Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Ερωτήματα & Προβληματισμοί
 Επιθεση απο σκυλο κατοπιν εντολης
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 3

Diamantis
Lost Poet of Forum

Greece


1847 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/11/2007 :  15:26:35  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αλήθεια, σε ποια εκκλησία εργάζεται ο "πάτερ" να πάμε να ... "λειτουργηθούμε"?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

nikats
The Book

Greece


6332 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/11/2007 :  18:23:41  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by GeorgeY

Αν δείρεις παπά στην Ελλάδα δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο να αθωωθείς. Ξέχασε το καλύτερα. Όσο για τις δημόσιες προτροπές σου για ξύλο Νίκο έχω να σου πω ότι αν θέλεις να δέρνεσαι με τον μλκ να ξέρεις ότι υπάρχει περίπτωση και να τις φας ή και ακόμα χειρότερα να φας μαχαιριά ή και πιστολιά. Δεν ξέρεις ποιός είναι ο άλλος και τι κουβαλάει μαζί του έστω κι αν φαίνεται ότι είναι του χεριού σου.

Προσωπικά αν και αγαπάω τα ζώα θα έριχνα πέτρα ή κλωτσιά στον σκύλο και άσε τον άλλον να ψάχνει εκείνος μετά για αστυνομίες κτλ.



If a man coaches himself then he has only himself to blame when he is beaten.
Αν κάποιος είναι προπονητής του εαυτού του τότε έχει μόνο τον εαυτό του να κατηγορήσει αν χάσει.
Sir Roger Bannister



@ GeorgeY
Διαφωνώ αγαπητέ Γιώργο στα εξης σημεία: Τα δικαστήρια εν ετει 2007 αποφασίζουν βασει καταθέσεων και οχι ιδιότητας. Και εν πασει περιπτώσει ειναι νομικό το θέμα. Θεωρείται σοβαρό αδίκημα η επίθεση ζώου σε άνθρωπο επι σκοπω.
2ον Τον άλλον τον "κόβεις" αν σε παίρνει ή οχι. Η συγκεκριμένη περιπτωση αφορά σε κάποιον μάλλον θρασύδειλο που κρύβεται πίσω απ τα ράσσα του και νομίζει πως έχει το ακαταλόγιστο επειδή κάποιες γριές του φιλάνε το χέρι. Αυτός λοιπόν ειναι που θέλει το μεγαλύτερο χέρι ξύλο.
@ Τρυπ
Ισως δεν εκφράστηκα εγώ καλά. Οχι ψιλές σε τέτοιους. Ο Dejan ειναι πιο σωστός. ΧΩΣΤΟΥ ΤΗ. Στο κατω-κατω τρέχεις πιο γρήγορα απο τον σκύλο!!! Αντάρτικο....πάρκου. Απ τη στιγμή που του αξίζει, του οποιουδήποτε το "παίζει" αφεντικό, εις βάρος σου, ΦΑ ΤΟΝ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ.



Carpe viam

Edited by - nikats on 16/11/2007 18:25:52
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

thrax
Master Forum-Runner

Greece


2502 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/11/2007 :  19:41:19  Εμφάνιση Προφίλ  Visit thrax Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Μήπως να τρέχουμε με βάτες κα κράνος;

Άστα φίλε, στο τρέξιμο είμαι...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

