Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 Και λίγη... γκρίνια για τον ΑΜΑ!
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 4

UnHaCkAbLe
Forum-Runner

151 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/11/2018 :  22:35:14  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Και στα του θέματος, άψογη κατ εμένα η διοργάνωση σε όλα της, έκτος από αυτό το απαράδεκτο - που μάλλον από ότι διαβάζω μόνο δική μου παραξενια είναι - να πρέπει, αφού τερματίσεις, να κάνεις όλη αυτή τη διαδρομή για να ξαναμπείς στο στάδιο και να πας να βρεις τους δικούς σου στις κερκίδες. Πραγματικά, είναι τόσο δύσκολο να βρουν ένα τρόπο να αφήνουν όσους δρομείς θέλουν να μπουν στο στάδιο κατευθείαν, χωρίς να πρέπει να κάνουν (κομμάτια πλέον οι περισσότεροι) όλον αυτόν τον κύκλο;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

zoro
Master Forum-Runner

Greece
3934 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/11/2018 :  08:29:32  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Δυο θεματα χρειάζονται "βελτίωση"
1) οι χημικες στον...στίβο αχρηστεύουνε το γήπεδο
2) κ λιγο....αστυνομια γιατι φετος τα κρούσματα (κλεψιμο τσαντας) ηταν παρα πολλά.

Οσο για τους εθελοντές ειναι η μεγαλυτερη επιτυχια της διοργανωσης κ μαλιστα φετος εβλεπα παντου νεα παιδιά, μπράβο τους!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Bloom
Senior Forum-Runner

Greece
659 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/11/2018 :  20:38:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Να διευκρινήσω, πως ανέφερα το Ρόττερνταμ ως μέτρο σύγκρισης και δεν υπονοώ καμία ειρωνία "αν δε σας αρέσει, πάτε έξω". Οι δηλώσεις μου τείνουν να παρανοηθούν.

Τα μόνα δύο ελαττώματα που έχει η Κλασσική είναι πως είναι δύσκολη διαδρομή και πως δεν έχει καλή υποστήριξη από το κοινό. Σε όλα μα όλα τα άλλα, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τους αγώνες του εξωτερικού και σε πολλά υπερέχει. Κάποιος είπε για τα μπλοκ, πως από την πολυκοσμία αργούν. Μπούγιο έχει πλέον παντού, τρέχει και η κουτσή Μαρία.


Υστερόγραφο: Ξέχασα να πω ότι στο Ρόττερνταμ η μακαρονάδα στο πάστα πάρτυ κάνει 17 ευρώ και κάτι κέρματα. Αντί για παρμεζάνα πασπαλίζουν με διαμάντια, απευθείας από τα χρυσοχοεία του Άμστερνταμ. Χάραξη μεταλλίου 8 ευρώ - κι αυτό με διαμάντι το χαράσσουν. Κάθε φωτογραφία που σου βγάζουν, αν τη θέλεις, γίνεται δική σου με 20 ευρώ. Εντάξει, παραδέχομαι πως το τεχνικό μπλουζάκι σκίζει: New Balance τελευταίας μόδας, κορυφαίας ποιότητας.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

nikkapen
Advanced Forum-Runner



215 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/11/2018 :  21:12:24  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
καλησπερα σας.Νομιζω πως η σχεση τιμη-παροχες ειναι εξαιρετικη για τον ΑΜΑ.Οσοι εχουν τρεξει μαραθωνιο στο εξωτερικο καταλαβαινουν οπωσδηποτε τι θελω να πω...Ο φιλος Bloom εχει απολυτο δικιο.Ενδεικτικα αναφερω τιμες: Παρισι 110,Βιεννη 90,Μιλανο 75 κλπ.Σε ολους αυτους τους αγωνες οι παροχες ειναι ελαχιστες : μπλουζακι,μεταλλιο,1 μπανανα,νερο σε ποτηρακι ανα 5 χλμ και κανενα κομματι φρουτο.Η διοργανωση του ΑΜΑ ειναι αριστη,μακαρι να τρεξουν 30.000 ατομα καποια στιγμη την κλασικη.Διαφημιζει την Ελλαδα ο μαραθωνιος μας.

