Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Προπόνηση & Απόδοση
 Λοιπον πως παει η προπονηση σας?Νο12.
 Νέο Θέμα  Κλειδωμένο Θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 100

Hermes
Elite Forum-Runner

Greece


2398 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/03/2018 :  08:16:52  Εμφάνιση Προφίλ
καλημέρα σε όλους! όμορφη Παρασκευούλα σήμερα!
χθες απόγευμα 10χλμ χαλαρούτσικα με λίγα ανοίγματα στο τέλος.
Όλα αυτά στο Χαλανδρίου, με εκλεκτή παρέα κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το session
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

RiffRaff
Senior Forum-Runner

Greece
826 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/03/2018 :  10:01:21  Εμφάνιση Προφίλ
Καλημέρα!

Τελευταία προπόνηση χθες, 7 km στο διάδρομο με τα 3 να είναι σε ρυθμό αγώνα. Πιο συγκεκριμένα:

6:00-5:27-5:00- 3 * 4:36 - 6:00

Τα υπόλοιπα στο thread του Μ. Αλέξανδρος!

--------------------------
Run-time Error
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Hermes
Elite Forum-Runner

Greece


2398 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 31/03/2018 :  12:04:33  Εμφάνιση Προφίλ
χαίρετε!
χθες απόγευμα 7χλμ στο Χαλανδρίου με 5 "Π"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

nikkapen
Advanced Forum-Runner



215 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 31/03/2018 :  16:53:44  Εμφάνιση Προφίλ
Καλη επιτυχια σου ευχομαι Λευτερη,οπως και σε ολα τα παιδια που θα τρεξουν αυριο.Ο στοχος σου (4.34/χλμ) αντιστοιχει στο δικο μου PB στον μαραθωνιο.Να εισαι ψυχραιμος και να μην παρασυρθεις στη αρχη που θα εισαι ξεκουραστος.Αν πετυχεις τον στοχο σου ισως ενσωματωσω και εγω στην προπονηση μου το ποδηλατο.Και αλλοι δρομεις που ξερω κανουν.


quote:
Originally posted by RiffRaff

Καλημέρα!

Τελευταία προπόνηση χθες, 7 km στο διάδρομο με τα 3 να είναι σε ρυθμό αγώνα. Πιο συγκεκριμένα:

6:00-5:27-5:00- 3 * 4:36 - 6:00

Τα υπόλοιπα στο thread του Μ. Αλέξανδρος!

--------------------------
Run-time Error



Τρεχω αρα υπαρχω.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 31/03/2018 :  21:41:15  Εμφάνιση Προφίλ
8 προχθές σε 45, 10 χθες σε 56΄και 30 ποδηλατικά σήμερα σε 70΄. Φτου, φτου, φτου να μην ματιάσω τον πίσω μηριαίο δεν παραπονέθηκε όμως δεν τολμάω ακόμα να μειώσω τον ρυθμό. Συντηρητικά για μια βδομάδα ακόμα.
Αύριο ένα μεγαλύτερο αναλόγως των κεφιών του μηριαίου!!!!!!!
Είχε κανείς ανάλογο πόνο στον πίσω μηριαίο σε ύψος λίγο πάνω από το γόνατο;

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

tzatzikis90
Elite Forum-Runner

Greece


1555 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/04/2018 :  02:17:04  Εμφάνιση Προφίλ
Καλησπέρα σας!

σήμερα συνέχισα τις αργές προπονήσεις μου βγαίνοντας το απόγευμα για..ότι προκύψει! ξεκίνησα για 8 ή 12, τελικά αφού έφτασα στη μέση(στα 6) κι αφού ήμουν μια χαρά, είπα να κάνω άλλο ένα(πήγαινε-έλα) κι έτσι συμπλήρωσα 14χλμ σε 1:24:46(ρυθμός 6:03) με ΜΟ παλμών τους 151. στο τέλος ένιωθα σαν να μην έχω τρέξει!