elton
The Shrink

Greece


1407 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/11/2007 :  21:13:55  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
1.Απαγορευεται δια νομου να βγαζεις το σκυλο βολτα χωρις λουρι και,ναι ναι,φιμοτρο.Μπορεις λοιπον να τον μηνυσεις αν αντεχεις την ταλαιπωρια.Προσωπικα,θα του εθετα ενα τελεσιγραφο.Θα καλουσα και την αστυνομια ΑΜΕΣΑ.Ο τυπος παραβιαζει το νομο.Αν απο κει και περα δεν βαλει μυαλο,το λογο εχουν τα μεσα του νονου.Και για να ειμαι και πιο σαφης(αγνοηστε την ειδικοτητα μου εδω,γιατι εχουμε να κανουμε με καφρο),θα τον σαπιζα στα μπουνιδια.Οσο για το σκυλι που δεν φταιει σε τιποτα,θα του αποσπουσε την προσοχη ο φιλος σου(λεμε τωρα).Η αληθεια παντως ειναι,οπως πολυ σοφα ειπε ο αλλος Γιωργος,πως ποτε δεν ξερεις ποιος ειναι ο αλλος ανεξαρτητα με το πως φαινεται.Συμπερασμα? Εξαντλησε ολα τα αλλα μεσα πριν αρχισεις να τον δερνεις!
2.Η συσκευη απομακρυνσης,την οποια κατεχω,δουλευει σε μερικα μονο σκυλια.Μερικα μαλιστα τα αγριευει πιο πολυ και μιλω απο προσωπικη πειρα.Ο Ελτον για παραδειγμα το αγνοει παντελως.Σε μια αγελη μαλιστα που με καταδιωκε,αποδειχτηκε εντελως αχρηστη.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

nikats
The Book

Greece


6332 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/11/2007 :  21:16:50  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by elton

1.Απαγορευεται δια νομου να βγαζεις το σκυλο βολτα χωρις λουρι και,ναι ναι,φιμοτρο.Μπορεις λοιπον να τον μηνυσεις αν αντεχεις την ταλαιπωρια.Προσωπικα,θα του εθετα ενα τελεσιγραφο.Θα καλουσα και την αστυνομια ΑΜΕΣΑ.Ο τυπος παραβιαζει το νομο.Αν απο κει και περα δεν βαλει μυαλο,το λογο εχουν τα μεσα του νονου. Εξαντλησε ολα τα αλλα μεσα πριν αρχισεις να τον δερνεις!




Ειμαι "νονός"-όνομα και πράγμα

Carpe viam
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

elton
The Shrink

Greece


1407 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/11/2007 :  21:24:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ΧΑ χα χα!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

vasso
Senior Forum-Runner

Greece


576 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/11/2007 :  23:52:23  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
εγω απλα θελω να πω, οτι ενω εχω 9 σκυλια δικα μου, αδεσποτα και μη, που ζουν αποκλειστικα και εξ' ολοκληρου στο σπιτι μου, μου εχουν επιτεθει σκυλια στην βουλιαγμενη, που με τρομαξανε τοσο πολυ που δεν προλαβα να πω η να σκεφτω κιχ!!απλα γυρισα απο ενστικτο και πηγα να τους επιτεθω. Στην ωρα της επιθεσης παντως "με ειχανε ευκολα". Να μην ξεχναμε οτι τα ζωα ειναι ζωα με ακομα πιο απλοβλεπτη συμπεριφορα και απο τον ανθρωπο.

πισω εχει η αχλαδα την ουρα!!!! επισης και η χελωνα!!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

BunnyDragon
Senior Forum-Runner

Greece


425 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/11/2007 :  01:13:49  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by TRYPOKARYDOS

Το προβλημα μου με τα σκυλια το εχω αναφερει πολλες φορες εδω μεσα.
Σημερα ειχα παλι ιστοριες με τον ιερεα για τον οποιο ειχα κανει λογο περσυ στις 31/10/2006 http://www.runningnews.gr/snitzforum/topic.asp?TOPIC_ID=361 σελ 2.