Τρεχω αρα υπαρχω.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

vasilis dr
Senior Forum-Runner

Greece
1026 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/11/2018 :  01:11:30  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Η σχέση τιμής παροχών του Μαραθωνίου μας είναι με διαφορά η καλύτερη από τους γνωστούς παρόμοιους Ευρωπαϊκούς αγώνες,δεν χωρά συζήτηση πάνω σε αυτό......βέβαια υπάρχουν και αγώνες Μαραθωνίου στην Ευρώπη που δεν είναι διαφημισμένοι και διάσημοι αλλά έχουν πολύ καλύτερες τιμές και παροχές από τον Αυθεντικό της Αθήνας και μάλιστα μπορούν να συνδυαστούν και με μια μίνι εκδρομή γιατί διοργανώνονται σε πόλεις με πλούσιο ενδιαφέρον από όλες τις πλευρές. Θα αναφέρω δύο από προσωπική εμπειρία....Βαρσοβία την Άνοιξη(Απρίλιος) και Λουμπλιάνα το Φθινόπωρο(Οκτώβριος).
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

dpkouk
ellanodikis

Greece


11938 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/11/2018 :  07:26:29  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
στην Ευρωπη πληρωνεις πολλα για τις ιδιες υπηρεσιες...πολλααα τις περισσοτερες φορες..το ιδιο κ στην Ασια...50 δολλαρια την απλη συμμετοχη κ ως 120 αν δεν προλαβεις εγκαιρως...χωρις τρελες παροχες..μονο μπλουζακι

http://www.ultrarunning.gr/

Όλα είναι σχετικά, άρα κι ανεκτά...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

thesalos
Advanced Forum-Runner

220 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/11/2018 :  10:09:35  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ενα καλο συστημα για ουρηση , το ειδα στο παριση ,μονο για ανδρες ομως. σε καθε μπλοκ ειχαν απο ενα στρογυλο πλαστικο μεγαλο καδο ο οποιος στο πανω κοματι ειχε 5 η 6 χωρισματα .αρκετα βαρυ, με γαντσο στο πανω μερος μεταφερονταν με γερανο.αφνταστα εξυπηρετικο για την ψιλη αντρικη αναγκη ,ουτε ουρες ,καθαριζες στα γρηγορα.απο ενα σε καθε μπλοκ ειχαν ,και οι χημικες εμεναν για τις γυναικες , η για πιο χοντρη αναγκη.

και εγω πιστευω οτι οι παροχες σε σχεση με τιν τιμη ειναι αρκετα καλες ,και οι σταθμοι ανεφ αρκετα καλοι

δεν θα ξεχασω στο βελιγραδη που γεμιζαν ποτηρια, απο βαρελια με νερο ,και το βαρελι με λαστιχο απο βρυση σε παρκο

το παλιο σημα του μαραθωνιου αυτο με τους δρομεις πιστευω οτι ειναι καλητερο ,και πιο κοντα στην ιστορια,αυτο το Μ ρε παιδια δεν ....δεν.... ολα τα αλλα ειναι σε επιπεδο αρκετα καλο.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Bloom
Senior Forum-Runner

Greece
659 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/11/2018 :  12:15:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by dpkouk

στην Ευρωπη πληρωνεις πολλα για τις ιδιες υπηρεσιες...πολλααα τις περισσοτερες φορες..το ιδιο κ στην Ασια...50 δολλαρια την απλη συμμετοχη κ ως 120 αν δεν προλαβεις εγκαιρως...χωρις τρελες παροχες..μονο μπλουζακι

http://www.ultrarunning.gr/

Όλα είναι σχετικά, άρα κι ανεκτά...



Κοίτα, τις τιμές (εννοώ το βασικό πακέτο, γιατί τα εξτραδάκια είναι υπερτιμημένα) του Ρόττερνταμ τις βρίσκω λογικές και η διοργάνωση είναι άριστη. Από ένα σημείο και μετά βέβαια οι Ευρωπαίοι ξεφεύγουν, αλλά ξεφεύγουν και οι μισθοί τους. Παρίσι, Ζυρίχη είναι άνευ λόγου απλησίαστα. Δεν είναι ότι είναι ακριβοί οι Ευρωπαίοι. Εννοείται πως ένας μαραθώνιος έχει τεράστιο κόστος και από αυτή την άποψη, το ότι η Αθήνα καταφέρνει να κάνει καλύτερη διοργάνωση με χαμηλότερη τιμή είναι εντυπωσιακό.