από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποιος άμεσος στόχος, προσπαθώ να κάνω ξεκούραστες προπονήσεις ευελπιστώντας οι χαμηλοί παλμοί να βοηθήσουν στο μέλλον σε ταχύτητα, κρατώντας φυσικά καθημερινές σημειώσεις με στοιχεία!

https://connect.garmin.com/modern/activity/2592025229

αυτά για σήμερα, καληνύχτα σας!

Τάσος

know your limits. then destroy them.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/04/2018 :  09:21:29  Εμφάνιση Προφίλ
Αρκετά δυνατός νοτιάς που με απορύθμιζε στο πήγαινε (τον είχα πλάτη) και στο έλα. 14 χλμ σε 01:20΄με 2 στάσεις για διατασούλες λόγω του πονεμένου μυ.

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Hermes
Elite Forum-Runner

Greece


2398 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/04/2018 :  12:36:40  Εμφάνιση Προφίλ
καλημέρες! σήμερα πρωϊ έτρεξα στο Kallithea run 2018, και έκανα και pb!!!
ανυπομονώ να μάθω τι έκαναν οι συντρέχτες που ανέβηκαν Μέγα Αλέξανδρο!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

RiffRaff
Senior Forum-Runner

Greece
826 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/04/2018 :  11:00:36  Εμφάνιση Προφίλ
Καλημέρα!

Ο αγώνας μου:
https://flow.polar.com/training/analysis/2338808089

Ως συνήθως, negative split και το πιο γρήγορο χιλιόμετρο να είναι το τελευταίο, κάπου στο 4:24-4:25. Το 4:39 ως μέσο (πραγματικό) pace που κατέγραψε το ρολόι (προσθέτοντας τα έξτρα πέρα δώθε στη διαδρομή σε σχέση με τη "γραμμή" και αφαιρώντας τη στάση για κατούρημα) είναι αρκετά ικανοποιητικό βάσει των συνθηκών. Κάποια πράγματα που κράτησα μόνο για μένα πριν τον αγώνα είναι ότι ήμουν 2 μέρες με Bissolvon, κάτι που φοβόμουν ότι ίσως μου δημιουργήσει πρόβλημα στον αγώνα. Ευτυχώς κάτι τέτοιο δε συνέβη. Επίσης, όλη τη βδομάδα ήμουν με συνδυασμό naprosyn/voltaren, γιατί επανήλθε (σε μικρότερη ένταση) εκείνος ο νευρικός/αντανακλαστικός πόνος ψηλά στο δεξί γλουτό, κάτι μεταξύ απιοειδούς και λαγού που συνοδεύεται και με ένα σφύξιμο. Φαίνεται πως πέραν των αντικειμένων που αναγκάστηκα να σηκώσω/κουβαλήσω το προηγούμενο ΣΚ, παίζει ρόλο (όσο αστείο και αν ακούγεται) η οδήγηση με αυτή τη συνεχόμενη χρήση των πεταλιών με το δεξί πόδι. Είχαμε και αυτό το πρόβλημα με το νερό τόσες μέρες που - μη γελάσετε - οδήγησε σε δυσκοιλιότητα, με αποτέλεσμα να σταθώ στην εκκίνηση 87 (!) κιλά. Τέλος, επειδή συμμετέχω και σε μια έρευνα στο πλαίσιο μιας πτυχιακής των ΤΕΦΑΑ για μαραθωνοδρόμους, τη Δευτέρα έπρεπε να δώσω ένα μικρό δείγμα αίματος. Αυτό από μόνο του πιθανό να μη λέει κάτι, αλλά όταν αρχές Φλεβάρη έχεις δώσει κανονικά αίμα και 20 μέρες πριν τον αγώνα αιμοπετάλια, ίσως παίζει κάποιο ρόλο.