Ωρα λιγο πριν τις 6 το απογευμα.
Ο προκλητικοτατος ιερεας σημερα στην παρακληση καποιου συναθλουμενου μου να μαζεψει λιγο τον σκυλο του αρχισε να ειρωνευεται και να βριζει. Τουτη τη φορα ηταν δεμενος αλλα το λουρι ηταν πιο μεγαλο απο απλωστρα σε μπουγαδα σε αυλη.
Σταματησα το τρεξιμο μου να του ζητησω τον λογο αφου ο συγκεκριμενος σκυλος περσυ με ειχε δαγκωσει (λυτος) και οχι μονο το αρνηθηκε, αλλα με εβγαζε και ψευτη αποκαλοντας με αλητη και ρεμαλι(ξανα).Ο πνευματικος για τους αλλους αυτος ανθρωπος , εδειξε το χαμηλο του επιπεδο , μην αφηνωντας τον απεναντι του να αρθρωσει προταση διακοπτοντας τον με υβρεις και ειρωνειες.
Μαζευτηκε κοσμος να κανει χαζι, και αρχισε αυτος να μου ζηταει να καλεσουμε την αστυνομια να καταθεσω αν πραγματι μου εχει επιτεθει ο σκυλος του και ειπε μαλιστα, " να πεις και αυτα που μου ελεγες οταν ειμασταν οι δυο μας".

Φυσικα εν βρασμο του ειπα ευθεως την αποψη μου που εχω σχηματισει γι αυτον χωρις να πω ψεματα για οσα ανεφερα και τοτε εδωσε εντολη στο σκυλο του να επιτεθει. Ο σκυλος αφηνιασμενος στραφηκε κατα πανω μας, ετρεξε και αυτος λιγα μετρα προς τα μας και τον μαζεψε τελευταια στιγμη.Εδω τι κανουμε;

Του ειπα οτι δεν ειναι ενταξει για να λεγεται παπας , τον ρωτησα που ειναι παπας αλλα οσο ξερετε εσεις, αλλο τοσο ξερω κι εγω.Τον ενοχλησα μαλιστα που του το επαιζα εξυπνος και που πηγα να κανω το fitness μου στο παρκο οπως χαρακτηριστικα ανεφερε.Με τα πολλα φυγαμε και οι δυο βριζοντας, προς αντιθετες κατευθυνσεις.Σιγουρα μας προστατεψε και τους δυο στο τελος η παρουσια του σκυλου.

Βρισκω το αυτοκινητο της εταιριας φυλαξης του παρκου. Λεω το περιστατικο και μου λεει ο οδηγος, ναι , τον ξερουμε αλλα μη σκας σε ενα μηνα θα εχει λυθει το προβλημα σου. Τον ρωταω πως και απανταει οτι θα βαλουνε πινακιδες σε ολες τις εισοδους που θα λεει "ΑΣΥΛΟ ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ". Πηρα δηλαδη και την ειρωνεια και πιο κατω απο αλλους.
Του εξηγησα αυτουνου οτι αν βαλει αυτην την πινακιδα , να υπολογιζει και μενα στους ψυχοπαθεις αφου τρεχω καθε μερα σε αυτο το παρκο πανω απο 2 ωρες. Ε μετα ειπε οτι αυτοι ειναι εκει σαν φυλακες εγκαταστασεων (!) και οτι θα βρω το δικιο μου στην αστυνομια.

Πιο δικιο μου θα βρω; Η οργη μου τωρα ξεχυλιζει και εχω πνιγει στο δικιο μου το ιδιο.
Τωρα το πρωτο που εχω να κανω ειναι να συνομιλισω με αλλους που βγαζουν τα σκυλια τους βολτα στο παρκο για την περιπτωση του παπα.

Ειμαι γεματος εντονα και αρνητικα συναισθηματα , τουλαχιστον για αρχη ξεσπασα λιγο εδω..

Ο Έρωτας ειν' ο ύστατος παράνομος.




