Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 Μαραθώνιος Βρυξελλών
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  

Kostasxalarosxiastos
Elite Forum-Runner

Greece


1976 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκε - 31/10/2018 :  14:54:33  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ΤΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ ΑΛΛΑ ΣΤΟ SITE MOKO. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ? ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΚΛΑΔΗ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΤΖΑΒΡΑ, ΧΑΛΕΝΤ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΗΛΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ...


AVE, SALVE,XAΙΡΕ, ΣΠΟΛΛΑΤΗ, ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ!

konkarien
Senior Forum-Runner

Greece


740 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 31/10/2018 :  17:45:30  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Για πες....



ΤΕΤΡΑΚΕΦΑΛΟΣ,στηρίζει την κίνησή σου
ΚΑΡΔΙΑ,στέλνει αίμα στο σώμα σου
ΑΝΑΣΑ,οξυγονώνει τα κυτταρά σου
αυτό όμως που σε κινεί ως το τέρμα είναι ένα.
Η ΨΥΧΗ
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

MasBass
Advanced Forum-Runner

Greece


389 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/11/2018 :  10:51:37  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μαραθώνιος Βρυξελλών 2018 πολύ συνοπτικά:
από κει που δεν το περίμενα, κι ενώ 3 εβδομάδες πριν τον αγώνα μου βγήκε δυνατός πόνος στον δεξί δικέφαλο σε σημείο να μη μπορώ πάνω από 15 χλμ + πυρετός την προηγούμενη του αγώνα, τα κατάφερα να τρέξω και να τερματίσω την Κυριακή 28/10. Πολύ όμορφος αγώνας αν και δεν ενδείκνυται για καλούς χρόνους -ειδικά μία μεγάλη ανηφόρα μετά τη μέση που τρέχεις τρέχεις κι είναι σα να μην προχωράς. Ο θερμαινόμενος χώρος με τις καρέκλες μέσα στην expo πριν κ μετά τον αγώνα έσωζε ζωές, ούτε τέντες που μπάζουν από παντού ούτε ν'αλλάζεις έξω στο γρασίδι και να σε κόβει το αγιάζι. Πολύ μικρή συμμετοχή γι αγώνα πρωτεύουσας, ίσως έχουμε καλομάθει εδώ αλλά να έχει πάει μία ώρα πριν την έναρξη και στον σταθμό του μετρό δίπλα στην αφετηρία έβλεπες δεν έβλεπες 10 δρομείς. Αφού νόμιζα ότι κατέβηκα λάθος. Τα χαράματα είχε ήλιο και καθαρό ουρανό, μέχρι ν'αλλάξουμε και να βγούμε στα μπλοκ (10 λεπτά πριν την έναρξη, άνετα κιόλας) είχε πυκνή συννεφιά. Τα μπλοκ ήταν κάπως ελεύθερα, στην ουσία μία ενιαία ομάδα ήταν απλά είχε εισόδους στα πλάγια κοντά στους λαγούς του κάθε χρόνου. Εκτός των elite οι επόμενοι έφυγαν όλοι μαζί. Μπόλικο πάρκο στην διαδρομή και ίσως θα προτιμούσα κι ένα πέρασμα από περισσότερο κέντρο, έχει λεωφόρους και δεν είναι δα και αγώνας των 30.000 να μη ξέρεις που να τους χωρέσεις αλλά κι εγώ που βαριέμαι αφόρητα τα πάρκα δεν χαλάστηκα. Πολύ όμορφος τερματισμός στην αψίδα του πάρκου centenaire, με καντίνες που πουλάνε βάφλες και μπύρα (εδώ είμαστε). Αν θυμάμαι καλά συμμετοχή είχε 90 ευρώ με μπλούζα - προσοχή δεν δίνουν τσάντα, αφήνετε πράγματα σε μία δική σας. Περνάτε από ένα Decathlon (τα Jumbo των αθλητικών www.decathlon.be ) και παίρνετε μία που μαζεύει σε τσέπη με 6 ευρώ κ τέλος.

Θα τον συνιστούσα άνετα σε όποιον ψάχνει κάτι διαφορετικό στο εξωτερικό κι έχει τρέξει ήδη Παρίσι/Αμβούργο/Ρώμη/Βερολίνο κλπ, -προσοχή γιατί μετά τις 5 ώρες τα μαζεύουν όλα και μπορεί να βρεθείτε να τρέχετε μόνοι σας αν έχετε αργήσει.