Πάντως, όλα εξαρτώνται από τη ζήτηση. Αν πλακώσει κόσμος όσο κι αν ανεβάζεις την τιμή, την ανεβάζεις κι άλλο. Το Ρόττερνταμ το 2013 έκανε 45 ευρώ, με 9000 κόσμο. Το 2018 δήλωσαν συμμετοχή 16000 δρομείς. Λογικό είναι να ανέβουν οι τιμές. Τα ξενοδοχεία να δείτε πού φτάσανε! Τα ίδια γίνονται σε όλη την Ευρώπη. Οι συμμετέχοντες σε μαραθωνίους έχουν αυξηθεί και συνεχίζουν να αυξάνονται.


Edited by - Bloom on 15/11/2018 12:16:57
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Aytoxeiras
Elite Forum-Runner

1247 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/11/2018 :  21:41:04  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Εχω τρέξει 23 διαφορετικές κούρσες σε όλη την Ευρώπη και πιστεύω ότι μου επιτρέπεται να έχω γνώμη.

Ο ΑΜΑ είναι μακράν η καλύτερη διοργάνωση από όλες. Μακράν όμως. Και αυτό όντας ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Point-to-point αγώνας (σε όλους τους αλλους ειναι κυκλική η διαδρομή). Παει να πει, 18.000 δρομεις πρέπει να μεταφερθούν στην αφετηρία που είναι 40χλμ μακρια. Αυτό γινεται καθε χρονο χωρις παρατραγουδα.

Οι παροχές είναι εξαιρετικές. Η τιμή είναι εξευτιλιστική. Όποιος δεν το βλέπει αυτό μάλλον είναι αρνητικά προδιατεθειμένος απέναντι στη διοργάνωση. Ή εξαιρετικά άπειρος τόσο που δε μπορεί να συνειδητοποιήσει τι σημαίνει να τρεχουν 18.000 δρομείς. Στη Βαρκελώνη που αναφερθηκε πιο πάνω, με 100 ευρω συμμετοχή δεν υπήρχε energy intake παρά μόνο νερό τα πρώτα 25 χλμ. Στο Βερολίνο με 90 ευρω συμμετοχή τα ίδια.

Δεν ξέρω γιατί ορισμένοι είστε τόσο μίζεροι. Ειδικά μάλιστα όταν δεν έχετε μέτρο συγκρισης. Σε λίγο θα πειτε οτι και ο τερματισμός δεν είναι καλός γιατι με τόσο κόσμο βρίσκονται και άλλοι αθλητές στις φωτογραφίες σας. Ε τι να κανουμε, 18.000 δρομείς είναι, δεν είσαι μόνος σου!!!

Δεν πας σε μαραθώνιο πρωτευουσας και σε ανηφορική κούρσα οταν κυνηγάς επίδοση. Αν δεν το καταλαβαινεις, είναι δικό σου πρόβλημα.

Και το λέει κάποιος, που εκτός από τον ΑΜΑ, την Ετζίαν και το Μετρό δεν έχει τίποτα θετικό να πει για οτιδήποτε ελληνικό.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

hyperdad
Forum-Runner

Greece


110 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/11/2018 :  20:22:41  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Σε μαρααθωνίους έχω πάει Θεσσαλονίκη μια φορά και δεν ξαναπάω και ΑΜΑ 5 και θα συνεχίσω να πηγαινω. Αυτό που βλέπω είναι μια πολύ καλή διοργάνωση, δεν θεωρώ ότι μου έλειψε κάτι, ανα 2.5χλμ τροφοδοσία (που καταντάει σπατάλη) κόσμος σχεδόν παντού, εθελοντές στη πλειοψηφία τους νέα παιδιά, χαμόγελα, παρότρυνση, δηλαδή τι παραπάνω θα έπρεπε να έχει; Μην είμαστε και αχάριστοι, εντάξει μπορεί να να βελτιωθεί αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είνα προβληματική η διοργάνωση. Μια χαρά είναι, μακάρι να μείνει έτσι.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

VLASAKIS MICHALIS
Forum-Runner

Greece


87 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/11/2018 :  15:17:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Συμφωνώ απόλυτα με τον aytoxeira και επαυξάνω.Εγώ έτρεξα δώδεκα αγώνες έξω και κανένας με διαφορά δεν συγκρίνεται με τον ΑΜΑ.Θα ήθελα όμως να ρωτήσω τον aytoxeira αν είναι σίγουρος ότι τα ισοτονικά στην Βαρκελώνη αρχίζουν στο 25χμ μια και στο site τους γράφουν ότι αρχίζουν τα ισοτονικά από το 5χμ και μάλιστα έχει κάθε 2.5χμ Ρωτάω γιατί θα πάω για τον μαραθώνιο τον Μάρτη για δεύτερη φορά και το 2010 που πήγα ήταν ο μόνος που πλησίαζε την Αθήνα σε παροχές.Αυτόχειρα σε θερμοπαρακαλώ για απάντηση προκειμένου να λάβω τα μέτρα μου.Ευχαριστώ.

ΒΛΑΣΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

tolis1823
Newbie Forum Runner

South Africa
16 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/11/2018 :  21:12:50  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπέρα και από εμένα! Για μένα η διοργάνωση είναι πολύ καλή και σε παροχές και σε ότι αφορά το φιλότιμο των εθελοντών! Φέτος , έτρεξα από τα τελευταία block, 8, εκεί, δεν ακούστηκαν ούτε ο όρκος του αθλητή , ούτε όσα άκουσαν οι των πρώτων blocks που σε έβαζαν στο «Κλίμα» του αυθεντικού..
Σε αυτά τα πίσω blocks υπήρχαν και πολλοί δρομείς από το εξωτερικό ...
Εγώ τα έχω ζήσει .είναι κρίμα όμως για δρομείς που συμμετέχουν για πρώτη φορά ...και να έχουν έρθει κι από μακρυά να μην τα ακούσουν...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

SKOTEINOS
Σκοτεινές Δυνάμεις

Greece


11053 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/11/2018 :  10:05:04  Εμφάνιση Προφίλ  Visit SKOTEINOS Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Ο ΑΜΑ είναι μακράν Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - ΚΑΤ'ΕΜΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΟΠΟΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΓΚΡΙΝΙΑ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΗ!!!!!

ΒΡΕΤΤΑΚΕΙΑ 2015,ΚΡΟΚΕΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ-01/08/2015
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

trexantiris
Master Forum-Runner

Greece


5735 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/11/2018 :  13:42:42  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
...η μόνη μου γκρίνια Σκοτεινό διαβολάκι είναι ότι θα ήθελα να βλέπω εσένα πιο συχνά στον ΑΜΑ!

Free your feet...free your senses!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

RiffRaff
Senior Forum-Runner

Greece
826 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/11/2018 :  14:23:58  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Παιδιά, κακά τα ψέματα, ο ΑΜΑ είναι ο αγώνας των αγώνων. Από όποια πλευρά και να το δει κανείς. Μοναδικό μου παράπονο, ότι και τις δύο φορές που τον έτρεξα λόγω συνθηκών (έντονη ηλιοφάνεια) απτο 35ο και μετά δε θυμάμαι σχεδόν τίποτα από τη διαδρομή γιατί κοιτούσα απλά τα πόδια μου με κατεβασμένο όσο πάει το καπέλο και φορώντας γυαλιά ηλίου. Βέβαια, το πιο όμορφο κομμάτι της διαδρομής είναι (ήταν...) αυτό της Αν. Αττικής και όχι όταν μπαίνεις στον ιστό της πόλης, αλλά θα ήθελα να έχω τρέξει δίπλα στο δρομέα και όχι απλά να τον έχω προσπεράσει χωρίς να έχω πάρει χαμπάρι. Το αυτό και για τα τύμπανα και τις λοιπές μουσικές υποκρούσεις. Όταν είσαι στα πρόθυρα της ηλίασης και παρακαλάς για λίγη ησυχία ώστε όλες οι υπόλοιπες λειτουργίες να μπουν σε safe mode και απλά τα πόδια να σε σύρουν ως το τέρμα, οι έντονοι θόρυβοι παροτρύνουν το διαβολάκι μέσα σου να απαγγείλει υψηλής ποιότητας ποίηση στη γαλλική. Μου φαίνεται του χρόνου θα δηλώσω συμμετοχή για το δεκάρι και μετά θα μετακομίσω ως χειροκροτητής/εμψυχωτής στο ύψος του δρομέα για να βιώσω όλα αυτά που γράφονται εδώ πέρα σχετικά με τα χασομέρια της διαδρομής, αλλά εγώ δύο φορές δεν... (και πλάκα θαχει σε αυτό το σενάριο του χρόνου ο αγώνας να γίνει με βροχή! )

--------------------------
Run-time Error
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 4 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000