Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 Ευχίδειος 2018
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 3

spy
Master Forum-Runner

Greece


2817 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/05/2018 :  06:50:43  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
... συγχαρητήρια Πέτρο και από εδώ ... για την μεγάλη προσπάθεια ... το πολύ καλό αποτέλεσμα ... την προσωπική σου υπέρβαση! Εξαιρετική η περιγραφή σου ! Συγχαρητήρια σε όλες κι όλους ... τερματισαντες και μη !!!

...καθε χιλιομετρο κι ενα δακρυ χαρας κι ευτυχιας...στο μοναχικο δρομο των ονειρων!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

konkarien
Senior Forum-Runner

Greece


740 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/05/2018 :  11:35:35  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μπράβο φίλε και συγχαρητήρια!!!Καλή αποκατάσταση τώρα.
Πολύ ωραία περιγραφή,που με έκανε και ζήλεψα!!!
Πάντα καλούς δρόμους να έχεις.



ΤΕΤΡΑΚΕΦΑΛΟΣ,στηρίζει την κίνησή σου
ΚΑΡΔΙΑ,στέλνει αίμα στο σώμα σου
ΑΝΑΣΑ,οξυγονώνει τα κυτταρά σου
αυτό όμως που σε κινεί ως το τέρμα είναι ένα.
Η ΨΥΧΗ
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

trexantiris
Master Forum-Runner

Greece


5735 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/05/2018 :  17:48:43  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Peter L