Στα του αγώνα τώρα. Ήδη από το ζέσταμα άρχισα να αισθάνομαι λίγο μαγκωμένες τις γάμπες μου, κάτι που με παραξένεψε γιατί σε αυτό το σημείο δεν έχω ποτέ πρόβλημα. Επίσης, απτο 2-3 χιλιόμετρο άρχισα να νοιώθω τρελό κάψιμο σε κνήμες και στο πάνω μέρος του πέλματος. Αυτά τα συμπτώματα άρχισαν να μειώνονται από το 10ο χιλιόμετρο και εξαφανίστηκαν μετά τη στάση για κάτουρο, κάπου στο 14ο. Πιθανολογώ ότι έχει να κάνει με το ότι στις δύο δρομικές προπονήσεις που έκανα μέσα στη βδομάδα, επειδή έγιναν στο διάδρομο, φόρεσα τα Αλτράκια με το zero drop και τα βαριά 150 χιλιόμετρα πάνω τους. Στον αγώνα, όμως, έβαλα για τελευταία φορά τα Ηoka, με τα οποία έβγαλα το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας και τα οποία εκτός από 700-800 χιλιόμετρα πάνω τους, έχουν και άλλο πάτημα. Και κάπως έτσι την πάτησα.

Επίσης, δύο παράγοντες που δε συνυπολόγισα όταν κάπως αυθαίρετα όρισα τον στόχο στο 3:15 είναι πρώτον ο καιρός και δεύτερον οι κλίσεις. Όσον αφορά στο πρώτο, αν ο αγώνας γινόταν με τις καιρικές συνθήκες του Σαββάτου, δεν ξέρω αν θα έπιανα το 3:15, σίγουρα όμως θα ήμουν στα πέριξ. Με τον κόντρα ήλιο (και σε σημεία και κόντρα αέρα) και τη ζέστη που έβγαλε από το 10-15ο χιλιόμετρο και μετά ήταν πραγματικά πολύ δύσκολες οι συνθήκες για μένα. Αυτό που έπρεπε να με βάλει σε υποψίες ήταν το μεγαλύτερο long που έκανα, το 30άρι στις 4/3 το οποίο έγινε με παρεμφερείς συνθήκες (οκ, με ελλιπή τροφοδοσία σε σχέση με τον αγώνα) και κατέληξε να βγει στο 4:54 και με εμένα στο τέλος να τρεκλίζω έχοντας φτάσει μέχρι το 6:00!

Ως προς το δεύτερο παράγοντα, τα περισσότερα μεγάλα τα έβγαλα στο γήπεδο της περιοχής μου το οποίο έχει ένα συνδυασμό χωματοχάλικου με λίγο (άγριο) χόρτο, το οποίο αν και δημιουργεί συνθήκες trail σε σημεία, είναι σαφέστατα πιο φιλικό στο πόδι από (ειδικά αυτήν) την άσφαλτο, ενώ δεν έχει και καθόλου κλίσεις. Και όσο και να λέμε ότι ο Μ. Αλέξανδρος δεν έχει τις κλίσεις του ΑΜΑ, ε δεν είναι και φλαταδούρα, έτσι; Εγώ, ας πούμε, στα ανηφορικά τμήματα το πήγα μεταξύ 4:40-4:50, αλλά επειδή δεν είμαι ιδιαίτερα γρήγορος στην κατηφόρα συν ότι ήδη από το 20ο χιλιόμετρο και μετά άρχισαν να με σφίγγουν πολύ οι τετρακέφαλοι, δε μπορούσα να κερδίσω κάτι στις κατηφόρες. Τα πιο γρήγορα κομμάτι μου ήταν στις ευθείες.

Κάτι ακόμη που θέλω να θίξω σχετικά με τη διοργάνωση είναι η τρομακτική έλλειψη υποστήριξης, ρε γαμώτο. Θυμάμαι στον ΑΜΑ να είμαι τραυματίας και να πονάω ήδη από τα πρώτα χιλιόμετρα και ο κόσμος να μη με αφήνει να απογοητευτώ ή κάτι τέτοιο. Ίσα ίσα που έβγαζα φτερά σε σημεία. Χθες μεταξύ 23ου και 25ου πραγματικά σχεδόν με πήρε ο ύπνος, σε σημείο που ξέχασα να βγάλω το τζελάκι πριν το σταθμό τροφοδοσίας με αποτέλεσμα να γίνω χάλια προσπαθώντας να ανοίξω το τζελάκι τρέχοντας και κρατώντας και το νερό παράλληλα.

