντας μια περιουσία άστο καλύτερα.
Ο αδερφός μου ταλαιπωρείται χρόνια από ένα θέμα και έχει δει πολλούς γιατρούς και ακόμη δεν έχει βγάλει άκρη.
Δυστυχώς η ποιότητα των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών προς τους φτωχούς κοινούς θνητούς είναι χάλια.

όχι πολύ ποδώκης
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

spiros tsi
Forum-Runner

107 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 04/04/2017 :  23:49:07  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Aπο προσωπικες εμπειριες να ξερεις οτι χειροτερα ειναι για τους πλουσιους και διασημους που εχουν προσβαση σε ιδιωτικες κλινικες,σε καθηγητες πανεπιστημιων που δεν εχουν ακουμπησει ασθενη κτλ.γιατι δεν τους αφηνουν να τους φυγουν με τιποτα.
Μιλαμε παντα για μυοσκελετικα προβληματα για να εξηγουμαστε και για το επιπεδο θεραπειας που παρεχεται.

Οποιος θελει βεβαια ειναι ελευθερος να καταπινει και να τρυπιεται με οτι θελει.Οταν θα παθει εμφραγμα,εγκεφαλικο,κιρωση,καρκινους ,οταν θα καταρρευσει ολο το μυοσκελετικο απο πονους και οστεοπορωση, κτλ τοτε θα ειναι αργα να διαβασει για τις παρενεργειες της κορτιζονης,των αντιφλεγμονωδων κα που του διναν οι γιατροι για τα μυοσκελετικα του προβληματα.Χωρις μαλιστα να προσφερουν καν θεραπεια συμφωνα με ερευνες των ιδιων των γιατρων.

Το ξερετε οτι η ιδια η παγκοσμια ενωση ορθοπεδικων εχει κανει μια μεγαλη ανασκοπηση ολων των ερευνων για τα αντιφλεγμονωδη και την οσφυαλγια και κατεληξε οτι δεν εχουν κανενα αποτελεσμα?Μη μου πειτε οτι ξερετε κανεναν ορθοπεδικο που δε δινει αντιφλεγμονωδη στις οσφυαλγιες.
Απλα δεν ξερουν τι αλλο να κανουν και συνεχιζουν να τα δινουν.Υστερα ,ειναι και πολλα,μα παρα πολλα ,τα λεφτα ,Αρη.Και φυσικα ειναι επισης παρα πολλα τα κοροιδα που βρισκουν.



Edited by - spiros tsi on 04/04/2017 23:51:48
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Delazaren
Forum-Runner

130 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/04/2017 :  10:59:08  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Delazaren Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Δεν μιλάμε για βλάβες και κακώσεις που είναι φως φανάρι τι φταίει. Μιλάμε για καταστάσεις που είναι σχεδόν αδύνατον κάποιος γιατρός να κάτσει να ασχοληθεί τόσο πολύ που θα σου βρει λύση. Μου έχει τύχει προσωπικά όπως και με άλλους όπου έκατσα και ασχολήθηκα πολύ περισσότερο από οποιονδήποτε επαγγελματία. Έπειτα είναι και το οικονομικό. Δεν θα μπλέξω με το ότι θέλουν να βγάλουν φράγγα - το ξέρουμε αυτό. Αλλά αν είναι να δώσω ένα κάρο χρήματα θέλω να είμαι 100% σίγουρος οτι ξέρει τι κάνει και τι λέει. Προσωπικά δεν γνωρίζω κανέναν τέτοιο. Αν ξέρετε ίσως να είναι καλή ιδέα να ανοιχτεί κάποιο θέμα με προτεινόμενους γιατρούς/κτλ.

Πολλά από τα προβλήματα που έχουμε πριν γίνουν μόνιμες βλάβες είναι σχετικά εύκολα αντιμετωπίσιμα. Αρκεί να κάτσει κάποιος να ασχοληθεί με το πρόβλημα πραγματικά.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/04/2017 :  21:23:13  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ενήλικοι είμαστε, ας κάνει ο κάθε ένας ό,τι θέλει...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 2 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000