ΕΥΧΙΔΙΟΣ ΑΘΛΟΣ –ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ
--------------------------------------
Το Κρόνιον πέρασμα το καλοκαίρι του 17 ήρθε σαν το απόλυτο σκαλοπάτι για την υπέρβαση ,εκεί θα έβλεπα αν το σκαρί μου αντέχει και κυρίως ψυχικά στο πάρε –δώσε που θα γύρει η ζυγαριά.Στην πλατεία του Αγίου Πέτρου βγήκε η απόφαση ,Πέτρο πρέπει να φτάσεις στους Δελφούς.
--------------------------------------
Αυτό που λατρεύω περισσότερο είναι η μυσταγωγία της προετοιμασίας , η προσμονή ,η αγωνία μέρα με την μέρα αν θα βρεθεί ο χρόνος για προπόνηση και πως αυτό το σώμα και το πνεύμα ετοιμάζεται να είναι φρέσκο την κατάλληλη στιγμή.
--------------------------------
Τα πρώτα κατηφορικά χιλιόμετρα ήταν εύκολα, ο κάμπος ήταν μπροστά μας. Πάντα νοιώθω μια νοσταλγία και έναν σεβασμό στην αγροτική γη ,παιδί αγροτών έρχονται μνήμες από τα παιδικά μου χρόνια στα Εβρίτικα χώματα.
--------------------------------
Ένοιωσα την ανάγκη να ανοίξω λίγο τον ρυθμό ,ήθελα να μείνω πάλι για λίγο μόνος. Μια διαδικασία που επαναλαμβάνεται συχνά ,η άσφαλτος είναι ο καθρέφτης της ψυχής μου. Άλλοτε ζητώ την παρέα και άλλοτε θέλω την μοναξιά ,είναι η μόνη ώρα που κάθε κακή σκέψη είναι μακριά μου.
-------------------------------
ΔΙΣΤΟΜΟ –ΔΕΛΦΟΙ 80-107ΧΛΜ
Τα πρώτα μέτρα παρά το ότι ξεκουραστικά ήταν δύσκολα, έσβησε το ρολόι και πλέον πορευόμουν στα τυφλά. Έχω απόλυτη εξάρτηση με τον χρόνο και η συνέχεια θα γίνει δραματική .Άλλο θέμα ήταν η προσαρμογή στα νέα παπούτσια, το πόδι μετά βίας χωρούσε μέσα. Τώρα κατάλαβα πως είναι τα πόδια πρησμένα. Τα mizuno είναι ποιο σκληρά και νοιώθω ότι τρέχω με τσόκαρα, το ευχάριστο είναι ότι μου σταθεροποίησαν την ποδοκνημική και ο πόνος ελαττώθηκε σημαντικά. Ένα HOKA πρέπει να είναι το δώρο για το καλοκαίρι σκέφτηκα και προχώρησα για την διασταύρωση.
Στύβοντας για Αράχοβα ρωτάω το πλήρωμα ενός περιπολικού πόσο διαρκεί η ανηφόρα ? 14 μου λέει ,μαχαιριά στην καρδία .Στην αρχή σβέλτο περπάτημα αλλά στην πορεία το πνεύμα μου άρχισε να με προδίδει.
Με κόπο φτάνω στις 5 το απόγευμα στο 85 και ρωτάω πάλι μήπως έκανε λάθος ο αστυνομικός, τέτοια λάθη δυστυχώς δεν γίνονται, τσιμπολογώ και με ένα μπουκάλι στο χέρι και φάτσα μελλοθάνατου κίνησα αργά προς το Ζεμενο .
3 φορές προσπάθησα να υπολογίσω τον χρόνο που έχω κάνει από το πρωί και μια πρόβλεψη για τον τερματισμό και δεν τα κατάφερα .Άλλες φορές έβγαζα ότι μπορεί να φτάσω μετά τις 15 ώρες ,παναγία μου ούτε την δάδα δεν θα πάρω. Ηταν φανερό ότι έχανα επαφή με τον χρόνο το κινητό μου έλεγε 17.50 αλλά με μπέρδευε ποιο πολύ.
Ένοιωθα ότι με κορόιδεψαν , φως πουθενά στον ορίζοντα, ίσως έκανα και 1 ώρα τα 5 αυτά χιλιόμετρα. Φτάνοντας στο σταθμό ομολογώ ότι η διάθεση μου άλλαξε ,μου έδωσαν αμέσως παγωμένο νερό το οποίο το έριξα σχεδόν όλο στα πόδια μου αλλά η έκπληξη ήταν το πρόβειο γιαούρτι με μέλι. Ότι καλύτερο έφαγα όλη τη μέρα. Ήθελα κι άλλο αλλά ντράπηκα να ζητήσω ,ένας άλλος δρομέας πήρε ρυζόγαλο ,του χρόνου θα φάω και από τα δύο και φεύγω.
Περπατώ για λίγα μέτρα και με ψυχολογία προς το καλύτερο άρχισα να τρέχω για λίγο. Λίγο τρέξιμο λίγο περπάτημα έφτασα στο τούνελ. Κακό σημείο μετά γιατί άρχισα να περπατώ και να περιμένω τη κατηφόρα. Φτάνω στην Αράχωβα οι περισσότεροι ήταν αδιάφοροι εκτός μιας παρέας που με φώναξε δυνατά να συνεχίσω.
Είχα μπροστά μου την τελική δοκιμασία 12 χιλιόμετρα περίπου για το τέλος. Όταν βγήκα στον κατήφορο τα πόδια μου είχαν ακόμη να δώσουν, πήγα για περίπου 3 χιλιόμετρα κάπου στο 6/χλμ. και έπειτα λίγο περπάτημα .Ξανά πάλι το ίδιο ,περνάω την απότομη αριστερή στροφή και φτάνω στον τελευταίο σταθμό. Νερό ,λίγο μπανάνα και έφυγα. Τα πόδια αντέχουν η πνευματική κούραση είναι τώρα ο εχθρός, άλλα 3 χιλιόμετρα περίπου με αίσθηση ότι πάω γύρο στο 5.30/χλμ, λίγο περπάτημα και φτάνω στην διασταύρωση. Μία κοπέλα μου λέει έχεις άλλο 1.5 χιλιόμετρο ,ελπίζω να είναι η ύστατη μαχαιριά ,πόσο ακόμη σκέφτομαι .Φτάνω στο πάρκινγκ και δεν βλέπω ψυχή. Ένας συνοδός μου λέει ότι είσαι 200 μέτρα από τον τερματισμό. Πλησιάζω βγάζω τα γυαλιά και το καπέλο ,παίρνω την πολυπόθητη δάδα και τερματίζω ακούγοντας το όνομα και την ομάδα μου, Πέτρος Λούδος ΛΥΚΟΙ ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ. Η χαρά σκεπάζει τον πόνο ,το πρόσωπο μου λάμπει από ευτυχία ,τα κατάφερα ,είμαι αθλητής υπεραπόστασης πλέον.
Βλέποντας το ρολόι στο 13.15 είπα ότι τους χάλασε το ρολόι και δείχνει 1 το μεσημέρι, ρωτάω έναν χρονομέτρη και μου λέει ο δικός σου χρόνος είναι 13h.10m ,εκεί μπήκα στο νόημα, ζούσα μια πλάνη.