Και φτάνουμε, λοιπόν, στη γέφυρα του 36ου χιλιομέτρου. Αφού έχεις ξεπεράσει το σοκ της ασφάλτου στα δυτικά περίχωρα της πόλης και κάπως έχεις κουτσοκαταφέρει να ανεβάσεις το τέμπο κάπου στο 4:35, οκ στην ανηφόρα κόβεις λίγο στο 4:40, δε βαριέσαι, μικρή η χασούρα. Και έρχεται στα καπάκια εκείνη η κατηφόρα η απότομη και συ με τους ήδη σφιγμένους τετρακέφαλους παλεύεις να κρατηθείς όρθιος, μια αντίστροφη ανάβαση στο Γολγοθά. Τι πράμα και αυτό, ρε διάολε!

Και αφού περάσεις και από αυτό και ξαναμπεις σε ένα ρυθμό, έρχεται εκείνη η απότομη εγκάρσια κλίση του δρόμου κάπου στο ύψος του One Salonica να σου δώσει σχεδόν το δεξί τετρακέφαλο στο χέρι. Ευτυχώς υπήρχε εκείνο το πλακάκι στο διαχωριστικό του δρόμου το οποίο είναι επίπεδο και έσωσε την κατάσταση. Βέβαια, από το 4:30-4:35 έχουμε ανέβει στο 4:50, κάτι που βάζει μεγάλο κίνδυνο το στόχο που υπάρχει ακόμη, το sub 200'. Όμως, έρχεται ως από μηχανής θεά αυτή η Νίκης με τον κόσμο για να επαναφέρει το τρένο στις ράγες. 4:35 το 41ο, 4:25 το 42ο και 3:19:49 έτσι, για το γαμώτο!

--------------------------
Run-time Error
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Hermes
Elite Forum-Runner

Greece


2398 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/04/2018 :  13:02:24  Εμφάνιση Προφίλ
μπράβο ρε Λευτέρη!
Πολύ καλός, έστω και λίγο πιο τσιμπημένο από όσο θα ήθελες!
Δεν ήσουν και στην καλύτερη σου κατάσταση αποκομίζω αλλά και πάλι, δεν πρέπει να φάνηκε στον αγώνα...

Ο καιρός δεν ξέρω τι σας έκανε επάνω, αλλά ως προς τις εδαφικές κλίσεις θεωρώ ότι θελει μικρή μόνο διαχείρηση, νομίζω δεν ενοχλούν.
Η αρχή μόνο είναι ύπουλη, με εκείνη την κατηφόρα που αν κάνεις το λάθος να κρατήσεις το ρυθμό της και στα αμέσως επόμενα χιλιόμετρα που ισιώνει, έτσι φρεέσκος που είσαι, τη γ@....σες!
Επίσης, την 1η φορά που τον έτρεξα θυμάμαι ότι βλαστήμησα στη γέφυρα στο 36ο (τη μνημονεύεις και εσύ βλέπω, χεχε!). Μετά από εκεί - και σε ένα βαθμό και λόγω αυτής - κάρφωσα! Ποτέ δεν μπορεσα να ξαναπιάσω ρυθμό όπως τον ήθελα. Τις άλλες χρονιές όμως δεν με πολυενόχλησε!