χαχαχαχα!
Να σου δώσω το σκυλί μιας φίλης μου τον Κρίτωνα? Δεν παίζει να ξαναδεις ούτε τον παπά ούτε και το σκυλί του. Μπορεί να δεις μισό σκυλί και το σώβρακο του παπά.... Βασικά τράβηξέ τον με μια κάμερα και στείλτην σε καμιά εκπομπή να γελάσουμε με τον ιερέα...
Αν είναι ποτέ δυνατόν...
Νομίζω οτι ο νόμος είναι σαφέστατος περι σκυλιών και λουριών. Νομίζω τα σκυλιά από συγκεκριμένο βάρος και πάνω πρέπει να έχουν πνίχτη και το λουρί να μήν ξεπερνάει το ενάμισι μέτρο αν δεν κάνω λάθος. Κάθε αντίθετη συμπεριφορά και μάλιστα με πρόκληση και αφού το τετράποδο σε έχει δαγκώσει κιόλας μπορεί να τιμωρηθεί με μια μήνυση και απαίτηση ευθανασίας η εγκλεισμό του σκυλιού σε κυνοτροφείο.
Δεν σου λέω να κάνεις κάτι τέτοιο στο ζωντανό αλλά λογιά θα του πάει να του παπά... Και κάτι άλλο. Άν έχεις μάρτυρες οτι αυτός διέταξε το σκυλί του να σου επιτεθεί τότε σίγουρα η πολιτεία θα τον κρίνει επικίνδυνο να έχει στην κατοχή του κατοικίδιο.... πρέπει να ενημερώνονται όσοι έχουν αλλά και όσοι δεν έχουν για το νόμο σε τέτοια θέματα....

A bunny in heart
A dragon in mind...


If you have no legs... RUN
If you have no voice
SCREAM
If you have no hope
INVENT
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

saligkari
Advanced Forum-Runner

Greece


367 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/11/2007 :  13:58:17  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by BunnyDragon

(...) Μπορεί να δεις μισό σκυλί και το σώβρακο του παπά.... Βασικά τράβηξέ τον με μια κάμερα και στείλτην σε καμιά εκπομπή να γελάσουμε με τον ιερέα...(...)


Σώβρακα δ τρώει ο Κρίτωνας;;;
Χωρίς πλάκα τώρα, απορώ πού τον πετυχαίνεις αυτό τον ιερέα, πάντως, παρόλο που το πάρκο έχει σκυλιά κ συχνά βρίσκονταν στο δρόμο μου, ποτέ δ είχα μπλεξίματα μαζί τους (φτου κ πάλι!!!), δ ξέρω αν φταίει κ το ότι δ τα φοβάμαι γενικά κ τα αντιμετωπίζω αδιάφορα (παρά το ότι μ έχει δαγκώσει σκύλος). Γιατί ξέρω ότι μόλις αντιδράσεις φοβισμένος απέναντί τους, τότε κινδυνεύεις άμεσα. Βέβαια, στην προκειμένη περίπτωση έχουμε κ τον ιερέα, για τον οποίο για να είμαι ειλικρινής δ ξέρω κ πώς ξεκίνησε η όλη φάση...

Ο πιο όμορφος αγώνας είναι αυτός της ζωής...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

BunnyDragon
Senior Forum-Runner

Greece


425 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/11/2007 :  18:49:45  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by saligkari

quote:
Originally posted by BunnyDragon

(...) Μπορεί να δεις μισό σκυλί και το σώβρακο του παπά.... Βασικά τράβηξέ τον με μια κάμερα και στείλτην σε καμιά εκπομπή να γελάσουμε με τον ιερέα...(...)


Σώβρακα δ τρώει ο Κρίτωνας;;;
Χωρίς πλάκα τώρα, απορώ πού τον πετυχαίνεις αυτό τον ιερέα, πάντως, παρόλο που το πάρκο έχει σκυλιά κ συχνά βρίσκονταν στο δρόμο μου, ποτέ δ είχα μπλεξίματα μαζί τους (φτου κ πάλι!!!), δ ξέρω αν φταίει κ το ότι δ τα φοβάμαι γενικά κ τα αντιμετωπίζω αδιάφορα (παρά το ότι μ έχει δαγκώσει σκύλος). Γιατί ξέρω ότι μόλις αντιδράσεις φοβισμένος απέναντί τους, τότε κινδυνεύεις άμεσα. Βέβαια, στην προκειμένη περίπτωση έχουμε κ τον ιερέα, για τον οποίο για να είμαι ειλικρινής δ ξέρω κ πώς ξεκίνησε η όλη φάση...