…!!!...Πέτρο, είσαι δρομέας υπεραποστάσεων ήδη από το περυσινό Κρόνιο! Τώρα με τον Ευχίδα άλλαξες πίστα! 😉 Και σε αυτήν την πίστα η δάδα και το στεφάνι του αγώνα έχουν περίοπτη θέση! Καλή αποκατάσταση εύχομαι!!!

#1 «Ταξίδι στο κέντρο της Γης» ή «ενδοσκόπηση στον εαυτό σου» θα έλεγα επίσης! 😉
#2 Έκανες πολύ καλά που δεν πήγες κατευθείαν στον Ευχίδα αλλά πέρασες πρώτα από την αγκαλιά του Κρόνιου Περάσματος. Κάθε αγώνας αποτελεί όντως το σκαλοπάτι για την επόμενη (πολλές φορές μεγαλύτερη) πρόκληση.
#3 Η προετοιμασία – τουλάχιστον για μένα – αποτελεί τη μεγαλύτερη απόλαυση σε όλη τη διαδρομή που περιλαμβάνει και τον ίδιο τον αγώνα!
#4 Δεν μπορείς να φανταστείς τί θα βγάλει στον καθένα ένας τέτοιος αγώνας: αναμνήσεις, συγκινήσεις, βιώματα, χρώματα και…αρώματα! Απογοητεύσεις ή χαρές, συνδυασμός όλων αυτών και…τελειωμό δεν έχει!!!
#5 Είναι εντυπωσιακό το πως καμιά φορά σε αγώνες τέτοιας διάρκειας θέλεις να μείνεις μόνος (εσύ και τα συναισθήματά σου, με τις σκέψεις σου, τις λύπες ή τις χαρές σου), αντί του να «ψάχνεις» για παρέα. Άλλες φορές αποζητάς τη παρέα απελπισμένα, και ας μην θέλεις εκείνη τη στιγμή να πιάσεις κουβέντα. Είναι περίεργες οι στιγμές!
#6 Αυτό το κομμάτι (Δίστομο-Δελφοί) για μένα ήταν το πιο δύσκολο. Και σωματικά αλλά και πνευματικά! Οι ανηφόρες προς την Αράχοβα, η υπερβολική ζέστη που είχε πέρυσι (Νοτιάς-υγρασία-σκόνη) αλλά και η συσσωρευμένη κούραση, έκαναν το κάθε βήμα μία πρόκληση!

Free your feet...free your senses!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Peter L
Senior Forum-Runner

696 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/05/2018 :  14:15:58  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ευχαριστώ πολύ Μανώλη,έκανες το κείμενο φέτες.
Σωματικά έχω επανέλθει μπορώ να πω μετά απο 10 μέρες ,τώρα πρέπει να μαζέψω το μυαλό μου γιατί η δόση ήταν πολύ ισχυρή.
Η μεγάλη διαφορά με το Κρονιον είναι ότι τώρα κράτησε το όνειρο μήνες και η υπέρβαση των εκατό έχε και αυτή την σημασία της.
Πριν προλάβω να συνέλθω ήρθε και ο Ολύμπιος και άρχισαν τα μυαλά μου να παίρνουν αέρα.
Του χρόνου ο Ευχίδας είναι επετειακός (20ος)θα έχει και διπλό και τον δρόμο των Μουσών .
Ελπίζω να είσαι καλά περιμένουμε νέα σου απο το μέτωπο.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

dpkouk
ellanodikis

Greece


11938 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/05/2018 :  18:00:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ευγε συντρεχτη...συνεχισε να ταξιδευεις...

http://www.ultrarunning.gr/

Όλα είναι σχετικά, άρα κι ανεκτά...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 3 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000