Μπράβο και πάλι Λευτέρη! Και εις άλλα με υγεία!
Αν είχες καλύτερες συνθήκες προ του αγώνα το πιθανότερο να έκανες 3.15'είναι η εκτίμηση μου!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Hermes
Elite Forum-Runner

Greece


2398 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/04/2018 :  13:06:09  Εμφάνιση Προφίλ
Σε συνέχεια του προηγούμενου, κάθε χρόνο εκείνο που με τσακίζει (ψυχολογικά) είναι η μετάβαση από Θεσσαλονίκη σε Πέλλα με το λεωφορείο...
άγριο πράγμα ρε παιδιά, ε?!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

RiffRaff
Senior Forum-Runner

Greece
826 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/04/2018 :  16:01:26  Εμφάνιση Προφίλ
Πάνο, καταρχάς thx για τα καλά σου λόγια! Θα το ξεκινήσω ανάποδα, με βάση το δεύτερο σχόλιό σου. Εγώ ακριβώς για αυτό το λόγο (και για να κερδίσω και λίγη παραπάνω ώρα ύπνου) πήγα και τις δύο φορές στην Πέλλα με το δικό μου όχημα. Απλά, έπρεπε να επιστρατεύσω κάποιον να με πάει, πέρυσι τον πατέρα μου, φέτος τον κουμπάρο μου. Πάντως χθες, λόγω της γεμάτης Σελήνης ήταν πολύ όμορφη η εμπειρία της διαδρομής, αν και λίγο απόκοσμη στα σημεία που είχε ομίχλη!

Από εκεί και πέρα, αυτό που έχω να πω και είναι και ένα καλό μάθημα για όλους μας, είναι άλλο πράγμα το τι θες και άλλο πράγμα το τι μπορείς. Τουλάχιστον το τι μπορείς κάτω από δεδομένες συνθήκες. Ας πούμε, στον ΑΜΑ που βάσει προετοιμασίας είχα στόχο το 3:30 (κοιτώντας προς τα κάτω), όταν ήρθε το 3:37 ήμουν λίγο απογοητευμένος. Βέβαια, συνυπολογίζοντας τα δεδομένα της ημέρας (με τους τραυματισμούς, κτλ.), πάλι καλά που τερμάτισα κιόλας, αλλά τέλος πάντων υπήρχε η αίσθηση πως πήγε στράφι η προετοιμασία. Άσχετα αν το χθεσινό 3:20 είναι βέβαιο πως πατάει (και) σε εκείνον τον προπονητικό κύκλο.

Χθες πραγματικά δεν ήξερα τι να περιμένω. Με ένα run που είχε το "3" ως πρώτο ψηφίο και ένα μόλις ακόμη πάνω από τα 23-24 km, υπήρχε στο πίσω μέρος του μυαλού μια μικρή ανασφάλεια. Η οποία ενισχύθηκε από το 87 που έδειξε η ζυγαριά των παιδιών από τα ΤΕΦΑΑ πριν την εκκίνηση, απότοκο του συνδυασμού της δυσκοιλιότητας των τελευταίων ημερών και της υδατανθράκωσης.

Η ουσία είναι στη διάρκεια της διαδρομής να μπορείς να χαλιναγωγήσεις τον εαυτό σου. ΟΚ, θέλεις 4:35, αλλά το ρολόι δείχνει σταθερά 4:40-4:42. Τι κάνεις; Βασικά τίποτα. Παραμένεις εκεί που είσαι. Τουλάχιστον για την ώρα. Αν μπορούσες να βρίσκεσαι στο 4:35, θα το καταλάβαινες. Και πορεύεσαι έτσι μέχρι τη στιγμή, αν και εφόσον, που θα αισθανθείς ότι, έχοντας εξασφαλίσει τη γραμμή του τερματισμού, είσαι σε θέση να αλλάξεις ρυθμό. Εγώ αυτή τη στιγμή τη βρήκα κάπου στο 30-31, παρότι η ζέστη είχε αρχίσει να με καταβάλλει, όταν ακολουθώντας έναν Ισπανό έπεσα κάτω από το 4:35. Μέχρι τη γέφυρα. Βέβαια, για τη διατήρηση της σταθερότητας μέσα στον αγώνα εμένα με βοήθησε ότι δεν ακολούθησα κάποιο δεδομένο προπονητικό πλάνο που αποσκοπεί σε συγκεκριμένο χρόνο, έκανα της κούτρας μου και απλά με βάση το τι έκανα στα long που περισσότερο προσομοίαζαν με εκτεταμένα τέμπο, έβγαλα μια πρόχειρη εκτίμηση στόχου. Στην πραγματικότητα, το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε μεταξύ 4:30-4:48, οσο ακραία και αν φαίνεται αυτή η απόκλιση. Ανάλογα με τη μέρα και τις συνθήκες. Και όπως έγραψα για τα άσχημα, να αναφερθώ και σε μια ευνοϊκή παράμετρο. Έπεσα στο κρεβάτι στις 9:30, ο ύπνος με πήρε κατά τις 10 και κάτι και σηκώθηκα στις 5:30. Άλλοι (όπως εγώ πριν από 364 μέρες) δεν έχουν την ευχέρεια ενός τόσο ικανοποιητικού ύπνου πριν τον αγώνα.