Ο πιο όμορφος αγώνας είναι αυτός της ζωής...





μπα! ο Κριτωνας δεν τρώει σώβρακα αλλά μπορεί να φάει όλο τον παπά... Αν και δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά με τον κλήρο.
Που ξέρετε? Μπορεί ο παπάς να είναι υποστράτηγος... Ε Dejan? Άλλωστε άλλο ο παπάς και άλλο το ζουμί του?
ποιος ο λόγος ένα σκυλί να δαγκώσει σαλιγκάρι? Αν ήσουν ποντικάκι ίσως να του κινούσες την προσοχή... αν δεις τα σκούρα έμπα στο καβούκι σου...


Όποιος κρύβεται πίσω απο τα δόντια του σκύλου του είναι ζώο.Άχρηστο ζώο. Καταγγείλετε τον στην αστυνομία.
(μπορεί ο παπας να μην έχει πουλι και έτσι να αντισταθμίζει το μεγάλο δυνατό και άγριο σκυλί)
Στηρίζουμε τους σεξουαλικά ανίκανους!
Ένα μπράβο στον παπά που αντί να αυτοκτονίσει αποφάσισε να συμπληρώσει το εγώ του με ένα άμοιρο τετράποδο.
Φόλα στον παπά!Κάτι τέτοια ζώα κάνουν τα σκυλια να φαίνονται δολοφόνοι.
Αίσχος!Ντροπή....

A bunny in heart
A dragon in mind...


If you have no legs... RUN
If you have no voice
SCREAM
If you have no hope
INVENT
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

maria
Advanced Forum-Runner

Greece


321 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/11/2007 :  08:23:35  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Εκτός τα περί λουριού που ανέφεραν οι υπόλοιποι, ισχύει επίσης ότι αν το καταγγείλεις στην αστυνομία και του κάνουν επίπληξη και επαναληφθεί το συμβάν τότε ο κάτοχος του σκύλου τιμωρείται με ευθανασία του ζώου. Δεν κάνω πλάκα!!! Στο παρελθόν μου επιτέθηκε λυμένος σκύλος έξω από το σπίτι του και ήμουν και έγκυος. Κάλεσα την αστυνομία του έκαναν παρατήρηση μιας και δεν ήθελα να μπλέξω με μηνύσεις και οι ίδιοι μου διευκρύνησαν και στον ιδιοκτήτη του σκύλου αυτό που ανέφερα. Μετά το συμβάν τον σκύλο δεν τον ξαναείδα ποτέ μπροστά μου.

Και για να κάνω χιούμορ αν κάποιοι δεν έχουν πουλί στο σώβρακο και το παίζουν έτσι μέσω του σκύλου τους, τότε η απειλή ευθανασίας του ζώου φαντάζει σαν ευνουχισμός γι αυτούς. Οπότε μαζεύουν το πουλί τους..... σόρυ το σκύλο τους ήθελα να πω, για να μην το χάσουν.

"Οδοιπόρε, δεν υπάρχει δρόμος, το μονοπάτι σου το χαράζεις εσύ."
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

saligkari
Advanced Forum-Runner

Greece


367 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/11/2007 :  00:49:18  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πάντως εγώ να διευκρινήσω (ξανα) ότι με έχει δαγκώσει σκύλος! Κ ναι, άουτς, δ το κανε για παιχνίδι!!!
Αυτό με την ευθανασία είναι τρομερή αδικία για το ζώο! Τι φταίει το άμοιρο το σκυλί να χάσει τη ζωή του άθλιου αφεντικού του; Δ φτάνει που είναι αναγκασμένο να ζει μ ένα άθλιο αφεντικό, να τιμωρηθεί κιόλας! Αυτή είναι η μόνη λύση ρε γμτ; Μακάρι να μη χρειαστεί να εφαρμοστεί κ να λειτουργεί αποτελεσματικά ως μέσο εκφοβισμού...