+
Πολύ όμορφη διαδρομή, πόλη, πάρκα και τερματισμός στην αψίδα του πάρκου Centainaire.
Μικρός αγώνας χωρίς συνωστισμό (2200 τερμάτισαν το 42άρι), σχεδόν έφυγαν όλοι μαζί στην αφετηρία.
Καλή διοργάνωση, νερά κάθε 2.5 χλμ, σταφίδες, μπανάνες, κέικ σε 3 σημεία.
Μπάντες με μουσική σε αρκετά σημεία και κόσμος (εκτός πάρκων).

-
Κρύο μεν (4-6 βαθμοί) με συννεφιά, ευτυχώς όχι βροχή ή αέρας.
Ενώ είναι πολύ όμορφη πόλη (το καλά κρυμμένο μυστικό της Ευρώπης) δεν περάσαμε από κέντρο, αξιοθέατα, αλλά μας έδιωξαν αμέσως προς τα πάρκα ανατολικά.
Σχεδόν ανύπαρκτη expo, την πάτησα και πήρα ό,τι μάρκα gel είχε το ένα (1) περίπτερο με αναλώσιμα. Ελάτε προετοιμασμένοι.
Άσχημο μετάλλιο και αδιάφορο t-shirt (ρε παιδιά έχει πάει 2018, μια πέτρα πετάς και πετυχαίνεις 5 γραφίστες, δώστε σε κάποιον να σας σχεδιάσει κάτι όμορφο).



Madrid 2013 | Τokyo 2014 (http://bit.ly/1UwWPZl) | Paris 2015 | Sydney 2015 (http://bit.ly/1X8QoC6) | Seoul 2016 (http://bit.ly/1WDql6a) | Osaka 2016 (http://bit.ly/2gZpwCg) | Hamburg 2017 | Buenos Aires 2017 (http://bit.ly/2BupRHT) | San Francisco 2018 | Brussels 2018 |
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

asxetos
Forum-Runner

Greece
145 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/11/2018 :  00:23:13  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
μιας και τον εχω τρεξει δις και μαλιστα στη καλυτερη χρονια μου ημουν πολυ ψηλα στην καταταξη, τα ελληνικα site ουτε καν αναφορα! δηλαδη πρεπει να κανουμε παγκοσμιο ρεκορ; πρεπει να εχουν βυσμα κανενα αρθρογραφο;

προσωπικα δε με απασχολει αυτο (τρεχω με χρωματα πλεον αλλης...χωρας) αλλα ειτε θα προσπαθουμε να προβαλλουμε προσπαθeιες ελληνων δρομεων ειτε...των φιλων μας, αποφασιστε εκει στο runningnews!

ο συγκεκριμμενος μαραθωνιος θυμιζει (σε δυσκολια) το δικο μας και τα τελευταια χρονια παρα τη προσπαθεια διοργανωτων να τον υποβαθμισουν(!!) μαζευει ολοενα και περισσοτερο κοσμο. Παλιοτερα τερματιζε στο ιστορικο κεντρο αναμεσα σε χιλιαδες κοσμο ενω η εκθεση ειταν σε αλλο σημειο και προφανως μεγαλυτερη.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

rafdesipris
Forum-Runner

95 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/11/2018 :  23:46:46  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Φέτος έτρεξα τον ημιμαραθωνιο.
Θεωρώ ότι είναι μια καλή περίπτωση για ένα αγώνα προετοιμασίας για τον Αυθεντικό. Προσωπικά δεν θα διάλεγα μαραθώνιο Βρυξελλών από της Αθήνας.
Οργανωτικά με ξενισαν κάποια πράγματα
Σχεδόν αποκλειστηκαμε εντός της Expo και για 15' δεν μπορούσαμε να βγούμε από την μία στενή έξοδο λόγω του κόσμου που ήθελε να μπει και να βγει την ίδια στιγμή. Η εκκίνηση είχε δοθεί και εμείς αναγκαστικά στηθηκαμε αλλά 10' για να αφήσουμε την τσάντα μας. Και ακόμη πίσω μας είχαν μείνει ένα σωρό άλλοι.
Το μπλουζάκι (15€ για όσους γκρινιάζουν για ΑΜΑ) ήταν πραγματικά κακό σε ποιότητα, σχέδιο και εκτύπωση. Το μετάλλιο υποδεέστερο από το 70% των συνοικιακων αγώνων δρόμου στην Ελλάδα. Η διαδρομή πάντως αρκετά ευχάριστη με ισορροπημένη δυσκολία (στον ημι τουλάχιστον)
Α και στον τερμάτισμο δεν είχε μπανάνα, αλλά κέικ (!?)

Edited by - rafdesipris on 22/11/2018 23:50:11
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
  Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000