Η ουσία, πάντως, είναι πως αν έχεις μια ικανή αερόβια βάση, δε χρειάζεται να σκοτωθείς στα χιλιόμετρα για να βγάλεις έναν καλούτσικο χρόνο. Εμένα το max εβδομαδιαίο ήταν κάπου στα 72 km (βέβαια έχοντας και ως side άλλα 45-50 ποδηλατικά και το κωπηλατικό που δίνει και αυτό στο αερόβιο λόγω της έντασης) σε απόσταση 4 και 5 βδομάδων από τον αγώνα και καμία άλλη βδομάδα με πάνω από 70. Μάλιστα, στις 3 βδομάδες πριν τον αγώνα έχασα εκείνο 25άρι, κάτι που δεν ξέρω αν επηρέασε θετικά (μάλλον όχι) ή αρνητικά (μάλλον) το χθεσινό.

Και απαντώντας και στο φίλο nikkapen, αφού πρώτα τον ευχαριστήσω για τη θετική ενέργεια που μας έστειλε, θα πρότεινα ανεπιφύλακτα 1-2 ποδηλατικές την εβδομάδα. Ίσως μία αποκατάστασης από κάποιο δυνατό μεσοβδόμαδο και άλλη μία ίσως το Σάββατο πριν το Κυριακάτικο long, η οποία θα αποσκοπούσε στο να φορτώσει με λίγη κούραση τα πόδια, χωρίς να περιλαμβάνονται σε αυτήν, όμως, οι φορτίσεις από τη συνεχόμενη κρούση στο έδαδος που οδηγούν σε μεγάλη καταπόνηση. Βεβαίως, μιλώντας πάντα εμπειρικά με case τον εαυτό μου.

--------------------------
Run-time Error
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Hermes
Elite Forum-Runner

Greece


2398 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/04/2018 :  08:33:49  Εμφάνιση Προφίλ
Καλημέρα Λευτέρη! Και όλη η δρομική παρέα φυσικά!
"Η ουσία, πάντως, είναι πως αν έχεις μια ικανή αερόβια βάση, δε χρειάζεται να σκοτωθείς στα χιλιόμετρα για να βγάλεις έναν καλούτσικο χρόνο": έχεις απόλυτο δίκιο κατά τη γνώμη μου!
Όλα τα λεφτά είναι η βάση. Αυτή πρέπει να υπάρχει, να συντηρείται και να προστατεύεται. Το "ακόνισμα" της δεν μπορεί παρά να διαρκεί μόνο κάποιες εβδομάδες πριν από αγώνα στόχο
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Hermes
Elite Forum-Runner

Greece


2398 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/04/2018 :  19:30:56  Εμφάνιση Προφίλ
καλησπέρα! σήμερα πρωϊ 8 χαλαρά στη ρεματιά Χαλανδρίου και απόγευμα ολίγον από πλάτη...
μετά το 10άρι να ξαναμπαίνουμε (ήπια) σε ρυθμούς ενδυνάμωσης
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/04/2018 :  20:48:39  Εμφάνιση Προφίλ
10αρακι σε 51:23.....

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 100 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Κλειδωμένο Θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000