Ο πιο όμορφος αγώνας είναι αυτός της ζωής...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

elton
The Shrink

Greece


1407 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/11/2007 :  08:16:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
+100!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

prasinopodilato
Forum-Runner

USA


206 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/11/2007 :  09:49:11  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Περι σκυλων και νομων ο λογος.
Πριν απο 3-4 χρονια, στην πολιτεια της VIRGINIA,αποφασησα να παρω στο τρεξιμο και τον σκυλο μου(ενα χασκυ που μολις ειχε παρει και αυτος τον δρομο της ξενητιας)
Μετα απο κανα χιλιομετρο μεσα στο μονοπατι ελυσα τον Αρη και ετσι τρεχαμε και οι δυο ποιο ελευθερα.
Ξαφνικα το σκυλι μπαινει μεσα στο δασος και τραυματιζει σοβαρα ενα ρακουν.(ποτε μα ποτε δεν εχει ακουμπησει ανθρωπο).
Κρατωντας το ρακουν απο το σβερκο με το ενα χερι και το σκοινι του αρη με το αλλο,παω βολιδα στο κεντρο του παρκου.(εκει υπηρχε ενα παρκινγκ και ενα ξυλινο σπιτι με τους υπαλληλους....
Δινω το πληγωμενο ζωο και λεω, αφου με ρωτανε, τα συμβαντα.
Πρωτα απο ολα μου δινει ο σεριφης του παρκου μια κληση για δικαστηριο(μετα απο ενα μηνα ηταν η δικασιμος) γιατι δεν ειχα δεμενο τον Αρη και μου λεει να περιμενω.
Σε 5-10 λεπτα να'σου ενα αυτοκινητο με δυο τυπους με πιστολια και στολη που εγραφε animal control.
Ωχ με μπουζουριασανε λεω...
Με ρωτανε να τους δωσω το βιβλιαρακι του Αρη με τα εμβολια .Αφου δεν το εχω μαζι μου με ακολουθουν ως το σπιτι και αφου βεβαιωνονται οτι ειναι ενταξει μου λενε να κρατησω τον σκυλο μου μεσα στο σπιτι 3-4 μερες εως βγουν τα αποτελεσματα της εξετασης αιματος του ρακουν.
Φοβοταν μηπως το ατυχο ζωακι ηταν φορεας της λυσσας.
Ωντος μετα απο 3 μερες στον τηλεφωνητη υπηρχε μηνυμα για αρση της καραντινας του Αρη.
Στο δικαστηριο λογο του οτι ημουν λιγους μηνες στις USA αθωωθηκα πανυγηρικα!!!!!
Υγ.Το ρακουν το σκοτωσανε για να του κανουν βιοψια....


Οτι ανεβαινει....κατεβαινει

Edited by - prasinopodilato on 20/11/2007 09:52:38
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

BunnyDragon
Senior Forum-Runner

Greece


425 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/11/2007 :  23:45:30  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
χμμμ. Σαλιγκάρι σκότωσαν το ρακούν για να του κάνουν βιοψία! Ακούς???? Δεν φτάνει που το δάγκωσαν εκεί που καθόταν το άμοιρο το σκότωσαν και απο πάνω! Δηλαδή δε φτάνει που σε δάγκωσε σκύλος, να σε σκότωναν κιόλας???


Τι να πω??? Η φύση είναι φύση. Πήραμε τα κακόμοιρα τα σκυλιά τα βάλαμε ΜΕΣΑ στα σπίτια μας τα δέσαμε και τα κάναμε χοντρά και βλαμμένα. Και γι αυτό στην Αμερική υπάρχουν γοριλάνθρωποι για να φυλάνε τα σκυλιά μας...

Ρε παιδιά δεν πάμε καθόλου καλά. Αν ήμουν σκυλί θα σας δάγκωνα!!!
Και το χειρότερο είναι οτι θα μου έκαναν και ευθανασία μετά...

A bunny in heart
A dragon in mind...


If you have no legs... RUN
If you have no voice
SCREAM
If you have no hope
INVENT
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 3 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000